Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν μας είπε λεπτομέρειες η μανδαμ, κ επίσης δεν ξέρω κ κατά πόσο αυτή η μέθοδος με τα δοντακια έχει έρθει Ελλάδα...

Μαρή σαν φοράδα έχω γίνει, το small είναι η παρηγοριά μου, άμα ζυγιστω σίγουρα σε έχω πέρασει!!

Κοίτα θά το δεχτώ αν το small που λες είναι σαν κάτι φορέματα σεντόνια που μου πήρε η μάνα μου από το σελεστινο κ γράφουν νούμερο s/m και χωράει μέσα εύκολα άλλη μια σαν εμένα για κάποιο λόγο!! Απορώ ποοοσο χυτά θα ήταν δλδ σε μια μη εγκυμονούσα!!

Έτσι το δέχομαι!!

Δε πειράζει ρε κορίτσια μου,εμείς Ευγενακι σε 2 εβδομαδες σχεδόν με το καλό μπαίνουμε στον 8ο..πόσο να κρατήσουν κ αυτά τα κορμιά??

Αλλά 11? Βλέπω το 71,5 στη ζυγαριά κ με πιάνει συγκριο..ποτέ δεν είχα περάσει το 62-63 στα χοντρά μου!!!! Που είναι το 5 μπροστά μου λες?! Αχχχχ 

Πάλι καλά που θα μπαίνει χειμώνας κ θα το ρίξω στις σούπες(τις οποίες αγαπώ!!) που κ καλές θα είναι αν θηλάσω για βιταμίνες κ ενυδάτωση κ με κάνουν μονδελακι κάθε χειμώνα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κοίτα θά το δεχτώ αν το small που λες είναι σαν κάτι φορέματα σεντόνια που μου πήρε η μάνα μου από το σελεστινο κ γράφουν νούμερο s/m και χωράει μέσα εύκολα άλλη μια σαν εμένα για κάποιο λόγο!! Απορώ ποοοσο χυτά θα ήταν δλδ σε μια μη εγκυμονούσα!!

Έτσι το δέχομαι!!

Δε πειράζει ρε κορίτσια μου,εμείς Ευγενακι σε 2 εβδομαδες σχεδόν με το καλό μπαίνουμε στον 8ο..πόσο να κρατήσουν κ αυτά τα κορμιά??

Αλλά 11? Βλέπω το 71,5 στη ζυγαριά κ με πιάνει συγκριο..ποτέ δεν είχα περάσει το 62-63 στα χοντρά μου!!!! Που είναι το 5 μπροστά μου λες?! Αχχχχ 

Πάλι καλά που θα μπαίνει χειμώνας κ θα το ρίξω στις σούπες(τις οποίες αγαπώ!!) που κ καλές θα είναι αν θηλάσω για βιταμίνες κ ενυδάτωση κ με κάνουν μονδελακι κάθε χειμώνα!!

Αχ μην με βάζεις σε πειρασμό να ζυγίστω πρωί πρωί ....εγώ ρε συ σκεφτομαι πως θα μπω στα παντελόνια μου που είναι όλα τέρμα κολλητα κ νούμερα xs κ s !!! Μου φαίνεται θα φορεθούν πολύ τα κολάν φέτος τον χειμώνα!!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Κορίτσια κ εγώ δεν έχω άποψη για τα βλαστοκύτταρα... Δεν τα κράτησα στην πρώτη γέννα και μάλιστα κάπου αργότερα είχα διαβασει για μια εταιρία βλαστοκυττάρων που εκλεισε ξαφνικά κ έμειναν οι γονείς ξεκρεμαστοι!

Ούτε και για τη ζώνη εγκυμοσύνης έχω άποψη και καμία στον κύκλο μου δεν την έχει δοκιμάσει.

