Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Μπαααα δε θα το εκτιμήσει (ειδικά ο γιός:P) αλλά σαν μανουλα..δε ξέρω..

Εγω όταν άλλαζα δόντια τα πεταγαμε σε κεραμιδια να μου φέρει η νεράιδα δώρο χαχαχαχα

Ελα τα δόντια και τους ασφαλούς τα κρατουσαν οι γονείς μας.. Οχι ρε κορίτσια και εμείς.. Βέβαια δεν θα κρίνουμε οποία το κάνει γιατί εμείς εδώ δεν κρίνουμε, κρίνουμε πρωτα τον εαυτό μας... 

Σαν αγόρι θα εκτιμήσει.. Το πρωτο του αυτοκινητάκι.. Ο δικός μας μόλις ξεκίνησε να παιζει με αυτοκινητάκια και αναγκαστικά και εγώ.. Όπως καταλαβαίνεις γίνεται χαμός από σ'αυτά μέσα στο μεξικανοσπιτοο

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ σε σκεφτομουν! Λέω που να είναι αυτό το κορίτσι.... κυριακουλα θα έχει πάει βόλτα τα σκυλιά θα έφαγε βρωμιτσες κ θα ξεζουμίζει τον άντρα της!!!!:wub: 

μα ρε μου τη βγάζει παντού την παλιοσοφη....τι να κάνω! Δες στα τζάμπο εκείνη μπουρνουζοπετσετα που πήρα.... έχει κ για αγόρι με τον Μίκυ!!!! Εγώ πήρα κ από το spitishop 2 θα έρθουν κ θα σου κ τη γνώμη μου....

Σου πήρε ολόκληρη την α καμηλοπάρδαλη ή το μασητικο;;; Τα γράφω κ γελάω....

Δεν ξέρω ^_^ Νμζ το μασητικό 

Τα δόντια και εμεις στα κεραμίδια τα πετουσαμε. Η μαμά μου μόνο τα πρώτα μας μαλλάκια θυμάμαι κρατούσε! Ακόμα κάπου υπάρχουν :blink:

@Christinα :o:o Για βιβλίο του King ήταν αυτό με τα δόντια απαπα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Ninamc είπε:

Πολυ κριπι... Τα δόντια. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται νορμαλ.. Εκτός από το μανταλάκι. 

Εγώ έχω το καρτέλα κι από την καλαθουνα, ένα βιβλίο τετράδιο από το ρεα στο οποίο σημειωναμε θηλασμόυς και κακα-τσισα, τις ωρε που τα είχαμε εμείς με ρουμινγκιν και το βραχιολάκι το δικό του και το δικό μ. 

Επίσης το πρωτο του άλμπουμ με φωτογραφίες και μια κουπα με την φάτσα του από το ρεα, και την πρωτη του πιπιλα... Χαχαψα

Α ναι και το χαρτάκι με μαμ κακα το έχω εκεί μεσα! Αχαχαχαχ δεν παλευομαστε... 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Δεν τον χάνεις παιδί μου θα τον δεις εκείνη την ώρα κ θα τον σταμπαρεις ότι είναι δικός σου! Εξάλλου ποιο άλλο θα έχει τέτοια προσόντα??? 

Αλήθεια για πειτς τι γίνεται στα δημόσια? Στο ρεα μόλις πηρε την πρωτη του ανάσα και το βάλανε στο στήθος πανω μου, ουσα γυμνή και γυμνο, να ακουμπήσει δέρμα με δέρμα.. Και να θηλάσει

Μας φόρεσαν βραχιολάκια.. Και μετά με έγραψαν χαχαχαχαχαχα

Το πηρανε από πανω μου και το πηγαν για μετρήσεις, αποτυπώματα και τα λοιπά... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, elenioz είπε:

Δεν ξέρω ^_^ Νμζ το μασητικό 

Τα δόντια και εμεις στα κεραμίδια τα πετουσαμε. Η μαμά μου μόνο τα πρώτα μας μαλλάκια θυμάμαι κρατούσε! Ακόμα κάπου υπάρχουν :blink:

@Christinα :o:o Για βιβλίο του King ήταν αυτό με τα δόντια απαπα 

Και πάω να το βρω λέει και πεταγεται ο κλόουν τύπου Jack in the box και αρχίζει και φτύνει δόντια...αχαχαχαχαχ ...κλαίω αλήθεια :lol:

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ελα τα δόντια και τους ασφαλούς τα κρατουσαν οι γονείς μας.. Οχι ρε κορίτσια και εμείς.. Βέβαια δεν θα κρίνουμε οποία το κάνει γιατί εμείς εδώ δεν κρίνουμε, κρίνουμε πρωτα τον εαυτό μας... 

Σαν αγόρι θα εκτιμήσει.. Το πρωτο του αυτοκινητάκι.. Ο δικός μας μόλις ξεκίνησε να παιζει με αυτοκινητάκια και αναγκαστικά και εγώ.. Όπως καταλαβαίνεις γίνεται χαμός από σ'αυτά μέσα στο μεξικανοσπιτοο

Κι εμείς αυτοκίνητα παντού!!! Κάνουμε κ κόντρες!!

