Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ναιιι ξεκίνησε πάλι η άτιμη.. ευελπιστώ να μην κρατήσει πολύ..

Ρε κορίτσια συνειδητοποιειτε πως σε μια εβδομάδα πάει κ ο Ιούλης?? Νιώθω λες κ ο χρόνος από την καραντινα κ μετά έχει μπει σε fast forward..

Ααααα μα Katken??? Jesus!!! Θα ναι αυτά τα μοντέρνα του ινσταγκραμ που μας λέει η κυρία Ισμήνη..

Πάντως ναι!! Τώρα μπορώ να περιμένω κ εκεί τηλέφωνο της να λέει για τον γαμπρό που χώρισε τη κόρη της επειδή η μάνα ήθελε να του πουλήσει το σπίτι που θα τους χάριζε χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα πολύ γελιοοο!! Θα το κάνει..

Όσο για το ότι μπαίνουμε στον Αύγουστο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω..Όλα έχουν πάει πολύ γρήγορα!!! Έτσι εύχομαι να είναι και η γέννα μας :x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Ετσιιιι και που είσαι ακόμα για το τσαγανό που έχουμε να αποκτήσουμε!!Να σου πω και εγώ το ίδιο θα έκανα μέχρι πριν μερικά χρόνια! Άστα! 

Είμαι καλά κορίτσι μου..μονο που τρέχω με κατι χαρτιά για τις άδειες που είχα πάρει! Ικα ,εργοδότη κλπ!

Πολύ ζέστη σημεραααα...

Για την άδεια μητρότητας πηγές ΙΚΑ?

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα πείτε ότι όλες ξέρετε την κατκεν εκτός από αυτή που ζει στη σπηλιά της.... εδώ κουκλίτσα μου υπάρχει σειρά καλλυντικών κατκεν!!!! Από το μυαλό μας νομίζεις τα βγάζουμε;

Ααααα κ καλλυντικά.. 

Τώρα μάλιστα!!

σε λίγο μπορώ να πάρω τη μεσημεριανή μου σιεστα ήσυχη για τη πλήρη αποκατάσταση της Κατερινουλας μας σε παρουσιάστρια-στυλιστρια και makenup designer..

Τέλεια!!

• Χαχα 1

Όσο για το ότι μπαίνουμε στον Αύγουστο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω..Όλα έχουν πάει πολύ γρήγορα!!! Έτσι εύχομαι να είναι και η γέννα μας :x

Εγώ εστειλα τον άντρα μου να πάρει βεβαίωση πητ σήμερα για να το στείλω στη δουλειά... τι συνεννόηση έκανε με το γιατρό δε ξέρω! Το χαρτί έγραφε ότι είμαι στον 8ο κ ότι γεννάω τον Οκτώβρη! Που αν τα υπολογίσεις θα είμαι 10ο θα τα έχω χωνέψει τα παιδιά...

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ναιιι ξεκίνησε πάλι η άτιμη.. ευελπιστώ να μην κρατήσει πολύ..

Ρε κορίτσια συνειδητοποιειτε πως σε μια εβδομάδα πάει κ ο Ιούλης?? Νιώθω λες κ ο χρόνος από την καραντινα κ μετά έχει μπει σε fast forward..

Ααααα μα Katken??? Jesus!!! Θα ναι αυτά τα μοντέρνα του ινσταγκραμ που μας λέει η κυρία Ισμήνη..

Πάντως ναι!! Τώρα μπορώ να περιμένω κ εκεί τηλέφωνο της να λέει για τον γαμπρό που χώρισε τη κόρη της επειδή η μάνα ήθελε να του πουλήσει το σπίτι που θα τους χάριζε χαχαχαχα

Κι εγώ έλεγα στη μαμά μου σήμερα... Δύο μήνες κ κάτι μείνανε.. τίποτα!!

Κ μετά θα έχουμε κι ένα νινι!:x

Κ λέγαμε πως θα είναι ο μεγάλος μου με το μωρό! Τι όμορφες σκέψεις!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ το ίδιο.. κ θα μας είναι,γιατί όχι??

Μια χαρά τα έχουμε καταφέρει όλες ως τώρα,θα τερματίσουμε λοιπόν κ ετσι;)

Στο Έλενα θα γεννήσεις εν τέλη Μαράκι?

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ εστειλα τον άντρα μου να πάρει βεβαίωση πητ σήμερα για να το στείλω στη δουλειά... τι συνεννόηση έκανε με το γιατρό δε ξέρω! Το χαρτί έγραφε ότι είμαι στον 8ο κ ότι γεννάω τον Οκτώβρη! Που αν τα υπολογίσεις θα είμαι 10ο θα τα έχω χωνέψει τα παιδιά...

Κι εγώ μίλησα με γιατρό κ θα παω την επόμενη εβδομάδα. 

Μην ανησυχείς κ να γεννήσεις νωρίτερα παίρνεις μετά τις ημέρες που δεν πήρες πριν

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Για την άδεια μητρότητας πηγές ΙΚΑ?

