Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα πάω σε βιβλιοπωλείο γιατί online μόνο 2-3 σχέδια βρήκα... η το ψάχνω λάθος! 

Μα μη παρεις τσαμπα.. Κανονικά θα πρεπε να δίνουν.. Το υπουργείο υγείας το δίνει δωρεάν...

Επίσης το δευτερο το πηρα από την εταιρεία τυποτραστ.. Με μια γατουλα από έξω σιελ μοβ πολθχρωμο

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Μα μη παρεις τσαμπα.. Κανονικά θα πρεπε να δίνουν.. Το υπουργείο υγείας το δίνει δωρεάν...

Επίσης το δευτερο το πηρα από την εταιρεία τυποτραστ.. Με μια γατουλα από έξω σιελ μοβ πολθχρωμο

Μεθαύριο που θα πάω γιατρό θα ρωτησω τη μαία...

μονο αυτό με τη γάτα έχω βρει κ ένα ροζ σκέτο!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αυτό με τη γάτα έχω παρει ως δευτερο.. Και δηλαδή τώρα εκεί τα γράφουμε όλα, αφου το πρωτο ήταν όλο διαφορετικά στοιχεία γιατρών... Τεσπα.. Να ρωτήσεις καλυτερα.. 

Καλα θα κανεις

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσιααα 1100 το μωράκι μας !!! Και εγώ +8,5 κιλά. Είδαμε και φατσούλα. Είναι με το κεφάλι κάτω και ποδαράκια στον αφαλό μου. Αυτά είναι που με γαργαλάνε κάθε τόσο χεχε. Τωρα εγώ αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τωρα, αλλά ο γιατρός ήταν πολύ χαλαρός, λέει ναι μια χαρά είναι :/ 

• Μου αρέσει 9

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά έτσι κ αλλιώς ρε συ έχει κ θήκες ωραίες αν δε βρεις βιβλιάριο που να σου αρέσει..κ αν κάτσουμε τώρα και αναλύσουμε κ το θέμα "σχέδιο βιβλιαρίου" θα τραβήξω τα βυζιά της @EugenJen που έχει μπόλικα (γτ εγώ το καημένο τώρα πέταξα λίγο,κρίμα είναι!!):mrgreen:

Just now, Blossombaby είπε:

Κορίτσιααα 1100 το μωράκι μας !!! Και εγώ +8,5 κιλά. Είδαμε και φατσούλα. Είναι με το κεφάλι κάτω και ποδαράκια στον αφαλό μου. Αυτά είναι που με γαργαλάνε κάθε τόσο χεχε. Τωρα εγώ αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τωρα, αλλά ο γιατρός ήταν πολύ χαλαρός, λέει ναι μια χαρά είναι :/ 

Είσαι τρελή πουλάκι μου??? Άλλες @marianna1986 πχ παρακαλάνε να γυρίσει κ εσύ αγχώνεσαι?!:P

Φυσιολογικοτατο είναι μη τρελαίνεσαι!!

Κ είναι κ ολόκληρη μπέμπα κ εσένα μπράβο στη κοριτσάρα σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Είσαι τρελή πουλάκι μου??? Άλλες @marianna1986 πχ παρακαλάνε να γυρίσει κ εσύ αγχώνεσαι?!:P

Φυσιολογικοτατο είναι μη τρελαίνεσαι!!

Κ είναι κ ολόκληρη μπέμπα κ εσένα μπράβο στη κοριτσάρα σου!!!

Α ναι? Α καλά τοτε, μου έκανε λιγο εντύπωση εκεινη τη στιγμή νόμιζα ότι θα είναι κάπως οριζόντια αλλά δεν εχει σημασία, αφού είναι όλα καλά :)

Ξέχασα να σας πω κιλά... Χαχα 850 γραμμάρια.. Άριστα για την βδομάδα μας.. Να σας ρωτησω όσες κάνατε την εξέταση γλυκόζης ήπιατε το σκευάσματα από το μπουκάλι η την σκόνη?? Εγώ θα ποω το μπουκάλι παλι... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ξέχασα να σας πω κιλά... Χαχα 850 γραμμάρια.. Άριστα για την βδομάδα μας.. Να σας ρωτησω όσες κάνατε την εξέταση γλυκόζης ήπιατε το σκευάσματα από το μπουκάλι η την σκόνη?? Εγώ θα ποω το μπουκάλι παλι... 

