Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Λοιποοοον θυμάστε που ανησυχουσα αν θα κοιμηθεί το παιδί στη μαμά μου??? Ναι...σήμερα το απαίτησε μόνος του ξαφνικά,χωρίς να το έχουμε αναφέρει ή να το έχουμε πλάνο...με απαρνήθηκε το παιδί μου! Έλεγε:θέλει γιαγιά κ παππού, δεν θέλει μαμα κ μπαμπά κ χτυπούσε το πόδι κάτω!!!!

Ε μετά τα πολλά τον πήραν κ είπαμε να δούμε καμμία ταινία με την ησυχία μας!!! Και φυσικα wild s..χαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:

Να σας πω εγώ δεν έπλενα με νερό σε κάθε αλλαγή κ δεν είχα τόση κατανάλωση σε πετσέτες αλλά τον σκούπιζα όταν τον έπλενα τοπικά κ με κάτι πετσετουλες τζάμπο από αυτές για τις γουλιτσες κ τις λίγο πιο μεγάλες! Που να στεγνώσει αν τη βρεχεις κάθε 2 ώρες? Ενώ αυτές τις μικρές τις πετας στα άπλυτα! Του μπάνιου τη κράταγα 2 ημέρες όποτε έφταναν 3-4 τη βδομάδα. Τα κοριτσάκια έχουν πιο ευαίσθητο πιπι,νομίζω τώρα θα τη πλενω κάθε φορά ή με βαμβάκι κ χαμομηλάκι κ θα σκουπίζω καλά με αυτές τις μικρές που έχω πολλές. Να φανταστείτε κ για δικές μ προσώπου αυτές τις τετραγωνες του τζάμπο έχω κ αλλάζω κάθε μέρα!

Να το!!! Να το το καμάρι μου!! Ορμά του παιδάκι μου κ άσε μας εμάς εδώ κ τις πετσέτες :P

Κοριτσουδια μου πριν λίγο γυρίσαμε από τη φίλη μου..είναι 21 ημερών το νινι κ με έβαλε για τα καλά στο κλίμα..

Την έκανα μπανάκι,την άλλαξα,τη κούνησα απ' όλα.. σαν γατάκι είναι γαμωτο !!! 3.700 κιλά..ψυχή μου...

Ευτυχώς έχω το κολλάει από τα αδέρφια μου(έχουμε 15 χρόνια διαφορά κ τα είχα ζήσει φουλ σε μπάνιο,αγκαλιά κτλ) οπότε ένιωθα μεγάλη σιγουριά παρά τον τόσο καιρό..ουφφφ!! Αλλά δε σας κρύβω ότι την είχα 1 ώρα περίπου εγώ κ πραγματικα πιάστηκε το χέρι μου...

Τι φάση όταν θα τα έχουμε όλη μέρα????:blink:

Κ εσύ ρε έρμο με 2 @Jasmine@ που θες κ γυμναστική??? Θα σου κάνουν εκείνα κάτι μπράτσα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

8 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες σουσουραδίτσες!!!

@Renez μου χθες αποκοιμηθηκα όμως βλέπω σήμερα είσαι οκ!!!Καλά ψώνια εύχομαι και να μας πεις τί πήρες στη μπεμπουλα να το ευχαριστηθουμε:lol:

@Ninamc κορίτσι μου σε νιώθω πολύ αγχωμενη!Πιο συχνά θα διαβάσεις πως ο πρόωρος τοκετός προκαλείται όταν η μαμά εχει έντονο στρες παρά επειδή τρέχει γαλατάκι από τις θηλές της!

Κι εμένα τρέχει!όχι κάθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα ή 2-3 φορές τη βδομάδα!Το ανέφερα στη γιατρό και μου είπε πως είναι εντάξει απλά να μην τα πειραζω!!Μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε!:wub:

@Eva137 υπάρχουν πολλοί άσχετοι τελικά!!!!!εμένα μου είπε μια γνωστή ότι νόμιζε πως γεννάω τώρα στα κοντά και τί κριμααααα που θα φάω όλες τις ζεστές του καλοκαίριου!:angry:

Χμ...μάλλον δεν είναι όλοι άσχετοι,αλλά κακοπροαίρετοι και να σκεφτείς πως η συγκεκριμένη δεν μου έλεγε ούτε γεια στο δρόμο και από τότε που έμαθε ότι είμαι έγκυος,όπου με δει τρέχει να με χαιρετήσει για να μάθει πώς πάω!!!!!

