Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Να ανοίξουν ρε φίλη τα σύνορα αλλά να είμαστε Προετοιμασμένοι... έβλεπα χθες από τους 900 κάτι χιλιάδες που εχουμ μπει στη χώρα, τα τεστ ήταν 111 χιλιάδες! Οι υπόλοιποι;;;; Μπήκαν ερήμην!!!ειδικα πάνω βόρεια Ελλάδα πρέπει να γίνεται χαμός από κρούσματα 

Αυτό ναι εννοείται!! Ήταν λάθος το ποσό ανεξέλεγκτα τους άφησαν κ τώρα δε ξέρουν από πού να το μαζέψουν..

Αλλά το να ανοίξει ο τουρισμός όπως καταλαβαίνουμε δεν ήταν στο βωμό των χρημάτων αλλά στον βωμό της επιβίωσης..

Δε ξέρω ρε γαμωτο τι μπορούμε να κάνουμε..πέραν του ότι άνοιξαν τα σύνορα είμαστε κ οι άνθρωποι μλκες!!

Αυτό που λέγατε με την @Anastasia05..στη κοσμαρα μας.. πάρτυ,συναυλίες,όχι μάσκες,όχι αντησιπτικο τσιουυυ!!

Κ δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα..είδατε κ συναυλίες σε Γερμανία κ Ιταλία!! Κ τα πάρτυ στην Αμερική..άσε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Αυτό ναι εννοείται!! Ήταν λάθος το ποσό ανεξέλεγκτα τους άφησαν κ τώρα δε ξέρουν από πού να το μαζέψουν..

Αλλά το να ανοίξει ο τουρισμός όπως καταλαβαίνουμε δεν ήταν στο βωμό των χρημάτων αλλά στον βωμό της επιβίωσης..

Δε ξέρω ρε γαμωτο τι μπορούμε να κάνουμε..πέραν του ότι άνοιξαν τα σύνορα είμαστε κ οι άνθρωποι μλκες!!

Αυτό που λέγατε με την @Anastasia05..στη κοσμαρα μας.. πάρτυ,συναυλίες,όχι μάσκες,όχι αντησιπτικο τσιουυυ!!

Κ δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα..είδατε κ συναυλίες σε Γερμανία κ Ιταλία!! Κ τα πάρτυ στην Αμερική..άσε..

Έβλεπα χθες για μια τουρίστρια δε θυμάμαι από ποια χώρα 8 μηνών έγκυος στη Ζάκυνθο διαγνώστηκε με κορονοιο... κ ρωτάω εγώ τώρα: που πας μανδαμ;;;;; Μόνο εμείς σκεφτόμαστε να πάμε μέχρι σουπερμάρκετ; Αυτές αλλάζουν κ χώρα;;; Τι να πω!

καλα για πάρτυ συναυλίες δε το συζητώ, τα πανηγύρια τους πείραξαν...

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έβλεπα χθες για μια τουρίστρια δε θυμάμαι από ποια χώρα 8 μηνών έγκυος στη Ζάκυνθο διαγνώστηκε με κορονοιο... κ ρωτάω εγώ τώρα: που πας μανδαμ;;;;; Μόνο εμείς σκεφτόμαστε να πάμε μέχρι σουπερμάρκετ; Αυτές αλλάζουν κ χώρα;;; Τι να πω!

καλα για πάρτυ συναυλίες δε το συζητώ, τα πανηγύρια τους πείραξαν...

Τι να πω μωρέ με τους τρελούς γύρω μας..

Εγώ ειμαι μλκας δλδ που είμαι με τη μάσκα 5-6 ώρες στη δουλειά κ γάντια που παπαριαζουν τα χέρια μου γτ όταν δε τα φοράω κάνω πληγές από τη συνεχή χρήση αντισυπτικου..άντε να πάνε στο καλό όλοι οι ανεγκεφαλοι!! 

Πάντως ρε κορίτσια μιας κ πιάσαμε τα κοινωνικά..εμένα με φοβίζει λίγο κ το τι γίνεται με τη Τουρκία..η Ελλάδα ανακάλεσε τις άδειες όλων των στρατιωτικών κ έχουν μπει σε θέσεις ετοιμότητας πολέμου..:mellow:

Να μου πεις..ποοοοσες φορές έχει γίνει κ ξεγθνει αυτό με τους Τουρκαλαδες..τι να πω..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

χαχαχα αμα συνέχιζα να ανεβαίνω σίγουρα θα έφτανα τα 100!!! όχι ευτυχώς η ζυγαριά του φαρμακείου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!!65 , τουτεστιν +9 κιλά εντάξει σε σχέση με το πρωινό σοκ αυτός ο αριθμός δεν μου έκανε καμία εντύπωση!! 

