Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Κοίταξε να δεις όπως σε βλέπω κιόλας να τις περιγράφεις μου αρκεί για να καταλάβω πως μέσα σου κλείνεις προς τη Β. 

Κ εγώ με όσα λες θεωρώ πως εκεί θα έγερνα..βέβαια το ΘΕΤΙΚΟ της Α. Είναι ότι μένει τόσο κοντά σας κ μπορείς να τη φωνάξεις κ μια φορά αν τύχει κάτι επείγον πχ εκτός προγράμματος κ δε θα έχεις το φόβο μην αργήσει κτλ.. τώρα όσο αφορά την ηρεμία της πρέπει όντως να τη δεις στη πράξη γιατί είτε θα της είναι δύσκολο να διαχειριστεί τον μικρό κ εκείνος θα βαρεθεί σύντομα ή που θα βοηθήσει τον μικρό να μένει πιο ήρεμος όπως είναι εκείνη..οπότε καλύτερα δες το στη πράξη..Κ το ΑΡΝΗΤΙΚΌ της θα συμφωνήσω πως είναι το άλλο παιδάκι γτ καλώς ή κακώς όλο κ κάπου θα κρυωσει ειδικά εφόσον πάει σχολείο κ είναι όντως λίγο επικίνδυνο για τη μπέμπα..βέβαια κ ο μικρός πχ θα μπορούσε να πήγαινε σχολείο όπως πολλά νεογέννητα με αδερφάκια που πάνε σχολείο..

Η Β. Έχει ΘΕΤΙΚΟ ότι έχει τόση ζωντάνια κ ενέργεια κ ξέρει από πρώτες βοήθειες κ ΑΡΝΗΤΙΚΌ την απόσταση που φοβάμαι μηπβς αποθαρρύνει κ την ίδια με τον καιρό το πήγαινε έλα κ αν της δοθεί ευκαιρία βρει δουλειά πιο κοντά της κ φύγει κ σε κρεμάσει..

Καταληγω στο να τις δεις κ τις δύο όπως είπες δοκιμαστικά κ αναλόγως που θα κλείνει το παιδί αλλά κ εσείς να καταλήξετε..κ αν καταλήξεις στην Β. Να τη παρακαλέσεις σε περίπτωση που θελήσει να σταματήσει να σε ενημερώσει ένα μήνα πριν..

Αν είσαι καλά στην δουλειά σου δεν είναι τίποτα μισή ώρα..

Στην τελευταία μου δουλειά στην Αθήνα έκανα 1.5 ώρα να πάω(το λιγότερο) κι άλλο τόσο να γυρίσω. Μετά από λίγο καιρό δεν το καταλάβαινα κ τόσο.

Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να φύγω.. σταμάτησα όταν έμεινα έγκυος κ μετά μετακόμισα.

Πιστεύω πως η μισή ώρα απόσταση δεν είναι τίποτα για Αθήνα.. αν έχει κ μεταφορικό ακόμη καλύτερα. Αλλα κ να.μην έχει δεν είναι τόσο πρόβλημα,βρίσκονται λύσεις αν υπαρχει θέληση!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Ήρθα κ εγώ να σας πω για τις κορεσ Μου!!!:wub::wub:

1100 η κάθε μια παρακαλώ!!! Από δω κ πέρα θα με βλέπει ανα 2 εβδομάδες, όλα φαίνονται καλά! Να μην κάνω τίποτα κ να ξεκουράζομαι... ρώτησα τη μαία μου έδωσε λίστα για πράγματα, μου λείπουν αρκετά κομμάτια!!! Αυτά!!

