Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχα αμα συνέχιζα να ανεβαίνω σίγουρα θα έφτανα τα 100!!! όχι ευτυχώς η ζυγαριά του φαρμακείου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!!65 , τουτεστιν +9 κιλά εντάξει σε σχέση με το πρωινό σοκ αυτός ο αριθμός δεν μου έκανε καμία εντύπωση!! 

Χαχχαα είδες??! Ουδέν κακό αμιγές καλού!! Τώρα τα +9 είναι σαν ένα απλό φουσκωματακι:mrgreen:

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια χαρά είσαι.... άντε πάρε τώρα τα κριτσινακια σου να πας για δουλειά!!! Εγώ είχα πάει για τις μηνιαίες μου εξετάσεις!

Καλά αποτελέσματα τρελοκαμπερο!! Τσακισες τίποτε μετά ή μόνο εγώ γουρουνιασα πρωί πρωί????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια χαρά είσαι.... άντε πάρε τώρα τα κριτσινακια σου να πας για δουλειά!!! Εγώ είχα πάει για τις μηνιαίες μου εξετάσεις!

κουλουράκι Θεσσαλονίκης παρακαλώ!!!καλα αποτελέσματα κουτσικο μου!!!εμένα μου είπε να τις κάνω λίγο πριν φύγω για διακοπές ώστε να είναι κοντά στο doppler

@Renez Καλέ το γελάς??μονδέλα αισθάνομαι τώρα!! :lol:

Ερώτηση!! το μαγνήσιο μου είπε να μην το πίνω κοντά στο ασβεστιο αλλά δεν μου είπε τίποτα για φαγητο, το πίνω ανεξαρτητως φαγητού ή θέλει και αυτό νηστική σαν το σίδηρο??

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

κουλουράκι Θεσσαλονίκης παρακαλώ!!!καλα αποτελέσματα κουτσικο μου!!!εμένα μου είπε να τις κάνω λίγο πριν φύγω για διακοπές ώστε να είναι κοντά στο doppler

Ερώτηση!! το μαγνήσιο μου είπε να μην το πίνω κοντά στο ασβεστιο αλλά δεν μου είπε τίποτα για φαγητο, το πίνω ανεξαρτητως φαγητού ή θέλει και αυτό νηστική σαν το σίδηρο??

Just now, Renez είπε:

Χαχχαα είδες??! Ουδέν κακό αμιγές καλού!! Τώρα τα +9 είναι σαν ένα απλό φουσκωματακι:mrgreen:

Καλά αποτελέσματα τρελοκαμπερο!! Τσακισες τίποτε μετά ή μόνο εγώ γουρουνιασα πρωί πρωί????

Έχω πάρει κ εγώ ένα κουλούρι θεσνικης κ περιμένω να περάσει το μισάωρο μετά το χάπι του θυρεοειδή για τα το φάω!!!! 
με μένα μου έχει πει το μαγνήσιο 2 ώρες μακριά από όλα!

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι δεν έχει θέμα με το φαγητό..κανένα βασικά εκτός του σιδήρου..

Σε αναβραζον στο έδωσε?

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω πάρει κ εγώ ένα κουλούρι θεσνικης κ περιμένω να περάσει το μισάωρο μετά το χάπι του θυρεοειδή για τα το φάω!!!! 

Κ από σίδηρο?? Γιατί το πρωί εγώ τα πίνω με μια ώρα διαφορά ..9 μαγνήσιο 10 σίδηρο..

Just now, Jasmine@ είπε:

ναι κ εμένα έτσι μου είπε και της λέω με τόσα που μου έχεις δώσει δεν βγαίνω μανα μου!!κόψε τίποτα!!ε οπότε μου λέει σίγουρα 4 ώρες από ασβέστιο κ να είμαι στο 2ωρο από τον σίδηρο

@Renez σκόνη μου έδωσε, να αρχίσω με 2 φακελάκια την ημέρα κ βλέπουμε για τρίτο, ευτυχώς χθες που το πήρα δεν μου έκανε θέμα, δεν έχει ιδιαίτερη γεύση,,

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όχι δεν έχει θέμα με το φαγητό..κανένα βασικά εκτός του σιδήρου..

