Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχθες πήγα στον γιατρό και μας βρήκε μια χαρά! Ο γιος μετριέται κοντά 30 εβδομάδων και 1350γρ περίπου. Εγώ βέβαια είμαι βάσει τελευταίας περιόδου λίγο πάνω από 28 εβδομάδων αλλά πάντα βγαίνει περίπου τόσο πιο μεγαλος οποτε δεν ανησυχούμε. Στις 18 Αυγούστου εκλεισα για ντοπλερ! 

Τέλεια!! Μεγάλωσε πολύ!!

Μετράτε βάσει περιόδου? Εμείς μετράμε όσο δείχνει ο υπέρηχος του εμβρυολογου. Κι από την αυχενική που μετρήθηκαν εκεί πρώτη φορα,πάμε με εκείνη την ημερομηνία 

Βάσει περιόδου είχα Πητ 17/10 κ βάσει υπερηχου 13/10. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Της λέω πχ της μιας «βλέπεις ότι έχει το παιδί το χέρι στην πρίζα και παθαίνει ηλεκτροπληξία, τι κανεις;» Και αφού το σκέφτεται μου λέει «θα πάρω μια πετσέτα και θα το σκεπάσω... (το ξανασκέφτεται) όχι, λέει, θα την βρεξω την πετσετα πρώτα.!»

• Χαχα 5
  • Μπερδεμένη/-ος 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Ninamc είπε:

Αχ μιαμ μιαμ... Εγώ κορίτσια λατρευω τη τσίπουρα σε όλες τισ μορφές... 

Χαχαχα 

Εγώ είχα πενες αλα κρεμ με μπρόκολα κι.. 

Θετική σκέψη παντα.. Μα ειδικά το θέμα νταντά, είναι ένα ζήτημα που καίει.. Χαχα θα τα δείτε όταν ψάχνετε... Με το καλό. 

Ευχαριστωωωω

τελεια ο γιόκας μια χαρά 

Με το καλοοοο

Οχι οχι.. Εννοώ ήταν σε συγκεκριμένο σταθμό

Εγώ κοκκινιστό μοσχαράκι με πένες(ελαφρότατο νοτ) το τσακισα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τέλεια!! Μεγάλωσε πολύ!!

Μετράτε βάσει περιόδου? Εμείς μετράμε όσο δείχνει ο υπέρηχος του εμβρυολογου. Κι από την αυχενική που μετρήθηκαν εκεί πρώτη φορα,πάμε με εκείνη την ημερομηνία 

Βάσει περιόδου είχα Πητ 17/10 κ βάσει υπερηχου 13/10. 

Ελα ντε. Πως μετράμε; Το θέμα είναι ότι εγώ άλλαξα γιατρό στους 4 μηνες περίπου γιατί ο προηγούμενος ήταν στο Αλεξάνδρα και με συμβουλεψε λόγω κορονοϊού να πάω ιδιωτικά. Οποτε ο νέος γιατρος δε με ξέρει καθόλου και κάθε φορά που πάω με βλέπει σα να είναι η πρώτη φορά. Χαχαχα Δηλαδή κάθε φορά υπολογίζει ποσο είμαι βάσει ΤΕΡ και κάθε φορά του λέω ναι αλλά το μωρό βγαίνει πάντα τόσο μεγαλύτερο. Εγώ δεν έκανα αυχενική γιαυι έκανα τροφοβλαστη οποτε δεν έχει από εκεί να δει κάποιο χαρτί. 

Just now, P.L.L. είπε:

Ελα ντε. Πως μετράμε; Το θέμα είναι ότι εγώ άλλαξα γιατρό στους 4 μηνες περίπου γιατί ο προηγούμενος ήταν στο Αλεξάνδρα και με συμβουλεψε λόγω κορονοϊού να πάω ιδιωτικά. Οποτε ο νέος γιατρος δε με ξέρει καθόλου και κάθε φορά που πάω με βλέπει σα να είναι η πρώτη φορά. Χαχαχα Δηλαδή κάθε φορά υπολογίζει ποσο είμαι βάσει ΤΕΡ και κάθε φορά του λέω ναι αλλά το μωρό βγαίνει πάντα τόσο μεγαλύτερο. Εγώ δεν έκανα αυχενική γιαυι έκανα τροφοβλαστη οποτε δεν έχει από εκεί να δει κάποιο χαρτί. 

Η β επιπέδου τι λέει???

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Της λέω πχ της μιας «βλέπεις ότι έχει το παιδί το χέρι στην πρίζα και παθαίνει ηλεκτροπληξία, τι κανεις;» Και αφού το σκέφτεται μου λέει «θα πάρω μια πετσέτα και θα το σκεπάσω... (το ξανασκέφτεται) όχι, λέει, θα την βρεξω την πετσετα πρώτα.!»

Κάτσε να σου εξηγησω.. Έχει μια γνωστή μου παιδικο σταθμό και μάλιστα προτυπο παιδικο σταθμό.. Δεν παιτνει με ΕΣΠΑ κτλ... 