@EugenJen ωραία νέα! Μια χαρά η μπουμπού! 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αχ μην με βάζεις σε πειρασμό να ζυγίστω πρωί πρωί ....εγώ ρε συ σκεφτομαι πως θα μπω στα παντελόνια μου που είναι όλα τέρμα κολλητα κ νούμερα xs κ s !!! Μου φαίνεται θα φορεθούν πολύ τα κολάν φέτος τον χειμώνα!!!!

Ναι ναι κ εγώ έμαθα ότι θα ειναι πολύ της μόδας φέτος τα κολάν κ οι φορμες:P

Σας καληνυχτω αγαπημένες ,όνειρα όμορφα κ μπλέ:D

Καλέ 2-3 σουβλακια ειπα να φάω και λυσαξατε πάλι! Μου έφερε κ η πεθερά μ από Θεσσαλονίκη το γνωστό τσουρέκι κ κάτι σιροπιαστά κρουασανακια...της κολάσεως έγινε !!!

Λοιπόν στα φλεγοντα της δυδιμομανουλας @Jasmine@ μας! Ζώνη υποστήριξης δεν ξέρω! Πριν πάρεις Ρωτάς γιατρό κ σίγουρα προσέχεις νούμερο! Εσύ με 2 μπεμπέ inside ίσως όντως τη χρειαστείς κ εξαρταται κι από τη διάπλαση σου. 

Άλλο που σκεφτόμουν σχετικό πάλι! Ρε σεις εμείς που θα κάνουμε καισαρική Μήπως δεν πρέπει να πάρουμε βρακί τενα αλλά δίχτυ με σερβιετα για να αναπνέει η τομη???οεο??? 

Για τα βλαστοκύτταρα σας έχω ξαναπεί ότι ξέρω και για τη δημόσια και για ιδιωτικά καθώς στο 1ο είχα ψηθεί κ το είχα ψιλοψαξει. Θα ψάξω να το βρω να το παραθέσω!

On 17/6/2020 at 1:37 ΜΜ, Christinα είπε:

Το είχα ψιλοψαξει στο 1ο μ παιδάκι. Στα μαιευτήρια τώρα κ τον γιατρό σ,θα έχει ενημερωτικό υλικό να σου δώσει. Υπάρχουν ιδιωτικές τράπεζες που τα κρατούν για δική σ χρηση κ το παίρνει ο γιατρός όταν γεννησεις κ Δημόσια που τα δίνει όπου υπάρχει ανάγκη γενικά,εκει το παίρνει ο γιατρός αλλά αναλαμβάνεις εσύ το κιτ να στο στείλουν κ να το στείλεις πίσω με κούριερ σε ισοθερμικο κουτι. Κρίμα για το 2ο!

Εγώ τελικά δν έκανα τπτ! 1ον Έλεγα για ιδιωτική κ τότε είχα κ ρα λεφτά αλλά πρέπει να διαλέξεις με προσοχή σε ποια γτ κλείνουν κ χάνονται μερικές φορές... Επίσης είναι κ ξένες όποτε μετά πρέπει να πας εξωτερικό για τη θεραπεία κ με το αντίστοιχο κόστος κ είπα ότι δν θα έχω ποτε αύτα τα χρήματα εγώ...μακάρι να είμαστε καλα κ να μη χρειαστεί τπτ! Μετα ειπα να στείλω στη δημοσια με μικρό κόστος κ να βοηθήσω κανέναν άνθρωπο! Αλλά εκείνη την ώρα της γέννας ποιος θα έτρεχε για κούριερ? Κ σε τι κατάσταση θα έφτανε? Έχεις εμπιστοσύνη? Τσάμπα ταλαιπωρία? Απ την άλλη κανε το καλό κ ριχτο στο γιαλό! 

Τελικά, Δν ειμαι ακόμα σίγουρη για την απόφαση μου! Όσες το θέλετε ψάξτε το και πείτε μας κι εμάς! Και νομίζω είναι καλύτερο να κρατήσεις της 1ης γέννας!

