Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Κυρίες και...κύριοι(μέσα στις κοιλίες μας..!!)

Παρακαλώ ακούστε!!!

Καλό γενική συνέλευση εις την κεντρικήν πλατεία του χωριού κάτω από τον μεγάλο πλάτανο!!

Κεντρική ομιλήτρια : Ισμηνη Ισμηνακι

Θέμα Α: βλαστοκύτταρα

Θέμα Β : ζώνη εγκυμοσυνης

Καλώς μας ήρθες Μαρτακιιι!! Περικαλω να σχολιάσεις τα ζητήματα της αγαπητής Ισμήνης!!

Εγώ φταίω που σε όρισα ελλη Στάη να οργανώνεις τα παράθυρα στο δελτιο:evil:

που είναι το αγαπημένο μου @EugenJen να με υποστηρίξει;

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Παρακαλώ ακούστε!!!

Καλό γενική συνέλευση εις την κεντρικήν πλατεία του χωριού κάτω από τον μεγάλο πλάτανο!!

@Anastasia05 @EugenJen @DemiMom @Christinα @OctoberMom @elenioz @Mariamaraki @marianna1986 @Blossombaby @Ninamc @Eva137 @Annou και όποια άλλη πίστη προσέλθει..

Καλώς μας ήρθες Μαρτακιιι!! Περικαλω να σχολιάσεις τα ζητήματα της αγαπητής Ισμήνης!!

Με τα βλαστοκύτταρα δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ στην πρώτη εγκυμοσύνη όσο θα ήθελα.. έτσι το αφησα. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη οπότε οτι κ να πω θα είναι άκυρο  

Ζώνη όπως έχω ξαναπεί ,έβαζα περιστασιακά μια απλη για να μαζεύει λίγο η κοιλίτσα. Δεν ξέρω αν μου έκανε δουλειά ή όχι γιατί την φόρεσα πολύ λίγο 

Όπως κατάλαβες και για τα δύο θέματα δεν έχω απάντηση ολοκληρωμένη να δώσω!:) Ελπίζω να μας κατατοπίσει κάποια ,ειδικά για το πρώτο θεμα!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Με τα βλαστοκύτταρα δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ στην πρώτη εγκυμοσύνη όσο θα ήθελα.. έτσι το αφησα. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη οπότε οτι κ να πω θα είναι άκυρο  

Ζώνη όπως έχω ξαναπεί ,έβαζα περιστασιακά μια απλη για να μαζεύει λίγο η κοιλίτσα. Δεν ξέρω αν μου έκανε δουλειά ή όχι γιατί την φόρεσα πολύ λίγο 

Όπως κατάλαβες και για τα δύο θέματα δεν έχω απάντηση ολοκληρωμένη να δώσω!:) Ελπίζω να μας κατατοπίσει κάποια ,ειδικά για το πρώτο θεμα!

Ααα όχι τέτοια ζώνη... εννοώ τη ζώνη που φοράς ουσα έγκυος για υποστήριξη κοιλουμπινιου!

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Παρακαλώ ακούστε!!!

@Anastasia05 @EugenJen @DemiMom @Christinα @OctoberMom @elenioz @Mariamaraki @marianna1986 @Blossombaby @Ninamc @Eva137 @Annou και όποια άλλη πίστη προσέλθει..

Κορίτσια μου δεν έχω άποψη για καποιο από τα θέματα που αναφέρατε...

Για το πρωτο, θα πω ότι δεν κράτησα.. Καθώς μέσα απ την δουλειά μου έχω διαβάσει ότι οι απόψεις διίστανται, και επίσης ότι τα χρησιμοποιουν ως μια συγκεκριμένη ηλικία..

.(γραφει η κα Ελένη Παπαδακη,καθηγητρια στο πανεπιστημιο ΚΡητης...ειδικη για βλαστοκύτταρα..αποφεύγουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για κλινικούς σκοπούς μετά από 20-25 έτη)

Εκτός του ότι είναι αμφίβολο αν τελικά θα χρησιμοποιηθούν, καθώς ενέχει ο κίνδυνος απόρριψης τους από τον ίδιο τον οργανισμό..  δεν γνωρίζουν ποια από αυτά θα είναι ικανά να χρησιμοποιηθουν.. 

Όποτε γενικά συζήτηστε με τον γυναικολόγο σας η οποιονδήποτε άλλο θεωρείτε βάσιμη την γνώμη του και πραξτε αναλόγως... 