Σ ευχαριστω κουκλα μου... Να μαστε καλα και όλα θα πανε καλα... 

8 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Χαίρομαι που σας βρίσκω ομιλητικες, αυτό σημαίνει πως είστε κεφατες και όλα πάνε καλά!!!!

@Ninamc έχουν δίκιο τα κορίτσια, το άγχος προκαλεί συσπάσεις και οχι το γάλα που τρέχει από τώρα! Μην αγχώνεσαι και μην σκέφτεσαι πως επειδή ήσουν ζορικα το πρώτο τρίμηνο στο προηγούμενο παιδί θα είσαι και τώρα! Όλες οι πρωτομανουλες περάσεμε ένα σοκ στην αρχή και μετά το τρίμηνο αρχίσαμε να συνερχομαστε. Κ εγώ ήμουν ένα χάλι μαύρο αλλά όταν γύρισα στη δουλεια στους τρεις μήνες περίπου και βγήκα από το σπίτι ένιωσα σαν τον φυλακισμένο πουλί που ελευθερώθηκε.. Σου εύχομαι καλή δύναμη!!!

@Renez δεν πειράζει που πήρες για το αγόρι ρούχα, σε αυτη την ηλικία προτιμούν παιχνιδια, βιβλία τέτοια! Σκέψου όμως πως σε 3-4 χρόνια θα το φορέσει κ ο προσοντουχος:D

Κ εμένα ο άντρας μου δεν τον στέλνω για τπτ γιατί αλλά του λέω να πάρει κ αλλά παίρνει! Δε βαριέσαι... Το δαχτυλίδι το είχε διαλέξει μόνος του και η πρόταση είχε πέσει στο βράχο στην Ακρόπολη. Ωραία χρόνια... Τώρα τα έχω βγάλει βέρα και δαχτυλίδι γιατί έχουν πρηστεί τα δάχτυλα μου.

Όσο για την κοιλιά κ εμένα με ρωτάνε πόσο είσαι και όταν λέω 7μην μου λένε αααα είσαι... Και αρχίζουν το κλασικό θα φας όλη τη ζέστη του καλοκαιριού:lol: Η νυχου χτες μου είπε πως για 7μην δεν έχω μεγάλη κοιλιά και για ένα περίεργο λόγο χάρηκα! Το βράδυ θα πάμε σε μια γιορτη-τραπεζι με πολλα άτομα να δω εκεί τι θα μου πουν!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου.. Εχεισ δικιο.. Τώρα προσπαθω να είμαι χαλαρή και απλά δεν σκέφτομαι.. Όλες οι πρωτομανουκες παθαονουνε ένα σοκ.. Έτσι όπως τα λες.. Μετά ξανά βρίσκουμε τον εαυτό μας... 

Just now, Renez είπε:

Να το!!! Να το το καμάρι μου!! Ορμά του παιδάκι μου κ άσε μας εμάς εδώ κ τις πετσέτες :P

Κοριτσουδια μου πριν λίγο γυρίσαμε από τη φίλη μου..είναι 21 ημερών το νινι κ με έβαλε για τα καλά στο κλίμα..

Την έκανα μπανάκι,την άλλαξα,τη κούνησα απ' όλα.. σαν γατάκι είναι γαμωτο !!! 3.700 κιλά..ψυχή μου...

Ευτυχώς έχω το κολλάει από τα αδέρφια μου(έχουμε 15 χρόνια διαφορά κ τα είχα ζήσει φουλ σε μπάνιο,αγκαλιά κτλ) οπότε ένιωθα μεγάλη σιγουριά παρά τον τόσο καιρό..ουφφφ!! Αλλά δε σας κρύβω ότι την είχα 1 ώρα περίπου εγώ κ πραγματικα πιάστηκε το χέρι μου...

Τι φάση όταν θα τα έχουμε όλη μέρα????:blink:

Κ εσύ ρε έρμο με 2 @Jasmine@ που θες κ γυμναστική??? Θα σου κάνουν εκείνα κάτι μπράτσα!!!

