Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα υπναρουδες!!!! Κυριακουλα σήμερα...

Ε όχι κ υπναρουδες!!! Έχω το ξυπνητήρι κααααθε μέρα στις 7 κι αν είμαι τυχερή 8, όπως σήμερα!!!

Καλημέρα φουσκοκοιλιτσες καλή Κυριακή κ καλή ξεκούραση σε όλες!:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ε όχι κ υπναρουδες!!! Έχω το ξυπνητήρι κααααθε μέρα στις 7 κι αν είμαι τυχερή 8, όπως σήμερα!!!

Καλημέρα φουσκοκοιλιτσες καλή Κυριακή κ καλή ξεκούραση σε όλες!:x

Από τις 6.30 εγώ!!! Χορεύουν στην κοιλιά... μόλις παρηγγειλα απορρυπαντικό πλυντηρίου, αποφρακτικά μύτης και την κρέμα για σύσφιξη, κ την άλλη για ουλές καισαρικης! Φτάνει πια με τα ψώνια νομίζω τελείωσα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Από τις 6.30 εγώ!!! Χορεύουν στην κοιλιά... μόλις παρηγγειλα απορρυπαντικό πλυντηρίου, αποφρακτικά μύτης και την κρέμα για σύσφιξη, κ την άλλη για ουλές καισαρικης! Φτάνει πια με τα ψώνια νομίζω τελείωσα...

Δεν έχω πάρει τιιιιιποτα για το νινι μου!! Μόνο γαζες:lol: που έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα επειδή τελείωναν

Μέσα στον Αύγουστο έχω πει θα του πάρω κάτι πράγματακια ,για το καλό! 

Ποιο απορρυπαντικό πήρες? Εγώ τα παίρνω από το σούπερ! Κ κρεμουλες για σένα καλά έκανες κ πηρες! Όλα χρειάζονται

Χορεύουν τα κορίτσια σου! Έχουν μεγαλώσει κ δυναμώσει αρκετά ,οπότε θα τις αισθάνεσαι συνέχεια τώρα πια. Έτσι θα χοροπηδάνε κι έξω από τη κοιλίτσα!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δεν έχω πάρει τιιιιιποτα για το νινι μου!! Μόνο γαζες:lol: που έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα επειδή τελείωναν

Μέσα στον Αύγουστο έχω πει θα του πάρω κάτι πράγματακια ,για το καλό! 

Ποιο απορρυπαντικό πήρες? Εγώ τα παίρνω από το σούπερ! Κ κρεμουλες για σένα καλά έκανες κ πηρες! Όλα χρειάζονται

Χορεύουν τα κορίτσια σου! Έχουν μεγαλώσει κ δυναμώσει αρκετά ,οπότε θα τις αισθάνεσαι συνέχεια τώρα πια. Έτσι θα χοροπηδάνε κι έξω από τη κοιλίτσα!!!

Οι περισσότερες λένε ότι στην αναμονή για το δεύτερο παιδί δεν ασχολήθηκαν όσο για το πρωτο... εντάξει εσυ προφανώς κ τα έχεις όλα, είναι κ το ίδιο φύλο! 
πηρα της Chicco. Ερώτηση: πλένουμε κ τα νυχτικακια μας κλπ που θα έρχεται σε επαφή το μωρό;;; Η πρέπει να το έχουμε μόνιμως με τις πάνες αγκαλιάς πάνω μας;;; 
πηρα τώρα τις κρέμες γιατί μετά όλο κ κάτι θα έβρισκα κ θα το ανέβαλα! Κ μην ξεχνάμε δεν πήρα ούτε ένα κραγιόν από τη mac, ούτε μια κρέμα από estee άρα το αξίζω!!!

ολη μέρα χοροπηδάνε, πολλές φορές νομίζω θα βγει κανα πατουσακι από κάτω... η από τις δυνατές κλωτσιες ότι θα σπάσουν το σάκο!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Οι περισσότερες λένε ότι στην αναμονή για το δεύτερο παιδί δεν ασχολήθηκαν όσο για το πρωτο... εντάξει εσυ προφανώς κ τα έχεις όλα, είναι κ το ίδιο φύλο! 
πηρα της Chicco. Ερώτηση: πλένουμε κ τα νυχτικακια μας κλπ που θα έρχεται σε επαφή το μωρό;;; Η πρέπει να το έχουμε μόνιμως με τις πάνες αγκαλιάς πάνω μας;;; 
πηρα τώρα τις κρέμες γιατί μετά όλο κ κάτι θα έβρισκα κ θα το ανέβαλα! Κ μην ξεχνάμε δεν πήρα ούτε ένα κραγιόν από τη mac, ούτε μια κρέμα από estee άρα το αξίζω!!!

