Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ναι ευτυχώς είμαι μια χαρά τώρα,έκανα κάτι χαζοδουλιτσες κ τώρα ικανοποιώ τον γιο μου με ντοματαυγα και τυράκι!! Εεεε με τόσο φαι μας ανοίξατε την όρεξη κυρίες μου :mrgreen:

@Anastasia05 πως ξέχασα να σχολιάσω την απογοήτευση από το γκαβισκον???? Μαρή μήπως από την υπερκατανάλωση δε σε πιάνει πια??:P

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που παιρνω στην εγκυμοσύνη! 

Γενικά δεν έχω καούρες οπότε δεν έπαιρνα.

Λες να μου βγει με μπούκλα ο μικρός???? :mrgreen:

Αυγουλάκια με τομάτα κ τυράκι αρέσει πολύ στον γιο μου!!! Θα του φτιάξω όταν γυρίσει από τη βόλτα!:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που παιρνω στην εγκυμοσύνη! 

Γενικά δεν έχω καούρες οπότε δεν έπαιρνα.

Λες να μου βγει με μπούκλα ο μικρός???? :mrgreen:

Αυγουλάκια με τομάτα κ τυράκι αρέσει πολύ στον γιο μου!!! Θα του φτιάξω όταν γυρίσει από τη βόλτα!:x

Παιδααακι μου,ξέρει να το τρώει ο μάγκας:D

Με τη γιαγιά έχει πάει βολτουλα??

Just now, Renez είπε:

Μεγάλη βοήθεια φίλη δε το συζητώ!! Κ η πεθερά σου είναι κοντα!?

Η πεθερά μου δυστυχώς έχει πεθάνει εδώ κ πολλά χρόνια! Ήταν πολύ καλή γυναίκα,την γνωρίζαμε..

Το πατρικό του άντρα μου είναι απέναντι μας!! Οπότε έχουμε τον παππού δίπλα κ πάμε κ τον βλέπουμε συχνα!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αυτοί οι γονείς και γενικά ο περίγυρος όλο να λένε ξέρουν!!! Ευτυχώς τους δικούς μας τους έχουμε μακριά και δεν ακούμε πολλά. Για το θηλασμό δεν είχα ακούσει πολλά περίεργα μόνο όταν ήταν πολυ μωρό και έκλαιγε μου έλεγαν μήπως δεν φτάνει το γάλα σου και κλαίει; (τι πρωτότυπο μωρό να κλαιει) και τα πεθερικά μου είχαν λυσσαξει να δώσω πιπίλα. Για το πάχος παραδόξως δεν έχουν πρόβλημα ίσως γιατί όλοι είμαστε αδύνατοι και με το ζόρι τρώγαμε σαν παιδιά όπως κ η κόρη μου πολυ μίζερη και είναι 14 κιλα όταν τα άλλα της ηλικίας της είναι γύρω στα 17.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Renez Αχχ σε καταλαβαίνω απόλυτα γτ το παθαίνω συνέχεια αυτό όπως σας έχω πει. Είναι σαν να σου φεύγει η ψυχή από το ζόρι αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολυ. Υπομονή κοριτσάρα, μπήκαμε στην τελική ευθεία και μας έχουν πιάσει τα πάντα πλέον. Να προσέχεις και στην δουλειά να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται! 

@Anastasia05 Σαν την βολτούλα με την γιαγιά δεν έχει :wub: Και μετά σπίτι με το αγαπημένο του φαγάκι.

Μου ήρθαν και τα παμπερς που παρήγγειλα. Καλέ είναι κουτσικα !!! Είχα συνηθίσει από τον παιδικό με τα πιο μεγάλα παιδάκια και μου φάνηκαν μινιόν. Φαντάζομαι πως θα είναι και τα μπεμπούλια μας! 

@Anastasia05 Δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ γτ φοβούμαι, με κοροιδευουν γιατι τους λέω οτι έχω κοιλάρα αλλά μπαίνω σε small. φορεμα όμως ε??ειπαμε τα παντελόνια τα έχω ρίξει στην πυρα μηηηηηηνες τωρα!! 

αααααα και οτι ήθελα να σου πω οτι ρώτησα εψες την γιατρό για το γκαβισκον και μου λεει πρωτον δεν θα σου κάνει τίποτα και δευτερον δεν θέλω να επιβαρύνεις με περιττα τον οργανισμό σου!!αρα από εμενα προμηθεια φιλη μου δεν!!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!!!

