Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχα νόμιζα ότι έχεις κανα κόλπο! Ναι είμαι κ εγώ κάποιες μερες μια χαρά κ κάνω παραπάνω πράγματα... σήμερα δεν είναι τέτοια μέρα! 

Δεν πειράζει!! Φάε κ.ξαολωσε να μαζέψεις δυνάμεις! Μεγαλώνουν οι μικρές κ χρειάζονται όλη την ενέργεια αυτές!:)

Το σπίτι μπορεί να περιμένει! Η γιαγιά μου έλεγε 'τελειωνουν οι δουλειές???' αφού δεν τελειώνουν μπορούν να περιμένουν:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εξακολουθώ και διακοπαρω στη Χαλκιδική! Μονη μου με το σκύλο μ και το απολαμβάνω! Μολις εβαλα πακέτο με απεριόριστα mb για να μπορώ να σας μιλάω! Χθες ήρθε η ντουλάπα γιατο δωμάτιο που έφτιαξα αλλα ως επιβλέπουσα εργασιων αφησα τη μαμα μ. :wink:

Γραμμούλα δεν έκανα ακομα και γω ευτυχώς! Και οι φλέβες μου είναι λιγο πιο έντονες και μένα! Οι θήλες σκουρυναν και η  κοιλιά τούρλα!εχω μαυρίσει λίγο αλλα γενικά επειδη ειμαι σταρένια παίρνω εύκολα χρώμα! :x

Καλές διακοπουλες, γέμισε ενέργεια! Με το καλό να φτιάξετε το δωμάτιο του μπεμπέ!

@Jasmine@ μια μικρή δουλίτσα την ημέρα! Κι εμένα μου πήρε καιρό να το εμπεδωσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Περα από πιάτα κ μαγείρεμα, Εγώ κανονίζω 1 δουλίτσα για κάθε μέρα, μισή ωρίτσα το πρωί! Μπανιέρα κάνει ο άντρας μου κ τρίψιμο πλακάκια κλ.,εγώ μόνο τα βασικά καθημερινά. Σκούπα σουιφερ κάθε 2η κ σφουγγάρισμα  το ίδιο. Αφήνω τον κουβά στη βεράντα κ πηγαινοέρχομαι από μέσα προς τα εξω. Το ξεσκόνισμα όσα βλέπει η πεθερά με το ξεσκονιστιρι σουιφερ. Καποιες μέρες δεν κάνω τπτ! Όταν ο άντρας μ έχει νορμάλ ωράριο στη δουλειά κάνει μια καλή γενική κ μια χαρά. Μη τρελαίνεσαι τώρα που είστε οι 2 σας ας μείνει κ κάτι πίσω και πριν γεννήσεις έρχεται η μαμα ή μια γυναίκα κ σου κάνει μια καλή γενική. Ούτε μετά θα προλαβαίνεις...εκπαιδευστε τους μπαμπάδες! Δεν λέω ότι ο δικός μ κάνει τα πάντα,μόνο όταν υπάρχει ανάγκη  όπως τώρα αλλά ξέρει να τα κάνει κ δεν κοιτάει σαν ουφο!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλές διακοπουλες, γέμισε ενέργεια! Με το καλό να φτιάξετε το δωμάτιο του μπεμπέ!

@Jasmine@ μια μικρή δουλίτσα την ημέρα! Κι εμένα μου πήρε καιρό να το εμπεδωσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Περα από πιάτα κ μαγείρεμα, Εγώ κανονίζω 1 δουλίτσα για κάθε μέρα, μισή ωρίτσα το πρωί! Μπανιέρα κάνει ο άντρας μου κ τρίψιμο πλακάκια κλ.,εγώ μόνο τα βασικά καθημερινά. Σκούπα σουιφερ κάθε 2η κ σφουγγάρισμα  το ίδιο. Αφήνω τον κουβά στη βεράντα κ πηγαινοέρχομαι από μέσα προς τα εξω. Το ξεσκόνισμα όσα βλέπει η πεθερά με το ξεσκονιστιρι σουιφερ. Καποιες μέρες δεν κάνω τπτ! Όταν ο άντρας μ έχει νορμάλ ωράριο στη δουλειά κάνει μια καλή γενική κ μια χαρά. Μη τρελαίνεσαι τώρα που είστε οι 2 σας ας μείνει κ κάτι πίσω και πριν γεννήσεις έρχεται η μαμα ή μια γυναίκα κ σου κάνει μια καλή γενική. Ούτε μετά θα προλαβαίνεις...εκπαιδευστε τους μπαμπάδες! Δεν λέω ότι ο δικός μ κάνει τα πάντα,μόνο όταν υπάρχει ανάγκη  όπως τώρα αλλά ξέρει να τα κάνει κ δεν κοιτάει σαν ουφο!