Νίνα μου πάλι καλά τα νεφρακια σου! Μια χαρά μαμα και κορη! Εγώ είχα πιει τη σκόνη σε ποτηράκι μου το αραιαωσε. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμένα μπουκάλι μου άνοιξαν κ το έβαλαν σε ποτηράκι μιας χρήσεως..υπάρχει κ σκόνη?? Τελικά σε πολλές εκδοχές αυτή η γλυκόζη..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Blossombaby είπε:

Ωωωω τέλεια η μπέμπα σου, τελικά καλά μου πε η γιατρός μου η δικιά μου το τρώει το φαι της!!:lol:

@Hliolousti θαρρώ τα μπεμπακια μας είναι τα πιο μπαμπατσικα εεεε;;;

@Renez άσε τα πεπόνια μου ήσυχα, :lol:

@Ninamc εγώ ήπια σκόνη από το φαρμακείο την πήρα δεν την έδινε το μικροβιολογικό

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

C1JTp3.png

8 hours ago, Anastasia05 said:

Είχα κάνει κ στον μεγάλο μου(πιο μπελαλιδικη, τοτε που είχα χρόνο) κ είπα να κάνω κ στον μικρό, την δική του!:wub:

Πόσα κιλά έχεις πάρει κ σε πειράζουν??? 

Κι εγώ τώρα σου σελεστινο το σμολ ειμαι αλλά αυτά τα αερατα που έχει!! 

Καλέ ξέχασα με κεινα κ με τ αλλά...

@Renez χθες είχα καούρα από τι μεσημέρι.. αφού δεν περνούσε ,πήρα γκαβισκον....κ δεν με έπιασε! Οπότε μέχρι να πέσω για ύπνο είχα καουρααα

Τέλος η συνεργασία,έληξε! Με πρόδωσε το γκαβισκον!

Ααααχ, και μένα πια τίποτα δε με πιάνει! Το πρωί που ξυπνάω είμαι μια χαρά, αλλά με το που θα φάω μια μπουκιά, κάτι για πρωϊνό ξεκινάνε τα βάσανα... ειδικά από το μεσημέρι και μετά με πιάνει τρελή καούρα και μου ανεβαίνει το φαγητό στο λαιμό. Μάλλον το παιδί μου θα βγει με μαλλί αφάνα! Τώρα σταμάτησα τα φάρμακα, αφού δεν κάνουν τίποτα έτσι κι αλλιώς, και ξεκίνησα να περπατάω μόνη μου πέρα-δώθε στο σαλόνι, ειδικά μετά από το βραδινό, μήπως βοηθήσει να κατέβει το φαγητό.

7 hours ago, Renez said:

Αγαπημένες καλημέρα!!

Σήμερα δε πήγα το πρωί στη δουλειά κ θα πάω το μεσημεράκι μέχρι κλείσιμο που δεν έχει τόσο δουλειά κ με θέλει για παρέα ο άντρας μου..

Το πρωί όμως 6:30 που ξύπνησα να σηκώσω τον άντρα μου είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά(τύπου περιόδου /μεγάλωμα μήτρας) που μετά πρώτη φορά πήγε στο στομάχι!!! Δε ξέρω γτ κ πως κ αν καθόταν περίεργα ο μπέμπης ψηλά αλλά πόνο όχι αστεία..

Αφού κουλουριαστικα,σκεπαστικα χωρίς να κρυώνω απλά για να θερμανθεί εκεί η περιοχή κ μετά από κάνα τέταρτο ηρεμισα κ ξανά κοιμηθηκα:(

Κ τώρα μόλις ξύπνησα κ διαβάζω όλα αυτά των περί φαγητών κ τουλάχιστον γελάω!!

