Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

@Renez εγώ του φορούσα καμιά φορά (αντί για φορμακι ολόσωμο) κοντομανικο ζιπουνακι με μακρυμάνικο από πάνω Κ ένα κολαν-παντελονι για μέσα στο σπιτι!

Δεν ξέρω αν για τόσο μικρό θα σε βολεψουν Ρενέ.. καλύτερα κοντομανικα ζιπουνακια κ φορμακι ολόσωμο από πάνω.

Να τα χαρείτε κορίτσι μου! :x

Αρα καλά τα λέω ε??? Νομίζω δεν με βόλεψαν ποτε τα μακρυμανικα από μέσα.. Δεν τα ήθελε με τίποτα, και με το φυσικό αέριο θα σκασε.. 

Ευχαριστούμε εσυ το κάνεις? Ο παιδαρος? Ο μικρός παιδαρος χαχα?? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα κάτσε ξεκουρασου και εσυυυυ. Θα ρθει ο προσοντουχος και θα σου πει? Καλά ρε μαμα το έκανες πριν έρθω?? Χαχα

Να σου πω... Γιατί υπάρχει περιπτωση να φοράς δυο μακριμανικα στο. Μωρό? Εννοώ

Να φοράει από μέσα μακρυ κι απ εξω παλι μακρυμάνικο?? 

Ίσως να ξέρεις κάτι περοσσοτερο,εγω δεν φόρεσα στον γιο.. Ακόμα και με τα κρυα, παντακοντο μανίκι από μέσα και μακρυμάνικο με ζακέτα απ εξω, η μπουφάν ανάλογα το κρυο.. Σκέψου το λίγο πριν τα παρεις.. Δεν ξέρω. 

Επίσης μια φορά που πηγα να του βάλω δυο μακριμανικα μαζί, δεν έμπαιναν... Όποτε έκλαιγε πολυ το μωρό.. Δεν ξερω

Κοίτα να δεις εγώ το σκεφτόμουν να το φοράει σαν μπλουζάκι γτ του έχω πάρει κ παντελονάκια από κάτω (σαν κολάν που είναι αυτά από το hnm) οπότε με αυτά από κάτω κ πάνω το μακρυμάνικο ζιπουνακια θεωρώ για Σεπτεμβρη+Οκτωβρη θα είναι μια χαρά..όχι??

Τώρα για δύο μακρυμάνικα μαζί δεν έχω ιδέα..αναλόγως το κρυο αν κ μαλλον θα προτιμώ κοντομανικα ζιπουνακια κ κάνα Φλις χουχουλιαρικο φορμακι/πυτζαμακια αν κάνει κρύο..θα δείξει.

Ξέρεις πως είναι το πρώτο..θα πειραματιστω:mrgreen:

@Renez εγώ του φορούσα καμιά φορά (αντί για φορμακι ολόσωμο) κοντομανικο ζιπουνακι με μακρυμάνικο από πάνω Κ ένα κολαν-παντελονι για μέσα στο σπιτι!

Δεν ξέρω αν για τόσο μικρό θα σε βολεψουν Ρενέ.. καλύτερα κοντομανικα ζιπουνακια κ φορμακι ολόσωμο από πάνω.

Να τα χαρείτε κορίτσι μου! :x

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κ είπα!!! Δε πρόλαβα να δω κ το σχόλιο σου κ το έγραψα από την αρχη:P

• Χαχα 1

Just now, Ninamc είπε:

Αρα καλά τα λέω ε??? Νομίζω δεν με βόλεψαν ποτε τα μακρυμανικα από μέσα.. Δεν τα ήθελε με τίποτα, και με το φυσικό αέριο θα σκασε.. 

Ευχαριστούμε εσυ το κάνεις? Ο παιδαρος? Ο μικρός παιδαρος χαχα?? 

Παίδαροι παντού! Καλά είναι! Ο μεγάλος είχε λίγη υπερένταση σήμερα αλλά πιστεύω πως επιτέλους κοιμάται ήσυχα κ θα κοιμηθεί μεχρι το πρωι.

Έχει κάποιες μέρες πολύ δύσκολες, κάνει εύκολα νεύρα, δεν κοιμάται καλά κ σήμερα ήταν κάπως έτσι όλη μέρα. 

Όλο το πρωί κυκλοφορούσε με το αμανικο ζιπουνακι,τα κροκς, το καπελο του το ψάθινο και τα γυαλιά ηλίου κ αυτή η εικόνα περιγράφει ακριβώς την τρέλα της ημέρας!!!

