Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Τυχερές που δεν σας ξαναεμφανίστηκε κ σε όσες δεν έχει εμφανιστεί ακόμα! Εμένα στην κόρη ήταν πολυ σκούρα, τώρα είναι πιο ξεθωριασμένη αλλά φαίνεται... τουλάχιστον αυτή φεύγει! Κάτι ελιτσες και κοκκινίλες που είχα βγάλει στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν έφυγαν ποτέ...

Ναι ρε συ ,ελιτσες κι εγώ έχω βγάλει στη 1η...κ βασικά κάτι ελιτσες που είχα στη μέση έγιναν κρεατοελιτσες:shock: ενοχλητικές γτ είναι στη ζώνη του παντελονιού κ με τσιμπάνε! Άσε που το σχολίασε κ ο αναισθησιολογος στην επισκληριδιο ότι μπορεί να ματώσουν κ να τρέχουμε...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια ο μικρός μ πήγε για ύπνο στη γιαγιά του την άλλη απόψε. Το ζήτησε από το πρωί που είχαμε πάει...μας έχει βαρεθεί, πρέπει να το πάρω απόφαση!:lol:

Εγώ ακόμη να τον πάω στη γιαγιά γιατί έτυχαν διάφορα..τον Αύγουστο όμως ,που σταματάει και τη δουλειά, θα πάει αρκετές φορές να συνηθίζει!

Άστο το παιδί,δεν χαίρεσαι??? Εγώ νομίζω θα χαίρομαι σε εκείνη τη φάση! Να μείνετε κ λίγο μόνοι,να πάτε καμία βόλτα,να δείτε καμία ταινία, να ηρεμήσετε παρέα!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ ακόμη να τον πάω στη γιαγιά γιατί έτυχαν διάφορα..τον Αύγουστο όμως ,που σταματάει και τη δουλειά, θα πάει αρκετές φορές να συνηθίζει!

Άστο το παιδί,δεν χαίρεσαι??? Εγώ νομίζω θα χαίρομαι σε εκείνη τη φάση! Να μείνετε κ λίγο μόνοι,να πάτε καμία βόλτα,να δείτε καμία ταινία, να ηρεμήσετε παρέα!

Η αλήθεια είναι ότι το χαίρομαι γτ το είχα ανησυχία αλλά μου λείπει ρε γμτ! Με τον αντρουλη μ θέλουμε να αράξουμε μαζί χαλαρά αλλά δουλεύει πολλές ώρες αυτόν τον καιρό κ τα σουκου κ όταν επιστρέφει πάμε τον μικρό για μπάνιο κ σκάβουν όλη τη παραλία κ μετά πέφτει ξερός. Λέει ότι εκπαιδεύεται για τα 2 παιδιά που δεν θα ησυχάζει ποτε:shock: Θα κλέψουμε κ λίγο χρόνο για μας όμως  που θα πάει, πάντα τα καταφέρνουμε :x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ουουου κ εγώ θα χαιρομουν! Τη δικιά μου δεν το κοβω να την αφήνω ενώ η μαμά μου μου είπε να της την αφήσω για προπόνηση και να πάμε με τον άντρα λίγες μέρες διακοπες, ο άντρας ούτε να το ακούσει! 

@Christinα άσε και είχα μια ελιά μεγάλη αλλά επίπεδη και σε αυτή την εγκυμοσύνη έγινε κρεατοελια! Μόνο τα μαλλιά μας τελικά επωφελούνται των ορμονών μας! Απαλά, δεν πέφτει ούτε τρίχα και δεν λαδωνουν ποτεεε

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Αν έχει συνηθίσει τη γιαγιά δεν θα έχει θέμα κι ο δικός σου! Πιο πολύ οι συνεχόμενες μέρες με αγχωνουν κ όχι η 1 διανυκτέρευση. Η πεθερά μ θέλει κι αύριο να τον κρατήσει!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Αν έχει συνηθίσει τη γιαγιά δεν θα έχει θέμα κι ο δικός σου! Πιο πολύ οι συνεχόμενες μέρες με αγχωνουν κ όχι η 1 διανυκτέρευση. Η πεθερά μ θέλει κι αύριο να τον κρατήσει!

Να το κρατήσει! Μήπως όμως να πας να τον δεις ,εστω κ λιγάκι! :x

Ουουου κ εγώ θα χαιρομουν! Τη δικιά μου δεν το κοβω να την αφήνω ενώ η μαμά μου μου είπε να της την αφήσω για προπόνηση και να πάμε με τον άντρα λίγες μέρες διακοπες, ο άντρας ούτε να το ακούσει! 