@P.L.L. χρόνια είχα να ακούσω από άλλον εκτός του χωριού μου το δε νογαω.... χχαχαχαχα 

Τελεια..... Τέλειαααα!!!! Μεγάλωσαν τα κορίτσια σουυυυ!!!!!! Ανά 2 εβδομάδες ε???? Μακάρι να μ πει κ εμένα το ίδιο......μ έχει λείψει τοοοοσοοοο πολυ τωραααα....?!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Ναι ναι.... Τα βρεχω τα ποδαρακια.......αλλα ειναι τοοοοσοοοο ώραια κ ας μην κανω μπανιο οο...... Εν τω μεταξυ σκεφτόμαστε με τον άντρα μ από τώρα ότι είμαστε 3 πλεον.... Δεν είμαστε 2......με την κοιλιά τουμπανο φυσικά και είμαστε 3....αντιμετωπιζω κάποιες δυσκολίες στον υπνο δεν με βολευει το κρεβατι..... Στην παραλια δεν μπορώ τΗν ξαπλώστρα..... Μετά για να σηκωθώ..???? Είμαι πολυ αστεία ααα...... Χαχαχχα.....αλλα τα καταφέρνω η γριούλα και μπαλίτσα...... 

Εγώ. Στην παραλία πάντως πεταγομαι σαν το ελατήριο για να προλάβω τον μεγαλο:lol:

Nα περάσετε υπέροχα στο babymoon κ να μαζέψετε δυνάμεις για τον χειμώνα! Κ πολλές φωτό!!! Είναι ωραίο το νησάκι μας!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Κοίταξε να δεις όπως σε βλέπω κιόλας να τις περιγράφεις μου αρκεί για να καταλάβω πως μέσα σου κλείνεις προς τη Β. 

Κ εγώ με όσα λες θεωρώ πως εκεί θα έγερνα..βέβαια το ΘΕΤΙΚΟ της Α. Είναι ότι μένει τόσο κοντά σας κ μπορείς να τη φωνάξεις κ μια φορά αν τύχει κάτι επείγον πχ εκτός προγράμματος κ δε θα έχεις το φόβο μην αργήσει κτλ.. τώρα όσο αφορά την ηρεμία της πρέπει όντως να τη δεις στη πράξη γιατί είτε θα της είναι δύσκολο να διαχειριστεί τον μικρό κ εκείνος θα βαρεθεί σύντομα ή που θα βοηθήσει τον μικρό να μένει πιο ήρεμος όπως είναι εκείνη..οπότε καλύτερα δες το στη πράξη..Κ το ΑΡΝΗΤΙΚΌ της θα συμφωνήσω πως είναι το άλλο παιδάκι γτ καλώς ή κακώς όλο κ κάπου θα κρυωσει ειδικά εφόσον πάει σχολείο κ είναι όντως λίγο επικίνδυνο για τη μπέμπα..βέβαια κ ο μικρός πχ θα μπορούσε να πήγαινε σχολείο όπως πολλά νεογέννητα με αδερφάκια που πάνε σχολείο..

Η Β. Έχει ΘΕΤΙΚΟ ότι έχει τόση ζωντάνια κ ενέργεια κ ξέρει από πρώτες βοήθειες κ ΑΡΝΗΤΙΚΌ την απόσταση που φοβάμαι μηπβς αποθαρρύνει κ την ίδια με τον καιρό το πήγαινε έλα κ αν της δοθεί ευκαιρία βρει δουλειά πιο κοντά της κ φύγει κ σε κρεμάσει..

Καταληγω στο να τις δεις κ τις δύο όπως είπες δοκιμαστικά κ αναλόγως που θα κλείνει το παιδί αλλά κ εσείς να καταλήξετε..κ αν καταλήξεις στην Β. Να τη παρακαλέσεις σε περίπτωση που θελήσει να σταματήσει να σε ενημερώσει ένα μήνα πριν..

Και στις δυο απαίτησα να με έχουν ενημερώσει πριν σκεφτουν να φυγουν, όπως έκανε και η νταντά που είχα, ένα μήνα περιθωριο παντα.. Μα ξεχώρισα αυτές τις δυο, εχω δει κι άλλες αυτή τη βδομάδα, μα ήταν πολυ μέτριες για να τις σχολιάσω.. Γι αυτό δεν σας τις ανέφερα. Ξεχώρισα αυτές τις δυο γιατι και οι δυο θέλουν πολυ αυτή τη δουλειά και θέλουν να μείνουν για τουλάχιστον ένα χρόνο, ειδικά η Β μας είπε και για δυο χρονια θα την ενδιέφερε. 

