Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Κι εγώ κουτσαίνω η γιαγιάκα όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι ή από τον καναπέ μετά από ώρα... με σουβλίζει πολλές φορές το ισχύο και, οπως λες κι εσύ, μου παίρνει λίγα λεπτά να ισιώσω.

To θάυμα της εγκυμοσύνης, μας γερνάει 40 χρόνια!!!:lol:

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Εγώ έχω παρατηρήσει τις φλέβες πολύ έντονες στην κοιλιά που έχει τσιτωσει, η γραμμή εοναι αυτή που έχω βγάλει από τον 4ο πολύ άχνη κάτω από τον αφαλο! Όπως είπε κ @EugenJen μόνο στον καθρέφτη φαίνεται!!!

Σκέφτομαι όλες αυτες που μας λένε ααα θα φας την ζέστη του καλοκαιριού και τέτοια, και συγκρίνω που με το ζόρι δένω το πεδιλάκι, σκέψου καθε μέρα να έχεις να βάλεις κάλτσα, καλσόν να δέσεις κορδόνι ή να βάλεις μπότα....χίλιες φορές καλοκαιράκι!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Σκέφτομαι όλες αυτες που μας λένε ααα θα φας την ζέστη του καλοκαιριού και τέτοια, και συγκρίνω που με το ζόρι δένω το πεδιλάκι, σκέψου καθε μέρα να έχεις να βάλεις κάλτσα, καλσόν να δέσεις κορδόνι ή να βάλεις μπότα....χίλιες φορές καλοκαιράκι!!

Χθες επειδή είχαμε περπατημα ήθελα να βάλω αθλητικά να είμαι άνετη... με εβλεπε λοιπον ο άντρας μου που προσπαθούσα & μου λέει θες να σου φορέσω τις Κάλτσουλες;;;;  Χαχαχχαχαχα σα γιαγιά.

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen said:

Καλέ ποιό πεδιλάκι και ποιά αθλητικά μου λέτε? Εγώ με τις σαγιονάρες κυκλοφορώ συνέχεια... ευτυχώς δε δουλεύω τώρα και τα μόνα μέρη που πάω είναι στο εστιατόριο των φίλων μας για φαγητό κ στο σουπερμάρκετ για ψώνια! Προχθές έκοψα τα νύχια των ποδιών μου που όλο το ανέβαλα... τί αγώνα έδωσα!:wacko:

• Χαχα 3

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Πλέον μόνο σανδάλια που μπαίνουν χωρίς λουράκια χωρίς τίποτα!!!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη φορούσα αυτά που έδεναν πίσω Μ ένα λουράκι αλλά τώρα οοοοχι! Έμαθα!

Βέβαια τα νυχακια μπορώ κ να περιποιουμαι ακόμη με μια σχετική ευκολια,δεν έχω παράπονο!

Έχω να μετρηθω αρκετές μέρες κ είμαι πολυυυυ περίεργη να δω πόσο έχω φτάσει!

Q1jtp2.png

Καλημέρα παρεούλα! 

@Ninamc Και εμένα η Β μου φαίνεται ένα τσικ καλύτερη, αλλά θα δείτε με ποια θα δέσετε εσύ και ο μικρός! 

@Jasmine@ Μπραβοο! Μεγάλωσαν οι ζουζουνίτσες! 

Εγώ φλέβες δεν έχω έντονες. Αλλά έχω παρατηρήσει μια δύο ψηλές ευρυαγγειες ανάμεσα στα μπούτια μου :wacko:. Επίσης η κοιλιά μου έχει γεμίσει φουλ ξανθό(ευτυχώς) χνούδι -- σαν αρκουδάκι έχω γίνει αφήστε -- και άχνα φαίνεται και η γραμμή. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πλέον μόνο σανδάλια που μπαίνουν χωρίς λουράκια χωρίς τίποτα!!!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη φορούσα αυτά που έδεναν πίσω Μ ένα λουράκι αλλά τώρα οοοοχι! Έμαθα!

Βέβαια τα νυχακια μπορώ κ να περιποιουμαι ακόμη με μια σχετική ευκολια,δεν έχω παράπονο!

Έχω να μετρηθω αρκετές μέρες κ είμαι πολυυυυ περίεργη να δω πόσο έχω φτάσει!

