Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

ε ναι κ εγώ το ίδιο ξαπλώνουμε τώρα στον καναπέ και χαζευουμε  και λέω συνέχεια του άντρα μου , την κόρη σου που θα την έχεις τον χειμώνα??κ μου λέει πάνω μου :wub:

και να ξέρεις η μανδαμ έχει κ υπνόσακο!!!!! κ λέει για μένα μετά!

Just now, Renez είπε:

Καλά σου λέει κυρία μου,με τον υπνοσακο θα την έχεις αγκαλιά!! Η θα τη τυλίγεις με αυτές τις πολυσυζητημένες πάνες αγκαλιας αφού θα καταλήξουμε να έχουμε καμία 20αρια η κάθε μία:P

Μου έχουν δώσει υπνόσακο να ξέρετε κ είναι αχρησιμοποίητος, δε τη βόλεψε καθόλου.... δλδ εσείς Δεκέμβρη που σηκώνεστε από το κρεβάτι δεν κρυώνετε;;; Τόσο κρυουλιαρα είμαι γαμωτο!;;;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Μου έχουν δώσει υπνόσακο να ξέρετε κ είναι αχρησιμοποίητος, δε τη βόλεψε καθόλου.... δλδ εσείς Δεκέμβρη που σηκώνεστε από το κρεβάτι δεν κρυώνετε;;; Τόσο κρυουλιαρα είμαι γαμωτο!;;;

Είναι ανάλογα το παιδί. Ίσως βολεψει τη μια τη δικιά σου κ την άλλη όχι!;-)

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

εγώ σου είπα κοιμάμαι με χνουδωτες πυζάμες ε τι αλλο να βάλω πάνω μου βρε χριστιανή??στολή του σκι?:lol:

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εσύ μενεις σε χωριό πουλάκι μου,έχετε δροσουλα..εμείς εδώ με τις πολυκατοικίες γυρω γύρω τι να κρυωσουμε??

Κ σταματά υπερκαταναλωτικο πλάσμα να δικαιολογήσε!!:mrgreen:

Πάρε ότι θες μωρεεε ωχουυυ αφού όλες ξέρουμε μέσα μας στο τέλος πως ούτε τα μισά δε θα χρησιμοποιησουμε κ να θέλουμε πιθανόν να μη μας βολεψουν πολλά οπότε..βλέποντας κ κάνοντας..

Just now, EugenJen είπε:

εγώ σου είπα κοιμάμαι με χνουδωτες πυζάμες ε τι αλλο να βάλω πάνω μου βρε χριστιανή??στολή του σκι?:lol:

Κ εγώ με χνουδωτές πυτζαμες είμαι!!! Αλλά αν σηκωθώ το βράδυ μα πάω τουαλέτα κρυώνω....

Just now, Renez είπε:

Εσύ μενεις σε χωριό πουλάκι μου,έχετε δροσουλα..εμείς εδώ με τις πολυκατοικίες γυρω γύρω τι να κρυωσουμε??

Κ σταματά υπερκαταναλωτικο πλάσμα να δικαιολογήσε!!:mrgreen:

Πάρε ότι θες μωρεεε ωχουυυ αφού όλες ξέρουμε μέσα μας στο τέλος πως ούτε τα μισά δε θα χρησιμοποιησουμε κ να θέλουμε πιθανόν να μη μας βολεψουν πολλά οπότε..βλέποντας κ κάνοντας..

Ζηλεύεις τη δροσιά κ τον καθαρό αέρα μας... εντάξει δε ξέρω ίσως να μην τις πάρω, κ βλέπω αργότερα.δε θέλω να φορτωθω κ με πολλά άχρηστα γιατί μετά τι θα τις κανω

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ με χνουδωτές πυτζαμες είμαι!!! Αλλά αν σηκωθώ το βράδυ μα πάω τουαλέτα κρυώνω....

Ζηλεύεις τη δροσιά κ τον καθαρό αέρα μας... εντάξει δε ξέρω ίσως να μην τις πάρω, κ βλέπω αργότερα.δε θέλω να φορτωθω κ με πολλά άχρηστα γιατί μετά τι θα τις κανω

Υποθέτω μιλάς να σηκωθείς το βράδυ με κλειστά τα καλοριφερ...αμα κρυώνεις και με ανοιχτά τα καλοριφέρ ρε φίλη τι να πω????

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Υποθέτω μιλάς να σηκωθείς το βράδυ με κλειστά τα καλοριφερ...αμα κρυώνεις και με ανοιχτά τα καλοριφέρ ρε φίλη τι να πω????

Ε ναι ρε με κλειστά καλοριφέρ εννοώ, νύχτα..