Τελεια... Σε βρίσκω πανετοιμη... Έκλαιγε το νινι? Η ήταν ήσυχο? 

Να τους ζήσει και να ναι καλότυχο... 

Και με το καλό ο προσοντουχος σας... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σ ευχαριστω κουκλα μου... Να μαστε καλα και όλα θα πανε καλα... 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου.. Εχεισ δικιο.. Τώρα προσπαθω να είμαι χαλαρή και απλά δεν σκέφτομαι.. Όλες οι πρωτομανουκες παθαονουνε ένα σοκ.. Έτσι όπως τα λες.. Μετά ξανά βρίσκουμε τον εαυτό μας... 

Τελεια... Σε βρίσκω πανετοιμη... Έκλαιγε το νινι? Η ήταν ήσυχο? 

Να τους ζήσει και να ναι καλότυχο... 

Και με το καλό ο προσοντουχος σας... 

Ήσυχο πολύ το γλυκό μου..κ φυσικά αυτό έκανε όλη τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη δε το συζητάω γτ δε με αγχωνε..

Μακάρι κ το δικό μου το μαιμουδι να είναι ήσυχο γιατί θα τον φάω αλλιώς!!!

Με το καλό όλα μας τα νινακια!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ήσυχο πολύ το γλυκό μου..κ φυσικά αυτό έκανε όλη τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη δε το συζητάω γτ δε με αγχωνε..

Μακάρι κ το δικό μου το μαιμουδι να είναι ήσυχο γιατί θα τον φάω αλλιώς!!!

Με το καλό όλα μας τα νινακια!!!!

Αχ το κοριτσουδι... Φήμες λένε τα κορίτσια είναι πιο ανήσυχα από τα αγόρια.. Εμάς ο δικός μας ήταν πολυ κλαψιάρης.. Ουτε κου νήματα ήθελε όμως, ουτε αγκαλιές.. Σκέψου τον ακουμπούσαν στην κουνια και κοιμόταν.. Χαχαχα

Αλλά το κλάμα το χε στο τσεπάκι... Τώρα έχουμε ηρεμήσει γιατί μεγαλώσαμε.. 

Και ανήσυχο να ναι, δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα... Θα ρουφάμε κάθε στιγμηηηη

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έλα μου ντε!!!!! Ας μας απαντησει οποία ξέρει... 

εν τω μεταξύ μου έστειλε μια φίλη μου ν αδει τι κάνω η οποία μένει μακριά κ τη βλέπω μόνο καλοκαίρια! Κ μου είπε πως θηλάζει ακόμα... έκλεισε τα 3 ο μικρός!

Το θεωρώ υπερβολη, αλλά δεν θα επεκταθω γιατί θα μου κάνουν βουντού οι μανουλες του θηλασμού...

Λοιποοοον θυμάστε που ανησυχουσα αν θα κοιμηθεί το παιδί στη μαμά μου??? Ναι...σήμερα το απαίτησε μόνος του ξαφνικά,χωρίς να το έχουμε αναφέρει ή να το έχουμε πλάνο...με απαρνήθηκε το παιδί μου! Έλεγε:θέλει γιαγιά κ παππού, δεν θέλει μαμα κ μπαμπά κ χτυπούσε το πόδι κάτω!!!!

Ε μετά τα πολλά τον πήραν κ είπαμε να δούμε καμμία ταινία με την ησυχία μας!!! Και φυσικα wild s..χαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:

Να σας πω εγώ δεν έπλενα με νερό σε κάθε αλλαγή κ δεν είχα τόση κατανάλωση σε πετσέτες αλλά τον σκούπιζα όταν τον έπλενα τοπικά κ με κάτι πετσετουλες τζάμπο από αυτές για τις γουλιτσες κ τις λίγο πιο μεγάλες! Που να στεγνώσει αν τη βρεχεις κάθε 2 ώρες? Ενώ αυτές τις μικρές τις πετας στα άπλυτα! Του μπάνιου τη κράταγα 2 ημέρες όποτε έφταναν 3-4 τη βδομάδα. Τα κοριτσάκια έχουν πιο ευαίσθητο πιπι,νομίζω τώρα θα τη πλενω κάθε φορά ή με βαμβάκι κ χαμομηλάκι κ θα σκουπίζω καλά με αυτές τις μικρές που έχω πολλές. Να φανταστείτε κ για δικές μ προσώπου αυτές τις τετραγωνες του τζάμπο έχω κ αλλάζω κάθε μέρα!

