Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Και να σας πω? Ο δικός μου όσο μεγαλώνει νομίζω μοιάζει στη πεθερά μου...στην οποία μοιάζει κ ο άντρας μου! Πέρα από τη φάτσα μοιάζει στην πολυλογία, τη μανία με τη καθαριότητα κ τον έλεγχο στα πάντα! Εεε είναι μαζί κ πολλές ώρες όποτε...

Αυτές έχω πάρει κ τις ξαναπήρα! Μια χαρά είναι κ χοντρουλες! Με τα ροζ σχεδιακι δε λες? Κοίτα που έχω καταλήξει όλα τα υφάσματα που κοιτάμε τα σχετικά φτηνά είναι ίδια κ ίδιας προέλευσης. Μόνο τα ρούχα του τζάμπο δεν μα αρέσουν ,είναι κοντά κ φαρδυα κ ανοιχτά στο λαιμό. Πάνες αγκαλιάς κ σελτεδακια κ πετσέτες κ κουβερτούλα φλις κι εγώ έχω από κει.

Μπράβο, έχει ένα σετ ροζ κ είδα κ κιτρινουλες λέει ότι είναι βαμβάκι είναι όντως;;;δλδ έλεος ας μην είμαστε πια τοοοσο υποχόνδριοι μωρέ...εντάξει δεν είπα να ψωνίσω ούτε μπιμπερο ούτε ρούχα από εκεί, αλλά τα σεντονακια γτ όχι;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα!!!

Πριν λίγο ξύπνησα...δεν είχα ξυπνητήρι σήμερα!!!-_-

@Anastasia05 εμάς είναι τα 2α όποτε τα έχουμε έτοιμα τα πράγματα κ στο μυαλό μας τι χρειαζόμαστε. Απ την μια είμαι πιο χαλαρή που δεν ψάχνω τα πάντα όπως τότε απ την άλλη ωραία φάση ήταν...θα τη ξαναζουσα! Εμένα είναι κ άλλο φύλο τώρα όποτε παίρνω τα ροζουλια να μην γκρινιάζει κι μπαμπάς ότι του αδικω  τη κόρη :unsure:

@Jasmine@ είσαι σούπερ έτοιμη κ καλά κάνεις δλδ κι δν αφήνω τπτ για τελευταία στιγμή! Μπορεί στις φώτο του υπέρηχου 3d απ δω κ πέρα να καταλάβεις σε ποιον μοιάζουν, εμένα φαινόταν κλώνος του μπαμπά από τη Β. Μόνο τα χρώματα δεν μπορούσα να τσεκάρω! Τώρα η ζωηρουλα μου δεν κάθεται να τη δούμε καλά... Ό πως κ να χει θα μοιαζουν,αδερφάκια θα είναι! Βέβαια έχω κάτι γείτονες αγοράκια πιο μεγάλα από μένα που είναι εντελώς διαφορετικά, δεν τα κάνεις για αδέρφια καν! Αλλά τα περισσότερα που ξέρω μοιάζουν λίγο πολύ!

Αααα και τα ρούχα μου εγώ τα επλυνα με το βρεφικό γιατί το ακουμπάμε πάνω μας κ το βρεφικό έχει πιο ήπια αρώματα η αλλεργιογόνα. Στην αρχή που θα είσαι σπίτι πάνω σου τα μωρά χωρίς σεντονακι αλλά όποιος άλλος τα πιάνει μόνο με σεντόνι. Να σου πω εμένα φορούσαν άλλες μπλούζες οι γιαγιάδες όταν έρχονταν! 

Δεν έχουν κάτσει οι άτιμες να τις δούμε στο 3d... εννοείται ότι θα τις πιάνουν με πάνα οι γιαγιάδες!!! 

Just now, EugenJen είπε:

Τώρα μπήκα στο moromou να πάρω άλλη μια νυχτικια γιατί τις δύο που έχω τις έχω ήδη λιώσει, να πάρω ρόμπα ,κ έβαλα κ φορμακια που είδα ότι έχει...

Ε και είπα μπας κ έκλεινα κ την παραγγελία με τα σελτεδακια πάνες αγκαλιας κλπ που τα έχω στο καλάθι κ τα καμαρώνω!

Εν τω μεταξύ βρήκα στα τζάμπο πάνες αγκαλιάς βαμβακερές 7 ευρώ οι 4 αν θυμάμαι καλά αλλά ο άντρας μου λέει όχι από τζάμπο μην πάθει το παιδί αλλεργίες , υπερβολή δεν είναι;;;δεν κοιτάω ρούχα τα σεντόνια που θα της βάζω στο καρότσι είναι μωρέ..

