Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Κι εγώ εκεί τείνω...αλλά ειναι cute το άλλο!

@Jasmine@ λογικά δν θα υπάρχει κάποιο όριο κι αρχείο? Διαφορετικά καήκαμε ως ανθρωπότητα! Δν έχω ιδέα όποτε δεν λέω περαιτέρω! Συμφωνώ με τη διαδικασία αν κάποιος δεν μπορεί πάντως κ μακάρι κ η υιοθεσία να ήταν πιο εύκολη διαδικασία για να έχουν οικογένεια όλα τα παιδάκια που ήδη έχουν έρθει στη ζωή. Νομίζω πάντως η πιο καλή λύση για μια γυναίκα είναι να καταψυξει δικά της για δική της μελλοντική χρήση. Αυτό όμως προϋποθέτει να είσαι κατασταλαγμενος πριν τα 35 ότι θες καριέρα κλ και μετά παιδί.

Συμφωνω μαζί σου... Ειδικά στο τέλος.. 

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη.. 

Εκτός αν δεν έχει καλή ποιοτητα ωαριών η γυναίκα.. Εγώ γενικά ειμαι υπέρ όλων των μεθόδων.. Μα και της υιοθεσίας, απλά η υιοθεσία είναι μια χρονοβορα διαδικασία και θέλει πολυ τρεξιμο

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Είσαι έτοιμη.. Για παν ενδεχομενο δλδ... Αχρείαστα να ναι κορίτσι μου, μα και συμπλήρωμα να χρειαστουν είσαι μια χαρά.. Με το καλοοοο

Βρε κορίτσια, εμείς που περιμενουμε κορίτσια.. Τι πηρατε για να βγείτε από το μαιευτήριο?? Ψάχνω να βρω σετάκι ροζ και δεν βρίσκω, θέλω σκουφάκι, ολόσωμο φορμακι... Έχετε βρει κάτι??? Λέω να παρω μέγεθος 1-2 μηνών για τις πρωτες μέρες... 

Στο babydream δες! Παρήγγειλα και εγώ ένα τέτοιο συνολακι. Δεν μου έχει έρθει ακόμα όμως :)

• Μου αρέσει 2

Μπείτε στο πηγή μπεμπέ να δείτε τα σετακια! Εγώ μάλλον από εκεί θα πάρω! Γιατί να πάω Αθήνα σε εμπορικό ή κέντρο πολυυυυυ δύσκολο για μένα!

Εκεί είχα δει κ τη φούξια μπέρτα που ήθελα να πάρω στη μπουμπού, που νόμιζα ότι είχα!:tongue:

Ας τη πάρει κάποια αυτή τη μπέρτα!!!!!

Just now, elenioz είπε:

Στο babydream δες! Παρήγγειλα και εγώ ένα τέτοιο συνολακι. Δεν μου έχει έρθει ακόμα όμως :)

Αααα αυτό είναι σε εμάς! Να πάω μια βολτιτσα!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Εγώ έκανα μεικτή κ στο 1ο κ δεν είχε κανένα θέμα! Άσε αυτά που έχεις κ θα δεις στη πράξη. Είχα αλλάξει πολλά τότε γιατί ήταν λαιμαργο κ πνιγόταν. Πιο καλά μου έκατσαν τα μαμ. Αυτά θα πάρω σε πιο μεγαλ ο μέγεθος γτ τα έχω σε πλαστικά κ ο άντρας μου επιμένει να μην τα ξαναβαλουμε. Θα αλλαχα θηλές βέβαια. 

Θερμοκρασία Ναι, εκεί γύρω στους 20! Πιστεύω όμως το το βραδάκι ειδικά θα θέλουν κουβέρτα λεπτή όχι σεντόνι. Εγώ είμαι κρυουλιαρα κ σκεπαζομαι ,ίσως γι αυτό να το νοιώθω έτσι. 

Ναι μικτή έκανα κι εγώ και μάλιστα τη θηλασα ως τους 14 μήνες. Δηλαδή δεν έπαθε σύγχυση θηλων. Αλλά ξέρω εγώ αν θα είναι έτσι βολικός κι ο μικρός;;; Έχω ακούσει πολλές ιστορίες. 