Ελαααα εγώ 63...μα δεν ζυγίζομαι κάθε μέρα. Ζυγίζομαι κάθε φορά που παω στον γιατρό για να ξέρω ακριβώς ποσα πηρα, απ την ημέρα που ξεκίνησα.. Λίγα έχεις παρει κ εσυ παντως... Γι αυτό το σμαλλ χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 hour ago, Renez είπε:

@Mariamaraki μου απ' όσο έψαξα κ διάβασα για τον λόξυγκα δεν τα ενοχλεί τα μπεμπεκια μας..ίσα ίσα δείχνει ότι είναι υγιέστατα γτ λέει προϋποθέση του να αρχίσει ο λόξυγκας είναι να έχει ολοκληρωθεί άρτια το νευρικό τους σύστημα το οποίο γίνεται τέλος του 1ου τριμήνου κ αρχίζουν από εκεί σιγά σιγά να έχουν λόξυγκα χωρίς όμως εμείς να μπορούμε να το νιώσουμε..έπειτα έχουν ακόμη πιο συχνά λόγω της κατάποσης του αμνιακού υγρου που το κάνουν για να εξασκήσουν τις αναπνευστικές τους ικανότητες αλλά κ τις αντανακλαστικες ασκήσεις θηλασμού τους..

Τέλος διάλεξης Χαχαχα ΑΙΣΧΡΉ!!:P

@Jasmineitg sorry λάθος όνομα κ δε μπορώ να το σβήσω!!

Συνεχίζω όμως ακάθεκτη @Jasmine@ μου εν μέρη συμφωνώ μαζί σου για τον τουρισμό αλλά δεν γινόταν να μην ανοίξει καθόλου..σχεδόν το 40% της Ελλάδας δουλεύει στον τουρισμό (ναυτιλιακες-αεροπορικες-καθαριστριες ξενοδοχειων-ξενοδοχεια-ταβερνες-προμηθευτες πρώτων υλών-ψαραδες-κρεατεμποροι-τουριστικα γραφεια-ενοικιαστικα και άλλοι χιλιάδες άνθρωποι)

Όπως καταλαβαίνεις αυτό το καθιστά ανεφικτο να μείνουν κλειστοί ή χωρίς τουρισμό γιατί το ότι ήδη έχασαν τη περίοδο του Πάσχα τους τσάκισε κ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ και οικογένειες έχασαν τις δουλειές τους κ ακόμη περισσότεροι αναγκαστικαν λόγω αναδουλειας κ μείωσαν στο μισό το προσωπικό με αποτέλεσμα άλλοι τόσοι να έμειναν κρεμασμένοι..ολα αυτά με τους 3 μήνες που έκλεισαν..σκέψου να κράταγε περισσότερο φίλη μου..

Στα λέω όλα αυτά από προσωπική εμπειρία λόγω επαγγέλματος διότι η χοντρική μας κάτω στη Κρήτη κ σε άλλα νησιά που δίνουμε εξαρτάται φυσικά από τον τουρισμό γτ παίρνουν από εμάς ταβέρνες κ ξενοδοχεία..κ ξέρω πολύ καλά πόσοι έκλεισαν κ πόσοι έχουν καταστραφεί οικονομικά κ πόσο παλεύουν να αντέξουν με νύχια κ δόντια όσοι έμειναν ανοιχτοί. 

Απλά διαφωνώ βέβαια που άνοιξαν τα σύνορα έτσι ανεξέλεγκτα σε χώρες πολλών κρουσμάτων τύπου Αμερική-Αγγλια -Ιταλια κτλ..θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερο ξεσκαρταρισμα κ επίσης να σέβονται οι άνθρωποι την άνθρωπινγ υγεία κ να μην κάνουν πάρτυ σε beach bar στο βωμό του χρήματος..

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι,δεν πρόκειται να ξανά κλείσουν τα πάντα το είπε σε δύο συνέντευξεις ο Χαρδαλιάς κ άλλη μια ο Κικίλιας(παρακολουθώ φουλ γτ τρέμει το φιλοκαρδι μου για το μαγαζί!!) 

Αλλά είπαν μόνο σε περίπτωση πολλών κρούσματων θα κλείνουν τοπικά. Όπως είχαν κάνει σε αυτά τα χωριά στη βόρεια Ελλάδα. Δεν θα αντέξει η οικονομία για επόμενο ολικό lock down οπότε δεν υπάρχει αυτό το σεναριο!!