Καλε μια χαρά θα είναι από τζάμπο, είχα κοιτάξει κ εγώ που είχα πάει αλλά είχε μόνο μπλε! Κ ζιπουνακια που έβαζε η κουμπαρα μου μια χαρά ήταν! Πήρα κ εγώ 2. Μμμ δεν είχα δει ότι έχει κ φορμάκια στο moromou

SqfGp3.png

Καλημερούδια από την δροσερή σήμερα παραλία! 

Και εγώ παραγγειλα χθες τις κρέμες μου (PregnaDerm) και πήρα και δύο πακέτα πάνες που τα είχε σε προσφορά. Για απορρυπαντικό που λέγατε πήρα το babyplanet ελπίζω να βγει καλό! 

@Jasmine@ Πιστεύω επειδή είναι και κοριτσάκια όλο και θα μοιάζουν :x Συνήθως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα διδυμάκια όταν είναι αγόρι/κορίτσι. Αλλά θα έχει πολύ πλάκα να είναι η μία πιο μελαχρινή και η άλλη ανοιχτή!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Μπράβο, έχει ένα σετ ροζ κ είδα κ κιτρινουλες λέει ότι είναι βαμβάκι είναι όντως;;;δλδ έλεος ας μην είμαστε πια τοοοσο υποχόνδριοι μωρέ...εντάξει δεν είπα να ψωνίσω ούτε μπιμπερο ούτε ρούχα από εκεί, αλλά τα σεντονακια γτ όχι;;;

Ναι μια χαρά είναι! Είναι σαν σεντονακι χειμωνιάτικο λίγο χνουδωτό ζεστουλικο, όχι σαν λεπτό σεντόνι. Εμένα πολύ με βολεψαν κ γι αυτό τις πήρα. Κ φορμακι βελουτέ τζάμπο που είχα ήταν πολύ καλό. Μπιμπερό κ τέτοια έχει μάρκες chicco, προδερμ, δεν νομίζω να έχει άσχετες μάρκες όποτε ίδια με του φαρμακείου είναι.

Just now, elenioz είπε:

Καλημερούδια από την δροσερή σήμερα παραλία! 

Και εγώ παραγγειλα χθες τις κρέμες μου (PregnaDerm) και πήρα και δύο πακέτα πάνες που τα είχε σε προσφορά. Για απορρυπαντικό που λέγατε πήρα το babyplanet ελπίζω να βγει καλό! 

@Jasmine@ Πιστεύω επειδή είναι και κοριτσάκια όλο και θα μοιάζουν :x Συνήθως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα διδυμάκια όταν είναι αγόρι/κορίτσι. Αλλά θα έχει πολύ πλάκα να είναι η μία πιο μελαχρινή και η άλλη ανοιχτή!!!

Μια χαρά είναι  το baby planet, αυτά χρησιμοποιώ! Ήπιο άρωμα κ καθαρίζει!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν έχουν κάτσει οι άτιμες να τις δούμε στο 3d... εννοείται ότι θα τις πιάνουν με πάνα οι γιαγιάδες!!! 

Καλε μια χαρά θα είναι από τζάμπο, είχα κοιτάξει κ εγώ που είχα πάει αλλά είχε μόνο μπλε! Κ ζιπουνακια που έβαζε η κουμπαρα μου μια χαρά ήταν! Πήρα κ εγώ 2. Μμμ δεν είχα δει ότι έχει κ φορμάκια στο moromou

Έχει κάτι λίγα ρουχαλακια κ είναι κ πολύ ωραία καλή τιμή δυστυχώς όμως εγώ που θέλω μακρυμάνικα έχουν εξαντληθεί κ πήρα μόνο ένα...

@Christinα στο eshop πάντως πιπίλες που κοίταξα δεν έχει μάρκες ,είναι κάτι άσχετες ,δεν έχω πάει στο κατάστημα να πω την αλήθεια..αρα τα σεντονακια είναι για πιο χειμώνα ε;οπότε να υπολογίσω ότι θέλω κ πιο λεπτά..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Έχει κάτι λίγα ρουχαλακια κ είναι κ πολύ ωραία καλή τιμή δυστυχώς όμως εγώ που θέλω μακρυμάνικα έχουν εξαντληθεί κ πήρα μόνο ένα...

