Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Λοιποννν ήρθα στις 11 εν τέλη για δουλειά κ έρχεται μια τύπισσα ετών 50+ ξανθιά χοντρούλοτρελιαρα κ με το μπίρι μπίρι με τη κοιλιά μου μου λέει ότι είναι νταντά..

Κ αρχίζει τώρα η τύπισσα τις συμβουλές:

1.Το μωρό θα το έχεις μόνο στο ριλαξ κ στο καρότσι δε θα το μάθεις αγκαλιά κ κούνημα

2. Αν(!) Βγάλεις γάλα θήλασε το κάνα δυο μήνες όχι παραπάνω γιατί μετά μαθαίνουν αγκαλιά

3. Το κλαμα είναι υγεία όχι να το χεις κακομαθημένο..

Ναι ναι έλεγα εγώ..κ μέσα μου έβραζα η μάνα!!

Κ το αποκορύφωμα,έτσι για διαφήμιση στη δουλειά της:

"Το τωρινό μωρό 9 μηνών είναι ήσυχος ευτυχώς γιατί το προηγούμενο ήταν 4 μηνων κ το έβαζα στο ριλαξ κ ξεσήκωνε όλο το κόσμο. Δε μπορούσε να μη με αφήνει σε ησυχία κ έφυγα,σιγά μη κάτσω εκει! Τέλος πάντων όταν με το καλό γεννήσεις κ αρχίσεις δουλειά να με έχεις υπ όψιν αλλά ως τότε θα κάνεις όσα σου είπα κ θα βγει σωστό παιδί."

Τα συμπεράσματα δικά σας..

• Χαχα 6
  • Μπερδεμένη/-ος 3

Just now, Renez είπε:

Λοιποννν ήρθα στις 11 εν τέλη για δουλειά κ έρχεται μια τύπισσα ετών 50+ ξανθιά χοντρούλοτρελιαρα κ με το μπίρι μπίρι με τη κοιλιά μου μου λέει ότι είναι νταντά..

1.Το μωρό θα το έχεις μόνο στο ριλαξ κ στο καρότσι δε θα το μάθεις αγκαλιά κ κούνημα

2. Αν(!) Βγάλεις γάλα θήλασε το κάνα δυο μήνες όχι παραπάνω γιατί μετά μαθαίνουν αγκαλιά

"Το τωρινό μωρό 9 μηνών είναι ήσυχος ευτυχώς γιατί το προηγούμενο ήταν 4 μηνων κ το έβαζα στο ριλαξ κ ξεσήκωνε όλο το κόσμο. Δε μπορούσε να μη με αφήνει σε ησυχία κ έφυγα,σιγά μη κάτσω εκει! Τέλος πάντων όταν με το καλό γεννήσεις κ αρχίσεις δουλειά να με έχεις υπ όψιν αλλά ως τότε θα κάνεις όσα σου είπα κ θα βγει σωστό παιδί."

Έρχεται κ Πάτρα; Ή μόνο εσείς οι Αθηναίες θα χαρείτε αυτό το ταλέντο;;; Ελπίζω να την έκλεισες για τα επόμενα 5 χρόνια! 

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Σε συγχυσε γλυκουλα μου πρωί πρωί???

Just now, Jasmine@ είπε:

Έρχεται κ Πάτρα; Ή μόνο εσείς οι Αθηναίες θα χαρείτε αυτό το ταλέντο;;; Ελπίζω να την έκλεισες για τα επόμενα 5 χρόνια! 

Και Χαλκίδα την θέλω!!! Κι αν δεν έρχεται, να γυρίσω πίσω Αθήνα!

Ζουν ανάμεσα μας!!!! Προσοχή!

Αχ κοριτσομανες μου πέταξε διαφήμιση κάτι καλοκαιρινά m@yoral φορέματα μουρλια! Στο βαβyshop

Υπέροχα!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι να μη ξεχάσω να σας μοιράσω το τηλέφωνο της!!

