Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Ninamc περαστικά και καλά αποτελέσματα! 

@Pagotoula κ εγώ τα ιδια είχα θεμα με το σάκχαρο και είχα κόψει γλυκά, ψωμιά, μακαρόνια και τους τελευταίους μήνες δεν έβαλα τπτ. Τότε είχα βάλει συνολο 12 κιλά και τώρα θέλω να ελπίζω πως δεν θα τα ξεπερασω. Έχω άλλα 5 κιλά περιθώριο! 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

@Ninamc περαστικά και καλά αποτελέσματα! 

@Pagotoula κ εγώ τα ιδια είχα θεμα με το σάκχαρο και είχα κόψει γλυκά, ψωμιά, μακαρόνια και τους τελευταίους μήνες δεν έβαλα τπτ. Τότε είχα βάλει συνολο 12 κιλά και τώρα θέλω να ελπίζω πως δεν θα τα ξεπερασω. Έχω άλλα 5 κιλά περιθώριο! 

Eννοειται πως εφοσον τρεφεσαι σωστα και χωρις πολλες παρασπονδιες, γιατι να τα ξεπερασεις;;; Προσωπικα ειχα αποφασισει να κανω οτι καλυτερο για το μωρο στην κοιλιτσα μου, ακομη και διατροφικα, ακολουθουσα μια διατροφη οπως περιγραφεις και οποτε ενιωθα να μου λειπουν οι σαχλαμαριτσες απλα σκεφτομουν οτι δεν προσφερουν τιποτα στο μωρο μου και μου εκοβε την ορεξη..που να δεις και τωρα επειδη θηλαζω αποκλειστικα κι η μικρη εχει αλλεργια, προσεχω 100 φορες περισσοτερο, ουτε γαλακτοκομικα, ουτε ιχνη γαλατος, σογια, ξυδι, αρωματικες, χρωστικες ουσιες. αλλα με αυτα και με αυτα βλεπεις οτι οοολα αυτα που τρωμε ποσο αρνητικα ειναι για την υγεια μας και στον αγνο βρεφικο οργανισμο, αυτο φαινεται αμεσως... Επισης περαν της σωστης διατροφης για το εμβρυο, το να μην εχεις να χασεις πολλα κιλα μετα τη γεννα, ειναι καλο και για την ψυχολογια μας. Γιατι οταν εισαι εγκυος και 5 και 10 παραπανω κιλακια σου φαινονται χαριτωμενα και κανεις δεν τα προσεχει. Μετα ομως που οι ορμονες πεφτουν κατακορυφα, υπαρχει αγχος, αυπνια, κουραση...ολα σου φταινε. Οποτε το να νιωθεις σχετικα καλα με το σωμα σου (που κατα τα αλλα δεν υπαρχει καθολου χρονος για περιποιησεις) και να μην εχεις να ανησυχεις και για αυτο, βοηθουν πολυ την ψυχολογια τον πρωτο καιρο. κι οταν λεω σχετικα καλα, εννοω να μην εχεις να χασεις παρα πολλα περιττα κιλα..γιατι τη χαλαρωση ολες θα την αντιμετωπισουμε. αλλα ακομη και να χασεις αμεσως τα κιλα, αλλο ειναι η επαναφορα δερματος κ μυων μετα απο 5 κιλα, αλλο μετα απο 15, αλλο μετα απο 25...

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

Εχω μια μπουμπου 4 μηνων! το εζησα ως το τελος, γι αυτο γραφω την εμπειρια μου...Γεννησα σχεδον 39 παρα μια μερα μια μπεμπα 3060.με κοιλια που κινοι μαιες κι οι γιατροι μου λεγαν σαν 6μηνων..Με ειχαν τρομοκρατησει αδικα οι παντες οτι θα βαλω κιλα χωρις να το παρω πρεφα στο 3ο τριμηνο και τελικα τιποτα δεν εγινε. Ομως καθε ανθρωπος και καθε εγκυμοσυνη ειναι αλλιως, μην προδικαζεις οτι θα γινει το ιδιο με την 1η..

