Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Παντού ρε συ αυτή η καμηλοπάρδαλη...Να ναι τόσο καλή? Ούτε εγώ την έχω κ ούτε σκοπεύω να την αποκτήσω...πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει!

Όλα όμως...Από χέρι, ποδι,κάλτσα, οοολα τα κουκλάκια κι ότι βρεθεί στο πέρασμα τους...εγώ έπλενα όλα τα κουκλάκια στο πληντυριο πολύ συχνά κ περνούσαν όλα από το στόμα! Είχα βάλει ένα μασητικο στον αποστειρωτη κι έλιωσε:tongue:...τα Φίσερ πάνε τα άλλα όχι.

Χαχαχαχαχχα πραγματικά παντού! Κ κάποια έλεγε εδώ ότι είναι πολύ καλή! Από ποσό μηνών ξεκινάνε τα μασουληματα;;; 
Θα τη ζητήσω δώρο! Θέλω 2 καμηλοπαρδάλεις... χαχαχαχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Όντως κι εμένα με προβληματίζουν αυτά...θα δούμε στη πράξη γιατί κάθε μωράκι έχει τα δικά του κόλπα! Μακάρι να είναι βολικά κ φαγανιαρικα!!!

Καλά να είναι τα παιδάκια μας και όλα τα αλλά θα τα βρούμε! 

• Μου αρέσει 2

Καλε εγώ τα λεγα για τη Σόφη 

Είναι τέλεια  16 μηνών κι ακόμα τη μασουλάει και ας έχει 15 δόντια χαχαχαχα

Να την παρετε 

Οποία μπορεί και θέλει... Είναι ακριβή αλλά τα αξίζει... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να την παρετε 

Τόσο καλή???Ίσως στο δεύτερο ενδώσω!

Δε του άρεσαν τα μασητικά ιδαίτερα.. όλα τα υπόλοιπα προτιμούσε να μασάει!!

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!! 

Πάνω που άραξα να δω τι κάνετε κ λέω δε θα έχουν μιλήσει πολύ Κυριακή πρωί είναι βλέπω 5 σελίδες!!!:P εμμμ αν το θέμα είναι ψώνια λογικό!!

Εμείς φύγαμε 8:30 το πρωί για βουνό κ γυρίσαμε κατά τη 1,κάναμε κάτι δουλίτσες σπίτι τώρα που ήταν κ ο άντρας μου κ βοήθησε κ περιμένουμε......τις πιτσεεεεςςςς!!!!

Λοιπόν.. @Jasmine@ τι θα γίνει ποια με αυτή την σοφή :P καμιλοπαρδαλη??? Με γεια τα καινούργια ψώνια φιλη,κ εγώ θέλω απορρυπαντικα σιγά σιγά κ από πετσέτες ακόμη δεν έχω ούτε μια:unsure:

Πάντως γενικά που λέγατε για το αν θα ακουμπάνε τα μωρά κ που ΈΝΝΟΕΙΤΑΙ σε εμάς κ τους μπαμπάδες τους πάνω μας σιγά μην έχω σεντονακια με το παιδί μου να μη μπορώ να το χαρώ όπως κ όσο θέλω?? Ούτε καν!! Εννοείται με ρούχα καθαρά όχι απ' έξω αλλά πάνω μουυυ!! Όσο για τους υπόλοιπους θα ακολουθήσουν τον κανόνα του σπιτιού (μόνο με παντοφλιτσες μέσα -εχω 2 έξτρα γυνακειες για τη μαμά/γιαγιά κ φίλες μου θα πρέπει να πάρω κ καμία αντρική τώρα για τον μπαμπα κ τον παππού μου) κ αγκαλιά ΜΟΝΟ με καθαρή μπλούζα που θα αλλάζουν εδώ κ σεντονακι μαζί!!

Αυτό τουλάχιστον μέχρι 3ον μηνών που θα κάνει κ τα εμβόλια του κ θα έχει αναπτυχθεί κ το ανοσοποιητικό του περισσότερο..μετά θα χαλαρώσω λίγο γιατί δε θέλω να είναι σε γυάλα κ να καταλήξει αρρωστιαρικο χωρίς αντισώματα!! 

Της φίλης μου εχθές πχ πλύθηκα,έβαλα αντισηπτικό σε όλο το χέρι μέχρι το μπράτσο κ την είχα αγκαλιά κανονικά μετά (χωρίς βέβαια να πλησιάζω το πρόσωπο της με το δικό μου..)γενικά είναι πιο χαλαρή η φίλη μου..κ το αντισηπτικό μόνη ήθελα κ το έβαλα..:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εμένα την Σοφη την καμηλοπάρδαλη μου την πήρε η αδερφή μου. Θα σας πω εντυπώσεις όταν την χρησιμοποιήσουμε :D Πάντως η τιμή είναι λίγο ακριβή γτ τάχα είναι από 100% φυσικό καουτσούκ και χρώματα. Γενικά διαφημίζεται ως οικολογικό παιχνίδι. 

@Renez Αχχχ μια πίτσα την πλάκωνα τώρα! Καλή όρεξη!!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!! 