Εγώ από μωρό μέχρι 3η δημοτικού ήμουν αδύνατο το γλυκουλι κ επειδή δεν έτρωγα πολύ ακόμα μου λέει η γιαγιά μου την ιστορία ότι εκείνη πάλευε να με ταισει κ ο παππούς μου είχε ανέβει στον καναπέ με ενα κόκκινο φουλαρι κ μου χόρευε το βάλε το κόκκινο φουστάνι μπας κ φάω δύο μπουκιες:D

Έπειτα κατάφεραν μαθαίνοντας με ψωμιά βρεγμένα με ζάχαρη(!) Κ γιαούρτι με ζάχαρη κτλ κτλ να γίνω μέχρι τη 1η γυμνασίου σε 4χρονια δλδ ΧΟΝΤΡΟ!! κ πάλευαν μετά κ μου έλεγαν μην τρως τόσο έχεις ξεφυγει:blink: Α! Κ να μου πάρουν λέει γκιλι νταιετ!!! Τους πνιγείς ή όχι??

Ε 2α γυμνασίου έχασα σχεδόν 20κιλα σε ένα καλοκαίρι μόνη μου(να ναι καλά ένα γκομενάκι που γουσταρα:mrgreen:) έφτασα τα 52 κ από τότε παίζω 55-56 πλέον κ δε μου έχουν ξανά αναφέρει τπτ για κιλα:P

Χαχα, τί τραβούσαμε κι εμείς σαν παιδιά... Εγώ μας θυμάμαι με την αδερφή μου να μας κυνηγάει η γιαγιά μας γύρω από το τραπέζι κρατώντας ένα πιάτο φαγητό στα χέρια, να μας φωνάζει να το φάμε, κι εμείς μια σταλιά παιδάκια να κλαίμε και να παίρνουμε τηλέφωνο την μαμά μας στη δουλειά (ναι ακόμα τον θυμάμαι αυτόν τον αριθμό απ'έξω) και να της λέμε "η γιαγιά θέλει να μας ταϊσει με το ζόρι". Ευτυχώς η μαμά μας συνήθως της έλεγε να μας αφήσει να φάμε όσο θέλουμε και στο τέλος βρίσκαμε την ησυχία μας. Αλλά σας λέω ρίξαμε πολύ αγώνα για τα δικαιώματά μας στην διατροφή!

7 hours ago, Anastasia05 said:

Γκιλι Ντάιετ!!!

Εγώ από τη μαγική ηλικία των 2 κ μετά που ξεφουσκωσα,έμεινα ξεφουσκωτη κ μου λέγανε φάε φάε, αλλά εγώ έτρωγα απλά δεν έβαζα κιλά. Ποτε όμως δεν έτρωγα ψωμί ή πολλά γλυκά

Κ απορούσαν πως θα χορτάσω χωρίς ψωμί???(άλλο κι αυτό!!!)

Πάντα ομως μου άρεσε το καλό φαγητό κ πάντα έτρωγα πολύ! 

Αχ, άσε να μην αρχίσω πάλι με το ψωμί... μου έχει αφήσει ψυχικά τραύματα. Τί κόλλημα βρε παιδί μου! Λες και είναι τόσο υγιεινό και θρεπτικό!!!

8 hours ago, Jasmine@ said:

Κοσμοϊστορικά γεγονότα!!!!! Ακυρώθηκε το συμβόλαιο με το γκαβισκον.... κ οι γονείς της Ευγενίας εκτρέφουν αρνάκια!!! Χαχαχαχα 

εγώ ζυγίστηκα σημερα... δε ξέρω πως παίρνω κιλά αφού δεν τρώω!!! Είμαι στα+3 

να μου στείλεις φωτό να σε δω γιατί θα σκάσω τι small είναι αυτό που χωράει την κοιλιά... εκτός κ αν είναι για 5 μηνών μωρό κ μας λες βλακείες!

επισης τώρα τα διάβασα όλα @Anastasia05 @Christinα τόση ζάχαρη έχουν οι κρέμες;;;; Δεν είχα ιδέα!