Αυτοί οι γονείς και γενικά ο περίγυρος όλο να λένε ξέρουν!!! Ευτυχώς τους δικούς μας τους έχουμε μακριά και δεν ακούμε πολλά. Για το θηλασμό δεν είχα ακούσει πολλά περίεργα μόνο όταν ήταν πολυ μωρό και έκλαιγε μου έλεγαν μήπως δεν φτάνει το γάλα σου και κλαίει; (τι πρωτότυπο μωρό να κλαιει) και τα πεθερικά μου είχαν λυσσαξει να δώσω πιπίλα. Για το πάχος παραδόξως δεν έχουν πρόβλημα ίσως γιατί όλοι είμαστε αδύνατοι και με το ζόρι τρώγαμε σαν παιδιά όπως κ η κόρη μου πολυ μίζερη και είναι 14 κιλα όταν τα άλλα της ηλικίας της είναι γύρω στα 17.

Μωρέ για καλό τα λένε όλα αλλααα δυστυχώς κ πριζουν κ πολλές φορές επηρεαζουν αρνητικά..

Κ εγώ λέω ευτυχώς που είναι τα πεθερικά μου μακρυά γτ έχουν πολύ έντονα το να χώνονται κ μας τρελαίνουν!! Ειδικά τον άντρα μου όταν πηγαίναμε μέχρι περισυ 3 μήνες κάτω τα καλοκαίρια, ο οποίος στο τέλος τσακώνεται κ εγώ η καλή κ ταπεινή νυφη κάνω τον ειρινοποιο(παρότι πολλεεεες φορές θέλω κ γω να τα χώσω..!!)

Εγώ είμαι της γνώμης(όταν βέβαια είναι σε φυσιολογικά επίπεδα τα παιδιά) να τρώνε όσο θέλουν! Δε πιστεύω πως παιδί που έχει φαι σπίτι του θα πεθάνει από ασιτία οπότε ας φάνε όσο θέλουν!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

@Anastasia05 Δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ γτ φοβούμαι, με κοροιδευουν γιατι τους λέω οτι έχω κοιλάρα αλλά μπαίνω σε small. φορεμα όμως ε??ειπαμε τα παντελόνια τα έχω ρίξει στην πυρα μηηηηηηνες τωρα!! 

αααααα και οτι ήθελα να σου πω οτι ρώτησα εψες την γιατρό για το γκαβισκον και μου λεει πρωτον δεν θα σου κάνει τίποτα και δευτερον δεν θέλω να επιβαρύνεις με περιττα τον οργανισμό σου!!αρα από εμενα προμηθεια φιλη μου δεν!!!

Χαχαχαχαχαχαχα! Εμένα μου είπε να παίρνω ότι με πιάνει!!!! Κ με έπιανε αλλά μετά τη χθεσινη απογοήτευση, θα ψάξω αλλού γιατρειά!!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοσμοϊστορικά γεγονότα!!!!! Ακυρώθηκε το συμβόλαιο με το γκαβισκον.... κ οι γονείς της Ευγενίας εκτρέφουν αρνάκια!!! Χαχαχαχα 

εγώ ζυγίστηκα σημερα... δε ξέρω πως παίρνω κιλά αφού δεν τρώω!!! Είμαι στα+3 

να μου στείλεις φωτό να σε δω γιατί θα σκάσω τι small είναι αυτό που χωράει την κοιλιά... εκτός κ αν είναι για 5 μηνών μωρό κ μας λες βλακείες!

επισης τώρα τα διάβασα όλα @Anastasia05 @Christinα τόση ζάχαρη έχουν οι κρέμες;;;; Δεν είχα ιδέα!

τι +3 μαρή??έξαλλη θες να με κάνεις!!!!θα ζυγιστώ αύριο πρωι, δεν τολμώ ενώ έχω φάει...εν τω μεταξύ έχει βάλει ο άντρας μου την ζυγαριά κατω απο μια καρέκλα κ δεν την φτάνω, ο καλούλης μου υποσυνείδητα σου λέει αστην μην μου πάθει καμια κατάθλιψη...

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Μωρέ για καλό τα λένε όλα αλλααα δυστυχώς κ πριζουν κ πολλές φορές επηρεαζουν αρνητικά..

Κ εγώ λέω ευτυχώς που είναι τα πεθερικά μου μακρυά γτ έχουν πολύ έντονα το να χώνονται κ μας τρελαίνουν!! Ειδικά τον άντρα μου όταν πηγαίναμε μέχρι περισυ 3 μήνες κάτω τα καλοκαίρια, ο οποίος στο τέλος τσακώνεται κ εγώ η καλή κ ταπεινή νυφη κάνω τον ειρινοποιο(παρότι πολλεεεες φορές θέλω κ γω να τα χώσω..!!)

