Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Στην αρχή με είχε στείλει για καμπύλη ζαχαρου και είχε βγει λίγο πειραγμενη οποτε με έβαλε σε δίαιτα. Μετά από κανα μήνα όμως που την επανέλαβα βγήκε πολύ καλή κι από τότε ξεκίνησα να τρώω ότι υπάρχει και να βάζω ένα κιλό τον μήνα. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στο μωρό. Μου είπε τελικά ότι απλώς έχω ένα μεγάλο μωρό. Δηλαδή και τα πόδια μακριά και το κεφάλι και όλα συμβαδίζουν. Δεν είναι μόνο η κοιλιά του πιο μεγάλη. 

Μια χαρά οπότε!!! Παίδαρος!! Αμα είσαστε κι εσείς μεγαλόσωμοι,είναι λογικό!!

Εμένα η μαία τοτε που έκανα μαθήματα ανώδυνου, από τη κοιλιά μου έλεγε 'θα βγει μακρύ το μωρό σου' ! Όντως έτσι έγινε! 

Είδατε καθόλου φατσακι???

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Της λέω πχ της μιας «βλέπεις ότι έχει το παιδί το χέρι στην πρίζα και παθαίνει ηλεκτροπληξία, τι κανεις;» Και αφού το σκέφτεται μου λέει «θα πάρω μια πετσέτα και θα το σκεπάσω... (το ξανασκέφτεται) όχι, λέει, θα την βρεξω την πετσετα πρώτα.!»

Πραγματικά δε ξέρω αν είναι για γελια ή για κλάματα..αυτό δεν είναι καν γνώσεις παιδαγωγού αλλά στοιχειώδεις γνώσεις επιβίωσης χαχαχαχα

Πες της ναι ,και μόλις βρέξεις τη πετσέτα κ το τυλίξεις πετά κ δύο τρεις πατατουλες μη ψηθεί μόνο του το παιδί!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Πραγματικά δε ξέρω αν είναι για γελια ή για κλάματα..αυτό δεν είναι καν γνώσεις παιδαγωγού αλλά στοιχειώδεις γνώσεις επιβίωσης χαχαχαχα

Πες της ναι ,και μόλις βρέξεις τη πετσέτα κ το τυλίξεις πετά κ δύο τρεις πατατουλες μη ψηθεί μόνο του το παιδί!!

Αχ πεθαινω.. Δεν μπορώ να πατησω φατσουλα για κλάματα και για γέλια... Έλεος με αυτά τα κορίτσια Ααα

Εχω παθει σοκ.. Από νταντά όλα τα πειεμενω πια... Χαχαχα

Just now, P.L.L. είπε:

Έχουν μαθήματα πρώτων βοηθειών στα ΙΕΚ. Υποχρεωτικά. Το θέμα είναι να τα διαβάζουν! Χαχαχα Σε ποια περιοχή είσαι; 

Άρα μια χαρά ασε και θα δουμε τις σημερινές.. Τι φρουτα θα συναντήσω παλι... 

Περιοχή, αν έχεις κάτι στο μυαλό σου θα σ στείλω προσωπικο μυνημα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

πόσο τυχερή είσαι να ξέρεις, γιατι πλέον οι ντανταδες δεν καταδέχονται να κάνουν το παραμικρό από δουλειά σπιτιου και δεν μιλάω για σοβαρες δουλειές αλλά όταν έψαχνε ο κουνιάδος μου που τους ζητούσε απλά ένα φαγητο για το παιδι, και να βάζουν κανα πλυντήριο μονο τα παιδικα οχι τα δικά τους, αλλες έλεγαν οχι άλλες ζητούσαν επιπλέον χρήματα

Καλε το ξέρω! Είμαι πολύ τυχερή! Του χρόνου σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να της κάνουμε κι άλλη αύξηση. Εγώ δεν της ζήτησα ποτε να μου κανει δουλειές. Έτσι κι αλλιώς έφερνα γυναίκα. Αλλά από μόνη της ένιωθε άσχημα όταν κοιμόταν η μικρή να κάθεται και να κοιτάει τηλεόραση οποτε όλο και κάτι έκανε, συμμάζεμα σφουγγάρισμα σίδερο κτλ. Ε και λέω αν είναι να τα κανει να την πληρώνω κιολας. Μην είμαι αχάριστη! 

