Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Renez τα λόγια είναι περιττά...ειναι από αυτές τις γριές τις καπατσες...απαπαπα...μπραβο σου πάντως που τις τα είπες! Έλεος!

Ζεστη σήμερα και είμαι ζαβλακωμενο. Μόνο μαγείρεμα έκανα κ τπτ άλλο. Περιμένω κ τηλ από τν γιατρό για τις εξετάσεις κ Μήπως με βολέψει σε ραντεβού κ έχω σκάσει από το άγχος. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Ένα έχω να πω!!! Δεν πάει καλά ο κόσμος...Ένα σοκ το έπαθα μόλις το διάβασα για το 50αρικο και με χρώματα ροζ !!! 

Δόξα το Θεό που έχω αποκτήσει πλέον αυτό το τσαγανο γτ μέχρι πριν 2 χρόνια από ντροπή θα το εσκαγα το 50ρικο φίλη!! Αλλά πλέον με χαίρομαι!! Ουφφφ

Εσύ πως είσαι σήμερα κοριτσάκι μου??

Just now, Christinα είπε:

@Renez τα λόγια είναι περιττά...ειναι από αυτές τις γριές τις καπατσες...απαπαπα...μπραβο σου πάντως που τις τα είπες! Έλεος!

Ζεστη σήμερα και είμαι ζαβλακωμενο. Μόνο μαγείρεμα έκανα κ τπτ άλλο. Περιμένω κ τηλ από τν γιατρό για τις εξετάσεις κ Μήπως με βολέψει σε ραντεβού κ έχω σκάσει από το άγχος. 

Πραγματικά δλδ αλλά δεν της περασε:twisted:

Πωωω κ εγώ 11:30.εφυγα από τη δουλειά γτ την άκουσαν από την ορθοστασία τα πόδια μου στο 4ωρο πλέον!! Ρε χαζουλα μου τι αγχώνεσαι γαμωτο?? Καλά δεν είναι η μπέμπα σου? Δε σου κάνει τσίκι τσίκι μέσα σου κάθε μέρα? Μη τρελαίνεσαι.. αλλιώς είπαμε το πολύ πολύ θα πας σε άλλον γιατρό..γιατί το αφήνεις να σε αγχωνει?

Οσο για το παιδί που θα το κρατούσε σίγουρα θα ήθελε χρήματα πάλι!! Αχχαχα

Κ εγώ αυτό ποντάρω!! Αλλά ούτως ή άλλως δεν σκόπευα..έλεγα μόνο σε καμία μεγάλη ανάγκη αν δε μπορούν οι δικοί μου αλλά τώρα δενννν φίλη..

Just now, Renez είπε:

Hallooo καλημέρα αγαπημένες μου!!

Καλά λέει η Αναστασία που είστε χαμένες? Ας πάρουμε την αγγλική φράση "no news=good news" κ πιστεύω πως είστε όλες σούπερ!!

Λοιποοοον ώρα να γράψω το σημερινό μου στορυ γτ θα σκάσω αν δε το βγάλω!!

Στο δίπλα σπίτι μας μενει μια σχετικά μεγάλη γυναίκα(άνω των 65)με τη κόρη της(καμία 35αρια..) εδώ κ 3 χρόνια που μετακομίσαμε πάλεψε λιγο να μας προσεγγίσει καλώντας μας για καφέ κτλ το αποφεύγουμε διακριτικά(τι κοινό να έχουμε με μια γυναίκα τώρα τέτοιας ηλικίας κ άγνωστης μας..πφφφ ) αλλά με τα πολλά είχαμε πάει 1-2 φορές από ντροπή..

