Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι δεν εχουν ίδιες διαστάσεις κάποια είναι πολύ μεγάλα... έτσι κ αλλιώς η πάνα- σεντόνια θα ακουμπάει το παιδί, το οποίο θα είναι κ ντυμένο! Για να καταλάβεις την κουβέρτα τη διάλεξε ο άντρας μου κ από ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι το μόνο που ενθουσιάστηκε με την ποιότητα κ γενικως όπως είναι...

Εμένα πχ είναι πολύ μεγάλο το λίκνο..(θαρρώ είχα διαβάσει βέβαια πως είναι το μεγαλύτερο νομίζω της αγορα..εμμμ έχουμε κ προσόντα να απλώνουμε κυρίες μου!!)

σκεφτείτε ότι οι διαστάσεις του στρώματος του λικνου είναι 60×86 και της κούνιας είναι 66×119 οπότε για αυτόν το λόγο θα χρησιμοποιήσω τα ίδια σεντόνια κ για τα δύο εξ αρχής απλά στο λίκνο θα το μαζεύω λίγο από κάτω σιγά..

Είπαμε τώρα εκατό μεγέθη κ υφές..

Σε κουβέρτες 2 χοντρές κ 2 λεπτές είναι οκ θεωρώ δε τις πλένουμε κ συνέχεια σαν τα σεντόνια!! Σιγά!! Κ σκεφτείτε κ τα δώρα...

Όσο για σεντόνια έχω αγκαλιά 5 που αγόρασα κ να δω η πεθερά πόσα θα μου έχει..νομίζω έχει κάνει καμία 10αρια η αθεοφοβη κ αυτή οπότε θα έχω μπόλικα..το κακό ότι τα έχει όλα κάνει άσπρα:mellow: τις είχα πει γαλαζια ή πράσινα γτ είχα σκεφτεί ότι το άσπρο θα γαριασει πιο εύκολα αλλά εκείνη το χαβα της η γλυκούλα..

Just now, EugenJen είπε:

θαρρώ είναι μεγάλη η κουβέρτα θα π ρέπει να πάρω αγκαλιάς, το λίκνο είναι 93*69 και η κουβέρτα 140*110 φοβάμαι οτι δεν θα μπορώ να την μαζέψω...

Ποιο λίκνο έχεις ρε αγάπη? Η διάσταση του στρώματος του είναι τόσο?? Ρε θα είναι τεράστιο..κουλ...!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εμένα πχ είναι πολύ μεγάλο το λίκνο..(θαρρώ είχα διαβάσει βέβαια πως είναι το μεγαλύτερο νομίζω της αγορα..εμμμ έχουμε κ προσόντα να απλώνουμε κυρίες μου!!)

σκεφτείτε ότι οι διαστάσεις του στρώματος του λικνου είναι 60×86 και της κούνιας είναι 66×119 οπότε για αυτόν το λόγο θα χρησιμοποιήσω τα ίδια σεντόνια κ για τα δύο εξ αρχής απλά στο λίκνο θα το μαζεύω λίγο από κάτω σιγά..

Σε κουβέρτες 2 χοντρές κ 2 λεπτές είναι οκ θεωρώ δε τις πλένουμε κ συνέχεια σαν τα σεντόνια!! Σιγά!! Κ σκεφτείτε κ τα δώρα...

Όσο για σεντόνια έχω αγκαλιά 5 που αγόρασα κ να δω η πεθερά πόσα θα μου έχει..νομίζω έχει κάνει καμία 10αρια η αθεοφοβη κ αυτή οπότε θα έχω μπόλικα..το κακό ότι τα έχει όλα κάνει άσπρα:mellow: τις είχα πει γαλαζια ή πράσινα γτ είχα σκεφτεί ότι το άσπρο θα γαριασει πιο εύκολα αλλά εκείνη το χαβα της η γλυκούλα..

καλέ στα σετνόνια και εγώ το ίδιο σκέφτηκα, βάζω κούνιας και τα διπλώνω , αλλά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο και με την κουβέρτα, κουβέρτες πήρες κουνιας ή λίκνου??αν ειναι κουνιας νομίζω περισσεύει πολύ κ δεν θα είναι επικίνδυνο για το μωρό τοσο επιπλέον υφασμα???