Και της ζήτησα να μου στείλει όσες θεωρεί ότι θα έκαναν για την δουλειά 

Τώρα ξενικησαμε να βλέπουμε κοπέλες και βιογραφικά.. Εχω πολυ δρόμο μπροστά μου.. Εσυ φαντάζομαι τι λες.. Έχεις απόλυτο δίκιο και ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές.. Μα για πε; μου να καταλάβω από που άλλου να ψάξω λες? Από γνωστές έπαθα και έμαθα.. Όποτε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Εχω τρία ραντεβου σήμερα.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Ποποπο εγκεφαλικά θα χα παθει.. Εμένα είναι καλυμμένες όλες οι μπριζες

Και το σπίτι είναι ασφαλές σε κάθε σημείο. Δεν υπάρχει κίνδυνος.. Μα αυτές από μόνες τους είναι επικίνδυνες 

Αφου η άλλη, έσκασε το μπαλκονι και άφησε το μωρό μου να παιζει με τα κομμάτια.. Ελεοςςς

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάξεις από σταθμό.. Εννοείς ότι έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος αλλά σε ΙΕΚ φαντάζομαι. Αν είναι από ΤΕΙ οκ. Αλλά στα ΙΕΚ σπάνια να βρεις κάποια να έχει γνώσεις. ΑΚου με που σου λέω.. είμαι εξεταστρια πιστοποίησης εδώ και 5χρονια και μάλιστα είχαμε εξετάσεις πριν από λίγες μέρες. Δεν φαντάζεστε κορίτσια τι ακούμε οι άνθρωποι.. Μια στις 10 με 15 έρχεται διαβασμένη. Και μη φανταστείτε δύσκολα πράγματα. Να προσπαθούμε να βοηθήσουμε (στα πρακτικά) και να μη νογανε καθόλου. Όταν μια καπέλα έχει γνώσεις φαίνεται από το χιλιόμετρο. 

Επισης ψάχνω κάποια να έχει κανεινκαι σεμινάριο με πρωτες βοήθειες.. Αν δεν έχει και μ αρέσει θα της κάνω εγώ σεμινάριο.. Γιατί έχω κάνει και μπορώ να της δείξω τα βασικά.. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βρω ευκολα.. Αυτή που είχα ήταν καταπληκτική, από ΙΕΚ.. Απίστευτη... Προσεχτικη και πολυ όρεξη για δουλειά, μα έπρεπε να φυγει 

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κάτσε να σου εξηγησω.. Έχει μια γνωστή μου παιδικο σταθμό και μάλιστα προτυπο παιδικο σταθμό.. Δεν παιτνει με ΕΣΠΑ κτλ... 

Και της ζήτησα να μου στείλει όσες θεωρεί ότι θα έκαναν για την δουλειά 

Τώρα ξενικησαμε να βλέπουμε κοπέλες και βιογραφικά.. Εχω πολυ δρόμο μπροστά μου.. Εσυ φαντάζομαι τι λες.. Έχεις απόλυτο δίκιο και ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές.. Μα για πε; μου να καταλάβω από που άλλου να ψάξω λες? Από γνωστές έπαθα και έμαθα.. Όποτε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Εχω τρία ραντεβου σήμερα.. 

Ξέρω πως υπάρχει και το νανουκα. Αν και δεν έχω μπει ποτε γιατί υπήρξα πολύ τυχερή με την νταντα. Είναι από γνωστή,γύρω στα 55 (με απίστευτη ενέργεια όμως) και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα έκανα. Αγαπάει κι αυτή και όλη η οικογένεια της την κόρη μου κι αντιστροφως η κόρη τους λατρεύει. Της νταντάς η κόρη που είναι 17 έρχεται κάθε μέρα και παίζει μαζί της καναδυο ώρες. Ο άντρας μου λέει πως στην ουσία έχουμε τη νταντα και τη βοηθό της. Τώρα έβαλα τη μικρή για ύπνο και η νταντα μου σκουπίζει και μου σφουγγαρίζει. Της έκανα αύξηση γιαυι δεν καθόταν στα αυγά της. Με περιποιείται παρα πολύ. Μήπως να δώσεις ευκαιρία κι εσυ σε κάποια λίγο πιο μεγάλη με εμπειρία η μη. Γιατί αν πήγαινα βάσει βιογραφικού δεν θα είχα επιλέξει τη δικια μου τώρα και θα είχα χάσει στην ουσία. Που να βρω καλύτερη! 

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Κανονικά βγαίνει 10 μέρες μεγαλύτερο. Αλλά κι εκεί δε μου αλλάξανε την ΠΗΤ

Καλά κ η Πητ δεν σημαίνει ότι θα βγει εκείνη τη μέρα οπωσδήποτε!!!

Σου είπαν ότι υπάρχει θέμα που είναι μεγαλύτερο το μωρό?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

καλέ μηπως δεν καταλαβε την ερώτηση και νόμιζε οτι ρώτησες πως να παθει το παιδί ηλεκτροπληξία?>?για γέλια και για κλάματα πραγματικά!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά κ η Πητ δεν σημαίνει ότι θα βγει εκείνη τη μέρα οπωσδήποτε!!!