Αν το καλοσκεφτείς δεν έχεις πάρει κιλά. 3 Κιλά περίπου θα είναι τώρα τα μωράκια σου, άλλα τόσα ο πλακούντας και για τα δυο και βάλε μερικά έξτρα κιλά αυξημένη ποσότητα αίματος, κατακράτηση υγρών κτλ. Άρα, στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις χάσει μερικά κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα!

4 hours ago, EugenJen said:

@Renez @Hliolousti @P.L.L. 

@elenioz @Marti @Jasmine@ Λοπόν προτείνω για την ψυχική μας ηρεμία, να χωριστούμε στις χοντρουλές μανούλες Οκτωβρίου και στις μανούλες Οκτωβρίου δείγμα!!

Εγώ πάω με τις χοντρούλες κορίτσια, +10 κιλά περίπου. Το καλό είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω βάλει τίποτα γιατί τα είχα βάλει απότομα τις προηγούμενες μέρες ακριβώς (γενικά έτσι τα παίρνω εγώ, σε άλματα)… να δούμε πώς θα πάω από εδώ και πέρα!

4 hours ago, Christinα said:

Αχ πάλι ξεσαλωσατε βλέπω! 

Έχω news!!!!!

Η μπέμπα μου μεγάλωσε 1100 και ψηλεγκω! Ως συνήθως πλάτη μας είχε, λίγο προφίλ είδα αλλά είπαμε με τν γιατρό ότι μάλλον μοιάζει στον μπαμπά της! Έκανε κ γκριμάτσες ξινιλας ότι την ενοχλησαμε...

Παταω join στις χοντρουλες! +10 ή 11!!! Και παρακαλώ μόνο από 10 και πάνω να δεχομεθα, οι υπόλοιπες είναι μινιατούρες! Καλά @elenioz που το έχεις το παιδί κουκλίτσα μου??? Καλά η δυδιμομανουλα τι να πω...ταλαιπωρειται κιόλας! @marianna1986 φτου σου κοπελα μου είσαι ιδανικά! 

Κάθε φορά το ίδιο στορυ με τν γιατρό...με στραβοκοιταει κ λέει ζυγισου...η 1η του λέξη...-απαπαπα ιδέα σου δεν έχω πάρει,τα είχα από πριν κ δεν θυμάσαι καλά! -Σε βλέπω απαντάει...μετά τον ταπωνω γτ μόνο 1 κιλό έχω πάρει αυτό τν μήνα...Δεν είπε τπτ.

@DemiMom του καροτσιού κι εγώ χρησιμοποίησα για σαλόνι για νανι,το βράδυ κούνια, δεν είχα λίκνο. Έτσι λέω να το κάνω πάλι.

Από προικιά είμαι κομπλέ, 2 πετσετουλες απλές θα πάρω και φαρμακείο μου λείπει!

Αυτό που σε στραβοκοιτάζουνε κιόλας οι γιατροί, λες και όταν παίρνεις βάρος (π.χ. όταν μεγαλώνει απότομα το μωρό ή όταν πρήζεσαι/έχεις κατακράτηση) είναι ντε και καλά επειδή εσύ έκανες κάτι κακό ή έφαγες τον αγλέορα! Εγώ για παράδειγμα μέσα στις δυο μέρες που ταξιδέψαμε στο Τέξας για την μετακόμιση έβαλα 5-6 κιλά, αλλά τα περισσότερα ήταν πρήξιμο, και από τότε (3 εβδομάδες μετά) έχω χάσει τα μισά. Αλλά δε τρώω πολύ ρε παιδιά, τρώω λιγότερο από ότι πριν την εγκυμοσύνη, γιατί το στομάχι μου δεν τα σηκώνει κιόλας. Μου έδειχνε τις προάλλες ο γιατρός ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής, για να αποφύγω και τον διαβήτη κύησης, και είχε ένα σωρό φαγητά μέσα... σύνολο 2100 θερμίδες την ημέρα. Του λέω "πώς να τα φάω εγώ όλα αυτά?" :unsure:

Just now, Ninamc said:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ.. Κάναμε υπέρηχο και στα νεφρά και δεν έδειξαν κάτι.. Ίσως να έχω αμμο. 

