Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Ξέχασα να σας πω κιλά... Χαχα 850 γραμμάρια.. Άριστα για την βδομάδα μας.. Να σας ρωτησω όσες κάνατε την εξέταση γλυκόζης ήπιατε το σκευάσματα από το μπουκάλι η την σκόνη?? Εγώ θα ποω το μπουκάλι παλι... 

Εγώ είχα ρωτήσει όταν έκλεισα ραντεβού κ μου είπαν ότι είχε το μικροβιολογικό σκόνη... 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Καλε εμένα είναι η πιο μικρή καθώς είναι και η πιο μικρή ηλικιακά κυηση... Είμαι η τελευταία στην ομάδα χαχαχα

Αλλά δεν αγχώνομαι για τα κιλά. Ξέρω ότι το πολυ να φθάσει μέχρι 3.500 παραπανω δεν υπάρχει περιπτωση.. Τα γονίδια είναι συγκεκριμένα... Χαχα

Πάντως καλυτερα να ναι μεγάλα τα μωρά σας το Ξαναλέω και φτου μη τα μάτια σου με... 

Εγώ θα το αγοράσω από φαρμακείο εδώ στην Αθήνα γιατί κορίτσια δεν σας είπα??? Φευγω για διακοπεεεεεςςςς 

Και θα δουλευω από εκεί με το λαπτοπ... Και θα την κάνω σε ένα μικροβιολογικό εκεί, όποτε θα φροντίσω να έχω το μπουκαλάκι όπως μου είπαν για να μαι σίγουρη. Τη σκόνη σκέτη δεν την έχω πιει ποτε... 

@Renez μ άρεσε η έκφραση (μου άνοιξαν μπουκάλι) πρωτο τραπεζι μικροβιολογικό οι χαχαχαχα

@Eva137 ευχαριστώ κορίτσι μουυυ

Και εσένα @Christinα

Δεν ειναι μικρό το παιδί καλέ, εμένα στις 24 ήταν 700γρ. Νομίζω όμως ότι απ δω και πέρα βλέπουμε την ανάπτυξη τους σιγά σιγα! Το DNA όμως έχει γράψει. Αχ τα κοριτσάκια μας! 

Καλές διακοπές! Να χαλαρώσεις κ να ανακτήσεις δυνάμεις!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Μια χαρά είναι το δικό σου καλέ ,εμένα στον προτελευταίο υπέρηχο ήμουν 24&5 και ήταν 850γρ(κ συνήθως είναι βαρύτερα τα αγόρια από τα κορίτσια) οπότε εσένα για 25&3 είναι πολύ καλή!!

Όλα τους μας είναι σούπερ ζωή να χουν κ να αναπτύσσονται να μας ξεαγχωνουν κ εμάς τις μανουλες..

Άντε να πατήσει τα 2500 κιλά προσεύχομαι εγώ να μου φύγει το περισσότερο άγχος..η κάθε μία τον καημό της..

Αχ κοίταξα τον φάκελο του γιου.. Στην 26η εβδομάδα και 3 ημέρες.. Ήταν 950.

Άρα μια χαρά παμε κομπλέ ολα.. Άκριβως τα ίδια.. Είδες πως τα λέω?? Τα γονίδια είναι γονίδια.. Εσυ αγχώνεσαι πολυ με τα κιλά... Σε καταλαβαίνω μα χαλάρωσε, ολα μια χαρά θα πανε, έχεις μηνεεες

Αντε να ναι ολα γερά και τυχερά και με μπουτακια χαχαχα

Εγώ παντως δεν αγχωνομουν, ουτε τώρα αγχώνομαι για τα κιλά καθώς πιστευω θα υπάρχει απόκλιση όταν θα γεννηθουν, θα φαω αρκετά για να παρει και αυτή λοιπόν χαχαχα

Τώρα ειδικά στις διακοπές θα ξεσάλωσε.. Να φανεί ότι είμαι έγκυος κιόλας... 

Just now, Christinα είπε:

Δεν ειναι μικρό το παιδί καλέ, εμένα στις 24 ήταν 700γρ. Νομίζω όμως ότι απ δω και πέρα βλέπουμε την ανάπτυξη τους σιγά σιγα! Το DNA όμως έχει γράψει. Αχ τα κοριτσάκια μας! 

Καλές διακοπές! Να χαλαρώσεις κ να ανακτήσεις δυνάμεις!

Οχι μικρό είναι ηλικιακά σαν κυηση, είμαι η τελευταία που θα γεννήσει.. Γι αυτό το λέω μικρό.. Θα ναι το πιο μικρό καλώς εχόντων των πραγματων.. Χαχα

Ευχαριστώ κορίτσι μου να σαι καλά

Περιμένω πως και πβς να την δω την ατιμηηη

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Θα πάω σε βιβλιοπωλείο γιατί online μόνο 2-3 σχέδια βρήκα... η το ψάχνω λάθος! 

Καλέ σοκ! Δεν ήξερα ότι τα αγοράζουμε αν θέλουμε! Είδα κ τα σχέδια! Υπάρχουν όμως τόσες ωραίες θηκες βιβλιαρίου!! 