Δόντια αφαλό ούτε εγώ κράτησα! Ένα μικρό τουφακι μαλλάκι μόνο! Στο λεύκωμα του! Δεμένο με κορδελακι!

Και τα βραχιολακια μας με το καρτελακι από μαιευτήριο!

Q1jtp2.png

Α ναι και το χαρτάκι με μαμ κακα το έχω εκεί μεσα! Αχαχαχαχ δεν παλευομαστε... 

Παιδί μ έχω ακόμα ένα βιβλίο στο οποίο σημείωμα ως εφτα μηνών το τι τρώει, ποσοτρωει και ποσες φόρεσε κακά τσίσα κάνει και άλλες σημειώσεις σχετικά με το βάρος υψος και την ανάπτυξη του. 

Ποτε χαμογέλασε, ποτεεσκασε μυτη το δοντάκι, ποτεαρρωστησε ολαααα

Και θα κάνω το ίδιο και στην μπεμπα.. 

Σήμερα τις αγόρασα το κάλυμμα για το βιβλιάριο της, αδιάβροχο παρακαλω.. Και ένα φάκελο για να βαζω τις εξετάσεις που θα κάνει και αλλά σημαντικά.. Είμαι ψυχαναγκαστική  ε αυτα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αλήθεια για πειτς τι γίνεται στα δημόσια? Στο ρεα μόλις πηρε την πρωτη του ανάσα και το βάλανε στο στήθος πανω μου, ουσα γυμνή και γυμνο, να ακουμπήσει δέρμα με δέρμα.. Και να θηλάσει

Μας κάνανε αποτύπωμα εκείνη τη στιγμή που ήταν πάνω μου τον αντίχειρα μου κ το πατουσι του

Έχω αντίγραφο του φακέλου του ,το ζήτησα φεύγοντας από το νοσοκομείο

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εμείς αυτοκίνητα παντού!!! Κάνουμε κ κόντρες!!

Δόντια αφαλό ούτε εγώ κράτησα! Ένα μικρό τουφακι μαλλάκι μόνο! Στο λεύκωμα του! Δεμένο με κορδελακι!

Και τα βραχιολακια μας με το καρτελακι από μαιευτήριο!

Αχ αυτές οι κόντρες... Εμένα ακόμα δεν ξέρει να κάνει κόντρες χαχαχαχαχα

Σήμερα πηγαμε παιδικη χαρά και σε σκεφτόμουν. Βέβαια εγώ σαν μανιακη περασα όλη την κουνια με σπρέι πλανετ, αυτό κατά του ιου της γριπης χαχα

Και μετά με μωρομαντηλα σεντονα και έπειτα κάναμε κουνια χαχα

Τράτζικ λόγω κορωνοιο υ

Και πηγαμε πρωι πρωι να μην υπάρχει άνθρωπος, και όντως δεν υπήρχε.. Ποια τρελή ξυπνα 9.30 να παει το παιδι να κάνει κουνια? Εγωωω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Έμενα στο Ολύμπιον κ.τ με επισκληριδιο το βγάλανε, το σηκωσανε μου το έδειξαν, το καθαρισανε κ μου το βαλανε λίγο πάνω μου. Μετά όσο με ετοιμαζαν ,ετοίμασαν κ το νινί κ το πήγαν σε ένα δωμάτιο απέναντι κ κάλεσαν τον άντρα μου. Τους είχαν εκεί κ μετά απο κα να μισάωρο μάλλον πήγαν κ μένα εκεί να τους βρω κ μου το έβαλαν στο στήθος. Στο ενδιάμεσο το είχαν πάει κ μια βόλτα στην άκρη του διαδρόμου  προς το σαλόνι να το δουν τα παππουδια. Δεν υπήρχε άλλη γέννα βέβαια κ ήταν μόνοι τους. Όταν τους βρήκα εκεί ήταν η πιο όμορφη στιγμή, δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ, το λέμε ακόμα με τον άντρα μου! Είχε προηγηθεί βέβαια κ το κουτσομπολιό του γιατρού : αάσε ο δικός σου από κει με τον γιο έχει βάλει τα κλάματα! :x

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω κρατήσει το βραχιολακι, το καρτελακι που είχε στο πυρέξ και το μανταλάκι του αφαλού... Τετράδιο είχα στην αρχή που έγραφα πόσα μλ έπινε και τι ώρα. Μια εβδομάδα έγραψα μετά το παράτησα. 

Και τα δικά μου δόντια είναι στα κεραμιδια!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ έχω κρατήσει το βραχιολακι, το καρτελακι που είχε στο πυρέξ και το μανταλάκι του αφαλού... Τετράδιο είχα στην αρχή που έγραφα πόσα μλ έπινε και τι ώρα. Μια εβδομάδα έγραψα μετά το παράτησα. 

Και τα δικά μου δόντια είναι στα κεραμιδια!