Είπαμε να παιρνω παυσιπονο όταν με πιανει.. Θα δουμε πως θα παει και αναλόγως θα πραξουμε... 

Είδαμε και την μπεμπα, όλα μια χαρά δόξα το θεο... 

Ευχαριστώ και παλι @Renez @Anastasia05

@Jasmine@ @Mariamaraki @Christinα   @DemiMom  @marianna1986

Περαστικά Νίνα μου... έτσι, να το παρακολουθείτε και όλα καλά θα πάνε!:wink:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Ωωωω τέλεια η μπέμπα σου, τελικά καλά μου πε η γιατρός μου η δικιά μου το τρώει το φαι της!!:lol:

@Hliolousti θαρρώ τα μπεμπακια μας είναι τα πιο μπαμπατσικα εεεε;;;

@Renez άσε τα πεπόνια μου ήσυχα, :lol:

@Ninamc εγώ ήπια σκόνη από το φαρμακείο την πήρα δεν την έδινε το μικροβιολογικό

Καλε εμένα είναι η πιο μικρή καθώς είναι και η πιο μικρή ηλικιακά κυηση... Είμαι η τελευταία στην ομάδα χαχαχα

Αλλά δεν αγχώνομαι για τα κιλά. Ξέρω ότι το πολυ να φθάσει μέχρι 3.500 παραπανω δεν υπάρχει περιπτωση.. Τα γονίδια είναι συγκεκριμένα... Χαχα

Πάντως καλυτερα να ναι μεγάλα τα μωρά σας το Ξαναλέω και φτου μη τα μάτια σου με... 

Εγώ θα το αγοράσω από φαρμακείο εδώ στην Αθήνα γιατί κορίτσια δεν σας είπα??? Φευγω για διακοπεεεεεςςςς 

Και θα δουλευω από εκεί με το λαπτοπ... Και θα την κάνω σε ένα μικροβιολογικό εκεί, όποτε θα φροντίσω να έχω το μπουκαλάκι όπως μου είπαν για να μαι σίγουρη. Τη σκόνη σκέτη δεν την έχω πιει ποτε... 

@Renez μ άρεσε η έκφραση (μου άνοιξαν μπουκάλι) πρωτο τραπεζι μικροβιολογικό οι χαχαχαχα

@Eva137 ευχαριστώ κορίτσι μουυυ

Και εσένα @Christinα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Ααααχ, και μένα πια τίποτα δε με πιάνει! Το πρωί που ξυπνάω είμαι μια χαρά, αλλά με το που θα φάω μια μπουκιά, κάτι για πρωϊνό ξεκινάνε τα βάσανα... ειδικά από το μεσημέρι και μετά με πιάνει τρελή καούρα και μου ανεβαίνει το φαγητό στο λαιμό. Μάλλον το παιδί μου θα βγει με μαλλί αφάνα! Τώρα σταμάτησα τα φάρμακα, αφού δεν κάνουν τίποτα έτσι κι αλλιώς, και ξεκίνησα να περπατάω μόνη μου πέρα-δώθε στο σαλόνι, ειδικά μετά από το βραδινό, μήπως βοηθήσει να κατέβει το φαγητό.

Χαχα, τί τραβούσαμε κι εμείς σαν παιδιά... Εγώ μας θυμάμαι με την αδερφή μου να μας κυνηγάει η γιαγιά μας γύρω από το τραπέζι κρατώντας ένα πιάτο φαγητό στα χέρια, να μας φωνάζει να το φάμε, κι εμείς μια σταλιά παιδάκια να κλαίμε και να παίρνουμε τηλέφωνο την μαμά μας στη δουλειά (ναι ακόμα τον θυμάμαι αυτόν τον αριθμό απ'έξω) και να της λέμε "η γιαγιά θέλει να μας ταϊσει με το ζόρι". Ευτυχώς η μαμά μας συνήθως της έλεγε να μας αφήσει να φάμε όσο θέλουμε και στο τέλος βρίσκαμε την ησυχία μας. Αλλά σας λέω ρίξαμε πολύ αγώνα για τα δικαιώματά μας στην διατροφή!

