Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!!!Τώρα άνοιξα το ταπεράκι μου και σας διαβάζω τσουκου τσουκου!!!

@Jasmine@ Αφου σου έχω πει τις Δευτέρες όλοι θυμούνται τον λογιστή τους , σε κάποια φάση ήμουν στο γραφείο μου και άκουγα από 5 διαφορετικές κατευθύνσεις να φωνάζουν το όνομα μου, για να μην βάλω τα κλάματα απλά γέλαγα και τους είπα, πάρτε χαρτί προτεραιότητας και κάντε σειρούλα...

@Renez θεούλα η γειτόνισσα αγάπη μου, πως νομίζεις οτι θα βγει ο γάμος της κόρης!!Να δω τον προσοντούχο Κρητικό με ροζ περδικαλί κουβερτάκι κ δεν θέλω κατι άλλο!!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ποιον έχεις? Το Δεσ...? Γιατί κ για αυτόν είχα ακούσει ότι θα φύγει λόγω συνταξιοδότησης..καλά ναι εννοείται ότι θα βρεις λύση παιδάκι μου !! 

Κ τον δικό μου ευχαρίστως να σου συστησω αν χρειαστείς αλλά κ αν πηγαίνει καλά ως τότε η εγκυμοσύνη σου κ δεν έχεις θέμα κ εσύ μπορείς να γεννήσεις κ με όποιον εφημερεύει..εγώ ξέρω πλεον πως τουλάχιστον ότι οι μισοί εκεί κ παραπάνω είναι εξαιρετικοί ιατροί!!

Ναι αυτόν έχω... εμένα μου λέει ότι μπορεί να πάει ιδιωτικά...βέβαια μου τον σύστησε μια φίλη μου..αλλά λέει ότι θα φύγει 2 Χρόνια τώρα και ακόμα εκεί είναι !!!! Τι να πω... πάντως είναι εξαιρετικός...

Αν δεν βρω άκρη εννοείται μου λες για τον δικό σου και σε ευχαριστώ πολύ!!!

Πραγματικά για τους γιατρούς του Έλενα λένε τα καλύτερα.

Just now, EugenJen είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!!Τώρα άνοιξα το ταπεράκι μου και σας διαβάζω τσουκου τσουκου!!!

@Jasmine@ Αφου σου έχω πει τις Δευτέρες όλοι θυμούνται τον λογιστή τους , σε κάποια φάση ήμουν στο γραφείο μου και άκουγα από 5 διαφορετικές κατευθύνσεις να φωνάζουν το όνομα μου, για να μην βάλω τα κλάματα απλά γέλαγα και τους είπα, πάρτε χαρτί προτεραιότητας και κάντε σειρούλα...

@Renez θεούλα η γειτόνισσα αγάπη μου, πως νομίζεις οτι θα βγει ο γάμος της κόρης!!Να δω τον προσοντούχο Κρητικό με ροζ περδικαλί κουβερτάκι κ δεν θέλω κατι άλλο!!!

Ο αντρας μου να δεις χαρά που θα κανε!!! Θα της το πέταγε από το μπαλκόνι πίσω!!

Τι καλό τρως χοντρούλι???

Just now, Mariamaraki είπε:

Ναι αυτόν έχω... εμένα μου λέει ότι μπορεί να πάει ιδιωτικά...βέβαια μου τον σύστησε μια φίλη μου..αλλά λέει ότι θα φύγει 2 Χρόνια τώρα και ακόμα εκεί είναι !!!! Τι να πω... πάντως είναι εξαιρετικός...

Αν δεν βρω άκρη εννοείται μου λες για τον δικό σου και σε ευχαριστώ πολύ!!!

Πραγματικά για τους γιατρούς του Έλενα λένε τα καλύτερα.

Το ξέρω γτ κ εγώ για τον δικό σου πήγαινα στην αρχή για τον οποίο είχα ακούσει κ εγώ τα καλύτερα αλλά επίσης ότι θα βγει κ σε σύνταξη κ είχα φοβηθεί..εν τέλη πήγα στον δικό μου για άλλο λόγο κ δέσαμε κ συνέχισα μαζί του..