Έκατσε λοιπόν η συγκυρία κ λιγο μετά που έμεινα έγκυος εγώ (τον Μάρτη θαρρώ λίγο πριν τη καραντίνα) η κόρη της βρήκε γαμπρό κ θα μετακόμιζε..έτσι εκείνη τρελάθηκε εν μέρη από τη χαρά της(το χε καημό να βρει άντρα η κόρη!) Αλλά συναμα ξενέρωσε τη ζωή της γτ θα έμενε μόνη..από τότε έριξε οοολα τα φώτα της σε εμάς!! (Εκτός του ότι είχε βάλει τον άντρα μου 2 φορές να κουβαλάει για τη μετακόμιση της κόρης της γτ ο γαμπρός δουλεύει πολύ κ δεν προλαβαίνει..ενώ κ δικός μου με 12 ωρο κάθε μέρα αράζει..αλλά ντρεπόταν ο καημένος κ πήγαινε..)

Και τι κάνει το μωρό? Κ εγώ θα στο κρατάω οπότε θες..κ θα είμαι σαν τη μάνα σου διπλα..κ πλέκω ρουχαλακια κ κουβέρτες κ έχω πολλά να του χαρίσω κ έλα από το σπίτι να τα δεις κτλ κτλ αυτό από τον Μάρτη ως τώρα κ εγώ όλο έλεγα είμαστε στη δουλειά όλο το ένα όλο το άλλο ξέφευγα.. σήμερα όμως με πέτυχε μόλις γυρνούσα από τη δουλειά (11:30) κ μου λέει έλα έλα για καφέ να τα δεις..

Πάω λοιπόν το καημένο μπίρι μπίρι με ειχε καμία ώρα περί ανέμων κ υδάτων (με ανάκριση βεβαίως βεβαίως για τη ζωή τη δική μ και του άντρα μου..τεσπα..) κ μου λέει

"μου ζήτησε μια γνωστή να πλένω για το εγγόνι της ένα σετ κουβερτακι με ζακετακι..εγώ βέβαια δεν κρατάω λεφτά αλλά τα βρήκαμε με έναν τενεκέ λάδι..κάτσε να σου φέρω να το δεις.." 

Το βλέπω εγώ,χρώματα ασπρο-ροζ-πορτοκαλι..αααα πολύ ωραίο λέω,για κοριτσάκι? 

Όχι όχι αγοράκι είναι για αυτό έβαλα πορτοκάλι..(το άφησα ασχολιαστο κ το έπαιζα ενθουσιασμενη..)

Κ εκεί με "τσιμπάει" κ μου λέει "πάρτο εσύ αφού σ' αρέσει θα πλέξω άλλο εγώ στη φίλη μου πάρτο πάρτο"  Εγώ να το αποφεύγω οοοπως μπορώ κάνα 5 λεπτό ωσπου λέω δε γαμιεται θα το χαρίσω στη κουμπάρα μου με τη μπέμπα..κ της λέω καλά εντάξει ,ευχαριστώ πολύ..

Και λέει "ε με τη φίλη μου τα είχαμε βρει με έναν τενεκέ λάδι,εσένα δε θα σου πάρω τόσο γτ ο τενεκές κάνει 75€ για τον μπέμπη σου θα στο δώσω στα 50€!!!!"

Σοκ η δικιά σας!!! Φίλες δε ξέρω πως είχε γίνει η φάτσα μου αλήθεια αλλά χωρίς να μιλήσω το κατάλαβε κ μου λέει "καταλαβαίνεις ότι είναι καλή η τιμή έτσι?"

Της λέω με όση ψυχραιμία μου έμεινε "κυρία Σ.. μου εγώ είπα ναι να τα πάρω γτ ένιωσα να με πιέζετε κ δεν ήθελα να σας προσβάλλω παρότι δε θεωρώ το ροζ με το πορτοκαλί αγοριστικο χρώμα.επισης έχει γίνει παρεξήγηση για το αν θα ήταν δώρο από εσάς ή αν θα τα αγορασω..αν πω στον άντρα μου ότι πήρα για τον γιο του κάτι ροζ κ μάλιστα με 50€ θα θυμώσει πολύ(ναι τα έριξα εκεί!!) Επίσης σας έχω πει πως η πεθερά μου πλέκει κ εκείνη(αλήθεια είπα..) κ ήδη έχει φτιάξει πράγματα για το παιδί κ τα περιμένω με το καλό. Κρατηστε αυτό λοιπόν ,να δω κ εγώ τι μου έχει φτιάξει η πεθερά μου κ θα μιλήσουμε αν ειναι."

