Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Irinoula86 αχχχ πόσο υπέροχη η Εύβοια!! Να περασετε τελεια Ειρηνουλα κ εντάξει..ακόμη κ λίγο να βρέχεις πατουσακια κάτι είναι από το λοτελα...

Κ μόνο που αλλάζεις παραστάσεις βασικά είναι σούπερ!!

Όσο για τη δουλειά όπως ακριβώς το είπες! Αστούς να συνηθίζουν για όταν θα λείπεις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κορίτσια κορίτσια... Πέρασαν τρεις.. Οι δυο ήταν καταπληκτικές.. Η τρίτη, παραλιγονα παθω πολιτισμικο σοκ... 

Ήθελε να της πληρωνω δώρο πασχα και Χριστουγέννων, καθώς έτσι έκαναν οι προηγουμενοι είπε, και επίσης μπήκε μέσα στο σπίτι με τα παπουτσια, της ζήτησα να τα βγάλει, και να πλυνει χέρια. Δεν της ήρθε στο μυαλό να πλυνει χέρια.. ΕΛΕΟΣ δλδ.... Και ο μικρός δεν την ήθελε καθόλου, ενώ με τις δυο προηγουμενες έπαιξε κιόλας... Η παιδικη διαίσθηση.. 

Γενικά ζήτησε να της πληρωνω τις διακοπές των Χριστουγέννων και του ΠΑσχα, δλδ να λείπει και εγώ να πληρωνω, και να δίνω και δώρα και όλα αυτά μαυρα... Για ένα εξαωρο τη μέρα. 

Επίσης όση ώρα συζητούσαμε εκείνη έγραφε τα όσα έλεγα γοα το προγραμμα του παιδιοθ καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τόσες πληροφοριες το μυαλό της μας είπε.. Και με το παιδι ουτε που ασχολήθηκε.. Χαχαχα ουτε γεια δεν του είπε. 

Αναμένω σχόλια σας... 

Οι πρωτες δυο καταπληκτικές, καιρό είχα να δω τέτοια όρεξη και ενέργεια.. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια κορίτσια... Πέρασαν τρεις.. Οι δυο ήταν καταπληκτικές.. Η τρίτη, παραλιγονα παθω πολιτισμικο σοκ... 

Ήθελε να της πληρωνω δώρο πασχα και Χριστουγέννων, καθώς έτσι έκαναν οι προηγουμενοι είπε, και επίσης μπήκε μέσα στο σπίτι με τα παπουτσια, της ζήτησα να τα βγάλει, και να πλυνει χέρια. Δεν της ήρθε στο μυαλό να πλυνει χέρια.. ΕΛΕΟΣ δλδ.... Και ο μικρός δεν την ήθελε καθόλου, ενώ με τις δυο προηγουμενες έπαιξε κιόλας... Η παιδικη διαίσθηση.. 

Γενικά ζήτησε να της πληρωνω τις διακοπές των Χριστουγέννων και του ΠΑσχα, δλδ να λείπει και εγώ να πληρωνω, και να δίνω και δώρα και όλα αυτά μαυρα... Για ένα εξαωρο τη μέρα. 

Επίσης όση ώρα συζητούσαμε εκείνη έγραφε τα όσα έλεγα γοα το προγραμμα του παιδιοθ καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τόσες πληροφοριες το μυαλό της μας είπε.. Και με το παιδι ουτε που ασχολήθηκε.. Χαχαχα ουτε γεια δεν του είπε. 

Αναμένω σχόλια σας... 

Καλά για τη τρίτη δεν το συζητάμε...Μήπως να κολλάς κ ένσημα? Έπρεπε να τη ρωτήσεις αν έχει κ μπλοκάκι να κόβει αποδείξεις για όλα αυτά!;)

Για πες οι άλλες 2 οι καλές? Υπέρ- κατά για να καταλήξουμε...Θα κονταροχτυπηθουν για τον παιδαρο λέμε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Αναμένω σχόλια σας... 

Αυτό που λέγαμε..παράλογες απαιτήσεις κ μιλάνε μετά για ανεργία..βρε ουυυστ!!

Επίσης το ότι δεν ασχολήθηκε καν με το παιδί τα λέει όλα οπότε πάμε παρακάτω..