@Christinα άσε και είχα μια ελιά μεγάλη αλλά επίπεδη και σε αυτή την εγκυμοσύνη έγινε κρεατοελια! Μόνο τα μαλλιά μας τελικά επωφελούνται των ορμονών μας! Απαλά, δεν πέφτει ούτε τρίχα και δεν λαδωνουν ποτεεε

Και όταν θα γεννήσεις??? Δε θα την αφήσετε??? Ή θα μείνει με άλλη γιαγιά?

Αμάν αυτοί οι άντρες με τις κόρες τους!!:tongue:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Να την αφήσεις οπωσδήποτε για να μην το πάρει στραβά το παιδί! Θα πειστεί κι ο μπαμπάς! Κ εμείς έτσι δεν το παίρναμε απόφαση αλλά φτάσαμε σε σημείο να το ζητήσει ο ίδιος!:confused: Να χαλαρώσετε κι εσείς λίγο βρε παιδί μου!

Άσε εγώ στην αρχή είχα χάλια μαλλί κ δέρμα! Μύριζε κ άσχημα ο ιδρώτας μ κ το μαλλί λαδωνε. Εγώ που ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα! Άλλαξα βέβαια κ σαμπουάν αφρόλουτρα τότε κ ίσως έφταιγαν αυτά. Τώρα τα άλλαξα κ μια χαρά! Μαλλί αφράτο, είναι σπαστο κ αφανε!

Φυσικά θα πάω, σιγά μη κρατηθώ! Ίσως πάω το πρωί κ τον πάρω για φαγητό κ νάνι κ ξαναπάει μετά αν θέλει! Ο μικρος κύριος κάνει ότι θέλει!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Θα την αφήσω στη μαμά μου! Ο άντρας μου πιστεύει ότι είναι μεγάλη και θα καταλάβει τον λόγο απουσίας μου ειδικά αν την έχω προετοιμάσει από πριν. Πιστεύω όμως πως θα τον πεισω για ένα τριήμερο! Η πρόβα πρέπει να γίνει...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Θα την αφήσω στη μαμά μου! Ο άντρας μου πιστεύει ότι είναι μεγάλη και θα καταλάβει τον λόγο απουσίας μου ειδικά αν την έχω προετοιμάσει από πριν. Πιστεύω όμως πως θα τον πεισω για ένα τριήμερο! Η πρόβα πρέπει να γίνει...

Φυσικά κ πρέπει να γίνει!! Για να είσαι κι εσύ πιο ήσυχη στο μαιευτήριο.

Να την αφήσεις οπωσδήποτε για να μην το πάρει στραβά το παιδί! Θα πειστεί κι ο μπαμπάς! Κ εμείς έτσι δεν το παίρναμε απόφαση αλλά φτάσαμε σε σημείο να το ζητήσει ο ίδιος!:confused: Να χαλαρώσετε κι εσείς λίγο βρε παιδί μου!

Άσε εγώ στην αρχή είχα χάλια μαλλί κ δέρμα! Μύριζε κ άσχημα ο ιδρώτας μ κ το μαλλί λαδωνε. Εγώ που ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα! Άλλαξα βέβαια κ σαμπουάν αφρόλουτρα τότε κ ίσως έφταιγαν αυτά. Τώρα τα άλλαξα κ μια χαρά! Μαλλί αφράτο, είναι σπαστο κ αφανε!

Φυσικά θα πάω, σιγά μη κρατηθώ! Ίσως πάω το πρωί κ τον πάρω για φαγητό κ νάνι κ ξαναπάει μετά αν θέλει! Ο μικρος κύριος κάνει ότι θέλει!

Έτσι είμαστε οι σκορπιοί. Περνάει το δικό μας όπως κ να εχει:x

Μεγάλωσε το αντρακι σου κ παίρνει κ απόφαση για το πού θα κοιμηθεί! Ρώτησε τον αύριο,αν κ είμαι σίγουρη ότι θα το πει κ μόνος του αν θέλει να μείνει κι άλλο βράδυ!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Άστο από φλέβες!!!! Πάντα είναι η αλήθεια μου φαινόντουσαν ειδικά στα χέρια αλλά τώρα στηθος/στέρνο/ κοιλιά φουυυλ!!

Να σου πει κ η @DemiMom που έχει δει τη κοιλουμπιτσα μου χωρίς μπλούζα πως φαίνονται ακόμη κ από τη φωτό..