Να σου ζήσει!!

Καλέ ναι αυτό εννοείται! Τίποτα δεν είναι σίγουρο,θα δείξει!

Κι εγώ έχει δει κοπέλες κ με μικρές κοιλιτσες κ με μεγάλες κοιλιτσες!! Ανάλογα την εγκυμοσύνη κάθε φορά. 

Κακώς σε τρομοκρατούσαν , επαγγελματίες υγείας σου λέει μετά..:(

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Pagotoula είπε:

Μην αγχωνεσαι και μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτο. εγω 7ο με 9ο δεν εβαλα γραμμαριο. γιατι κι εμενα οοοοολες μου λεγαν το τελευταιο τριμηνο θα βαλεις κιλα...και μην χαιρεσαι θα τα παρεις ολα μαζεμενα..και μπαινουν και με τον αερα...κλπ κλπ κλπ...κι εγω περιμενα να παρω...και περιμενα...και περιμενα...κ δεν πηρα ποτε..παιζει ρολο κι η διατροφη κ το σκαρι. θυμαμαι η ενδοκρινολογος μου ηταν η μονη που μου το ειχε πει οτι λογικα δεν θα παρω τιποτα, επειδη προσεχα τη διατροφη λογω σακχαρου και γενικα εξ αρχης δεν ειχα ξεφυγει..κ δεν την πιστευα..παντως να μην προδικαζεις. μπορει να παρεις πολυ λιγοτερο απο οτι φανταζεσαι.you never know...

Να χαίρεσαι τη μπεμπουκα σου κορίτσι μου!

Καλέ ούτε σίγουρη ειμαι ούτε προδικαζω! Απλή κουβέντα κάνουμε γτ είμαστε αρκετές στα ίδια κιλα και τα λέμε πάντα με χιουμοριστική κ ανάλαφρη διάθεση! Έχω κι άλλο παιδάκι κ στα ίδια ήμουν. Μακαρι να πάρω λιγότερα χιχιχι! Ο κάθε μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Φυσικα η σωστή διατροφή για τα μωράκια μας και τώρα κ με τον θηλασμό είναι σημαντική. Κι εγώ δεν ένιωσα ότι στερηθηκα γτ ήμουν αποφασισμένη. Καλή συνέχεια,απόλαυσε κάθε στιγμή με το μωρό σου!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ.. Κάναμε υπέρηχο και στα νεφρά και δεν έδειξαν κάτι.. Ίσως να έχω αμμο. 

Είπαμε να παιρνω παυσιπονο όταν με πιανει.. Θα δουμε πως θα παει και αναλόγως θα πραξουμε... 

Είδαμε και την μπεμπα, όλα μια χαρά δόξα το θεο... 

Ευχαριστώ και παλι @Renez @Anastasia05

@Jasmine@ @Mariamaraki @Christinα   @DemiMom  @marianna1986

• Μου αρέσει 7

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ.. Κάναμε υπέρηχο και στα νεφρά και δεν έδειξαν κάτι.. Ίσως να έχω αμμο. 

Είπαμε να παιρνω παυσιπονο όταν με πιανει.. Θα δουμε πως θα παει και αναλόγως θα πραξουμε... 

@Jasmine@ @Mariamaraki @Christinα   @DemiMom

Α πρόλαβες κ πηγές σε νεφρολόγο;;; Η Μπέμπα ποσο ζυγίζει;;; Να πίνεις πολλά νερά να αποβάλλεται η αμμος

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

@Jasmine@ @Mariamaraki @Christinα   @DemiMom  @marianna1986

Μπράβο κοπέλα μου,όλα καλά λοιπόν!! Κ τι καλά που είδατε το κοριτσάκι σας:x

Ηρεμίσε τώρα κ απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου όσο πιο πολύ μπορείς..