Έχετε εσείς τέτοιες μέρες?

Τον μικρό θα τον δω Σάββατο, αλλά με έχει ταράξει στην κλωτσιά. Ώρες ώρες τρανταζομαι ολοκληρη..

Just now, Renez είπε:

Κοίτα να δεις εγώ το σκεφτόμουν να το φοράει σαν μπλουζάκι γτ του έχω πάρει κ παντελονάκια από κάτω (σαν κολάν που είναι αυτά από το hnm) οπότε με αυτά από κάτω κ πάνω το μακρυμάνικο ζιπουνακια θεωρώ για Σεπτεμβρη+Οκτωβρη θα είναι μια χαρά..όχι??

Τώρα για δύο μακρυμάνικα μαζί δεν έχω ιδέα..αναλόγως το κρυο αν κ μαλλον θα προτιμώ κοντομανικα ζιπουνακια κ κάνα Φλις χουχουλιαρικο φορμακι/πυτζαμακια αν κάνει κρύο..θα δείξει.

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κ είπα!!! Δε πρόλαβα να δω κ το σχόλιο σου κ το έγραψα από την αρχη:P

Έτσι με βολεψαν κ φέτος! Δύο μακρυμάνικα με τίποτα! Απ' έξω βολεύει καλύτερα από μπλουζάκι ειδικά για το σπίτι.

Επίσης με βολεψαν με τις σαλοπετες,αν δε τις έβαζα με πουκάμισο,έβαζα ένα τέτοιο να μη ξεβρακωνεται όλη την ώρα!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Μια χαρά τότε όπως το σκέφτηκες... Γιατί δεν είναι υπερβολή.. Τα δυο μακρυμανικα νομίζω είναι υπερβολή.. 

Έτσι οπως το σκέφτεσαι να βάζεις άνετα ρουχαλακια στο μωρό τους πρωτους 3 μήνες γιατί θα τα αλλάζετε συνέχεια.. Κατουριουνται παρα πολθ στην αρχή τα αγοράκια.. 

Είχα παρει κ εγώ για τον γιο σετάκια και δεν τα βάλαμε ποτε καθώς δεν ένιωθε άνετα εκείνος με τα παντελονια, ήθελε ολοσωμα.. Δεν κατάλαβα ποτε γιατί χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μια χαρά τότε όπως το σκέφτηκες... Γιατί δεν είναι υπερβολή.. Τα δυο μακρυμανικα νομίζω είναι υπερβολή.. 

Έτσι οπως το σκέφτεσαι να βάζεις άνετα ρουχαλακια στο μωρό τους πρωτους 3 μήνες γιατί θα τα αλλάζετε συνέχεια.. Κατουριουνται παρα πολθ στην αρχή τα αγοράκια.. 

Είχα παρει κ εγώ για τον γιο σετάκια και δεν τα βάλαμε ποτε καθώς δεν ένιωθε άνετα εκείνος με τα παντελονια, ήθελε ολοσωμα.. Δεν κατάλαβα ποτε γιατί χαχαχα

Απλά γιατί έχει χαρακτήρα το παιδί!!;)

Διαφημίσεις

Παίδαροι παντού! Καλά είναι! Ο μεγάλος είχε λίγη υπερένταση σήμερα αλλά πιστεύω πως επιτέλους κοιμάται ήσυχα κ θα κοιμηθεί μεχρι το πρωι.

Έχει κάποιες μέρες πολύ δύσκολες, κάνει εύκολα νεύρα, δεν κοιμάται καλά κ σήμερα ήταν κάπως έτσι όλη μέρα. 

Όλο το πρωί κυκλοφορούσε με το αμανικο ζιπουνακι,τα κροκς, το καπελο του το ψάθινο και τα γυαλιά ηλίου κ αυτή η εικόνα περιγράφει ακριβώς την τρέλα της ημέρας!!!

Έχετε εσείς τέτοιες μέρες?

Τον μικρό θα τον δω Σάββατο, αλλά με έχει ταράξει στην κλωτσιά. Ώρες ώρες τρανταζομαι ολοκληρη..

Έτσι με βολεψαν κ φέτος! Δύο μακρυμάνικα με τίποτα! Απ' έξω βολεύει καλύτερα από μπλουζάκι ειδικά για το σπίτι.