τωρα δλδ με τα μωρά δε θα τα κλείνουμε καθόλου;;;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Άκου φίλη καταυλακιωτισα η υγρασία η τροπική η δική μας δεν παλεύεται! Θα έχεις μια φλις κ θα το σκεπαζεις λίγο στη πλάτη που θα το έχεις αγκαλιά. Αν το σπίτι γενικά δεν είναι κ πολύ ζεστό θα τα τυλιγεις το χειμώνα με αυτές τις φλις κ στο σαλόνι που θα τις έχεις στο ριλαξ πχ μετά το μπανιο. Μη πάρεις 500 βελουτέ, 4 που λες φτάνουν,είναι 2 μικρές κ 2 κουνιας όποτε είσαι κομπλέ. Μη σου πω να τις σκεπαζεις ξεχωριστά με τις μικρές.

Στο λίκνο Τζεν μικρή να βάλεις, απαγορεύεται να είναι μπόλικη. Γενικά θα σου πει ο παιδίατρος τα χεράκια έξω, σκεπασμένα από το στηθος κ κάτω. Εμένα κάθε φορά που ερχόταν επίσκεψη αυτός του μαιευτηρίου την έβγαζε κ έλεγε οχι αυτα! 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Άκου φίλη καταυλακιωτισα η υγρασία η τροπική η δική μας δεν παλεύεται! Θα έχεις μια φλις κ θα το σκεπαζεις λίγο στη πλάτη που θα το έχεις αγκαλιά. Αν το σπίτι γενικά δεν είναι κ πολύ ζεστό θα τα τυλιγεις το χειμώνα με αυτές τις φλις κ στο σαλόνι που θα τις έχεις στο ριλαξ πχ μετά το μπανιο. Μη πάρεις 500 βελουτέ, 4 που λες φτάνουν,είναι 2 μικρές κ 2 κουνιας όποτε είσαι κομπλέ. Μη σου πω να τις σκεπαζεις ξεχωριστά με τις μικρές.

Στο λίκνο Τζεν μικρή να βάλεις, απαγορεύεται να είναι μπόλικη. Γενικά θα σου πει ο παιδίατρος τα χεράκια έξω, σκεπασμένα από το στηθος κ κάτω. Εμένα κάθε φορά που ερχόταν επίσκεψη αυτός του μαιευτηρίου την έβγαζε κ έλεγε οχι αυτα! 

εεεεεμ αυτό έχω διαβάσει κ εγώ γιαυτό το λέω!!!μπηκε κουβερτα λικνου στο καλαθακι μας...:)

C1JTp3.png

Επιτέλους κάποιος να με καταλάβει.... μα κάπως έτσι το σκεφτομουν κ εγώ όπως το λες!!! Εσυ έχεις το καλοριφέρ όλη μέρα ανοιχτό;;;;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Τέλη Νοέμβρη που θα χρειαστεί να ανάψουμε θα έχουν ψιλοξεπεταχτει τα μωρά, σταθερή θερμοκρασία θέλουν γύρω στους 20,δν είναι πολύ,κ τη νύχτα με κουβέρτα αν έχει ζεσταθεί καλά το σπίτι από πριν θα το κλεινεις οταν πέφτετε για ύπνο ή όπως κάνεις. Γενικά όπως νοιώθεις νοιώθουν κ ίσως λίγο πιο ζεστά. Φαντάσου εμείς φοράμε φανελάκι ραντακι με βελουτέ πιζαμα κ αυτά μακρυμανικο φανελάκι με ολόσωμη φορμακι...Ε τι στο καλό! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Επιτέλους κάποιος να με καταλάβει.... μα κάπως έτσι το σκεφτομουν κ εγώ όπως το λες!!! Εσυ έχεις το καλοριφέρ όλη μέρα ανοιχτό;;;;

Δεν έχω τπτ φίλη άσε, κ δεν βρίσκω σπίτι να φύγω... Έχω θερμοπομπο σε σαλόνι κ δωμάτιο, το υπόλοιπο σπίτι Σιβηρία! Στο δωμάτιο το άναβα κατά τις 7.00 στο νορμάλ κρύο κ το έκλεινα κατά τις 2.00. Στο σαλόνι από νωρίς μέχρι να πάμε στο δωμάτιο. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

εμείς ρε αγάπη έχουμε αέριο , εαν το αφήσουμε ολη νύχτα ανοιχτό ξυπνάμε μούσκεμα απο τον ίδρωτα, το ρυθμίζω να κλείνει κατα τις 2, κάτι παρόμοιο θα κάνω κ τώρα με το μωρό

C1JTp3.png

Τέλη Νοέμβρη που θα χρειαστεί να ανάψουμε θα έχουν ψιλοξεπεταχτει τα μωρά, σταθερή θερμοκρασία θέλουν γύρω στους 20,δν είναι πολύ,κ τη νύχτα με κουβέρτα αν έχει ζεσταθεί καλά το σπίτι από πριν θα το κλεινεις οταν πέφτετε για ύπνο ή όπως κάνεις. Γενικά όπως νοιώθεις νοιώθουν κ ίσως λίγο πιο ζεστά. Φαντάσου εμείς φοράμε φανελάκι ραντακι με βελουτέ πιζαμα κ αυτά μακρυμανικο φανελάκι με ολόσωμη φορμακι...Ε τι στο καλό! 

