Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα ωραίες στιγμές... Εγώ έπειτα από 17 ώρες πονου.. Δεν είχα διάθεση να δω κανέναν, απλά το μωρό μου ήθελα και τν άντρα μου.. Έκλαιγα συνέχεια 

Αυτό θυμάμαι μόνο. 

Αχ μια απ τα ίδια.. Ο άντρας μου φώναζε.. Την αλυσίδα την αλυσίδα χαχαχα

Καλά παμε βρε.. Προσέχουμε για να έχουμε ΕΕ

Κορίτσια μου εγώ δεν πάω καθόλου παιδικη χαρά πια και νοιώθω τύψεις! 3 έχουμε όλες κι όλες στη περιοχή κ σε πολυσύχναστα σημεία  κ μαζεύονται όλοι κ όλη μέρα. Και τα μεγάλα παιδάκια σκαρφαλώνουν παντού. Αφού όταν πάμε βόλτα αποφεύγω το δρόμο που φαίνονται αν κ τις θυμάται κ ρωτάει το παιδί...λέω ότι έχει χαλάσει κ τη φτιάχνει ο μάστορας! Ξεδινει στη θάλασσα όμως κ μετριάζει ο πόνος της μανουλας!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Έμενα στο Ολύμπιον κ.τ με επισκληριδιο το βγάλανε, το σηκωσανε μου το έδειξαν, το καθαρισανε κ μου το βαλανε λίγο πάνω μου. Μετά όσο με ετοιμαζαν ,ετοίμασαν κ το νινί κ το πήγαν σε ένα δωμάτιο απέναντι κ κάλεσαν τον άντρα μου. Τους είχαν εκεί κ μετά απο κα να μισάωρο μάλλον πήγαν κ μένα εκεί να τους βρω κ μου το έβαλαν στο στήθος. Στο ενδιάμεσο το είχαν πάει κ μια βόλτα στην άκρη του διαδρόμου  προς το σαλόνι να το δουν τα παππουδια. Δεν υπήρχε άλλη γέννα βέβαια κ ήταν μόνοι τους. Όταν τους βρήκα εκεί ήταν η πιο όμορφη στιγμή, δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ, το λέμε ακόμα με τον άντρα μου! Είχε προηγηθεί βέβαια κ το κουτσομπολιό του γιατρού : αάσε ο δικός σου από κει με τον γιο έχει βάλει τα κλάματα! :x

Ναι ρε συ!!! Εμάς μας πηγανε με το κρεβάτι,αφού έχουμε ηρεμήσει κ έχει θηλάσει! Μας πήγανε σε ένα χώρο ,τον είχα αγκαλίτσα, κ μας είδανε για πολύ λίγο!!

Υπέροχη στιγμή όντως!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Ναι είμαι χαλαρο κορμάκι γενικα! Βασικά το είχα σταματήσει γιατί είχαμε πάει πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο και του έβγαλα το τετράδιο να του πω πόσο τρώει κ μου είπε ααα εσύ είσαι ψυχαναγκαστική!:lol: και μου είπε να μην μετράω ml και ώρες, να πινει όσο θέλει κ όποτε θέλει.

Καλα και εμένα έτσι μου είπαν.. Μα δεν άκουσα. Πάντα κάνω του κεφαλιου μου χαχαχα

Είμαι πολυ ψυχαναγκαστική παιδι μ εγώ... Σε ζηλευω με καλό τροποοο

Κορίτσια μου εγώ δεν πάω καθόλου παιδικη χαρά πια και νοιώθω τύψεις! 3 έχουμε όλες κι όλες στη περιοχή κ σε πολυσύχναστα σημεία  κ μαζεύονται όλοι κ όλη μέρα. Και τα μεγάλα παιδάκια σκαρφαλώνουν παντού. Αφού όταν πάμε βόλτα αποφεύγω το δρόμο που φαίνονται αν κ τις θυμάται κ ρωτάει το παιδί...λέω ότι έχει χαλάσει κ τη φτιάχνει ο μάστορας! Ξεδινει στη θάλασσα όμως κ μετριάζει ο πόνος της μανουλας!

Χαχα ουτε εμείς παμε.. Δυο φορες έχουμε παει κ αυτές επειδή επέμειναν εγώ.. Ο άντρας μου δεν αφήνει κανένα παιδακι να πλησιασει τον μικρό μη τυχόν και κολλήσει τίποτα.. Και τον καταλαβαίνω ειλικρινά.. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.. Μα και τις δυο φορες που πηγαμε τα περασα όλα με απολυμαντικα για να κάτσει το παιδι. Και δεν υπήρχε κανεις άλλος τριγυρω.. Όποτε το ευχαριστήθηκα με.. 

