Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Renez @Hliolousti @P.L.L. 

@elenioz @Marti @Jasmine@ Λοπόν προτείνω για την ψυχική μας ηρεμία, να χωριστούμε στις χοντρουλές μανούλες Οκτωβρίου και στις μανούλες Οκτωβρίου δείγμα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Ρε συ @elenioz πως το έχεις καταφέρει κ έχεις πάρει μόνο ένα κιλό; Είχες εμετούς, αναγουλες κλπ στην αρχή;

@EugenJen εγώ με +7 σε ποια κατηγορία να πάω;

ε τώρα χοντρούλα δεν σε λες!! δείγμα δεν είσαι αν συγκριθείς με την μανδαμ @elenioz που πήρε 1 κιλο, να τρελαθώ δηλαδή!! , οπότε σου αφήνουμε ελεύθερη την επιλογή...

όοοομως να θυμάσαι κυρία μου όταν διαλέξεις ομάδα με ποια θα είσαι διπλανο κρεβάτι στο ΡΕΑ!!!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ε τώρα χοντρούλα δεν σε λες!! δείγμα δεν είσαι αν συγκριθείς με την μανδαμ @elenioz που πήρε 1 κιλο, να τρελαθώ δηλαδή!! , οπότε σου αφήνουμε ελεύθερη την επιλογή...

όοοομως να θυμάσαι κυρία μου όταν διαλέξεις ομάδα με ποια θα είσαι διπλανο κρεβάτι στο ΡΕΑ!!!!

Το ότι φοράς small πιστεύεις ότι σε κάνει να ανήκεις στις χοντρουλες μανούλες Οκτωβρίου;;;; Μη τρελαθουμε! 
διαβαζα στο Fb σήμερα για μια που είχε πάρει 48 κιλά στην εγκυμοσύνη!!!! 

SqfGp3.png

Αχ πάλι ξεσαλωσατε βλέπω! 

Έχω news!!!!!

Η μπέμπα μου μεγάλωσε 1100 και ψηλεγκω! Ως συνήθως πλάτη μας είχε, λίγο προφίλ είδα αλλά είπαμε με τν γιατρό ότι μάλλον μοιάζει στον μπαμπά της! Έκανε κ γκριμάτσες ξινιλας ότι την ενοχλησαμε...

Παταω join στις χοντρουλες! +10 ή 11!!! Και παρακαλώ μόνο από 10 και πάνω να δεχομεθα, οι υπόλοιπες είναι μινιατούρες! Καλά @elenioz που το έχεις το παιδί κουκλίτσα μου??? Καλά η δυδιμομανουλα τι να πω...ταλαιπωρειται κιόλας! @marianna1986 φτου σου κοπελα μου είσαι ιδανικά! 

Κάθε φορά το ίδιο στορυ με τν γιατρό...με στραβοκοιταει κ λέει ζυγισου...η 1η του λέξη...-απαπαπα ιδέα σου δεν έχω πάρει,τα είχα από πριν κ δεν θυμάσαι καλά! -Σε βλέπω απαντάει...μετά τον ταπωνω γτ μόνο 1 κιλό έχω πάρει αυτό τν μήνα...Δεν είπε τπτ.

@DemiMom του καροτσιού κι εγώ χρησιμοποίησα για σαλόνι για νανι,το βράδυ κούνια, δεν είχα λίκνο. Έτσι λέω να το κάνω πάλι.

Από προικιά είμαι κομπλέ, 2 πετσετουλες απλές θα πάρω και φαρμακείο μου λείπει!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Έχω news!!!!!

Η μπέμπα μου μεγάλωσε 1100 και ψηλεγκω! Ως συνήθως πλάτη μας είχε, λίγο προφίλ είδα αλλά είπαμε με τν γιατρό ότι μάλλον μοιάζει στον μπαμπά της! Έκανε κ γκριμάτσες ξινιλας ότι την ενοχλησαμε...

