Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, OctoberMom είπε:

@Anastasia05 Ααααααχ, τίποτα δεν έλεγα, δεν ξόδευα καν το σάλιο μου, απλά τα λεγα με τον άντρα μου και γελάγαμε! Μου 'λεγε, σήκω να χορέψεις κι άλλο να σκάσουνε! Και το επόμενο πρωί που ήμουν κουρασμένη γτ αφήσαμε το airbnb 12 η ώρα, μου 'λεγε "Είναι επειδή χόρεψες χθεςςςς"

Εν τω μεταξύ απ'το μάτι, μου φυγε όλο το brownie στο φόρεμα, αλλά ποιός χέστηκε?? Not me.... Ήμουν η έγκυος με τη μικρή κοιλιά, το λάθος βρακί και το λεκέ του brownie <3

Α, κι απ΄ό,τι κατάλαβα, ο Ικαριώτικος είναι πιο επικίνδυνος απ'τα Νησιώτικα και τη Ντίσκο, να το δημοσιεύσουμε να το ξέρει ο κόζμοςςς! 

@EugenJen Αχ βρε Τζενούλα! 1. Μα βλέπεις? Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα, δεν κοιτάζαν την τελετή, τους άλλους κοίταζαν! Το σχόλιο ήταν "Παραλίγο να μην έρθεις ε?"

2. Το βρακάκι (βράκα δλδ) ήταν ένα ωραίο απ'τη Γαλλία, πράσινο με τίγρεις και φοίνικες πάνω (ναι ναι, ήταν τόσο μεγάλο που χώραγαν άνετα όλ'αυτά τα σχέδια :P ), μάλλον δεν τους άρεσε ο συνδυασμός πράσινο με το τυρκουάζ του φορέματος, αυτό φταίει!!! 

Πάντως ρε κορίτσια, η ζήλεια μετάξύ γυναικών, τί μάστιγα! Και τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να μένουμε απεριποίητες, με ράσο και βιδωμένες στην καρέκλα μας όλο το βράδυ για να μη μας σχολιάζουν?? Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει τα θέματά του αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να μαζέψουν λίγο το στόμα τους??  Κανένας άντρας πάντως δε μου κανε κανένα περίεργο σχόλιο μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη! 

Όχι μωρέ κ βιδωμενη να έμενες θα έλεγαν κοίτα την ξινή ή κοίτα την περίεργη, ο άνθρωπος που θέλει να πει κακιά θα την πει ότι κ να κάνεις! Γι'αυτό εσύ να είσαι καλά κ καλά έκανες κ χάρηκες κ χορεψες κ έβαλες κ το ωραιότατο βρακί χαβαι να το πω, με τους φοίνικες!! 

Επίσης στην παρατήρηση παραλίγο με μην έρθεις έπρεπε να πεις, δεν ήξερα  τι βρακί να βάλω!!!:lol:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2 hours ago, Renez said:

Hallooo καλημέρα αγαπημένες μου!!

Καλά λέει η Αναστασία που είστε χαμένες? Ας πάρουμε την αγγλική φράση "no news=good news" κ πιστεύω πως είστε όλες σούπερ!!

Λοιποοοον ώρα να γράψω το σημερινό μου στορυ γτ θα σκάσω αν δε το βγάλω!!

Στο δίπλα σπίτι μας μενει μια σχετικά μεγάλη γυναίκα(άνω των 65)με τη κόρη της(καμία 35αρια..) εδώ κ 3 χρόνια που μετακομίσαμε πάλεψε λιγο να μας προσεγγίσει καλώντας μας για καφέ κτλ το αποφεύγουμε διακριτικά(τι κοινό να έχουμε με μια γυναίκα τώρα τέτοιας ηλικίας κ άγνωστης μας..πφφφ ) αλλά με τα πολλά είχαμε πάει 1-2 φορές από ντροπή..

Έκατσε λοιπόν η συγκυρία κ λιγο μετά που έμεινα έγκυος εγώ (τον Μάρτη θαρρώ λίγο πριν τη καραντίνα) η κόρη της βρήκε γαμπρό κ θα μετακόμιζε..έτσι εκείνη τρελάθηκε εν μέρη από τη χαρά της(το χε καημό να βρει άντρα η κόρη!) Αλλά συναμα ξενέρωσε τη ζωή της γτ θα έμενε μόνη..από τότε έριξε οοολα τα φώτα της σε εμάς!! (Εκτός του ότι είχε βάλει τον άντρα μου 2 φορές να κουβαλάει για τη μετακόμιση της κόρης της γτ ο γαμπρός δουλεύει πολύ κ δεν προλαβαίνει..ενώ κ δικός μου με 12 ωρο κάθε μέρα αράζει..αλλά ντρεπόταν ο καημένος κ πήγαινε..)

