Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Ετσι έτσι βρε να μεγαλώνουν οι γυναικαρες σας... Φτου φτουυυ 

@EugenJen 

Όλα καλά λοιπόν κουκλα μ ε??? Με το καλοοοοο

Κορίτσια για τα κιλά δεν θα μιλήσω.. Εχω παρει λίγα και αυτή τη φορά... 

Θα σας πω ενα, παωκαι μεταποίω κάθε φορά τα φορέματα και γενικά ότι αγοράζω από σελεστινο.. Δεν θα ξαναπαρω μου φαίνεται..σμαλλ κ εγώ 

Άλλο τώρα με απασχολεί. Κάθε μέρα παθαίνω πολικό στο νεφρό.. Υποφέρω κανα μισάωρο και μετά περναει.. Θα παω στον γιατρό μου σήμερα και σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του. 

Ευχηθείτε να πανε ολα καλα.. Καντε κ εσεις ένα σταυρό για μενα

Ωχ κοριτισι μου! Μήπως σε έπιασε από την ουρολοίμωξη; Θα βρείτε την λύση με τον γιατρό είμαι σίγουρη!!! Η σκέψη μας μαζί σου! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

@EugenJen 

Θα σας πω ενα, παωκαι μεταποίω κάθε φορά τα φορέματα και γενικά ότι αγοράζω από σελεστινο.. Δεν θα ξαναπαρω μου φαίνεται..σμαλλ κ εγώ 

Άλλο τώρα με απασχολεί. Κάθε μέρα παθαίνω πολικό στο νεφρό.. Υποφέρω κανα μισάωρο και μετά περναει.. Θα παω στον γιατρό μου σήμερα και σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του. 

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου!!Αφού θα το συζητήσεις με το γιατρό θα λυθεί κιόλας το θέμα!!!!περιμένουμε νέα σου

Ttx1p3.png

Just now, elenioz είπε:

Ωχ κοριτισι μου! Μήπως σε έπιασε από την ουρολοίμωξη; Θα βρείτε την λύση με τον γιατρό είμαι σίγουρη!!! Η σκέψη μας μαζί σου! 

Δεν έχω ουρολοίμωξη.. Μα δεν ξέρω τι μπορεί να φταει.. Είναι ξεκάθαρα κολικος γιατί παθαινα και πριν τη πρωτη κυηση.. Τώρα με ξανά θυμήθηκαν. Το ότι έχω κάθε μέρα όμως δεν μου φαίνεται καλό.. 

Σας Ευχαριστωωωω πολυυυ @Hliolousti

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν έχω ουρολοίμωξη.. Μα δεν ξέρω τι μπορεί να φταει.. Είναι ξεκάθαρα κολικος γιατί παθαινα και πριν τη πρωτη κυηση.. Τώρα με ξανά θυμήθηκαν. Το ότι έχω κάθε μέρα όμως δεν μου φαίνεται καλό.. 

Σας Ευχαριστωωωω πολυυυ @Hliolousti

Έλα ρε, περαστικά. Και μια φίλη που γέννησε πρόσφατα ήταν έτσι και χρειάστηκε τελικά να της βγάλουν πέτρες από τη χολή. Συνδέεται αραγε αυτό με την εγκυμοσύνη; Δεν ξέρω. Ελπίζω εσυ να μην έχεις κανένα θέμα! 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Αγαπημένες καλημέρα!!

Σήμερα δε πήγα το πρωί στη δουλειά κ θα πάω το μεσημεράκι μέχρι κλείσιμο που δεν έχει τόσο δουλειά κ με θέλει για παρέα ο άντρας μου..

Το πρωί όμως 6:30 που ξύπνησα να σηκώσω τον άντρα μου είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά(τύπου περιόδου /μεγάλωμα μήτρας) που μετά πρώτη φορά πήγε στο στομάχι!!! Δε ξέρω γτ κ πως κ αν καθόταν περίεργα ο μπέμπης ψηλά αλλά πόνο όχι αστεία..

Αφού κουλουριαστικα,σκεπαστικα χωρίς να κρυώνω απλά για να θερμανθεί εκεί η περιοχή κ μετά από κάνα τέταρτο ηρεμισα κ ξανά κοιμηθηκα:(

Κ τώρα μόλις ξύπνησα κ διαβάζω όλα αυτά των περί φαγητών κ τουλάχιστον γελάω!!

