Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Εν τω μεταξυ κοριτσια τώρα με το μαγιουδαρα μου εκτός του ότι είμαι σα φουσκα με μαγιό.... Παρατήρησα και κάτι αλλο.... Στο στήθος μου φαίνονται πολυ έντονα οι φλέβες που υπάρχουν εκεί..... Πολυ έντονα......αφου να φανταστείτε σήμερα το είδε ο αντρας μου και αναρωτήθηκε..... Εν τω μεταξυ και καποιες ωρες όχι όλες το ίδιο με τις φλέβες γίνεται και στο πλαι της κοιλιάς μου.... Σας συμβαίνει και εσας??? Έτσι είναι τα πραγματα???? 

Άστο από φλέβες!!!! Πάντα είναι η αλήθεια μου φαινόντουσαν ειδικά στα χέρια αλλά τώρα στηθος/στέρνο/ κοιλιά φουυυλ!!

Να σου πει κ η @DemiMom που έχει δει τη κοιλουμπιτσα μου χωρίς μπλούζα πως φαίνονται ακόμη κ από τη φωτό..

Νομίζω είναι από την αυξημένη ροή αίματος.. μάλλον..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλησπέρα!

@Ninamc νομίζω πως κλείνεις προς την Β. Κ εγώ εκεί θα έκλεινα γιατί είναι μεγάλο προσόν να ξέρει από πρώτες βοήθειες! Αλλά κ η ηρεμία της Α είναι προσον! Θα τις δεις και στην πράξη και εύχομαι η τελική σου επιλογή να είναι κ η καλύτερη!!!

@Jasmine@ super οι μικρούλες σου! Μεγάλωσαν! 

Καλά από φλέβες πολυ έντονες ειδικά στο στήθος... Από γραμμή στην κοιλιά πως πατε; Εμένα έχει βγει αλλά πιο άχνη σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη από το κουτί μέχρι το στήθος!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Εν τω μεταξυ κοριτσια τώρα με το μαγιουδαρα μου εκτός του ότι είμαι σα φουσκα με μαγιό.... Παρατήρησα και κάτι αλλο.... Στο στήθος μου φαίνονται πολυ έντονα οι φλέβες που υπάρχουν εκεί..... Πολυ έντονα......αφου να φανταστείτε σήμερα το είδε ο αντρας μου και αναρωτήθηκε..... Εν τω μεταξυ και καποιες ωρες όχι όλες το ίδιο με τις φλέβες γίνεται και στο πλαι της κοιλιάς μου.... Σας συμβαίνει και εσας??? Έτσι είναι τα πραγματα???? 

Θα τον χορτάσεις εσυ........!!!!!! Τυχερουλα!!!! 

Φυσιπλογικοτατο συμπτώματα εγκυμοσυνης.. Ετοιμάζονται τα μεμε για το γάλα.. Ξ περιοχη δουλευει πυρετωδως... 

Είναι φλέβες που γίνονται πιο έντονες καθως μεταφέρουν αίματα κι στα μεμε.. Με σκοπό να ρθει το νεκταρ.. Γαλαααα

@Renez για την κοιλιά υποθέτω επειδή έχει τσιτωθει και το δέρμα μας, μα και παλι τώρα οι φλέβες μας δουλευουν δίπλα.. Όπως όλα μας τα όργανα.. Είναι σαν να κάνουν υπερωρίες χαχαχ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Θα τον χορτάσεις εσυ........!!!!!! Τυχερουλα!!!! 

Κι εμένα φαίνονται πολύ τώρα τελευταία ειδικά κυρίως στο στήθος αλλά κ στη κοιλιά! Από τη ροή κ τη τσίτα θα είναι! Νομίζω έτσι ηταν και στο 1ο μου.Εν τω μεταξύ υποθέτω είμαστε κ ασπρουλες πολύ φέτος το καλοκαίρι...(καλά, εγώ πάντα ειμαι)

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Άστο από φλέβες!!!! Πάντα είναι η αλήθεια μου φαινόντουσαν ειδικά στα χέρια αλλά τώρα στηθος/στέρνο/ κοιλιά φουυυλ!!

Να σου πει κ η @DemiMom που έχει δει τη κοιλουμπιτσα μου χωρίς μπλούζα πως φαίνονται ακόμη κ από τη φωτό..

Νομίζω είναι από την αυξημένη ροή αίματος.. μάλλον..

Α οκ φαντάζομαι τότε είναι φυσιολογικό Ν; συμβαίνει....... Εγώ τις τελευταίες μέρες το παρατηρω έντονα και με ανησυχησε..... Τεντώνει το δέρμα ... Μηπως ειναι κ αυτός ένας από τους λόγους.... 

