Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα lionelo(Μ αρέσει πολύ σαν εταιρεία) είναι μέχρι 22

Αχ σ'αρέσει??? Πολύ χαίρομαι!!! Είναι κ ψηλό γύρω στο 1.10 κ το θελω γτ έχουμε θέμα με τα χαμηλά. Νομίζω πως θα καταλήξω σ αυτό...κ έχω εντύπωση πως είναι αξιόπιστη εταιρεία.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Για τη μπέμπα θέλω! Με τον μικρό το καταργήσαμε πέρσυ στα 1,5 κ κάτι. Παντού ποδαρατος αυτός. Ο μικρός είναι τώρα 15κ. , σχεδόν 3 χρόνων,πιστεύω κ τη μικρή μέχρι τα 2 το πολύ θα την έχω καρότσι εκτός κι αν δεν είναι βέβαια ταρζανακια σαν το αγοράκι μ. Οποτεδνμε πολυαπασχολουν τα κιλά.

Μόλις είδα στο πρινεϊταλ το έβαλε 99!!!!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δυσκολεύομαι να συμβαδισω και να συμμετέχω!

Είδα κάποια ρωτούσε για το εμβόλιο κοκκυτη, εγώ το έκανα αρχή έκτου μήνα. Για να είναι αποτελεσματικό για το παιδί πρέπει να μη γίνει τελευταία στιγμή (νομίζω οι Άγγλοι συνιστούν από 16η έως 32η εβδομάδα κύησης)

Έχω κι εγώ μία ερώτηση! 

Σε κούνια με διαστάσεις 120*60 τί μέγεθος πανωσεντονου ταιριάζει; Λέω να ράψω πανωσεντονα αλλά δεν ξέρω ποιες πρέπει να είναι οι διαστάσεις!

• Μου αρέσει 2

@Renezτη θέλω κ εγώ αυτή τη νταντα-κελεπουρι! Κράτησες τηλέφωνο;

@Christinα κ εγώ το είδα το chicco στα prenatal 99€

@Irinoula86 μια χαρά σε βρίσκω στην Εύβοια! Κάνε και για εμάς κάνα μπάνιο!!! Για το μωρό μην αγχώνεσαι όλα μια χαρά είναι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Aurora S είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δυσκολεύομαι να συμβαδισω και να συμμετέχω!

Είδα κάποια ρωτούσε για το εμβόλιο κοκκυτη, εγώ το έκανα αρχή έκτου μήνα. Για να είναι αποτελεσματικό για το παιδί πρέπει να μη γίνει τελευταία στιγμή (νομίζω οι Άγγλοι συνιστούν από 16η έως 32η εβδομάδα κύησης)

Έχω κι εγώ μία ερώτηση! 

Σε κούνια με διαστάσεις 120*60 τί μέγεθος πανωσεντονου ταιριάζει; Λέω να ράψω πανωσεντονα αλλά δεν ξέρω ποιες πρέπει να είναι οι διαστάσεις!

Τα πανωσεντονα στις κούνιες είναι περίπου 110*170. Εγώ θα σου έλεγα να ράψεις ότι σε βολεψει! Πιστεύω ότι τα μικρότερα είναι πιο χρήσιμα..

Αν το βάλεις από νεογέννητο κούνια, σίγουρα πιο μικρά!

Πανωσεντονα όσα έχω,τα έχω χρησιμοποιήσει ως κατωσεντονα γιατί ο γιος δεν θέλει να τον σκεπάζει κάτι 

ειδικάμε τα πανωσεντονα τυλίγεται επειδη τα σπρώχνει να φύγουν, και καταλήγει σαν μπουρεκακι κ ξυπνάει από τα νεύρα του!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

΄΄Ηρθε η ώρα για το ταπεράκι μου,

Καλησπέρα τσούπρες!!!τι κάνετε??με πήρε η γιατρός βγήκε η καλλιέργεια, βρήκαμε ένα βακτήριο, αλλά μου είπε είναι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη(η πρώτη καλλιέργεια είχε βγει καθαρή) 3 μέρες αντιβίωση και είμαστε οκ!!

@Renez  αυτό που σου τυχαίνουν ολες οι κουλές να το κοιτάξεις!!όταν θα έρθει η ώρα να βρούμε νταντα , να κάνουμε μαζί τις συνεντεύξεις να γελάσουμε τουλάχιστον λιγακι βρε αδερφε!!