Κορίτσια το ΙΚΕΑ έχει -20% στα παιδικά εκτός από στρώματα, κοιτάξτε κούνιες, συρταριερα κ προίκα.εγω κάτι τσίμπησα χθες.

Αυτό!

Επισης η @OctoberMom κατατοπιστική!

@EugenJen η μπουμπού σου είναι υπεροχη! Μεγαλ ο μωρό, μπράβο μανούλα!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Για το θέμα ζωνη δεν έχω άποψη δεν το έχω ψάξει οπότε διαβάζω τα σχόλιά σας :)Για τα βλαστοκύτταρα να σας πω ότι εμείς αποφασίσαμε στη δωρεά. Θα επικοινωνήσω με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για το κιτ και τη διαδικασία. Για να παμε σε ιδιωτικό κέντρο απ'ότι έχω καταλάβει δεν έχει κάποιο νόημα διότι είναι ακόμα σε ερευνητικό επίπεδο και δε νομίζω οτι υπάρχει και κάποιο χρονοδιάγραμμα. Απο τα λίγα που ξερω θεωρώ ότι είναι από τα πράγματα που το κάνεις και το ξεχνάς τουλάχιστον προς το παρον.. το ξερω ότι ακούγεται λιγο παράξενο, αλλα αισθάνομαι ότι σιγουρα αξίζει τη δωρεά για την έρευνα που γίνεται γύρω από αυτο.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

@Anastasia05 Ααααααχ, τίποτα δεν έλεγα, δεν ξόδευα καν το σάλιο μου, απλά τα λεγα με τον άντρα μου και γελάγαμε! Μου 'λεγε, σήκω να χορέψεις κι άλλο να σκάσουνε! Και το επόμενο πρωί που ήμουν κουρασμένη γτ αφήσαμε το airbnb 12 η ώρα, μου 'λεγε "Είναι επειδή χόρεψες χθεςςςς"

Εν τω μεταξύ απ'το μάτι, μου φυγε όλο το brownie στο φόρεμα, αλλά ποιός χέστηκε?? Not me.... Ήμουν η έγκυος με τη μικρή κοιλιά, το λάθος βρακί και το λεκέ του brownie <3

Α, κι απ΄ό,τι κατάλαβα, ο Ικαριώτικος είναι πιο επικίνδυνος απ'τα Νησιώτικα και τη Ντίσκο, να το δημοσιεύσουμε να το ξέρει ο κόζμοςςς! 

@EugenJen Αχ βρε Τζενούλα! 1. Μα βλέπεις? Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα, δεν κοιτάζαν την τελετή, τους άλλους κοίταζαν! Το σχόλιο ήταν "Παραλίγο να μην έρθεις ε?"

2. Το βρακάκι (βράκα δλδ) ήταν ένα ωραίο απ'τη Γαλλία, πράσινο με τίγρεις και φοίνικες πάνω (ναι ναι, ήταν τόσο μεγάλο που χώραγαν άνετα όλ'αυτά τα σχέδια :P ), μάλλον δεν τους άρεσε ο συνδυασμός πράσινο με το τυρκουάζ του φορέματος, αυτό φταίει!!! 

Πάντως ρε κορίτσια, η ζήλεια μετάξύ γυναικών, τί μάστιγα! Και τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να μένουμε απεριποίητες, με ράσο και βιδωμένες στην καρέκλα μας όλο το βράδυ για να μη μας σχολιάζουν?? Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει τα θέματά του αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να μαζέψουν λίγο το στόμα τους??  Κανένας άντρας πάντως δε μου κανε κανένα περίεργο σχόλιο μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη! 