Σε ευχαριστω πολύ!! Γεμιζω μπαταρίες γιατι προβλέπεται δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνας! 

Με τις δουλίτσες προς το παρόν μπορώ.. Απλά παρατηρησα οτι πονουν πολύ εύκολα τα γόνατα μ και τσιμπάει η μέση.. Μην υπερβάλουμε εαυτω.. 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Ήρθα κ εγώ να σας πω για τις κορεσ Μου!!!:wub::wub:

1100 η κάθε μια παρακαλώ!!! Από δω κ πέρα θα με βλέπει ανα 2 εβδομάδες, όλα φαίνονται καλά! Να μην κάνω τίποτα κ να ξεκουράζομαι... ρώτησα τη μαία μου έδωσε λίστα για πράγματα, μου λείπουν αρκετά κομμάτια!!! Αυτά!!

@P.L.L. χρόνια είχα να ακούσω από άλλον εκτός του χωριού μου το δε νογαω.... χχαχαχαχα 

Συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε τελεια! 

Τι;; το νογαω δεν το λένε σε όλη την Ελλάδα;;; Εγώ παντως από λακωνια είμαι και λέμε πολλά ωραία!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε τελεια! 

Τι;; το νογαω δεν το λένε σε όλη την Ελλάδα;;; Εγώ παντως από λακωνια είμαι και λέμε πολλά ωραία!! 

Χαχαχαχ εμείς στην Αργολίδα το λέμε πάντως!

απο το pat pat έχει ψωνίσει καμία;;;;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Κ μόλις τελείωσα σκούπα και σφουγγαρισμα κ επιτέλους έκατσα να διαβάσω κ μιλούσατε για δουλειές! Με έχει πιάσει απελπισία γιατί είναι τόσα ακόμα να γίνουν κυρίως για το μπεμπέ που έχω σκορπίσει τα πράγματα από το πρώτο παιδι από δω κ από κει σε φίλους κ συγγενείς κ πρέπει σιγά σιγά να μπει μια τάξη...

@P.L.L. ναι στην Αργολίδα όπως λέει κ η jasmine το λέμε το νογαω. Δεν νομίζω να είναι πανελλήνια λέξη γιατί στην Πάτρα δεν το ξέρουν!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Κ μόλις τελείωσα σκούπα και σφουγγαρισμα κ επιτέλους έκατσα να διαβάσω κ μιλούσατε για δουλειές! Με έχει πιάσει απελπισία γιατί είναι τόσα ακόμα να γίνουν κυρίως για το μπεμπέ που έχω σκορπίσει τα πράγματα από το πρώτο παιδι από δω κ από κει σε φίλους κ συγγενείς κ πρέπει σιγά σιγά να μπει μια τάξη...

@P.L.L. ναι στην Αργολίδα όπως λέει κ η jasmine το λέμε το νογαω. Δεν νομίζω να είναι πανελλήνια λέξη γιατί στην Πάτρα δεν το ξέρουν!

Ούτε εμείς το λεμε αλλά κατάλαβα από τα συμφραζόμενα τι είναι. 

Κ στη Θεσσαλία λένε πολλές ομορφες λεξουλες,άγνωστες στον υπόλοιπο κοσμο. Οπότε από μικρή ηλικία έμαθα να καταλαβαίνω από την υπόλοιπη συζήτηση τι θέλουν να πουν:tongue:Από εκεί είναι ο μπαμπάς μου

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Σήμερα ήταν μέρα εργασίας  φαίνεται! Κι εγώ μιας κ έλειπε ο μικρός έκανα αρκετά κ τώρα φάγαμε κ λιωωωωνω από τη ζέστη...

Μάζεψε τα να δεις και σε τι κατάσταση είναι κ να τα καθαρίσεις γτ περνάει ο καιρός. Κι εγώ μέσα στον Αύγουστο θα τα φρεσκαρω όλα να ετοιμάζομαι!!!

Ούτε εμείς έχουμε το νογαω αλλά έχουμε πολλά αλλά κουλά βασικά...:P

Μ αρέσουν οι ντοπιολαλιες, είναι μέρος της κουλτούρας μας κ δεν είναι κακο να χρησιμοποιούμε κάποιες λεξούλες κι εμείς οι νεότεροι. Πολλές φορές τα κοροϊδεύουμε η αλήθεια είναι αλλά στην ουσία νομίζω είναι κάτι χαρακτηριστικό μας! 