Με τις ντανταδες παντα υπάρχει ο φόβος να σε κρεμάσουν.. Ακόμα κι αυτή που μένει δίπλα θα μπορουσε να το κάνει στο λέω απ την εμπειρία μου... 

Η πρωτη μας νταντά ερχόταν από την Νίκαια, και ειμαστε πολυ μακριά από Νίκαια... Ασε να μη το συζητήσουμε, και δεν άργησε λεπτό, ποτεεεε

Σε ευχαριστώ πολυ παντως για τις συμβουλεεεςςς είναι σημαντική η βοήθεια σας

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Τελεια..... Τέλειαααα!!!! Μεγάλωσαν τα κορίτσια σουυυυ!!!!!! Ανά 2 εβδομάδες ε???? Μακάρι να μ πει κ εμένα το ίδιο......μ έχει λείψει τοοοοσοοοο πολυ τωραααα....?!!!!!! 

Ναι κ εγώ ήθελα πολύ να πάω να τις δω... τουλάχιστον τα νιώθουμε κ ξερουμε ότι είναι καλά! Κανε τις διακοπές σου, φαε καλά, γέμισε μπαταρίες γιατί θα το χρειαστείς!!!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Αν είσαι καλά στην δουλειά σου δεν είναι τίποτα μισή ώρα..

Στην τελευταία μου δουλειά στην Αθήνα έκανα 1.5 ώρα να πάω(το λιγότερο) κι άλλο τόσο να γυρίσω. Μετά από λίγο καιρό δεν το καταλάβαινα κ τόσο.

Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να φύγω.. σταμάτησα όταν έμεινα έγκυος κ μετά μετακόμισα.

Πιστεύω πως η μισή ώρα απόσταση δεν είναι τίποτα για Αθήνα.. αν έχει κ μεταφορικό ακόμη καλύτερα. Αλλα κ να.μην έχει δεν είναι τόσο πρόβλημα,βρίσκονται λύσεις αν υπαρχει θέληση!

Συμφωνω απόλυτα και επειδή εμείς είμαστε πολυ καλοί άνθρωποι πιστευω θα τα βρουμε όλα.. Και επειδή όπως ανέφερα η πρωτη μας νταντά ερχόταν από Νίκαια.. Και ειμαστε πολυ μακριά από Νίκαια... Πιστευω θα τα παμε τέλεια ακόμα και με το μισάωρο.. 

Εχω κανει εθελοντισμό, να τρώω 4 ώρες από τη ζωή μου στα μέσα, και άλλες 8 εθελοντική εργασία.. Δεν διαμαρτυρήθηκαν στιγμή κι ας εχανα ένα δωδεκάωρο από τη ζωή μου χωρίς χρήματα.. Αρκούσε που έκανα αυτό που με έκανε να νιώθω καλά... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Συμφωνώ με την @Anastasia05 απλα έχω μάθει να σκέφτομαι κ το χειρότερο σενάριο για αυτό είπα μήπως αργότερα θελήσει κάτι πιο κοντά της..

Είπαμε, @Ninamc δες τες στην πράξη κ αναλόγως..

Αυτό που είπες έχει σημασία,ότι έχεις έστω 2 εφεδρικές οπότε θα πας ήσυχη για τις διακοπουλες σου!!! Πότε φεύγετε με το καλο?

Φίλη εγώ να σου πω την αλήθεια ζήτησα μόνη μου από τον γιατρό από το προηγούμενο ραντεβού που πήγα τη περασμένη εβδομάδα να με βλέπει ανα 2 εβδομαδες..μου είπε βέβαια πως δεν το κρίνει απαραίτητο κ πρότεινε ανά 3 εκείνος και ανά 1 στον 9ο αλλά του είπα ότι αγχώνομαι κ συμφώνησε στις 2 γτ λέει σημασία έχει να είμαι ήρεμη εγώ..