Αμάν!!! Να τα μας!! Αρχίσαμε τα υπογλωσια πριν φτάσουν στην εφηβεία τα παιδιά!!! :mrgreen:

Πες τα χρυσοστομη!!!! Δυστυχώς πολλοί ανθρώποι έχουν χάσει τις δουλειές τους κ αλλοι έχουν τρελές μειώσεις. Έχω πολλούς φίλους στη Ρόδο, με οικογένειες που εννοείται ζουν μόνο από τον τουρισμό και δεν ξέρουν πως θα βγάλουν το χειμώνα. 

Αν δεν άνοιγαν τα σύνορα τον χειμώνα θα μας έπαιρνε μπάλα όλους οικονομικά, γιατί τα πάντα είναι αλυσίδα! Κ δεν πρέπει να μιλάμε εκ του ασφαλούς όσοι είμαστε στο δημόσιο (+εγώ) χωρίς να ενδιαφερόμαστε για τους υπόλοιπους υπαλλήλους, εργοδότες, ελευθέρους επαγγελματίες κ. ο. κ. 

Ας ελπίσουμε η χώρας μας να βγει αλώβητη από αυτό που πάει να γίνει με την Τουρκία γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι μας περιμένει! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Πες τα χρυσοστομη!!!! Δυστυχώς πολλοί ανθρώποι έχουν χάσει τις δουλειές τους κ αλλοι έχουν τρελές μειώσεις. Έχω πολλούς φίλους στη Ρόδο, με οικογένειες που εννοείται ζουν μόνο από τον τουρισμό και δεν ξέρουν πως θα βγάλουν το χειμώνα. 

Αν δεν άνοιγαν τα σύνορα τον χειμώνα θα μας έπαιρνε μπάλα όλους οικονομικά, γιατί τα πάντα είναι αλυσίδα! Κ δεν πρέπει να μιλάμε εκ του ασφαλούς όσοι είμαστε στο δημόσιο (+εγώ) χωρίς να ενδιαφερόμαστε για τους υπόλοιπους υπαλλήλους, εργοδότες, ελευθέρους επαγγελματίες κ. ο. κ. 

Ας ελπίσουμε η χώρας μας να βγει αλώβητη από αυτό που πάει να γίνει με την Τουρκία γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι μας περιμένει! 

Μακάρι Δημητρούλα μου γτ σκέφτομαι μια του κλέφτη,δύο του κλέφτη,πόσες φορές θα περνάμε ξυστά με την Τουρκία..?

Πφφφ ας ελπίσουμε εννοείται πολλές ακόμη!! Το καλό είναι ότι δεν θα είναι εξ απηνης κ είμαστε ήδη προετοιμασμένοι κ προιδεασμενοι.. ειδομεν κ ο Θεός να βάλει το χέρι Του κ εδώ...

Όσο για τον τουρισμό εννοείται πως ήταν μονόδρομος να ανοίξουν γτ αλλιώς αν δεν χανοντουσαν ζωές από τον ιό θα χανοντουσαν από την πείνα κ τη κατάθλιψη!

Εύχομαι από τον χειμώνα όλα να φτιάξουν κ για εμάς τη κάθε μία προσωπικά που θα φέρουμε στο κόσμο τα μωρά μας αλλά κ για όλον τον κόσμο.. ας έλθει αυτή η ψυχική ηρεμία σε όλους μας που τόσο προσεύχομαι..

• Μου αρέσει 4

@Renez μακάρι αγαπημένη μου!! Αυτό συζητάγαμε χθες σε μια παρέα.. Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης κ πόσο μεγάλη ανασφάλεια μας έχει προκαλέσει αυτός ο ιός και όλα όσα έρχονται μαζί του! Σκεφτομαστε θετικά όμως κ προσευχομαστε για το καλύτερο :x

• Μου αρέσει 1

Just now, DemiMom είπε:

Pragmatika @Renez poso sumfwnw mazi sou!Ennoeitai k eprepe na anoixoun ta sunora!Tosoi anthrwpoi,toses oikogeneies ti tha kanane xwris douleia?Pws tha ta vgazane pera ton xeimwna?Pou kai pali exei pesei i douleia,fantasou an den erxontousan k autoi!Anyway,pistevw oti sto xeri mas einai prosexoume k na min kollisoume!Pantws re koritsia egw pou asxoloumai me tin gunaikeia endusi,tha to xanapw k panta tha to lew,o,ti exei na kanei me tin gunaika den tha pethanei pote!Emeis doxa ton theo pame polu kala!Den to perimena katholou me ton covid..K omws!