Σε αναβραζον στο έδωσε?

Κ από σίδηρο?? Γιατί το πρωί εγώ τα πίνω με μια ώρα διαφορά ..9 μαγνήσιο 10 σίδηρο..

Τι να σου πω κ εγώ. Μου είχε πει ότι το μαγνήσιο είναι πιο δυνατό κ εμποδίζει όλα τα αλλά να απορροφηθούν... έτσι είπε έτσι κάνω! Εγώ το πίνω 10 το πρωί κ στις 12 το σιδηρο! 
σημερα έπαθα την πρώτη μου κράμπα στο κρεβάτι... 

Just now, EugenJen είπε:

ναι κ εμένα έτσι μου είπε και της λέω με τόσα που μου έχεις δώσει δεν βγαίνω μανα μου!!κόψε τίποτα!!ε οπότε μου λέει σίγουρα 4 ώρες από ασβέστιο κ να είμαι στο 2ωρο από τον σίδηρο

@Renez σκόνη μου έδωσε, να αρχίσω με 2 φακελάκια την ημέρα κ βλέπουμε για τρίτο, ευτυχώς χθες που το πήρα δεν μου έκανε θέμα, δεν έχει ιδιαίτερη γεύση,,

Μα με όλα αυτά πρέπει να βάζουμε ξυπνητήρι κ να πίνουμε κ τη νύχτα χάπια 

SqfGp3.png

@Renez  Εμένα από το σίδηρο μου είπε να έχει απόσταση απλά και μόνο για να μην βαραίνω το στομάχι μου που έχω θέμα,  γιατί με το σίδηρο παίρνω και το φυλλικό  οπότε μου λέει ασε λίγη ωρίτσα!!

@Jasmine@ της λέει ο άντρας μου να την ξυπνάω να το παίρνει το βράδυ??ναι του λέω να μου το δίνεις στο στόμα όπως στα σκυλιά , ανοιγεις στομα, βαζεις χάπι κ μετα χαιδευεις λαιμό να πάει κάτω!!:lol: τι θα ακούσω ακόμα???

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημερα! 

Αχ με τις λιχουδιές σας πρωί πρωί! Εγώ ξύπνησα το βράδυ κ έφαγα τοστ κ λιγο παγωτο...πεινούσα ελεεινά γτ δεν είχα φάει το βράδυ δεν πεινούσα, είχα πιει γαλα! Καλά να πάθω!

Το μαγνήσιο μακρυά ασβέστιο ξέρω κι εγώ,με τα άλλα μπορείς να τα πιείς κ μαζί. Νομίζω όμως ότι θέλει να μην είναι εντελώς άδειο στο στομάχι γτ είναι δυνατό. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημερα! 

Αχ με τις λιχουδιές σας πρωί πρωί! Εγώ ξύπνησα το βράδυ κ έφαγα τοστ κ λιγο παγωτο...πεινούσα ελεεινά γτ δεν είχα φάει το βράδυ δεν πεινούσα, είχα πιει γαλα! Καλά να πάθω!

Το μαγνήσιο μακρυά ασβέστιο ξέρω κι εγώ,με τα άλλα μπορείς να τα πιείς κ μαζί. Νομίζω όμως ότι θέλει να μην είναι εντελώς άδειο στο στομάχι γτ είναι δυνατό. 

αααααα οκ!!το πρόβλημα θα ήταν να έπρεπε να εχω άδειο στο στομάχι γιατί το δικό μου στομάχι άδειο δύσκολο να μείνει!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Renez  Εμένα από το σίδηρο μου είπε να έχει απόσταση απλά και μόνο για να μην βαραίνω το στομάχι μου που έχω θέμα,  γιατί με το σίδηρο παίρνω και το φυλλικό  οπότε μου λέει ασε λίγη ωρίτσα!!