Όχι για τις άδειες που μου είχε γράψει ο γιατρός! Για την άδεια κυοφοριας (όπως που είπε η κυρία στο ΙΚΑ και μου έκανε παρατήρηση για το όνομα της άδειας χαχαχα:angry::mrgreen:)  θα μπορώ από 2 Αυγούστου και μετά που ξεκινάνε οι 56 μέρες.

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ μίλησα με γιατρό κ θα παω την επόμενη εβδομάδα. 

Μην ανησυχείς κ να γεννήσεις νωρίτερα παίρνεις μετά τις ημέρες που δεν πήρες πριν

Καλε το ξέρω... αλλά δε μπορώ να στείλω επίσημο χαρτί ότι είμαι στον 8ο κ γεννάω σε 2,5 μήνες θα με πάρουν με τις πέτρες!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κάπως περίεργα τα μετράνε..

Από σκέψου οι 40 εβδομαδες που μας αφήνουν να πάει το παιδί φυσιολογικα είναι ουσιαστικά 10 μηνες(40:4=10..) κ αυτό λένε γιατί δεν μετράνε τις πρώτες δύο εβδομάδες που ουσιαστικά δεν ήμασταν έγκυες( τη βδομάδα περιόδου κ μετά δλδ)

Τι να πω..μωρέ εγώ ξέρω απο 9 Σεπτεμβρη μπαίνουμε στον μήνα μας κ μέχρι εκεί έχουν μείνει μόνο 6 εβδομάδες:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχαχα Ε οχιιιιι!!!! 

Οπότε πήγες πρώτα στον γιατρό σου για την βεβαίωση ΠΗΤ και μετά αυτό το χαρτί το πας στον εργοδότη για να σου δώσει και αυτός κάποιο χαρτί και μετά τα πας στο ΙΚΑ? 

Just now, Renez είπε:

Ρε κάπως περίεργα τα μετράνε..

Από σκέψου οι 40 εβδομαδες που μας αφήνουν να πάει το παιδί φυσιολογικα είναι ουσιαστικά 10 μηνες(40:4=10..) κ αυτό λένε γιατί δεν μετράνε τις πρώτες δύο εβδομάδες που ουσιαστικά δεν ήμασταν έγκυες( τη βδομάδα περιόδου κ μετά δλδ)

Τι να πω..μωρέ εγώ ξέρω απο 9 Σεπτεμβρη μπαίνουμε στον μήνα μας κ μέχρι εκεί έχουν μείνει μόνο 6 εβδομάδες:x

Ναι αλλά από όπου κ να το πιάσω έτσι όπως τα έχει γράψει εγώ θα είμαι 9,5 μηνών! Χαχαχαχχα θα πάω να συνεννοηθώ μόνη μου...

Χαχαχαχαχα Ε οχιιιιι!!!! 

Οπότε πήγες πρώτα στον γιατρό σου για την βεβαίωση ΠΗΤ και μετά αυτό το χαρτί το πας στον εργοδότη για να σου δώσει και αυτός κάποιο χαρτί και μετά τα πας στο ΙΚΑ? 

Ναι ναι, εγώ θεωρώ ότι έπιασαν την κουβέντα... δεν έχω ΙΚΑ εγώ, απλά στέλνω το χαρτί στο hr της εταιρείας κ τα κανονίζουν αυτοί! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ το ίδιο.. κ θα μας είναι,γιατί όχι??

Μια χαρά τα έχουμε καταφέρει όλες ως τώρα,θα τερματίσουμε λοιπόν κ ετσι;)

Στο Έλενα θα γεννήσεις εν τέλη Μαράκι?

Ναι ναι στο Έλενας !!! Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι..γιατί ο γιατρός μου εξαρχής ήξερα βέβαια ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγει.. Αλλά μου είπε η θα μου συστήσει κάποιον άλλον γιατρό εκεί.. η ιδιωτικά μαζί του. (Ιδιωτικά με τιποτα) γενικά θα βρούμε λύσεις.. 

Ναι ναι στο Έλενας !!! Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι..γιατί ο γιατρός μου εξαρχής ήξερα βέβαια ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγει.. Αλλά μου είπε η θα μου συστήσει κάποιον άλλον γιατρό εκεί.. η ιδιωτικά μαζί του. (Ιδιωτικά με τιποτα) γενικά θα βρούμε λύσεις.. 

Ποιον έχεις? Το Δεσ...? Γιατί κ για αυτόν είχα ακούσει ότι θα φύγει λόγω συνταξιοδότησης..καλά ναι εννοείται ότι θα βρεις λύση παιδάκι μου !! 

Κ τον δικό μου ευχαρίστως να σου συστησω αν χρειαστείς αλλά κ αν πηγαίνει καλά ως τότε η εγκυμοσύνη σου κ δεν έχεις θέμα κ εσύ μπορείς να γεννήσεις κ με όποιον εφημερεύει..εγώ ξέρω πλεον πως τουλάχιστον οι μισοί εκεί κ παραπάνω είναι εξαιρετικοί ιατροί!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...