Επίσης με βολεψαν με τις σαλοπετες,αν δε τις έβαζα με πουκάμισο,έβαζα ένα τέτοιο να μη ξεβρακωνεται όλη την ώρα!

ΧαΧαχαχαχα τέλειος ο γιος.. Εκτός από τα νευρα.. Τα νευρα είναι γιατί προσαπθουν να μιλήσουν και δεν τα καταφέρνουν ακόμα καλά... Δλδ ο δικός μας νευριαζει όταν θέλει να μας πει κάτι και εμείς δεν καταλαβαίνουμε χαχαχα μα γενικά περναμε χαλαρά, αλλά κ εγώ κυκλοφορώ έτσι στο σπίτι.. Κάνω τον καραγκιόζη για να περναμε καλά.. Χαχα στείλτον Αθήνα κορίτσι μου να δεις τι παρεα θα κάνουμε χαχαχαχα

Just now, Renez είπε:

Απλά γιατί έχει χαρακτήρα το παιδί!!;)

Ψαράκι παιδι μου... Αν δεν έχει αυτός χαρακτήρα.. Τότε ποιος?? Πολυ μαγκάκι μας βγήκε... Χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

ΧαΧαχαχαχα τέλειος ο γιος.. Εκτός από τα νευρα.. Τα νευρα είναι γιατί προσαπθουν να μιλήσουν και δεν τα καταφέρνουν ακόμα καλά... Δλδ ο δικός μας νευριαζει όταν θέλει να μας πει κάτι και εμείς δεν καταλαβαίνουμε χαχαχα μα γενικά περναμε χαλαρά, αλλά κ εγώ κυκλοφορώ έτσι στο σπίτι.. Κάνω τον καραγκιόζη για να περναμε καλά.. Χαχα στείλτον Αθήνα κορίτσι μου να δεις τι παρεα θα κάνουμε χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχα! Οντως προσπαθει να μιλήσει, κάτι λέει σιγά σιγά αλλά θέλει κι άλλα μάλλον.. πόσο δύσκολο να μη σε καταλαβαίνουν!!!

Απο τέτοιες εμφανίσεις άλλο τίποτα !! 

Βέβαια έξω στον κόσμο είναι κύριος κ πολύ σοβαρός. Σπίτι είναι τρελοκομείο

Κάθε πρωί έχουμε την ίδια διαφωνία για την πόρτα... Θέλει να πάει βόλτα κ πηγαίνει στην πόρτα(μπορεί τις ανοίγει πια,είναι πάντα κλειδωμένη η εξώπορτα) κ κάνουμε διαπραγματεύσεις αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα κ νευριάζει κ λογικό είναι!

Εγώ του δίνω όλα τα δικια του!! 

Όταν δεν μπορώ του λέω κ για το νινι κι αν δεν έχει πολλά νεύρα, κάνει αγκαλίτσες κ φιλάκια τη κοιλια:wub:

Αλλιώς κανονίζουμε τι ώρα θα παμε κ όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Ninamc @Anastasia05 τα αγοράκια μας είναι αφασία κ προσωπικότητες μεγαααλες! Ο δικός μ κυκλοφορεί με φανελάκι κ σλιπ:lol: για πολλές τσιμπιες μικρό ποπουζινι!!! Φοράει συνέχεια μάσκες hulk, ironman, spiderman κ λοιπά αξεσουάρ κ γυρίζει από δωμάτιο σε δωμάτιο φτιάχνοντας ιστορίες...αλλες φορές παίρνει εργαλειοθήκη κ κράνος εργασίας κ κάνει τν μάστορα:idea: πολύ γέλιο! Στη θάλασσα κλείνει μυτούλα κ κάνει βουτιές στα ρηχά κ σηκώνεται κ γελάει, έχει κ ένα νεροπιστολο κ μας βρεχει...χαμοΣ εν ολίγοις!:D

Τα νεύρα είναι λογικά σε αυτή τη φάση γτ είναι η ζέστη, τα δόντια κ η ανάγκη να επικοινωνήσουν τα γλυκουλια!

Νίνα τι ωραία τα ροζ ! Έχω πάρει ένα σωρό, βρήκα κ του γιου,μου εδω σε μια φίλη,3 ντουλάπες θα γεμίσω κ θέλω κι αλλα...κανένα βελουτέ μου λείπει για Φεβρουάριο κ μετά στο κρύο, ίσως κρατηθώ κ δεν πάρω από τώρα! 