Και τι κάνει το μωρό? Κ εγώ θα στο κρατάω οπότε θες..κ θα είμαι σαν τη μάνα σου διπλα..κ πλέκω ρουχαλακια κ κουβέρτες κ έχω πολλά να του χαρίσω κ έλα από το σπίτι να τα δεις κτλ κτλ αυτό από τον Μάρτη ως τώρα κ εγώ όλο έλεγα είμαστε στη δουλειά όλο το ένα όλο το άλλο ξέφευγα.. σήμερα όμως με πέτυχε μόλις γυρνούσα από τη δουλειά (11:30) κ μου λέει έλα έλα για καφέ να τα δεις..

Πάω λοιπόν το καημένο μπίρι μπίρι με ειχε καμία ώρα περί ανέμων κ υδάτων (με ανάκριση βεβαίως βεβαίως για τη ζωή τη δική μ και του άντρα μου..τεσπα..) κ μου λέει

"μου ζήτησε μια γνωστή να πλένω για το εγγόνι της ένα σετ κουβερτακι με ζακετακι..εγώ βέβαια δεν κρατάω λεφτά αλλά τα βρήκαμε με έναν τενεκέ λάδι..κάτσε να σου φέρω να το δεις.." 

Το βλέπω εγώ,χρώματα ασπρο-ροζ-πορτοκαλι..αααα πολύ ωραίο λέω,για κοριτσάκι? 

Όχι όχι αγοράκι είναι για αυτό έβαλα πορτοκάλι..(το άφησα ασχολιαστο κ το έπαιζα ενθουσιασμενη..)

Κ εκεί με "τσιμπάει" κ μου λέει "πάρτο εσύ αφού σ' αρέσει θα πλέξω άλλο εγώ στη φίλη μου πάρτο πάρτο"  Εγώ να το αποφεύγω οοοπως μπορώ κάνα 5 λεπτό ωσπου λέω δε γαμιεται θα το χαρίσω στη κουμπάρα μου με τη μπέμπα..κ της λέω καλά εντάξει ,ευχαριστώ πολύ..

Και λέει "ε με τη φίλη μου τα είχαμε βρει με έναν τενεκέ λάδι,εσένα δε θα σου πάρω τόσο γτ ο τενεκές κάνει 75€ για τον μπέμπη σου θα στο δώσω στα 50€!!!!"

Σοκ η δικιά σας!!! Φίλες δε ξέρω πως είχε γίνει η φάτσα μου αλήθεια αλλά χωρίς να μιλήσω το κατάλαβε κ μου λέει "καταλαβαίνεις ότι είναι καλή η τιμή έτσι?"

Της λέω με όση ψυχραιμία μου έμεινε "κυρία Σ.. μου εγώ είπα ναι να τα πάρω γτ ένιωσα να με πιέζετε κ δεν ήθελα να σας προσβάλλω παρότι δε θεωρώ το ροζ με το πορτοκαλί αγοριστικο χρώμα.επισης έχει γίνει παρεξήγηση για το αν θα ήταν δώρο από εσάς ή αν θα τα αγορασω..αν πω στον άντρα μου ότι πήρα για τον γιο του κάτι ροζ κ μάλιστα με 50€ θα θυμώσει πολύ(ναι τα έριξα εκεί!!) Επίσης σας έχω πει πως η πεθερά μου πλέκει κ εκείνη(αλήθεια είπα..) κ ήδη έχει φτιάξει πράγματα για το παιδί κ τα περιμένω με το καλό. Κρατηστε αυτό λοιπόν ,να δω κ εγώ τι μου έχει φτιάξει η πεθερά μου κ θα μιλήσουμε αν ειναι."

Εκεί είδε κ το ύφος μου που ήθελα ή να τη σκοτώσω ή να τη πνίξω κ μου λέει "ναι ναι βέβαια κορίτσι μου εσύ να είσαι ήρεμη ,όλα θα τα βρουμε"..