On 17/6/2020 at 4:36 ΜΜ, OctoberMom είπε:

(ας πάρω το επιστημονικό μου ύφος). Λοιπόν, η αλήθεια είναι οτι εκτός απο αιματολογικές ασθένειες (λευχαιμία κλπ), δεν έχουν βρει ακόμα κάτι άλλο να τα κάνουν (μιλάω για τα αδιαφοροποίητα βλαστοκύτταρα), και πάλι, το ποσό που παίρνουν απ'τα αιμοποιητικά (αυτά για τις αιματολογικές ασθένειες) επαρκεί μέχρι κάποια ηλικία, μετά οι ιστοί του παιδιού είναι πιο μεγάλοι οπότε δε φτάνουν...

Επίσης, είναι καλύτερο ν αφήσεις τον ομφάλιο λώρο να δώσει όλο το αίμα στο έμβρυο πριν τον κόψουν, να σταματήσει δλδ να πάλλεται, κάτι που δε γίνεται πάντα σεβαστό όταν υπάρχει συλλογή βλαστοκυττάρων.

Τί να σου πω, νομίζω οτι δεν έχει πολύ μεγάλο νόημα προσωπικά, αλλά η απόφαση είναι δική σου! Μπορει σε λίγα χρόνια να υπάρχουν τεχνικές που τα αξιοποιούν καλύτερα και ν αξίζει τελικά... :confused:

Πολυ ωραια το είχες θέσει τότε... Όποτε το βρήκα και είπα να το παραθέσω στα κορίτσια μας... 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια, κι εγώ για το θέμα των βλαστοκυττάρων δεν έχω ενημερωθεί καθόλου, οπότε περιμένω τις δικές σας απαντήσεις. Για τη ζώνη που στηρίζει την κοιλιά, δεν έχω ακόμα προσωπική εμπειρία, αλλά μου έδωσε η αδερφή μου την δική της και τώρα που βάρυνε η κοιλιά μου ίσως αρχίσω να την χρησιμοποιώ... θα σας πω αργότερα εντυπώσεις!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Φίλη @Jasmine@ με τα βλαστοκύτταρα που το είχα λίγο ψάξει στη καραντίνα κατέληξα στο να μην το κάνω σίγουρα σε ιδιωτικη τράπεζα δλδ για προσωπική χρήση της οικογένειας μας καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως σε αρρώστιες που αφορούν το αίμα(λευχαιμία πχ ) κ είναι οι περισσότερες κληρονομικές κ εμείς στην οικογένεια δεν έχουμε τέτοιο ιστορικό δόξα τον Θεό. 

Όμως έχω σκεφτεί να τα κάνω δωρεά σε δημόσια τράπεζα για οποίο παιδάκι/άνθρωπος τα χρειαστεί..έτσι αν κάνουμε όλοι πιστεύω πως θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες σε ώρα ανάγκης να βρούμε ένα συμβατό δότη κ για εμάς όπως κ αντιστρόφως να χαρίσουμε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη ως μια κοινωνική προσφορά...

Οπότε θα κοιτάξω τι χρειάζεται ώστε να το κάνω αυτό κ όταν ενημερωθώ περαιτέρω θα σας τα μεταφέρω..

Όσο για τη ζωνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά λογικά σκεφτομαι πως ειδικά σε μεγάλες κοιλιτσες όπως των διδύμων θα παρέχει καλύτερη στήριξη στη μέση οπότε δε χάνεις κάτι έστω να τη δοκιμάσεις. 

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ φταίω που σε όρισα ελλη Στάη να οργανώνεις τα παράθυρα στο δελτιο:evil:

που είναι το αγαπημένο μου @EugenJen να με υποστηρίξει;

Πωωω ρε αδερφάκι μου με τπτ ευχαριστημένη η τύπισσα..

Τι να πω..

Just now, Renez είπε:

Φίλη @Jasmine@ με τα βλαστοκύτταρα που το είχα λίγο ψάξει στη καραντίνα κατέληξα στο να μην το κάνω σίγουρα σε ιδιωτικη τράπεζα δλδ για προσωπική χρήση της οικογένειας μας καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως σε αρρώστιες που αφορούν το αίμα(λευχαιμία πχ ) κ είναι οι περισσότερες κληρονομικές κ εμείς στην οικογένεια δεν έχουμε τέτοιο ιστορικό δόξα τον Θεό. 

Όμως έχω σκεφτεί να τα κάνω δωρεά σε δημόσια τράπεζα για οποίο παιδάκι/άνθρωπος τα χρειαστεί..έτσι αν κάνουμε όλοι πιστεύω πως θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες σε ώρα ανάγκης να βρούμε ένα συμβατό δότη κ για εμάς όπως κ αντιστρόφως να χαρίσουμε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη ως μια κοινωνική προσφορά...