@Irinoula86 καλα να περάσεις κοριτσάκι μου, να ηρεμήσεις , να ξεκουραστείς κ ασε τους άλλους να τρώγονται!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα τσούπρες!!!τι κάνετε??με πήρε η γιατρός βγήκε η καλλιέργεια, βρήκαμε ένα βακτήριο, αλλά μου είπε είναι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη(η πρώτη καλλιέργεια είχε βγει καθαρή) 3 μέρες αντιβίωση και είμαστε οκ!!

@Renez  αυτό που σου τυχαίνουν ολες οι κουλές να το κοιτάξεις!!όταν θα έρθει η ώρα να βρούμε νταντα , να κάνουμε μαζί τις συνεντεύξεις να γελάσουμε τουλάχιστον λιγακι βρε αδερφε!!

@Irinoula86 καλα να περάσεις κοριτσάκι μου, να ηρεμήσεις , να ξεκουραστείς κ ασε τους άλλους να τρώγονται!!!

Περαστικά να ναι κορίτσι.. 

Κοίτα και εμένα κουλες μου τυχαίνουν τελευταία... Σήμερα έχω 3 συνεντευξεις.. Ευχηθείτε να ναι τίποτα της προκοπης.. Τουλάχιστον όλες είναι ως τα 27 , και όλες από σταθμους.. Όποτε θέλω να πιστευω κάτι θα βρεθεί.. 

Η μήπως να μου έστελνες αυτή τη 50αρα??? Χαχαχαχαχα ότι πρεπει να βάζει το παιδι όλη μέρα στην τβ να ξυνει τα... Νυχια της θα έλεγα... 

Και να βλέπουν κατκεν

@Renez @Anastasia05 @Christinα

Just now, Renez είπε:

Λοιποννν ήρθα στις 11 εν τέλη για δουλειά κ έρχεται μια τύπισσα ετών 50+ ξανθιά χοντρούλοτρελιαρα κ με το μπίρι μπίρι με τη κοιλιά μου μου λέει ότι είναι νταντά..

Κ αρχίζει τώρα η τύπισσα τις συμβουλές:

1.Το μωρό θα το έχεις μόνο στο ριλαξ κ στο καρότσι δε θα το μάθεις αγκαλιά κ κούνημα

2. Αν(!) Βγάλεις γάλα θήλασε το κάνα δυο μήνες όχι παραπάνω γιατί μετά μαθαίνουν αγκαλιά

3. Το κλαμα είναι υγεία όχι να το χεις κακομαθημένο..

Ναι ναι έλεγα εγώ..κ μέσα μου έβραζα η μάνα!!

Κ το αποκορύφωμα,έτσι για διαφήμιση στη δουλειά της:

"Το τωρινό μωρό 9 μηνών είναι ήσυχος ευτυχώς γιατί το προηγούμενο ήταν 4 μηνων κ το έβαζα στο ριλαξ κ ξεσήκωνε όλο το κόσμο. Δε μπορούσε να μη με αφήνει σε ησυχία κ έφυγα,σιγά μη κάτσω εκει! Τέλος πάντων όταν με το καλό γεννήσεις κ αρχίσεις δουλειά να με έχεις υπ όψιν αλλά ως τότε θα κάνεις όσα σου είπα κ θα βγει σωστό παιδί."

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Την έδιωξαν θέλει να πει.. Αλλά λέει ότι έφυγε από μόνη της.. Τους έκανε και χάρη.. Ρε τους φουκαράδες 

Θα Χαν παθει εγκεφαλικά απανωτά που άφηνε τεσσάρων μηνών μωρό να πλανταζει... Έλεος δλδ

Δώσε της την διευθυνση μου να της κάνω μια μίνι εκπαίδευση για το πως να προσέχει ένα μωράκι, η νταντα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Περαστικά να ναι κορίτσι.. 

Κοίτα και εμένα κουλες μου τυχαίνουν τελευταία... Σήμερα έχω 3 συνεντευξεις.. Ευχηθείτε να ναι τίποτα της προκοπης.. Τουλάχιστον όλες είναι ως τα 27 , και όλες από σταθμους.. Όποτε θέλω να πιστευω κάτι θα βρεθεί.. 

Η μήπως να μου έστελνες αυτή τη 50αρα??? Χαχαχαχαχα ότι πρεπει να βάζει το παιδι όλη μέρα στην τβ να ξυνει τα... Νυχια της θα έλεγα... 