Το παρατησες ε? Λαιτ άνθρωπος μου ακουγεσαι... Καμιά σχέση με εμένα. Εγώ αν δεν έγραφα ποσα και τι και πως... Θα χα πεθανει απο το άγχος μου... Σας ζηλευω που ΣτΕ λαιτ... Γιατί και στο δευτερο έχω σκοπό να γράφω χαχα

Έχω παρει ήδη το τετράδιο χαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ αυτές οι κόντρες... Εμένα ακόμα δεν ξέρει να κάνει κόντρες χαχαχαχαχα

Σήμερα πηγαμε παιδικη χαρά και σε σκεφτόμουν. Βέβαια εγώ σαν μανιακη περασα όλη την κουνια με σπρέι πλανετ, αυτό κατά του ιου της γριπης χαχα

Και μετά με μωρομαντηλα σεντονα και έπειτα κάναμε κουνια χαχα

Τράτζικ λόγω κορωνοιο υ

Και πηγαμε πρωι πρωι να μην υπάρχει άνθρωπος, και όντως δεν υπήρχε.. Ποια τρελή ξυπνα 9.30 να παει το παιδι να κάνει κουνια? Εγωωω

Πέρασμα κάθε φορά τη κουνια!!! Κ μετά πέρασμα κ τα χεράκια του παιδιού με πανακι!:mrgreen:

Άσε που κάποιες φορές είναι πολύ βρώμικη...πατάνε πάνω με τα παπούτσια τα πιο μεγάλα κ τις λερώνουν κ δεν φαίνονται άμα δεν καθαρίσεις να δεις τι θα βγει

Και την αλυσίδα κάνω ,μηπως κ την πιάσει...κ μετά παμε αλογάκι και τραμπάλα. Καινούργια την κανω:tongue:

Q1jtp2.png

Έμενα στο Ολύμπιον κ.τ με επισκληριδιο το βγάλανε, το σηκωσανε μου το έδειξαν, το καθαρισανε κ μου το βαλανε λίγο πάνω μου. Μετά όσο με ετοιμαζαν ,ετοίμασαν κ το νινί κ το πήγαν σε ένα δωμάτιο απέναντι κ κάλεσαν τον άντρα μου. Τους είχαν εκεί κ μετά απο κα να μισάωρο μάλλον πήγαν κ μένα εκεί να τους βρω κ μου το έβαλαν στο στήθος. Στο ενδιάμεσο το είχαν πάει κ μια βόλτα στην άκρη του διαδρόμου  προς το σαλόνι να το δουν τα παππουδια. Δεν υπήρχε άλλη γέννα βέβαια κ ήταν μόνοι τους. Όταν τους βρήκα εκεί ήταν η πιο όμορφη στιγμή, δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ, το λέμε ακόμα με τον άντρα μου! Είχε προηγηθεί βέβαια κ το κουτσομπολιό του γιατρού : αάσε ο δικός σου από κει με τον γιο έχει βάλει τα κλάματα! :x

Χαχαχαχα ωραίες στιγμές... Εγώ έπειτα από 17 ώρες πονου.. Δεν είχα διάθεση να δω κανέναν, απλά το μωρό μου ήθελα και τν άντρα μου.. Έκλαιγα συνέχεια 

Αυτό θυμάμαι μόνο. 

Just now, Anastasia05 είπε:

Πέρασμα κάθε φορά τη κουνια!!! Κ μετά πέρασμα κ τα χεράκια του παιδιού με πανακι!:mrgreen:

Άσε που κάποιες φορές είναι πολύ βρώμικη...πατάνε πάνω με τα παπούτσια τα πιο μεγάλα κ τις λερώνουν κ δεν φαίνονται άμα δεν καθαρίσεις να δεις τι θα βγει

Και την αλυσίδα κάνω ,μηπως κ την πιάσει...κ μετά παμε αλογάκι και τραμπάλα. Καινούργια την κανω:tongue:

Αχ μια απ τα ίδια.. Ο άντρας μου φώναζε.. Την αλυσίδα την αλυσίδα χαχαχα

Καλά παμε βρε.. Προσέχουμε για να έχουμε ΕΕ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Το παρατησες ε? Λαιτ άνθρωπος μου ακουγεσαι... Καμιά σχέση με εμένα. Εγώ αν δεν έγραφα ποσα και τι και πως... Θα χα πεθανει απο το άγχος μου... Σας ζηλευω που ΣτΕ λαιτ... Γιατί και στο δευτερο έχω σκοπό να γράφω χαχα

Έχω παρει ήδη το τετράδιο χαχα

Ναι είμαι χαλαρο κορμάκι γενικα! Βασικά το είχα σταματήσει γιατί είχαμε πάει πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο και του έβγαλα το τετράδιο να του πω πόσο τρώει κ μου είπε ααα εσύ είσαι ψυχαναγκαστική!:lol: και μου είπε να μην μετράω ml και ώρες, να πινει όσο θέλει κ όποτε θέλει.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...