Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι μαζί θα τα έχουμε τα αδέσποτα.... πες στον άντρα σοθ να μην ανησυχεί, θα κρατάει τα παιδιά αυτός!!!

μηπως η @Ninamc παίρνει ποσοστά από τη σοφη;;;

Ψηθήκαμε όλες μάλλον.... 

Επειδή θα θέλουν να φέρνουν 2 δωρα, θα τους λέω μια σοφη κ ένα ροζ ιππόκαμπο!!!! Χαχαχαχα

Κοίτα προς το παρόν ξέρουμε για τα ποσοστά της @Ninamc από τη Σόφη, της @Anastasia05 από το γκαβισκον και τη δική μου προώθηση κεραλοιφης μέχρι να κύκλοφορησει στην αγορά..

Να δούμε πια άλλη θα αρχίσει να παίρνει ποσοστα:P

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κοίτα προς το παρόν ξέρουμε για τα ποσοστά της @Ninamc από τη Σόφη, της @Anastasia05 από το γκαβισκον και τη δική μου προώθηση κεραλοιφης μέχρι να κύκλοφορησει στην αγορά..

Να δούμε πια άλλη θα αρχίσει να παίρνει ποσοστα:P

Λες ότι αν πάρω αυτές τις ροζ σαπιομηλι τις ωραίες στο μαιευτήριο θα μου τις κάνουν μουτι;;; Μη μου λες τέτοια.... να πάρω 2 απλές αν είναι!

αυτες επειδή έχουν ήδη παιδί έχουν γνωριστεί με τις εταιρείες κ παίρνουν ποσοστά.... εσυ σιγά σιγά φτιάχνεις πελατεία κ στο δεύτερο θα μοσχοπουλάς στο φόρουμ κεραλοιφη για τις ραγάδες!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Πάτησα στο γκουγκλ για τη καμιλοπαρδαλη κ μπήκα στο μαγαζί bebe maison..

Καλέ έχει τα πάντα..ειναι μάρκα ουσιαστικά .έχει πετσέτες, κουβέρτες,παιχνίδια,γυμναστήριο,πιπίλες κτλ κτλ Σοφιτιδα!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Λες ότι αν πάρω αυτές τις ροζ σαπιομηλι τις ωραίες στο μαιευτήριο θα μου τις κάνουν μουτι;;; Μη μου λες τέτοια.... να πάρω 2 απλές αν είναι!

αυτες επειδή έχουν ήδη παιδί έχουν γνωριστεί με τις εταιρείες κ παίρνουν ποσοστά.... εσυ σιγά σιγά φτιάχνεις πελατεία κ στο δεύτερο θα μοσχοπουλάς στο φόρουμ κεραλοιφη για τις ραγάδες!

Ναι θα πρότεινα να πάρεις τις πιο απλές για το μαιευτήριο..ούτως ή άλλως ρε αγάπη ποιος θα τις προσέξει μου λες???

Οι μαίες που ο καημός τους θα ναι να τελειώνουν κ από αυτή τη γέννα ή οι κοριτσαρες σου που θα έχουν τη ταλαιπωρία τους από τη γέννα κ θα θέλουν μόνο μανούλα??

Just now, Renez είπε:

Καλέ έχει τα πάντα..ειναι μάρκα ουσιαστικά .έχει πετσέτες, κουβέρτες,παιχνίδια,γυμναστήριο,πιπίλες κτλ κτλ Σοφιτιδα!!

Ναι παιδί μου.... τι την πέρασες τη σοφη;;; Κανα απλό παιχνίδι;;; Εν τω μεταξύ έβλεπα ότι έχει κ αλλά ζωάκια!!! Χαχαχχα επιχείρηση η σοφη!!!

Just now, Renez είπε:

Ναι θα πρότεινα να πάρεις τις πιο απλές για το μαιευτήριο..ούτως ή άλλως ρε αγάπη ποιος θα τις προσέξει μου λες???

Οι μαίες που ο καημός τους θα ναι να τελειώνουν κ από αυτή τη γέννα ή οι κοριτσαρες σου που θα έχουν τη ταλαιπωρία τους από τη γέννα κ θα θέλουν μόνο μανούλα??

Καλά θα περάσω από κάπου να πάρω κ 2 προσώπου- μαλλιών απλές λευκές! Να τις βάλω στη χλωρίνη μετά να ασπρίσουν....

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι παιδί μου.... τι την πέρασες τη σοφη;;; Κανα απλό παιχνίδι;;; Εν τω μεταξύ έβλεπα ότι έχει κ αλλά ζωάκια!!! Χαχαχχα επιχείρηση η σοφη!!!

Καλά θα περάσω από κάπου να πάρω κ 2 προσώπου- μαλλιών απλές λευκές! Να τις βάλω στη χλωρίνη μετά να ασπρίσουν....

Μπορείς να της αποξηρανεις κ να τις βάλεις σε ένα κάδρο στο δωμάτιο τους..κ έπειτα να τους εξηγήσεις τι είναι..

Έτσι θα διασφαλίσεις ότι θα παίρνουν προφυλάξεις για να μην μείνουν έγκυες σε όλη τους τη ζωή:D

Ναι ναι εντάξει είμαι αισχρη:mrgreen: @EugenJen μάλλον έχει επηρεαστεί η σκέψη μου από τις ειδήσεις με τον πλακούντα κ τα σιλικονενια μωρα:mrgreen:

• Χαχα 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μπορείς να της αποξηρανεις κ να τις βάλεις σε ένα κάδρο στο δωμάτιο τους..κ έπειτα να τους εξηγήσεις τι είναι..