Και να βλέπουν κατκεν

καλη επιτυχία!!να βρεις την τέλεια νταντα κ άμα περισσέψει κ καμιά στείλτην και από εμας!!!

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

καλη επιτυχία!!να βρεις την τέλεια νταντα κ άμα περισσέψει κ καμιά στείλτην και από εμας!!!

Θα την βρω??? Με τόσα που ακουω τριγυρω έχω παθει σοκ.. Και να πεις ότι δεν τα παρεχω όλα, και τα οικονομικά καλά και οοολα τα κομφορ... Χαχα

Αλλά είναι όλες κουλες, όπως λέει και η ΥΠΕΥΘΥΝΗ του σταθμού.. Αυτές έχουν τα ψυχολογικά τους... Αστα να πανε. Μεγάλο προβλημα να βρεις καλή νταντά.. Έχασα την καλή που είχα και τώρα τρέχω και δεν φθάνω... 

Πάντως κρατάω βιογραφικά, αν χρειαστείτε να μου πειτε να σας δώσω τηλ.. Τότε δλδ, πουια πρεπει να ψάξετε... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ρεεεε δε φταίω αληθειαααα!!

Αλλά νταξ όταν έχουμε τόση επαφή με κόσμο σε τέτοιες δουλειές λογικό κάθε μέρα στους 100 πχ να σου τύχει το κουφετο της ημέρας..:mrgreen:

Τι περιέχει σήμερα το ταπερακι?? Εγώ έχω κουνέλι λεμονάτο με ρύζι κ μανιτάρια από εχθές για τον άντρα κ για εμένα θα ψήσω τσιπουριτσα!!!!

Just now, Ninamc είπε:

Θα την βρω??? Με τόσα που ακουω τριγυρω έχω παθει σοκ.. Και να πεις ότι δεν τα παρεχω όλα, και τα οικονομικά καλά και οοολα τα κομφορ... Χαχα

Αλλά είναι όλες κουλες, όπως λέει και η ΥΠΕΥΘΥΝΗ του σταθμού.. Αυτές έχουν τα ψυχολογικά τους... Αστα να πανε. Μεγάλο προβλημα να βρεις καλή νταντά.. Έχασα την καλή που είχα και τώρα τρέχω και δεν φθάνω... 

Πάντως κρατάω βιογραφικά, αν χρειαστείτε να μου πειτε να σας δώσω τηλ.. Τότε δλδ, πουια πρεπει να ψάξετε... 

Ρε συ Νίνα έτσι νομίζω ότι είναι πλέον ο περισσότερος κόσμος!! Με ψυχολογικα!! Απλά είναι κατά πόσο τα διαχειρίζεται ο καθένας!!

Γίνεται όταν έψαχνα ντελιβερι να έρχεται ο άλλος κ να μας λέει "ναι μπορώ 8-3 αλλά 10-12 θα πρέπει να φεύγω όμως θα σας αφήνω αν θέλετε το μηχανάκι..":blink:

Κ μετά σου λέει ανεργία..παπαρ:ph34r:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αλλά νταξ όταν έχουμε τόση επαφή με κόσμο σε τέτοιες δουλειές λογικό κάθε μέρα στους 100 πχ να σου τύχει το κουφετο της ημέρας..:mrgreen:

Τι περιέχει σήμερα το ταπερακι?? Εγώ έχω κουνέλι λεμονάτο με ρύζι κ μανιτάρια από εχθές για τον άντρα κ για εμένα θα ψήσω τσιπουριτσα!!!!

μπιφτεκάκι με ψητά μανιτάρια, κάτι light διότι έρχεται Σουκου και θα ξεσαλώσουμε πάλι!!!

αχ άμα σου πω οτι σήμερα σκεφτόμουν οτι έχω καιρό να φαω τσιπουρα!!παίζει να χτυπήσω μια το Σουκου...

@Ninamc θετική σκέψη και θα βρεθεί η κατάλληλη!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχθες πήγα στον γιατρό και μας βρήκε μια χαρά! Ο γιος μετριέται κοντά 30 εβδομάδων και 1350γρ περίπου. Εγώ βέβαια είμαι βάσει τελευταίας περιόδου λίγο πάνω από 28 εβδομάδων αλλά πάντα βγαίνει περίπου τόσο πιο μεγαλος οποτε δεν ανησυχούμε. Στις 18 Αυγούστου εκλεισα για ντοπλερ! 