Εγώ είμαι της γνώμης(όταν βέβαια είναι σε φυσιολογικά επίπεδα τα παιδιά) να τρώνε όσο θέλουν! Δε πιστεύω πως παιδί που έχει φαι σπίτι του θα πεθάνει από ασιτία οπότε ας φάνε όσο θέλουν!

Έτσι είμαι κι εγώ! Ας φάει όσο θέλει! 

Q1jtp2.png

Just now, elenioz είπε:

@Renez Αχχ σε καταλαβαίνω απόλυτα γτ το παθαίνω συνέχεια αυτό όπως σας έχω πει. Είναι σαν να σου φεύγει η ψυχή από το ζόρι αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολυ. Υπομονή κοριτσάρα, μπήκαμε στην τελική ευθεία και μας έχουν πιάσει τα πάντα πλέον. Να προσέχεις και στην δουλειά να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται! 

@Anastasia05 Σαν την βολτούλα με την γιαγιά δεν έχει :wub: Και μετά σπίτι με το αγαπημένο του φαγάκι.

Μου ήρθαν και τα παμπερς που παρήγγειλα. Καλέ είναι κουτσικα !!! Είχα συνηθίσει από τον παιδικό με τα πιο μεγάλα παιδάκια και μου φάνηκαν μινιόν. Φαντάζομαι πως θα είναι και τα μπεμπούλια μας! 

Με γεια τα παμπερς λοιπόν φίλη!!

Κορίτσια σε τι φάση Γενικά είστε τώρα από ψώνια κ στα δωμάτιά τους? Είναι κάποια έτοιμη φουλ?

Ναι γαμωτο είναι πολύ ψυχοφθόρος ο πόνος αυτός αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό κ να μένω ήρεμη..

Λοιποοοον έχουμε νέα συνέλευση με καινούργιο θέμα τουρουτουτουτουυυ!!!!

Να την αρχίσω τώρα λέτε ή το βράδυ που μπαινουμε οι πιο πολλές??

Just now, EugenJen είπε:

τι +3 μαρή??έξαλλη θες να με κάνεις!!!!θα ζυγιστώ αύριο πρωι, δεν τολμώ ενώ έχω φάει...εν τω μεταξύ έχει βάλει ο άντρας μου την ζυγαριά κατω απο μια καρέκλα κ δεν την φτάνω, ο καλούλης μου υποσυνείδητα σου λέει αστην μην μου πάθει καμια κατάθλιψη...

Χαχχαχα βλέπεις?? +3 με δίδυμα κ μιλάει ρε φίλε..απίστευτη η τύπισσα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Με γεια τα παμπερς λοιπόν φίλη!!

Κορίτσια σε τι φάση Γενικά είστε τώρα από ψώνια κ στα δωμάτιά τους? Είναι κάποια έτοιμη φουλ?

Ναι γαμωτο είναι πολύ ψυχοφθόρος ο πόνος αυτός αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό κ να μένω ήρεμη..

Λοιποοοον έχουμε νέα συνέλευση με καινούργιο θέμα τουρουτουτουτουυυ!!!!

Να την αρχίσω τώρα λέτε ή το βράδυ που μπαινουμε οι πιο πολλές??

Χαχχαχα βλέπεις?? +3 με δίδυμα κ μιλάει ρε φίλε..απίστευτη η τύπισσα..

Είδες τι καλά κορίτσια που είμαστε??την κάνουμε παρέα και ας είμαστε χοντρούλες κ μας το τρίβει στην μούρη!!!

@Anastasia05 Ε,μένα σκέψου κ το μαγνήσιο σε σκόνη μου το έδωσε γιατί φοβάται με τα χάπια μην πειράξω το στομάχι μου, επειδή και όοοοολα τα ΄άλλα τα παίρνω σε χαπι, αμα βρεις τιποτα φυτικό πες μας κ εμας γιατί δεν παλευεται η καουρα όλοτο 24ωρο!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είδες τι καλά κορίτσια που είμαστε??την κάνουμε παρέα και ας είμαστε χοντρούλες κ μας το τρίβει στην μούρη!!!

@Anastasia05 Ε,μένα σκέψου κ το μαγνήσιο σε σκόνη μου το έδωσε γιατί φοβάται με τα χάπια μην πειράξω το στομάχι μου, επειδή και όοοοολα τα ΄άλλα τα παίρνω σε χαπι, αμα βρεις τιποτα φυτικό πες μας κ εμας γιατί δεν παλευεται η καουρα όλοτο 24ωρο!!!

Αν τριφτειτε στο στομάχι με κεραλοιφη???:D

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...