Just now, Eva137 είπε:

Καλέ ποιό πεδιλάκι και ποιά αθλητικά μου λέτε? Εγώ με τις σαγιονάρες κυκλοφορώ συνέχεια... ευτυχώς δε δουλεύω τώρα και τα μόνα μέρη που πάω είναι στο εστιατόριο των φίλων μας για φαγητό κ στο σουπερμάρκετ για ψώνια! Προχθές έκοψα τα νύχια των ποδιών μου που όλο το ανέβαλα... τί αγώνα έδωσα!:wacko:

Εγώ είμαι ανάλογα τις μερες, δλδ χθες δε μπορούσα να κόψω τα νύχια! Αλλά σήμερα τα περιποιούμαι κ τα βάφω με ευκολία... 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ είμαι ανάλογα τις μερες, δλδ χθες δε μπορούσα να κόψω τα νύχια! Αλλά σήμερα τα περιποιούμαι κ τα βάφω με ευκολία... 

Βρε τι τα θες τα αεροπλανικα εσύ με δύο μωρά στη κοιλιά??? Είναι δυνατόν?? Να προσέχεις πολύ πολύ!!

Q1jtp2.png

Βρε τι τα θες τα αεροπλανικα εσύ με δύο μωρά στη κοιλιά??? Είναι δυνατόν?? Να προσέχεις πολύ πολύ!!

Καλε τα έκανε με ευκολία δε ζορίστηκα... εν τω μεταξύ με έφαγε ο γιατρός χθες να μην κάνω τίποτα! Επίσης μου είπε να μη βάλω καμία ζώνη στήριξης...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε τα έκανε με ευκολία δε ζορίστηκα... εν τω μεταξύ με έφαγε ο γιατρός χθες να μην κάνω τίποτα! Επίσης μου είπε να μη βάλω καμία ζώνη στήριξης...

Λένε να μη κάνουμε τίποτα μήπως κ κάνουμε όσο το δυνατόν λιγοτερα!

Καλύτερα που δε σου είπε για ζώνη, φοβάμαι οτιδήποτε μπορεί να πιέζει την κοιλίτσα έστω κ λίγο.. οποτε νιώσεις πίεση ή κούραση, να ξαπλωνεις.. είναι δύο κοριτσάρες εκεί μέσα!!! :x

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εξακολουθώ και διακοπαρω στη Χαλκιδική! Μονη μου με το σκύλο μ και το απολαμβάνω! Μολις εβαλα πακέτο με απεριόριστα mb για να μπορώ να σας μιλάω! Χθες ήρθε η ντουλάπα γιατο δωμάτιο που έφτιαξα αλλα ως επιβλέπουσα εργασιων αφησα τη μαμα μ. :wink:

Γραμμούλα δεν έκανα ακομα και γω ευτυχώς! Και οι φλέβες μου είναι λιγο πιο έντονες και μένα! Οι θήλες σκουρυναν και η  κοιλιά τούρλα!εχω μαυρίσει λίγο αλλα γενικά επειδη ειμαι σταρένια παίρνω εύκολα χρώμα! :x

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Λένε να μη κάνουμε τίποτα μήπως κ κάνουμε όσο το δυνατόν λιγοτερα!

Καλύτερα που δε σου είπε για ζώνη, φοβάμαι οτιδήποτε μπορεί να πιέζει την κοιλίτσα έστω κ λίγο.. οποτε νιώσεις πίεση ή κούραση, να ξαπλωνεις.. είναι δύο κοριτσάρες εκεί μέσα!!! :x

Ναι αυτό μου είπε ότι θα πιέζει την κοιλιά....όποτε το έβγαλα από το μυαλό μου! Ναι ρε γαμωτο αλλά ποιος θα τα κάνει όλα;;; Έχεις καμία μαγική σκουπιτσα;;; Χαχχαχα

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι αυτό μου είπε ότι θα πιέζει την κοιλιά....όποτε το έβγαλα από το μυαλό μου! Ναι ρε γαμωτο αλλά ποιος θα τα κάνει όλα;;; Έχεις καμία μαγική σκουπιτσα;;; Χαχχαχα

Εγω μαγική σκούπισα??? Μαλλον δεν έχεις δει το σπίτι μου:lol: 

Κάνω βασικά πράγματα, σκουπα αργά κ βασανιστικά κάθε μερα, σφουγγάρισμα πιο αραια,μπαλκόνι σχεδόν κάθε μέρα επειδή έχει σκόνη,πιάτα χαλαρά κ μπάνιο λίγο λίγο κ αργά.. ξεσκονισμα λίγο κάθε μέρα.. 