Και έφυγα..ρεεεε τι φάση?? Ειλικρινά τα πήρα στη κράνα!! Με είχε 4 μήνες να μου πριζει έλα να δεις τι θα δώσω στο μωρό κ πόσο έχω από τη κόρη μου φυλαγμένα να σου χαρίσω(το έλεγε έτσι ξεκάθαρα χωρίς περιθώριο παρανόησης!!) Κ τελικά πάω με μισή καρδιά κ θα πληρώσω κ 50€ για ροζ κουβέρτα???????? Αυτή θα της πήγαινα να κρατήσει το παιδί που έλεγε κ θα μου ζητάτε μεροκάματο!!

Καλά η θείτσα δεν παίζεται... γέλασα πολύ!:D Μια χαρά της απάντησες όμως!

2 hours ago, Renez said:

Τι ευχαριστείς παιδάκι μου!? Ή είμαστε μαζί σε όλα της εγκυμοσύνης ή όχι !!;)

Νταξ νταξ ντεεε...τη ξέρω κ η αλήθεια είναι το βλέπω όταν το πετύχαινω (κυρίως στη καραντίνα δλδ..)αλλά δε ξέρω τη μοντερνια του ονόματος καλεεε..

Εγώ δεν την βλέπω, αλλά βλέπω Μουτσινά που την σχολιάζει πού και πού... από εκεί το έπιασα αμέσως το KatKen!:wink:

Just now, OctoberMom said:

Τί κάνεετεεεε????  Ζω! Κατάκοπη μεν (γάμος στην Πάτρα αγαπημένου συγγενή, pre-wedding events κλπ /δουλειά, δουλειά δουλειά/ ζέστη), χαρωπή δε (χόρεψα μέχρι τις 3 στον εν λόγω γάμο/ έκανα τα μπάνια μου/ βγάζω επιτέλους κανά σοβαρό λεφτό απ'το γραφείο να κλείσουμε καμιά τρύπα :D ), μου λείψατε!

Καλά, το τί κακεντρέχεια άκουσα στο γάμο (απο κάτι ακυρες κιόλας που δεν τις πολυήξερα!) δε λέγεται!

"Μη χοροπηδάς πολύ, είναι επικίνδυνος μήνας, όχι όχι δεν είναι αυτή σωστή γυμναστική" 

"Αααα. άργησες 7 λεπτά στο γάμο, μήπως γιατί δεν εγκρίνεις τη νύφη και ζηλεύεις??" (με τη νύφη εν τω μεταξύ λέμε μέχρι και τί κάνουμε στο κρεβάτι μας, πίναμε μαζί κρασιά όταν χωρίσαν για λίγο, μου μιλάει συχνότερα στο τσατ απ'ό,τι ο γαμπρός αλλά ΤΕΣΠΑ!)

"ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ??? Τί κακομαθημένοι που είστε εσείς οι νέοι..."

"Καλέ πολύ μικρή κοιλιά έχεις, δε φαίνεσαι καν έγκυος!"

"Φάνηκε το βρακί σου όταν χόρευες"

"Όχι όχι, δεν είσαι στον 7ο, δε βγαίνουν οι ημερομηνίες, έχεις μπερδευτεί..."

Παρ'όλ'αυτά, κράτησα μια ιδιαίτερα πολιτισμένη στάση. Όπως λέει και η Βάσια Κόντη για τον Ιούλιο, οι Ζυγοί θα επαναλαμβάνετε από μέσα σας "Ομμμμ, Ομμμμμ, Ομμμμ".

Ελπίζω να είστε όλες καλά κατά τ'άλλα, αναρωτιέμαι αν θα έρθει η καλοκαιρινή ηρεμία κάποια στιγμή για να διαβάσω τας χαμένας σελίδας!

Και εμάς μας έλειψες!:) Καλά, κάτι τέτοιες κρυάδες/κακιούλες πάντα από κάτι άκυρες που δεν τις θυμάσαι καν τις ακούς. Εσύ έτσι, κυρία!;)

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Καλε μη σκάτε για τον κόσμο, εγώ την έχω δει αλλιώς. Ως ότι κάνω ξεκαθάρισμα στους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μου... ξέρεις πόσες «φίλες» έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου κ δε με πήραν ποτέ; Απλά με κουτσομπολεύαν από δω κ από κει! Εδώ στην επαρχία που λέει κ η Renez μαθαίνονται όλα.... έχω απομακρύνει όλους τους τοξικούς λοιπον, όσοι μας αγαπάμε είναι δίπλα μας! 