Αχ καλή μου με έκανες κ γέλασα! Το ωραίο είναι ο τρόπος που το διακωμωδείς κ καλά κάνεις βέβαια, γιατί από τοξικές κ ζηλιαρες γυναίκες χορτάσαμε! Το ίδιο πέρασα κ γω σε γάμο που πήγα την περασμένη βδομάδα με πολλούς γνωστούς... Οι άντρες, όπως είπες, κύριοι με τις ωραίες ευχές τους κ οι κοπέλες Παναγία μου! "Αχ δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 7ο" "Καλά δεν τρως τίποτα?" "Πω πω πως αντέχεις στην καρέκλα!" κ άλλα τόσα! Κ ας μη μιλήσω για την καργια που συνάντησα σήμερα στη δουλειά μου, που είναι κ υφιστάμενη μου κ ενώ όλοι είχαν να με δουν καιρό κ ευχήθηκαν με την καρδιά τους, αυτή είπε ένα ξερό γειά, κ είναι κ μανούλα! Το μόνο που πετάχτηκε κ είπε είναι ότι στην εγκυμοσύνη σας έτρωγε σαν το "ζώο" (δική της έκφραση) και δεν πήρε γραμμάριο, γιατί λέει περπαταγε 4 χλμ! Μέχρι κ εδώ κόμπλεξ! Ρε τι μαγικά κάνουν κ εμείς παλεύουμε με τα γιαούρτια!!!?? Τι άνθρωποι υπάρχουν θεέ μου!? Δεν το χωράει το μυαλό μου! 

Στα του γκάλοπ κορίτσια μου... Για τα βλαστοκυτταρα δεν έχω ιδέα, ούτε το έχω ψάξει. Αναμένω γνώμες από όσους γνωρίζουν! Για τη ζώνη, όπως είπαν κ οι υπόλοιπες εννοείται συμβουλή γιατρού... Πιστεύω @Jasmine@θα σε βοηθήσει στην περίπτωση σου!

Στα του οίκου μου... Σήμερα πήγα για επαναληπτική στον εμβρυολογο, επειδή όπως σας είχα πει είχαμε θεματακι με ήπια υδρονεφρωση, αλλά τελικά όλα είναι καλά! Η μπέμπα είναι 1.100 :x

• Μου αρέσει 8

Just now, DemiMom είπε:

Αχ καλή μου με έκανες κ γέλασα! Το ωραίο είναι ο τρόπος που το διακωμωδείς κ καλά κάνεις βέβαια, γιατί από τοξικές κ ζηλιαρες γυναίκες χορτάσαμε! Το ίδιο πέρασα κ γω σε γάμο που πήγα την περασμένη βδομάδα με πολλούς γνωστούς... Οι άντρες, όπως είπες, κύριοι με τις ωραίες ευχές τους κ οι κοπέλες Παναγία μου! "Αχ δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 7ο" "Καλά δεν τρως τίποτα?" "Πω πω πως αντέχεις στην καρέκλα!" κ άλλα τόσα! Κ ας μη μιλήσω για την καργια που συνάντησα σήμερα στη δουλειά μου, που είναι κ υφιστάμενη μου κ ενώ όλοι είχαν να με δουν καιρό κ ευχήθηκαν με την καρδιά τους, αυτή είπε ένα ξερό γειά, κ είναι κ μανούλα! Το μόνο που πετάχτηκε κ είπε είναι ότι στην εγκυμοσύνη σας έτρωγε σαν το "ζώο" (δική της έκφραση) και δεν πήρε γραμμάριο, γιατί λέει περπαταγε 4 χλμ! Μέχρι κ εδώ κόμπλεξ! Ρε τι μαγικά κάνουν κ εμείς παλεύουμε με τα γιαούρτια!!!?? Τι άνθρωποι υπάρχουν θεέ μου!? Δεν το χωράει το μυαλό μου! 

Στα του γκάλοπ κορίτσια μου... Για τα βλαστοκυτταρα δεν έχω ιδέα, ούτε το έχω ψάξει. Αναμένω γνώμες από όσους γνωρίζουν! Για τη ζώνη, όπως είπαν κ οι υπόλοιπες εννοείται συμβουλή γιατρού... Πιστεύω @Jasmine@θα σε βοηθήσει στην περίπτωση σου!