ολη μέρα χοροπηδάνε, πολλές φορές νομίζω θα βγει κανα πατουσακι από κάτω... η από τις δυνατές κλωτσιες ότι θα σπάσουν το σάκο!

Εγώ δεν τα είχα πλύνει με μπεμπέ τα δικά μου. Γιατί όχι όμως? Ίσως πρώτες μέρες .

Οχι, εμείς δεν χρειάζεται να κραταμε πάνα πάνω μας, πρέπει να μας νιώθει το νινι μας,πρωτες μέρες ειδικά είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Να ακουμπάνε δέρμα μαμάς να μυρίζουν να ηρεμούν. 

Τις πάνες τις θες αν θέλει να το πάρει κάποιος αγκαλιά με ρούχα που ήρθε απ' έξω (ανατριχιασα κ μόνο στη ιδέα με όλα αυτά που γίνονται) ή αν θες να το ακουμπήσεις καπου πχ κάθισμα αυτοκινήτου (βέβαια δεν είναι απαραίτητο κι εκεί ,απλά στην αρχή ίσως είναι καλύτερα να ακουμπάει στο σεντονακι) και για όλες τις άλλες χρήσεις που έχουμε πει!

:)

Ανυπομονώ να το δω το νινακι μου, να δω πως θα βγει κι αυτός! Θα μοιάζει με τον πρώτο ??  Εξωτερικά κ σε χαρακτήρα??? Είμαι πολύ περίεργη!

Εσένα είναι από τις δίδυμες που είναι ίσες ή όχι? Νομίζω έχεις πει όχι?

Με υγεία να βγούνε τα καμαρια μας πάνω απ' όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν τα είχα πλύνει με μπεμπέ τα δικά μου. Γιατί όχι όμως? Ίσως πρώτες μέρες .

Οχι, εμείς δεν χρειάζεται να κραταμε πάνα πάνω μας, πρέπει να μας νιώθει το νινι μας,πρωτες μέρες ειδικά είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Να ακουμπάνε δέρμα μαμάς να μυρίζουν να ηρεμούν. 

Τις πάνες τις θες αν θέλει να το πάρει κάποιος αγκαλιά με ρούχα που ήρθε απ' έξω (ανατριχιασα κ μόνο στη ιδέα με όλα αυτά που γίνονται) ή αν θες να το ακουμπήσεις καπου πχ κάθισμα αυτοκινήτου (βέβαια δεν είναι απαραίτητο κι εκεί ,απλά στην αρχή ίσως είναι καλύτερα να ακουμπάει στο σεντονακι) και για όλες τις άλλες χρήσεις που έχουμε πει!

:)

Ανυπομονώ να το δω το νινακι μου, να δω πως θα βγει κι αυτός! Θα μοιάζει με τον πρώτο ??  Εξωτερικά κ σε χαρακτήρα??? Είμαι πολύ περίεργη!

Εσένα είναι από τις δίδυμες που είναι ίσες ή όχι? Νομίζω έχεις πει όχι?

Με υγεία να βγούνε τα καμαρια μας πάνω απ' όλα!!!

Σκέφτομαι νυχτικακια κ σουτιεν να τα πλύνω με το βρεφικό... δε θα τις πάρει ΚΑΝΕΙΣ αγκαλιά! Πάνω από το πτώμα μου...

δεν είναι οι πανομοιότυπες... κ εγώ έχω αγωνια να δω πως θα είναι! Θα μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους; Θα μοιάζουν σε μένα ή στον άντρα μου;;; Η θα βγουν ξανθές γαλανομάτες σαν τον πατέρα μου κ θα τις τρέχει για DNA??? Χαχχαχαχα 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σκέφτομαι νυχτικακια κ σουτιεν να τα πλύνω με το βρεφικό... δε θα τις πάρει ΚΑΝΕΙΣ αγκαλιά! Πάνω από το πτώμα μου...

δεν είναι οι πανομοιότυπες... κ εγώ έχω αγωνια να δω πως θα είναι! Θα μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους; Θα μοιάζουν σε μένα ή στον άντρα μου;;; Η θα βγουν ξανθές γαλανομάτες σαν τον πατέρα μου κ θα τις τρέχει για DNA??? Χαχχαχαχα 

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πολύ πιθανό να μοιασουν στον παππού !! Ή να πάρει η μία τα χρώματα του! 

Θα είναι περίεργο να είναι δίδυμες κ να μη μοιάζουν πάντως!!! :mrgreen: να το λένε κ να μη τις πιστεύουν!! Βέβαια υπάρχουν κ αδέρφια που δεν είναι δίδυμα κ μοιάζουν σαν να είναι!! Αγωνία!!!!

Οι γειτόνισσες μας πάντως είναι ιιιιδιες ο μπαμπάς τους! Δεν είναι πανομοιότυπες ,αλλά εγώ τις βρίσκω ίδιες,ειδικά τώρα που μεγάλωσαν!