Παταω join στις χοντρουλες! +10 ή 11!!! Και παρακαλώ μόνο από 10 και πάνω να δεχομεθα, οι υπόλοιπες είναι μινιατούρες! Καλά @elenioz που το έχεις το παιδί κουκλίτσα μου??? Καλά η δυδιμομανουλα τι να πω...ταλαιπωρειται κιόλας! @marianna1986 φτου σου κοπελα μου είσαι ιδανικά! 

Κάθε φορά το ίδιο στορυ με τν γιατρό...με στραβοκοιταει κ λέει ζυγισου...η 1η του λέξη...-απαπαπα ιδέα σου δεν έχω πάρει,τα είχα από πριν κ δεν θυμάσαι καλά! -Σε βλέπω απαντάει...μετά τον ταπωνω γτ μόνο 1 κιλό έχω πάρει αυτό τν μήνα...Δεν είπε τπτ.

@DemiMom του καροτσιού κι εγώ χρησιμοποίησα για σαλόνι για νανι,το βράδυ κούνια, δεν είχα λίκνο. Έτσι λέω να το κάνω πάλι.

Ααααα κι άλλος κοριτσαρος!!! Τι ωραία! Στο μπαμπά ε?? Μοιάζει κ με τον αδερφούλη της δηλαδή??

Εγώ ακόμη να μετρηθω...πιστεύω κι εγώ εκεί στα 9 θα είμαι. (Δε λέω 10 γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμος:mrgreen:)

Καλά του ειπες του γιατρουλη,μη παίρνουν κ πολύ αερα:tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Έχω news!!!!!

θεά είσαι παιδί μου και εσύ και η μπέμπα σου!!!

εμένα η γιατρός για κιλά δεν μου λέει τίποτα δεν ξέρω ίσως έχει μείνει στην εποχή που έριχνα ρουκέτες κ δεν ανησυχεί.

λοιπόν χθες κ εμένα η γιατρός την σκουντηξε μπας γιατί ηθελε να γυρίσει να της μετρήσει πόδι και της λέει ο αντρας μου, ενταξει αστην μην την ενοχλούμε :lol: 

Just now, Jasmine@ είπε:

Το ότι φοράς small πιστεύεις ότι σε κάνει να ανήκεις στις χοντρουλες μανούλες Οκτωβρίου;;;; Μη τρελαθουμε! 
διαβαζα στο Fb σήμερα για μια που είχε πάρει 48 κιλά στην εγκυμοσύνη!!!! 

To ρούχο λέει small αλλά η ζυγαριά πριν κατι εβδομάδες έλεγε +8..... 

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ααααα κι άλλος κοριτσαρος!!! Τι ωραία! Στο μπαμπά ε?? Μοιάζει κ με τον αδερφούλη της δηλαδή??

Εγώ ακόμη να μετρηθω...πιστεύω κι εγώ εκεί στα 9 θα είμαι. (Δε λέω 10 γιατί μετά δεν υπάρχει γυρισμος:mrgreen:)

Καλά του ειπες του γιατρουλη,μη παίρνουν κ πολύ αερα:tongue:

2 κλώνους θα έχω τώρα! Κάηκα! Χιχιχι εγώ θέλω να του μοιάζουν :x

Άσε φίλη μετά τα 10 όπως λες αρχίζει η κατρακύλα...κ από αυτόν τον 7ο μήνα έχε γειά! 

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Έχω news!!!!!

Άντε πηγές την είδες να ηρεμήσεις!!!! Μπράβο μεγάλωσε κ αυτή... 

εγω μια κουβέντα θα πω!!! Τα κιλά είναι ένας αριθμός, όπως κ η ηλικία... πολύ ασχοληθήκαμε με αριθμούς!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, DemiMom είπε:

Και σωστά το σκέφτεσαι γιατί ότι είναι να κάνουμε για το καλο των παιδιών μας θα το κάνουμε αποκλειστικά με δική μας απόφαση. Κ γω δεν έχω κανέναν εδώ κ πιστεύω μια χαρά θα τα καταφέρουμε! Η αδερφούλα σου ήρωας!!! Υπομονή!! 