Εγώ αυτό εκανα. Αυτό που μου δώσανε στο Λητώ το έχω βάλει σε μια όμορφη θήκη!:wub:

1 ώρα πρίν, Blossombaby είπε:

Κορίτσιααα 1100 το μωράκι μας !!! Και εγώ +8,5 κιλά. Είδαμε και φατσούλα. Είναι με το κεφάλι κάτω και ποδαράκια στον αφαλό μου. Αυτά είναι που με γαργαλάνε κάθε τόσο χεχε. Τωρα εγώ αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τωρα, αλλά ο γιατρός ήταν πολύ χαλαρός, λέει ναι μια χαρά είναι :/ 

Μπράβο κορίτσι μου! Φυσιολογικοτατο είναι! Μπορεί να ξαναγυρίσει κ μετά να γυρίσει πάλι προς το κάτω! Έχουμε ακόμη περιθώριο!:)

πρίν από 54 λεπτά , Ninamc είπε:

Ξέχασα να σας πω κιλά... Χαχα 850 γραμμάρια.. Άριστα για την βδομάδα μας.. Να σας ρωτησω όσες κάνατε την εξέταση γλυκόζης ήπιατε το σκευάσματα από το μπουκάλι η την σκόνη?? Εγώ θα ποω το μπουκάλι παλι... 

Τελεια η γοργόνα!

Σκόνη ήταν κ μένα.. κ την πρώτη φορά και τώρα!

Καλές διακοπές κοριτσάρα! Να γεμίσεις μπαταρίες για τον χειμώνα!! Να χαλαρώσεις, να φας κ να κάνεις ότι τραβάει η ψυχούλα σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλέ σοκ! Δεν ήξερα ότι τα αγοράζουμε αν θέλουμε! Είδα κ τα σχέδια! Υπάρχουν όμως τόσες ωραίες θηκες βιβλιαρίου!! 

Εγώ αυτό εκανα. Αυτό που μου δώσανε στο Λητώ το έχω βάλει σε μια όμορφη θήκη!:wub:

Μπράβο κορίτσι μου! Φυσιολογικοτατο είναι! Μπορεί να ξαναγυρίσει κ μετά να γυρίσει πάλι προς το κάτω! Έχουμε ακόμη περιθώριο!:)

Τελεια η γοργόνα!

Σκόνη ήταν κ μένα.. κ την πρώτη φορά και τώρα!

Καλές διακοπές κοριτσάρα! Να γεμίσεις μπαταρίες για τον χειμώνα!! Να χαλαρώσεις, να φας κ να κάνεις ότι τραβάει η ψυχούλα σου!

Κι εγώ αυτό δεν το είχα κοιτάξει ποτέ! Θήκη έχω κ τώρα έχω σταμπαρει μια ροζουλα! Γενικά τη θήκη τη θεωρω κ ωραιο δωρο γιατί είναι κάτι που δεν σκέφτεται κάνεις κ οι μανούλες δν παίρνουν νωρίς! Ειδικά για αγοράκια τα σχέδια είναι τέλεια! Έχω με διάστημα κ αστροναύτες αλλά μ αρέσουν κ οι δεινόσαυροι! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό δεν το είχα κοιτάξει ποτέ! Θήκη έχω κ τώρα έχω σταμπαρει μια ροζουλα! Γενικά τη θήκη τη θεωρω κ ωραιο δωρο γιατί είναι κάτι που δεν σκέφτεται κάνεις κ οι μανούλες δν παίρνουν νωρίς! Ειδικά για αγοράκια τα σχέδια είναι τέλεια! Έχω με διάστημα κ αστροναύτες αλλά μ αρέσουν κ οι δεινόσαυροι! 

Κι εγώ με διαστημόπλοιο έχω στον γιο μου! Στον δεύτερο έχω μια με ζωάκια του δάσους!!!:wub:

Ναι είναι όμορφο δώρο κ χρήσιμο!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου αϋπνίες βλέπω σε κάποιες..το ίδιο κ εγώ..αλλά χαίρομαι για αυτό γτ πριν λίγο νομίζω πως ένιωσα για πρώτη φορά να έχει λοξιγγα το μωρό μου:x

Ένιωθα έτσι ρυθμικές κινήσεις όπως όταν έχουμε εμείς λοξιγκα και με την ίδια συχνότητα όπως εμείς για περίπου 10 λεπτά..το ένιωθα κ όταν ακουμπούσα με το χεράκι μου εκεί:x

Λέτε να είναι αυτό??

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια μου αϋπνίες βλέπω σε κάποιες..το ίδιο κ εγώ..αλλά χαίρομαι για αυτό γτ πριν λίγο νομίζω πως ένιωσα για πρώτη φορά να έχει λοξιγγα το μωρό μου:x

Ένιωθα έτσι ρυθμικές κινήσεις όπως όταν έχουμε εμείς λοξιγκα και με την ίδια συχνότητα όπως εμείς για περίπου 10 λεπτά..το ένιωθα κ όταν ακουμπούσα με το χεράκι μου εκεί:x

Λέτε να είναι αυτό??

