Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Είδες τι καλά κορίτσια που είμαστε??την κάνουμε παρέα και ας είμαστε χοντρούλες κ μας το τρίβει στην μούρη!!!

@Anastasia05 Ε,μένα σκέψου κ το μαγνήσιο σε σκόνη μου το έδωσε γιατί φοβάται με τα χάπια μην πειράξω το στομάχι μου, επειδή και όοοοολα τα ΄άλλα τα παίρνω σε χαπι, αμα βρεις τιποτα φυτικό πες μας κ εμας γιατί δεν παλευεται η καουρα όλοτο 24ωρο!!!

Ναι ρε κορίτσι εσύ έχεις κ το στομάχι σου κ θες περισσότερη προσοχή..

Άντε κοριτσάρες δεν εμεινε πολύ μέχρι να έρθουν τα πρώτα νινακια μας!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Κορίτσια βλέπω λέτε για κιλά.. Εγώ σταμάτησα να ζυγίζομαι στα +12...

Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που ξεπέρασα τα +10:P

Δε πειράζει ,πως θα βγαλουμε παιδαραδες κ κορακλες??

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια!!! τί κάνετε;;

Χάθηκα χθες γιατί είχα κατι τρεχαματα όμως σας διάβαζα οπότε μπορούσα και δεν έχασα τα νέα σας!!!

Έχει δύο μέρες που νιώθω την κοιλιά μου πιο βαριά και πιο δυσκολη στο να τη βόλεψη στον ύπνο....από κατούρημα @Jasmine@ μου άστα να πάνε!!!!επίσης κάνω το άλλο κουλό!Με παίρνει ο ύπνος αργά ,κατά τη 1:00,ξυπνάω νωρίς κατά τις 5:30 και ξανακοιμαμαι κατά τις 7:00 και ξυπνάω πάλι κατά τις 12!!!!!!:wacko:

Να τρελαίνεσαι!αλλά το θέμα είναι ότι ευχαριστιεμαι πολύ τον πρωινό κ τον μεσημεριανό ύπνο και καθόλου τον νυχτερινό!

@EugenJen μπράβο στην κοπελάρα σου την τροφαντη!να μου το θυμηθείς εμείς οι δυο θα βγάλουμε μπαμπατσικες μπουτούδες :D

@Renez έχω ξεκινήσει το στήσιμο του δωματίου,μου λείπει μόνο το στρωμα,το φωτιστικό και το χαλακι!κι από προικιά κλπ όλα έτοιμα,μόνο άλλη μια παραγγελία φαρμακείου θέλω να κάνω

@Anastasia05 εμένα καούρες δεν με έχουν πιάσει ακόμα!και απορώ γτ και ο άντρας μου αλλά κι εγώ γεννήθηκαμε με μαλλί αφάνα!!!!!είχα μόνο στο πρώτο τρίμηνο λογω γενικότερης κακής εντερικής κατάστασης..

κρύο γαλατάκι άμα πίνεις δε σε βοηθάει;

Just now, Renez είπε:

Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που ξεπέρασα τα +10:P

Δε πειράζει ,πως θα βγαλουμε παιδαραδες κ κορακλες??

+11 εδώ!!!!1,77 ύψος 80 κιλά!πέρασα και τον άντρα μου!Ο Ντέμης Ρούσσος ο ίδιος χααχχααχαα

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Χάθηκα χθες γιατί είχα κατι τρεχαματα όμως σας διάβαζα οπότε μπορούσα και δεν έχασα τα νέα σας!!!

Έχει δύο μέρες που νιώθω την κοιλιά μου πιο βαριά και πιο δυσκολη στο να τη βόλεψη στον ύπνο....από κατούρημα @Jasmine@ μου άστα να πάνε!!!!επίσης κάνω το άλλο κουλό!Με παίρνει ο ύπνος αργά ,κατά τη 1:00,ξυπνάω νωρίς κατά τις 5:30 και ξανακοιμαμαι κατά τις 7:00 και ξυπνάω πάλι κατά τις 12!!!!!!:wacko:

Να τρελαίνεσαι!αλλά το θέμα είναι ότι ευχαριστιεμαι πολύ τον πρωινό κ τον μεσημεριανό ύπνο και καθόλου τον νυχτερινό!