Οπότε θα κοιτάξω τι χρειάζεται ώστε να το κάνω αυτό κ όταν ενημερωθώ περαιτέρω θα σας τα μεταφέρω..

Όσο για τη ζωνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά λογικά σκεφτομαι πως ειδικά σε μεγάλες κοιλιτσες όπως των διδύμων θα παρέχει καλύτερη στήριξη στη μέση οπότε δε χάνεις κάτι έστω να τη δοκιμάσεις. 

Πωωω ρε αδερφάκι μου με τπτ ευχαριστημένη η τύπισσα..

Τι να πω..

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια, κι εγώ για το θέμα των βλαστοκυττάρων δεν έχω ενημερωθεί καθόλου, οπότε περιμένω τις δικές σας απαντήσεις. Για τη ζώνη που στηρίζει την κοιλιά, δεν έχω ακόμα προσωπική εμπειρία, αλλά μου έδωσε η αδερφή μου την δική της και τώρα που βάρυνε η κοιλιά μου ίσως αρχίσω να την χρησιμοποιώ... θα σας πω αργότερα εντυπώσεις!

Κ εγώ για βλαστοκύτταρα σκέφτομαι δημόσια τράπεζα ιδιωτική με τίποτα! Άσε που διάβαζα ότι πάνω από το 60% δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, οποία ενδιαφέρεται να της στείλω άρθρο.... 

τη ζώνη σκέφτομαι να την πάρω, Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω αν επιτρέπεται κιολας! Σήμερα σιδέρωσα 15 λεπτά κ μετά πηγα να μαγειρέψω δε με κρατούσαν τα πόδια μου... όσο πάω νομίζω βαραίνει η κοιλιά! Κουράζομαι παααααρα πολύ εύκολα! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ για βλαστοκύτταρα σκέφτομαι δημόσια τράπεζα ιδιωτική με τίποτα! Άσε που διάβαζα ότι πάνω από το 60% δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, οποία ενδιαφέρεται να της στείλω άρθρο.... 

τη ζώνη σκέφτομαι να την πάρω, Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω αν επιτρέπεται κιολας! Σήμερα σιδέρωσα 15 λεπτά κ μετά πηγα να μαγειρέψω δε με κρατούσαν τα πόδια μου... όσο πάω νομίζω βαραίνει η κοιλιά! Κουράζομαι παααααρα πολύ εύκολα! 

Αχχχ βαραινουμε φιληηη!! Εγώ σήμερα ζυγιστικα κ είμαι πλέον +11 κιλά παρακαλώ!! Από +9.. μέσα σε 3 βδομάδες περίπου πήρα αλλά δύο χωρίς να τρώω βράδυ!!!!

• Μου αρέσει 2

Κοριτσουδια μου!!!

Είχα γιατρό καλέ σήμερα κ μετά πήγαμε μια βόλτα από την πεθερουλα μου!!

Έφαγα του σκασμου κ τώρα γύρισα κ είμαι έτοιμη για νανι!!

Λεπον η μπέμπα έκανε τις γκριμάτσες τις είναι μια χαρά, υπολογίζουμε γύρω στα 1200 με 1330 κ ξεκινάω κ εγώ μαγνήσιο γιατί έχουν ξεκινήσεις συχνές πυκνές συσπάσεις!!!

• Μου αρέσει 6

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Αχχχ βαραινουμε φιληηη!! Εγώ σήμερα ζυγιστικα κ είμαι πλέον +11 κιλά παρακαλώ!! Από +9.. μέσα σε 3 βδομάδες περίπου πήρα αλλά δύο χωρίς να τρώω βράδυ!!!!

Αχχχ κ που είσαι ακόμα.... εγώ σηκώνω τα χέρια να καθαρίσω πατάτες πχ κ κουράζομαι!

Just now, EugenJen είπε:

Κοριτσουδια μου!!!

Λεπον η μπέμπα έκανε τις γκριμάτσες τις είναι μια χαρά, υπολογίζουμε γύρω στα 1200 με 1330 κ ξεκινάω κ εγώ μαγνήσιο γιατί έχουν ξεκινήσεις συχνές πυκνές συσπάσεις!!!

Κοριτσαρο έχεις εσυ!!!! Μπράβο πολύ ωραία τα νέα σου.... θα ηρεμήσεις με το μαγνήσιο σε 2-3 μερούλες!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Δεν τολμώ να ζυγιστω αλλά το βλέπω ότι έχω φαρδυνει, όσο μπαίνω σε φόρεμα small θα κάνω ότι δεν με νοιάζει!!!