Τι να κάνεις? Είμαστε σε δυσκολη εποχή.. Και ειδικά εμει; που είμαστε έγκυες. Καλο ειναι να μην αρρωστησουμε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εμείς πάμε σε μια παιδική χαρά που δεν πατάει ψυχή....πάνω στην θάλασσα,υπέροχη! Ειδικά πρωί, με το ζόρι να δούμε άλλα δύο παιδακια

Έχουμε μια κάτω από το σπίτι που γίνεται χαμός. Έχω εκεί που πάμε είναι 3 λεπτά από το σπίτι,είμαστε μόνοι,κ χαζεύουμε κ θάλασσα. Κ είναι κ περιφραγμένη με πορτούλα που τη κλείνουμε!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Νίνα don t worry! Έχω κι εγώ το μπλοκάκι που έγραφα ποτέ κ πόσο έτρωγε, το συμπλήρωναν και οι γιαγιάδες κ έδιναν αναφορά πριν φυγουν:oops: βασικά ήθελα να έχει πρόγραμμα σε ποσότητα κ ώρες. Και το βράδυ έβγαζα σύνολο μλ. Ακόμα έχει ώρα σε φαΐ κ ύπνο κ πάντα θα έχει ελπίζω! Είμαι του προγράμματος σε όλα δν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς αλλά είναι και στο παιδί...Δεν ακολουθούν όλα! Εσύ φίλη παρά είσαι βέβαια αλλά αν έτσι αισθάνεσαι καλά πολύ Καλώς πράττεις!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Νίνα don t worry! Έχω κι εγώ το μπλοκάκι που έγραφα ποτέ κ πόσο έτρωγε, το συμπλήρωναν και οι γιαγιάδες κ έδιναν αναφορά πριν φυγουν:oops: βασικά ήθελα να έχει πρόγραμμα σε ποσότητα κ ώρες. Και το βράδυ έβγαζα σύνολο μλ. Ακόμα έχει ώρα σε φαΐ κ ύπνο κ πάντα θα έχει ελπίζω! Είμαι του προγράμματος σε όλα δν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς αλλά είναι και στο παιδί...Δεν ακολουθούν όλα! Εσύ φίλη παρά είσαι βέβαια αλλά αν έτσι αισθάνεσαι καλά πολύ Καλώς πράττεις!

Προγραμμα είναι η αγαπημένη μου λέξη και ευτυχώς το ακολουθεί κατά γράμμα.. Βέβαια είμαι από πανω, ακόμα κι όταν δεν είμαι.. Τα χω ξαναπεί... Είμαι ψυχαναγκαστική το παραδέχομαι.. Χαχαχ

Αν δεν είχα πρόγραμμα και οργάνωση στη ζωή μου.. Θα χα φουνταρει... Χαχαχα

Ελπίζω να ακολουθεί και η μπεμπα.. Μα κι αν όχι. Θα την μάθω να ακολουθεί χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Επειδή δεν μου ήπιε πότε αντλημενο..πόσο έπινε συνήθως τη φορά,θυμάσαι? 

Γύρω στα 100μλ είχα αντλήσει δύο φορές που έκανα. Δεν ήπιε όμως κ του το έκανα με φρουτάκια κρέμα κ το έφαγε,δεν πήγε χαμενο

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Επειδή δεν μου ήπιε πότε αντλημενο..πόσο έπινε συνήθως τη φορά,θυμάσαι? 

Γύρω στα 100μλ είχα αντλήσει δύο φορές που έκανα. Δεν ήπιε όμως κ του το έκανα με φρουτάκια κρέμα κ το έφαγε,δεν πήγε χαμενο

Αντλημενο άφηνα μόνο ένα γεύμα μέχρι 120μλ συνήθως, δεν είχα για παραπάνω. Κ άλλο λίγο όταν επέστρεφα από τη δουλειά που αντλούσα κι εκεί κ το φυλαγα. Πάντα έδινα την ίδια ποσότητα σε σκόνη κ αντλημενο νομίζω κ πάντα στο 3ωρο στην αρχή. εμενα γρήγορα άρχισε να πίνει μεγάλες ποσότητες , ξεκίνησε με 60μλ, συντομα 80 μλ κ ανέβαινε. Έλειπα 1.30-9 όποτε μεσολαβουσαν 1-2 γεύματα σκόνη κ ένα δικό μου που άφηνα. Πριν φύγω από τη πόρτα θηλαζα, με το που έμπαινα ,άλλαζα κ θηλαζα. Και το βράδυ θηλαζαμε αλλά ίσως έδινα κι ένα ενδιάμεσο σκόνη δεν θυμάμαι καλα. Γενικά δεν είχα πολύ γάλα κι αυτό έτρωγε πολύ. Μάλλον εναλλάξ το πηγαίναμε στήθος- σκόνη! Για 3,5 μήνες αυτή η φάση, δεν άντεξα παραπάνω. ( κυρίως γτ η άντληση στη δουλειά ήταν δύσκολη  έως ακατορθωτη κ φοβόμουν μην αρρωστήσω )

IjnUp3.pngscOTp2.png

Βρε κορίτσια το έλεος!! Τι κουβέντα  πιάσατε καλέ;;;δόντια ,αφαλους, κλόουν;;;εφιάλτες θα βλέπω!!

