Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , EugenJen είπε:

Η Νίνα νομίζω ναι είπε το έχει ακόμα..τι δόντια να έχει μωρέ το παιδί ??εσύ ειπαμε θα τους βάλεις δυο διαφορετικά κομποσχοινακια και θα γραφεις παιδι ροζ εφαγε ταδε ώρα κ ΄ταδε ml :tongue:

Ναι ναι εγώ το έχω ακόμα. Και τα δυο άθικτα. 

Δεκαπέντε δόντια παρακαλω... Και τρωει ότι τρώμε.. Ατυχημα με τη Σόφη δεν παθαμε ποτε.. 

Just now, Renez είπε:

Εντάξει δε νομίζω να επιτρέπεται αλλά κ να επιτρεπόταν εγώ προσωπικά θα έπαιρνα άλλα..

Πάντως εξαιρετική ιδέα του ψυγείου!!! Θα τα ανακουφίζει περισσότερο φαντάζομαι..

Το λένε όλοι οι παιδιατροι να τα βάζουμε ψυγείο για να ανκουφιζονται τα ουλα τους καθώς τα ουλα φ λέγονται πριν ανοίξουν... Όλες οι κρέμες όμως, όπως και το ουζο απαγορευονται... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ναι ναι εγώ το έχω ακόμα. Και τα δυο άθικτα. 

Δεκαπέντε δόντια παρακαλω... Και τρωει ότι τρώμε.. Ατυχημα με τη Σόφη δεν παθαμε ποτε.. 

Ότι απάντησες στη κοντέσσα για να υπερασπιστείς τη Σόφη με ξεπερνάει χαχαχαχα

Αυτή η καμηλοπάρδαλη έχει διχάσει καρδιές τελικά χαχαχα

Πάντως εμάς είναι μικρότερο το σπίτι 75τμ κ με το 10ωρο που βαζουν στη πολυκατοικία καλοριφέρ μένεις φουλ ζεστό..σίγουρα παίζει ρολο κ ότι έχουμε πάνω κάτω άλλο διαμέρισμα γτ τα ρετιρέ πχ είναι πάντα πιο παγωμένα κ έχουμε κ καλά κουφώματα..

Τεσπα,θα τα βρούμε μωρέ κ με το κρύο όλες σιγά..δεν είμαστε κ στην Αλάσκα!!

Όντως η υγρασία τσακίζει κόκκαλα αλλά αφού έχετε αφυγραντήρες μια χαρά!!

Κ όπως ειπε η @Christinα μέχρι 20 βαθμούς θέλουν τα μπεμπέ οπότε μια χαρα;)

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Μα αφου παιρνω ποσοστα... Την αγαπώ τη Σόφη. Ανακοθφιζει το παιδακι μουυυυ.    Και έχουμε πολλα δόντια για την ηλικία μας.. Να μην το παινεψω το καμάρι μου,? Χθες έφαγε καλαμάκι κοτόπουλο και πιτα και τηγανιτές πατατες+ βραστα κολοκυθια χαχαχα

Να μην φουσκωσω από περηφανια?? 

Αφου πηρα το οκ από παιδιατρους, ξεκινήσαμε και τα ψητα στα καρβουνα.. 

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μα αφου παιρνω ποσοστα... Την αγαπώ τη Σόφη. Ανακοθφιζει το παιδακι μουυυυ.    Και έχουμε πολλα δόντια για την ηλικία μας.. Να μην το παινεψω το καμάρι μου,? Χθες έφαγε καλαμάκι κοτόπουλο και πιτα και τηγανιτές πατατες+ βραστα κολοκυθια χαχαχα

Να μην φουσκωσω από περηφανια?? 

Αφου πηρα το οκ από παιδιατρους, ξεκινήσαμε και τα ψητα στα καρβουνα.. 

Έτσι πρέπει!! Να ναι μερακλής ο γιοκας!!;)

Just now, Renez είπε:

Έτσι πρέπει!! Να ναι μερακλής ο γιοκας!!;)

Μερακλής... Και ακαταμάχητος... :rolleyes:

Κουκουβάγια... 

Κουβέρτα από τζάμπο, έχουμε με τον Μίκη και το ελεφαντακι με τον ήλιο... Είναι πολθ ζεστές και οι δυο.. Για Νοέμβρη θα ναι ότι πρεπει.. Να παρετε κορίτσια. Δεν βγάζουν χρώμα, και στεγνώνουν αμέσως.. Και δεν μάδανε... 

Είναι ποιοτικες, κάτι που παλι δεν περιμενα, σαν τις πετσετες που σας έγραψα.. 

