Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Ελπίζω να κοιμήθηκες τελικά! 

Ταλαιπωρία ρε κορίτσι...τι να πω...κράτα γερά!!!

Πόσο μας έμεινε?? Τίποτα!!

Αυτό με τα τσισα συμβαίνει συχνά,να ξεφύγουν κάποια:tongue: . Φόρεσε κάνα σερβιετακι καλού κακου:)

Τα κορίτσια σου έχουν μεγαλώσει κι αυτά κ μάλλον δεν χωράνε καλά καλά στην κοιλιτσα

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έβλεπα κι εγώ πολλά άσχημα..ακόμη κ όταν γέννησα( ο μικρός δεν έτρωγε από άλλον) έβλεπα στο όνειρο μου ότι κάπου έχω πάει, κ έχω λείψει πολύ κ το παιδί δεν έχει φάει. Συνεεεεεχεια το εβλεπα...

Κ μένα αδυνατο τον λένε τον γιο μου,που τρώει από την ωρα που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί!!!κ ποτέ δεν ήταν στουμπουλος(όπως εγώ στην ηλικια του που ήμουν φούσκα ας πούμε) είναι ψηλός κ δεμένος. 

Θα τα ακούς αυτά από τους παππούδες!! Τι να κάνουμε:x θέλουν να βλέπουν μπουτακια κ μαγουλακια κι ανησυχούν από τώρα!!!:tongue:

Καλά είμαι σίγουρη εμένα ακόμα κ τώρα επειδή ήμουν πάντα η αδύνατη της οικογένειας όλο φάε κ φάε είναι, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου το κάνουν κ με το έμβρυο!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Καλά είμαι σίγουρη εμένα ακόμα κ τώρα επειδή ήμουν πάντα η αδύνατη της οικογένειας όλο φάε κ φάε είναι, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου το κάνουν κ με το έμβρυο!!

Τι να γίνει σαν κι εσένα να μη τρώει?!! Μη χειρότερα:lol:

Just now, Christinα είπε:

Καλημερούδια ομορφες κοιλιτσες! 

Μ αρέσουν οι μέρες που βλέπουμε τα μωράκια μας κ τα λέμε!!! Κορίτσια με τις κουκλιτσες σας φτου φτου ολόκληρα παιδάκια! Αχ για να δω κ το δικό μου σήμερα!:x @Anastasia05 κι εσύ τον μπεμπαρο με το καλό κ όποια κοπέλα έχει υπέρηχο!

Καλέ τζεν μια χαρά είναι η μπουμπού κ ζουμπουρλου μη σου πω! Όπως είπε η Αναστασία έχουν ένα κόλλημα με τα στρουμπουλα αλλά εσένα άρχισαν πολύ νωρίς!χιχιχι κι εμένα ο μπαμπάς μου μου λέει να ταΐζεις το παιδί πιο συχνά γεύματα εν τω μεταξύ το βλέπει που είναι παμφαγο! Οι γιαγιάδες ως γυναίκες όμως δεν λένε τπτ.

@Jasmine@ ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά τώρα κ να χαλαρώσεις. Οι εφιάλτες Ναι είναι άλλο ένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης! Κι εγώ είχα άκυρα όνειρα στο 1ο,τώρα όχι τόσο. Μια δυσφορία με την αναπνοή την έχω κι εγώ κ τα τσισα ντάξει τα ψιλοκραταω ακομα.

@Eva137 ήρωας η αδερφή σου! 

Νομίζω εμείς προσέχουμε λίγο πολύ τι τους δίνουμε κ δεν παραφουσκωνουν τα παιδιά ενώ οι γονείς μας μας τάιζαν ζαχαριτσα φουλ εν αγνοία τους βέβαια. Προχθές ο μπαμπάς μ μου έφερε κάτι γιαουρτακια κατσικίσιο για το παιδί κ μ λέει να του βάλεις κ βυσσινακι από πάνω,έτσι το τρώω κι εγώ!- Καλέ μ άνθρωπε αποφεύγω το επιδόρπιο για τη ζάχαρη κ θα του βάλω γλυκό του κουταλιού??? Μέλι που έχει κ κάτι!- Ναι αλλά είναι ωραίο το τρώει κ ο παππούς έτσι:shock:...τι να πω...