Πάνω που άραξα να δω τι κάνετε κ λέω δε θα έχουν μιλήσει πολύ Κυριακή πρωί είναι βλέπω 5 σελίδες!!!:P εμμμ αν το θέμα είναι ψώνια λογικό!!

Εμείς φύγαμε 8:30 το πρωί για βουνό κ γυρίσαμε κατά τη 1,κάναμε κάτι δουλίτσες σπίτι τώρα που ήταν κ ο άντρας μου κ βοήθησε κ περιμένουμε......τις πιτσεεεεςςςς!!!!

Λοιπόν.. @Jasmine@ τι θα γίνει ποια με αυτή την σοφή :P καμιλοπαρδαλη??? Με γεια τα καινούργια ψώνια φιλη,κ εγώ θέλω απορρυπαντικα σιγά σιγά κ από πετσέτες ακόμη δεν έχω ούτε μια:unsure:

Πάντως γενικά που λέγατε για το αν θα ακουμπάνε τα μωρά κ που ΈΝΝΟΕΙΤΑΙ σε εμάς κ τους μπαμπάδες τους πάνω μας σιγά μην έχω σεντονακια με το παιδί μου να μη μπορώ να το χαρώ όπως κ όσο θέλω?? Ούτε καν!! Εννοείται με ρούχα καθαρά όχι απ' έξω αλλά πάνω μουυυ!! Όσο για τους υπόλοιπους θα ακολουθήσουν τον κανόνα του σπιτιού (μόνο με παντοφλιτσες μέσα -εχω 2 έξτρα γυνακειες για τη μαμά/γιαγιά κ φίλες μου θα πρέπει να πάρω κ καμία αντρική τώρα για τον μπαμπα κ τον παππού μου) κ αγκαλιά ΜΟΝΟ με καθαρή μπλούζα που θα αλλάζουν εδώ κ σεντονακι μαζί!!

Αυτό τουλάχιστον μέχρι 3ον μηνών που θα κάνει κ τα εμβόλια του κ θα έχει αναπτυχθεί κ το ανοσοποιητικό του περισσότερο..μετά θα χαλαρώσω λίγο γιατί δε θέλω να είναι σε γυάλα κ να καταλήξει αρρωστιαρικο χωρίς αντισώματα!! 

Της φίλης μου εχθές πχ πλύθηκα,έβαλα αντισηπτικό σε όλο το χέρι μέχρι το μπράτσο κ την είχα αγκαλιά κανονικά μετά (χωρίς βέβαια να πλησιάζω το πρόσωπο της με το δικό μου..)γενικά είναι πιο χαλαρή η φίλη μου..κ το αντισηπτικό μόνη ήθελα κ το έβαλα..:rolleyes:

Κ σε σκεφτομουν! Λέω που να είναι αυτό το κορίτσι.... κυριακουλα θα έχει πάει βόλτα τα σκυλιά θα έφαγε βρωμιτσες κ θα ξεζουμίζει τον άντρα της!!!!:wub: 

μα ρε μου τη βγάζει παντού την παλιοσοφη....τι να κάνω! Δες στα τζάμπο εκείνη μπουρνουζοπετσετα που πήρα.... έχει κ για αγόρι με τον Μίκυ!!!! Εγώ πήρα κ από το spitishop 2 θα έρθουν κ θα σου κ τη γνώμη μου....

Just now, elenioz είπε:

Εμένα την Σοφη την καμηλοπάρδαλη μου την πήρε η αδερφή μου. Θα σας πω εντυπώσεις όταν την χρησιμοποιήσουμε :D Πάντως η τιμή είναι λίγο ακριβή γτ τάχα είναι από 100% φυσικό καουτσούκ και χρώματα. Γενικά διαφημίζεται ως οικολογικό παιχνίδι. 

Σου πήρε ολόκληρη την α καμηλοπάρδαλη ή το μασητικο;;; Τα γράφω κ γελάω....

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ σε σκεφτομουν! Λέω που να είναι αυτό το κορίτσι.... κυριακουλα θα έχει πάει βόλτα τα σκυλιά θα έφαγε βρωμιτσες κ θα ξεζουμίζει τον άντρα της!!!!:wub: 

μα ρε μου τη βγάζει παντού την παλιοσοφη....τι να κάνω! Δες στα τζάμπο εκείνη μπουρνουζοπετσετα που πήρα.... έχει κ για αγόρι με τον Μίκυ!!!! Εγώ πήρα κ από το spitishop 2 θα έρθουν κ θα σου κ τη γνώμη μου....

Σου πήρε ολόκληρη την α καμηλοπάρδαλη ή το μασητικο;;; Τα γράφω κ γελάω....