Οπότε αν δεις ότι σε αγχωνει ή ότι θες να τη βλέπεις λιιιιγο πιο συχνά απλά ζήτησε το;)

Just now, Ninamc είπε:

Συμφωνω απόλυτα και επειδή εμείς είμαστε πολυ καλοί άνθρωποι πιστευω θα τα βρουμε όλα.. Και επειδή όπως ανέφερα η πρωτη μας νταντά ερχόταν από Νίκαια.. Και ειμαστε πολυ μακριά από Νίκαια... Πιστευω θα τα παμε τέλεια ακόμα και με το μισάωρο.. 

Εχω κανει εθελοντισμό, να τρώω 4 ώρες από τη ζωή μου στα μέσα, και άλλες 8 εθελοντική εργασία.. Δεν διαμαρτυρήθηκαν στιγμή κι ας εχανα ένα δωδεκάωρο από τη ζωή μου χωρίς χρήματα.. Αρκούσε που έκανα αυτό που με έκανε να νιώθω καλά... 

Άρα δεν έχανες ένα 12ωρο χωρίς χρήματα..

Κερδιζες ένα 12ωρο με συναισθηματική κάλυψη;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Συμφωνώ με την @Anastasia05 απλα έχω μάθει να σκέφτομαι κ το χειρότερο σενάριο για αυτό είπα μήπως αργότερα θελήσει κάτι πιο κοντά της..

Αυτό που είπες έχει σημασία,ότι έχεις έστω 2 εφεδρικές οπότε θα πας ήσυχη για τις διακοπουλες σου!!! Πότε φεύγετε με το καλο?

Καλα λες... Εχεισ δικιο, μα με οποιαδήποτε θα μπορουσε να συμβεί αυτό.. Δηλαδή, και εγω θα μπορουσα να την κρεμάσω, αν χάσω τη δουλειά μου, δεν θα χρειάζομαι νταντά σωστά?? 

Εγω πια με όσες έχω δει τα περιμενω όλα.. Χαχαχα στην πραξη θα φανουν ολα.. 

Φυγω αυριοο και δουλευω κιόλας.. Να δω πως θα τα ετοιμασω όλα, γιατί θα λείψω για κανα μηνα.. Χαμός θα γίνει στο αυτοκίνητο από μπαγκαζια χαχαχα

Σε ευχαριστωωω πολυ και όλες σας ευχαριστωωω

Όσο για το άγχος, αν το διαχειρίζεσαι τότε είσαι μια χαρά, έτσι πρεπει να μαστε κουλ, γιατί έρχονται δυακολαααα, ειδικά στην αρχή, μετά θα ναι σαν να μην τα περασαμε ποτε χαχαχα

Θα ανυπομονείς για το δευτερο

Just now, Renez είπε:

Φίλη εγώ να σου πω την αλήθεια ζήτησα μόνη μου από τον γιατρό από το προηγούμενο ραντεβού που πήγα τη περασμένη εβδομάδα να με βλέπει ανα 2 εβδομαδες..μου είπε βέβαια πως δεν το κρίνει απαραίτητο κ πρότεινε ανά 3 εκείνος και ανά 1 στον 9ο αλλά του είπα ότι αγχώνομαι κ συμφώνησε στις 2 γτ λέει σημασία έχει να είμαι ήρεμη εγώ..

Οπότε αν δεις ότι σε αγχωνει ή ότι θες να τη βλέπεις λιιιιγο πιο συχνά απλά ζήτησε το;)

Άρα δεν έχανες ένα 12ωρο χωρίς χρήματα..