Φουλ ζάχαρη!

Εγώ ποτέ δεν έδωσα στον γιο τις κρέμες,έκανα εγώ φαγητό κάθε μέρα. Κ μου λέγανε,πότε θα δώσεις λακτε??! Ποτέ,απαντούσα!

Αν είχε φάει αυτή τη μπισκοτοκρεμα(την έπαιρνα κ φοιτητρια καμια φορα κ τη τσακιζα :mrgreen:) ο δικός μου, θα ήταν φούσκας!

Μα γιατί, μου λέγανε, είναι πολύ νόστιμη εσύ την έτρωγες όλη(φούσκα είπαμε)

Στην βάφτιση του (11 μηνών) έτρωγε κοτόπουλο φιλέτο ψητό με λαχανικά κ τον κοιτούσανε καλά καλά.. σοκ! Να τρώει το παιδί κομμάτια!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια... δεν κοιμήθηκα δυστυχώς ! Μόλις βολευόμουν κ χαλάρωνα κατουριόμουν πάλι.... γέμισα το καλαθάκι του μπάνιου με χαρτί από τις τόσες φορές χαχαχαχχα!!! 
καλα για τους εφιάλτες άστο είχα σηκωθεί κ σταυροκοπιόμουν....

τωρα μάνα Κ πεθερά πρέπει να Μπουν στη θέση τους γιατί θα μας τα κάνουν φούσκες τα παιδάκια! Εστειλα προχθές φωτό στον πατέρα μου κ μου είπε ότι είμαι πολύ αδύνατη κ δεν έχω παχύνει για έγκυος κ τα παιδιά δε μεγαλώνουν με αέρα! Αυτά τα χαριτωμένα μου τα λέει κ εμένα... κάποια στιγμή που είχα αδυνατίσει υπερβολικά, όταν πήγαινα κ με εβλεπε έκλαιγε γιατί νόμιζε κάτι έχω!

@Renez μπορείς να καλέσεις το τζενακι να το κεράσεις ένα καλτσουνι να μας πεις που χωράει το small???α κ μια κρύα σοκολατιτσα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Christinα said:

Καλημερούδια ομορφες κοιλιτσες! 

Μ αρέσουν οι μέρες που βλέπουμε τα μωράκια μας κ τα λέμε!!! Κορίτσια με τις κουκλιτσες σας φτου φτου ολόκληρα παιδάκια! Αχ για να δω κ το δικό μου σήμερα!:x @Anastasia05 κι εσύ τον μπεμπαρο με το καλό κ όποια κοπέλα έχει υπέρηχο!

Καλέ τζεν μια χαρά είναι η μπουμπού κ ζουμπουρλου μη σου πω! Όπως είπε η Αναστασία έχουν ένα κόλλημα με τα στρουμπουλα αλλά εσένα άρχισαν πολύ νωρίς!χιχιχι κι εμένα ο μπαμπάς μου μου λέει να ταΐζεις το παιδί πιο συχνά γεύματα εν τω μεταξύ το βλέπει που είναι παμφαγο! Οι γιαγιάδες ως γυναίκες όμως δεν λένε τπτ.

@Jasmine@ ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά τώρα κ να χαλαρώσεις. Οι εφιάλτες Ναι είναι άλλο ένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης! Κι εγώ είχα άκυρα όνειρα στο 1ο,τώρα όχι τόσο. Μια δυσφορία με την αναπνοή την έχω κι εγώ κ τα τσισα ντάξει τα ψιλοκραταω ακομα.

@Eva137 ήρωας η αδερφή σου! 