Εκεί είδε κ το ύφος μου που ήθελα ή να τη σκοτώσω ή να τη πνίξω κ μου λέει "ναι ναι βέβαια κορίτσι μου εσύ να είσαι ήρεμη ,όλα θα τα βρουμε"..

Και έφυγα..ρεεεε τι φάση?? Ειλικρινά τα πήρα στη κράνα!! Με είχε 4 μήνες να μου πριζει έλα να δεις τι θα δώσω στο μωρό κ πόσο έχω από τη κόρη μου φυλαγμένα να σου χαρίσω(το έλεγε έτσι ξεκάθαρα χωρίς περιθώριο παρανόησης!!) Κ τελικά πάω με μισή καρδιά κ θα πληρώσω κ 50€ για ροζ κουβέρτα???????? Αυτή θα της πήγαινα να κρατήσει το παιδί που έλεγε κ θα μου ζητάτε μεροκάματο!!

Χαχαχαχαχαχα

Έλα μωρέ γλυκούλα τι σου έτυχε κι εσένα μέσα στη ντάλα κ τη ζέστη??!! Αν είναι δυνατόν!!!

Θράσος η κυριουλα!!! Στο 'χαριζει' εννοει σου κάνει πολύ καλή τιμη:lol:

Δυστυχώς για σένα,δεν παρεξηγήθηκε για να μην έχετε κι επόμενα!!

'ασε μας κουκλίτσα μου πες της κάνουμε ολοκληρη έρευνα αγοράς, έχουμε ομάδα τόσες φουσκοκοιλιτσες να δούμε μπάτζετ κ από πού θα βρούμε καλά πράγματα σε καλή τιμή κ μου πεταγεσαι εσύ με τη ροζ κουβερτα 50€??'

'Και να την ήθελα πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε στο φόρουμ με τη τζασμιν,τη Γιουτζίν και άλλες τόσες,δε μπορώ να πάρω τόσο γρήγορα  απόφαση'

Αυτό έπρεπε να πεις,να μη καταλάβει τίποτα να μην ξανασχοληθει

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Δόξα το Θεό που έχω αποκτήσει πλέον αυτό το τσαγανο γτ μέχρι πριν 2 χρόνια από ντροπή θα το εσκαγα το 50ρικο φίλη!! Αλλά πλέον με χαίρομαι!! Ουφφφ

Πωωω κ εγώ 11:30.εφυγα από τη δουλειά γτ την άκουσαν από την ορθοστασία τα πόδια μου στο 4ωρο πλέον!! Ρε χαζουλα μου τι αγχώνεσαι γαμωτο?? Καλά δεν είναι η μπέμπα σου? Δε σου κάνει τσίκι τσίκι μέσα σου κάθε μέρα? Μη τρελαίνεσαι.. αλλιώς είπαμε το πολύ πολύ θα πας σε άλλον γιατρό..γιατί το αφήνεις να σε αγχωνει?

Κ εγώ αυτό ποντάρω!! Αλλά ούτως ή άλλως δεν σκόπευα..έλεγα μόνο σε καμία μεγάλη ανάγκη αν δε μπορούν οι δικοί μου αλλά τώρα δενννν φίλη..

Άσε αν μου κολλήσει κάτι πάει κόλλησα! Κι επειδή 1η φορά δεν είχα προνοήσει εκ των προτέρων μου τη δίνει. Όπως το λες είναι, έτσι λέει κι ο άντρας μου αλλά το μυαλό μου...Η μπέμπα βέβαια ζουζουνιζει από μέσα κ ο μπέμπης(? ) απ έξω να μην βαριέμαι!:P

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Χαχχαχα αυτό που το πας??

Γίνεται να μην σας ενημέρωνα πρώτα??