Αν τα κάνεις αργά χωρίς να πλακωνεσαι να γίνουν όλα μαζί,γίνεται δουλιτσα!

Έχω μικρό σπίτι βέβαια γι αυτό μαζεύεται εύκολα! Κ βοηθάει κ η μαμά οπότε είναι εδώ και άντρας μου. Ο μικρός βοηθάει στο βρωμισμα όχι το καθάρισμα!!!!

Q1jtp2.png

Εγω μαγική σκούπισα??? Μαλλον δεν έχεις δει το σπίτι μου:lol: 

Κάνω βασικά πράγματα, σκουπα αργά κ βασανιστικά κάθε μερα, σφουγγάρισμα πιο αραια,μπαλκόνι σχεδόν κάθε μέρα επειδή έχει σκόνη,πιάτα χαλαρά κ μπάνιο λίγο λίγο κ αργά.. ξεσκονισμα λίγο κάθε μέρα.. 

Αν τα κάνεις αργά χωρίς να πλακωνεσαι να γίνουν όλα μαζί,γίνεται δουλιτσα!

Έχω μικρό σπίτι βέβαια γι αυτό μαζεύεται εύκολα! Κ βοηθάει κ η μαμά οπότε είναι εδώ και άντρας μου. Ο μικρός βοηθάει στο βρωμισμα όχι το καθάρισμα!!!!

Έχω μεγάλο σπίτι ρε φίλη... άστο, βάσανο! 
Πες μου πως κανείς τη μπανιέρα;;; 
ετσι κ αλλιώς πια δε μπορώ να κάνω πολλά πολλά γιατί κουράζομαι! Δλδ έβαλα φασολακια να μαγειρέψω κ κουράστηκα... ούτε εγώ δεν το πιστεύω! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω μεγάλο σπίτι ρε φίλη... άστο, βάσανο! 
Πες μου πως κανείς τη μπανιέρα;;; 
ετσι κ αλλιώς πια δε μπορώ να κάνω πολλά πολλά γιατί κουράζομαι! Δλδ έβαλα φασολακια να μαγειρέψω κ κουράστηκα... ούτε εγώ δεν το πιστεύω! 

Τη μπανιέρα?!! Σκύβω!!!!:P

Κι εγώ φασολάκια σήμερα!! Καλή μας όρεξη!!

Εγώ είμαι με τις μέρες μου. Αν δεν έχω όρεξη κ ενέργεια δεν κάνω πολλά.. φαγητό όμως ίσως χρειαστεί να κάνω κ δύο διαφορετικά λόγω παιδιου. 

Κάποιες μερες ομως μαγειρευω για δύο μερες για να έχω χρόνο να κάνω κι άλλα πράγματα. Πέρα από αυτό όμως έχω κ το παιδί που ή θα το ταιζω ή θα του φτιάχνω να φάει όλη μέρα..

Q1jtp2.png

Τη μπανιέρα?!! Σκύβω!!!!:P

Κι εγώ φασολάκια σήμερα!! Καλή μας όρεξη!!

Εγώ είμαι με τις μέρες μου. Αν δεν έχω όρεξη κ ενέργεια δεν κάνω πολλά.. φαγητό όμως ίσως χρειαστεί να κάνω κ δύο διαφορετικά λόγω παιδιου. 

Κάποιες μερες ομως μαγειρευω για δύο μερες για να έχω χρόνο να κάνω κι άλλα πράγματα. Πέρα από αυτό όμως έχω κ το παιδί που ή θα το ταιζω ή θα του φτιάχνω να φάει όλη μέρα..

Χαχαχαχα νόμιζα ότι έχεις κανα κόλπο! Ναι είμαι κ εγώ κάποιες μερες μια χαρά κ κάνω παραπάνω πράγματα... σήμερα δεν είναι τέτοια μέρα! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...