@EugenJen μπράβο στην κοπελάρα σου την τροφαντη!να μου το θυμηθείς εμείς οι δυο θα βγάλουμε μπαμπατσικες μπουτούδες :D

@Renez έχω ξεκινήσει το στήσιμο του δωματίου,μου λείπει μόνο το στρωμα,το φωτιστικό και το χαλακι!κι από προικιά κλπ όλα έτοιμα,μόνο άλλη μια παραγγελία φαρμακείου θέλω να κάνω

@Anastasia05 εμένα καούρες δεν με έχουν πιάσει ακόμα!και απορώ γτ και ο άντρας μου αλλά κι εγώ γεννήθηκαμε με μαλλί αφάνα!!!!!είχα μόνο στο πρώτο τρίμηνο λογω γενικότερης κακής εντερικής κατάστασης..

+11 εδώ!!!!1,77 ύψος 80 κιλά!πέρασα και τον άντρα μου!Ο Ντέμης Ρούσσος ο ίδιος χααχχααχαα

Δυστυχώς δεν βοηθάει ούτε το γάλα!

Ντέμης Ρούσσος λέει!!!:lol:

Καλά να είμαστε κι εμείς κ τα μωράκια ,κι όσο φτάσουμε! Άνθρωπο φτιάχνουμε!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ο Ντέμης Ρούσσος ρε φίλη χαχαχαχα έκλαψα!!!!!! 

Έχουμε αρχίσει κ παίρνουμε τον ανήφορο κοριτσουδιααααα!! 

Είπαμε χαλάλι!! 

Μωρέ μια χαρά είναι 1300 για την εβδομάδα μας..εδώ εμένα ήταν 1283 τη προηγούμενη εβδομάδα..κ η εφαρμογή της εγκυμοσύνης μου βγάζει ότι από 28η-31η ο φυσιολογικος μέσος όρος είναι από 1150-1700 οπότε είναι σούπερ όλα μας τα μωράκια ως τωρα!!!

Αααααρα, χαλάλι τα κιλά!!(ναι ναι εκεί ήθελα να καταλήξω χαχχαχα)

• Μου αρέσει 1

Καλά δε το συζητώ!στην αρχή τα μετρούσα ένα ένα τα κιλά και με πείραζε η ανηφόρα!τώρα ούτε καν τα κοιτάω,τα νινιά μας να είναι καλά και τα κιλά θα τα χάσουμε!

Με ενθαρρύνει πολύ και το ότι όλοι μου λένε πως δε μου φαίνεται ότι πήρα τόσα!τα πιο πολλά πήγαν στην κοιλίτσα!

Καλά εμένα η εφαρμογή @Renez μου βγάζει για αυτή τη βδομάδα 1-1,100 και η δικιά μου πριν δύο βδομάδες ήταν 1,030!μάλλον ισχύει και αυτό που έλεγε η Νίνα ότι μας τα βγάζουν και ένα τσικ παραπάνω στα κιλά με τις μετρήσεις...αλλά ακόμη κι αν δεν ισχύει αυτό, χαλάλι τους και πάλι τα καμαρια μας!

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Με γεια τα παμπερς λοιπόν φίλη!!

Κορίτσια σε τι φάση Γενικά είστε τώρα από ψώνια κ στα δωμάτιά τους? Είναι κάποια έτοιμη φουλ?

Ναι γαμωτο είναι πολύ ψυχοφθόρος ο πόνος αυτός αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό κ να μένω ήρεμη..

Λοιποοοον έχουμε νέα συνέλευση με καινούργιο θέμα τουρουτουτουτουυυ!!!!

Να την αρχίσω τώρα λέτε ή το βράδυ που μπαινουμε οι πιο πολλές??

Χαχχαχα βλέπεις?? +3 με δίδυμα κ μιλάει ρε φίλε..απίστευτη η τύπισσα..

Εμένα μου μένει το καρότσι που θα μας το πάρει η μαμά μου. Και μετά θέλω να δω και για νυχτικές & σουτιέν θηλασμού. Περιμένω να μου στείλει και η αδελφή μου το δέμα με τα πράγματα και αν τυχόν χρειάζομαι κτ έξτρα σε ρουχαλάκια λευκά ήδη κτλπ να συμπληρώσω.

Εγώ έχω πάρει ένα κιλό (όσο είναι πλέον και το μωρό) αλλά έχει ανοίξει τόσο η λεκάνη μου και το στήθος μου συναγωνίζεται επικίνδυνα να περάσει αυτό της φίλης @EugenJen  που γενικά δεν μου πολύ μπαίνει τίποτα από τα παλιά μου ρούχα :mrgreen: 

Υγεία να έχουμε και καλή εγκυμοσύνη και το σωματάκι μας πιστεύω θα το στρώσουμε εύκολα! 