Νομίζω είναι από την αυξημένη ροή αίματος.. μάλλον..

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια άσπρη κοιλίτσα με εεεεντονες φλεβουλες! Τέτοιο παλληκάρι μέσα πως θα τραφεί @Renezδουλεύει φουλ το κυκλοφορικο!

Κορίτσια ούτε εγώ έχω βγάλει τη γραμμούλα! Πολύ αχνά κάτω κάτω κάτι πάει να φανεί αλλά δεν!! 

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα μου είχε πει για την ξηροδερμια στα χείλη αλλά πήρα τη medΕλα και σώθηκα. Βάζω κ στις θηλες για να τις προετοιμάσω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια άσπρη κοιλίτσα με εεεεντονες φλεβουλες! Τέτοιο παλληκάρι μέσα πως θα τραφεί @Renezδουλεύει φουλ το κυκλοφορικο!

Κορίτσια ούτε εγώ έχω βγάλει τη γραμμούλα! Πολύ αχνά κάτω κάτω κάτι πάει να φανεί αλλά δεν!! 

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα μου είχε πει για την ξηροδερμια στα χείλη αλλά πήρα τη medΕλα και σώθηκα. Βάζω κ στις θηλες για να τις προετοιμάσω 

Εγωωω Θαυματουργή παιδί μου στο είπα.... μέχρι κ στις φτέρνες έχω βάλει! Κ εμένα μου το είχε προτείνω η ευα που παίρνει προμήθεια.... χαχαχαχας

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Εγώ κορίτσια δεν έχω παρατηρήσει έντονες φλέβες πουθενά, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω χοντρό δέρμα και καθόλου διάφανο... είμαι χοντρόπετση!:P Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το στήθος μου, εκτός του ότι έχει βαρύνει πολύ, οι ρώγες έχουν σκουρύνει πάρα πολύ, και από ροζ έχουν γίνει καφέ! Α, και την κάθετη γραμμή στην κοιλιά εγώ την έχω βγάλει από τον 4ο μήνα περίπου, αλλά είναι λεπτή, μπεζ και διακριτική (προς το παρόν τουλάχιστον) οπότε δε με ενοχλεί. Επίσης, δεν έχει πεταχτεί καθόλου ο αφαλός μου, όπως λένε ότι συμβαίνει σ'αυτό το στάδιο.

Επίσης παρατήρησα ότι πονάει ο πωπός μου τελευταία, ειδικά αν κάθομαι για πολύ ώρα κάπου, και όλες οι επιφάνειες μου φαίνονται σκληρές! Δε ξέρω αν είναι από το έξτρα βάρος μου (και το ότι ακόμα έχω σχετικά μικρό πωπό), αλλά η κουμπάρα μου λέει ότι αυτό σημαίνει ότι όλη η κάτω περιοχή της λεκάνης ανοίγει σιγά σιγά. Αναρωτιέμαι αν το έχει παρατηρήσει και καμία από εσάς αυτό...

4 hours ago, Jasmine@ said:

Ήρθα κ εγώ να σας πω για τις κορεσ Μου!!!:wub::wub:

1100 η κάθε μια παρακαλώ!!! Από δω κ πέρα θα με βλέπει ανα 2 εβδομάδες, όλα φαίνονται καλά! Να μην κάνω τίποτα κ να ξεκουράζομαι... ρώτησα τη μαία μου έδωσε λίστα για πράγματα, μου λείπουν αρκετά κομμάτια!!! Αυτά!!

@P.L.L. χρόνια είχα να ακούσω από άλλον εκτός του χωριού μου το δε νογαω.... χχαχαχαχα 

Μπράβο τα κοριτσάκια σου... έτσι να μεγαλώνουν γερές και ταυτόχρονα, να είσαι κι εσύ πιο ήσυχη, ειδικά τώρα που θα τις βλέπεις κάθε 2 εβδομάδες!:)

4 hours ago, Ninamc said:

Κορίτσια κορίτσια... Πέρασαν τρεις.. Οι δυο ήταν καταπληκτικές.. Η τρίτη, παραλιγονα παθω πολιτισμικο σοκ... 

Ήθελε να της πληρωνω δώρο πασχα και Χριστουγέννων, καθώς έτσι έκαναν οι προηγουμενοι είπε, και επίσης μπήκε μέσα στο σπίτι με τα παπουτσια, της ζήτησα να τα βγάλει, και να πλυνει χέρια. Δεν της ήρθε στο μυαλό να πλυνει χέρια.. ΕΛΕΟΣ δλδ.... Και ο μικρός δεν την ήθελε καθόλου, ενώ με τις δυο προηγουμενες έπαιξε κιόλας... Η παιδικη διαίσθηση.. 