Just now, Ninamc είπε:

Αχ πεθαινω.. Δεν μπορώ να πατησω φατσουλα για κλάματα και για γέλια... Έλεος με αυτά τα κορίτσια Ααα

Εχω παθει σοκ.. Από νταντά όλα τα πειεμενω πια... Χαχαχα

Άρα μια χαρά ασε και θα δουμε τις σημερινές.. Τι φρουτα θα συναντήσω παλι... 

Περιοχή, αν έχεις κάτι στο μυαλό σου θα σ στείλω προσωπικο μυνημα

Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Μόνο για την περίπτωση που ακούσω κάτι έλεγα. Αν και αν είναι κάτι πραγματικά καλό θα το αναφέρω εδώ και θα μου πει τότε  κάποια κοπέλα αν ενδιαφερεται. 

Καλή τυχη σήμερα! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Aurora S είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δυσκολεύομαι να συμβαδισω και να συμμετέχω!

Είδα κάποια ρωτούσε για το εμβόλιο κοκκυτη, εγώ το έκανα αρχή έκτου μήνα. Για να είναι αποτελεσματικό για το παιδί πρέπει να μη γίνει τελευταία στιγμή (νομίζω οι Άγγλοι συνιστούν από 16η έως 32η εβδομάδα κύησης)

Έχω κι εγώ μία ερώτηση! 

Σε κούνια με διαστάσεις 120*60 τί μέγεθος πανωσεντονου ταιριάζει; Λέω να ράψω πανωσεντονα αλλά δεν ξέρω ποιες πρέπει να είναι οι διαστάσεις!

Α ωραια κ εμένα αυτό μου είπε κ θα το κάνω από βδομάδα που θα είμαι 28η εβδομάδα. 

Τα πανωσεντονα όπως σου είπε η @Anastasia05 . Για να το σκεπαζεις βολεύει πιο καλά σε μέγεθος πάνας αγκαλιάς ή μέσα από τη κουβερτούλα στο μέγεθος της κουβερτούλας. Αν θες να έχεις ένα σετακι όμως ωραίο Ναι φτιάξτο κανονικο.

Εγώ πανοσεντονο δεν χρησιμοποίησα, μόνο κατωσεντονο με λάστιχο. Για τυλιγμα μωρού,σκέπασμα το καλοκαίρι, καθίσματα πχ καροτσιού πάνες αγκαλιάς βολεύουν. μέχρι και 2 χρονών χωράει. Εγώ τώρα που κοντεύει 3 σκέπαζω αραιά με πανοσεντονο κανονικό γτ είναι ειναι 1μετρο το παιδί.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

@P.L.L. είσαι πολυ τυχερή που έχεις μια τέτοια νταντά! Κ εγώ όταν είχα σαν τη @Ninamc δεν ήθελα να μου κάνουν δουλειές!

@Ninamc καλή τύχη με τις σημερινές συνεντεύξεις! Περιμένουμε νέα και κάνα καλό μαργαριτάρι!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@P.L.L. παιδαρος ο γιός! Απλά θα είναι ψηλό μωρό, έτσι έβγαινε κ ο δικός μου! Τώρα η μικρή βγαίνει σε βάρος στην εβδομάδα της κ σε ύψος 1 εβδομάδα+ πιο μεγάλη! Πάλι δεν θα χωράνε οι πατούσες στα φορμάκια...:tongue:

@Ninamc καλή τύχη με τη νταντά,να σου τύχει ενα ς άνθρωπος χρυσός να έχεις στο σπίτι σου!