Αχαχαχ πολύ πιθανό! Λένε πως το ρυθμικό είναι λοξυγγακι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν εκεί μέσα τα πονηρουλια! Και μόνο που το νιώθεις, ότι κι αν είναι αυτό, ειναι μαγεία!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχ πολύ πιθανό! Λένε πως το ρυθμικό είναι λοξυγγακι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν εκεί μέσα τα πονηρουλια! Και μόνο που το νιώθεις, ότι κι αν είναι αυτό, ειναι μαγεία!

Κ εγώ εννοειται επειδή είχα διαβάσει για αυτό ήμουν προιδεασμενη!!

Αν κ στην αρχή σκαλωσα λίγο κ λέω τι έγινε? Η καρδιά του είναι τόσο δυνατά? Αλλά μετά συνειδητοποιησα ότι δεν είχε τον Ρυθμό καρδιακού χτυπούν αλλά λόξυγκα..κ χαζό χαμογελούσα μόνη καθώς ο σύζυγος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..:P

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ εννοειται επειδή είχα διαβάσει για αυτό ήμουν προιδεασμενη!!

Αν κ στην αρχή σκαλωσα λίγο κ λέω τι έγινε? Η καρδιά του είναι τόσο δυνατά? Αλλά μετά συνειδητοποιησα ότι δεν είχε τον Ρυθμό καρδιακού χτυπούν αλλά λόξυγκα..κ χαζό χαμογελούσα μόνη καθώς ο σύζυγος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..:P

Ααααα ο γλυκουλης, ταράχτηκε βραδιάτικα!!

Εγώ πάλευα με τον μεγάλο μέχρι αργά οπότε άργησα να ξαπλώσω

Ήθελε να κοιταζομαστε κ να μιλάμε,να τραγουδάμε..μόνο να κοιμηθεί δεν ήθελε!!

Τραγούδια με τον μεγάλο να κοιμηθει,χοροπηδουσε ο μικρός στην κοιλιά!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου!!

Σήμερα θα πάω πρωί στη δουλειά γιατί είναι η μέρα που πάμε από τις 6 να παραλάβουμε πράγματα κ φίλες μου στον δρόμο έχει ένα μαγαζί με ένα πεινιρλι...

Ναι ναι ακριβώς! Ξύπνησα κ σηκώθηκα η κοιλιοδουλη μόνο κ μόνο για να φάω αυτό!! Χαχαχχ

Σας φιλώ φουσκωκοιλιτσες :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!!

Σήμερα θα πάω πρωί στη δουλειά γιατί είναι η μέρα που πάμε από τις 6 να παραλάβουμε πράγματα κ φίλες μου στον δρόμο έχει ένα μαγαζί με ένα πεινιρλι...

Ναι ναι ακριβώς! Ξύπνησα κ σηκώθηκα η κοιλιοδουλη μόνο κ μόνο για να φάω αυτό!! Χαχαχχα

Φιλέας φιλώ φουσκωκοιλιτσες :D

Καλημέρα!!! Κακούργα πρωί πρωί πάω να ζυγιστω με βγάζει η ζυγαριά 83 σοκ!!! Λέω αποκλείεται, ξανά ανεβαίνω 86! Κρύος ιδρώτας ξανά ανεβαίνω 94 κ όπως κατάλαβες η ζυγαριά πάει για πέταμα!!!! Δεν θέλει το σύμπαν να ζυγίστω βρε αδερφέ...

• Χαχα 9

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα!!! Κακούργα πρωί πρωί πάω να ζυγιστω με βγάζει η ζυγαριά 83 σοκ!!! Λέω αποκλείεται, ξανά ανεβαίνω 86! Κρύος ιδρώτας ξανά ανεβαίνω 94 κ όπως κατάλαβες η ζυγαριά πάει για πέταμα!!!! Δεν θέλει το σύμπαν να ζυγίστω βρε αδερφέ...

Καλημέρα γλυκουλα! Να τα εκατοστήσεις.... 

αστα αυτά!!! Δε θες να μας πεις ότι είσαι 50 κιλά άνθρωπος...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα γλυκουλα! Να τα εκατοστήσεις.... 

αστα αυτά!!! Δε θες να μας πεις ότι είσαι 50 κιλά άνθρωπος...

χαχαχα αμα συνέχιζα να ανεβαίνω σίγουρα θα έφτανα τα 100!!! όχι ευτυχώς η ζυγαριά του φαρμακείου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!!65 , τουτεστιν +9 κιλά εντάξει σε σχέση με το πρωινό σοκ αυτός ο αριθμός δεν μου έκανε καμία εντύπωση!! 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχα αμα συνέχιζα να ανεβαίνω σίγουρα θα έφατανα τα 100!!! όχι ευτυχώς η ζυγαριά του φαρμακείου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!!65 , τουτεστιν +9 κιλά εντάξει σε σχέση με το πρωινό σοκ αυτός ο αριθμός δεν μου έκανε καμία εντύπωση!! 

Μια χαρά είσαι.... άντε πάρε τώρα τα κριτσινακια σου να πας για δουλειά!!! Εγώ είχα πάει για τις μηνιαίες μου εξετάσεις!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...