@Jasmine@ σίγουρα θα πάρω και κούνιας αλλά αν πάρω λίκνου  τώρα θα αφήσω της κούνιας για πιο μετα...

Just now, Renez είπε:

Ποιο λίκνο έχεις ρε αγάπη? Η διάσταση του στρώματος του είναι τόσο?? Ρε θα είναι τεράστιο..κουλ...!!!

το next to me της chicco εχω

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

καλέ στα σετνόνια και εγώ το ίδιο σκέφτηκα, βάζω κούνιας και τα διπλώνω , αλλά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο και με την κουβέρτα, κουβέρτες πήρες κουνιας ή λίκνου??αν ειναι κουνιας νομίζω περισσεύει πολύ κ δεν θα είναι επικίνδυνο για το μωρό τοσο επιπλέον υφασμα???

@Jasmine@ σίγουρα θα πάρω και κούνιας αλλά αν πάρω λίκνου  τώρα θα αφήσω της κούνιας για πιο μετα...

Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω λίκνο όποτε δε ξέρω... πάντως εμένα οι κούνιες είναι 140*70

SqfGp3.png

@EugenJen είναι 60×93 το δικό σου όχι 69..να μου πεις 9 πόντοι σιγά τη διαφορά ,δε το λέω για τη κουβερτουλα απλά στο λέω να μην μπερδεύτεις με σεντόνια κτλ γτ κ εγώ στην αρχή μετραγα το λίκνο όλο με τις διαστάσεις του δλδ μαζί με τα πλαστικά γύρω γύρω κ όχι το στρώμα(το μέσα του) που είναι μικρότερο.. κάτσε να σου στείλω να δεις..

Just now, EugenJen είπε:

το next to me της chicco εχω

Ναι ρε όχι με κουβέρτες καλά το σκέφτεσαι..ρεεε κ τα jumbo έχουν κάτι υπέροχες βελουτε πολυυυ απαλές!!

Σίγουρα θα τσιμπήσω καποια:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

@EugenJen είναι 60×93 το δικό σου όχι 69..να μου πεις 9 πόντοι σιγά τη διαφορά ,δε το λέω για τη κουβερτουλα απλά στο λέω να μην μπερδεύτεις με σεντόνια κτλ γτ κ εγώ στην αρχή μετραγα το λίκνο όλο με τις διαστάσεις του δλδ μαζί με τα πλαστικά γύρω γύρω κ όχι το στρώμα(το μέσα του) που είναι μικρότερο.. κάτσε να σου στείλω να δεις..

Ναι ρε όχι με κουβέρτες καλά το σκέφτεσαι..ρεεε κ τα jumbo έχουν κάτι υπέροχες βελουτε πολυυυ απαλές!!

Σίγουρα θα τσιμπήσω καποια:x

Από τα τζάμπο τα μπλε ελεφαντάκια τα παίρναμε παντού μαζί!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω λίκνο όποτε δε ξέρω... πάντως εμένα οι κούνιες είναι 140*70

εσενα θα έχει χωρο να μαγκωσεις την κουβέρτα εμένα θα είναι μικρό κ φοβάμαι οτι θα περισσεύει ύφασμα...θα πάρω λίκνου τέλος, παίρνει αναβολή το ελεφαντακι μας για λίγους μήνες!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

εσενα θα έχει χωρο να μαγκωσεις την κουβέρτα εμένα θα είναι μικρό κ φοβάμαι οτι θα περισσεύει ύφασμα...θα πάρω λίκνου τέλος, παίρνει αναβολή το ελεφαντακι μας για λίγους μήνες!!

Μπορείς να το ζητήσεις δωρο!!! Χαχαχαχα 

καλά να ξέρετε επειδή είμαι υπερκαταναλωτικό πλάσμα, αν περάσω από τζάμπο θα πάρω κ από κει 2 κουβερτουλες αγκαλιάς κ τις πάνες.... πες ότι θέλω να σηκώσω το παιδί να το κουνάω! :rolleyes:

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μαζί σου!! 

Παλι καλά που δεν είπες να πάρεις κ τα δυο πραγματικά αυτό περίμενα:P

Πάντως όντως για μετά το ελεφαντάκι τα σπάει!! 