Πες όπως είπε η Χριστίνα θετικά κ αρνητικά κ βλέπουμε..τώρα αυτές δεν έχουν μόνο ένα αφεντικό να καπαρωσουν αλλά καμία 15αρια εγκυμονούσες να πείσουν:P

• Χαχα 3

Ήρθα κ εγώ να σας πω για τις κορεσ Μου!!!:wub::wub:

1100 η κάθε μια παρακαλώ!!! Από δω κ πέρα θα με βλέπει ανα 2 εβδομάδες, όλα φαίνονται καλά! Να μην κάνω τίποτα κ να ξεκουράζομαι... ρώτησα τη μαία μου έδωσε λίστα για πράγματα, μου λείπουν αρκετά κομμάτια!!! Αυτά!!

@P.L.L. χρόνια είχα να ακούσω από άλλον εκτός του χωριού μου το δε νογαω.... χχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αναμένω σχόλια σας... 

Θα αφήσεις την τελευταία τέτοιο κελεπουρι να φύγει;;;

Έλεος!! Δλδ κάθε φορά που θα προσέχει το παιδί θα ανατρέχει στις σημειώσεις της;;;;

Just now, Jasmine@ είπε:

1100 η κάθε μια παρακαλώ!!! Από δω κ πέρα θα με βλέπει ανα 2 εβδομάδες, όλα φαίνονται καλά! Να μην κάνω τίποτα κ να ξεκουράζομαι... ρώτησα τη μαία μου έδωσε λίστα για πράγματα, μου λείπουν αρκετά κομμάτια!!! Αυτά!!

@P.L.L. χρόνια είχα να ακούσω από άλλον εκτός του χωριού μου το δε νογαω.... χχαχαχαχα 

Τι λείπει Καλεεεεε;;;για το μαιευτήριο εννοείς;

Φτου φτου τέλεια καλέ τα μπεμπακια, μα τι διδυμακια είναι αυτά ????

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα αφήσεις την τελευταία τέτοιο κελεπουρι να φύγει;;;

Έλεος!! Δλδ κάθε φορά που θα προσέχει το παιδί θα ανατρέχει στις σημειώσεις της;;;;

Τι λείπει Καλεεεεε;;;για το μαιευτήριο εννοείς;

Φτου φτου τέλεια καλέ τα μπεμπακια, μα τι διδυμακια είναι αυτά ????

Μεγαλώνουν ταυτόχρονα οι χοντρουλες μου κ είναι πολύ καλό αυτό.... ε πρέπει να έχω περισσότερα κομμάτια από το καθένα! Πηγα hnm νούμερα καθόλου... orchestra κάτι λίγα σε ζιπουνακια, μακρυμανικα φορμάκια zero! 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μεγαλώνουν ταυτόχρονα οι χοντρουλες μου κ είναι πολύ καλό αυτό.... ε πρέπει να έχω περισσότερα κομμάτια από το καθένα! Πηγα hnm νούμερα καθόλου... orchestra κάτι λίγα σε ζιπουνακια, μακρυμανικα φορμάκια zero! 

Οοοοντως;;;δλδ πόσα σου είπε να πάρουμε;;;

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπράβο τα κοριτσάκια σου!!! Άραξε κι απόλαυσε τα!

Από νούμερα πάσχουμε όντως...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Οοοοντως;;;δλδ πόσα σου είπε να πάρουμε;;;

6-7 ζιπουνακια κ 6-7 φορμάκια για την καθεμία!!!! Δλδ εγώ θέλω 14 από το κάθενα! Κ δε βρίσκω νούμερα ρε γαμωτο... 

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο τα κοριτσάκια σου!!! Άραξε κι απόλαυσε τα!

Από νούμερα πάσχουμε όντως...

Καλά για τα εκπτωτικά δεν το συζητώ είχαν από 6 μηνών κ πάνω! Αλλά δεν είχε νούμερα ούτε στις νέες αφίξεις...

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Άντε κ περίμενα τα νέα σου!!!

Μωρέ είδες πως μεγάλωσαν οι κορακλες σου?!?! :wub:

Ας μην σκεφτώ βέβαια πως 1100+1100=2200 κ βάλε κ αμνιακό κτλ τα 3 κιλά σου είναι ξεκαθαρα μόνο οι τσουπρες αλλά τεσπα:twisted:

Πες τι λίστα σου έδωσε ρεεσες

Just now, Jasmine@ είπε:

6-7 ζιπουνακια κ 6-7 φορμάκια για την καθεμία!!!! Δλδ εγώ θέλω 14 από το κάθενα! Κ δε βρίσκω νούμερα ρε γαμωτο... 

Καλά για τα εκπτωτικά δεν το συζητώ είχαν από 6 μηνών κ πάνω! Αλλά δεν είχε νούμερα ούτε στις νέες αφίξεις...