Δύσκολο πράγμα...κι εγώ ψάχνω γτ θα την αφήσω 1 μηνός, πολύ μωρό κ φοβάμαι...θα Είναι κ η πεθερά μ σπίτι με τον μικρό γτ δεν θέλω να χωρήσω τα αδέρφια αλλά κ μόνη της δεν μπορεί. Θα δούμε...μονο τάισμα, αλλαγμα, νάνι θέλω 5 ώρες,τπτ άλλο! Βρε κορίτσια εσείς που έχετε ασχοληθεί πόσο παίρνουν την ώρα? 3€-5€ μου είπαν εδώ κ ανάλογα τις ωρες. 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@P.L.L. παιδαρος ο γιός! Απλά θα είναι ψηλό μωρό, έτσι έβγαινε κ ο δικός μου! Τώρα η μικρή βγαίνει σε βάρος στην εβδομάδα της κ σε ύψος 1 εβδομάδα+ πιο μεγάλη! Πάλι δεν θα χωράνε οι πατούσες στα φορμάκια...:tongue:

@Ninamc καλή τύχη με τη νταντά,να σου τύχει ενα ς άνθρωπος χρυσός να έχεις στο σπίτι σου!

Δύσκολο πράγμα...κι εγώ ψάχνω γτ θα την αφήσω 1 μηνός, πολύ μωρό κ φοβάμαι...θα Είναι κ η πεθερά μ σπίτι με τον μικρό γτ δεν θέλω να χωρήσω τα αδέρφια αλλά κ μόνη της δεν μπορεί. Θα δούμε...μονο τάισμα, αλλαγμα, νάνι θέλω 5 ώρες,τπτ άλλο! Βρε κορίτσια εσείς που έχετε ασχοληθεί πόσο παίρνουν την ώρα? 3€-5€ μου είπαν εδώ κ ανάλογα τις ωρες. 

Εγώ της έχω στάνταρ μισθο τον μήνα αλλά αν την φωνάξω έξτρα της δίνω 5€/ώρα 

• Ευχαριστώ 1

Παράθεση

Μπορεί να μην έχω νταντά αλλά γενικά πιστεύω τα 4€ την ώρα μαύρα κιόλας είναι πολυ καλά φίλη..20€ δλδ 5ωρες μια χαρά μισθός!!

Ευχαριστωωωω εγώ δίνω στάνταρ μισθό.. 20την ημέρα είναι περιπου για έξι ώρες.. 

Αλλά πληρωνω παντα οπότε πουμε, και παρεχω πρωινο και χυμό, και αιρκοντισιον , καθώς και φυσικό αέριο φουλ, όσο θέλουν και οπότε θέλουν... Και Δουλειές δεν κάνουν, καμιά, περαναπο ένα τάισμα στο μωρό, τα φρουτα, τα οποία τα τρώει μονοσ του... Και απλά να πλυνουν το πιατακι του.. Αυταααα

Just now, marianna1986 είπε:

@P.L.L. είσαι πολυ τυχερή που έχεις μια τέτοια νταντά! Κ εγώ όταν είχα σαν τη @Ninamc δεν ήθελα να μου κάνουν δουλειές!

@Ninamc καλή τύχη με τις σημερινές συνεντεύξεις! Περιμένουμε νέα και κάνα καλό μαργαριτάρι!

Ευχαριστωωωω κοριτσιι

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ της έχω στάνταρ μισθο τον μήνα αλλά αν την φωνάξω έξτρα της δίνω 5€/ώρα 

Ευχαριστωωω να σαι καλά για τις πληροφοριες

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσουδια! Τι κάνετε; Πολύ ζέστη σημερααα, έχω κάτσει και λιώσει στο καναπέ παρέα με Netflix κ παγωμένο τσαγάκι. 

@Ninamc Καλή επιτυχία! Μακάρι να βρεις όσο πιο εύκολα γίνεται την καταλληλότερη :)

@Irinoula86 Να περάσετε όμορφαα :x 

@EugenJen Περαστικά Ευγενάκι μου!!! 