Εγώ από μωρό μέχρι 3η δημοτικού ήμουν αδύνατο το γλυκουλι κ επειδή δεν έτρωγα πολύ ακόμα μου λέει η γιαγιά μου την ιστορία ότι εκείνη πάλευε να με ταισει κ ο παππούς μου είχε ανέβει στον καναπέ με ενα κόκκινο φουλαρι κ μου χόρευε το βάλε το κόκκινο φουστάνι μπας κ φάω δύο μπουκιες:D

Έπειτα κατάφεραν μαθαίνοντας με ψωμιά βρεγμένα με ζάχαρη(!) Κ γιαούρτι με ζάχαρη κτλ κτλ να γίνω μέχρι τη 1η γυμνασίου σε 4χρονια δλδ ΧΟΝΤΡΟ!! κ πάλευαν μετά κ μου έλεγαν μην τρως τόσο έχεις ξεφυγει:blink: Α! Κ να μου πάρουν λέει γκιλι νταιετ!!! Τους πνιγείς ή όχι??

Ε 2α γυμνασίου έχασα σχεδόν 20κιλα σε ένα καλοκαίρι μόνη μου(να ναι καλά ένα γκομενάκι που γουσταρα:mrgreen:) έφτασα τα 52 κ από τότε παίζω 55-56 πλέον κ δε μου έχουν ξανά αναφέρει τπτ για κιλα:P

Εισαι καλυτερα τώρα? Ευχομαι απλά να άλλαξε θέση.. Θυμάσαι που σου έλεγε ο γιατρός αν νιώσεις έναν δυνατό πονο μη τρομάξεις... Ίσως να άλλαξε θεση

Just now, P.L.L. είπε:

Έλα ρε, περαστικά. Και μια φίλη που γέννησε πρόσφατα ήταν έτσι και χρειάστηκε τελικά να της βγάλουν πέτρες από τη χολή. Συνδέεται αραγε αυτό με την εγκυμοσύνη; Δεν ξέρω. Ελπίζω εσυ να μην έχεις κανένα θέμα! 

Σ ευχαριστώ πολυ... Να σαι καλά. 

Εγώ το παθαινω στο νεφρό.. Και στα δυο καμια φορα. Ίσως να χω καμια πετρουλα ίσως και από την κουραση.. Ώρες ώρες νιώθω κουρελι... 

Λένε ότι γενικά το Ουροποιητικο επηρεάζεται από την εγκυμοσυνη, μα τόσο πολυ δεν το περιμενα. 

Με βλέπω για υπέρηχο σε ουρολογο_νεφρολογο.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

@EugenJen 

Άλλο τώρα με απασχολεί. Κάθε μέρα παθαίνω κολικό στο νεφρό.. Υποφέρω κανα μισάωρο και μετά περναει.. Θα παω στον γιατρό μου σήμερα και σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του. 

Περαστικά να είναι κορίτσι μου. Να μας πεις τι έγινε όταν γυρίσει.

Όλα να πάνε καλα!

@eleniozεγω κι εσύ με τους ανεμιστήρες μας αγκαλιά σήμερα! Δεν γίνεται δουλιτσα! Μιλαμε για ζεεεεεστη

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εισαι καλυτερα τώρα? Ευχομαι απλά να άλλαξε θέση.. Θυμάσαι που σου έλεγε ο γιατρός αν νιώσεις έναν δυνατό πονο μη τρομάξεις... Ίσως να άλλαξε θεση

Σ ευχαριστώ πολυ... Να σαι καλά. 

Εγώ το παθαινω στο νεφρό.. Και στα δυο καμια φορα. Ίσως να χω καμια πετρουλα ίσως και από την κουραση.. Ώρες ώρες νιώθω κουρελι... 

Λένε ότι γενικά το Ουροποιητικο επηρεάζεται από την εγκυμοσυνη, μα τόσο πολυ δεν το περιμενα. 

Με βλέπω για υπέρηχο σε ουρολογο_νεφρολογο.

Ρε Νίνα μου έσκασε τρελή φλασια τώρα!!!!

Λες???? Πολύ πιθανόν λοιπόν!! Πάλι καλά που μου το θύμισες..

Όσο για εσένα καλό μου περαστικά εύχομαι αν κ θα ναι είμαι σίγουρη..είσαι δυνατή είπαμε,θυμασαι?? Πες μας τα νέα σου μετά ε?!

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε ποια κοπέλα είχε πάει για μπάνιο κ κάτι κόλλησε κ ξεκίνησε αντιβιωση; Τη σκεφτομουν σήμερα...

H @Marti  αλλά νομίζω ότι μας έγραψε πως πάει ήταν για μπανακια!

@Ninamcπεραστικά καλή μου!! Εύχομαι ο γιατρός να σου βρει λύση και να μη σε ξαναπιάσει!

Κορίτσια ευχαριστώ για τη γνώμη σας για το port bebe. Με πείσατε θα πάρω σίγουρα, γιατί δεν έχω λίκνο!!! 