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα!

@Ninamc νομίζω πως κλείνεις προς την Β. Κ εγώ εκεί θα έκλεινα γιατί είναι μεγάλο προσόν να ξέρει από πρώτες βοήθειες! Αλλά κ η ηρεμία της Α είναι προσον! Θα τις δεις και στην πράξη και εύχομαι η τελική σου επιλογή να είναι κ η καλύτερη!!!

Καλά από φλέβες πολυ έντονες ειδικά στο στήθος... Από γραμμή στην κοιλιά πως πατε; Εμένα έχει βγει αλλά πιο άχνη σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη από το κουτί μέχρι το στήθος!

Εμένα μόνο λίγο στο κουτάκι φαίνεται..κ πάλι άχνη..

Άσε κ είδα της κουμπαράς μου τις προάλλες κ έπαθα ένα σοκ!! Καλέ τεράστια κ σκούρα πολύ!!! Μου είπε ότι της βγήκε στον 8ο οπότε θα δείξει κ σε εμένα..

Βγαίνει πάντα??

Just now, Christinα είπε:

Κι εμένα φαίνονται πολύ τώρα τελευταία ειδικά κυρίως στο στήθος αλλά κ στη κοιλιά! Από τη ροή κ τη τσίτα θα είναι! Νομίζω έτσι ηταν και στο 1ο μου.Εν τω μεταξύ υποθέτω είμαστε κ ασπρουλες πολύ φέτος το καλοκαίρι...(καλά, εγώ πάντα ειμαι)

Αστοοοοο κ αυτοοοο... Σήμερα τα εβγαλα λίγο τα ποδαρακια στον ήλιο και το ευχαριστήθηκα...... Καμιά αλλαγή όμως.... 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα!

Ευχαριστωωω κουκλα μου να σαι καλά... 

Εγώ από γραμμή τίποτα, ευτυχώς 

Δεν ήθελα να την ξαναδώ να σου πω την αλήθεια, στον για την είχα ως τώρα χαχαχ τώρα εξαφανίστηκε εντελώς... Και χαίρομαι γτ μου χάλαγε την εικόνα όταν φορουσα μπικίνι χαχαχ

Just now, Renez είπε:

Εμένα μόνο λίγο στο κουτάκι φαίνεται..κ πάλι άχνη..

Άσε κ είδα της κουμπαράς μου τις προάλλες κ έπαθα ένα σοκ!! Καλέ τεράστια κ σκούρα πολύ!!! Μου είπε ότι της βγήκε στον 8ο οπότε θα δείξει κ σε εμένα..

Βγαίνει πάντα??

Οχι οχι δεν είναι στάνταρ ότι θα βγει.. Εμένα τώρα ας πουμε εξαφανίστηκε η προηγουμενη.. Του γιου δλδ χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα!

Γραμμουλα δεν έχω καθόλου! Ούτε στο αγοράκι είχα! Λευκή λευκή κοιλουμπινα! Αν βγει από δω κ πέρα θα δούμε αν κ δεν αχνοφαίνεται τπτ.

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Γραμμουλα δεν έχω καθόλου! Ούτε στο αγοράκι είχα! Λευκή λευκή κοιλουμπινα! Αν βγει από δω κ πέρα θα δούμε αν κ δεν αχνοφαίνεται τπτ.

Εμένα στον γιο είχε βγει από τον πεμπτοοο και την είχα ξεθωριάσμενη ως τώρα. Τώρα εξαφανίστηκε εεε γιουπιγιάγια

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Απο γραμμη δεν έχω κάτι ιδιαίτερο ακόμη...... Θα δουμε πως θα παει.... Βγαίνει παντα? 

Απο γραμμη δεν έχω κάτι ιδιαίτερο ακόμη...... Θα δουμε πως θα παει.... Βγαίνει παντα? 

Οχι οχι δεν είναι στάνταρ ότι θα βγει.. Εμένα τώρα ας πουμε εξαφανίστηκε η προηγουμενη.. Του γιου δλδ χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Τυχερές που δεν σας ξαναεμφανίστηκε κ σε όσες δεν έχει εμφανιστεί ακόμα! Εμένα στην κόρη ήταν πολυ σκούρα, τώρα είναι πιο ξεθωριασμένη αλλά φαίνεται... τουλάχιστον αυτή φεύγει! Κάτι ελιτσες και κοκκινίλες που είχα βγάλει στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν έφυγαν ποτέ...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...