Αλλά άσε γτ αν μάθαινε αυτή ότι έχω άλλες 15 εγκυουλες "πίσω" μου σας έβλεπα όλες καλεσμένες της για.... χαρίσματα!!! Χαχαχχα

Κ τώρα που το λες..δεν μιλάει η @Jasmine@ τώρα,κατάλαβες η κυρία? Γτ αυτή όντως υπερκαταναλωτικο ον θα λέει "μα δε πήρε η χαζη τη κουβερτουλα να μου τη στείλει εμένα μιας κ έχω μονο 5-6 για τη κάθε κόρη.."

Άσε αν μου κολλήσει κάτι πάει κόλλησα! Κι επειδή 1η φορά δεν είχα προνοήσει εκ των προτέρων μου τη δίνει. Όπως το λες είναι, έτσι λέει κι ο άντρας μου αλλά το μυαλό μου...Η μπέμπα βέβαια ζουζουνιζει από μέσα κ ο μπέμπης(? ) απ έξω να μην βαριέμαι!:P

Ορίστε αφού σε καθυσηχαζει κ ο αντρουλης σου τι άλλο θες παιδάκι μου?? Μη τρελαίνεσαιιι!!

Εύχομαι να σε δει βέβαια ο γιατρός σου να σου φύγει τελείως αλλιώς θα κλείσουμε είπαμε ραντεβού σε άλλον γιατρό κ τέλος!! Άντε γτ θα στο κλεισω εγώ από εδώ να ξες!!

• Χαχα 2

Εγώ ένα θα πω... υπάρχει τιμωρία κύριες μου για όλα αυτά που μας έχει πει η  @Renez για τα ροζ κ τα κοριτσάκια μας και την κηνυγανε ροζ κουβερτουλες....Χαχχαχαχα 

Πως θα βγάλει τα έξοδα του γάμου της κόρης;; Είναι αυτές η πεθερές που βλέπουμε στην katken, καπάτσες κ ύπουλες....

• Χαχα 6

SqfGp3.png

Καλέ πηγαινε σε ένα γιατρό! Που μένεις,να μπω ντοκτρ ενιταιμ να σου βρω εγώ ένα γιατρό!

Υπέρηχο δεν θες να κάνεις?

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ετσιιιι και που είσαι ακόμα για το τσαγανό που έχουμε να αποκτήσουμε!!Να σου πω και εγώ το ίδιο θα έκανα μέχρι πριν μερικά χρόνια! Άστα! 

Είμαι καλά κορίτσι μου..μονο που τρέχω με κατι χαρτιά για τις άδειες που είχα πάρει! Ικα ,εργοδότη κλπ!

Πολύ ζέστη σημεραααα...

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ ένα θα πω... υπάρχει τιμωρία κύριες μου για όλα αυτά που μας έχει πει η  @Renez για τα ροζ κ τα κοριτσάκια μας και την κηνυγανε ροζ κουβερτουλες....Χαχχαχαχα 

Πως θα βγάλει τα έξοδα του γάμου της κόρης;; Είναι αυτές η πεθερές που βλέπουμε στην katken, καπάτσες κ ύπουλες....

Σωστά δεν είχα σκεφτεί ότι θέλει η γυναίκα να μαζέψει για τον γάμο..

Μλκια μου ρε..να της δώσω κάτι τις τότε..:angry:

Katken?? Whats that??? Πάω να το γκουγκλαρω!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλέ πηγαινε σε ένα γιατρό! Που μένεις,να μπω ντοκτρ ενιταιμ να σου βρω εγώ ένα γιατρό!

Χαχχαχα το ίδιο ακριβώς σκεφτήκαμε!!!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κατερίνα Καινούργιου με τις πεθερές...καλά λιποθυμαω από το γέλιο :D8)

• Χαχα 2

Ετσιιιι και που είσαι ακόμα για το τσαγανό που έχουμε να αποκτήσουμε!!Να σου πω και εγώ το ίδιο θα έκανα μέχρι πριν μερικά χρόνια! Άστα! 