@Christinα στο eshop πάντως πιπίλες που κοίταξα δεν έχει μάρκες ,είναι κάτι άσχετες ,δεν έχω πάει στο κατάστημα να πω την αλήθεια..αρα τα σεντονακια είναι για πιο χειμώνα ε;οπότε να υπολογίσω ότι θέλω κ πιο λεπτά..

Όχι βρε καλά είναι για μας! Αλλά πάρε κ κα να άλλο να έχεις γιατί είπαμε είναι πολλαπλών χρήσεων αυτά ! Θα το τυλιγεις κ με τέτοιο αν θες απαλά. 4 αυτά, πάρε αλλά 2.

Δεν έχω δει στο σάιτ,από κοντά θυμάμαι ,αν κ δεν έχει τύχει να πάρω. Μάρκα τζάμπο όχι δεν θα έπαιρνα πάντως, έχεις δίκιο. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Τώρα μπήκα στο moromou να πάρω άλλη μια νυχτικια γιατί τις δύο που έχω τις έχω ήδη λιώσει, να πάρω ρόμπα ,κ έβαλα κ φορμακια που είδα ότι έχει...

Ε και είπα μπας κ έκλεινα κ την παραγγελία με τα σελτεδακια πάνες αγκαλιας κλπ που τα έχω στο καλάθι κ τα καμαρώνω!

Εν τω μεταξύ βρήκα στα τζάμπο πάνες αγκαλιάς βαμβακερές 7 ευρώ οι 4 αν θυμάμαι καλά αλλά ο άντρας μου λέει όχι από τζάμπο μην πάθει το παιδί αλλεργίες , υπερβολή δεν είναι;;;δεν κοιτάω ρούχα τα σεντόνια που θα της βάζω στο καρότσι είναι μωρέ..

Εγώ πάντως που πήρα δύο πετσέτες/μπέρτες από τα jumbo είναι πολύ πιο μαλακές και απαλές από άλλα καταστήματα που είναι με τέτοια είδη και σε διπλάσια τιμή. Όποτε πιστεύω για κάποια προϊόντα μια χαρά  είναι :wink:

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Εγώ πάντως που πήρα δύο πετσέτες/μπέρτες από τα jumbo είναι πολύ πιο μαλακές και απαλές από άλλα καταστήματα που είναι με τέτοια είδη και σε διπλάσια τιμή. Όποτε πιστεύω για κάποια προϊόντα μια χαρά είναι και τα jumbo :wink:

Αααα τώρα που το είπες πήρα κ εγώ 2 τέτοιες με τη μίνι. Έλεγε η νινα ότι έχουν βγει πολύ καλές... @EugenJen τσέκαρε τες! Είναι πολύ μαλακες!

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Όχι βρε καλά είναι για μας! Αλλά πάρε κ κα να άλλο να έχεις γιατί είπαμε είναι πολλαπλών χρήσεων αυτά ! Θα το τυλιγεις κ με τέτοιο αν θες απαλά. 4 αυτά, πάρε αλλά 2.

Δεν έχω δει στο σάιτ,από κοντά θυμάμαι ,αν κ δεν έχει τύχει να πάρω. Μάρκα τζάμπο όχι δεν θα έπαιρνα πάντως, έχεις δίκιο. 

Έχω βάλει στο καλάθι Σκρουτζ 5 μουσελίνες ε να πάρω κ 8 τζάμπο (4αδαροζ +4αδα κίτρινο) θαρρώ είμαι καλά, εγώ σκέφτομαι να τα βάζω κ σαν σεντόνι στο λίκνο αφού ιδέες διαστάσεις έχουν...

Just now, elenioz είπε:

Εγώ πάντως που πήρα δύο πετσέτες/μπέρτες από τα jumbo είναι πολύ πιο μαλακές και απαλές από άλλα καταστήματα που είναι με τέτοια είδη και σε διπλάσια τιμή. Όποτε πιστεύω για κάποια προϊόντα μια χαρά  είναι :wink:

Καλή η ιδέα σου, δεν κοίταξα καν για πετσέτες, θεωρούσα ότι είμαι κομπλέ με αυτές που μου έχουν φέρει, 1 μπέρτα κ  2 σετ, 5 πετσέτες σύνολο, αλλά η Νίνα χθες μας άλλαξε τα δεδομένα οπότε θα τις τσεκαρω κ αυτές...