Περίμενε αυτά τα 7 από το κάθε ένα είναι για τις μέρες στο μαιευτήριο?? Θέλουν κ σεντονακια κ πετσέτες ε??

Just now, Jasmine@ είπε:

Για το μαιευτήριο όλα αυτά? Πολλά δεν είναι? Μήπωςπροληπτικάμη τυχόν λερώνουν! 4 μέρες μέρες θα μείνεις μέσα! Και αντίστοιχες πετσέτες σου είπε?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα έρθουν σιγά σιγά κι άλλα!

Δες μινερβακια και pretty baby ζιπουνακια! Και ζαρά ρίξε μια ματιά μπας και. Τα ορκεστρα γενικά έχουν πολύ μικρή φόρμα οπότε μη τα φοβηθεις να τα πάρεις πιο μεγάλα. Δες κ πρινεϊταλ αν κ στο σάιτ δεν έχουν πολλα

Μα τι κοριτσαρους έχεις εσύ??? Μπράβο!!! 

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Για το μαιευτήριο όλα αυτά? Πολλά δεν είναι? Μήπωςπροληπτικάμη τυχόν λερώνουν! 4 μέρες μέρες θα μείνεις μέσα! Και αντίστοιχες πετσέτες σου είπε?

Just now, Renez είπε:

Άντε κ περίμενα τα νέα σου!!!

Μωρέ είδες πως μεγάλωσαν οι κορακλες σου?!?! :wub:

Ας μην σκεφτώ βέβαια πως 1100+1100=2200 κ βάλε κ αμνιακό κτλ τα 3 κιλά σου είναι ξεκαθαρα μόνο οι τσουπρες αλλά τεσπα:twisted:

Πες τι λίστα σου έδωσε ρεεσες

Περίμενε αυτά τα 7 από το κάθε ένα είναι για τις μέρες στο μαιευτήριο?? Θέλουν κ σεντονακια κ πετσέτες ε??

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα έρθουν σιγά σιγά κι άλλα!

Δες μινερβακια και pretty baby ζιπουνακια! Και ζαρά ρίξε μια ματιά μπας και. Τα ορκεστρα γενικά έχουν πολύ μικρή φόρμα οπότε μη τα φοβηθεις να τα πάρεις πιο μεγάλα. Δες κ πρινεϊταλ αν κ στο σάιτ δεν έχουν πολλα

Μα τι κοριτσαρους έχεις εσύ??? Μπράβο!!! 

Σας ευχαριστώ κορίτσια όλες! Κ τη Renez που μετράει τα γραμμάρια μας...

λοιπον σας τα γράφω ανα παιδί για να μην μπερδευτείτε

κουβέρτες βελουτε 1

κουβερτα εποχής 1

σεντονια 4

πανες αγκαλιάς 4

σελτεδακι 1

λαβετες 7

ζιπουνακια 7(μανίκι ανάλογα την εποχή)

φορμακια με μακρύ μανίκι ολόσωμα 7
καλτσακια γαμτακια σκουφακια 
καθαρο οινόπνευμα, βαμβακι, κρέμες, μωρομαντηλα, πανες

Αυτά για τα μωρά! τα δικά μου τα έχω όλα! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια όλες! Κ τη Renez που μετράει τα γραμμάρια μας...

λοιπον σας τα γράφω ανα παιδί για να μην μπερδευτείτε

κουβέρτες βελουτε 1

κουβερτα εποχής 1

σεντονια 4

πανες αγκαλιάς 4

σελτεδακι 1

λαβετες 7

ζιπουνακια 7(μανίκι ανάλογα την εποχή)

φορμακια με μακρύ μανίκι ολόσωμα 7
καλτσακια γαμτακια σκουφακια 
καθαρο οινόπνευμα, βαμβακι, κρέμες, μωρομαντηλα, πανες

Αυτά για τα μωρά! τα δικά μου τα έχω όλα! 

Όλα τα άλλα τα καταλαβαινω αλλά το 7 ζιπουνακια φορμάκια κ πάλι πολλά! Κατι θα ξέρουν αυτοί,πάρε εσύ να είσαι σίγουρη, δεν λέει κάτι. Λογικά θα ανανεώσουν κι από τη νέα κολεξιόν, μην τα πάρεις όλα 50-56.

Πετσέτες μια για κάθε μέρα?

Α και τα καλλυντικά τους όλα κ για αφαλό τα σχετικά.

Να σου πω κι εγώ σχεδόν αυτά θα χρειαστεί να πάρω, βασικά όλα επί 4 για 4 μέρες. Έτσι κ στο 1ο μου είχαν πει.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...