Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Πολλά μου φαίνονται. Φυσικά κ στο λίκνο από αυτά βάλε.  Υπολόγισε 2-3 για το λίκνο,2-3για την αγκαλιά την εβδομάδα. Σύνολο 6? Άντε να χεις κ 2 έξτρα. Μην πάρεις παραπάνω. Σαλιαρες να πάρετε αυτά τα τριγωνακια τύπου h&m. Πολύ βολικά γτ είναι μικρά κ κομψά κ κάνουν τη δουλειά τους. Όταν βγάζει δόντια καλές είναι αυτές που εχουν κ πλαστικό από κάτω για να μν βρεχετε το ρουχαλάκια τους. Πολυ σάλιο τότε...θα χρειαστούν πολλές αλλά έχουμε πολύ καιρό ακόμα κ τις βρίσκεις κ στο σούπερ. Εγώ αυτές χρησιμοποιώ ακόμα όταν πίνει το γάλα του. Μου είχε δώσει 1 φίλη γύρω στις 20. Νταξ δν τις χρησιμοποίησα όλες, δν ήταν πάρα πολύ σαλιαρικο το δικό μου.

Λάβετε σοβαρά το σχόλιο της @P.L.L.

Άρα να βγάλω την μία 4αδα κ να κρατήσω τις μουσελίνες;;για το λίκνο υπολόγιζα δύο δυο γτ δεν θα θέλουν κ σκέπασμα;;;

Ναι το χω κατά νου αυτό που λέει η @P.L.L. γι'αυτό όλο λέω θα στείλω την παραγγελία κ όλο το αφήνω...

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κ εγώ μόλις ξύπνησα, η κόρη κοιμάται ακόμα! 

Η νύχτα μου ήταν λίγο εφιαλτική γιατί είχαμε πάει σε ένα τραπέζι και έφαγα κανονικά κρέας, τζατζικια κλπ και τη νύχτα έπαθα παλινδρομιση στο τσακ πρόλαβα τον εμετό πριν βγει έξω... Τέρμα πια τα πειράματα το βράδυ μόνο γαλατάκι με δημητριακά κ ξηροκαρπια... Κατά τ αλλά δεν μου είπαν κάτι για την κοιλιά μου μόνο σχολίαζαν πόσο κομμένο κεφάλι είναι ο άντρας μου με την κόρη μου αλλά να "μην στεναχωριέμαι, θα μου μοιάζει ο γιος"

@Jasmine@ την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παιδική χαρά εναν μπαμπά με δύο διδυμουλες περίπου 1.5 χρ. κ σε θυμήθηκα! Η μια ήταν πιο ξανθούλα και πιο κοντή από την άλλη! Δεν μπορούσε να τρέχει από πίσω τους ο μαύρος, η μια πήγαινε από δω κ η άλλη από κει... Την έβαλε στο καρότσι κ εφυγαν!

Θέλω να δω από ρουχαλακια τι μου έχει στείλει η νύφη μου. Σίγουρα δεν θα έχει κοντομανικα για αγόρι γιατί αυτή γέννησε καταχείμωνο και σκέφτομαι μήπως στον γιο τις πρώτες μέρες που θα είναι ζεστη ακομα να του φορούσα τα ζιπουνακια της κόρης μου. Έχω κ ροζ και με λουλουδάκια αλλά και ουδέτερα τελείως... 

Εμένα το τζατζίκακι δεν με ενοχλεί απλά το βράδυ νομίζω θέλει προσοχή στις μερίδες, εγώ αυτό έχω καταλάβει ότι μπορώ να φάω τα πάντα αλλά λίγο, άμα φάω κανονική μερίδα μετά κλαφτα Χαράλαμπε!!!

Δεν έχει χώρο τονστομαχακι μας πια...κ εγώ σαν την @Jasmine@ γάλα καρύδας πίνω το κανονικό με ενοχλεί..