• Μου αρέσει 4

Γεια σας κοριτσάκια μου! Μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα τουρίστες στην Ελλάδα, γιατί από όσο ακούω από φίλους και γνωστούς μου εδώ, όσοι είχαν αγοράσει εισητήρια για Ελλάδα τους τα ακυρώσανε, εκτός από κάποιες περιπτώσεις που είναι Έλληνες πολίτες και τους άφησαν να ταξιδέψουν αλλά να κάνουν το τεστ μόλις μπουν στη χώρα και υποχρεωτική καραντίνα! 

Τί να πω... ελπίζω να μη ξεφύγει η κατάσταση στην Ελλάδα γιατί μέχρι τώρα πήγαινε πολύ καλά. Εδώ Αμερική βέβαια πάμε από το κακό στο χειρότερο.. σε λίγο αυτοί που δεν έχουν κολλήσει τον ιό θα είναι η μειονότητα! 

Δε μας έφταναν οι ανησυχίες της εγκυμοσύνης, έχουμε και την πανδημία, την Τουρκία, τα σύνορα... δύσκολος αυτός ο χρόνος μέχρι στιγμής. Ας προσπαθούμε να ξεχνιόμαστε λίγο κάνοντας πράγματα που μας βοηθάνε να περνάμε καλά με ανθρώπους που αγαπάμε, και ας ελπίζουμε να κλείσει ο χρόνος πιο όμορφα μια και θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.

• Μου αρέσει 6

vNpVm5.png

Just now, Annou είπε:

Pragmatika @Renez poso sumfwnw mazi sou!Ennoeitai k eprepe na anoixoun ta sunora!Tosoi anthrwpoi,toses oikogeneies ti tha kanane xwris douleia?Pws tha ta vgazane pera ton xeimwna?Pou kai pali exei pesei i douleia,fantasou an den erxontousan k autoi!Anyway,pistevw oti sto xeri mas einai prosexoume k na min kollisoume!Pantws re koritsia egw pou asxoloumai me tin gunaikeia endusi,tha to xanapw k panta tha to lew,o,ti exei na kanei me tin gunaika den tha pethanei pote!Emeis doxa ton theo pame polu kala!Den to perimena katholou me ton covid..K omws!

Φτου φτου κορίτσι μου,μακάρι να πηγαίνει καλά η δουλίτσα κ ακόμη καλύτερα!!

Κ έχεις τρομερό δίκιο για τα επαγγέλματα που αφορούν τις γυναίκες..

Ίσως κ ο ιός κ ο εγκλεισμός μας εκαναν ακόμη πιο υπερκαταναλωτικες για να φτιάξουμε τη ψυχολογια μας..κ εγώ αν δεν ήμουν έγκυος θα είχα τρομερή όρεξη για ψώνια..

Τώρα ξεσπάω στα του παιδιου,κάποιος βγαίνει πάντα κερδισμένος:P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μ μεγάλη κουβέντα ανοίξατε! Διαφορετική Χρόνια από την αρχη της μα ελπίζω να λήξει ομαλά για όλο τον κόσμο! Εμείς κρατάμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν όμως!!! Θετική σκέψη κ αισιοδοξία, ότι κι αν έρθει θα το αντιμετωπίσουμε, να έχουμε την υγεία μας!

Πήγα θαλασσιτσα αλλά δεν έκανα μπάνιο,έμεινα σπίτι κ είχε δροσερό αεράκι! Με πόνεσε η μέση όμως μάλλον δεν με βολεύουν οι καρέκλες...Αχ σαραβαλο είμαι λέω στον άντρα μ, του χρόνου τέτοια εποχή θα συνέλθω...φρικαρε ο άνθρωπος αλλά εγώ το εννοούσα...:ph34r:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αχ κορίτσια μ μεγάλη κουβέντα ανοίξατε! Διαφορετική Χρόνια από την αρχη της μα ελπίζω να λήξει ομαλά για όλο τον κόσμο! Εμείς κρατάμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν όμως!!! Θετική σκέψη κ αισιοδοξία, ότι κι αν έρθει θα το αντιμετωπίσουμε, να έχουμε την υγεία μας!

Πήγα θαλασσιτσα αλλά δεν έκανα μπάνιο,έμεινα σπίτι κ είχε δροσερό αεράκι! Με πόνεσε η μέση όμως μάλλον δεν με βολεύουν οι καρέκλες...Αχ σαραβαλο είμαι λέω στον άντρα μ, του χρόνου τέτοια εποχή θα συνέλθω...φρικαρε ο άνθρωπος αλλά εγώ το εννοούσα...:ph34r:

Καλε κάτσε ξεκουρασου λιγάκι... Ο γιόκας τι κάνει??? 