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

Ρε συ Νίνα έτσι νομίζω ότι είναι πλέον ο περισσότερος κόσμος!! Με ψυχολογικα!! Απλά είναι κατά πόσο τα διαχειρίζεται ο καθένας!!

Γίνεται όταν έψαχνα ντελιβερι να έρχεται ο άλλος κ να μας λέει "ναι μπορώ 8-3 αλλά 10-12 θα πρέπει να φεύγω όμως θα σας αφήνω αν θέλετε το μηχανάκι..":blink:

Κ μετά σου λέει ανεργία..παπαρ:ph34r:

Αχ... Έχεις δίκιο έτσι είναι οι περισσοτεροι. Μα εμείς που δεν έχουμε ψυχολογικά δεν μπορουμε να συμ βαδίσουμε

Όμως αν κάνουμε παρεα με τη συγκεκριμένη νταντά η την πρωην εκπαιδευομενη μου, πουπαραλιγο να μου φουρκισει το παιδι... Τότε θα αποκτήσουμε σίγουρα χαχαχα

Έχεις δίκιο γι αυτό και εγώ λέω ότι δίνουμε χρήματα και έχουν τρελές απαιτήσεις, παράλογες απαιτήσεις.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάξεις από σταθμό.. Εννοείς ότι έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος αλλά σε ΙΕΚ φαντάζομαι. Αν είναι από ΤΕΙ οκ. Αλλά στα ΙΕΚ σπάνια να βρεις κάποια να έχει γνώσεις. ΑΚου με που σου λέω.. είμαι εξεταστρια πιστοποίησης εδώ και 5χρονια και μάλιστα είχαμε εξετάσεις πριν από λίγες μέρες. Δεν φαντάζεστε κορίτσια τι ακούμε οι άνθρωποι.. Μια στις 10 με 15 έρχεται διαβασμένη. Και μη φανταστείτε δύσκολα πράγματα. Να προσπαθούμε να βοηθήσουμε (στα πρακτικά) και να μη νογανε καθόλου. Όταν μια καπέλα έχει γνώσεις φαίνεται από το χιλιόμετρο. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

μπιφτεκάκι με ψητά μανιτάρια, κάτι light διότι έρχεται Σουκου και θα ξεσαλώσουμε πάλι!!!

αχ άμα σου πω οτι σήμερα σκεφτόμουν οτι έχω καιρό να φαω τσιπουρα!!παίζει να χτυπήσω μια το Σουκου...

@Ninamc θετική σκέψη και θα βρεθεί η κατάλληλη!!!

Αχ μιαμ μιαμ... Εγώ κορίτσια λατρευω τη τσίπουρα σε όλες τισ μορφές... 

Χαχαχα 

Εγώ είχα πενες αλα κρεμ με μπρόκολα κι.. 

Θετική σκέψη παντα.. Μα ειδικά το θέμα νταντά, είναι ένα ζήτημα που καίει.. Χαχα θα τα δείτε όταν ψάχνετε... Με το καλό. 

Ευχαριστωωωω

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχθες πήγα στον γιατρό και μας βρήκε μια χαρά! Ο γιος μετριέται κοντά 30 εβδομάδων και 1350γρ περίπου. Εγώ βέβαια είμαι βάσει τελευταίας περιόδου λίγο πάνω από 28 εβδομάδων αλλά πάντα βγαίνει περίπου τόσο πιο μεγαλος οποτε δεν ανησυχούμε. Στις 18 Αυγούστου εκλεισα για ντοπλερ! 

τελεια ο γιόκας μια χαρά 

Με το καλοοοο

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάξεις από σταθμό.. Εννοείς ότι έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος αλλά σε ΙΕΚ φαντάζομαι. Αν είναι από ΤΕΙ οκ. Αλλά στα ΙΕΚ σπάνια να βρεις κάποια να έχει γνώσεις. ΑΚου με που σου λέω.. είμαι εξεταστρια πιστοποίησης εδώ και 5χρονια και μάλιστα είχαμε εξετάσεις πριν από λίγες μέρες. Δεν φαντάζεστε κορίτσια τι ακούμε οι άνθρωποι.. Μια στις 10 με 15 έρχεται διαβασμένη. Και μη φανταστείτε δύσκολα πράγματα. Να προσπαθούμε να βοηθήσουμε (στα πρακτικά) και να μη νογανε καθόλου. Όταν μια καπέλα έχει γνώσεις φαίνεται από το χιλιόμετρο. 

Οχι οχι.. Εννοώ ήταν σε συγκεκριμένο σταθμό

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...