Εύχομαι να τελειώσεις μαζί του όπως ξεκίνησες αλλά είπαμε,όπως κ να χει τη λύση θα τη βρούμε στην ομαδουλα μας πάλι!! Μη σε νοιάζει καθόλου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ο αντρας μου να δεις χαρά που θα κανε!!! Θα της το πέταγε από το μπαλκόνι πίσω!!

Τι καλό τρως χοντρούλι???

Το ξέρω γτ κ εγώ για τον δικό σου πήγαινα στην αρχή για τον οποίο είχα ακούσει κ εγώ τα καλύτερα αλλά επίσης ότι θα βγει κ σε σύνταξη κ είχα φοβηθεί..εν τέλη πήγα στον δικό μου για άλλο λόγο κ δέσαμε κ συνέχισα μαζί του..

Εύχομαι να τελειώσεις μαζί του όπως ξεκίνησες αλλά είπαμε,όπως κ να χει τη λύση θα τη βρούμε στην ομαδουλα μας πάλι!! Μη σε νοιάζει καθόλου!!

μου έβαλε η μανουλα μου σε ταπεράκι, αρνάκι στον φουρνο με πατάτες, κατί ελαφρύ !! εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το κάνουν και τα δικά σας νινια, αλλά μόλις έφαγα τις πατάτες που τις κάνουμε ξινούλες η μικρή άρχισε τα κλωτσίδια, 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

μου έβαλε η μανουλα μου σε ταπεράκι, αρνάκι στον φουρνο με πατάτες, κατί ελαφρύ !! εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το κάνουν και τα δικά σας νινια, αλλά μόλις έφαγα τις πατάτες που τις κάνουμε ξινούλες η μικρή άρχισε τα κλωτσίδια, 

Χαχαχα δικιά μου είναι η κόρη σου!! Κ εγώ τρέλαινομαι για ξινουτσικα!!

Εμένα σίγουρα το κάνει στα παγωμένα (ροφήματα ή φρούτα πχ..) στο ξινο δεν έχω παρατηρήσει..επίσης κλοτσαει σαν τρελός όταν είμαι ανάσκελα..

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Just now, Renez είπε:

Εμένα σίγουρα το κάνει στα παγωμένα (ροφήματα ή φρούτα πχ..) στο ξινο δεν έχω παρατηρήσει..επίσης κλοτσαει σαν τρελός όταν είμαι ανάσκελα..

Κ εμένα μ αρέσουν πολύ τα ξινά κ αλμυρά, αλλά δε μπορώ να κρίνω γι τις μικρές.... κινούνται ασταμάτητα. Κ με τον αέρα που αναπνέω....

οταν λες παγωμένα ροφήματα εννοείς τη σοκολατιτσα σου;;;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εμένα μ αρέσουν πολύ τα ξινά κ αλμυρά, αλλά δε μπορώ να κρίνω γι τις μικρές.... κινούνται ασταμάτητα. Κ με τον αέρα που αναπνέω....

Ιιιιιι παλιοκοριτσο!!!! Το ξερά ότι θα το σχολιάσεις!!!!αλλά είμαι κουλ τύπος κ δεν πτοουμαι!! :mrgreen: 

Ξέρω κ την katken αν θες να ξέρεις..!!!!

Just now, Renez είπε:

Ιιιιιι παλιοκοριτσο!!!! Το ξερά ότι θα το σχολιάσεις!!!!αλλά είμαι κουλ τύπος κ δεν πτοουμαι!! :mrgreen: 

Ξέρω κ την katken αν θες να ξέρεις..!!!!

Μα δεν είπα τίποτα απλά ρώτησα γιατί έχεις μερες να αναφέρεις ότι ήπιες σοκολατιτσα κ λέω μήπως άλλαξε;;;:rolleyes:χιχιχιι

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Kαλέ άμα ήταν θα το καταλάβαινες,. εμένα κάνει σαν τρελή, ειδικά με τα πατατάκια με ξύδι γίνεται πόλεμος, αφυ σταμάτησα να τα τρώω γιατί δεν καταλαβαίνω εαν της αρέσουν ή την ενοχλούν!!

Just now, Renez είπε:

ρε συ εγώ δεν καταλαβαίνω εαν κάνουν έτσι επειδή τους αρέσει ή τους ενοχλεί!!

