Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Λοιπόν στη Θεσσαλία εκτός από αυτά που λένε είναι κ ο τρόπος που τα λένε! Δηλαδή πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο ύφος και προφορά!

Αγαπημένες λεξεις: πουτσαρινα(δυναμική γυναίκα)

Ασφλαουσαν(ας προσεχές) το λέω κ γελαω

Γκιζεραω(τριγυρνάω άσκοπα)

Κι άλλες τόσες!!!! 

Εντάξει στη Θεσσαλία δε μπορείς να συνεννοηθείς πραγματικά... 

δε θέλω να ξέρω πως λέγεται ο δυναμικός άντρας!!!:mrgreen:

Just now, Christinα είπε:

Μμμ Ναι μάλλον το ίδιο λέμε...αχαχαχ δεν θυμάμαι κ καβάλα!

@Jasmine@ k @Anastasia05 είστε θεουλες! Αυτά ούτε που τα είχα ξανακούσει!!! Κορυφαία,έχω λιώσει...αχαχαχαχαχ φυσικά με προφορα κ ύφος από θεια ή μπάρμπα αποκτά άλλη βαρύτητα! Αχαχαχαχ:lol:

Μα το βασικό σε αυτά είναι να τα ακούσεις από μεγάλο σε ηλικία...έχουν κ εδώ στην αχαια μερικά αλλά δε μου έρχονται στο μυαλό!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Εντάξει στη Θεσσαλία δε μπορείς να συνεννοηθείς πραγματικά... 

δε θέλω να ξέρω πως λέγεται ο δυναμικός άντρας!!!:mrgreen:

Μα το βασικό σε αυτά είναι να τα ακούσεις από μεγάλο σε ηλικία...έχουν κ εδώ στην αχαια μερικά αλλά δε μου έρχονται στο μυαλό!

Ναιιιι!!! Αν δεν είσαι μαθημενος δεν καταλαβαίνεις τίποτα!! Κ μιλάμε για χωριό της Θεσσαλίας στον κάμπο... Χαρντκοριλα!

Just now, marianna1986 είπε:

Αχαχαχαχα κ εγώ τπτ από αυτά δεν έχω ξανακουσει. Μόνο το γκιζεραω από μια συμφοιτήτρια γιαννιωτισα. Το πουτσαρινα ασχολίαστο!

Το πουτσαρινα είναι ίσως η αγαπημένη μου λέξη! Δεν υπάρχει ειδική για τους άντρες γιατί εννοείται πως είναι??:lol:

Έχουν πολλές εκεί κ η προφορά δεν υπάρχει!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχ εμείς στην Αργολίδα το λέμε πάντως!

απο το pat pat έχει ψωνίσει καμία;;;;

Πότε επιτέλους θα παραδεχτείς ότι είσαι από την Αχαΐα παλιό Πατρινιά???:mrgreen:

Just now, P.L.L. είπε:

Τρελαίνομαι για τις ντοπιολαλιές και τις βρίσκω πολύ χαριτωμένες. Σπούδαζα και στη Θεσσαλονίκη, πήρα πολλά κι από τη βόρεια Ελλάδα και έχω φτιάξει φοβερό λεξιλόγιο! Αλλά πιο πολύ γελάω με μια πολύ καλή φίλη κρητικιά γιατί Μα την Παναγία καποιες φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λέει! 

Μια ερώτηση πάνω στο θέμα, έτσι για να χαζολογησουμε, όταν πάρει ένας άνθρωπος κάποιον στους ώμους πως το λέτε εσεις; Έχω παρατηρήσει ότι έχει διαφορετικό όνομα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Εμείς λέμε ότι πήρε κάποιον «καβαλάκια». Αλλα το έχω ακούσει και καβάλα και καλικουτσα (;) και αλλά πολλά. 

Εγώ γενικά το ξέρω "καλικουτσα" ο άντρας μου που είναι από Κρήτη το λένε "ξύδι λάδι" για κάποιον τελείως άγνωστο λόγο..

Κ εγώ η αλήθεια είναι 7 χρόνια με τον άντρα μου έχω κάνει μια μίξη αθηναϊκών-κρητικων κ Πελοπόννησιων στη διάλεκτο μου:D

Επίσης τρελαίνομαι για τα βλάχικα της Θεσσαλίας !! Τύπου από Τρικαλιωτες κτλ..εχουμε κάτι οικογενιακους φίλους κ πραγματικά πιστεύω ότι είναι άλλη γλωσσα:blink:

Όσο για τις δουλειές αγαπημένες όντως σήμερα ήταν η μέρα τους!! Κ εγώ πήγα στο μαγαζί από το πρωί,γύρισα στις 12:30 κ ως τώρα έκανα σε 1.5 ωρίτσα σκουπα-σφουγγαρισμα-πιατα-μαγειρεμα κ έβγαλα κ τα κάλυμματα του καναπέ για πλύσιμο..

Ημέρα ενεργειας.!!!! (ΝΟΜΙΖΑ!!) Μεχρι που έκατσα κ έλιωσα:mrgreen:

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Πότε επιτέλους θα παραδεχτείς ότι είσαι από την Αχαΐα παλιό Πατρινιά???:mrgreen:

Εγώ γενικά το ξέρω "καλικουτσα" ο άντρας μου που είναι από Κρήτη το λένε "ξύδι λάδι" για κάποιον τελείως άγνωστο λόγο..