Νομίζω εμείς προσέχουμε λίγο πολύ τι τους δίνουμε κ δεν παραφουσκωνουν τα παιδιά ενώ οι γονείς μας μας τάιζαν ζαχαριτσα φουλ εν αγνοία τους βέβαια. Προχθές ο μπαμπάς μ μου έφερε κάτι γιαουρτακια κατσικίσιο για το παιδί κ μ λέει να του βάλεις κ βυσσινακι από πάνω,έτσι το τρώω κι εγώ!- Καλέ μ άνθρωπε αποφεύγω το επιδόρπιο για τη ζάχαρη κ θα του βάλω γλυκό του κουταλιού??? Μέλι που έχει κ κάτι!- Ναι αλλά είναι ωραίο το τρώει κ ο παππούς έτσι:shock:...τι να πω...

Just now, Anastasia05 said:

Φουλ ζάχαρη!

Εγώ ποτέ δεν έδωσα στον γιο τις κρέμες,έκανα εγώ φαγητό κάθε μέρα. Κ μου λέγανε,πότε θα δώσεις λακτε??! Ποτέ,απαντούσα!

Αν είχε φάει αυτή τη μπισκοτοκρεμα(την έπαιρνα κ φοιτητρια καμια φορα κ τη τσακιζα :mrgreen:) ο δικός μου, θα ήταν φούσκας!

Στην βάφτιση του (11 μηνών) έτρωγε κοτόπουλο φιλέτο ψητό με λαχανικά κ τον κοιτούσανε καλά καλά.. σοκ! Να τρώει το παιδί κομμάτια!

Αχ αυτοί οι παππούδες (και λοιποί συγγενείς). Μου θυμίζετε τον δικό μου τον μπαμπά που έδινε στον μεγάλο ανιψιό μου κουλουράκια του εμπορίου, και η αδερφή μου του είπε για χιλιοστή φορά ότι δεν κάνει γιατί το παιδί είχε αλλεργία και στο γάλα και στα αυγά και εκείνος της απαντούσε "Μα δες τον πώς τα ζητάει, αφού τα θέλει"... τί δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου?:unsure:

Αναστασία μου, μπράβο και σε σένα πραγματικά! Μακάρι να ήταν όλοι οι γονείς τόσο ενημερωμένοι σε θέματα διατροφής.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Φουλ ζάχαρη!

Εγώ έδωσα μόνο biobebe αγλυκη ηταν. Πήραμε μια φορά με τον άντρα μ μία Νουνού κ δοκιμάσαμε εμείς κ πάθαμε σοκ,δεν μπορούσαμε να τη φάμε εμείς από τη γλύκα. Αχ εμένα από τα δύο τρώει κρέας κομματάκια,με έσκασε...αλλά μασάει κ πολυ ώρα...πολύ ψιλολογος γενικά! Καλά τώρα πια έχει φάει τα πάντα κ δίνω κ κρέμα αραβοσίτου καμμία φορά ή ρυζογαλο της γιαγιάς γτ βαριέται τα ίδια. 

Just now, Eva137 είπε:

Αχ αυτοί οι παππούδες (και λοιποί συγγενείς). Μου θυμίζετε τον δικό μου τον μπαμπά που έδινε στον μεγάλο ανιψιό μου κουλουράκια του εμπορίου, και η αδερφή μου του είπε για χιλιοστή φορά ότι δεν κάνει γιατί το παιδί είχε αλλεργία και στο γάλα και στα αυγά και εκείνος της απαντούσε "Μα δες τον πώς τα ζητάει, αφού τα θέλει"... τί δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου?:unsure:

Αναστασία μου, μπράβο και σε σένα πραγματικά! Μακάρι να ήταν όλοι οι γονείς τόσο ενημερωμένοι σε θέματα διατροφής.

Αχαχαχα αυτό με τα μπισκότα πάλι??? Βάλε λίγο Μιράντα στη φρουτοκρεμα μ έλεγαν! Πάτε καλά? Έβαζα βρώμη καμμία φορά για να χορταίνει ο φαγανας :P

Έχω ακούσει κ το εξής να προσφέρει η γιαγιά σπιτικά κουλουράκια κ να λέει ο μπαμπάς έλα ρε που θα φάει αηδίες για να δωσει πτι μπερ...