Στα του οίκου μου... Σήμερα πήγα για επαναληπτική στον εμβρυολογο, επειδή όπως σας είχα πει είχαμε θεματακι με ήπια υδρονεφρωση, αλλά τελικά όλα είναι καλά! Η μπέμπα είναι 1.100 :x

Τι κοριτσαρους έχετε κι εσύ κ η @EugenJen !!!

Μπράβο ρε κορίτσια! Ολόκληρα μωράκια! Πάντα καλά νέα να έχουμε, όπως τα σημερινά!!

Να απολαύσεις τη κοιλιτσα τώρα,πιο χαλαρη!

Όσο.απο καλοσύνες.. έχουμε να ακούσουμε πολλές....όλα αυτά είναι προετοιμασία για το τι θα ακούσεις για το μωρό... :P

Οπότε γερά στομάχια κ νεύρα, κ μη δίνετε σημασια! :)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αναστασία μου!!! Αυτή η ομαδουλα είναι γουρλιδικη... Τι να λέμε! Ο μπέμπης σου πόσα είναι;; 

Αχού δεν θέλω να το σκέφτομαι το τι θα ακούσουμε! Εδώ η μάνα μου.. Μου λέει πράγματα της εποχής της καμιά φορά κ τσαντιζομαι... Φαντάσου από ξένους!! Ειδικά με το κομμάτι του θηλασμου εκεί θα γίνει party είτε θέλουμε να θηλασουμε είτε όχι! Οπότε μανούλες Οκτωβρίου οπλιστείτε!! 

Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ήμουν πολύ καλά το βράδυ, δε μπορούσα να ανασάνω και είχα κάτσει σε φάση ζεν στο κρεβάτι με αιρ-κοντίσιον μόνο με βρακι κ μπουστακι! 
μ από τις 11 που ξάπλωσα κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, έχω σηκωθεί μετρημένες 6 φορές για πιπί, αλλά πια δεν έχω το απλό πιπί έχω το super είναι αυτό που αν δεν πας σε 40δευτερα από την ώρα που το νιώθεις θα τα κανείς πάνω σου! Επίσης είδα πολύ άσχημο όνειρο κ τώρα δε μου κολλάει ύπνος.... αυτα!

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ said:

Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ήμουν πολύ καλά το βράδυ, δε μπορούσα να ανασάνω και είχα κάτσει σε φάση ζεν στο κρεβάτι με αιρ-κοντίσιον μόνο με βρακι κ μπουστακι! 
μ από τις 11 που ξάπλωσα κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, έχω σηκωθεί μετρημένες 6 φορές για πιπί, αλλά πια δεν έχω το απλό πιπί έχω το super είναι αυτό που αν δεν πας σε 40δευτερα από την ώρα που το νιώθεις θα τα κανείς πάνω σου! Επίσης είδα πολύ άσχημο όνειρο κ τώρα δε μου κολλάει ύπνος.... αυτα!

Υπομονή γιασεμάκι μας! Από ότι φαίνεται αυτοί οι τελευταίοι μήνες θα είναι οι πιο δύσκολοι για όλους μας, πόσο μάλλον για σένα. Κι εγώ ζεσταίνομαι, δυσκολεύομαι στην αναπνοή, κατουριέμαι κι έχω καούρες/αναγούλες συνέχεια... όλα αυτά τα ευχάριστα. Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα αυτά και θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας, να παίρνεις κουράγιο!:wink: 

1 hour ago, DemiMom said:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αναστασία μου!!! Αυτή η ομαδουλα είναι γουρλιδικη... Τι να λέμε! Ο μπέμπης σου πόσα είναι;; 

Αχού δεν θέλω να το σκέφτομαι το τι θα ακούσουμε! Εδώ η μάνα μου.. Μου λέει πράγματα της εποχής της καμιά φορά κ τσαντιζομαι... Φαντάσου από ξένους!! Ειδικά με το κομμάτι του θηλασμου εκεί θα γίνει party είτε θέλουμε να θηλασουμε είτε όχι! Οπότε μανούλες Οκτωβρίου οπλιστείτε!! 