Α!! Πηρα κάτι μινερβακια σε πακετο των 6 ποσο???? 20 ευρω

Έχω παθει σοοοκκκκ

Και είναι όλα φουξια και ροζουλιααααα

Τρελαθηκαε με τον άντρα μου να τα κοιτάμε... 

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 6

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Κουράγιο μάνα!!!!

Εγώ καθε φορά που πάω να γυρίσω στο κρεβάτι ή στον καναπέ βογγαω κ όλο πεταγεται ο καημένος ο άντρας μου κ ρωτάει αν ζω!!

Μωρέ..ζω..σακατεμενη!!

Btw αγαπημένες έχει κάτι ζιπουνακια στο hnm τα 10 39€.. ουσιαστικά 3.90€ το ένα κ είναι με μακρύ μανικακι κ κουμπωνουν μπροστά..

Τα λιγουρευομαι γτμ!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Κουράγιο μάνα!!!!

Εγώ καθε φορά που πάω να γυρίσω στο κρεβάτι ή στον καναπέ βογγαω κ όλο πεταγεται ο καημένος ο άντρας μου κ ρωτάει αν ζω!!

Μωρέ..ζω..σακατεμενη!!

Btw αγαπημένες έχει κάτι ζιπουνακια στο hnm τα 10 39€.. ουσιαστικά 3.90€ το ένα κ είναι με μακρύ μανικακι κ κουμπωνουν μπροστά..

Τα λιγουρευομαι γτμ!!

Χαχα κάτσε ξεκουρασου και εσυυυυ. Θα ρθει ο προσοντουχος και θα σου πει? Καλά ρε μαμα το έκανες πριν έρθω?? Χαχα

Να σου πω... Γιατί υπάρχει περιπτωση να φοράς δυο μακριμανικα στο. Μωρό? Εννοώ

Να φοράει από μέσα μακρυ κι απ εξω παλι μακρυμάνικο?? 

Ίσως να ξέρεις κάτι περοσσοτερο,εγω δεν φόρεσα στον γιο.. Ακόμα και με τα κρυα, παντακοντο μανίκι από μέσα και μακρυμάνικο με ζακέτα απ εξω, η μπουφάν ανάλογα το κρυο.. Σκέψου το λίγο πριν τα παρεις.. Δεν ξέρω. 

Επίσης μια φορά που πηγα να του βάλω δυο μακριμανικα μαζί, δεν έμπαιναν... Όποτε έκλαιγε πολυ το μωρό.. Δεν ξερω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα κάτσε ξεκουρασου και εσυυυυ. Θα ρθει ο προσοντουχος και θα σου πει? Καλά ρε μαμα το έκανες πριν έρθω?? Χαχα

Να σου πω... Γιατί υπάρχει περιπτωση να φοράς δυο μακριμανικα στο. Μωρό? Εννοώ

Να φοράει από μέσα μακρυ κι απ εξω παλι μακρυμάνικο?? 

Ίσως να ξέρεις κάτι περοσσοτερο,εγω δεν φόρεσα στον γιο.. Ακόμα και με τα κρυα, παντακοντο μανίκι από μέσα και μακρυμάνικο με ζακέτα απ εξω, η μπουφάν ανάλογα το κρυο.. Σκέψου το λίγο πριν τα παρεις.. Δεν ξέρω. 

Επίσης μια φορά που πηγα να του βάλω δυο μακριμανικα μαζί, δεν έμπαιναν... Όποτε έκλαιγε πολυ το μωρό.. Δεν ξερω

@Renez εγώ του φορούσα καμιά φορά (αντί για φορμακι ολόσωμο) κοντομανικο ζιπουνακι με μακρυμάνικο από πάνω Κ ένα κολαν-παντελονι για μέσα στο σπιτι!

Δεν ξέρω αν για τόσο μικρό θα σε βολεψουν Ρενέ.. καλύτερα κοντομανικα ζιπουνακια κ φορμακι ολόσωμο από πάνω.

Just now, Ninamc είπε:

Καλε κάτσε ξεκουρασου λιγάκι... Ο γιόκας τι κάνει??? 

Α!! Πηρα κάτι μινερβακια σε πακετο των 6 ποσο???? 20 ευρω

Έχω παθει σοοοκκκκ

Και είναι όλα φουξια και ροζουλιααααα

Τρελαθηκαε με τον άντρα μου να τα κοιτάμε... 

Να τα χαρείτε κορίτσι μου! :x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...