@Renez έτσι όπως το λες καλό ακούγεται το outfitτου παιδαρου! Κοίτα εγώ έβαλα πολύ μακρυμανικο ζιπουνακι με μακρυμανικο φορμακι από Δεκέμβρη κ μετά αλλά έχουμε το θέμα της θέρμανσης. Για εσένα που έχεις ζέστη μάλλον δεν θα χρειαστεί τόσο ρούχο, θα δεις κ στη πράξη. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc @Anastasia05 τα αγοράκια μας είναι αφασία κ προσωπικότητες μεγαααλες! Ο δικός μ κυκλοφορεί με φανελάκι κ σλιπ:lol: για πολλές τσιμπιες μικρό ποπουζινι!!! Φοράει συνέχεια μάσκες hulk, ironman, spiderman κ λοιπά αξεσουάρ κ γυρίζει από δωμάτιο σε δωμάτιο φτιάχνοντας ιστορίες...αλλες φορές παίρνει εργαλειοθήκη κ κράνος εργασίας κ κάνει τν μάστορα:idea: πολύ γέλιο! Στη θάλασσα κλείνει μυτούλα κ κάνει βουτιές στα ρηχά κ σηκώνεται κ γελάει, έχει κ ένα νεροπιστολο κ μας βρεχει...χαμοΣ εν ολίγοις!:D

Τα νεύρα είναι λογικά σε αυτή τη φάση γτ είναι η ζέστη, τα δόντια κ η ανάγκη να επικοινωνήσουν τα γλυκουλια!

Νίνα τι ωραία τα ροζ ! Έχω πάρει ένα σωρό, βρήκα κ του γιου,μου εδω σε μια φίλη,3 ντουλάπες θα γεμίσω κ θέλω κι αλλα...κανένα βελουτέ μου λείπει για Φεβρουάριο κ μετά στο κρύο, ίσως κρατηθώ κ δεν πάρω από τώρα! 

@Renez έτσι όπως το λες καλό ακούγεται το outfitτου παιδαρου! Κοίτα εγώ έβαλα πολύ μακρυμανικο ζιπουνακι με μακρυμανικο φορμακι από Δεκέμβρη κ μετά αλλά έχουμε το θέμα της θέρμανσης. Για εσένα που έχεις ζέστη μάλλον δεν θα χρειαστεί τόσο ρούχο, θα δεις κ στη πράξη. 

Α εσένα είναι θέατρο κανονικό!!! Εγώ τρελαίνομαι για παιχνίδια ρολων-μιμησης κ περιμένω πως κ πως να μεγαλώσει λίγο ακόμη να κάνουμε κι άλλα! 

Το παλεύουμε λίγο με τα λεγκο να κάνουμε ιστορίες σιγά σιγά! :D

Just now, Ninamc είπε:

Ψαράκι παιδι μου... Αν δεν έχει αυτός χαρακτήρα.. Τότε ποιος?? Πολυ μαγκάκι μας βγήκε... Χαχαχαχαχα

Ψαράκι???? Ψάρι κ ακι,δεν πάνε μαζί!! 

;-) τετραπερατοι ερωτύλοι είναι να ξέρεις!!!! :P

Q1jtp2.png

Α εσένα είναι θέατρο κανονικό!!! Εγώ τρελαίνομαι για παιχνίδια ρολων-μιμησης κ περιμένω πως κ πως να μεγαλώσει λίγο ακόμη να κάνουμε κι άλλα! 

Το παλεύουμε λίγο με τα λεγκο να κάνουμε ιστορίες σιγά σιγά! :D

Είναι καραγκιοζακι κα συνέχεια τραγουδάει...κορίτσια χωρίς υπερβολή μας έχει πάρει το κεφάλι...ή θα τραγουδάει ή θα ρωτάει γιατί κ τι κάνει αυτό! Δεν βάζει γλώσσα μέσα του κ κwlο κάτω! Τον απολαμβάνουμε όμως κ κάνουμε οικογενειακώς το τσίρκο... Ευτυχώς δεν γκρινιάζει κ δεν με κουράζει καθόλου γτ πλέον συνεννοούμαστε στα πάντα. 