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Α πρόλαβες κ πηγές σε νεφρολόγο;;; Η Μπέμπα ποσο ζυγίζει;;; Να πίνεις πολλά νερά να αποβάλλεται η αμμος

Οχι στον γυναικολόγο μου κάναμε υπέρηχο στα νεφρά.. Δεν φαίνεται να έχω πετρα σε κάποιο από αυτά, από την εμπειρία του.. 

Επειδή του είπα ότι θέλω να παω, μου έκανε εκείνη τη στιγμή στα νεφρά, βέβαια μου είπε να δουμε πβς θα παω τις επόμενες ημέρες και αν συνεχίσει να παω σε νεφρολογο, να παρω παραπεμπτικο και μετά να παω για υπέρηχο σε διαγνωστικό, και μετά πισω σε νεφρολογο. 

Για να αποφυγω όλη αυτή τη διαδικασία έκατσα και κάναμε υπέρηχο στα νεφρά

Και αφου δεν είδαμε κάτι εμφανές, φαντάζομαι θα χει δίκιο και δεν θα υπάρχει κάτι. Γιατί για πετρα ουτε και εγώ πιστευω οτι εχω.. Οι πςτρες στα νεφρά συνήθως φαίνονται από έναν απλό υπέρηχο... 

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοπέλα μου,όλα καλά λοιπόν!! Κ τι καλά που είδατε το κοριτσάκι σας:x

Ηρεμίσε τώρα κ απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου όσο πιο πολύ μπορείς..

Ευχαριστώ... Εσυ εισαι καλυτερα? Η τσουπρα είχε το προσωπο στραμμένο στη φάτσα του γιατρου... Κουκλα.. Γλυκακι... 

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Να χαίρεσαι τη μπεμπουκα σου κορίτσι μου!

Καλέ ούτε σίγουρη ειμαι ούτε προδικαζω! Απλή κουβέντα κάνουμε γτ είμαστε αρκετές στα ίδια κιλα και τα λέμε πάντα με χιουμοριστική κ ανάλαφρη διάθεση! Έχω κι άλλο παιδάκι κ στα ίδια ήμουν. Μακαρι να πάρω λιγότερα χιχιχι! Ο κάθε μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Φυσικα η σωστή διατροφή για τα μωράκια μας και τώρα κ με τον θηλασμό είναι σημαντική. Κι εγώ δεν ένιωσα ότι στερηθηκα γτ ήμουν αποφασισμένη. Καλή συνέχεια,απόλαυσε κάθε στιγμή με το μωρό σου!

Εμείς με χιουμοριστική ανάλαφρη διάθεση?? Τσ τσ τσ εδώ είμαστε επιστημονική ομάδα κυρία μου!!

Τόση έρευνα έχουμε ρίξει σε σεντόνια,βρακιά δυχτια κ σελτεδακια!! Σε παρακαλώ δλδ!!

:mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Εμείς με χιουμοριστική ανάλαφρη διάθεση?? Τσ τσ τσ εδώ είμαστε επιστημονική ομάδα κυρία μου!!

Τόση έρευνα έχουμε ρίξει σε σεντόνια,βρακιά δυχτια κ σελτεδακια!! Σε παρακαλώ δλδ!!

:mrgreen:

Εσυ που είσαι οργανωτική! Βιβλιάριο παιδιού παίρνουμε εμείς;;; Από βιβλιοπωλείο;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Οχι στον γυναικολόγο μου κάναμε υπέρηχο στα νεφρά.. Δεν φαίνεται να έχω πετρα σε κάποιο από αυτά, από την εμπειρία του.. 

Επειδή του είπα ότι θέλω να παω, μου έκανε εκείνη τη στιγμή στα νεφρά, βέβαια μου είπε να δουμε πβς θα παω τις επόμενες ημέρες και αν συνεχίσει να παω σε νεφρολογο, να παρω παραπεμπτικο και μετά να παω για υπέρηχο σε διαγνωστικό, και μετά πισω σε νεφρολογο. 