Κ εμένα τα δοντακια μου στα κεραμίδια!

@Jasmine@ συγγνώμη για την Σοφή θα σας την χαλάσω αλλά στην βαφτιστηρα μου στους 6μηνες την κομμάτιασε κ πήγαν κ της πήραν άλλη, άρα δεν ξέρω τι διαφορά έχει από τα άλλα μασητικά κ έχει τέτοια τιμή οεο??

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Αντλημενο άφηνα μόνο ένα γεύμα μέχρι 120μλ συνήθως, δεν είχα για παραπάνω. Κ άλλο λίγο όταν επέστρεφα από τη δουλειά που αντλούσα κι εκεί κ το φυλαγα. Πάντα έδινα την ίδια ποσότητα σε σκόνη κ αντλημενο νομίζω κ πάντα στο 3ωρο στην αρχή. εμενα γρήγορα άρχισε να πίνει μεγάλες ποσότητες , ξεκίνησε με 60μλ, συντομα 80 μλ κ ανέβαινε. Έλειπα 1.30-9 όποτε μεσολαβουσαν 1-2 γεύματα σκόνη κ ένα δικό μου που άφηνα. Πριν φύγω από τη πόρτα θηλαζα, με το που έμπαινα ,άλλαζα κ θηλαζα. Και το βράδυ θηλαζαμε αλλά ίσως έδινα κι ένα ενδιάμεσο σκόνη δεν θυμάμαι καλα. Γενικά δεν είχα πολύ γάλα κι αυτό έτρωγε πολύ. Μάλλον εναλλάξ το πηγαίναμε στήθος- σκόνη! Για 3,5 μήνες αυτή η φάση, δεν άντεξα παραπάνω. ( κυρίως γτ η άντληση στη δουλειά ήταν δύσκολη  έως ακατορθωτη κ φοβόμουν μην αρρωστήσω )

Κοίτα εγώ δύο μήνες που θα είμαι σπίτι λέω να τον θηλασω. Επειδή όμως  όταν ξεκινήσω δουλειά θα δουλεύω σε βάρδιες, δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε μεικτή..ίσως λίγο στην αρχή κ μετά μόνο σκόνη.

Συνολικά 3,5 έκανες μεικτή? Σου έκανε καμία αλλεργία σε κάποιο γάλα? 

Θα ήθελα 6 μήνες τουλάχιστον να θηλάσω ,θα δούμε ομως πως θα πάει!

Όταν δουλεύω νύχτα θα είναι πιο δύσκολα με το νινι κ το τάισμα.θα τον πηγαίνω στη μαμά μου κ σκέφτομαι ότι θα είναι πιο εύκολο για σκονη εκείνα τα βράδια κι όχι αντλημενο.

Κι εγώ δεν ξέρω αν θα καταφέρνω να αντλώ στη δουλειά. Εννοείς μην αρρωστήσεις από μαστίτιδα?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κορίτσια το έλεος!! Τι κουβέντα  πιάσατε καλέ;;;δόντια ,αφαλους, κλόουν;;;εφιάλτες θα βλέπω!!

Κ εμένα τα δοντακια μου στα κεραμίδια!

@Jasmine@ συγγνώμη για την Σοφή θα σας την χαλάσω αλλά στην βαφτιστηρα μου στους 6μηνες την κομμάτιασε κ πήγαν κ της πήραν άλλη, άρα δεν ξέρω τι διαφορά έχει από τα άλλα μασητικά κ έχει τέτοια τιμή οεο??

Κάτσε κ εγώ τώρα ξύπνησα κ διαβάζω για δόντια που πετάγονται από κλόουν κ έχει σηκωθεί η τρίχα μου! 
Εμεις στα κεραμίδια τα πετούσαμε... ώστε έτσι η σοφη ε;;; Μα τι δόντια έχει η μικρή;κ της Νίνας το εχει ακόμα;;;

επισης εμένα μου είπαν οπωσδήποτε να σημειώνω ποτέ έφαγε κ ποτέ άλλαξα την καθεμία γιατί θ μπερδεύομαι κ δε θα θυμάμαι.... χαχαχαχα

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Κοίτα εγώ δύο μήνες που θα είμαι σπίτι λέω να τον θηλασω. Επειδή όμως  όταν ξεκινήσω δουλειά θα δουλεύω σε βάρδιες, δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε μεικτή..ίσως λίγο στην αρχή κ μετά μόνο σκόνη.