C1JTp3.png

Hey κορίτσια! 

Εγώ έκανα πολλές δουλειές από το πρωί και μετά έπεσα τέζα με τον ανεμιστήρα στο φουλ :mrgreen: 

@Mariamaraki Μην αγχώνεσαι! Μακάρι να μείνει ο ίδιος αλλά ακόμα και να φύγει σίγουρα θα σου συστήσει τον καλύτερο. Εγώ ξεκίνησα με το σκεπτικό να πάω στο Έλενα και το πρώτο πρώτο ραντεβού μου το είχα με τον γιατρό της @Renez αλλά μετά με όσα γινόντουσταν με τον ιό ξεκίνησα να βλέπω την προσωπική μου γυναικολόγο και πραγματικά αν ήμασταν καλύτερα οικονομικά θα πήγαινα με κλειστά μάτια μαζί της. Αλλά δυστυχώς με όσα ζητάνε οι κλινικές εδώ Αθήνα δεν... Όποτε έχω και την γυναικολόγο μου και πλέον πάω και στα πρωινά στο Έλενα και πρώτα ο Θεός θα με ξεγεννήσει κάποιος από την ΣΤ'.  

@Renez Χαχαχαχα δεν υπάρχει η γειτόνισσα! Με χρυσό την έπλεξε την κουβέρτα !!! 

@Jasmine@ Και εμένα έτσι είναι! Ότι και να φαω, ότι και να κάνω δεν σταματάει να κλοτσάει όποτε δεν μπορώ να δω ιδιαίτερη διαφορα. Ελπίζω να μην είναι και έξω υπερκινητικά μαιμουδάκια 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Τί κάνεετεεεε????  Ζω! Κατάκοπη μεν (γάμος στην Πάτρα αγαπημένου συγγενή, pre-wedding events κλπ /δουλειά, δουλειά δουλειά/ ζέστη), χαρωπή δε (χόρεψα μέχρι τις 3 στον εν λόγω γάμο/ έκανα τα μπάνια μου/ βγάζω επιτέλους κανά σοβαρό λεφτό απ'το γραφείο να κλείσουμε καμιά τρύπα :D ), μου λείψατε!

Καλά, το τί κακεντρέχεια άκουσα στο γάμο (απο κάτι ακυρες κιόλας που δεν τις πολυήξερα!) δε λέγεται!

"Μη χοροπηδάς πολύ, είναι επικίνδυνος μήνας, όχι όχι δεν είναι αυτή σωστή γυμναστική" 

"Αααα. άργησες 7 λεπτά στο γάμο, μήπως γιατί δεν εγκρίνεις τη νύφη και ζηλεύεις??" (με τη νύφη εν τω μεταξύ λέμε μέχρι και τί κάνουμε στο κρεβάτι μας, πίναμε μαζί κρασιά όταν χωρίσαν για λίγο, μου μιλάει συχνότερα στο τσατ απ'ό,τι ο γαμπρός αλλά ΤΕΣΠΑ!)

"ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ??? Τί κακομαθημένοι που είστε εσείς οι νέοι..."

"Καλέ πολύ μικρή κοιλιά έχεις, δε φαίνεσαι καν έγκυος!"

"Φάνηκε το βρακί σου όταν χόρευες"

"Όχι όχι, δεν είσαι στον 7ο, δε βγαίνουν οι ημερομηνίες, έχεις μπερδευτεί..."

Παρ'όλ'αυτά, κράτησα μια ιδιαίτερα πολιτισμένη στάση. Όπως λέει και η Βάσια Κόντη για τον Ιούλιο, οι Ζυγοί θα επαναλαμβάνετε από μέσα σας "Ομμμμ, Ομμμμμ, Ομμμμ".

Ελπίζω να είστε όλες καλά κατά τ'άλλα, αναρωτιέμαι αν θα έρθει η καλοκαιρινή ηρεμία κάποια στιγμή για να διαβάσω τας χαμένας σελίδας!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5
  • Μπερδεμένη/-ος 1

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Τί κάνεετεεεε????  Ζω! Κατάκοπη μεν (γάμος στην Πάτρα αγαπημένου συγγενή, pre-wedding events κλπ /δουλειά, δουλειά δουλειά/ ζέστη), χαρωπή δε (χόρεψα μέχρι τις 3 στον εν λόγω γάμο/ έκανα τα μπάνια μου/ βγάζω επιτέλους κανά σοβαρό λεφτό απ'το γραφείο να κλείσουμε καμιά τρύπα :D ), μου λείψατε!