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Άρα να βγάλω την μία 4αδα κ να κρατήσω τις μουσελίνες;;για το λίκνο υπολόγιζα δύο δυο γτ δεν θα θέλουν κ σκέπασμα;;;

Ναι το χω κατά νου αυτό που λέει η @P.L.L. γι'αυτό όλο λέω θα στείλω την παραγγελία κ όλο το αφήνω...

Νομίζω με κουβερτακι θα τα σκεπάζουμε τον Οκτώβρη...Πικέ ή μάλλον φλις, βάζεις από μέσα από αυτά αν θες ένα σεντονακι. Και πάλι σου φτάνουν...αν δεις ότι σου λειπου ν παίρνεις 2 μετά, ή βάζεις διπλωμένο σεντόνι κουνιας, δεν χάθηκε ο κόσμος! Δεν είναι μεγαλ ο έξοδο αλλά μαζεύονται τσουκου τσουκου κ μετά δεν θα έχεις τι να τα κάνεις,που να τα βάλεις. Εν τω μεταξύ δεν χαλάνε αυτά...Και 2ο να κάνεις μια χαρά τα ξαναβαζεις.

Η φίλη μου με τα δυδιμα μ έφερε προχθές 1 3αδα μουσελινες από orchestra, μου λέει έχω ένα σωρό, μου έφεραν κ δώρο, παρτα τι να τα κάνω! Μου έφερε κ μπιμπερό τα μικρά, μην πάρετε...θα σας δώσουν οι γιατροί ή στο μαιευτήριο. Εγώ έχω του γιου,του γιατρού,του μαιευτήριο, της φίλης...αυτά τα μικρά που τα χρησιμοποιείς πολύ λίγο. Νυκ γυάλινα, ελεος!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Νομίζω με κουβερτακι θα τα σκεπάζουμε τον Οκτώβρη...Πικέ ή μάλλον φλις, βάζεις από μέσα από αυτά αν θες ένα σεντονακι. Και πάλι σου φτάνουν...αν δεις ότι σου λειπου ν παίρνεις 2 μετά, ή βάζεις διπλωμένο σεντόνι κουνιας, δεν χάθηκε ο κόσμος! Δεν είναι μεγαλ ο έξοδο αλλά μαζεύονται τσουκου τσουκου κ μετά δεν θα έχεις τι να τα κάνεις,που να τα βάλεις. Εν τω μεταξύ δεν χαλάνε αυτά...Και 2ο να κάνεις μια χαρά τα ξαναβαζεις.

Κ εγώ αυτό σκεφτομουν χθες ότι θα τα σκεπάζουμε με κουβερτάκια κ εγώ λύσσαξα να πάρω τις βελουτε κουβέρτες!!!! Χαχαχαχαχ παρανοϊκή!

SqfGp3.png

Η φίλη μου με τα δυδιμα μ έφερε προχθές 1 3αδα μουσελινες από orchestra, μου λέει έχω ένα σωρό, μου έφεραν κ δώρο, παρτα τι να τα κάνω! Μου έφερε κ μπιμπερό τα μικρά, μην πάρετε...θα σας δώσουν οι γιατροί ή στο μαιευτήριο. Εγώ έχω του γιου,του γιατρού,του μαιευτήριο, της φίλης...αυτά τα μικρά που τα χρησιμοποιείς πολύ λίγο. Νυκ γυάλινα, ελεος!

Τώρα που λες για τα μπιμπερό εγώ στη μικρή που της εδινα και ξένο είχα τα ντ. Μπραουν. Τώρα μου έχουν δώσει δώρο δυο από αυτά που λες. Αλλά δεν είναι λάθος να  χρησιμοποιήσω διαφορετικές θηλές; Ειδικά εφόσον θέλω να θηλασω. 

Τα κουβερτάκια κορίτσια θα έρθουν κατά τον Δεκέμβρη. Έτσι όπως πάει ο καιρός μέχρι τον Οκτώβρη Νοέμβρη μπάνιο κανει ο κόσμος. Και καλό είναι -θα σας το πουν όμως και οι μαίες- να μην ζεσταίνονται τα μωρά. Ότι πιο ελαφρύ και στο σπίτι η θερμοκρασία από 18 ως 20 μου είχε πει εμενα. Όχι πιο πάνω. 