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε μη σκάτε για τον κόσμο, εγώ την έχω δει αλλιώς. Ως ότι κάνω ξεκαθάρισμα στους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μου... ξέρεις πόσες «φίλες» έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου κ δε με πήραν ποτέ; Απλά με κουτσομπολεύαν από δω κ από κει! Εδώ στην επαρχία που λέει κ η Renez μαθαίνονται όλα.... έχω απομακρύνει όλους τους τοξικούς λοιπον, όσοι μας αγαπάμε είναι δίπλα μας! 

Ναιιιι, μεγάλη αλήθεια φίλη! Με την εγκυμοσύνη τελικά βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά για τους γύρω σου...

• Μου αρέσει 3

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Ναιιιι, μεγάλη αλήθεια φίλη! Με την εγκυμοσύνη τελικά βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά για τους γύρω σου...

Ναι ναι στην αρχή σοκάρεσαι γιατί δεν περιμένεις κάποιες συμπεριφορές αλλά μετά καταλαβαίνεις ποιοι σε αγαπάνε... κ να σου πω κ κάτι τουλάχιστον οι θειαδες στα λέγανε κ μπροστά σου! Οι υποτιθέμενοι φίλοι τα λένε πίσω σου...

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Προτιμώ να έχω φίλες μετρημένες στα δάχτυλα, οποίος δεν μου κάνει απλά δεν ασχολούμαι, έχω γεράσει πια για να συμβιβάζομαι :D

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Προτιμώ να έχω φίλες μετρημένες στα δάχτυλα, οποίος δεν μου κάνει απλά δεν ασχολούμαι, έχω γεράσει πια για να συμβιβάζομαι :D

Α γεια σου... δεν είμαστε 18 χρόνων πια να ασχολούμαστε με τέτοια! Απλά απορείς με την κακια του κόσμου

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Τι κάνετε μαργαριταρενιες μου??

Ήρθε χείμαρρος η @OctoberMom με τα νέα της κ ένα γέλιο το ρίξαμε παλι όλες!! Συγγνώμη αγαπημένη αλλά να ναι καλά η θειτσα να σε έχουμε να μας τα λες χαχαχαχα όσο για το βρακί που πλέον έγινε viral (είδατε in λέξη ε?! @Jasmine@ ) οφείλω να ομολογήσω πολύ κουλ για μέλλουσα μαμά καλή μου,τις αναστάτωσαν οι τίγρεις μάλλον στο κουτί σου!!!:mrgreen:

@elenioz μην το παρακάνεις κ εσύ με τις δουλειές μαναρακι μου ειδικά όταν έχει αυτή την ελεεινή ζεστη:unsure: να ναι πάντως καλά αυτές οι λατρεμένες εφευρέσεις air condition/ ανεμιστήρας..!!

Κ εγώ κοριτσουδια με τα χρόνια κατέληξα από τις 8-9 στάνταρ φίλες που είχα μέχρι τα 21 μου(+ άλλες πόσες "δευτερεύουσες") να μείνω πλέον με 3(κ η 3η είναι κ νέα άφιξη,4ων χρονών) γιατί όλες οι άλλες απ' οταν είδαν πως η σχέση μου εξελίσσεται κ δε μπορώ πλέον να βγαίνω οπότε θέλανε κ να γκομενιζω για να έχουμε κοινό στόχο τα βράδυα έκοψαν ή τις έκοψα..έμειναν μόνο οι 2 που χαιροντουσαν με τη χαρά μου..

Πλέον πολύ δύσκολα θα πω πως κάποια είναι αληθινή μου φίλη..έχουν ανέβει κατά πολύ τα στάνταρ μου γτ έμαθα τι έχει αξία κ σίγουρα δεν είναι ο ένας καφές 1-2 φορές τον μήνα.. 

Just now, EugenJen είπε:

Just now, Jasmine@ είπε:

Α γεια σου... δεν είμαστε 18 χρόνων πια να ασχολούμαστε με τέτοια! Απλά απορείς με την κακια του κόσμου

Έτσι έτσι μέσα σε όλα να παραδέχεστε κ τα της ηλικίας σας εσείς οι μεγαλοκοπελες..:mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Τι κάνετε μαργαριταρενιες μου??