Κοιτάξτε εγώ προσωπικά αν μου έλεγαν να κάνω και δουλειές σπιτιού θα ζητούσα έξτρα λεφτά (και δεν εννοώ το να ταίζω το παιδί, να πλένω ότι βγει σε πιάτα και γενικά τα αυτονόητα) αλλά από την στιγμή που κάποιος θα ζητήσει σκούπα, πλυντήρια κτλπ δεν θέλει μόνο μια παιδαγωγό... Δεν ξέρω είναι ίσως και από ποια πλευρά το βλέπεις... 

• Μου αρέσει 5

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κοριτσουδια! Τι κάνετε; Πολύ ζέστη σημερααα, έχω κάτσει και λιώσει στο καναπέ παρέα με Netflix κ παγωμένο τσαγάκι. 

@Ninamc Καλή επιτυχία! Μακάρι να βρεις όσο πιο εύκολα γίνεται την καταλληλότερη :)

@Irinoula86 Να περάσετε όμορφαα :x 

@EugenJen Περαστικά Ευγενάκι μου!!! 

Κοιτάξτε εγώ προσωπικά αν μου έλεγαν να κάνω και δουλειές σπιτιού θα ζητούσα έξτρα λεφτά (και δεν εννοώ το να ταίζω το παιδί, να πλένω ότι βγει σε πιάτα και γενικά τα αυτονόητα) αλλά από την στιγμή που κάποιος θα ζητήσει σκούπα, πλυντήρια κτλπ δεν θέλει μόνο μια παιδαγωγό... Δεν ξέρω είναι ίσως και από ποια πλευρά το βλέπεις... 

Συμφωνω απόλυτα.. Αν ήθελα έξτρα, δουλειές σπιτιου δλδ, θα έδινα έξτρα χρήματα... Αλλά εγώ δεν θέλω, όποτε γι αυτό δίνω τόσα.. Για ένα εξαωρο.. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου... Το μωράκι καλά? Εσυ?? 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Ninamc @elenioz μια χαρά κι εγώ αυτής της άποψης είμαι! Φυσικά ένα νορμάλ περιβάλλον κ καμμία αρμοδιότητα στο σπίτι ή στο άλλο παιδί! 

Ας έρθουν με το καλό τα μωράκια μας στην αγκαλίτσα μας κ όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Συμφωνω απόλυτα.. Αν ήθελα έξτρα, δουλειές σπιτιου δλδ, θα έδινα έξτρα χρήματα... Αλλά εγώ δεν θέλω, όποτε γι αυτό δίνω τόσα.. Για ένα εξαωρο.. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου... Το μωράκι καλά? Εσυ?? 

Ναιι κουνιέται η ζωηρούλα όλοι μέρα! 

Mου ήρθε και μια πιτζαμούλα εγκυμοσύνης από τα laredoute που παρήγγειλα και ένα σετ ροζ κορμάκια :x Πολύ ποιοτικά φουλ μαλακά. Οποία ενδιαφέρεται να κοιτάξει. Αν και έκαναν αρκετές μέρες να έρθουν, αλλά νμζ έφταιγε η κατά τα άλλα -- ποτέ αργοπορημένη μεταφορική 

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Renez said:

Λοιποννν ήρθα στις 11 εν τέλη για δουλειά κ έρχεται μια τύπισσα ετών 50+ ξανθιά χοντρούλοτρελιαρα κ με το μπίρι μπίρι με τη κοιλιά μου μου λέει ότι είναι νταντά..

Κ αρχίζει τώρα η τύπισσα τις συμβουλές:

1.Το μωρό θα το έχεις μόνο στο ριλαξ κ στο καρότσι δε θα το μάθεις αγκαλιά κ κούνημα

2. Αν(!) Βγάλεις γάλα θήλασε το κάνα δυο μήνες όχι παραπάνω γιατί μετά μαθαίνουν αγκαλιά

3. Το κλαμα είναι υγεία όχι να το χεις κακομαθημένο..