• Μου αρέσει 1

Καλου κακου ας παρουν και κανα μπιμπερό κατά των κολικών.. Σε περιπτωση που χρειαστεί.. Γιατί οποία δεν καταφέρει να θηλάζει, ευχομαι όλες να θηλαστικά κορίτσια μου.. Θα χρειαστεί ένα όμως.. 

Καλημερουδια, εγώ κορίτσια σας τα πα αυτά για τις πετσετες για να παρετε σχετικά αρκετά, μη παιδευεστε με πλυντηρια κτλ.. Γιατί και τα κορίτσια είναι πιο επιρρεπή στις ουρολοιμώξεις.. Έτσι έχω ακουσει.. Όποτε να ΣτΕ προετοιμασμενες , να έχετε αρκετά.. 

Οι πετσετες του τζάμπο για μένα είναι ασυναγώνιστες.... Δεν τις αλλάζω με καμια μάρκα.. Και τώρα θα παρω και σεντούκια που έχει σετ με μίνι να δω την ποιοτητα.. 

Πάντως πανακια αγκαλιάς όλα από τα ΙΚΕΑ τα πηρα σε πακετο των τριών και από τζάμπο σε πακετο των επτά αν θυμάμαι... Η των πεντε... 

@P.L.L. έτσι όπως τα λες για την θερμοκρασία.. Είμαι πολυ κάθετη σ αυτό το θέμα.. Καθώς πανω απο 20 βαθμους πεφτουν σε λήθαργο... Κολικοι πανε μαζί με ντρ Μπράουν και αβεντ.. Τα καλυτερα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Τώρα που λες για τα μπιμπερό εγώ στη μικρή που της εδινα και ξένο είχα τα ντ. Μπραουν. Τώρα μου έχουν δώσει δώρο δυο από αυτά που λες. Αλλά δεν είναι λάθος να  χρησιμοποιήσω διαφορετικές θηλές; Ειδικά εφόσον θέλω να θηλασω. 

Τα κουβερτάκια κορίτσια θα έρθουν κατά τον Δεκέμβρη. Έτσι όπως πάει ο καιρός μέχρι τον Οκτώβρη Νοέμβρη μπάνιο κανει ο κόσμος. Και καλό είναι -θα σας το πουν όμως και οι μαίες- να μην ζεσταίνονται τα μωρά. Ότι πιο ελαφρύ και στο σπίτι η θερμοκρασία από 18 ως 20 μου είχε πει εμενα. Όχι πιο πάνω. 

Εγώ έκανα μεικτή κ στο 1ο κ δεν είχε κανένα θέμα! Άσε αυτά που έχεις κ θα δεις στη πράξη. Είχα αλλάξει πολλά τότε γιατί ήταν λαιμαργο κ πνιγόταν. Πιο καλά μου έκατσαν τα μαμ. Αυτά θα πάρω σε πιο μεγαλ ο μέγεθος γτ τα έχω σε πλαστικά κ ο άντρας μου επιμένει να μην τα ξαναβαλουμε. Θα αλλαχα θηλές βέβαια. 

Θερμοκρασία Ναι, εκεί γύρω στους 20! Πιστεύω όμως το το βραδάκι ειδικά θα θέλουν κουβέρτα λεπτή όχι σεντόνι. Εγώ είμαι κρυουλιαρα κ σκεπαζομαι ,ίσως γι αυτό να το νοιώθω έτσι. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλου κακου ας παρουν και κανα μπιμπερό κατά των κολικών.. Σε περιπτωση που χρειαστεί.. Γιατί οποία δεν καταφέρει να θηλάζει, ευχομαι όλες να θηλαστικά κορίτσια μου.. Θα χρειαστεί ένα όμως.. 