Εμένα η δικιά μου είναι πόδια πάνω από κουτάκι... Κεφάλι στο στήθος! Είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς ακόμα για να πάρει θέση. Για να δούμε που θα ναι ο μπέμπης σου! Μπράβο σου που θήλασες τόσο! Μακάρι να τα καταφέρουμε κ όσες θέλουμε... Εσείς οι δευτερομανουλες θα μας κάνετε support τον πρώτο καιρό! 

Κορίτσια το θέμα παιδική διατροφή έχει αλλάξει τελείως απ την εποχή μας,για αυτό κ οι παππούδες κάνουν το αντίθετο (όσοι δεν ακούν) Βλέπω τη μαμά μου που κάνει αυγοφετες στα ανηψια μου κ τις λέω χρυσή μου γυναίκα ψηστες στο φούρνο... Απάντηση : τις τηγανίζω με ελαιόλαδο είναι υγιεινό! Αντε βγάλε άκρη! Στο instagram (@Renez ο μόνος λόγος για να κάνεις) έχει πολύ ωραίες σελίδες από μανούλες διατροφολογους με προτεινόμενες συνταγές κ συμβουλές! ακολουθώ αρκετές κ εχω μάθει ήδη πολλά! 

Ερώτημα προς δευτερομανουλες... Το port bebe του καροτσιου το χρησιμοποιησατε αρκετά! 

Ουυυυ το πορτ μπεμπέ τα άξιζε τα λεφτά του! Βοηθάει πολύ γιατί αντί να ξυπνήσεις το μωρό το βγαζεις έτσι όπως είναι στο αυγό και το μεταφέρεις όπου θέλεις. Και αντιστρόφως το κοιμιζεις σπίτι και υο βάζεις στο αυτοκίνητο με το μωρό μέσα 

Μάλλον είμαστε λίγες που έχουμε πάρει πολλά κιλά. Και μάλλον σας κερδίζω όλες. Αύριο βράδυ πάω στον γιατρό και θα με ζυγισει.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Άντε πηγές την είδες να ηρεμήσεις!!!! Μπράβο μεγάλωσε κ αυτή... 

εγω μια κουβέντα θα πω!!! Τα κιλά είναι ένας αριθμός, όπως κ η ηλικία... πολύ ασχοληθήκαμε με αριθμούς!!!!

Ακριβώς! Έχεις δικιο!!μετά τα +10κιλα και μετά τα 30 χρόνια δεν μετράμε!!! :mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Τελικά εσείς με τα λίγα κιλά είχατε εμετούς στην αρχή; Γιατί έχω μια φίλη στο ίδιο μήνα με εμας πουαπό τους έμετους είχε χάσει 4 κιλά και έχει βάλει 4 άρα είναι στο +8...

@Christinα ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκε χρόνο ο γιατρός! Μπράβο! Όλα μια χαρά πάνε!

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Ρε συ @elenioz πως το έχεις καταφέρει κ έχεις πάρει μόνο ένα κιλό; Είχες εμετούς, αναγουλες κλπ στην αρχή;

@EugenJen εγώ με +7 σε ποια κατηγορία να πάω;

Ναι είχα εμετούς φουλ(το πρώτο τετράμηνο) και μέχρι και τώρα έκανα σχεδόν κάθε πρωί λόγο του σιδήρου, από όταν τον έκοψα στάνιαρα λίγο. Αλλά όλο αυτό το διάστημα είχα χάσει μόνο ένα κιλό. Δεν ήταν δηλαδή όταν έχασα πολλά και γι'αυτό. Νμζ είναι το σκαρί μου! Γενικά δεν χάνω/βάζω εύκολα. 