@Jasmine@ για τα βλαστοκύτταρα κ εμείς μάλλον στο όχι οδεύουμε, επίσης μου έλεγε η πεθερά μου σήμερα κιόλας, ότι με μια πελάτισσα που συζητούσαν κ έχει συγγενή γιατρό ,λέει καλύτερα κ από τα βλαστοκύτταρα είναι να κρατάς τα πρώτα δόντια του μωρού! λεπτομέρειες δεν έμαθα αλλά θα το ψαξω!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν τολμώ να ζυγιστω αλλά το βλέπω ότι έχω φαρδυνει, όσο μπαίνω σε φόρεμα small θα κάνω ότι δεν με νοιάζει!!!

@Jasmine@ για τα βλαστοκύτταρα κ εμείς μάλλον στο όχι οδεύουμε, επίσης μου έλεγε η πεθερά μου σήμερα κιόλας, ότι με μια πελάτισσα που συζητούσαν κ έχει συγγενή γιατρό ,λέει καλύτερα κ από τα βλαστοκύτταρα είναι να κρατάς τα πρώτα δόντια του μωρού! λεπτομέρειες δεν έμαθα αλλά θα το ψαξω!!

Ναι γιατί μπορούν κ από εκεί να πάρουν βλαστοκύτταρα..όπως επίσης από τον μυελό των οστών και από τα κόκκαλα..

Αλλά δε ξέρω τι χρειάζεται για τη διατήρηση των δοντιών..δε νομίζω απλά σε κουτάκι που λέγαμε τύπου ενθύμιο..λογικά κατάψυξη.. 

Αν ξανά πεις για τα small φορέματα σου δε σου ξανά μιλάω!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχχχ κ που είσαι ακόμα.... εγώ σηκώνω τα χέρια να καθαρίσω πατάτες πχ κ κουράζομαι!

Κοριτσαρο έχεις εσυ!!!! Μπράβο πολύ ωραία τα νέα σου.... θα ηρεμήσεις με το μαγνήσιο σε 2-3 μερούλες!

Αχ μακάρι γιατί είχα αρχίσει να σκιάζομαι με αυτό το πράγμα ξαφνικά να σκληραίνει η κοιλιά, αφού πήγα στην γιατρό κ της λέω να πάω δίακοπες η γεννάω;;;:lol:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κοριτσουδια μου!!!

Μπράβο η κοράκλα σου ολόκληρο μοντέλο!!!

Να πάρεις μαγνήσιο να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου αν κ εγώ παρότι πίνω 2 τη μέρα εδώ κ μήνα ,ακόμη πολλά πρωινά ξυπνάω με σύσπαση αλλά ηρεμεί αμέσως..σε λίγο θα αρχίσουν κ οι Μπράξτον..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι γιατί μπορούν κ από εκεί να πάρουν βλαστοκύτταρα..όπως επίσης από τον μυελό των οστών και από τα κόκκαλα..

Αλλά δε ξέρω τι χρειάζεται για τη διατήρηση των δοντιών..δε νομίζω απλά σε κουτάκι που λέγαμε τύπου ενθύμιο..λογικά κατάψυξη.. 

Αν ξανά πεις για τα small φορέματα σου δε σου ξανά μιλάω!!

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν μας είπε λεπτομέρειες η μανδαμ, κ επίσης δεν ξέρω κ κατά πόσο αυτή η μέθοδος με τα δοντακια έχει έρθει Ελλάδα...

Μαρή σαν φοράδα έχω γίνει, το small είναι η παρηγοριά μου, άμα ζυγιστω σίγουρα σε έχω πέρασει!!

Just now, Renez είπε:

Μπράβο η κοράκλα σου ολόκληρο μοντέλο!!!

Να πάρεις μαγνήσιο να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου αν κ εγώ παρότι πίνω 2 τη μέρα εδώ κ μήνα ,ακόμη πολλά πρωινά ξυπνάω με σύσπαση αλλά ηρεμεί αμέσως..σε λίγο θα αρχίσουν κ οι Μπράξτον..

Κύρια κυρία έχω άγνωστες..  μπραξτον;;; τουτέστιν;;;ρε συ εγώ σήμερα μέτρησα 4 φορές που με έπιασε, δεν ξέρω μήπως φταίει κ το ότι είναι καθιστή στο γραφείο κ την πιέζω...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...