Για να αποφυγω όλη αυτή τη διαδικασία έκατσα και κάναμε υπέρηχο στα νεφρά

Και αφου δεν είδαμε κάτι εμφανές, φαντάζομαι θα χει δίκιο και δεν θα υπάρχει κάτι. Γιατί για πετρα ουτε και εγώ πιστευω οτι εχω.. Οι πςτρες στα νεφρά συνήθως φαίνονται από έναν απλό υπέρηχο... 

Ευχαριστώ... Εσυ εισαι καλυτερα? Η τσουπρα είχε το προσωπο στραμμένο στη φάτσα του γιατρου... Κουκλα.. Γλυκακι... 

Ποιο από όλα τους δεν είναι κουκλί μου λες??? Που τα κοιτάμε ακόμη κ με αυτές τις αλιωσεις που έχει το 3d/4d και μας φαίνονται σαν τα πιο ουράνια πλάσματα:x

Μια μία χαρά είμαι τώρα δόξα τον Θεό!! Πήγα κ στη δουλειά 1:30-6:30 κ όλα καλά..

Τώρα ανυπομονώ να δω αν όντως έχει γυρίσει αν και..επειδή έχω μάθει να ψιλαφιζω το κεφαλάκι του νομίζω πως ακόμη το έχει ψηλά..εκτός αν τώρα πιάνω το κωλαρακι του κ τα μπερδεύω χαχχαχα

Just now, Jasmine@ είπε:

Εσυ που είσαι οργανωτική! Βιβλιάριο παιδιού παίρνουμε εμείς;;; Από βιβλιοπωλείο;

Οχι λογικά σας δίνουν. Εμάς μας έδωσαν στο Ρέα.. Και επειδή και εγώ είμαι οργανωτική :shock:

Πήγα και πηρα και δευτερο από βιβλιοπωλείο, έτσι είχα κάνει και στον γιο, καθώς είχαμε αλλάξει και 5 παιδιατρους... Που να χωρέσουν όλα αυτά χαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι εμείς το παίρνουμε..έχει περίπου 3-5€ αναλόγως κ πολλά σχέδια ακόμη κ για αγορια-κοριτσια αντίστοιχα:D

Just now, Renez είπε:

Ποιο από όλα τους δεν είναι κουκλί μου λες??? Που τα κοιτάμε ακόμη κ με αυτές τις αλιωσεις που έχει το 3d/4d και μας φαίνονται σαν τα πιο ουράνια πλάσματα:x

Μια μία χαρά είμαι τώρα δόξα τον Θεό!! Πήγα κ στη δουλειά 1:30-6:30 κ όλα καλά..

Τώρα ανυπομονώ να δω αν όντως έχει γυρίσει αν και..επειδή έχω μάθει να ψιλαφιζω το κεφαλάκι του νομίζω πως ακόμη το έχει ψηλά..εκτός αν τώρα πιάνω το κωλαρακι του κ τα μπερδεύω χαχχαχα

Τελεια... Πολυ καλα 

Νομίζω ότι και εγώ μπερδευω αυτά τα δυο.. Στον γιο. Τελικά εμένα ο γιος είχε παρεο θέση από τον 4ο

Και ήταν έτοιμος.. Τώρα στη μπεμπα δεν μπορώ να καταλάβω και πολλα... 

Just now, Renez είπε:

Ναι εμείς το παίρνουμε..έχει περίπου 3-5€ αναλόγως κ πολλά σχέδια ακόμη κ για αγορια-κοριτσια αντίστοιχα:D

Δεν σας δίνουν όπως μας έδωσαν εμάς από το Ρέα?? Γιατί? Αφου ειναι από το κράτος... Δηλαδή το παρεχει το κρατος

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Θα πάω σε βιβλιοπωλείο γιατί online μόνο 2-3 σχέδια βρήκα... η το ψάχνω λάθος! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...