Ήρθε χείμαρρος η @OctoberMom με τα νέα της κ ένα γέλιο το ρίξαμε παλι όλες!! Συγγνώμη αγαπημένη αλλά να ναι καλά η θειτσα να σε έχουμε να μας τα λες χαχαχαχα όσο για το βρακί που πλέον έγινε viral (είδατε in λέξη ε?! @Jasmine@ ) οφείλω να ομολογήσω πολύ κουλ για μέλλουσα μαμά καλή μου,τις αναστάτωσαν οι τίγρεις μάλλον στο κουτί σου!!!:mrgreen:

@elenioz μην το παρακάνεις κ εσύ με τις δουλειές μαναρακι μου ειδικά όταν έχει αυτή την ελεεινή ζεστη:unsure: να ναι πάντως καλά αυτές οι λατρεμένες εφευρέσεις air condition/ ανεμιστήρας..!!

Κ εγώ κοριτσουδια με τα χρόνια κατέληξα από τις 8-9 στάνταρ φίλες που είχα μέχρι τα 21 μου(+ άλλες πόσες "δευτερεύουσες") να μείνω πλέον με 3(κ η 3η είναι κ νέα άφιξη,4ων χρονών) γιατί όλες οι άλλες απ' οταν είδαν πως η σχέση μου εξελίσσεται κ δε μπορώ πλέον να βγαίνω οπότε θέλανε κ να γκομενιζω για να έχουμε κοινό στόχο τα βράδυα έκοψαν ή τις έκοψα..έμειναν μόνο οι 2 που χαιροντουσαν με τη χαρά μου..

Πλέον πολύ δύσκολα θα πω πως κάποια είναι αληθινή μου φίλη..έχουν ανέβει κατά πολύ τα στάνταρ μου γτ έμαθα τι έχει αξία κ σίγουρα δεν είναι ο ένας καφές 1-2 φορές τον μήνα.. 

Έτσι έτσι μέσα σε όλα να παραδέχεστε κ τα της ηλικίας σας εσείς οι μεγαλοκοπελες..:mrgreen:

Είσαι χαζή ρε γαμωτο... πάντως όπως το λες με το πέρασμα των χρόνων επέρχεται ξεσκαρτάρισμα! Εγώ δυστυχώς αυτές που νιώθω πραγματικά φίλες μου τις έχω μακριά!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Είσαι χαζή ρε γαμωτο... πάντως όπως το λες με το πέρασμα των χρόνων επέρχεται ξεσκαρτάρισμα! Εγώ δυστυχώς αυτές που νιώθω πραγματικά φίλες μου τις έχω μακριά!

Έτσι εγώ με τη μια σου έχω πει..η σκατενια κ βάφτισε εχθες τη μπέμπα της(εκεί στο χωριο κ δε μπορούσα να πάω αυθημερόν) κ με πήρε σε live video γαμωτο της:x

Δε πειράζει όμως Ισμηνακι..ο Θεουλης μας σε άκουσε κ μαζί με τα παιδάκια σου σου έστειλε κ εμένα!!! Τι άλλο θες αχάριστη??

Αλλαααα έτσι είναι..χαζή με ανεβάζεις χαζή με κατεβάζεις..

αλλά δε φταις εσύ..οοοχι..είναι που μεγαλωνοντας ο άνθρωπος γεροπαραξενευει και εγώ το σέβομαι αυτο:mrgreen:

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Έτσι εγώ με τη μια σου έχω πει..η σκατενια κ βάφτισε εχθες τη μπέμπα της(εκεί στο χωριο κ δε μπορούσα να πάω αυθημερόν) κ με πήρε σε live video γαμωτο της:x

Δε πειράζει όμως Ισμηνακι..ο Θεουλης μας σε άκουσε κ μαζί με τα παιδάκια σου σου έστειλε κ εμένα!!! Τι άλλο θες αχάριστη??

Αλλαααα έτσι είναι..χαζή με ανεβάζεις χαζή με κατεβάζεις..

αλλά δε φταις εσύ..οοοχι..είναι που μεγαλωνοντας ο άνθρωπος γεροπαραξενευει και εγώ το σέβομαι αυτο:mrgreen:

Δε φταίω εγώ, η katken φταίει που μας έχει κάνει το μυαλό κουρκούτι.... χαχαχαχα μήπως τη βλέπει η γειτόνισσα σου;;;

εμενα ευτυχώς μάλλον η μια γυρνάει Δεκέμβρη από εξωτερικό μόνιμα, θέλει να βαφτίσει κ τη μια μπουμπου! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε φταίω εγώ, η katken φταίει που μας έχει κάνει το μυαλό κουρκούτι.... χαχαχαχα μήπως τη βλέπει η γειτόνισσα σου;;;

εμενα ευτυχώς μάλλον η μια γυρνάει Δεκέμβρη από εξωτερικό μόνιμα, θέλει να βαφτίσει κ τη μια μπουμπου! 