Σαλιαρες έχετε πάρει;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αααα τώρα που το είπες πήρα κ εγώ 2 τέτοιες με τη μίνι. Έλεγε η νινα ότι έχουν βγει πολύ καλές... @EugenJen τσέκαρε τες! Είναι πολύ μαλακες!

Και εγώ αυτές πήρα :mrgreen: Είναι πολύ ωραίες!

@EugenJen Ναι ρίξε μια ματιά! Είναι και οικονομικά και πολύ απαλα! Και όπως μας είπε η Νίνα δεν παθαίνουν τίποτα. Εγώ έχω πάρει τρεις σαλιάρες γτ μου άρεσαν πολύ στο σχέδιο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ :lol: Αλλά δεν νμζ να χρειαζόμαστε από τώρα είναι η αλήθεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ είχα πάρει αρκετά σεντόνια και πετσέτες- μπουρνούζια και για κάποιο λόγο όλοι τέτοια μου έφεραν μετά για δώρο! Έχω ακόμα στοκ. Δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω όλα! Αν έχετε την άνεση να ζητήστε από κάποιον δώρο (ή απλως κατηγορια δώρων πχ παιχνίδια) κάντε το. Δεν είναι ντροπή αν είναι δικός σας άνθρωπος. Γιατί θα στεναχωρηθεί κι ο άλλος αν καταλαβει τι ότι σας έκανε δώρο που ισως δεν  το ανοίξετε ποτε. 

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Έχω βάλει στο καλάθι Σκρουτζ 5 μουσελίνες ε να πάρω κ 8 τζάμπο (4αδαροζ +4αδα κίτρινο) θαρρώ είμαι καλά, εγώ σκέφτομαι να τα βάζω κ σαν σεντόνι στο λίκνο αφού ιδέες διαστάσεις έχουν...

Καλή η ιδέα σου, δεν κοίταξα καν για πετσέτες, θεωρούσα ότι είμαι κομπλέ με αυτές που μου έχουν φέρει, 1 μπέρτα κ  2 σετ, 5 πετσέτες σύνολο, αλλά η Νίνα χθες μας άλλαξε τα δεδομένα οπότε θα τις τσεκαρω κ αυτές...

Σαλιαρες έχετε πάρει;;;

Πολλά μου φαίνονται. Φυσικά κ στο λίκνο από αυτά βάλε.  Υπολόγισε 2-3 για το λίκνο,2-3για την αγκαλιά την εβδομάδα. Σύνολο 6? Άντε να χεις κ 2 έξτρα. Μην πάρεις παραπάνω. Σαλιαρες να πάρετε αυτά τα τριγωνακια τύπου h&m. Πολύ βολικά γτ είναι μικρά κ κομψά κ κάνουν τη δουλειά τους. Όταν βγάζει δόντια καλές είναι αυτές που εχουν κ πλαστικό από κάτω για να μν βρεχετε το ρουχαλάκια τους. Πολυ σάλιο τότε...θα χρειαστούν πολλές αλλά έχουμε πολύ καιρό ακόμα κ τις βρίσκεις κ στο σούπερ. Εγώ αυτές χρησιμοποιώ ακόμα όταν πίνει το γάλα του. Μου είχε δώσει 1 φίλη γύρω στις 20. Νταξ δν τις χρησιμοποίησα όλες, δν ήταν πάρα πολύ σαλιαρικο το δικό μου.

Λάβετε σοβαρά το σχόλιο της @P.L.L.

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κ εγώ μόλις ξύπνησα, η κόρη κοιμάται ακόμα! 

Η νύχτα μου ήταν λίγο εφιαλτική γιατί είχαμε πάει σε ένα τραπέζι και έφαγα κανονικά κρέας, τζατζικια κλπ και τη νύχτα έπαθα παλινδρομιση στο τσακ πρόλαβα τον εμετό πριν βγει έξω... Τέρμα πια τα πειράματα το βράδυ μόνο γαλατάκι με δημητριακά κ ξηροκαρπια... Κατά τ αλλά δεν μου είπαν κάτι για την κοιλιά μου μόνο σχολίαζαν πόσο κομμένο κεφάλι είναι ο άντρας μου με την κόρη μου αλλά να "μην στεναχωριέμαι, θα μου μοιάζει ο γιος"

@Jasmine@ την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παιδική χαρά εναν μπαμπά με δύο διδυμουλες περίπου 1.5 χρ. κ σε θυμήθηκα! Η μια ήταν πιο ξανθούλα και πιο κοντή από την άλλη! Δεν μπορούσε να τρέχει από πίσω τους ο μαύρος, η μια πήγαινε από δω κ η άλλη από κει... Την έβαλε στο καρότσι κ εφυγαν!