Συνολικά 3,5 έκανες μεικτή? Σου έκανε καμία αλλεργία σε κάποιο γάλα? 

Θα ήθελα 6 μήνες τουλάχιστον να θηλάσω ,θα δούμε ομως πως θα πάει!

Όταν δουλεύω νύχτα θα είναι πιο δύσκολα με το νινι κ το τάισμα.θα τον πηγαίνω στη μαμά μου κ σκέφτομαι ότι θα είναι πιο εύκολο για σκονη εκείνα τα βράδια κι όχι αντλημενο.

Κι εγώ δεν ξέρω αν θα καταφέρνω να αντλώ στη δουλειά. Εννοείς μην αρρωστήσεις από μαστίτιδα?

Ναι σύνολο 3,5. Δεν μου έκανε τίποτα με το γάλα το φριζολακ πήρε από το μαιευτήριο.  Ναι τη μαστιτιδα γιατί 3-4 ώρες άντεχα αλλά όχι παραπάνω μετά με ενοχλούσε κ τύχαινε να έρχονται γονείς, τα παιδιά να είναι ανήσυχα...Και έκανε 10' με άγχος κ δράμα κλειδωμένη στο γραφείο με τη πόρτα να χτυπάει κάθε λίγο. Θα δεις στη πράξη, κ αντλημενο να έχεις το βράδυ το βάζει με το μπιμπερό 10' στον θερμαντηρα κι έτοιμο.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι σύνολο 3,5. Δεν μου έκανε τίποτα με το γάλα το φριζολακ πήρε από το μαιευτήριο.  Ναι τη μαστιτιδα γιατί 3-4 ώρες άντεχα αλλά όχι παραπάνω μετά με ενοχλούσε κ τύχαινε να έρχονται γονείς, τα παιδιά να είναι ανήσυχα...Και έκανε 10' με άγχος κ δράμα κλειδωμένη στο γραφείο με τη πόρτα να χτυπάει κάθε λίγο. Θα δεις στη πράξη, κ αντλημενο να έχεις το βράδυ το βάζει με το μπιμπερό 10' στον θερμαντηρα κι έτοιμο.

Ναι φαντάζομαι πως θα να ήταν πολύ δύσκολο...κι αν έχεις κ άγχος δεν βγαίνει κ τίποτα από γάλα..

Η συσκευασία με τα 400γρ γραμμάρια(φαντάζομαι υπάρχουν πιο μικρές κ πιο μεγάλες) πόσες μέρες διαρκει περίπου? Αν το παιδί πίνει μόνο σκόνη! (Δεν έχω ιδέα....)

Q1jtp2.png

Ναι φαντάζομαι πως θα να ήταν πολύ δύσκολο...κι αν έχεις κ άγχος δεν βγαίνει κ τίποτα από γάλα..

Η συσκευασία με τα 400γρ γραμμάρια(φαντάζομαι υπάρχουν πιο μικρές κ πιο μεγάλες) πόσες μέρες διαρκει περίπου? Αν το παιδί πίνει μόνο σκόνη! (Δεν έχω ιδέα....)

Δεν θυμάμαι! Η μικρή συσκευασία δεν συμφέρει εκτός κι πίνει πολύ λίγο από αυτό. Τον πρώτο καιρό όμως παίρνουμε το μικρό μη τυχόν κ χρειαστεί να το αλλάξουμε 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάτσε κ εγώ τώρα ξύπνησα κ διαβάζω για δόντια που πετάγονται από κλόουν κ έχει σηκωθεί η τρίχα μου! 
Εμεις στα κεραμίδια τα πετούσαμε... ώστε έτσι η σοφη ε;;; Μα τι δόντια έχει η μικρή;κ της Νίνας το εχει ακόμα;;;

επισης εμένα μου είπαν οπωσδήποτε να σημειώνω ποτέ έφαγε κ ποτέ άλλαξα την καθεμία γιατί θ μπερδεύομαι κ δε θα θυμάμαι.... χαχαχαχα

Η Νίνα νομίζω ναι είπε το έχει ακόμα..τι δόντια να έχει μωρέ το παιδί ??εσύ ειπαμε θα τους βάλεις δυο διαφορετικά κομποσχοινακια και θα γραφεις παιδι ροζ εφαγε ταδε ώρα κ ΄ταδε ml :tongue:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...