Καλημερουδια, εγώ κορίτσια σας τα πα αυτά για τις πετσετες για να παρετε σχετικά αρκετά, μη παιδευεστε με πλυντηρια κτλ.. Γιατί και τα κορίτσια είναι πιο επιρρεπή στις ουρολοιμώξεις.. Έτσι έχω ακουσει.. Όποτε να ΣτΕ προετοιμασμενες , να έχετε αρκετά.. 

Οι πετσετες του τζάμπο για μένα είναι ασυναγώνιστες.... Δεν τις αλλάζω με καμια μάρκα.. Και τώρα θα παρω και σεντούκια που έχει σετ με μίνι να δω την ποιοτητα.. 

Πάντως πανακια αγκαλιάς όλα από τα ΙΚΕΑ τα πηρα σε πακετο των τριών και από τζάμπο σε πακετο των επτά αν θυμάμαι... Η των πεντε... 

@P.L.L. έτσι όπως τα λες για την θερμοκρασία.. Είμαι πολυ κάθετη σ αυτό το θέμα.. Καθώς πανω απο 20 βαθμους πεφτουν σε λήθαργο... Κολοκοτρώνη πανε μαζί με ντρ Μπράουν και αβεντ.. Τα καλυτερα

Εμένα μου έχουν δώσει 6 μεγάλα dr browns κ πήρα καινούριες θηλές. Κ έχω κ 3 μικρά από nuk αυτά που δίνουν οι γιατροί! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα μου έχουν δώσει 6 μεγάλα dr browns κ πήρα καινούριες θηλές. Κ έχω κ 3 μικρά από nuk αυτά που δίνουν οι γιατροί! 

Είσαι έτοιμη.. Για παν ενδεχομενο δλδ... Αχρείαστα να ναι κορίτσι μου, μα και συμπλήρωμα να χρειαστουν είσαι μια χαρά.. Με το καλοοοο

Βρε κορίτσια, εμείς που περιμενουμε κορίτσια.. Τι πηρατε για να βγείτε από το μαιευτήριο?? Ψάχνω να βρω σετάκι ροζ και δεν βρίσκω, θέλω σκουφάκι, ολόσωμο φορμακι... Έχετε βρει κάτι??? Λέω να παρω μέγεθος 1-2 μηνών για τις πρωτες μέρες... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όπως τα λέει η Νίνα. Αυτά τα νουκ είναι για κολικούς λέει. Εγώ είχα τ tommee tippee anti colic αλλά δεν είχα σοβαρό θέμα κι ας έκανε μεικτή. Η φίλη με τα δυδιμα μου είπε ότι χρησιμοποιεί 8 ή 10 μπιμπερό την ημέρα κ έχει μεγαλ ο αποσυειρωτη κ τον βάζει 1 φορά την ημέρα με όλα μέσα. Αυτή δεν θηλάζει καθόλου κ δεν έχουν κολικούς. Στο λέω να έχεις εικόνα.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Είσαι έτοιμη.. Για παν ενδεχομενο δλδ... Αχρείαστα να ναι κορίτσι μου, μα και συμπλήρωμα να χρειαστουν είσαι μια χαρά.. Με το καλοοοο

Ναι ναι είμαι έτοιμη γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Έτσι κ αλλιώς θα τα χρειαστώ πιο μετά, μόνο θηλές θα πάρω άλλες... μμμ μόλις σκέφτηκα ότι χρειάζεται κ απορρυπαντικό πιάτων βρεφικό!

Όπως τα λέει η Νίνα. Αυτά τα νουκ είναι για κολικούς λέει. Εγώ είχα τ tommee tippee anti colic αλλά δεν είχα σοβαρό θέμα κι ας έκανε μεικτή. Η φίλη με τα δυδιμα μου είπε ότι χρησιμοποιεί 8 ή 10 μπιμπερό την ημέρα κ έχει μεγαλ ο αποσυειρωτη κ τον βάζει 1 φορά την ημέρα με όλα μέσα. Αυτή δεν θηλάζει καθόλου κ δεν έχουν κολικούς. Στο λέω να έχεις εικόνα.