Ναι ναι έλεγα εγώ..κ μέσα μου έβραζα η μάνα!!

Κ το αποκορύφωμα,έτσι για διαφήμιση στη δουλειά της:

"Το τωρινό μωρό 9 μηνών είναι ήσυχος ευτυχώς γιατί το προηγούμενο ήταν 4 μηνων κ το έβαζα στο ριλαξ κ ξεσήκωνε όλο το κόσμο. Δε μπορούσε να μη με αφήνει σε ησυχία κ έφυγα,σιγά μη κάτσω εκει! Τέλος πάντων όταν με το καλό γεννήσεις κ αρχίσεις δουλειά να με έχεις υπ όψιν αλλά ως τότε θα κάνεις όσα σου είπα κ θα βγει σωστό παιδί."

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Μα μιλάμε για κελεπούρι, όχι αστεία... να την καπαρώσετε από τώρα να μη σας την προλάβουν άλλοι!  Το τραγικό είναι ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, και άντε εμείς γελάμε απλά, αλλά άλλοι γονείς κάθονται και τις ακούνε γιατί και καλά είναι επαγγελματίες!:unsure:

2 hours ago, Irinoula86 said:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!χάθηκαααααα.... Αλλά είμαι διακοπουλες και χαλαρώνουμε....... Ήρθαμε σε ένα μαγικό μέρος στην ευβοια  airbnb είναι σπιτι και είναι υπέροχο οοοο....... Βεβαία δουλευω και από εδώ γτ στη δουλειά χάνονται και πλακωνονται μεταξυ τους επειδή λείπω και δεν έχουν κάποιον να τους λυνει τα θέματα τους!!!!! Αλλά είμαι οκ!!!!! Τους προετοιμαζω γι αυτό που τους έρχεται! 

Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνω μπανάκι αλλά οκ βγάζω λίγο ποδαρακια στον ήλιο μπας και παρω χρωματακι... Και επειδή έχει αερακι δεν με πολυ ενοχλεί ότι δεν κάνω μπάνιο! 

Οσο για τον μπέμπη μου, ανυπομονώ να έρθει η επόμενη τεταρτη να παω να τον ξαναδώ..... Επρπ να είχα παει πριν φυγω για διακοπες για να είμαι ήρεμη..... Η αλήθεια είναι δεν τον νιώθω συνέχεια και όλο ανησυχώ... Βέβαια όταν τον νιώθω δίνει δυνατές κλωτσιές...... Περιμένω μέχρι τεταρτη.... Τι άλλο να κάνω? 

Και συνεχίζω και τα ψώνια μ και από εδώ... Κάνω τις παραγγελίες μου! Χιχι

Καλές διακοπέεες!!!!8) Κρίμα που δεν κάνεις μπανάκι, αλλά και έτσι δε πειράζει, πάλι να περάσεις τέλεια!!

41 minutes ago, Anastasia05 said:

Τέλεια!! Μεγάλωσε πολύ!!

Μετράτε βάσει περιόδου? Εμείς μετράμε όσο δείχνει ο υπέρηχος του εμβρυολογου. Κι από την αυχενική που μετρήθηκαν εκεί πρώτη φορα,πάμε με εκείνη την ημερομηνία 

Βάσει περιόδου είχα Πητ 17/10 κ βάσει υπερηχου 13/10. 

Εμένα πάντως μου είχαν πει εδώ ότι όσο μεγάλο ή μικρό και να βγαίνει το μωρό στις μετρήσεις αργότερα, οι πρώτες μετρήσεις από τους πρώτους υπερηχους (εκεί στην 8η-10 εβδομάδα) είναι πάντα οι πιο αξιόπιστες για υπολογισμό πητ. Βέβαια, λίγα μωρά γεννιούνται στην προγραμματισμένη πητ τους, αλλά λέμε τώρα...:P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...