Καλά, το τί κακεντρέχεια άκουσα στο γάμο (απο κάτι ακυρες κιόλας που δεν τις πολυήξερα!) δε λέγεται!

"Μη χοροπηδάς πολύ, είναι επικίνδυνος μήνας, όχι όχι δεν είναι αυτή σωστή γυμναστική" 

"Αααα. άργησες 7 λεπτά στο γάμο, μήπως γιατί δεν εγκρίνεις τη νύφη και ζηλεύεις??" (με τη νύφη εν τω μεταξύ λέμε μέχρι και τί κάνουμε στο κρεβάτι μας, πίναμε μαζί κρασιά όταν χωρίσαν για λίγο, μου μιλάει συχνότερα στο τσατ απ'ό,τι ο γαμπρός αλλά ΤΕΣΠΑ!)

"ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ??? Τί κακομαθημένοι που είστε εσείς οι νέοι..."

Παρ'όλ'αυτά, κράτησα μια ιδιαίτερα πολιτισμένη στάση. Όπως λέει και η Βάσια Κόντη για τον Ιούλιο, οι Ζυγοί θα επαναλαμβάνετε από μέσα σας "Ομμμμ, Ομμμμμ, Ομμμμ".

Ελπίζω να είστε όλες καλά κατά τ'άλλα, αναρωτιέμαι αν θα έρθει η καλοκαιρινή ηρεμία κάποια στιγμή για να διαβάσω τας χαμένας σελίδας!

Χαχαχαχαχαχαχα,είσαι φοβερή!!!

Τι είπες σε όλες αυτές τις καλοσύνες? Μου φαίνεται πως απλά τους αγνοησες(το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις) και δε σου χάλασαν καθολου το κέφι κ σε έκανα κ εικόνα να χορεύεις με τη κοιλίτσα κ πολύ σε χάρηκα!

Ακούγεσαι πολύ καλά κι αυτό είναι το πιο ωραιο!να μπαίνεις οποτε μπορείς να μαθαίνουμε νέα σου,θα σου κάνει η @Renez αν μπορέσει μια περίληψη με τα χαιλαιτς:mrgreen:

Εγώ έμεινα με κάποιες απορίες..τελικά σε ποιο μήνα είσαι,ξερεις? Έγκυος σίγουρα είσαι με αυτή τη κοιλια? Άδεια πήρες τελικά από αυτούς για να οδηγείς??? Από τι εξαρτάται το πολύ κ λίγο χοροπηδημα??

Το νινι τι κάνει?????

Just now, elenioz είπε:

Hey κορίτσια! 

Εγώ έκανα πολλές δουλειές από το πρωί και μετά έπεσα τέζα με τον ανεμιστήρα στο φουλ :mrgreen: 

@Mariamaraki Μην αγχώνεσαι! Μακάρι να μείνει ο ίδιος αλλά ακόμα και να φύγει σίγουρα θα σου συστήσει τον καλύτερο. Εγώ ξεκίνησα με το σκεπτικό να πάω στο Έλενα και το πρώτο πρώτο ραντεβού μου το είχα με τον γιατρό της @Renez αλλά μετά με όσα γινόντουσταν με τον ιό ξεκίνησα να βλέπω την προσωπική μου γυναικολόγο και πραγματικά αν ήμασταν καλύτερα οικονομικά θα πήγαινα με κλειστά μάτια μαζί της. Αλλά δυστυχώς με όσα ζητάνε οι κλινικές εδώ Αθήνα δεν... Όποτε έχω και την γυναικολόγο μου και πλέον πάω και στα πρωινά στο Έλενα και πρώτα ο Θεός θα με ξεγεννήσει κάποιος από την ΣΤ'.  

@Renez Χαχαχαχα δεν υπάρχει η γειτόνισσα! Με χρυσό την έπλεξε την κουβέρτα !!! 