Πολύ χάρηκα που μας είπες τόσο καλά νέα για την μπουμπού σου!:) Έτσι, μόνο τέτοια από εδώ και πέρα!!

Αχ, κι εγώ αυτό σκέφτομαι, τί έχουμε να ακούσουμε! Σαν την αδερφή μου την καημένη που μένει κοντά η πεθερά της και της έχει σπάσει τα νεύρα... της λέει συνέχεια να σταματήσει να θηλάζει το μωρό (το οποίο είναι 9 μηνών τώρα και της το λέει εδώ και πολλούς μήνες) και να του δίνει καλύτερα γάλα νουνου:wacko:, να το ταϊζει όλη την ώρα μέχρι σκασμού γιατί η απάντησή της κάθε φορά που κλαίει το μωρό είναι ότι "πεινάει", να το κάνει μπάνιο συνέχεια (που δεν κάνει γιατί ο μικρός έχει έκζεμα και αλλεργίες) και άλλα τέτοια πετυχημένα. Αφού με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα που οι δικοί μας είναι τόσο μακριά!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

2 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Θα τον δω το Σάββατο τον λεβέντη μου!! Είναι ζωηρούλης κ χοροπηδάει σχεδόν όλη μέρα!! Νομίζω ότι έχει γυρίσει ανάποδα! Θα δούμε!!

Ναι θα ακούσεις πολλά για τον θηλασμό.. εγώ είμαι τυχερή που είχα τόση στήριξη. Βέβαια είχε πέσει κ η ανάλογη εκπαιδευση κ πριν κ κατά τη διάρκεια. Κ όχι μόνο για τον θηλασμό, γενικά για την όλη αντιμετωπιση κ συμπεριφορά προς το παιδι. Δεν άφηνα περιθώριο να μου λέει ο καθένας ότι θέλει στο θέμα. 

20 μήνες θηλασα κ ενώ στο τέλος ήθελα να κόψουμε ,το σταματήσαμε όταν το αποφάσισε κ ο μικρός μου, (αφού μπορουσα κ είχα περιθώριο, δεν δούλευα ,είμαστε όλη μέρα παρέα) απλά τον έβαζα ,έκανε ότι έπινε κάνα διλεπτο κ τέλος! 

Τον δεύτερο δεν θα το θηλάσω τόσο,αλλά είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα στον πρώτο τοοοοοσο καιρό!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Bonjour!!! 

Ααααχ πάλι καλά που μου λέτε ότι κ εσάς σας φάνηκε μια χαρά η μπέμπα γτ οι γονείς μου, κλασικοί παππούδες μου λένε αδύνατο δεν είναι;;ε να του παραγγείλουμε κάνα σουβλάκι λέω!!:D

@Jasmine@ βρε κακομοίρακι μου καλά όλα τα άλλα, αυτό με τα τσισα να με δεις να ρίχνω τρεχαλα στο γραφείο γιατι νομίζω ότι θα μου φύγουν , αλλά αυτό με τους εφιάλτες πια τι να πω;;;σου χαλάει κ την ψυχολογία χωρίς λόγο ,μήπως μου είσαι λιγαααακι παραπάνω αγχωμενη;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ελπίζω να κοιμήθηκες τελικά! 

Ταλαιπωρία ρε κορίτσι...τι να πω...κράτα γερά!!!

Πόσο μας έμεινε?? Τίποτα!!

Αυτό με τα τσισα συμβαίνει συχνά,να ξεφύγουν κάποια:tongue: . Φόρεσε κάνα σερβιετακι καλού κακου:)

Τα κορίτσια σου έχουν μεγαλώσει κι αυτά κ μάλλον δεν χωράνε καλά καλά στην κοιλιτσα

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έβλεπα κι εγώ πολλά άσχημα..ακόμη κ όταν γέννησα( ο μικρός δεν έτρωγε από άλλον) έβλεπα στο όνειρο μου ότι κάπου έχω πάει, κ έχω λείψει πολύ κ το παιδί δεν έχει φάει. Συνεεεεεχεια το εβλεπα...

