Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα τρώμε τα φασολακια μας με τον κοκκινομαλλη.. Δεν σας προλαβαινω θα μπω μετά να απαντήσω.. 

Ακουστε όταν λέμε μεξικάνικη οικογένεια, πρωτα μας το έβγαλαν οι φίλοι μας επειδή είμαστε ερωτιαρηδες χαχαχα

Ζυγός εγώ , Υδροχόος εκείνος... Νογατε φαντάζομαι τι έγινε χαχαχαχαχα

Και έπειτα, επειδή μας συνέβησαν διαφορά, καταντήσαμε να λέμε ότι όλα αυτά τα Κουλα, θυμίζουν μεξικάνικο σίριαλ.. Εκτός των βιασμων και αιμομιξιων βεβαίως βεβαίως χαχαχαχαχα

Όποτε γι αυτό η μεξικανό οικογένεια μας... Χαχαχαχα

Αυτά ααα @P.L.L. έτσι για να γελάσετε με τα χαλιά μας... Χαχα

Πάψε καλέ χάλια!!!

Κ εσείς φασολάκια?? Τι πάθατε όλες σήμερα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα τρώμε τα φασολακια μας με τον κοκκινομαλλη.. Δεν σας προλαβαινω θα μπω μετά να απαντήσω.. 

Ακουστε όταν λέμε μεξικάνικη οικογένεια, πρωτα μας το έβγαλαν οι φίλοι μας επειδή είμαστε ερωτιαρηδες χαχαχα

Και έπειτα, επειδή μας συνέβησαν διαφορά, καταντήσαμε να λέμε ότι όλα αυτά τα Κουλα, θυμίζουν μεξικάνικο σίριαλ.. Εκτός των βιασμων και αιμομιξιων βεβαίως βεβαίως χαχαχαχαχα

Και στην δική μ... Αχ μια κερασοπιτα τώρα θα την ετρωγααααα

Μια χαρά σας βρίσκω! Έτσι να μείνετε ερωτιάρηδες πάντα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πάψε καλέ χάλια!!!

Κ εσείς φασολάκια?? Τι πάθατε όλες σήμερα??

Καλε είναι το αγαπημένο φαγητό του γιόκα μου... Το κάνω μια φορά τη βδομάδα... Χαχα όλες φασολακια σήμερα? Εγώ βάζω και κοτοπουλάκι μέσα παντως... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και στην δική μ... Αχ μια κερασοπιτα τώρα θα την ετρωγααααα

Αυτό προσκλήθηκαν εγωωω

Εμένα δεν τα έφαγε τα φασολάκια σήμερα ο κύριος...

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλε είναι το αγαπημένο φαγητό του γιόκα μου... Το κάνω μια φορά τη βδομάδα... Χαχα όλες φασολακια σήμερα? Εγώ βάζω και κοτοπουλάκι μέσα παντως... 

Νομίζω έχει κ η @Anastasia05 και η @Jasmine@..

Καλή όρεξη :)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Μια χαρά σας βρίσκω! Έτσι να μείνετε ερωτιάρηδες πάντα!

Μακάρι... Σε ευχαριστώ

Να μαστε όλοι έτσι..καλα να μαστε και να ρθουν τα παιδακια μας κορίτσια και όλα θα γίνουν... 

Ασχετο μα είναι πολυ συγκινητική η φωτο στο background στο προφιλ σου... Τη λαυρευωωω

Just now, Renez είπε:

Νομίζω έχει κ η @Anastasia05 και η @Jasmine@..

Καλή όρεξη :)

Χαμός τα φασολακια... Ευχαριστουμε επίσης και σε σας για ότι καλουδι έχετε.. 

@Anastasia05 γιατί το παιδακι μας? Δεν είχε ορεξη?? Εμένα τα κάνε να... Αλλά βάζω και κοτοπουλάκι μπουκίτσες μέσα και νοστιμίζει ένα τσικ παραπανω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μακάρι... Σε ευχαριστώ

Να μαστε όλοι έτσι..καλα να μαστε και να ρθουν τα παιδακια μας κορίτσια και όλα θα γίνουν... 