Αχ, άσε να μην αρχίσω πάλι με το ψωμί... μου έχει αφήσει ψυχικά τραύματα. Τί κόλλημα βρε παιδί μου! Λες και είναι τόσο υγιεινό και θρεπτικό!!!

Αν το καλοσκεφτείς δεν έχεις πάρει κιλά. 3 Κιλά περίπου θα είναι τώρα τα μωράκια σου, άλλα τόσα ο πλακούντας και για τα δυο και βάλε μερικά έξτρα κιλά αυξημένη ποσότητα αίματος, κατακράτηση υγρών κτλ. Άρα, στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις χάσει μερικά κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα!

Εγώ πάω με τις χοντρούλες κορίτσια, +10 κιλά περίπου. Το καλό είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω βάλει τίποτα γιατί τα είχα βάλει απότομα τις προηγούμενες μέρες ακριβώς (γενικά έτσι τα παίρνω εγώ, σε άλματα)… να δούμε πώς θα πάω από εδώ και πέρα!

Αυτό που σε στραβοκοιτάζουνε κιόλας οι γιατροί, λες και όταν παίρνεις βάρος (π.χ. όταν μεγαλώνει απότομα το μωρό ή όταν πρήζεσαι/έχεις κατακράτηση) είναι ντε και καλά επειδή εσύ έκανες κάτι κακό ή έφαγες τον αγλέορα! Εγώ για παράδειγμα μέσα στις δυο μέρες που ταξιδέψαμε στο Τέξας για την μετακόμιση έβαλα 5-6 κιλά, αλλά τα περισσότερα ήταν πρήξιμο, και από τότε (3 εβδομάδες μετά) έχω χάσει τα μισά. Αλλά δε τρώω πολύ ρε παιδιά, τρώω λιγότερο από ότι πριν την εγκυμοσύνη, γιατί το στομάχι μου δεν τα σηκώνει κιόλας. Μου έδειχνε τις προάλλες ο γιατρός ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής, για να αποφύγω και τον διαβήτη κύησης, και είχε ένα σωρό φαγητά μέσα... σύνολο 2100 θερμίδες την ημέρα. Του λέω "πώς να τα φάω εγώ όλα αυτά?" :unsure:

Περαστικά Νίνα μου... έτσι, να το παρακολουθείτε και όλα καλά θα πάνε!:wink:

Να τα θυμόμαστε κ με τα παιδάκια μας τις εμπειρίες μας με το κυνήγι του φαγητού για να μη κάνουμε τότε τα ίδια εεε κ όποια γκρινιάζει ότι δεν τρώει το παιδί της ενώ είναι στη φυσιολογική καμπύλη ανάπτυξης να τις υπενθυμίσουμε οι υπόλοιπες τι λέγαμε μια ζεστή μέρα του Ιούλη στον 7ο μήνα μας....

Μα κ εγω οκ πήρα στη καραντίνα τα 4-5 σε 1.5 μήνα γτ ήμουν όλη μέρα σπίτι κ φαι με τον άντρα μου αλλά τώρα 3 μήνες σχεδόν βράδυ τρώω μόνο φρούτα (πέραν του free day  έννοειται) κ τρώω πρωινό κ μεσημεριανό πάντα σπιτικό φαι κ αυτό ένα πιάτο.. τώρα τα κιλά λοιπόν είναι ξεκάθαρα ανάλογα τον σωματότυπο κ τον οργανισμό(όπως είπες κατακράτηση κτλ) σημασία έχει δόξα τον Θεό ότι όλες μας είμαστε υγιείς χωρίς θέματα ζαχάρου κτλ οπότε συνεχίζουμε υγιεινά φαγητά όπως νιώθουμε ως τώρα κ όλα θα γίνουν όπως τα θέλει η φύση της κάθε μιας μας!!