@Christinα Τι καλά που την είδατε την ντροπαλούλα σας :wub: Εμένα πάλι με κοιτάει μου λέει καλα πάλι δεν έβαλες γραμμάριο πάνω σου; Τι θα κάνω με σένα :lol: Αλλά δεν το συνεχίζω γτ καραδοκεί η @Renez και θα φάω ξυλοοο... 

Πως τα πάτε σήμερα με την ζέστη; Σκάει ο τζίτζικας 

• Μου αρέσει 1

Έχω news!!!!!

Τέλεια νέα!!!Μπράβο στην κουκλίτσα σου την ντροπαλή και την τσαχπινα!!!:tongue:

Μπράβο και σε εσένα μανούλα!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Έχω news!!!!!

Ετσι έτσι βρε να μεγαλώνουν οι γυναικαρες σας... Φτου φτουυυ 

@EugenJen 

11 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Αχ καλή μου με έκανες κ γέλασα! Το ωραίο είναι ο τρόπος που το διακωμωδείς κ καλά κάνεις βέβαια, γιατί από τοξικές κ ζηλιαρες γυναίκες χορτάσαμε! Το ίδιο πέρασα κ γω σε γάμο που πήγα την περασμένη βδομάδα με πολλούς γνωστούς... Οι άντρες, όπως είπες, κύριοι με τις ωραίες ευχές τους κ οι κοπέλες Παναγία μου! "Αχ δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 7ο" "Καλά δεν τρως τίποτα?" "Πω πω πως αντέχεις στην καρέκλα!" κ άλλα τόσα! Κ ας μη μιλήσω για την καργια που συνάντησα σήμερα στη δουλειά μου, που είναι κ υφιστάμενη μου κ ενώ όλοι είχαν να με δουν καιρό κ ευχήθηκαν με την καρδιά τους, αυτή είπε ένα ξερό γειά, κ είναι κ μανούλα! Το μόνο που πετάχτηκε κ είπε είναι ότι στην εγκυμοσύνη σας έτρωγε σαν το "ζώο" (δική της έκφραση) και δεν πήρε γραμμάριο, γιατί λέει περπαταγε 4 χλμ! Μέχρι κ εδώ κόμπλεξ! Ρε τι μαγικά κάνουν κ εμείς παλεύουμε με τα γιαούρτια!!!?? Τι άνθρωποι υπάρχουν θεέ μου!? Δεν το χωράει το μυαλό μου! 

Στα του γκάλοπ κορίτσια μου... Για τα βλαστοκυτταρα δεν έχω ιδέα, ούτε το έχω ψάξει. Αναμένω γνώμες από όσους γνωρίζουν! Για τη ζώνη, όπως είπαν κ οι υπόλοιπες εννοείται συμβουλή γιατρού... Πιστεύω @Jasmine@θα σε βοηθήσει στην περίπτωση σου!

Στα του οίκου μου... Σήμερα πήγα για επαναληπτική στον εμβρυολογο, επειδή όπως σας είχα πει είχαμε θεματακι με ήπια υδρονεφρωση, αλλά τελικά όλα είναι καλά! Η μπέμπα είναι 1.100 :x

Όλα καλά λοιπόν κουκλα μ ε??? Με το καλοοοοο

Κορίτσια για τα κιλά δεν θα μιλήσω.. Εχω παρει λίγα και αυτή τη φορά... 

Θα σας πω ενα, παωκαι μεταποίω κάθε φορά τα φορέματα και γενικά ότι αγοράζω από σελεστινο.. Δεν θα ξαναπαρω μου φαίνεται..σμαλλ κ εγώ 

Άλλο τώρα με απασχολεί. Κάθε μέρα παθαίνω κολικό στο νεφρό.. Υποφέρω κανα μισάωρο και μετά περναει.. Θα παω στον γιατρό μου σήμερα και σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του. 

Ευχηθείτε να πανε ολα καλα.. Καντε κ εσεις ένα σταυρό για μενα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...