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Εγώ έδωσα μόνο biobebe αγλυκη ηταν. Πήραμε μια φορά με τον άντρα μ μία Νουνού κ δοκιμάσαμε εμείς κ πάθαμε σοκ,δεν μπορούσαμε να τη φάμε εμείς από τη γλύκα. Αχ εμένα από τα δύο τρώει κρέας κομματάκια,με έσκασε...αλλά μασάει κ πολυ ώρα...πολύ ψιλολογος γενικά! Καλά τώρα πια έχει φάει τα πάντα κ δίνω κ κρέμα αραβοσίτου καμμία φορά ή ρυζογαλο της γιαγιάς γτ βαριέται τα ίδια. 

Τότε δεν είχε bio bebe!!! Τώρα έχουμε πολλές επιλογές και καλύτερη ενημέρωση! Κ εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες.

Εγώ του κάνω διάφορες συνταγές για να έχει σνακ να μασουλαει, άλλα του αρέσουν άλλα όχι! :)

Τα κομμάτια κάποια παιδιά δεν τα θέλουν κι άλλα δεν τα θέλουν 'πατημενα' όπως ο δικός μου! Είναι κ στο παιδί αυτο!!

Just now, Eva137 είπε:

Εδώ κάνουμε έρευνα αγοράς εξονυχιστική για καρότσι, κουνια, στρώμα, κουβέρτες κ δε θα κάνω για τη διατροφή?! 

Έφτιαξα το πρώτο κουβερτακι του μπεμπη μου! :x κ τον περιμένει!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Christinα said:

Αχαχαχα αυτό με τα μπισκότα πάλι??? Βάλε λίγο Μιράντα στη φρουτοκρεμα μ έλεγαν! Πάτε καλά? Έβαζα βρώμη καμμία φορά για να χορταίνει ο φαγανας :P

Έχω ακούσει κ το εξής να προσφέρει η γιαγιά σπιτικά κουλουράκια κ να λέει ο μπαμπάς έλα ρε που θα φάει αηδίες για να δωσει πτι μπερ...

Χαχα, αθάνατοι Έλληνες γονείς!!! Καμία λογική στο φαγητό!

• Χαχα 2

vNpVm5.png

Καλημερούδια! 

@EugenJen Πόσο μεγάλωσε η ζουζουνιτσα!!! Τι καλαα! 

Με το καλό όσες πάτε να δείτε τα μωράκια σας αυτές τις μέρες! 

@Anastasia05 Μόνη σου; Έλα τι γλυκό! 

@Jasmine@ Υπομονή κοριτισι μου! Μπήκαμε στο δύσκολο τρίμηνο πλέον :neutral:

Καλά εγώ ήμουν πάρα πολύ περίεργη με το φαγητό. Μικρή δεν έτρωγα τίποτα, δηλαδή κάνω το σταυρό μου να μην βγει έτσι και η κόρη μου, να πάρει από τον μπαμπά της :D Θυμάμαι μου χώριζαν στην μέση το πιάτο μπας και φάω έστω το μισό, η μου έλεγαν δεν θα σηκωθείς από την καρέκλα αν δεν το φας. Εεε κάποια στιγμή με βαριοντουσταν και οι ίδιοι και με άφηναν. Καλά ο παππούς μου με είχε βγάλει ακόμα και άρρωστη επειδή ήμουν αδύνατο. Τρέλα :rolleyes:  

@Christinα Η Νουνού είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλει κάποιος να βάλει κιλά. Τρως για μια εβδομάδα ένα μπολακι και είσαι έτοιμος :tongue:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

@Christinα @Anastasia05 κάθε χρόνο στέλνει η αδερφή μου τον μικρό της το καλοκαίρι στους γονείς μου(ζει στο εξωτερικό) ε μας στελνει ένα παιδάκι λεπτό κ δεμένο γιατί κάνει κ 2 αθληματα, τέλος Αυγούστου που έρχονται να τον πάρουν το παίδι έχει πετάξει μπούτια κ πωπό, της λέω έτοιμο το αρνί για σφάξιμο μπορείτε να έρθετε να το παραλάβετε!!!