Επίσης παιρνω αποστειρωμένος γάζες από εκεί, τις 5*5 , καθώς του κάνω όρο ακόμα και τώρα κάθε μέρα, τις έχει 0,75 λεπτά τις 15 γάζες.. Αυτές χρειάζονται και για τον αφαλό... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πάντως εμάς είναι μικρότερο το σπίτι 75τμ κ με το 10ωρο που βαζουν στη πολυκατοικία καλοριφέρ μένεις φουλ ζεστό..σίγουρα παίζει ρολο κ ότι έχουμε πάνω κάτω άλλο διαμέρισμα γτ τα ρετιρέ πχ είναι πάντα πιο παγωμένα κ έχουμε κ καλά κουφώματα..

Τεσπα,θα τα βρούμε μωρέ κ με το κρύο όλες σιγά..δεν είμαστε κ στην Αλάσκα!!

Όντως η υγρασία τσακίζει κόκκαλα αλλά αφού έχετε αφυγραντήρες μια χαρά!!

Κ όπως ειπε η @Christinα μέχρι 20 βαθμούς θέλουν τα μπεμπέ οπότε μια χαρα;)

Εν τω μεταξύ εγώ το καλοριφέρ το βάζω στους 23 ,κ με κυνηγάει ο άντρας μου ότι κάνω το σπίτι φούρνο, που το μωρό θα θέλει 20 τι θα κάνω η κρυουλιαρα μάνα;;;

• Χαχα 3

C1JTp3.png

7 hours ago, Jasmine@ said:

Συμφωνώ ότι η κατάψυξη ωαρίων είναι η καλύτερη λύση γιατί όσο μεγαλώνουμε είναι πιο δύσκολο να έχουμε καλά ωάρια... επίσης έλεγε το άρθρο ότι αν πήγαινα γιαεξωσωματικη κ μου εμέναν ωάρια τα οποία δεν ήθελα γιατί είχα κάνει τα παιδιά που ήθελα! Τα έδιναν σε Αλλες χωρίς να ενημερώσουν...

Καλά, το "χωρίς να ενημερώσουν" είναι απαράδεκτο, αλλά και πάλι δε πιστεύω να περισσεύουν συχνά ωάρια, γιατί από όσο ξέρω πάντα θέλουν να τα γονιμοποιούν όλα. Κι εγώ δεν το ήξερα πριν τα ψάξω κ το ζήσω όλο αυτό, αλλά στην πορεία της εξωσωματικής έχεις πολλές απώλειες... γι'αυτό θέλουν να βγάλουν γύρω στα 15 ωάρια, για να γονιμοποιηθούν τα 10-11, τα μισά από αυτά να φτάσουν βλαστοκύστες (5 ημερών) και ίσως 2-3 να εμφυτευτούν στο τέλος.

5 hours ago, Renez said:

Κοίτα προς το παρόν ξέρουμε για τα ποσοστά της @Ninamc από τη Σόφη, της @Anastasia05 από το γκαβισκον και τη δική μου προώθηση κεραλοιφης μέχρι να κύκλοφορησει στην αγορά..

Να δούμε πια άλλη θα αρχίσει να παίρνει ποσοστα:P

Ξέχασες τα ποσοστά μου από τη λανολίνη!:P

4 hours ago, Renez said:

Ιουυυ επίσης!!

Εγώ θα κάνω αμάν κ πως να πέσει να μην το βλέπω όχι να το χω κ ενθύμιο!!

Κ στη τελική τι καλύτερο ενθύμιο από τα ίδια μας τα παιδάκια?????^_^

Αλλιώς Μ αρέσουν αυτά τα καδρακια που κανείς με γύψο πατουσακια κ χεράκια..ως εκεί!!

Κι εγώ κοιτάω να παραγγείλω ένα τέτοιο καδράκι... βρήκα ένα τέλειο που βάζεις φωτο του μωρού στη μέση και αποτύπωμα από χεράκι-πατουσάκι στα πλάγια, μόνο που αυτό είναι με ειδικό μελάνι σε χαρτί, όχι με γύψο!

1 hour ago, Jasmine@ said:

Κάπως έτσι θα γίνει... η θα της βαφτίσω α κ β εκτός κ αν μοιάζουν τόσο πολύ!ωραια μάνα θα είμαι να μην ξεχωρίζω τα παιδιά μου... χαχαχχα

Χαχα, και μένα με την αδερφή μου έτσι λένε μας είχαν στο μαιευτήριο... εγώ ήμουν το α και εκείνη το β!:wink:

Just now, Jasmine@ said:

Κ εμένα 120τμ είναι, αλλά ευτυχώς έχει αυτόνομη θέρμανση. Κ βασικά είναι ένα τριώροφο,3οροφοδιαμερίσματα όλα κ όλα... ναι το ξέρω ότι δεν κάνει με το μωρό το τζάκι κ καλύτερα! Ο άντρας μου θέλει να το ανάβουμε, εγώ δεν τρελαίνομαι...

μωρε ότι κ να βάλεις σαν το καλοριφέρ δεν είναι τίποτα τέλος!