Καλύτερα να μη τις αγκαλιάσει κάνεις,καλά τα λες.. μπαμπάς, μαμα άντε και οι παππούδες με καθαρά ρούχα κ μασκουλα κ καθαρά χέρια!!

Q1jtp2.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Πολύ πιθανό να μοιασουν στον παππού !! Ή να πάρει η μία τα χρώματα του! 

Θα είναι περίεργο να είναι δίδυμες κ να μη μοιάζουν πάντως!!! :mrgreen: να το λένε κ να μη τις πιστεύουν!! Βέβαια υπάρχουν κ αδέρφια που δεν είναι δίδυμα κ μοιάζουν σαν να είναι!! Αγωνία!!!!

Οι γειτόνισσες μας πάντως είναι ιιιιδιες ο μπαμπάς τους! Δεν είναι πανομοιότυπες ,αλλά εγώ τις βρίσκω ίδιες,ειδικά τώρα που μεγάλωσαν!

Καλύτερα να μη τις αγκαλιάσει κάνεις,καλά τα λες.. μπαμπάς, μαμα άντε και οι παππούδες με καθαρά ρούχα κ μασκουλα κ καθαρά χέρια!!

Εγώ δεν τα πήρα τα χρώματα του πατέρα μου... λες να τα πάρουν οι κόρες;;; 
θελω να μοιάζουνε μεταξύ τους είναι η αλήθεια! Έχουμε κ οι δυο πολύ ισχυρά γονίδιά... δλδ εμένα στην οικογένεια από τη μάνα μου είναι όλοι ίδιοι! Κ στο σόι του άντρα μου όλοι ίδιοι μαζί του... οι άντρες βέβαια! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

θελω να μοιάζουνε μεταξύ τους είναι η αλήθεια! Έχουμε κ οι δυο πολύ ισχυρά γονίδιά... δλδ εμένα στην οικογένεια από τη μάνα μου είναι όλοι ίδιοι! Κ στο σόι του άντρα μου όλοι ίδιοι μαζί του... οι άντρες βέβαια! 

Ναι ,καμιά φορά πάνε στα εγγόνια τα γονίδια αυτα,όχι στα παιδιά. 

Βέβαια τα γαλάζια μάτια του δικού μου παππού,δεν τα πήρε κανένας! Μόνο κάτι πρασινομελια παίζουνε στο σόι!

Άσε που αλλάζουν φατσες τα παιδιά.. το βλέπω με τον γιο μου. Έχει αλλάξει πάρα πολύ,κ ειδικά τώρα που γίνεται αντρακι,άλλο παιδί! Θα το δεις με τις κοριτσάρες σου! Απίστευτο!!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όπως πήρα εγώ τα γονίδιά της γιαγιάς κ έκανα διδυμα:D κ μοιάζαμε παρα πολύ με τη γιαγιά μου! Όσοι βλέπουν το θείο μου νομίζουν ότι είναι πατέρας μου... με τη μάνα μου σα δίδυμοι ειναι

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

@Jasmine@ άστα κ εγώ ξύπνησα πρωί πρωί κ μπήκα για ψώνια γιατί νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια!!! Αν κ τα περισσότερα ελεγα να τα πάρω κ εγώ σαν την @Anastasia05 Αύγουστο στην αδειουλα μου με την ησυχία μου...αλλά τρώω κάτι φλασιες.

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Jasmine@ άστα κ εγώ ξύπνησα πρωί πρωί κ μπήκα για ψώνια γιατί νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια!!! Αν κ τα περισσότερα ελεγα να τα πάρω κ εγώ σαν την @Anastasia05 Αύγουστο στην αδειουλα μου με την ησυχία μου...αλλά τρώω κάτι φλασιες.

Αχ ποσό μ αρέσει να μιλαω για ψώνια!!! Τι θες να πάρεις;;;; κ εγώ ξύπνησα κ έτσι νιώθω από χθες ότι δε μένει καιρός κλπ! Κ έχω φτιάξει ήδη λίστα βαλίτσας, αρχές Αυγούστου θα την ετοιμάσω... το πολύ πολύ να ξαναπλυνω τα βρεφικα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλημέρα!!!