Just now, EugenJen είπε:

Bonjour!!! 

Ααααχ πάλι καλά που μου λέτε ότι κ εσάς σας φάνηκε μια χαρά η μπέμπα γτ οι γονείς μου, κλασικοί παππούδες μου λένε αδύνατο δεν είναι;;ε να του παραγγείλουμε κάνα σουβλάκι λέω!!:D

@Jasmine@ βρε κακομοίρακι μου καλά όλα τα άλλα, αυτό με τα τσισα να με δεις να ρίχνω τρεχαλα στο γραφείο γιατι νομίζω ότι θα μου φύγουν , αλλά αυτό με τους εφιάλτες πια τι να πω;;;σου χαλάει κ την ψυχολογία χωρίς λόγο ,μήπως μου είσαι λιγαααακι παραπάνω αγχωμενη;

Κ μένα αδυνατο τον λένε τον γιο μου,που τρώει από την ωρα που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί!!!κ ποτέ δεν ήταν στουμπουλος(όπως εγώ στην ηλικια του που ήμουν φούσκα ας πούμε) είναι ψηλός κ δεμένος. 

Θα τα ακούς αυτά από τους παππούδες!! Τι να κάνουμε:x θέλουν να βλέπουν μπουτακια κ μαγουλακια κι ανησυχούν από τώρα!!!:tongue:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Καλημερούδια ομορφες κοιλιτσες! 

Μ αρέσουν οι μέρες που βλέπουμε τα μωράκια μας κ τα λέμε!!! Κορίτσια με τις κουκλιτσες σας φτου φτου ολόκληρα παιδάκια! Αχ για να δω κ το δικό μου σήμερα!:x @Anastasia05 κι εσύ τον μπεμπαρο με το καλό κ όποια κοπέλα έχει υπέρηχο!

Καλέ τζεν μια χαρά είναι η μπουμπού κ ζουμπουρλου μη σου πω! Όπως είπε η Αναστασία έχουν ένα κόλλημα με τα στρουμπουλα αλλά εσένα άρχισαν πολύ νωρίς!χιχιχι κι εμένα ο μπαμπάς μου μου λέει να ταΐζεις το παιδί πιο συχνά γεύματα εν τω μεταξύ το βλέπει που είναι παμφαγο! Οι γιαγιάδες ως γυναίκες όμως δεν λένε τπτ.

@Jasmine@ ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά τώρα κ να χαλαρώσεις. Οι εφιάλτες Ναι είναι άλλο ένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης! Κι εγώ είχα άκυρα όνειρα στο 1ο,τώρα όχι τόσο. Μια δυσφορία με την αναπνοή την έχω κι εγώ κ τα τσισα ντάξει τα ψιλοκραταω ακομα.

@Eva137 ήρωας η αδερφή σου! 

Νομίζω εμείς προσέχουμε λίγο πολύ τι τους δίνουμε κ δεν παραφουσκωνουν τα παιδιά ενώ οι γονείς μας μας τάιζαν ζαχαριτσα φουλ εν αγνοία τους βέβαια. Προχθές ο μπαμπάς μ μου έφερε κάτι γιαουρτακια κατσικίσιο για το παιδί κ μ λέει να του βάλεις κ βυσσινακι από πάνω,έτσι το τρώω κι εγώ!- Καλέ μ άνθρωπε αποφεύγω το επιδόρπιο για τη ζάχαρη κ θα του βάλω γλυκό του κουταλιού??? Μέλι που έχει κ κάτι!- Ναι αλλά είναι ωραίο το τρώει κ ο παππούς έτσι:shock:...τι να πω...

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...