Αχχχ πόσο μ αρέσει που θα τα έχουμε μωράκια χειμώνα.. μαρεσει το χουχουλιασμα που σκέφτομαι με κουβερτουλες κ παπλωματακια κτλ:x

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Πήγαινε στα τζαμπο κ πάρε δύο κουβερτακια μικρά να ξεμπερδευεις. Έχει βελουτε λεπτουτσικα μουρλια! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπορείς να το ζητήσεις δωρο!!! Χαχαχαχα 

καλά να ξέρετε επειδή είμαι υπερκαταναλωτικό πλάσμα, αν περάσω από τζάμπο θα πάρω κ από κει 2 κουβερτουλες αγκαλιάς κ τις πάνες.... πες ότι θέλω να σηκώσω το παιδί να το κουνάω! :rolleyes:

Εντάξει ,τώρα ήρθε η ώρα να μας δώσεις εσύ το τηλ του άντρα σου να του πούμε δυο λογακια....:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Μαζί σου!! 

Αχχχ πόσο μ αρέσει που θα τα έχουμε μωράκια χειμώνα.. μαρεσει το χουχουλιασμα που σκέφτομαι με κουβερτουλες κ παπλωματακια κτλ:x

Εγώ θα ήθελα να χουχουλιαζω κ τώρα με νετφλιξ κ κουβερτουλες.... κ να γεννούσα ας πούμε τέλος Απριλίου αρχεσ Μαΐου να έχουν φύγει κ οι ιώσεις...

Just now, Renez είπε:

Εντάξει ,τώρα ήρθε η ώρα να μας δώσεις εσύ το τηλ του άντρα σου να του πούμε δυο λογακια....:mrgreen:

Πρόσεξε τι θα σου πω... τις έχω στην κούνια με μια κουβέρτα κουνιας! Κ η μια κλαίει, κ πρέπει να την πάρω στα χέρια κ είναι χειμώνας βραδυ... ε πως θα την πάρω;;; Θα αφήσω την άλλη ξεσκέπαστη; Η θα την πάρω με το πυτζαμακι να κρυώσει;;;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ θα ήθελα να χουχουλιαζω κ τώρα με νετφλιξ κ κουβερτουλες.... κ να γεννούσα ας πούμε τέλος Απριλίου αρχεσ Μαΐου να έχουν φύγει κ οι ιώσεις...

Πρόσεξε τι θα σου πω... τις έχω στην κούνια με μια κουβέρτα κουνιας! Κ η μια κλαίει, κ πρέπει να την πάρω στα χέρια κ είναι χειμώνας βραδυ... ε πως θα την πάρω;;; Θα αφήσω την άλλη ξεσκέπαστη; Η θα την πάρω με το πυτζαμακι να κρυώσει;;;

Ότι στα χέρια σου με την κουβέρτα,δεν θα σκάσει!!!???

Άμα κλαίει κιόλας, ανεβάζουν θερμοκρασία κ δεν είναι για κουβέρτα!

Εμένα κορίτσια δεν κρατούσε τίποτα πάνω του από κουβερτα-σεντονι. με βόλεψε ο υπνοσακος πολυ

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Μαζί σου!! 

ε ναι κ εγώ το ίδιο ξαπλώνουμε τώρα στον καναπέ και χαζευουμε  και λέω συνέχεια του άντρα μου , την κόρη σου που θα την έχεις τον χειμώνα??κ μου λέει πάνω μου :wub:

Just now, Anastasia05 είπε:

Ότι στα χέρια σου με την κουβέρτα,δεν θα σκάσει!!!???

Άμα κλαίει κιόλας, ανεβάζουν θερμοκρασία κ δεν είναι για κουβέρτα!

Εμένα κορίτσια δεν κρατούσε τίποτα πάνω του από κουβερτα-σεντονι. με βόλεψε ο υπνοσακος πολυ

και να ξέρεις η μανδαμ έχει κ υπνόσακο!!!!! κ λέει για μένα μετά!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Καλά σου λέει κυρία μου,με τον υπνοσακο θα την έχεις αγκαλιά!! Η θα τη τυλίγεις με αυτές τις πολυσυζητημένες πάνες αγκαλιας αφού θα καταλήξουμε να έχουμε καμία 20αρια η κάθε μία:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...