Πριν λίγο ξύπνησα...δεν είχα ξυπνητήρι σήμερα!!!-_-

@Anastasia05 εμάς είναι τα 2α όποτε τα έχουμε έτοιμα τα πράγματα κ στο μυαλό μας τι χρειαζόμαστε. Απ την μια είμαι πιο χαλαρή που δεν ψάχνω τα πάντα όπως τότε απ την άλλη ωραία φάση ήταν...θα τη ξαναζουσα! Εμένα είναι κ άλλο φύλο τώρα όποτε παίρνω τα ροζουλια να μην γκρινιάζει κι μπαμπάς ότι του αδικω  τη κόρη :unsure:

@Jasmine@ είσαι σούπερ έτοιμη κ καλά κάνεις δλδ κι δν αφήνω τπτ για τελευταία στιγμή! Μπορεί στις φώτο του υπέρηχου 3d απ δω κ πέρα να καταλάβεις σε ποιον μοιάζουν, εμένα φαινόταν κλώνος του μπαμπά από τη Β. Μόνο τα χρώματα δεν μπορούσα να τσεκάρω! Τώρα η ζωηρουλα μου δεν κάθεται να τη δούμε καλά... Ό πως κ να χει θα μοιαζουν,αδερφάκια θα είναι! Βέβαια έχω κάτι γείτονες αγοράκια πιο μεγάλα από μένα που είναι εντελώς διαφορετικά, δεν τα κάνεις για αδέρφια καν! Αλλά τα περισσότερα που ξέρω μοιάζουν λίγο πολύ!

Αααα και τα ρούχα μου εγώ τα επλυνα με το βρεφικό γιατί το ακουμπάμε πάνω μας κ το βρεφικό έχει πιο ήπια αρώματα η αλλεργιογόνα. Στην αρχή που θα είσαι σπίτι πάνω σου τα μωρά χωρίς σεντονακι αλλά όποιος άλλος τα πιάνει μόνο με σεντόνι. Να σου πω εμένα φορούσαν άλλες μπλούζες οι γιαγιάδες όταν έρχονταν! 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ ποσό μ αρέσει να μιλαω για ψώνια!!! Τι θες να πάρεις;;;; κ εγώ ξύπνησα κ έτσι νιώθω από χθες ότι δε μένει καιρός κλπ! Κ έχω φτιάξει ήδη λίστα βαλίτσας, αρχές Αυγούστου θα την ετοιμάσω... το πολύ πολύ να ξαναπλυνω τα βρεφικα!

Τώρα μπήκα στο moromou να πάρω άλλη μια νυχτικια γιατί τις δύο που έχω τις έχω ήδη λιώσει, να πάρω ρόμπα ,κ έβαλα κ φορμακια που είδα ότι έχει...

Ε και είπα μπας κ έκλεινα κ την παραγγελία με τα σελτεδακια πάνες αγκαλιας κλπ που τα έχω στο καλάθι κ τα καμαρώνω!

Εν τω μεταξύ βρήκα στα τζάμπο πάνες αγκαλιάς βαμβακερές 7 ευρώ οι 4 αν θυμάμαι καλά αλλά ο άντρας μου λέει όχι από τζάμπο μην πάθει το παιδί αλλεργίες , υπερβολή δεν είναι;;;δεν κοιτάω ρούχα τα σεντόνια που θα της βάζω στο καρότσι είναι μωρέ..

C1JTp3.png

Και να σας πω? Ο δικός μου όσο μεγαλώνει νομίζω μοιάζει στη πεθερά μου...στην οποία μοιάζει κ ο άντρας μου! Πέρα από τη φάτσα μοιάζει στην πολυλογία, τη μανία με τη καθαριότητα κ τον έλεγχο στα πάντα! Εεε είναι μαζί κ πολλές ώρες όποτε...

Just now, EugenJen είπε:

Τώρα μπήκα στο moromou να πάρω άλλη μια νυχτικια γιατί τις δύο που έχω τις έχω ήδη λιώσει, να πάρω ρόμπα ,κ έβαλα κ φορμακια που είδα ότι έχει...

Ε και είπα μπας κ έκλεινα κ την παραγγελία με τα σελτεδακια πάνες αγκαλιας κλπ που τα έχω στο καλάθι κ τα καμαρώνω!

Εν τω μεταξύ βρήκα στα τζάμπο πάνες αγκαλιάς βαμβακερές 7 ευρώ οι 4 αν θυμάμαι καλά αλλά ο άντρας μου λέει όχι από τζάμπο μην πάθει το παιδί αλλεργίες , υπερβολή δεν είναι;;;δεν κοιτάω ρούχα τα σεντόνια που θα της βάζω στο καρότσι είναι μωρέ..

Αυτές έχω πάρει κ τις ξαναπήρα! Μια χαρά είναι κ χοντρουλες! Με τα ροζ σχεδιακι δε λες? Κοίτα που έχω καταλήξει όλα τα υφάσματα που κοιτάμε τα σχετικά φτηνά είναι ίδια κ ίδιας προέλευσης. Μόνο τα ρούχα του τζάμπο δεν μα αρέσουν ,είναι κοντά κ φαρδυα κ ανοιχτά στο λαιμό. Πάνες αγκαλιάς κ σελτεδακια κ πετσέτες κ κουβερτούλα φλις κι εγώ έχω από κει.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...