@Jasmine@ καλέ έχε χάρη που είναι μακρυά μου κ δεν πάω τώρα με το αμάξι αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν θα τους ειχε μείνει μανιταρόπιτα και καλιτσούνι στο μαγαζί!!

θα σου στείλω φωτο βρε άπιστε θωμά, πρώτα με την κοιλάρα μου κ μετά με την ετικέτα απο το φόρεμα που γράφει small!!:D  και οοοοοχι δεν είναι σακια όπως είπε η άλλη προδότρα η @Renez είναι κανονικής γραμμής!!

• Χαχα 5

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλημερούδια! 

@EugenJen Πόσο μεγάλωσε η ζουζουνιτσα!!! Τι καλαα! 

Με το καλό όσες πάτε να δείτε τα μωράκια σας αυτές τις μέρες! 

@Anastasia05 Μόνη σου; Έλα τι γλυκό! 

@Jasmine@ Υπομονή κοριτισι μου! Μπήκαμε στο δύσκολο τρίμηνο πλέον :neutral:

Καλά εγώ ήμουν πάρα πολύ περίεργη με το φαγητό. Μικρή δεν έτρωγα τίποτα, δηλαδή κάνω το σταυρό μου να μην βγει έτσι και η κόρη μου, να πάρει από τον μπαμπά της :D Θυμάμαι μου χώριζαν στην μέση το πιάτο μπας και φάω έστω το μισό, η μου έλεγαν δεν θα σηκωθείς από την καρέκλα αν δεν το φας. Εεε κάποια στιγμή με βαριοντουσταν και οι ίδιοι και με άφηναν. Καλά ο παππούς μου με είχε βγάλει ακόμα και άρρωστη επειδή ήμουν αδύνατο. Τρέλα :rolleyes:  

@Christinα Η Νουνού είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλει κάποιος να βάλει κιλά. Τρως για μια εβδομάδα ένα μπολακι και είσαι έτοιμος :tongue:

Είχα κάνει κ στον μεγάλο μου(πιο μπελαλιδικη, τοτε που είχα χρόνο) κ είπα να κάνω κ στον μικρό, την δική του!:wub:

Just now, EugenJen είπε:

@Christinα @Anastasia05 κάθε χρόνο στέλνει η αδερφή μου τον μικρό της το καλοκαίρι στους γονείς μου(ζει στο εξωτερικό) ε μας στελνει ένα παιδάκι λεπτό κ δεμένο γιατί κάνει κ 2 αθληματα, τέλος Αυγούστου που έρχονται να τον πάρουν το παίδι έχει πετάξει μπούτια κ πωπό, της λέω έτοιμο το αρνί για σφάξιμο μπορείτε να έρθετε να το παραλάβετε!!!

@Jasmine@ καλέ έχε χάρη που είναι μακρυά μου κ δεν πάω τώρα με το αμάξι αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αν θα τους ειχε μείνει μανιταρόπιτα και καλιτσούνι στο μαγαζί!!

θα σου στείλω φωτο βρε άπιστε θωμά, πρώτα με την κοιλάρα μου κ μετά με την ετικέτα απο το φόρεμα που γράφει small!!:D  και οοοοοχι δεν είναι σακια όπως είπε η άλλη προδότρα η @Renez είναι κανονικής γραμμής!!

Πόσα κιλά έχεις πάρει κ σε πειράζουν??? 

Κι εγώ τώρα σου σελεστινο το σμολ ειμαι αλλά αυτά τα αερατα που έχει!! 

Καλέ ξέχασα με κεινα κ με τ αλλά...

@Renez χθες είχα καούρα από τι μεσημέρι.. αφού δεν περνούσε ,πήρα γκαβισκον....κ δεν με έπιασε! Οπότε μέχρι να πέσω για ύπνο είχα καουρααα

Τέλος η συνεργασία,έληξε! Με πρόδωσε το γκαβισκον!