@Jasmine@ Και εμένα έτσι είναι! Ότι και να φαω, ότι και να κάνω δεν σταματάει να κλοτσάει όποτε δεν μπορώ να δω ιδιαίτερη διαφορα. Ελπίζω να μην είναι και έξω υπερκινητικά μαιμουδάκια 

Έτσι χοροπηδάνε κι έξω μην έχετε αμφιβολίες!!!

• Χαχα 5

Q1jtp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Να ξέρεις χίλια χρόνια θα ζήσεις, το πρωί σε σκεφτόμουν , οτι χάθηκες!!!

αυτό που σίγουρα δεν μπορείς να πείς είναι οτι βαρέθηκες!!!

έχω δύο παρατηρήσεις: 1) τα 7 ολάκερα λεπτά που άργησες κακούργα, που τα παρατήρησαν??/αυτες δεν 'ειχαν το νου στην νύφη?σε εσένα το είχαν??

2) το βρακάκι που φάνηκε?τι χρώμα ήταν???διότι παιζει και αυτο το ρόλο του!!! 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

@Anastasia05 Ααααααχ, τίποτα δεν έλεγα, δεν ξόδευα καν το σάλιο μου, απλά τα λεγα με τον άντρα μου και γελάγαμε! Μου 'λεγε, σήκω να χορέψεις κι άλλο να σκάσουνε! Και το επόμενο πρωί που ήμουν κουρασμένη γτ αφήσαμε το airbnb 12 η ώρα, μου 'λεγε "Είναι επειδή χόρεψες χθεςςςς"

Εν τω μεταξύ απ'το μάτι, μου φυγε όλο το brownie στο φόρεμα, αλλά ποιός χέστηκε?? Not me.... Ήμουν η έγκυος με τη μικρή κοιλιά, το λάθος βρακί και το λεκέ του brownie <3

Α, κι απ΄ό,τι κατάλαβα, ο Ικαριώτικος είναι πιο επικίνδυνος απ'τα Νησιώτικα και τη Ντίσκο, να το δημοσιεύσουμε να το ξέρει ο κόζμοςςς! 

@EugenJen Αχ βρε Τζενούλα! 1. Μα βλέπεις? Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα, δεν κοιτάζαν την τελετή, τους άλλους κοίταζαν! Το σχόλιο ήταν "Παραλίγο να μην έρθεις ε?"

2. Το βρακάκι (βράκα δλδ) ήταν ένα ωραίο απ'τη Γαλλία, πράσινο με τίγρεις και φοίνικες πάνω (ναι ναι, ήταν τόσο μεγάλο που χώραγαν άνετα όλ'αυτά τα σχέδια :P ), μάλλον δεν τους άρεσε ο συνδυασμός πράσινο με το τυρκουάζ του φορέματος, αυτό φταίει!!! 

Πάντως ρε κορίτσια, η ζήλεια μετάξύ γυναικών, τί μάστιγα! Και τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να μένουμε απεριποίητες, με ράσο και βιδωμένες στην καρέκλα μας όλο το βράδυ για να μη μας σχολιάζουν?? Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει τα θέματά του αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να μαζέψουν λίγο το στόμα τους??  Κανένας άντρας πάντως δε μου κανε κανένα περίεργο σχόλιο μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη! 

• Χαχα 4

JeY7p2.png

@OctoberMom είσαι αφασία ρε παιδάκι μου! Καλά οι θειες κυρίως είναι πικροχολες, ειδικά στην επαρχεία, καλό να πουν δεν βρίσκουν κ δεν το καταλαβαινουν καν! Για να γελάμε είναι,ελπίζω οι νεότερες γενιές να είμαστε πιο κουλ αν και βλέπω πολύ κατιναριο κ στις συμμαθήτριες...:mrgreen:

Λοιπόν, εντάξει ηρέμησα, πετάω ελαφρώς! Με πήρε ο ντοκ!!! Όλα καλά με τις εξετάσεις κ ραντεβού αύριο πρωί παρακαλώ!!! Να Ναι καλά η κυρία που το ακύρωσε κ εγώ φυσικά που σπασοκλαμπανια με λες αλλά δεν έχω άδικο!:mrgreen:

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...