Ασχετο μα είναι πολυ συγκινητική η φωτο στο background στο προφιλ σου... Τη λαυρευωωω

@Anastasia05 γιατί το παιδακι μας? Δεν είχε ορεξη?? Εμένα τα κάνε να... Αλλά βάζω και κοτοπουλάκι μπουκίτσες μέσα και νοστιμίζει ένα τσικ παραπανω

Άσε με κ σήμερα έβγαλα στάκα να φτιάξω με αυγά κ πατάτες τηγανητές..άντε κ μια σαλατουλα χωριάτικη δίπλα να κατέβουν όλα αυτά..

Θα γουρουνιασουμε πάλι:rolleyes:

• Χαχα 1

Just now, Ninamc είπε:

Μακάρι... Σε ευχαριστώ

Είναι ένα από τα φαγητά που ποτέ δεν μπορώ αν είμαι σίγουρη αν θα τα φάει! Οπότε εντάξει δεν μου ήρθε τόσο απότομο! Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έχω σιγουρακι δεύτερο φαγητό!

Τα τσακισα εγώ κ τα δικά του φασολακια. :mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Άσε με κ σήμερα έβγαλα στάκα να φτιάξω με αυγά κ πατάτες τηγανητές..άντε κ μια σαλατουλα χωριάτικη δίπλα να κατέβουν όλα αυτά..

Είναι δυνατόν??? Το καλύτερο φαγητό! Σου λέμε για φασολάκια κ λες για πατάτες με αυγά???

Αααααχ!!

Τώρα θέλω κι εγώ!!!!:mrgreen: Αύριο μετά τον γιατρό!!!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχχχχ φάτε και για μαςςςςς

Εγώ αυριο θα γουρουνια σωστά σε γνωστη μας ταβερνουλα. Περιμένω πως και πως κάτι κεφτεδακια... Αχ ήδη τα λιγουρευομαιιιι

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι ένα από τα φαγητά που ποτέ δεν μπορώ αν είμαι σίγουρη αν θα τα φάει! Οπότε εντάξει δεν μου ήρθε τόσο απότομο! Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έχω σιγουρακι δεύτερο φαγητό!

Αχ θα τα φάει και κάποια στιγμή... Θα κανεις μόνο ένα φαγητό ... 

Δεν πειραζει για μια φορά να φαει και κάτι άλλο.. Εγώ κάνω στανταρ φαγητά για να τρώει ο μικρός και να μην κάνω δίπλα... 

Δεν αντέχω να κάνω και δυο φαγητά τώρα.. Θα μουν ένα κουρελακιιιι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Είναι δυνατόν??? Το καλύτερο φαγητό! Σου λέμε για φασολάκια κ λες για πατάτες με αυγά???

Αααααχ!!

Τώρα θέλω κι εγώ!!!!:mrgreen: Αύριο μετά τον γιατρό!!!

Φίλη κ που να τα φας με στάκα..αχχχχ είναι ένα πράγμα..ένα από τα καλά που έμαθα με τον κρητικό μου..

Αλλααααα μπουκιά κ θερμιιιιδεεςςςςςς..

Τεσπα,εγώ δε θα έτρωγα..θυσιαζομαι για τον υιό μου..να μη μαθαίνει το παιδί τις ρίζες του??^_^

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Φίλη κ που να τα φας με στάκα..αχχχχ είναι ένα πράγμα..ένα από τα καλά που έμαθα με τον κρητικό μου..

Αλλααααα μπουκιά κ θερμιιιιδεεςςςςςς..

Τεσπα,εγώ δε θα έτρωγα..θυσιαζομαι για τον υιό μου..να μη μαθαίνει το παιδί τις ρίζες του??^_^

Την ξέρω την στάκα κ δεν μπόρεσα να την φάω!!

Τη βάζανε πάνω από κρέας .. δεν ξέρω γιατί κ αν θυμάμαι καλά ότι αυτό ήταν η στάκα. Μπορεί αν χρησιμοποιηθεί αντί για λάδι να μου αρέσει δεν ξέρω!