Σου είπαν ότι υπάρχει θέμα που είναι μεγαλύτερο το μωρό?

Στην αρχή με είχε στείλει για καμπύλη ζαχαρου και είχε βγει λίγο πειραγμενη οποτε με έβαλε σε δίαιτα. Μετά από κανα μήνα όμως που την επανέλαβα βγήκε πολύ καλή κι από τότε ξεκίνησα να τρώω ότι υπάρχει και να βάζω ένα κιλό την εβδομάδα. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στο μωρό. Μου είπε τελικά ότι απλώς έχω ένα μεγάλο μωρό. Δηλαδή και τα πόδια μακριά και το κεφάλι και όλα συμβαδίζουν. Δεν είναι μόνο η κοιλιά του πιο μεγάλη. 

Just now, P.L.L. είπε:

Ξέρω πως υπάρχει και το νανουκα. Αν και δεν έχω μπει ποτε γιατί υπήρξα πολύ τυχερή με την νταντα. Είναι από γνωστή,γύρω στα 55 (με απίστευτη ενέργεια όμως) και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα έκανα. Αγαπάει κι αυτή και όλη η οικογένεια της την κόρη μου κι αντιστροφως η κόρη τους λατρεύει. Της νταντάς η κόρη που είναι 17 έρχεται κάθε μέρα και παίζει μαζί της καναδυο ώρες. Ο άντρας μου λέει πως στην ουσία έχουμε τη νταντα και τη βοηθό της. Τώρα έβαλα τη μικρή για ύπνο και η νταντα μου σκουπίζει και μου σφουγγαρίζει. Της έκανα αύξηση γιαυι δεν καθόταν στα αυγά της. Με περιποιείται παρα πολύ. Μήπως να δώσεις ευκαιρία κι εσυ σε κάποια λίγο πιο μεγάλη με εμπειρία η μη. Γιατί αν πήγαινα βάσει βιογραφικού δεν θα είχα επιλέξει τη δικια μου τώρα και θα είχα χάσει στην ουσία. Που να βρω καλύτερη! 

Εγω επειδή έψαξα μέσω νανουκα... Δεν θέλω ουτε να το ακουω χαχαχαχαχα

Αστα καλυτερα.. Μη σου πωωω

Οχι εγω δουλειές τουσ πιτιου σεν θέλω να κάνει.. Θέλω ένα εξαωρο να ασχολείται με το παιδι. Και μετά σπίτι της. 

Δεν θέλω δουλειές κτλ.. Έχουν περασει και πιο μεγάλες σε ηλικία, και έπαθα πλακα, του έβαζαν τηλεόραση ε Οχι.. Είπαμε. Επίσης δεν ήξεραν να αλλάξουν πανα και να πλυνουν το μωρό.. Γι αυτό θέλω εμπειρία.. Και να μαθαίνει κιόλας το παιδι. Να μην είναι απλά παιχνιδι.. Να μαθαίνει λεξούλες, τραγουδάκια, κτλ

Είσαι τυχερή.. Και εγώ στάθηκα τυχερή στην πρωτη μα είχε θέμα υγείας και εφυγε.. Δυστυχώς.. 

Ευχομαι να στε παντα έτσι και να στα κρατεί και τα δυο

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ποποπο εγκεφαλικά θα χα παθει.. Εμένα είναι καλυμμένες όλες οι μπριζες

Και το σπίτι είναι ασφαλές σε κάθε σημείο. Δεν υπάρχει κίνδυνος.. Μα αυτές από μόνες τους είναι επικίνδυνες 

Αφου η άλλη, έσκασε το μπαλκονι και άφησε το μωρό μου να παιζει με τα κομμάτια.. Ελεοςςς

Επισης ψάχνω κάποια να έχει κανεινκαι σεμινάριο με πρωτες βοήθειες.. Αν δεν έχει και μ αρέσει θα της κάνω εγώ σεμινάριο.. Γιατί έχω κάνει και μπορώ να της δείξω τα βασικά.. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βρω ευκολα.. Αυτή που είχα ήταν καταπληκτική, από ΙΕΚ.. Απίστευτη... Προσεχτικη και πολυ όρεξη για δουλειά, μα έπρεπε να φυγει 

Έχουν μαθήματα πρώτων βοηθειών στα ΙΕΚ. Υποχρεωτικά. Το θέμα είναι να τα διαβάζουν! Χαχαχα Σε ποια περιοχή είσαι; 

Just now, P.L.L. είπε:

πόσο τυχερή είσαι να ξέρεις, γιατι πλέον οι ντανταδες δεν καταδέχονται να κάνουν το παραμικρό από δουλειά σπιτιου και δεν μιλάω για σοβαρες δουλειές αλλά όταν έψαχνε ο κουνιάδος μου που τους ζητούσε απλά ένα φαγητο για το παιδι, και να βάζουν κανα πλυντήριο μονο τα παιδικα οχι τα δικά τους, αλλες έλεγαν οχι άλλες ζητούσαν επιπλέον χρήματα

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...