Εγώ σε ανέφερα σήμερα στον άντρα μου γτ δυστυχώς είδαμε (πάλι!) Πολλά αδέσποτα παρατημένα κ του έλεγα πως βρήκα μια φίλη που θα κάνουμε μαζί τη φάρμα σκύλων:wub: (χάρηκε βέβαια γτ σκέφτηκε πως έτσι δεν θα χώνω αυτόν να με βοηθάει:P)

Ναι κ εμένα η τζαμπο με κόβω σε πετσέτες..επίσης σκέφτηκα..της γειτονιάς μου ένα μαγαζί με λευκά είδη έχει προσφορσ τις πετσέτες τις μεσαίες (μαλλιών που λέμε) 100% βαμβακερες έννοειται 3€/ τη μια..μήπως θα βόλευαν αυτές ρε κορίτσια? Σε μέγεθος σίγουρα το καλύπτει όλο το νινι..

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Να την παρετε 

Τι μας ψήνεις τώρα??? Για σκεφτώ ποιος θα τη φέρει...Αχαχαχα στην αδερφή μ τα Ρίχνω αυτά γτ είναι και καταναλωτής...αχαχαχα

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, elenioz είπε:

Ειναι όντως με καουτσούκ και χρώματα ζαχαροπλαστικής... Έχει αλλάξει χρώμα από το μάσημα... 

Είναι καλή. 

Εμείς τα έχουμε και τα δυο

Και την Σοφη ολόκληρη και το μαχητικό όμως... @Jasmine@ εσυ θέλεις δυο καμηλοπάρδαλες χαχαχ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Ευχαριστούμεεε!!!

Ααααα κ σοφή κ οικολόγος η Σόφη δλδ:mrgreen:

Θα τη χαρεί το μαναρακι σου αφού είναι από τη θεία:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εγώ σε ανέφερα σήμερα στον άντρα μου γτ δυστυχώς είδαμε (πάλι!) Πολλά αδέσποτα παρατημένα κ του έλεγα πως βρήκα μια φίλη που θα κάνουμε μαζί τη φάρμα σκύλων:wub: (χάρηκε βέβαια γτ σκέφτηκε πως έτσι δεν θα χώνω αυτόν να με βοηθάει:P)

Ναι κ εμένα η τζαμπο με κόβω σε πετσέτες..επίσης σκέφτηκα..της γειτονιάς μου ένα μαγαζί με λευκά είδη έχει προσφορσ τις πετσέτες τις μεσαίες (μαλλιών που λέμε) 100% βαμβακερες έννοειται 3€/ τη μια..μήπως θα βόλευαν αυτές ρε κορίτσια? Σε μέγεθος σίγουρα το καλύπτει όλο το νινι..

Ναι παιδι μ... Πάρε αυτές και είσαι μια χαρά... Να καλυπτει το παιδι είναι το θέμα... 

Τι μας ψήνεις τώρα??? Για σκεφτώ ποιος θα τη φέρει...Αχαχαχα στην αδερφή μ τα Ρίχνω αυτά γτ είναι και καταναλωτής...αχαχαχα

Εεελα  μια φορά τα δίνεις και τέλος... Αν της αρέσει καλώς, αν όχι το κρατάτε για παιχνιδι καθώς κάνει και ήχο... Όταν τη Ζουλανε

Εμένα τη βάζει κάτω και την παταει για να κάνει τον ήχο... Ψαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Α μπράβο κι εγω λέω 2 τέτοιες πάρω για το μαιευτήριο γτ λένε ότι τα ακουμπάνε κατευθείαν σε 1 από αυτές τις δικές μας κ λερωνονται ξέρεις. Έχω κ καινούργια ροζ κ έχω κ του γιου μια χαρά καλές είναι ακόμα, τώρα τον σκουπίζω με πιο μεγάλες αυτόν.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Α μπράβο κι εγω λέω 2 τέτοιες πάρω για το μαιευτήριο γτ λένε ότι τα ακουμπάνε κατευθείαν σε 1 από αυτές τις δικές μας κ λερωνονται ξέρεις. Έχω κ καινούργια ροζ κ έχω κ του γιου μια χαρά καλές είναι ακόμα, τώρα τον σκουπίζω με πιο μεγάλες αυτόν.

Εννοείς τα ακουμπάνε μόλις γεννησουμε αμέσως ε? Ρε σεις στα ιδιωτικά ξέρω ότι μόλις γεννιέται βάζουν στη μαμά το βραχιολακι με το όνομα κ στο μωρό ταυτόχρονα μπροστά στους γονείς ή έστω τη μητέρα..

Στα δημόσια κάνουν το ίδιο? Ξέρετε?

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι μαζί θα τα έχουμε τα αδέσποτα.... πες στον άντρα σοθ να μην ανησυχεί, θα κρατάει τα παιδιά αυτός!!!

μηπως η @Ninamc παίρνει ποσοστά από τη σοφη;;;

Ψηθήκαμε όλες μάλλον.... 

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι όντως με καουτσούκ και χρώματα ζαχαροπλαστικής... Έχει αλλάξει χρώμα από το μάσημα... 

Είναι καλή. 

Εμείς τα έχουμε και τα δυο

Και την Σοφη ολόκληρη και το μαχητικό όμως... @Jasmine@ εσυ θέλεις δυο καμηλοπάρδαλες χαχαχ

Επειδή θα θέλουν να φέρνουν 2 δωρα, θα τους λέω μια σοφη κ ένα ροζ ιππόκαμπο!!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...