Μα τη τρελή!! Κ λέω τωρα αυτη έτσι πλασάρει τη δουλειά της??:blink:

Γούατ εβερ!!!

Έτσι κάνει διαφήμιση της δουλειάς της???

Όπως καταλάβατε η αγκαλια δεν βγάζει σωστά παιδιά. ΟΧΙ στη τρυφερότητα ΝΑΙ στα συναισυμθηνατικα κενα. Μήπως έχει κ καμμία κόρη ψυχολόγο για μετα? Και ο θηλασμός? Δηλητήριο!

Είπαμε να μην είμαστε υπερβολικοί με την αγκαλιά αλλά όχι κ να τα πετάμε στο ριλαξ, αλλά οκ μη κουραζουμε κ τις νταντάδες... 

@Anastasia05  αχ τα έχω δει...πηρα του μικρού μ κάτι πρόσφατα κ μου έβαλε το φυλλάδιο...εχω μαγαζί με μπεμπέ σχεδόν απέναντι κ θέλω να πάω να δω καρότσια αλλά μάλλον φορέματα θα πάρω...για του χρόνου...αχαχαχα. Έχουν κ δελεαστικές εκπτώσεις. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μου έλεγε η συνάδελφος που γέννησε πρόσφατα ότι της την είπε ο παιδίατρος επειδή έχει μάθει τον μικρό στην αγκαλιά... μα τι τον νοιαζει τον Παιδίατρο αν εγώ το παιδί το θέλω όλη την ώρα πάνω μου! Δε μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα...

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Έτσι κάνει διαφήμιση της δουλειάς της???

Όπως καταλάβατε η αγκαλια δεν βγάζει σωστά παιδιά. ΟΧΙ στη τρυφερότητα ΝΑΙ στα συναισυμθηνατικα κενα. Μήπως έχει κ καμμία κόρη ψυχολόγο για μετα? Και ο θηλασμός? Δηλητήριο!

Είπαμε να μην είμαστε υπερβολικοί με την αγκαλιά αλλά όχι κ να τα πετάμε στο ριλαξ, αλλά οκ μη κουραζουμε κ τις νταντάδες... 

@Anastasia05  αχ τα έχω δει...πηρα του μικρού μ κάτι πρόσφατα κ μου έβαλε το φυλλάδιο...εχω μαγαζί με μπεμπέ σχεδόν απέναντι κ θέλω να πάω να δω καρότσια αλλά μάλλον φορέματα θα πάρω...για του χρόνου...αχαχαχα. Έχουν κ δελεαστικές εκπτώσεις. 

Αν βρεις καρότσι να μας πεις!! 

Πάρε ένα φορεματακι για 8-9 μηνών μωρέ έτσι για το καλό!

Είδα ένα ροζ με φραμπαλα στα μπράτσα με ενσωματωμένο βρακακι! Κ ένα λευκό με ροζ watercolor λουλούδια . Υπέροχα!!! Δεν κοίταξα αλλα!

Γι'αυτό μάλλον δεν κάνω κόρη,επειδή θα τρώγαμε φορεματα και παπούτσια..

Just now, Jasmine@ είπε:

Μου έλεγε η συνάδελφος που γέννησε πρόσφατα ότι της την είπε ο παιδίατρος επειδή έχει μάθει τον μικρό στην αγκαλιά... μα τι τον νοιαζει τον Παιδίατρο αν εγώ το παιδί το θέλω όλη την ώρα πάνω μου! Δε μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα...

Δε πάει καλά ο κόσμος.. Άποψη για όλα!!! Το κουτί μας,τα βυζιά μας ,τα παιδιά μας!!!

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!χάθηκαααααα.... Αλλά είμαι διακοπουλες και χαλαρώνουμε....... Ήρθαμε σε ένα μαγικό μέρος στην ευβοια  airbnb είναι σπιτι και είναι υπέροχο οοοο....... Βεβαία δουλευω και από εδώ γτ στη δουλειά χάνονται και πλακωνονται μεταξυ τους επειδή λείπω και δεν έχουν κάποιον να τους λυνει τα θέματα τους!!!!! Αλλά είμαι οκ!!!!! Τους προετοιμαζω γι αυτό που τους έρχεται! 

Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνω μπανάκι αλλά οκ βγάζω λίγο ποδαρακια στον ήλιο μπας και παρω χρωματακι... Και επειδή έχει αερακι δεν με πολυ ενοχλεί ότι δεν κάνω μπάνιο! 

Οσο για τον μπέμπη μου, ανυπομονώ να έρθει η επόμενη τεταρτη να παω να τον ξαναδώ..... Επρπ να είχα παει πριν φυγω για διακοπες για να είμαι ήρεμη..... Η αλήθεια είναι δεν τον νιώθω συνέχεια και όλο ανησυχώ... Βέβαια όταν τον νιώθω δίνει δυνατές κλωτσιές...... Περιμένω μέχρι τεταρτη.... Τι άλλο να κάνω? 

Και συνεχίζω και τα ψώνια μ και από εδώ... Κάνω τις παραγγελίες μου! Χιχι

• Μου αρέσει 5

Just now, Anastasia05 είπε:

Αν βρεις καρότσι να μας πεις!! 

Πάρε ένα φορεματακι για 8-9 μηνών μωρέ έτσι για το καλό!

Είδα ένα ροζ με φραμπαλα στα μπράτσα με ενσωματωμένο βρακακι! Κ ένα λευκό με ροζ watercolor λουλούδια . Υπέροχα!!! Δεν κοίταξα αλλα!

Γι'αυτό μάλλον δεν κάνω κόρη,επειδή θα τρώγαμε φορεματα και παπούτσια..

Δε πάει καλά ο κόσμος.. Άποψη για όλα!!! Το κουτί μας,τα βυζιά μας ,τα παιδιά μας!!!

Άσε ξέρω ακριβώς ποια λες...ειδικά το 2ο ήθελε να το πάρει η πεθερά μ κ τη κράτησα...

Για καρότσι θα σας πω όταν το πάρω απόφαση...δεν με βιάζει γτ έχω το καλαθάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου από το άλλο αλλά θέλω να το πάρω να το χαζεύω... 

Για πείτε όλες ποιο καρότσι έχετε πάρει να εχω να τα χαζεύω!!!

Εγώ θέλω απλό όχι 3 σε 1 Αλλά στιβαρό όχι καλοκαιρινό. Μου αρέσει το lionelo annet κ annet tour κ το natt(νομιζω)  αλλά δν βρίσκω κριτικές! και ένα elody details ομορφακι ροζ αλλά πολύ ακριβό για τη κατηγορία του. Και το chicco simplicity με είχε ψήσει άσχημα γτ το είχε βάλει το Λητώ 99€ αλλά δεν το έχει πια!

Just now, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!χάθηκαααααα.... Αλλά είμαι διακοπουλες και χαλαρώνουμε....... Ήρθαμε σε ένα μαγικό μέρος στην ευβοια  airbnb είναι σπιτι και είναι υπέροχο οοοο....... Βεβαία δουλευω και από εδώ γτ στη δουλειά χάνονται και πλακωνονται μεταξυ τους επειδή λείπω και δεν έχουν κάποιον να τους λυνει τα θέματα τους!!!!! Αλλά είμαι οκ!!!!! Τους προετοιμαζω γι αυτό που τους έρχεται! 

Το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνω μπανάκι αλλά οκ βγάζω λίγο ποδαρακια στον ήλιο μπας και παρω χρωματακι... Και επειδή έχει αερακι δεν με πολυ ενοχλεί ότι δεν κάνω μπάνιο! 

Οσο για τον μπέμπη μου, ανυπομονώ να έρθει η επόμενη τεταρτη να παω να τον ξαναδώ..... Επρπ να είχα παει πριν φυγω για διακοπες για να είμαι ήρεμη..... Η αλήθεια είναι δεν τον νιώθω συνέχεια και όλο ανησυχώ... Βέβαια όταν τον νιώθω δίνει δυνατές κλωτσιές...... Περιμένω μέχρι τεταρτη.... Τι άλλο να κάνω? 