@Jasmine@ της λέει ο άντρας μου να την ξυπνάω να το παίρνει το βράδυ??ναι του λέω να μου το δίνεις στο στόμα όπως στα σκυλιά , ανοιγεις στομα, βαζεις χάπι κ μετα χαιδευεις λαιμό να πάει κάτω!!:lol: τι θα ακούσω ακόμα???

Όπως καταλάβατε για άλλη μια φορά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του... εμένα χθες με πήρε ο ύπνος κ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί κ το πήρα!!! Χαχαχαχα

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! 

Αχ λοξυγγας τα νινακια μας!!!

Όντως είναι λοξυγγας @Renezμου το νιώθω 1 με 2 φορές την ημέρα σιγουρα για κανένα 10λεπτο.. ταλαιπωρούνται τα μικρούλια!!! Χαχα αλλά έχει λίγο γέλιο.. 

Εμένα δεν μου είπε τίποτα για το μαγνήσιο .. Μόνο για το σίδηρο από το ασβέστιο 4 ώρες διαφορά. Δεν βγαίνουν οι ωρες κορίτσια χαχα

Καλημέρα!

Χτες είχα κατέβει για ψώνια και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! Και για άλλη μια φορά κατέληξα να αγοράσω στεκες κ κοκκαλακια για την κόρη... Τι να κάνω αφού μου τα ζηταει; Το βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά μαζί τους. Σήμερα θέλει να πάμε στα τζάμπο να πάρουμε δώρο για το μωράκι μας πιπίλες... Τόσα άλλα πράγματα το μόνο που δεν θέλω βρήκε να θέλει; Μετά κάτσαμε για παγωτακι και έφαγα 2 ολόκληρες μπάλες και εσκασα.

Πέρασα και απ έξω από το ιδιωτικό μαιευτήριο Πάτρας (για όσες γεννησουν εκεί) και είχε παντού ανακοινωσεις ΑΠΑΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ). Πρέπει σιγα σιγά να το εμπεδώσουμε πως θα είμαστε μόνες μας με τους αντρες μας...

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!

Χτες είχα κατέβει για ψώνια και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! Και για άλλη μια φορά κατέληξα να αγοράσω στεκες κ κοκκαλακια για την κόρη... Τι να κάνω αφού μου τα ζηταει; Το βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά μαζί τους. Σήμερα θέλει να πάμε στα τζάμπο να πάρουμε δώρο για το μωράκι μας πιπίλες... Τόσα άλλα πράγματα το μόνο που δεν θέλω βρήκε να θέλει; Μετά κάτσαμε για παγωτακι και έφαγα 2 ολόκληρες μπάλες και εσκασα.

Πέρασα και απ έξω από το ιδιωτικό μαιευτήριο Πάτρας (για όσες γεννησουν εκεί) και είχε παντού ανακοινωσεις ΑΠΑΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ). Πρέπει σιγα σιγά να το εμπεδώσουμε πως θα είμαστε μόνες μας με τους αντρες μας...

Καλώς τη! Εγώ το έχω εμπεδώσει... κ καλύτερα να σου πω κατά τη γνώμη μου, θα έχουμε την ησυχία μας. Ήθελες τη μαμά σου;;; 
ρε να σου πω στην Πάτρα έχει δωδωνη;; Δ ε θυμάμαι να έχω δει πουθενά... μου έχει κάτσει να φάω το παρφε τους!!!

SqfGp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!

Η γλυκιά μου θέλει να πάρει δωρακι στο νινι!!!

Εγώ το έχω εμπεδώσει κ δεν με χαλάει καθόλου. Αντιθέτως!!

Το μετά με ανησυχεί.. η όλη κατάσταση κ πόσο θα συνεχιστεί κ τι θα γίνει...

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Η γλυκιά μου θέλει να πάρει δωρακι στο νινι!!!

Εγώ το έχω εμπεδώσει κ δεν με χαλάει καθόλου. Αντιθέτως!!

Το μετά με ανησυχεί.. η όλη κατάσταση κ πόσο θα συνεχιστεί κ τι θα γίνει...

Κ έλεγα που είναι η Αναστασία σήμερα;;;; 
Πως είσαι;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...