Γενικά ζήτησε να της πληρωνω τις διακοπές των Χριστουγέννων και του ΠΑσχα, δλδ να λείπει και εγώ να πληρωνω, και να δίνω και δώρα και όλα αυτά μαυρα... Για ένα εξαωρο τη μέρα. 

Επίσης όση ώρα συζητούσαμε εκείνη έγραφε τα όσα έλεγα γοα το προγραμμα του παιδιοθ καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τόσες πληροφοριες το μυαλό της μας είπε.. Και με το παιδι ουτε που ασχολήθηκε.. Χαχαχα ουτε γεια δεν του είπε. 

Αναμένω σχόλια σας... 

Οι πρωτες δυο καταπληκτικές, καιρό είχα να δω τέτοια όρεξη και ενέργεια.. 

Τί ωραία που έχεις ήδη δυο καλές επιλογές... θα τις δοκιμάσεις κιόλας και θα διαλέξεις αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο και που τα πάει καλύτερα και με τον κοκκινομάλλη! 

Καλές διακοπές!!8) Να περάσετε υπέροχα!!!

Just now, Jasmine@ said:

Εγωωω Θαυματουργή παιδί μου στο είπα.... μέχρι κ στις φτέρνες έχω βάλει! Κ εμένα μου το είχε προτείνω η ευα που παίρνει προμήθεια.... χαχαχαχας

Χαχα, τα ποσοστά μου, να μη ξεχνιόμαστε!:P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Καλημέρα κορίτσια!! Επιτέλους Παρασκευη, κουτουλαω από το ξενύχτι αλλααααααα είναι Παρασκευηηη!

@Irinoula86 εμείς τα σουκου που πάμε για μπάνιο καθόμαστε στο beach bar, δεν κάνω καν προσπάθεια για ξαπλώστρα !!

Από φλέβες ουουουου μπόλικες κοιλιά, με παντού !

@marianna1986 γραμμή έχω πολύ λίγο κ πολύ χαμηλά δλδ τώρα την βλέπω μόνο στον καθρέφτη:tongue: 

Εμένα ο αφαλός έχει γίνει πλέον επίπεδος ,ελπίζω τουλάχιστον να μείνει εκεί κ να μην βγει οξω, δεν θελωωωω

@Eva137 πιο πολύ η μέση κ ο γοφος να σου πω την αλήθεια με πονάνε τόσες ώρες που κάθομαι στο γραφείο ,σκέψου πάω να σηκωθώ κ για λίγο κουτσαινω κ θέλω λίγα λεπτά να ισιωσω τα κορμί μου!! 

C1JTp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Εγώ έχω παρατηρήσει τις φλέβες πολύ έντονες στην κοιλιά που έχει τσιτωσει, η γραμμή εοναι αυτή που έχω βγάλει από τον 4ο πολύ άχνη κάτω από τον αφαλο! Όπως είπε κ @EugenJen μόνο στον καθρέφτη φαίνεται!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen said:

Καλημέρα κορίτσια!! Επιτέλους Παρασκευη, κουτουλαω από το ξενύχτι αλλααααααα είναι Παρασκευηηη!

@Irinoula86 εμείς τα σουκου που πάμε για μπάνιο καθόμαστε στο beach bar, δεν κάνω καν προσπάθεια για ξαπλώστρα !!

Από φλέβες ουουουου μπόλικες κοιλιά, με παντού !

@marianna1986 γραμμή έχω πολύ λίγο κ πολύ χαμηλά δλδ τώρα την βλέπω μόνο στον καθρέφτη:tongue: 

Εμένα ο αφαλός έχει γίνει πλέον επίπεδος ,ελπίζω τουλάχιστον να μείνει εκεί κ να μην βγει οξω, δεν θελωωωω

@Eva137 πιο πολύ η μέση κ ο γοφος να σου πω την αλήθεια με πονάνε τόσες ώρες που κάθομαι στο γραφείο ,σκέψου πάω να σηκωθώ κ για λίγο κουτσαινω κ θέλω λίγα λεπτά να ισιωσω τα κορμί μου!! 

Κι εγώ κουτσαίνω η γιαγιάκα όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι ή από τον καναπέ μετά από ώρα... με σουβλίζει πολλές φορές το ισχύο και, οπως λες κι εσύ, μου παίρνει λίγα λεπτά να ισιώσω.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...