@Ninamc περαστικά βρε κορίτσι μου! Μήπως σε πιέζει η μικρή! Φαντάσου κι εμένα απ ότι είδα νεφρό κ έντερο πιέζει! Συζήτησε το με τν γιατρό κι ελπίζω να μην είναι τπτ!!! Πάντως βρε παιδάκι μου η ψυχολογία κ η κούραση κυριως παίζει ρόλο στα νεφρακια!

Η σκέψη μας μαζί σου,περιμένουμε νέα σου!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

@Ninamcπεραστικά κορίτσι μου και όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

Όσο  για τα κιλά έχω πάρει 3 μέχρι τώρα.. :razz:

Βέβαια δεν ήμουν ποτέ αδύνατη παντα τσουπωτουλα ...και πίστευα ότι θα πάρω πολλά κιλά..  Τώρα πως το κατάφερα θα σας γελάσω!!!

πρίν από 12 λεπτά , Christinα είπε:

2 κλώνους θα έχω τώρα! Κάηκα! Χιχιχι εγώ θέλω να του μοιάζουν :x

Άσε φίλη μετά τα 10 όπως λες αρχίζει η κατρακύλα...κ από αυτόν τον 7ο μήνα έχε γειά! 

Μην αγχωνεσαι και μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτο. εγω 7ο με 9ο δεν εβαλα γραμμαριο. γιατι κι εμενα οοοοολες μου λεγαν το τελευταιο τριμηνο θα βαλεις κιλα...και μην χαιρεσαι θα τα παρεις ολα μαζεμενα..και μπαινουν και με τον αερα...κλπ κλπ κλπ...κι εγω περιμενα να παρω...και περιμενα...και περιμενα...κ δεν πηρα ποτε..παιζει ρολο κι η διατροφη κ το σκαρι. θυμαμαι η ενδοκρινολογος μου ηταν η μονη που μου το ειχε πει οτι λογικα δεν θα παρω τιποτα, επειδη προσεχα τη διατροφη λογω σακχαρου και γενικα εξ αρχης δεν ειχα ξεφυγει..κ δεν την πιστευα..παντως να μην προδικαζεις. μπορει να παρεις πολυ λιγοτερο απο οτι φανταζεσαι.you never know...

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagotoula είπε:

Μην αγχωνεσαι και μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτο. εγω 7ο με 9ο δεν εβαλα γραμμαριο. γιατι κι εμενα οοοοολες μου λεγαν το τελευταιο τριμηνο θα βαλεις κιλα...και μην χαιρεσαι θα τα παρεις ολα μαζεμενα..και μπαινουν και με τον αερα...κλπ κλπ κλπ...κι εγω περιμενα να παρω...και περιμενα...και περιμενα...κ δεν πηρα ποτε..παιζει ρολο κι η διατροφη κ το σκαρι. θυμαμαι η ενδοκρινολογος μου ηταν η μονη που μου το ειχε πει οτι λογικα δεν θα παρω τιποτα, επειδη προσεχα τη διατροφη λογω σακχαρου και γενικα εξ αρχης δεν ειχα ξεφυγει..κ δεν την πιστευα..παντως να μην προδικαζεις. μπορει να παρεις πολυ λιγοτερο απο οτι φανταζεσαι.you never know...

Εγώ δεν έπαιρνα κιλα..κοιλιά έπαιρνα!!! Είχα γίνει φουσκιτσα γιατί πήρε όλο τον 9ο πρώτος μου οπότε καταλαβαίνεις ότι βάρυνε αρκετά εκει μέσα!

Μπορεί να πάρουμε μπορεί κ όχι! Γουι γουιλ σι!

Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν έπαιρνα κιλα..κοιλιά έπαιρνα!!! Είχα γίνει φουσκιτσα γιατί πήρε όλο τον 9ο πρώτος μου οπότε καταλαβαίνεις ότι βάρυνε αρκετά εκει μέσα!

Μπορεί να πάρουμε μπορεί κ όχι! Γουι γουιλ σι!

Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Εχω μια μπουμπου 4 μηνων! το εζησα ως το τελος, γι αυτο γραφω την εμπειρια μου...Γεννησα σχεδον 39 παρα μια μερα μια μπεμπα 3060.με κοιλια που κινοι μαιες κι οι γιατροι μου λεγαν σαν 6μηνων..Με ειχαν τρομοκρατησει αδικα οι παντες οτι θα βαλω κιλα χωρις να το παρω πρεφα στο 3ο τριμηνο και τελικα τιποτα δεν εγινε. Ομως καθε ανθρωπος και καθε εγκυμοσυνη ειναι αλλιως, μην προδικαζεις οτι θα γινει το ιδιο με την 1η..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...