Just now, P.L.L. είπε:

Ναι μικτή έκανα κι εγώ και μάλιστα τη θηλασα ως τους 14 μήνες. Δηλαδή δεν έπαθε σύγχυση θηλων. Αλλά ξέρω εγώ αν θα είναι έτσι βολικός κι ο μικρός;;; Έχω ακούσει πολλές ιστορίες. 

Όντως κι εμένα με προβληματίζουν αυτά...θα δούμε στη πράξη γιατί κάθε μωράκι έχει τα δικά του κόλπα! Μακάρι να είναι βολικά κ φαγανιαρικα!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ ότι η κατάψυξη ωαρίων είναι η καλύτερη λύση γιατί όσο μεγαλώνουμε είναι πιο δύσκολο να έχουμε καλά ωάρια... επίσης έλεγε το άρθρο ότι αν πήγαινα γιαεξωσωματικη κ μου εμέναν ωάρια τα οποία δεν ήθελα γιατί είχα κάνει τα παιδιά που ήθελα! Τα έδιναν σε Αλλες χωρίς να ενημερώσουν...

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπείτε στο πηγή μπεμπέ να δείτε τα σετακια! Εγώ μάλλον από εκεί θα πάρω! Γιατί να πάω Αθήνα σε εμπορικό ή κέντρο πολυυυυυ δύσκολο για μένα!

Εκεί είχα δει κ τη φούξια μπέρτα που ήθελα να πάρω στη μπουμπού, που νόμιζα ότι είχα!:tongue:

Ας τη πάρει κάποια αυτή τη μπέρτα!!!!!

Αααα αυτό είναι σε εμάς! Να πάω μια βολτιτσα!

Ψάχνω τη φούξια μπερτα.... στο πηγή μπεμπέ;;;

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αυτό με την γατουλα λες? Μεγιαααα

Ναιι το ροζουλι! Ευχαριστωω! Αλλά βλέπω τώρα στο pigibebe που είπε η @Anastasia05 πολύ πιο ωραία σχέδια για κοριτσάκια! Εκεί να μπεις :lol::wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι!!! Στα χειμερινά φορμακια!! Μια βελουτε! Έχει φούξια και ροζ αν θυμάμαι καλά!!

Αααα τη βρήκα... έχει μόνο νούμερο 6-9!!! 
επισης αυτή η σοφη η καμηλοπάρδαλη είναι άλλο το ζωάκι κ άλλο το μασητικο; Όλο μου τη βγάζει διαφήμιση γαμωτο!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αααα τη βρήκα... έχει μόνο νούμερο 6-9!!! 
επισης αυτή η σοφη η καμηλοπάρδαλη είναι άλλο το ζωάκι κ άλλο το μασητικο; Όλο μου τη βγάζει διαφήμιση γαμωτο!

Τη πήρανε!!!! Μα δεν είναι υπεροχη?!??

Μασητικό είναι που το έχουν όλοι,εκτός από μένα! Άμα βλέπω κάτι που το παίρνουν όλοι,δε το θελω:tongue:

Είναι ολόκληρη σειρά με παιχνίδια, μασητικά, πιατακια,ρουχα

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05

Q1jtp2.png

Μασητικό είναι που το έχουν όλοι,εκτός από μένα! Άμα βλέπω κάτι που το παίρνουν όλοι,δε το θελω:tongue:

Εμένα μπυ βγάζει μια κανονική καμηλοπάρδαλη κ ένα άλλο που είναι μασητικο! Εγώ νόμιζα ότι μασάνε την κανονική...:rolleyes:

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Είναι ολόκληρη σειρά με παιχνίδια, μασητικά, πιατακια,ρουχα

Παντού ρε συ αυτή η καμηλοπάρδαλη...Να ναι τόσο καλή? Ούτε εγώ την έχω κ ούτε σκοπεύω να την αποκτήσω...πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει!

Όλα όμως...Από χέρι, ποδι,κάλτσα, οοολα τα κουκλάκια κι ότι βρεθεί στο πέρασμα τους...εγώ έπλενα όλα τα κουκλάκια στο πληντυριο πολύ συχνά κ περνούσαν όλα από το στόμα! Είχα βάλει ένα μασητικο στον αποστειρωτη κι έλιωσε:tongue:...τα Φίσερ πάνε τα άλλα όχι.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...