Θα κάνω ότι μπορώ να θηλάσω... κ μόνο που σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδικασία κουράζομαι!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω αβεντ όλη την σειρά νατουραλ και κλασικ.. Γυρω στα 20 μπιμπερό.. 

Υπερβολή, μα δεν άντεχα να αποστείρωση όλη την ώρα και βάζαμε δυο φορες την ημέρα, ανά δυο μερες... Γενικά όμως είναι τα καλυτερα τα ντρ Μπράουν έχω ακουσει και τα αβεντ. Εμείς είχαμε κολικους καθώς είχε και με τον θηλασμό, και με το ξένο, και είχε και γόπα και γενικά πολλα θεματάκια ως τους 5 μήνες.. Όποτε τα χρειάστηκα φουλ τα μπιμπερό.. Τώρα δεν θα τα αλλάξω, απλά άλλαξα θηλες... 

Τυχερή να μην θηλάζει και να μην έχουν κολικους... Μακάρι η μπεμπα μας να μην έχει γιατί δεν θα τ αντέξω... Είχαμε περαει δυσκολα με τον παιδαρο, υπέφερε πολυ

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι είμαι έτοιμη γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Έτσι κ αλλιώς θα τα χρειαστώ πιο μετά, μόνο θηλές θα πάρω άλλες... μμμ μόλις σκέφτηκα ότι χρειάζεται κ απορρυπαντικό πιάτων βρεφικό!

Θα κάνω ότι μπορώ να θηλάσω... κ μόνο που σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδικασία κουράζομαι!

Απρρυπαντικο παρε μπειμπι πλανετ το καλυτερο και για πλυντηροο και για πιατα.. Τι έχασα που δεν το βρήκα απο την αρχή. Το προδερμ για τα πιάτα είναι άχρηστο, γλιτσερο και δεν κάνει σαπουναδα αν δεν βάλεις πολυ.. Ενώ το πλανετ απλά τα σπάει χαχαχαχαχ

Και εγώ έτσι έλεγα. Ότι βαριέμαι την διαδικασία... Μα τελικά την λάτρεψα την διαδικασία χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Δεν θα έχει νινα  μου, οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές! Αλλά κ γκρινιάρες...

Λοιπόν δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να της βάλω!!! Θα δω ανάλογα τον καιρό. Έχω ένα ροζ-γκρι με φρουφρουδακι σαν φουστακι μικρό από mothercare κ ένα πολύ λεπτό πλεκτό παντελόνι με ζακετακι ροζ κουφετι από h&m. Σκουφάκι 2αδα από h&m ροζ κουφετι κ λευκό με ροζ πουα.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ θέλω να θίξω ένα άλλο θέμα... αν το δει κ κανείς θα πέσει να με φαει! Διαβάζω πολλές φορές τα κορίτσια της εξωσωματικής ποσό προσπαθούν κ ποσό το θέλουν.... κ διάβασα για τη δωρεά ωαρίων! Κ έξω από τα κέντρα εξωσωματικής έγραφε μια κοπέλα πως ήταν χαμοσ από γυναίκες κυρίως ανατολικού μπλοκ για να κάνουν δωρεά, φυσικά κ το κάνουν για την αμοιβή! Κ αναρωτιέμαι εγώ τώρα σε ποσά κέντρα δίνουν ωάρια κ ποσά παιδιά μπορούν να προκύψουν από τα ωάρια τους! Κ αν συναντηθούν;;; Δεν είναι αιμομιξία;;;; 
Αυτά τα διαβάζω τα βραδιά που ξυπνάω κ δεν έχω τι να κανω

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Δεν θα έχει νινα  μου, οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές! Αλλά κ γκρινιάρης...

Λοιπόν δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να της βάλω!!! Θα δω ανάλογα τον καιρό. Έχω ένα ροζ-γκρι με φρουφρουδακι σαν φουστακι μικρό από mothercare κ ένα πολύ λεπτό πλεκτό παντελόνι με ζακετακι ροζ κουφετι από h&m. Σκουφάκι 2αδα από h&m ροζ κουφετι κ λευκό με ροζ πουα.