Κερδιζες ένα 12ωρο με συναισθηματική κάλυψη;)

ΝαΝαι ναι ναι.. Ένα δωδεκάωρο απίστευτο οοο... Μακάρι να μπορουσα και τώρα να το κάνω, θα μουν άλλος ανθρωπος

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Άσχετο ,πήγα τζαμπο σήμερα να πάρω κάτι βλακειουλες για το σπίτι κ φυσικά δεν αντισταθηκα κ πήρα ένα ζιπουνακια στον προσοντουχο και ένα ζευγάρι καλτσακια:x

Το συγκεκριμένο τουλάχιστον ζιπουνακι κορίτσια μου έκανε εντύπωση πόσο μαλακό ήταν κ επειδή έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλο λαιμό το τσεκαρα κ δεν είχε..βέβαια δε ξέρω την αντοχή του στη χρήση αλλά νταξ..πάντως μια γλύκα.:x

• Μου αρέσει 3

@Ninamc η Α εμένα με κερδίζει με την ηρεμία της γτ ίσως χαλαρώνει κ το παιδί,αρκεί να έχει κ όρεξη για παιχνίδι. Οι συστάσεις κ οι σπουδές είναι σημαντικές. Αλλά το 2ο παιδάκι ίσως κουβαλήσει καμμία ιωσουλα ...βέβαια να σου πω κι εγ  που έρχομαι σε επαφή με πολλά παιδακια6ποτε δεν κόλλησα τν μικρό μου,όμως είναι κάτι που πάντα με φοβίζει!

Η Β με κέρδισε που βρίσκε τρόπο να του αποσπάσει την προσοχή! Πολύ σημαντικό στα ξεσπάσματα! Η μισή ώρα απόσταση για την Αθήνα δεν είναι τπτ,δν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα. Επίσης δν δεσμεύεται από άλλη δουλειά κ θα μπορεί κ κάποιο απόγευμα ή σουκου αν χρειαστεί ενώ η αλλη είναι κλεισμένη. 

Σημαντικό είναι τι αύρα σου άφησαν, τι λέει το ένστικτο σου!

Just now, Jasmine@ είπε:

Α ναι τις πετσέτες ξέχασα! 2 πετσέτες για το καθένα μου είπαν! 
μετά φορμάκια κ εμένα πολλά μου φαίνονται αλλά τι να πω τώρα για να τα ζητάνε θεωρητικά κάποιος λόγος θα υπάρχει... κ στο Ολύμπιον που γέννησε συνάδελφος τα ίδια ζήτησαν!

μωρε θα γεννηθούν μικρά, δε μπορώ να τους βάλω κ 62 νούμερο θα χάνεται το παιδί!

Έχεις δίκιο! Φαντάσου κι εγώ που έχω τάση για μεγάλα μωρά πάλι το μικρό νούμερο πήρα για το μαιευτήριο γτ τα θέλουμε κ κουκλάκια φυσικά!

56 παρε του μαιευτηρίου θα έλεγα ή 4-5, τα υπόλοιπα πιο μεγάλα . Αλλά άσε και τα επόμενα 2 ραντεβού να δεις τον ρυθμό ανάπτυξης τους,δεν είναι απαραίτητο ότι θα γεννηθούν 2 κ.,από δω κ πέρα θα φανεί. Μετά τον 15αυγουστο δες. Κάτι θα βρεις σε νούμερο, κοίτα κ τι έχεις, γραψτα κάπου για να οργανώσεις τη σκέψη σου. Όπως κ να χει θα έχεις μέρες να προλάβεις να ψωνίσεις γτ πάνω κάτω θα φανεί ποτέ θα γεννήσεις τότε. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Για το να σηκώνεσαι σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ φίλη!! Η μέση μου κομμάτια..κ τώρα κομματιάζεται όπως διάβασες κ το μπροστά μου μέρος :P

Έτσι για ομοιομορφία ρε αδερφέ!!!

Ε ναι να μην έχει παραπονο και το μπροστά μέρος..... Είσαι καλυτερα μετά το ρόφημα η όχι ακόμα???? Εγώ καουρες απόψε..... Και δεν έφαγα τπτ ιδιαίτερο ρε γμτ..... 