Είμαι καλά κορίτσι μου..μονο που τρέχω με κατι χαρτιά για τις άδειες που είχα πάρει! Ικα ,εργοδότη κλπ!

Πολύ ζέστη σημεραααα...

Ναιιι ξεκίνησε πάλι η άτιμη.. ευελπιστώ να μην κρατήσει πολύ..

Ρε κορίτσια συνειδητοποιειτε πως σε μια εβδομάδα πάει κ ο Ιούλης?? Νιώθω λες κ ο χρόνος από την καραντινα κ μετά έχει μπει σε fast forward..

Ααααα μα Katken??? Jesus!!! Θα ναι αυτά τα μοντέρνα του ινσταγκραμ που μας λέει η κυρία Ισμήνη..

Πάντως ναι!! Τώρα μπορώ να περιμένω κ εκεί τηλέφωνο της να λέει για τον γαμπρό που χώρισε τη κόρη της επειδή η μάνα ήθελε να του πουλήσει το σπίτι που θα τους χάριζε χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτό θα κάνω κορίτσι μου,θα περιμένω μέχρι το απόγευμα να με πάρει κ μετά θα κλείσω αλλού. 

Σας ευχαριστώ που ασχολείστε με τη κουταμάρα μου!

@Renez πολύ γέλασα με ροζ κουβερτουλες που σε κυνηγούν, να δεις που η γειτόνισσα είναι της τζασμιν...τρελές! 

Απαπαπα καλέ δεν ξέρει την κατκεν? Από που σε φέραμε εσενα χρυσό μου? Χιχιχιχι εμείς που είμαστε το πρωί σπίτι έχουμε κ τα τυχερά μας...αχαχαχαχχα:shock:

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα το ίδιο ακριβώς σκεφτήκαμε!!!!

Just now, Renez είπε:

Ναιιι ξεκίνησε πάλι η άτιμη.. ευελπιστώ να μην κρατήσει πολύ..

Ρε κορίτσια συνειδητοποιειτε πως σε μια εβδομάδα πάει κ ο Ιούλης?? Νιώθω λες κ ο χρόνος από την καραντινα κ μετά έχει μπει σε fast forward..

Ααααα μα Katken??? Jesus!!! Θα ναι αυτά τα μοντέρνα του ινσταγκραμ που μας λέει η κυρία Ισμήνη..

Πάντως ναι!! Τώρα μπορώ να περιμένω κ εκεί τηλέφωνο της να λέει για τον γαμπρό που χώρισε τη κόρη της επειδή η μάνα ήθελε να του πουλήσει το σπίτι που θα τους χάριζε χαχαχαχα

Αυτό θα κάνω κορίτσι μου,θα περιμένω μέχρι το απόγευμα να με πάρει κ μετά θα κλείσω αλλού. 

@Renez πολύ γέλασα με ροζ κουβερτουλες που σε κυνηγούν, να δεις που η γειτόνισσα είναι της τζασμιν...τρελές! 

Απαπαπα καλέ δεν ξέρει την κατκεν? Από που σε φέραμε εσενα χρυσό μου? Χιχιχιχι εμείς που είμαστε το πρωί σπίτι έχουμε κ τα τυχερά μας...αχαχαχαχχα:shock:

Μα πείτε ότι όλες ξέρετε την κατκεν εκτός από αυτή που ζει στη σπηλιά της.... εδώ κουκλίτσα μου υπάρχει σειρά καλλυντικών κατκεν!!!! Από το μυαλό μας νομίζεις τα βγάζουμε;

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Τι ευχαριστείς παιδάκι μου!? Ή είμαστε μαζί σε όλα της εγκυμοσύνης ή όχι !!;)

Νταξ νταξ ντεεε...τη ξέρω κ η αλήθεια είναι το βλέπω όταν το πετύχαινω (κυρίως στη καραντίνα δλδ..)αλλά δε ξέρω τη μοντερνια του ονόματος καλεεε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...