Έχουν 1 χρόνο διάφορα με το δικό μου,έτσι αρχίσαμε κι εμείς κ τώρα η φαντασία οργιάζει! Του χρόνου δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσε, βασικά από Χριστούγεννα κ μετά δεν θα παίζεται ο τυπος! Μα τόσο υπέροχα τα θαυματακια μας! Γερά να είναι να τα καμαρώνουμε!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Είναι καραγκιοζακι κα συνέχεια τραγουδάει...κορίτσια χωρίς υπερβολή μας έχει πάρει το κεφάλι...ή θα τραγουδάει ή θα ρωτάει γιατί κ τι κάνει αυτό! Δεν βάζει γλώσσα μέσα του κ κwlο κάτω! Τον απολαμβάνουμε όμως κ κάνουμε οικογενειακώς το τσίρκο... Ευτυχώς δεν γκρινιάζει κ δεν με κουράζει καθόλου γτ πλέον συνεννοούμαστε στα πάντα. 

Έχουν 1 χρόνο διάφορα με το δικό μου,έτσι αρχίσαμε κι εμείς κ τώρα η φαντασία οργιάζει! Του χρόνου δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσε, βασικά από Χριστούγεννα κ μετά δεν θα παίζεται ο τυπος! Μα τόσο υπέροχα τα θαυματακια μας! Γερά να είναι να τα καμαρώνουμε!

Καλά λιώνω με τις περιγραφές σου! Είναι αλήθεια τα πρώτα χρόνια βλέπουμε τόσες αλλαγές, γίνονται από μωράκια ολόκληρα παιδάκια με δική τους προσωπικότητα κι όλα αυτά γίνονται τοοοοσο γρήγορα!

Πραγματικά θαυματακια!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλά λιώνω με τις περιγραφές σου! Είναι αλήθεια τα πρώτα χρόνια βλέπουμε τόσες αλλαγές, γίνονται από μωράκια ολόκληρα παιδάκια με δική τους προσωπικότητα κι όλα αυτά γίνονται τοοοοσο γρήγορα!

Πραγματικά θαυματακια!

Όπως καταλαβαινεις μπορω να μιλάω για τα κατορθωματα του με τις ωρες...Αλλά αν μπορούσα θα έστελνα βίντεο γτ τόσο καραγκιοζιλίκι δεν θα το πιστεύετε κ το έχει ξεδιπλώσει από μηνών το ταλέντο του...

Ανυπομονώ να δω τη μικρή μου ροζουλα τι τυπάκος θα είναι κι αυτό! Θα με ξετρελανει σίγουρα κ όπως είπε κι αντρας μ σήμερα που λέγαμε πάλι για το πιο όμορφο χρώμα το ροζ....θα μεγαλώσει κ θα σιχαίνεται το ροζ κ τα φρουφρου με όλα αυτά που έχει να τραβήξει το παιδί ...Αχαχαχα... @Renez για πάρτη σου αυτή η εξομολόγηση!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

6 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Όπως καταλαβαινεις μπορω να μιλάω για τα κατορθωματα του με τις ωρες...Αλλά αν μπορούσα θα έστελνα βίντεο γτ τόσο καραγκιοζιλίκι δεν θα το πιστεύετε κ το έχει ξεδιπλώσει από μηνών το ταλέντο του...

Ανυπομονώ να δω τη μικρή μου ροζουλα τι τυπάκος θα είναι κι αυτό! Θα με ξετρελανει σίγουρα κ όπως είπε κι αντρας μ σήμερα που λέγαμε πάλι για το πιο όμορφο χρώμα το ροζ....θα μεγαλώσει κ θα σιχαίνεται το ροζ κ τα φρουφρου με όλα αυτά που έχει να τραβήξει το παιδί ...Αχαχαχα... @Renez για πάρτη σου αυτή η εξομολόγηση!

Καλημέρα σε όλες φουσκωκοιλιτσες μου!! 

Σήμερα δε πήγα το πρωί στη δουλειά,θα πάω κατά τις 2..

@Christinα τέτοιες τρελές διηγήσεις ακούω για τα τρελόπαιδα σας κ ανυπομονώ ακόμη περισσότερο να βγει το μαιμουδι μου να το χαρώ!!! Αφασία πάντως ο γιος σου φίλη κ η μικρή θα συμπληρώσει το πακέτο!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!! Τι ζέστη θεεεεεε μου....

Εδώ το έχει το αεράκι του..κ σηκώνει κάτι απότομα κ έρχεται οοοοολη η σκόνη από τις παραλίες δίπλα στο μπαλκόνι κ μου το κάνει μαντάρα!!

Καλημέρα!!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...