Just now, EugenJen είπε:

τι +3 μαρή??έξαλλη θες να με κάνεις!!!!θα ζυγιστώ αύριο πρωι, δεν τολμώ ενώ έχω φάει...εν τω μεταξύ έχει βάλει ο άντρας μου την ζυγαριά κατω απο μια καρέκλα κ δεν την φτάνω, ο καλούλης μου υποσυνείδητα σου λέει αστην μην μου πάθει καμια κατάθλιψη...

Εσυ μόνο λόγια είσαι... όλο παίρνεις κιλά κ όλο κοιλιά δεν εχεις!

Just now, Renez είπε:

Με γεια τα παμπερς λοιπόν φίλη!!

Κορίτσια σε τι φάση Γενικά είστε τώρα από ψώνια κ στα δωμάτιά τους? Είναι κάποια έτοιμη φουλ?

Ναι γαμωτο είναι πολύ ψυχοφθόρος ο πόνος αυτός αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό κ να μένω ήρεμη..

Λοιποοοον έχουμε νέα συνέλευση με καινούργιο θέμα τουρουτουτουτουυυ!!!!

Να την αρχίσω τώρα λέτε ή το βράδυ που μπαινουμε οι πιο πολλές??

Χαχχαχα βλέπεις?? +3 με δίδυμα κ μιλάει ρε φίλε..απίστευτη η τύπισσα..

Εσυ είσαι με μένα ή με αυτή που χώραει στο small?

Αστα κατούρημα φοβερό! Μας έκοψαν κ τις μέλισσες... όλα εναντίον!

λοιπον από πράγματα ήρθαν κούνιες συρταριερα Σάββατο θα τα πάρουμε, στρώματα πραγγειλαμε, λευκά ειδη τα έχω παραγγείλει δεν έχουν έρθει ακόμα! Παρηγγειλα μέχρι απορρυπαντικό... δε νομίζω να μου λείπει κάτι!!! Εκτός από την τάξη στο σπίτι μου γιατί γίνεται χαμός... 

Just now, elenioz είπε:

Εμένα μου μένει το καρότσι που θα μας το πάρει η μαμά μου. Και μετά θέλω να δω και για νυχτικές & σουτιέν θηλασμού. Περιμένω να μου στείλει και η αδελφή μου το δέμα με τα πράγματα και αν τυχόν χρειάζομαι κτ έξτρα σε ρουχαλάκια λευκά ήδη κτλπ να συμπληρώσω.

Εγώ έχω πάρει ένα κιλό (όσο είναι πλέον και το μωρό) αλλά έχει ανοίξει τόσο η λεκάνη μου και το στήθος μου συναγωνίζεται επικίνδυνα να περάσει αυτό της φίλης @EugenJen  που γενικά δεν μου πολύ μπαίνει τίποτα από τα παλιά μου ρούχα :mrgreen: 

Υγεία να έχουμε και καλή εγκυμοσύνη και το σωματάκι μας πιστεύω θα το στρώσουμε εύκολα! 

Βλέπετε ότι έχει πάρει 1 κιλό;;;; Γιατί τα βάζετε μαζί μου!;;;

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, elenioz είπε:

Έχεις πάρει 1 κιλό?? 1 κιλό Ελένη?? Και είσαι κ 23χρονων Ελένη??

Μόλις διαγράφηκες για εμένα Ελένη!!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

λοιπον από πράγματα ήρθαν κούνιες συρταριερα Σάββατο θα τα πάρουμε, στρώματα πραγγειλαμε, λευκά ειδη τα έχω παραγγείλει δεν έχουν έρθει ακόμα! Παρηγγειλα μέχρι απορρυπαντικό... δε νομίζω να μου λείπει κάτι!!! Εκτός από την τάξη στο σπίτι μου γιατί γίνεται χαμός... 

Καλά τούτη @elenioz μόλις έφυγε από την ομάδα οπότε δε βλέπουμε τπτ:mrgreen:

Κάτσε κάτσε να μας πει πόσο έχει πάρει κ εκείνη @EugenJen και θα σου πω με ποιον είμαι..μάλλον με @P.L.L. και @Hliolousti είμαι κ εσάς τις ανορεξικες σας έχω @##€##@&@ :twisted:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Πώς σου πήγε η καρδιααααα να αναφέρεις το 1 κιλό σου όταν εμείς μιλάμε για ντουζίνες;

αχαχαχααχαχα πλάκα κάνω φυσικά γερή να είσαι κοπελαρα μου!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Με γειεεεςς όλα να είναι τυχερά και βολικά!!!