Κ εγώ η αλήθεια είναι 7 χρόνια με τον άντρα μου έχω κάνει μια μίξη αθηναϊκών-κρητικων κ Πελοπόννησιων στη διάλεκτο μου:D

Επίσης τρελαίνομαι για τα βλάχικα της Θεσσαλίας !! Τύπου από Τρικαλιωτες κτλ..εχουμε κάτι οικογενιακους φίλους κ πραγματικά πιστεύω ότι είναι άλλη γλωσσα:blink:

Όσο για τις δουλειές αγαπημένες όντως σήμερα ήταν η μέρα τους!! Κ εγώ πήγα στο μαγαζί από το πρωί,γύρισα στις 12:30 κ ως τώρα έκανα σε 1.5 ωρίτσα σκουπα-σφουγγαρισμα-πιατα-μαγειρεμα κ έβγαλα κ τα κάλυμματα του καναπέ για πλύσιμο..

Ημέρα ενεργειας.!!!! (ΝΟΜΙΖΑ!!) Μεχρι που έκατσα κ έλιωσα:mrgreen:

Δεν είμαι από αχαια κ ούτε πρόκειται να γίνω... Jamais!!!!!!  
επισης όταν μας τσιμπάνε πολλά κουνούπια ή γενικά έχουμε πολλά σημάδια λέμε ότι έχουμε γίνει παρασιμί

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Ξύδι λάδι;;; Ε αυτό δεν θα το φανταζόμουν ποτε! 

Ανάμεσα στα τόσα που λέμε εμείς αυτό που λέω συνέχεια και το ευχαριστιέμαι είναι το αλικοντιζω (ενοχλώ)Δηλαδή λέω στον άντρα μου πάρε τα πόδια σου από το τραπέζι, με αλικοντίζουν!

Δεν ξέρω για εσας... εγώ σε λίγο καιρό περιμένω να γεννήσω τον πουτσαρίνο μου!!!! 

• Χαχα 5

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν είμαι από αχαια κ ούτε πρόκειται να γίνω... Jamais!!!!!! !

Ααααα ναι γιατί ξέχασα,είσαι κ μια μικρή Γαλλίδα τέλος πάντων,τέλεια γαλλιδα έχουμε μεξικάνικη οικογένεια έχουμε τι άλλο θέλουμε???:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Ααααα ναι γιατί ξέχασα,είσαι κ μια μικρή Γαλλίδα τέλος πάντων,τέλεια γαλλιδα έχουμε μεξικάνικη οικογένεια έχουμε τι άλλο θέλουμε???:mrgreen:

Ποια είναι η μεξικάνικη οικογένεια καλε;;;

• Χαχα 1

Just now, P.L.L. είπε:

Ξύδι λάδι;;; Ε αυτό δεν θα το φανταζόμουν ποτε! 

Ανάμεσα στα τόσα που λέμε εμείς αυτό που λέω συνέχεια και το ευχαριστιέμαι είναι το αλικοντιζω (ενοχλώ)Δηλαδή λέω στον άντρα μου πάρε τα πόδια σου από το τραπέζι, με αλικοντίζουν!

Δεν ξέρω για εσας... εγώ σε λίγο καιρό περιμένω να γεννήσω τον πουτσαρίνο μου!!!! 

Μαρή πουτσαρινα δεν είπε ότι είναι δυναμικη γυναίκα??:P ή τα μπέρδεψα??

Ναι κουλο το ξύδι λάδι..

Μετά λένε το "ξια μου" = σκασιλα μου..

"Κουζουλαθηκα/κουζουλος" =τρελαθηκα/τρελός

"Μαλαστουπα" = η παπάρα ή το βρεγμένο χαρτί..

Just now, P.L.L. είπε:

Ποια είναι η μεξικάνικη οικογένεια καλε;;;

Πας καλάααα?????? @Jasmine@ πες της!!

@Ninamc υπερασπίσου το σπίτι σου!!!!:P

Της Νίνας βεβαίως βεβαίως!! Δε λέει ότι ζουν σαν "μεξικάνικη οικογένεια.."?;)

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι κουλο το ξύδι λάδι..

Χαχα τρώμε τα φασολακια μας με τον κοκκινομαλλη.. Δεν σας προλαβαινω θα μπω μετά να απαντήσω.. 

Ακουστε όταν λέμε μεξικάνικη οικογένεια, πρωτα μας το έβγαλαν οι φίλοι μας επειδή είμαστε ερωτιαρηδες χαχαχα

Ζυγός εγώ , Υδροχόος εκείνος... Νογατε φαντάζομαι τι έγινε χαχαχαχαχα

Και έπειτα, επειδή μας συνέβησαν διαφορά, καταντήσαμε να λέμε ότι όλα αυτά τα Κουλα, θυμίζουν μεξικάνικο σίριαλ.. Εκτός των βιασμων και αιμομιξιων βεβαίως βεβαίως χαχαχαχαχα

Όποτε γι αυτό η μεξικανό οικογένεια μας... Χαχαχαχα

Αυτά ααα @P.L.L. έτσι για να γελάσετε με τα χαλιά μας... Χαχα

Just now, Renez είπε:

Για πάρτη σου όλες Ισμηνακι μου κ κρεατοπιτα δώρο στη πρωτότοκη σου;)

Και στην δική μ... Αχ μια κερασοπιτα τώρα θα την ετρωγααααα

Αυτό προσκλήθηκαν εγωωω

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι κουλο το ξύδι λάδι..

Ε δεν είπε πουτσαρινα, πουτσαρινο είπα! 

Είχα χάσει επεισόδια και δεν ήξερα για την μεξικάνικη οικογένεια! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...