Για πείτε καμμία λεξούλα που έχετε ακούσει κ σας έχει μείνει!?

Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλα που έλεγε η προγιαγιά μ στη γιαγιά μ " άι στο ιρι " όταν μαλωναν(δεν ξέρω καν αν το γράφω σωστά ) :lol:κ Ρωτούσα τι είναι αυτό κ μ έλεγε το" κακο". Μεταμφιεσμένη βρισιά βασικά αχαχαχχα:lol:

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Τρελαίνομαι για τις ντοπιολαλιές και τις βρίσκω πολύ χαριτωμένες. Σπούδαζα και στη Θεσσαλονίκη, πήρα πολλά κι από τη βόρεια Ελλάδα και έχω φτιάξει φοβερό λεξιλόγιο! Αλλά πιο πολύ γελάω με μια πολύ καλή φίλη κρητικιά γιατί Μα την Παναγία καποιες φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λέει! 

Μια ερώτηση πάνω στο θέμα, έτσι για να χαζολογησουμε, όταν πάρει ένας άνθρωπος κάποιον στους ώμους πως το λέτε εσεις; Έχω παρατηρήσει ότι έχει διαφορετικό όνομα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Εμείς λέμε ότι πήρε κάποιον «καβαλάκια». Αλλα το έχω ακούσει και καβάλα και καλικουτσα (;) και αλλά πολλά. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλιακουτσα ή κουτσα! Όχι ακριβώς στους ώμους αλλά στη πλάτη! Αχαχαχ το είχα ξεχάσει ρε συ! 

Ααα! Νέο έντρι! Το κουτσα δεν το είχα ξανακούσει! Κι αν τον παίρνει στους ώμους πως το λέτε;;;

Λοιπον κάτι λίγα που μου έρχονται κ μ αρέσουν.

τα έκανα μουτι .δεν έχω κάνει λάθος γράμμα με τ είναι! 
εισαι κορκοσουρα. Γυρνάει από δω κ απο κει 

Κάνει το λουγκατη. Αυτό που κάνω εγώ το βράδυ! Κάποιος που είναι ξάγρυπνος μες τη νύχτα! 
η πόρτα είναι τρεγκα. Ορθάνοιχτη...

κ αλλά τόσα που αρέσουν πολύ στους συναδέλφους μου κ τους τα λέω!!! 

Just now, P.L.L. είπε:

Τρελαίνομαι για τις ντοπιολαλιές και τις βρίσκω πολύ χαριτωμένες. Σπούδαζα και στη Θεσσαλονίκη, πήρα πολλά κι από τη βόρεια Ελλάδα και έχω φτιάξει φοβερό λεξιλόγιο! Αλλά πιο πολύ γελάω με μια πολύ καλή φίλη κρητικιά γιατί Μα την Παναγία καποιες φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λέει! 

Μια ερώτηση πάνω στο θέμα, έτσι για να χαζολογησουμε, όταν πάρει ένας άνθρωπος κάποιον στους ώμους πως το λέτε εσεις; Έχω παρατηρήσει ότι έχει διαφορετικό όνομα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Εμείς λέμε ότι πήρε κάποιον «καβαλάκια». Αλλα το έχω ακούσει και καβάλα και καλικουτσα (;) και αλλά πολλά. 

Καλικουρα το ξέρω εγώ!!!

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Λοιπόν στη Θεσσαλία εκτός από αυτά που λένε είναι κ ο τρόπος που τα λένε! Δηλαδή πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο ύφος και προφορά!

Αγαπημένες λεξεις: πουτσαρινα(δυναμική γυναίκα)

Ασφλαουσαν(ας προσεχές) το λέω κ γελαω

Γκιζεραω(τριγυρνάω άσκοπα)

Κι άλλες τόσες!!!! 

• Χαχα 7

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Ααα! Νέο έντρι! Το κουτσα δεν το είχα ξανακούσει! Κι αν τον παίρνει στους ώμους πως το λέτε;;;

Μμμ Ναι μάλλον το ίδιο λέμε...αχαχαχ δεν θυμάμαι κ καβάλα!

@Jasmine@ k @Anastasia05 είστε θεουλες! Αυτά ούτε που τα είχα ξανακούσει!!! Κορυφαία,έχω λιώσει...αχαχαχαχαχ φυσικά με προφορα κ ύφος από θεια ή μπάρμπα αποκτά άλλη βαρύτητα! Αχαχαχαχ:lol:

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...