Έτσι θα διασφαλίσεις ότι θα παίρνουν προφυλάξεις για να μην μείνουν έγκυες σε όλη τους τη ζωή:D

Ναι ναι εντάξει είμαι αισχρη:mrgreen: @EugenJen μάλλον έχει επηρεαστεί η σκέψη μου από τις ειδήσεις με τον πλακούντα κ τα σιλικονενια μωρα:mrgreen:

Ιουυυυυ κ έχω φαει το μοσχαρακι μου!!!! 
υπαρχουν κ άλλες που κρατάνε τον ομφάλιο λώρο 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ιουυυυυ κ έχω φαει το μοσχαρακι μου!!!! 
υπαρχουν κ άλλες που κρατάνε τον ομφάλιο λώρο 

Ιουυυ επίσης!!

Εγώ θα κάνω αμάν κ πως να πέσει να μην το βλέπω όχι να το χω κ ενθύμιο!!

Κ στη τελική τι καλύτερο ενθύμιο από τα ίδια μας τα παιδάκια?????^_^

Αλλιώς Μ αρέσουν αυτά τα καδρακια που κανείς με γύψο πατουσακια κ χεράκια..ως εκεί!!

Just now, Renez είπε:

Ιουυυ επίσης!!

Εγώ θα κάνω αμάν κ πως να πέσει να μην το βλέπω όχι να το χω κ ενθύμιο!!

Κ στη τελική τι καλύτερο ενθύμιο από τα ίδια μας τα παιδάκια?????^_^

Αλλιώς Μ αρέσουν αυτά τα καδρακια που κανείς με γύψο πατουσακια κ χεράκια..ως εκεί!!

Εγώ φοβάμαι να τους βάλω γύψο πάνω στο δέρμα να σου πω την αλήθεια!!!! Αυτό το βραχιολάκι πάντως από το μαιευτήριο η μαμά μου το έχει ακομα:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ φοβάμαι να τους βάλω γύψο πάνω στο δέρμα να σου πω την αλήθεια!!!! Αυτό το βραχιολάκι πάντως από το μαιευτήριο η μαμά μου το έχει ακομα:wub:

Ε αυτό ναι..άντε κ το πρώτο δοντακι..:oops:

Αλλά όχι κ αφαλό ρεεε

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ενώ το δόντι... Ιουυυυυυ

Και θα του λες να παρε το πρωτο σου δοντάκι??? Χαχαχαχα πεθαινωωωω

Μπαααα δε θα το εκτιμήσει (ειδικά ο γιός:P) αλλά σαν μανουλα..δε ξέρω..

Εγω όταν άλλαζα δόντια τα πεταγαμε σε κεραμιδια να μου φέρει η νεράιδα δώρο χαχαχαχα

Just now, Renez είπε:

Μπαααα δε θα το εκτιμήσει (ειδικά ο γιός:P) αλλά σαν μανουλα..δε ξέρω..

Εγω όταν άλλαζα δόντια τα πεταγαμε σε κεραμιδια να μου φέρει η νεράιδα δώρο χαχαχαχα

Έχω το καρτελάκι από το μαιευτήριο, ένα άλλο καρτελάκι που ήταν στη κούνια του στο μαιευτήριο κ νομίζω και το μανταλάκι αυτό του αφαλου:shock:

Α και κάτι ακόμα πιο creepy...τα δόντια μου είναι κάπου καταχωνιασμενα σε έναν ξύλινο κουμπαρά κλόουν...μπουχαχαχαχα 

Just now, Renez είπε:

Εννοείς τα ακουμπάνε μόλις γεννησουμε αμέσως ε? Ρε σεις στα ιδιωτικά ξέρω ότι μόλις γεννιέται βάζουν στη μαμά το βραχιολακι με το όνομα κ στο μωρό ταυτόχρονα μπροστά στους γονείς ή έστω τη μητέρα..

Στα δημόσια κάνουν το ίδιο? Ξέρετε?

Δεν τον χάνεις παιδί μου θα τον δεις εκείνη την ώρα κ θα τον σταμπαρεις ότι είναι δικός σου! Εξάλλου ποιο άλλο θα έχει τέτοια προσόντα??? 

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Έχω το καρτελάκι από το μαιευτήριο, ένα άλλο καρτελάκι που ήταν στη κούνια του στο μαιευτήριο κ νομίζω και το μανταλάκι αυτό του αφαλου:shock:

Α και κάτι ακόμα πιο creepy...τα δόντια μου είναι κάπου καταχωνιασμενα σε έναν ξύλινο κουμπαρά κλόουν...μπουχαχαχαχα 

Πολυ κριπι... Τα δόντια. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται νορμαλ.. Εκτός από το μανταλάκι. 

Εγώ έχω το καρτέλα κι από την καλαθουνα, ένα βιβλίο τετράδιο από το ρεα στο οποίο σημειωναμε θηλασμόυς και κακα-τσισα, τις ωρε που τα είχαμε εμείς με ρουμινγκιν και το βραχιολάκι το δικό του και το δικό μ. 

Επίσης το πρωτο του άλμπουμ με φωτογραφίες και μια κουπα με την φάτσα του από το ρεα, και την πρωτη του πιπιλα... Χαχαψα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αυτό θα κάνω κι εγώ!!! Η φίλη με τα δυδιμα μου είπε ότι βγαίνουν!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...