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

3 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Υπομονή γιασεμάκι μας! Από ότι φαίνεται αυτοί οι τελευταίοι μήνες θα είναι οι πιο δύσκολοι για όλους μας, πόσο μάλλον για σένα. Κι εγώ ζεσταίνομαι, δυσκολεύομαι στην αναπνοή, κατουριέμαι κι έχω καούρες/αναγούλες συνέχεια... όλα αυτά τα ευχάριστα. Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα αυτά και θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας, να παίρνεις κουράγιο!:wink: 

Πολύ χάρηκα που μας είπες τόσο καλά νέα για την μπουμπού σου!:) Έτσι, μόνο τέτοια από εδώ και πέρα!!

Αχ, κι εγώ αυτό σκέφτομαι, τί έχουμε να ακούσουμε! Σαν την αδερφή μου την καημένη που μένει κοντά η πεθερά της και της έχει σπάσει τα νεύρα... της λέει συνέχεια να σταματήσει να θηλάζει το μωρό (το οποίο είναι 9 μηνών τώρα και της το λέει εδώ και πολλούς μήνες) και να του δίνει καλύτερα γάλα νουνου:wacko:, να το ταϊζει όλη την ώρα μέχρι σκασμού γιατί η απάντησή της κάθε φορά που κλαίει το μωρό είναι ότι "πεινάει", να το κάνει μπάνιο συνέχεια (που δεν κάνει γιατί ο μικρός έχει έκζεμα και αλλεργίες) και άλλα τέτοια πετυχημένα. Αφού με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα που οι δικοί μας είναι τόσο μακριά!

Και σωστά το σκέφτεσαι γιατί ότι είναι να κάνουμε για το καλο των παιδιών μας θα το κάνουμε αποκλειστικά με δική μας απόφαση. Κ γω δεν έχω κανέναν εδώ κ πιστεύω μια χαρά θα τα καταφέρουμε! Η αδερφούλα σου ήρωας!!! Υπομονή!! 

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Θα τον δω το Σάββατο τον λεβέντη μου!! Είναι ζωηρούλης κ χοροπηδάει σχεδόν όλη μέρα!! Νομίζω ότι έχει γυρίσει ανάποδα! Θα δούμε!!

Ναι θα ακούσεις πολλά για τον θηλασμό.. εγώ είμαι τυχερή που είχα τόση στήριξη. Βέβαια είχε πέσει κ η ανάλογη εκπαιδευση κ πριν κ κατά τη διάρκεια. Κ όχι μόνο για τον θηλασμό, γενικά για την όλη αντιμετωπιση κ συμπεριφορά προς το παιδι. Δεν άφηνα περιθώριο να μου λέει ο καθένας ότι θέλει στο θέμα. 

20 μήνες θηλασα κ ενώ στο τέλος ήθελα να κόψουμε ,το σταματήσαμε όταν το αποφάσισε κ ο μικρός μου, (αφού μπορουσα κ είχα περιθώριο, δεν δούλευα ,είμαστε όλη μέρα παρέα) απλά τον έβαζα ,έκανε ότι έπινε κάνα διλεπτο κ τέλος! 

Τον δεύτερο δεν θα το θηλάσω τόσο,αλλά είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα στον πρώτο τοοοοοσο καιρό!

Εμένα η δικιά μου είναι πόδια πάνω από κουτάκι... Κεφάλι στο στήθος! Είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς ακόμα για να πάρει θέση. Για να δούμε που θα ναι ο μπέμπης σου! Μπράβο σου που θήλασες τόσο! Μακάρι να τα καταφέρουμε κ όσες θέλουμε... Εσείς οι δευτερομανουλες θα μας κάνετε support τον πρώτο καιρό! 

Κορίτσια το θέμα παιδική διατροφή έχει αλλάξει τελείως απ την εποχή μας,για αυτό κ οι παππούδες κάνουν το αντίθετο (όσοι δεν ακούν) Βλέπω τη μαμά μου που κάνει αυγοφετες στα ανηψια μου κ τις λέω χρυσή μου γυναίκα ψηστες στο φούρνο... Απάντηση : τις τηγανίζω με ελαιόλαδο είναι υγιεινό! Αντε βγάλε άκρη! Στο instagram (@Renez ο μόνος λόγος για να κάνεις) έχει πολύ ωραίες σελίδες από μανούλες διατροφολογους με προτεινόμενες συνταγές κ συμβουλές! ακολουθώ αρκετές κ εχω μάθει ήδη πολλά! 