Μωρέ εγώ έχω καταλάβει πως μετά κ τα παιδάκια μας αλλάζει τόσο η ζωή κ το πρόγραμμα μας που κ δίπλα να μένουμε με φίλους μας είναι δύσκολο να βρούμε κοινές ώρες ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί..

Μια η δουλειά,μια τα παιδιά ,μια που θέλουμε όλοι τον προσωπικό μας χρονο κ πάλι αραιά θα βλεπομαστε..

Αλλα χαλάλι,ας είμαστε όλοι καλά με τις οικογένειές μας κ όλα βρίσκονται..

Ναι ναι καλά κ η τεχνολογία..(ναι ναι αυτό το μπλι μπλικι στα χέρια σου που σου δινει την ευχέρεια να μιλάς μαζί μου!!)

Just now, Renez είπε:

Μωρέ εγώ έχω καταλάβει πως μετά κ τα παιδάκια μας αλλάζει τόσο η ζωή κ το πρόγραμμα μας που κ δίπλα να μένουμε με φίλους μας είναι δύσκολο να βρούμε κοινές ώρες ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί..

Μια η δουλειά,μια τα παιδιά ,μια που θέλουμε όλοι τον προσωπικό μας χρονο κ πάλι αραιά θα βλεπομαστε..

Αλλα χαλάλι,ας είμαστε όλοι καλά με τις οικογένειές μας κ όλα βρίσκονται..

Ναι ναι καλά κ η τεχνολογία..(ναι ναι αυτό το μπλι μπλικι στα χέρια σου που σου δινει την ευχέρεια να μιλάς μαζί μου!!)

Καλά εσείς στην Αθήνα έχετε κ μεγάλες αποστάσεις ρε γαμωτο... δλδ εγώ μπορώ να πω έχω 1 ώρα να πιω ένα καφέ! 
επισης θέλω να ανακοινώσεις συγκέντρωση μα συζητήσουμε 2 φλέγοντα θέματα!!! 
1) βλαστοκύτταρα και 2) κάτι που απασχολεί μόνο εμένα μάλλον, ζώνη εγκυμοσύνης!

SqfGp3.png

Hallo κορίτσια! Μου λείψατε και μενα! Χαθηκα και γω και είπα να επανελθω στις επάλξεις! Έλειπα απο Τετάρτη στας εξοχας και το ίντερνετ ψιλοσερνεται.. Πηγα και γω τα μπάνια, τα ποτα μου:P, τις βαρκαδες μου και ηρθα ενα 2 ημέρο να καθαρίσω, να κανω κανα φαγητό και να δω λιγο τον άντρα μ π τον άφησα μονο να δουλεύει και στο σπίτι! 

Καλο βραδυ σε όλες σας! Θα διαβάσω και γω ο, τι μπορώ για να μπω στα θέματα! 

• Μου αρέσει 4

Κυρίες και...κύριοι(μέσα στις κοιλίες μας..!!)

Παρακαλώ ακούστε!!!

Καλό γενική συνέλευση εις την κεντρικήν πλατεία του χωριού κάτω από τον μεγάλο πλάτανο!!

Κεντρική ομιλήτρια : Ισμηνη Ισμηνακι

Θέμα Α: βλαστοκύτταρα

Θέμα Β : ζώνη εγκυμοσυνης

@Anastasia05 @EugenJen @DemiMom @Christinα @OctoberMom @elenioz @Mariamaraki @marianna1986 @Blossombaby @Ninamc @Eva137 @Annou και όποια άλλη πίστη προσέλθει..

Just now, Marti είπε:

Hallo κορίτσια! Μου λείψατε και μενα! Χαθηκα και γω και είπα να επανελθω στις επάλξεις! Έλειπα απο Τετάρτη στας εξοχας και το ίντερνετ ψιλοσερνεται.. Πηγα και γω τα μπάνια, τα ποτα μου:P, τις βαρκαδες μου και ηρθα ενα 2 ημέρο να καθαρίσω, να κανω κανα φαγητό και να δω λιγο τον άντρα μ π τον άφησα μονο να δουλεύει και στο σπίτι! 

Καλο βραδυ σε όλες σας! Θα διαβάσω και γω ο, τι μπορώ για να μπω στα θέματα! 

Καλώς μας ήρθες Μαρτακιιι!! Περικαλω να σχολιάσεις τα ζητήματα της αγαπητής Ισμήνης!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...