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Είχα κάνει κ στον μεγάλο μου(πιο μπελαλιδικη, τοτε που είχα χρόνο) κ είπα να κάνω κ στον μικρό, την δική του!:wub:

Πόσα κιλά έχεις πάρει κ σε πειράζουν??? 

Κι εγώ τώρα σου σελεστινο το σμολ ειμαι αλλά αυτά τα αερατα που έχει!! 

Καλέ ξέχασα με κεινα κ με τ αλλά...

@Renez χθες είχα καούρα από τι μεσημέρι.. αφού δεν περνούσε ,πήρα γκαβισκον....κ δεν με έπιασε! Οπότε μέχρι να πέσω για ύπνο είχα καουρααα

Τέλος η συνεργασία,έληξε! Με πρόδωσε το γκαβισκον!

Κοσμοϊστορικά γεγονότα!!!!! Ακυρώθηκε το συμβόλαιο με το γκαβισκον.... κ οι γονείς της Ευγενίας εκτρέφουν αρνάκια!!! Χαχαχαχα 

εγώ ζυγίστηκα σημερα... δε ξέρω πως παίρνω κιλά αφού δεν τρώω!!! Είμαι στα+3 

να μου στείλεις φωτό να σε δω γιατί θα σκάσω τι small είναι αυτό που χωράει την κοιλιά... εκτός κ αν είναι για 5 μηνών μωρό κ μας λες βλακείες!

επισης τώρα τα διάβασα όλα @Anastasia05 @Christinα τόση ζάχαρη έχουν οι κρέμες;;;; Δεν είχα ιδέα!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Αγαπημένες καλημέρα!!

Σήμερα δε πήγα το πρωί στη δουλειά κ θα πάω το μεσημεράκι μέχρι κλείσιμο που δεν έχει τόσο δουλειά κ με θέλει για παρέα ο άντρας μου..

Το πρωί όμως 6:30 που ξύπνησα να σηκώσω τον άντρα μου είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά(τύπου περιόδου /μεγάλωμα μήτρας) που μετά πρώτη φορά πήγε στο στομάχι!!! Δε ξέρω γτ κ πως κ αν καθόταν περίεργα ο μπέμπης ψηλά αλλά πόνο όχι αστεία..

Αφού κουλουριαστικα,σκεπαστικα χωρίς να κρυώνω απλά για να θερμανθεί εκεί η περιοχή κ μετά από κάνα τέταρτο ηρεμισα κ ξανά κοιμηθηκα:(

Κ τώρα μόλις ξύπνησα κ διαβάζω όλα αυτά των περί φαγητών κ τουλάχιστον γελάω!!

Εγώ από μωρό μέχρι 3η δημοτικού ήμουν αδύνατο το γλυκουλι κ επειδή δεν έτρωγα πολύ ακόμα μου λέει η γιαγιά μου την ιστορία ότι εκείνη πάλευε να με ταισει κ ο παππούς μου είχε ανέβει στον καναπέ με ενα κόκκινο φουλαρι κ μου χόρευε το βάλε το κόκκινο φουστάνι μπας κ φάω δύο μπουκιες:D

Έπειτα κατάφεραν μαθαίνοντας με ψωμιά βρεγμένα με ζάχαρη(!) Κ γιαούρτι με ζάχαρη κτλ κτλ να γίνω μέχρι τη 1η γυμνασίου σε 4χρονια δλδ ΧΟΝΤΡΟ!! κ πάλευαν μετά κ μου έλεγαν μην τρως τόσο έχεις ξεφυγει:blink: Α! Κ να μου πάρουν λέει γκιλι νταιετ!!! Τους πνιγείς ή όχι??

Ε 2α γυμνασίου έχασα σχεδόν 20κιλα σε ένα καλοκαίρι μόνη μου(να ναι καλά ένα γκομενάκι που γουσταρα:mrgreen:) έφτασα τα 52 κ από τότε παίζω 55-56 πλέον κ δε μου έχουν ξανά αναφέρει τπτ για κιλα:P

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Αγαπημένες καλημέρα!!