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ. Στην παραλία πάντως πεταγομαι σαν το ελατήριο για να προλάβω τον μεγαλο:lol:

Nα περάσετε υπέροχα στο babymoon κ να μαζέψετε δυνάμεις για τον χειμώνα! Κ πολλές φωτό!!! Είναι ωραίο το νησάκι μας!!

Αχ πως μπορείς?????? Μ λέει ο άντρας Μ σήκω να φυγουμε και τ λέω περιμενε γτ θέλω κάποια ώρα... Αστα δράμα..... 

Ευχαριστουμε αγαπουλα!!!! Είναι υπέροχα..... Ωραίο το baby moon..... Θα το χρησιμοποίησω.... Στα insta stories μου..... Χιχιχι

• Χαχα 2

Ε ναι να μην έχει παραπονο και το μπροστά μέρος..... Είσαι καλυτερα μετά το ρόφημα η όχι ακόμα???? Εγώ καουρες απόψε..... Και δεν έφαγα τπτ ιδιαίτερο ρε γμτ..... 

Αχ πως μπορείς?????? Μ λέει ο άντρας Μ σήκω να φυγουμε και τ λέω περιμενε γτ θέλω κάποια ώρα... Αστα δράμα..... 

Ευχαριστουμε αγαπουλα!!!! Είναι υπέροχα..... Ωραίο το baby moon..... Θα το χρησιμοποίησω.... Στα insta stories μου..... Χιχιχι

Ναι καπωσ μαλάκωσε το μέσα μου..τώρα δεν πονάω με τις βαθιές ανάσες μόνο όταν κάνω κάποιες κινήσεις.. ίσως είναι κ μυοσκελετικο τι να πω?! Θα δείξει το αύριο..

Σας καληνυχτω μανουλιτσες όμορφες..

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:
Just now, Renez είπε:

Ναι ναι αυτό θα κάνωωω... Δεν την παλευω τόσο αργά να τον βλέπω... Εν τω μεταξυ τώρα σκέφτομαι θα παω στις 29, μετά ποτε??? Λέτε Ν; μ πει θα φυγει διακοπές και να τον δω όταν γυρίσει? Θα τον "σκίσω"!!!!! 

Χαχχαχα εμένα πήγε αυτή τη βδομάδα κ γυρνάει από Δευτέρα λέει..ε και να φύγει ρε συ πόσο να λείψει?? Δεν λείπουν πολύ συνήθως όταν έχουν προχωρημένες εγκυμοσυνες..ρώτησε τον πάντως καλού κακου..εγώ θα πάω αυτή τη Τετάρτη με το καλό ,μετά κατά τις 12/8 κ μετά έχω 24/8 το ντοπλερ..

• Μου αρέσει 1

Εν τω μεταξυ κοριτσια τώρα με το μαγιουδαρα μου εκτός του ότι είμαι σα φουσκα με μαγιό.... Παρατήρησα και κάτι αλλο.... Στο στήθος μου φαίνονται πολυ έντονα οι φλέβες που υπάρχουν εκεί..... Πολυ έντονα......αφου να φανταστείτε σήμερα το είδε ο αντρας μου και αναρωτήθηκε..... Εν τω μεταξυ και καποιες ωρες όχι όλες το ίδιο με τις φλέβες γίνεται και στο πλαι της κοιλιάς μου.... Σας συμβαίνει και εσας??? Έτσι είναι τα πραγματα???? 

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα εμένα πήγε αυτή τη βδομάδα κ γυρνάει από Δευτέρα λέει..ε και να φύγει ρε συ πόσο να λείψει?? Δεν λείπουν πολύ συνήθως όταν έχουν προχωρημένες εγκυμοσυνες..ρώτησε τον πάντως καλού κακου..εγώ θα πάω αυτή τη Τετάρτη με το καλό ,μετά κατά τις 12/8 κ μετά έχω 24/8 το ντοπλερ..

Θα τον χορτάσεις εσυ........!!!!!! Τυχερουλα!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...