Πήγαινα συχνά στην Κρήτη πριν χροοοοοοονια κ καθόμουν κάνα μήνα κάθε φορά που πήγαινα, έτσι την έχω γυρίσει αρκετά!

Just now, Ninamc είπε:

Αχχχχ φάτε και για μαςςςςς

Εγώ αυριο θα γουρουνια σωστά σε γνωστη μας ταβερνουλα. Περιμένω πως και πως κάτι κεφτεδακια... Αχ ήδη τα λιγουρευομαιιιι

Αχ θα τα φάει και κάποια στιγμή... Θα κανεις μόνο ένα φαγητό ... 

Δεν πειραζει για μια φορά να φαει και κάτι άλλο.. Εγώ κάνω στανταρ φαγητά για να τρώει ο μικρός και να μην κάνω δίπλα... 

Δεν αντέχω να κάνω και δυο φαγητά τώρα.. Θα μουν ένα κουρελακιιιι

Είχαμε το ψάρι που το έτρωγε κ μετά ούτε να το δει,το έκανα ψαροκροκετες. Τώρα το τρώει πάλι κανονικα:tongue:

Οπότε δεν αγχώνομαι για τα φασολάκια, κι εγώ έκανα χρόνια να τα φαω:mrgreen:

Εσύ κ ένα φαγητό που κανείς,πολύ ειναι μη το συζητας

Q1jtp2.png

Την ξέρω την στάκα κ δεν μπόρεσα να την φάω!!

Τη βάζανε πάνω από κρέας .. δεν ξέρω γιατί κ αν θυμάμαι καλά ότι αυτό ήταν η στάκα. Μπορεί αν χρησιμοποιηθεί αντί για λάδι να μου αρέσει δεν ξέρω!

Πήγαινα συχνά στην Κρήτη πριν χροοοοοοονια κ καθόμουν κάνα μήνα κάθε φορά που πήγαινα, έτσι την έχω γυρίσει αρκετά!

Ναι υπάρχει αυτό που λες κ είναι το στακοβουτυρο..πολύ βαρύ κ μυρίζει κ λίγο τη τραγιλα του είναι αληθεια:P

Η στακα είναι πιο πιχτη..σαν κρέμα κ έχει γεύση..εμμμμ σαν ανθότυρο ζεστό..θα σου στείλω φωτο..

τεσπα σταματά τώρα γτ τη σκέφτομαι κ πρέπει να περιμένω να πάει 7 να γυρισει ο άντρα μου για να φαμε:blink:

Πάντως μπράβο σου που κάνεις δυο φαγητά!! Κ είναι καλό να επιμένεις ακόμη κ αν δε ξέρεις αν θα φάει(χωρίς πίεση βέβαια) γτ μια δυο θα μάθει..

Τώρα άκυρα έρχομαι πάλι γτ τον πήρα κάνα μισάωρο με τον μικρό!

Αυτό το ξύδι λάδι είπαμε? Άλλο κουλό! Καλά τα Θεσσαλικά ανυπέρβλητα! Δλδ σε λίγο θα βγαίνω βόλτα με τον που...άρα μου και τη που...ρίνα μου??? Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Μακάρι... Σε ευχαριστώ

Ααααα σ ευχαριστω πολυυυ!!! Κι εσένα είναι πολύ γλυκιά με τον μικρό πρίγκιπα! Με το καλό η κόρη, η μικρή Αριέλ! 

Just now, Christinα είπε:

Τώρα άκυρα έρχομαι πάλι γτ τον πήρα κάνα μισάωρο με τον μικρό!

Αυτό το ξύδι λάδι είπαμε? Άλλο κουλό! Καλά τα Θεσσαλικά ανυπέρβλητα! Δλδ σε λίγο θα βγαίνω βόλτα με τον που...άρα μου και τη που...ρίνα μου??? Χαχαχα 

Κ τώρα βγαίνεις βόλτα με δύο που...αδες???? Χαχχαχα 

Αισχρες μανάδες χαχαχαχα:D αυτή η @Anastasia05 φταιει!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...