Σήμερα δε πήγα το πρωί στη δουλειά κ θα πάω το μεσημεράκι μέχρι κλείσιμο που δεν έχει τόσο δουλειά κ με θέλει για παρέα ο άντρας μου..

Το πρωί όμως 6:30 που ξύπνησα να σηκώσω τον άντρα μου είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά(τύπου περιόδου /μεγάλωμα μήτρας) που μετά πρώτη φορά πήγε στο στομάχι!!! Δε ξέρω γτ κ πως κ αν καθόταν περίεργα ο μπέμπης ψηλά αλλά πόνο όχι αστεία..

Αφού κουλουριαστικα,σκεπαστικα χωρίς να κρυώνω απλά για να θερμανθεί εκεί η περιοχή κ μετά από κάνα τέταρτο ηρεμισα κ ξανά κοιμηθηκα:(

Κ τώρα μόλις ξύπνησα κ διαβάζω όλα αυτά των περί φαγητών κ τουλάχιστον γελάω!!

Εγώ από μωρό μέχρι 3η δημοτικού ήμουν αδύνατο το γλυκουλι κ επειδή δεν έτρωγα πολύ ακόμα μου λέει η γιαγιά μου την ιστορία ότι εκείνη πάλευε να με ταισει κ ο παππούς μου είχε ανέβει στον καναπέ με ενα κόκκινο φουλαρι κ μου χόρευε το βάλε το κόκκινο φουστάνι μπας κ φάω δύο μπουκιες:D

Έπειτα κατάφεραν μαθαίνοντας με ψωμιά βρεγμένα με ζάχαρη(!) Κ γιαούρτι με ζάχαρη κτλ κτλ να γίνω μέχρι τη 1η γυμνασίου σε 4χρονια δλδ ΧΟΝΤΡΟ!! κ πάλευαν μετά κ μου έλεγαν μην τρως τόσο έχεις ξεφυγει:blink: Α! Κ να μου πάρουν λέει γκιλι νταιετ!!! Τους πνιγείς ή όχι??

Ε 2α γυμνασίου έχασα σχεδόν 20κιλα σε ένα καλοκαίρι μόνη μου(να ναι καλά ένα γκομενάκι που γουσταρα:mrgreen:) έφτασα τα 52 κ από τότε παίζω 55-56 πλέον κ δε μου έχουν ξανά αναφέρει τπτ για κιλα:P

Γκιλι Ντάιετ!!!

Εγώ από τη μαγική ηλικία των 2 κ μετά που ξεφουσκωσα,έμεινα ξεφουσκωτη κ μου λέγανε φάε φάε, αλλά εγώ έτρωγα απλά δεν έβαζα κιλά. Ποτε όμως δεν έτρωγα ψωμί ή πολλά γλυκά

Κ απορούσαν πως θα χορτάσω χωρίς ψωμί???(άλλο κι αυτό!!!)

Πάντα ομως μου άρεσε το καλό φαγητό κ πάντα έτρωγα πολύ! 

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά με τις κοιλουμπιτσες μας!!!

@EugenJen @DemiMom Πόσο μεγάλωσαν τα κορίτσια σας !!!!!!!! Τέλεια!!! :x

Πάνω στο θέμα με την ζώνη και τα βλαστοκύτταρα δεν έχω ακόμα άποψη...  ζώνη δεν νομιζω να χρειαστώ και για τα βλαστοκύτταρα και εμείς για δωρεά θα τα κοιτάξουμε! 

@Renez μου ελπίζω να είσαι καλύτερα τωρα ...

Φιλια πολλά σε ολεςςς!!

• Μου αρέσει 4

Ναι ευτυχώς είμαι μια χαρά τώρα,έκανα κάτι χαζοδουλιτσες κ τώρα ικανοποιώ τον γιο μου με ντοματαυγα και τυράκι!! Εεεε με τόσο φαι μας ανοίξατε την όρεξη κυρίες μου :mrgreen:

@Anastasia05 πως ξέχασα να σχολιάσω την απογοήτευση από το γκαβισκον???? Μαρή μήπως από την υπερκατανάλωση δε σε πιάνει πια??:P

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...