Δεν έχω τπτ φίλη άσε, κ δεν βρίσκω σπίτι να φύγω... Έχω θερμοπομπο σε σαλόνι κ δωμάτιο, το υπόλοιπο σπίτι Σιβηρία! Στο δωμάτιο το άναβα κατά τις 7.00 στο νορμάλ κρύο κ το έκλεινα κατά τις 2.00. Στο σαλόνι από νωρίς μέχρι να πάμε στο δωμάτιο. 

Καλά στο προηγούμενο σπίτι που ήμουν ήταν μεζονέτα δίπλα στη θάλασσα... ένα χάος! Δε ζεσταινόταν με τίποτα όπως καταλαβαίνεις... καθομαστε βράδυ στο καθιστικό με τζάκι κ για να ανέβω πάνω στην κρεβατοκάμαρα τουρτούριζα... τώρα εδώ που είμαστε είναι πάλι πολύ μεγάλο αλλά οκ ζεσταίνεται μια χαρά κ κρατάει τη θερμοκρασία κιολας! Έχω κ τζάκι βέβαια αλλά δεν το προτιμώ γιατί ζεσταίνει μόνο το ένα δωμάτιο... για την υγρασία δοκίμασε αφυγραντηρα, εγώ είδα διαφορά τουλάχιστον πάνω 3 βαθμούς στο σπίτι!

Just now, EugenJen είπε:

εμείς ρε αγάπη έχουμε αέριο , εαν το αφήσουμε ολη νύχτα ανοιχτό ξυπνάμε μούσκεμα απο τον ίδρωτα, το ρυθμίζω να κλείνει κατα τις 2, κάτι παρόμοιο θα κάνω κ τώρα με το μωρό

Ντέν έχουμε αέριο καρντια μου...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά στο προηγούμενο σπίτι που ήμουν ήταν μεζονέτα δίπλα στη θάλασσα... ένα χάος! Δε ζεσταινόταν με τίποτα όπως καταλαβαίνεις... καθομαστε βράδυ στο καθιστικό με τζάκι κ για να ανέβω πάνω στην κρεβατοκάμαρα τουρτούριζα... τώρα εδώ που είμαστε είναι πάλι πολύ μεγάλο αλλά οκ ζεσταίνεται μια χαρά κ κρατάει τη θερμοκρασία κιολας! Έχω κ τζάκι βέβαια αλλά δεν το προτιμώ γιατί ζεσταίνει μόνο το ένα δωμάτιο... για την υγρασία δοκίμασε αφυγραντηρα, εγώ είδα διαφορά τουλάχιστον πάνω 3 βαθμούς στο σπίτι!

Ντέν έχουμε αέριο καρντια μου...

Έχω αφυγραντηρα αλλά δείχνει μονίμως 65%,καλά δλδ. Γενικά είναι ζεστό διαμέρισμα ευηλιο κ έχει 2 ορόφους από πάνω όποτε οκ δεν είναι ταράτσα αλλά κ πάλι αν δεν ζεσταίνεται ομοιόμορφα το σπίτι υπάρχουν απώλειες. Έχει κ τζάκι αλλά λείπουμε όλη μέρα, άσε που μια δουλειά παραπάνω κ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, δεν κάνει κ με τι μωρό...Γενικά εδώ στις πολυκατοικίες το έχουν καταργήσει το πετρέλαιο ,ακόμα κ σε διαμερίσματα που βρίσκω. Και πώς ζεσταίνει 100τ σπίτι?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Έχω αφυγραντηρα αλλά δείχνει μονίμως 65%,καλά δλδ. Γενικά είναι ζεστό διαμέρισμα ευηλιο κ έχει 2 ορόφους από πάνω όποτε οκ δεν είναι ταράτσα αλλά κ πάλι αν δεν ζεσταίνεται ομοιόμορφα το σπίτι υπάρχουν απώλειες. Έχει κ τζάκι αλλά λείπουμε όλη μέρα, άσε που μια δουλειά παραπάνω κ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, δεν κάνει κ με τι μωρό...Γενικά εδώ στις πολυκατοικίες το έχουν καταργήσει το πετρέλαιο ,ακόμα κ σε διαμερίσματα που βρίσκω. Και πώς ζεσταίνει 100τ σπίτι?

Κ εμένα 120τμ είναι, αλλά ευτυχώς έχει αυτόνομη θέρμανση. Κ βασικά είναι ένα τριώροφο,3οροφοδιαμερίσματα όλα κ όλα... ναι το ξέρω ότι δεν κάνει με το μωρό το τζάκι κ καλύτερα! Ο άντρας μου θέλει να το ανάβουμε, εγώ δεν τρελαίνομαι...

μωρε ότι κ να βάλεις σαν το καλοριφέρ δεν είναι τίποτα τέλος!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...