Και συνεχίζω και τα ψώνια μ και από εδώ... Κάνω τις παραγγελίες μου! Χιχι

Καλά να περάσεις κορίτσι μου!!! Να χαλαρώσεις πολύ κ να το απολαύσεις! Μια χαρά είναι μωρό,χαλαρώνει κι αυτό!:x

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Άσε ξέρω ακριβώς ποια λες...ειδικά το 2ο ήθελε να το πάρει η πεθερά μ κ τη κράτησα...

Για καρότσι θα σας πω όταν το πάρω απόφαση...δεν με βιάζει γτ έχω το καλαθάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου από το άλλο αλλά θέλω να το πάρω να το χαζεύω... 

Εγώ θέλω απλό όχι 3 σε 1 Αλλά στιβαρό όχι καλοκαιρινό. Μου αρέσει το lionelo annet κ annet tour κ το natt(νομιζω)  αλλά δν βρίσκω κριτικές! και ένα elody details ομορφακι ροζ αλλά πολύ ακριβό για τη κατηγορία του. Και το chicco simplicity με είχε ψήσει άσχημα γτ το είχε βάλει το Λητώ 99€ αλλά δεν το έχει πια!

Το chicco που λες είναι μέχρι 15 κιλα απ' ότι ειδα! Δεν ξέρω πόσο είναι ο δικός σου ,ο δικός μου πάντως είναι γύρω στα 13! 

Q1jtp2.png

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει...το εμβόλιο του κοκκύτη το κάνατε? Θα το κάνετε? Τι ξέρετε? Εμένα μου το έγραψε, το πήρα αλλά μ είπε να το κάνω την άλλη εβδομάδα. Στο 1ο μ παιδάκι δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο απ όσο θυμάμαι. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Τα lionelo(Μ αρέσει πολύ σαν εταιρεία) είναι μέχρι 22

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το chicco που λες είναι μέχρι 15 κιλα απ' ότι ειδα! Δεν ξέρω πόσο είναι ο δικός σου ,ο δικός μου πάντως είναι γύρω στα 13! 

Για τη μπέμπα θέλω! Με τον μικρό το καταργήσαμε πέρσυ στα 1,5 κ κάτι. Παντού ποδαρατος αυτός. Ο μικρός είναι τώρα 15κ. , σχεδόν 3 χρόνων,πιστεύω κ τη μικρή μέχρι τα 2 το πολύ θα την έχω καρότσι εκτός κι αν δεν είναι βέβαια ταρζανακια σαν το αγοράκι μ. Οποτεδνμε πολυαπασχολουν τα κιλά.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει...το εμβόλιο του κοκκύτη το κάνατε? Θα το κάνετε? Τι ξέρετε? Εμένα μου το έγραψε, το πήρα αλλά μ είπε να το κάνω την άλλη εβδομάδα. Στο 1ο μ παιδάκι δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο απ όσο θυμάμαι. 

Εγώ είχα κάνει σίγουρα γρίπης στον πρώτο.

Θα τον ρωτήσω όμως κ για αυτό το εμβόλιο το Σάββατο στο ραντεβού

Για τη μπέμπα θέλω! Με τον μικρό το καταργήσαμε πέρσυ στα 1,5 κ κάτι. Παντού ποδαρατος αυτός. Ο μικρός είναι τώρα 15κ. , σχεδόν 3 χρόνων,πιστεύω κ τη μικρή μέχρι τα 2 το πολύ θα την έχω καρότσι εκτός κι αν δεν είναι βέβαια ταρζανακια σαν το αγοράκι μ. Οποτεδνμε πολυαπασχολουν τα κιλά.

Ααααα μπερδεύτηκα! Κομπλέ τότε !

Οπότε πετύχεις πάλι καμία καλή προσφορά σε καρότσι που έχεις βάλει στο μάτι ,να το πάρεις!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...