Just now, Ninamc είπε:

Καλε εμένα είναι η πιο μικρή καθώς είναι και η πιο μικρή ηλικιακά κυηση... Είμαι η τελευταία στην ομάδα χαχαχα

Αλλά δεν αγχώνομαι για τα κιλά. Ξέρω ότι το πολυ να φθάσει μέχρι 3.500 παραπανω δεν υπάρχει περιπτωση.. Τα γονίδια είναι συγκεκριμένα... Χαχα

Πάντως καλυτερα να ναι μεγάλα τα μωρά σας το Ξαναλέω και φτου μη τα μάτια σου με... 

Εγώ θα το αγοράσω από φαρμακείο εδώ στην Αθήνα γιατί κορίτσια δεν σας είπα??? Φευγω για διακοπεεεεεςςςς 

Και θα δουλευω από εκεί με το λαπτοπ... Και θα την κάνω σε ένα μικροβιολογικό εκεί, όποτε θα φροντίσω να έχω το μπουκαλάκι όπως μου είπαν για να μαι σίγουρη. Τη σκόνη σκέτη δεν την έχω πιει ποτε... 

@Renez μ άρεσε η έκφραση (μου άνοιξαν μπουκάλι) πρωτο τραπεζι μικροβιολογικό οι χαχαχαχα

@Eva137 ευχαριστώ κορίτσι μουυυ

Και εσένα @Christinα

Μια χαρά είναι το δικό σου καλέ ,εμένα στον προτελευταίο υπέρηχο ήμουν 24&5 και ήταν 850γρ(κ συνήθως είναι βαρύτερα τα αγόρια από τα κορίτσια) οπότε εσένα για 25&3 είναι πολύ καλή!!

Όλα τους μας είναι σούπερ ζωή να χουν κ να αναπτύσσονται να μας ξεαγχωνουν κ εμάς τις μανουλες..

Άντε να πατήσει τα 2500 κιλά προσεύχομαι εγώ να μου φύγει το περισσότερο άγχος..η κάθε μία τον καημό της..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Να τα θυμόμαστε κ με τα παιδάκια μας τις εμπειρίες μας με το κυνήγι του φαγητού για να μη κάνουμε τότε τα ίδια εεε κ όποια γκρινιάζει ότι δεν τρώει το παιδί της ενώ είναι στη φυσιολογική καμπύλη ανάπτυξης να τις υπενθυμίσουμε οι υπόλοιπες τι λέγαμε μια ζεστή μέρα του Ιούλη στον 7ο μήνα μας....

Μα κ εγω οκ πήρα στη καραντίνα τα 4-5 σε 1.5 μήνα γτ ήμουν όλη μέρα σπίτι κ φαι με τον άντρα μου αλλά τώρα 3 μήνες σχεδόν βράδυ τρώω μόνο φρούτα (πέραν του free day  έννοειται) κ τρώω πρωινό κ μεσημεριανό πάντα σπιτικό φαι κ αυτό ένα πιάτο.. τώρα τα κιλά λοιπόν είναι ξεκάθαρα ανάλογα τον σωματότυπο κ τον οργανισμό(όπως είπες κατακράτηση κτλ) σημασία έχει δόξα τον Θεό ότι όλες μας είμαστε υγιείς χωρίς θέματα ζαχάρου κτλ οπότε συνεχίζουμε υγιεινά φαγητά όπως νιώθουμε ως τώρα κ όλα θα γίνουν όπως τα θέλει η φύση της κάθε μιας μας!!

Ναι μωρέ, εμείς και τα μωρά μας να είμαστε καλά, και τα κιλά δεν έχουν τόσο σημασία. Και μένα δε με απασχολούσαν ιδιαίτερα πριν, αλλά στο τελευταίο ραντεβού ο γιατρός μου είπε να προσέχω γιατί είμαι λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε να είμαι για την εβδομάδα μου και γι'αυτό τα σκέφτομαι αυτά λίγο παραπάνω τώρα. Αλλά εντάξει, απλά εστιάζω σε υγιεινή διατροφή, μικρά γεύματα και λιγότερους υδατάνθρακες, και όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...