Θέλω να δω από ρουχαλακια τι μου έχει στείλει η νύφη μου. Σίγουρα δεν θα έχει κοντομανικα για αγόρι γιατί αυτή γέννησε καταχείμωνο και σκέφτομαι μήπως στον γιο τις πρώτες μέρες που θα είναι ζεστη ακομα να του φορούσα τα ζιπουνακια της κόρης μου. Έχω κ ροζ και με λουλουδάκια αλλά και ουδέτερα τελείως... 

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Η νύχτα μου ήταν λίγο εφιαλτική γιατί είχαμε πάει σε ένα τραπέζι και έφαγα κανονικά κρέας, τζατζικια κλπ και τη νύχτα έπαθα παλινδρομιση στο τσακ πρόλαβα τον εμετό πριν βγει έξω... Τέρμα πια τα πειράματα το βράδυ μόνο γαλατάκι με δημητριακά κ ξηροκαρπια... Κατά τ αλλά δεν μου είπαν κάτι για την κοιλιά μου μόνο σχολίαζαν πόσο κομμένο κεφάλι είναι ο άντρας μου με την κόρη μου αλλά να "μην στεναχωριέμαι, θα μου μοιάζει ο γιος"

@Jasmine@ την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην παιδική χαρά εναν μπαμπά με δύο διδυμουλες περίπου 1.5 χρ. κ σε θυμήθηκα! Η μια ήταν πιο ξανθούλα και πιο κοντή από την άλλη! Δεν μπορούσε να τρέχει από πίσω τους ο μαύρος, η μια πήγαινε από δω κ η άλλη από κει... Την έβαλε στο καρότσι κ εφυγαν!

Θέλω να δω από ρουχαλακια τι μου έχει στείλει η νύφη μου. Σίγουρα δεν θα έχει κοντομανικα για αγόρι γιατί αυτή γέννησε καταχείμωνο και σκέφτομαι μήπως στον γιο τις πρώτες μέρες που θα είναι ζεστη ακομα να του φορούσα τα ζιπουνακια της κόρης μου. Έχω κ ροζ και με λουλουδάκια αλλά και ουδέτερα τελείως... 

Δε σε πειράζει το γάλα;;; Εγώ μόνο πρωί κ γάλα αμυγδάλου! 
καταλαβαινετε ότι μόλις ξεκινήσουν να περπατάνε θα τρέχω σαν την τρελή να τις κηνυγαω;;;; 
αν έχεις ουδέτερα χρωματακια να του βάλεις! Κοιτά ποσά έχεις κ αν χρειάζονται παίρνεις συμπλήρωμα...

SqfGp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ξύπνησες καλύτερα? Αυτό το τζατζίκι φταίει! Περαστικά!

Ζιπουνακια για από μέσα βάλε αυτά που έχεις, για λίγο θα είναι εξάλλου. Αν θες πάρε κ 2 μικρούλια για το μαιευτήριο, μετά θα βάλει μακρυμανικο. Κι εγώ πήρα 2 λευκά που βρήκα για το μαιευτήριο, μου πήρε κ η πεθερά μ 3 ροζ. Από τα άλλα διάλεξα τα πράσινα, κίτρινα, λευκά. 

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε σε πειράζει το γάλα;;; Εγώ μόνο πρωί κ γάλα αμυγδάλου! 
καταλαβαινετε ότι μόλις ξεκινήσουν να περπατάνε θα τρέχω σαν την τρελή να τις κηνυγαω;;;; 
αν έχεις ουδέτερα χρωματακια να του βάλεις! Κοιτά ποσά έχεις κ αν χρειάζονται παίρνεις συμπλήρωμα...

Τρέχουν σαν δαιμονισμένα  σ αυτήν την ηλικία κ δεν τα πιάνει ούτε δρομέας... εμείς καθόμαστε ενα ς στη μια πλευρά  κι ο άλλος στην άλλη να φυλάμε ... Ο δικός μ εν τω μεταξύ θέλει να τρέχει πάνω κάτω σαν μουρλο, δεν κάθετε στη κούνια! Τσουλήθρα ανεβαίνει κι αν βρει κάποιο παιδάκι να σκαρφαλώνουν μαζί. Επικίνδυνες αποστολές!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...