Πάντως κορίτσια μου τώρα που συνήθισα εδώ με το αέριο και τον θερμοστάτη να κρατάει σταθερή θερμοκρασία σε όλο το σπίτι όλο το χρόνο, μου κακοφαίνεται στην Ελλάδα με το καλοριφέρ που μία είναι αναμμένο και ζεσταίνεσαι κ μια είναι κλειστό και ξεπαγιάζεις.:unsure:

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλά, το "χωρίς να ενημερώσουν" είναι απαράδεκτο, αλλά και πάλι δε πιστεύω να περισσεύουν συχνά ωάρια, γιατί από όσο ξέρω πάντα θέλουν να τα γονιμοποιούν όλα. Κι εγώ δεν το ήξερα πριν τα ψάξω κ το ζήσω όλο αυτό, αλλά στην πορεία της εξωσωματικής έχεις πολλές απώλειες... γι'αυτό θέλουν να βγάλουν γύρω στα 15 ωάρια, για να γονιμοποιηθούν τα 10-11, τα μισά από αυτά να φτάσουν βλαστοκύστες (5 ημερών) και ίσως 2-3 να εμφυτευτούν στο τέλος.

Κι εγώ κοιτάω να παραγγείλω ένα τέτοιο καδράκι... βρήκα ένα τέλειο που βάζεις φωτο του μωρού στη μέση και αποτύπωμα από χεράκι-πατουσάκι στα πλάγια, μόνο που αυτό είναι με ειδικό μελάνι σε χαρτί, όχι με γύψο!

Χαχα, και μένα με την αδερφή μου έτσι λένε μας είχαν στο μαιευτήριο... εγώ ήμουν το α και εκείνη το β!:wink:

Πάντως κορίτσια μου τώρα που συνήθισα εδώ με το αέριο και τον θερμοστάτη να κρατάει σταθερή θερμοκρασία σε όλο το σπίτι όλο το χρόνο, μου κακοφαίνεται στην Ελλάδα με το καλοριφέρ που μία είναι αναμμένο και ζεσταίνεσαι κ μια είναι κλειστό και ξεπαγιάζεις.:unsure:

Ωωωω σωστά φίλη η λανολινη!!!! 

Όντως τη ξέχασα:D

Ααα πολύ καλό το κόλπο του θερμοστάτη με το φυσικό αέριο..να κ τα καλα της Αμερικής !! Έχετε κ σκουπιδοφαγο όπως στις ταινίες?? Κ υπόγειο με αυτές τις τεράστιες τσιγκινες σόμπες (μποιλερ) για να ζεσταίνουν το νερο!?

Just now, Eva137 είπε:

Με το που είπες θερμοστάτη...θυμήθηκα όλες τις ταινίες (θρίλερ ) που κάτι πάθαινε ο θερμοστάτης κ τρεχανε στα υπόγεια κι όλο κάτι γινόταν:tongue:

Εγώ έχω ένα τρίπτυχο καδρακι που έχει πατουσακι-φωτογραφια-χερακι και το ξύλο της κορνίζας είναι παρόμοιο με όλα τα έπιπλα κ είναι υπέροχο:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Με το που είπες θερμοστάτη...θυμήθηκα όλες τις ταινίες (θρίλερ ) που κάτι πάθαινε ο θερμοστάτης κ τρεχανε στα υπόγεια κι όλο κάτι γινόταν:tongue:

Εγώ έχω ένα τρίπτυχο καδρακι που έχει πατουσακι-φωτογραφια-χερακι και το ξύλο της κορνίζας είναι παρόμοιο με όλα τα έπιπλα κ είναι υπέροχο:x

Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν:D τύπου να βγαίνει ο Φρέντυ κρουκερ :P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Δε κατεβαινα εκεί κάτω νύχτα,που να έπιανε φωτια:lol:

Γενικσ ενώ Μ αρέσει να τα βλέπω δε θα ήθελα ποτέ σπίτι με υπόγειο ή σοφίτα, εγκυμονούν κινδύνους:ph34r:

Just now, Renez είπε:

Γενικσ ενώ Μ αρέσει να τα βλέπω δε θα ήθελα ποτέ σπίτι με υπόγειο ή σοφίτα, εγκυμονούν κινδύνους:ph34r:

Οι σοφίτες έχουν φαντάσματα..όλοι το ξέρουν αυτο:lol:

Τις λατρεύω όμως!!! Τρελαίνομαι για σοφίτες!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Οι σοφίτες έχουν φαντάσματα..όλοι το ξέρουν αυτο:lol:

Τις λατρεύω όμως!!! Τρελαίνομαι για σοφίτες!!!

Ναι κ επίσης όμως έχει πράγματα νεκρών,κρυμμένους κλόουν καιιιιι το κουτάκι με τα δοντια/μαλλιά τις @Christinα :mrgreen:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...