Ερώτημα προς δευτερομανουλες... Το port bebe του καροτσιου το χρησιμοποιησατε αρκετά! 

Πώς σου πήγε η καρδιααααα να αναφέρεις το 1 κιλό σου όταν εμείς μιλάμε για ντουζίνες;

αχαχαχααχαχα πλάκα κάνω φυσικά γερή να είσαι κοπελαρα μου!!!

Just now, Renez είπε:

Έχεις πάρει 1 κιλό?? 1 κιλό Ελένη?? Και είσαι κ 23χρονων Ελένη??

Μόλις διαγράφηκες για εμένα Ελένη!!!!

Καλά τούτη @elenioz μόλις έφυγε από την ομάδα οπότε δε βλέπουμε τπτ:mrgreen:

Κάτσε κάτσε να μας πει πόσο έχει πάρει κ εκείνη @EugenJen και θα σου πω με ποιον είμαι..μάλλον με @P.L.L. και @Hliolousti είμαι κ εσάς τις ανορεξικες σας έχω @##€##@&@ :twisted:

Μα τι να κάνω; Φταίω εγώ που έχω καλά γονίδια;! :tongue:  

Αντιοοο παω να κρυφτώ γτ θα με φάει ο μπαμπούλας @Renez :ph34r:

Just now, DemiMom είπε:

Και σωστά το σκέφτεσαι γιατί ότι είναι να κάνουμε για το καλο των παιδιών μας θα το κάνουμε αποκλειστικά με δική μας απόφαση. Κ γω δεν έχω κανέναν εδώ κ πιστεύω μια χαρά θα τα καταφέρουμε! Η αδερφούλα σου ήρωας!!! Υπομονή!! 

Εμένα η δικιά μου είναι πόδια πάνω από κουτάκι... Κεφάλι στο στήθος! Είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς ακόμα για να πάρει θέση. Για να δούμε που θα ναι ο μπέμπης σου! Μπράβο σου που θήλασες τόσο! Μακάρι να τα καταφέρουμε κ όσες θέλουμε... Εσείς οι δευτερομανουλες θα μας κάνετε support τον πρώτο καιρό! 

Κορίτσια το θέμα παιδική διατροφή έχει αλλάξει τελείως απ την εποχή μας,για αυτό κ οι παππούδες κάνουν το αντίθετο (όσοι δεν ακούν) Βλέπω τη μαμά μου που κάνει αυγοφετες στα ανηψια μου κ τις λέω χρυσή μου γυναίκα ψηστες στο φούρνο... Απάντηση : τις τηγανίζω με ελαιόλαδο είναι υγιεινό! Αντε βγάλε άκρη! Στο instagram (@Renez ο μόνος λόγος για να κάνεις) έχει πολύ ωραίες σελίδες από μανούλες διατροφολογους με προτεινόμενες συνταγές κ συμβουλές! ακολουθώ αρκετές κ εχω μάθει ήδη πολλά! 

Ερώτημα προς δευτερομανουλες... Το port bebe του καροτσιου το χρησιμοποιησατε αρκετά! 

Ναι! Το χρησιμοποίησα 4 μήνες που κοιμόταν εκεί ο λεβέντης μου! Είναι κ μεγάλο ,το ευχαριστήθηκε! Δεν είχα λικνο ή καλαθουνα

Είχα πάρει κι ένα καλό στρωματακι και μια βάση με ροδάκια.

Για βόλτα δεν το χρησιμοποίησα, ήταν σύντομες βολτες κ τον εβαζα στο καθισματακι αυτοκινητου να βλέπει κ καλύτερα. Όταν άνοιξε ο καιρός είχε μεγαλώσει κ βάλαμε το κανονικό καρότσι!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ναι κυρία μου @elenioz να κρυφτείς βέβαια!!

Δε φτάνει που μου πήρες τα πρωτιά από το να είμαι η μικρότερη της παρέας,δε φτάνει που έκανες ανατροπή κ από αγορομανα μου έγινες κοριτσομανα,τώρα μου τσαμπουνας κ το +1 κιλό με θράσος!!!

Αλλαααα ας ελπίσουμε ότι έτσι θα βγει καλλιγραμμη κ η κοράκλα σου κ θα έχει ακόμη μια υποψήφια νυφουλα ο γιος μου:tongue:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...