Μακαρι κουκλα μ Μακάρι... 

Εγώ λέω να μην το ταλαιπωρησε με πολλα γι αυτό ψάχνω να βρω απλά ένα ολόσωμο φορμακι και ένα σκουφάκι.. Κουβέρτα κι πηρα ήδη, εκείνο το λεπτό που σας έλεγα της φραζυνυερμ... Δεν υπάρχει αυτή η κουβέρτα.. Την έβγαλα από το πλυντηριο και ήταν κιόλας στεγνη... Απίστευτη... 

Να βάλεις το σετάκι.. Με ταλαιπωρείται το μπεμπα κι μωρε... Να μπει και να βγει ευκολα... 

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ θέλω να θίξω ένα άλλο θέμα... αν το δει κ κανείς θα πέσει να με φαει! Διαβάζω πολλές φορές τα κορίτσια της εξωσωματικής ποσό προσπαθούν κ ποσό το θέλουν.... κ διάβασα για τη δωρεά ωαρίων! Κ έξω από τα κέντρα εξωσωματικής έγραφε μια κοπέλα πως ήταν χαμοσ από γυναίκες κυρίως ανατολικού μπλοκ για να κάνουν δωρεά, φυσικά κ το κάνουν για την αμοιβή! Κ αναρωτιέμαι εγώ τώρα σε ποσά κέντρα δίνουν ωάρια κ ποσά παιδιά μπορούν να προκύψουν από τα ωάρια τους! Κ αν συναντηθούν;;; Δεν είναι αιμομιξία;;;; 
Αυτά τα διαβάζω τα βραδιά που ξυπνάω κ δεν έχω τι να κανω

Και εγώ διαβάζω τα αλλά που λένε για τα ζώα και τα σκυλιά.. Που τα σκυλιά τρώνε τα μωρά κτλ.. Και τρελαίνομαι... Γενικά θέλει προσοχη σε ότι κι αν αποφασίζει ενας ανθρωπος.. 

Επίσης διάβασα χθες μια γυναίκα έπειτα από δεκατρείς αποβολές.. Τελικά κατάφερε και έκανε παιδακι.. 

Δηλαδή μιλάμε για άθλο... Δεκατρείς αποβολές????  Να ναι καλα που τα κατάφερε... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μακαρι κουκλα μ Μακάρι... 

Εγώ λέω να μην το ταλαιπωρησε με πολλα γι αυτό ψάχνω να βρω απλά ένα ολόσωμο φορμακι και ένα σκουφάκι.. Κουβέρτα κι πηρα ήδη, εκείνο το λεπτό που σας έλεγα της φραζυνυερμ... Δεν υπάρχει αυτή η κουβέρτα.. Την έβγαλα από το πλυντηριο και ήταν κιόλας στεγνη... Απίστευτη... 

Να βάλεις το σετάκι.. Με ταλαιπωρείται το μπεμπα κι μωρε... Να μπει και να βγει ευκολα... 

Κι εγώ εκεί τείνω...αλλά ειναι cute το άλλο!

@Jasmine@ λογικά δν θα υπάρχει κάποιο όριο κι αρχείο? Διαφορετικά καήκαμε ως ανθρωπότητα! Δν έχω ιδέα όποτε δεν λέω περαιτέρω! Συμφωνώ με τη διαδικασία αν κάποιος δεν μπορεί πάντως κ μακάρι κ η υιοθεσία να ήταν πιο εύκολη διαδικασία για να έχουν οικογένεια όλα τα παιδάκια που ήδη έχουν έρθει στη ζωή. Νομίζω πάντως η πιο καλή λύση για μια γυναίκα είναι να καταψυξει δικά της για δική της μελλοντική χρήση. Αυτό όμως προϋποθέτει να είσαι κατασταλαγμενος πριν τα 35 ότι θες καριέρα κλ και μετά παιδί.

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...