Εγώ να ξέρεις τέτοια πιτσιρίκια τα αγαπάω πολύ! έχεις παιδί ανεξάρτητο φτυστο το καμάρι σου, κ εκμεταλλευτείτε την στιγμή...κ μιας κ το ανέφερες εγω παιδιά έχω αρχίσει κ το σκιάζομαι πλέον το κοκο μην μου προκαλέσει συσπάσεις....:(

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Το θεωρώ υπερβολη, αλλά δεν θα επεκταθω γιατί θα μου κάνουν βουντού οι μανουλες του θηλασμού...

Εγώ να ξέρεις τέτοια πιτσιρίκια τα αγαπάω πολύ! έχεις παιδί ανεξάρτητο φτυστο το καμάρι σου, κ εκμεταλλευτείτε την στιγμή...κ μιας κ το ανέφερες εγω παιδιά έχω αρχίσει κ το σκιάζομαι πλέον το κοκο μην μου προκαλέσει συσπάσεις....:(

Και εγώ τα ίδια.. Θυμάμαι στην πρωτη κυηση ο γιατρός είχε πει από τον έβδομο ως τον όγδοο απαγορευεται.. Για τις συσπάσεις.. Μόλις μπήκα στον εννατο μήνα, είπε βουρ για να προκαλεσουμε τοκετό πιο ευκολα.. 

Σε εσάς δεν έχουν πει τίποτα? Μου φαίνεται παραξενο.. Γενικά δεν έχω ακουσει κάποια που να ναι στον έβδομο να μας το πει... Για πειτε κοριτσια

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μου είπε ότι προσπαθεί να το κόψει μόλις έκλεισε χρόνο κ ότι αν περάσει τους 10 μήνες το παιδί κ δεν το έχεις κόψει αρχίζει κ διεκδικεί... τι να πω κ εγώ! 
no coco darling φοβάμαι πολύ κ εγώ...0

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και εγώ τα ίδια.. Θυμάμαι στην πρωτη κυηση ο γιατρός είχε πει από τον έβδομο ως τον όγδοο απαγορευεται.. Για τις συσπάσεις.. Μόλις μπήκα στον εννατο μήνα, είπε βουρ για να προκαλεσουμε τοκετό πιο ευκολα.. 

Σε εσάς δεν έχουν πει τίποτα? Μου φαίνεται παραξενο.. Γενικά δεν έχω ακουσει κάποια που να ναι στον έβδομο να μας το πει... Για πειτε κοριτσια

Εγώ Δευτέρα θα πάω γιατρό κ θα ρωτήσω ,μου το είχε πει στην αρχή όταν μου το είχε κόψει στο πρώτο κ στο τελευταίο τρίμηνο κομμένες οι αγαπούλες...

Just now, Jasmine@ είπε:

Μου είπε ότι προσπαθεί να το κόψει μόλις έκλεισε χρόνο κ ότι αν περάσει τους 10 μήνες το παιδί κ δεν το έχεις κόψει αρχίζει κ διεκδικεί... τι να πω κ εγώ! 
no coco darling φοβάμαι πολύ κ εγώ...0

Δλδ προσπαθεί δύο χρόνια να το κόψει κ δεν μπορεί;;;τι να πω;;δεν έχω εμπειρία οπότε ας μην μιλήσω καλύτερα...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ Δευτέρα θα πάω γιατρό κ θα ρωτήσω ,μου το είχε πει στην αρχή όταν μου το είχε κόψει στο πρώτο κ στο τελευταίο τρίμηνο κομμένες οι αγαπούλες...

Δλδ προσπαθεί δύο χρόνια να το κόψει κ δεν μπορεί;;;τι να πω;;δεν έχω εμπειρία οπότε ας μην μιλήσω καλύτερα...

Είπαμε! Η κάθε μία κάνει κουμάντο στα βυζιά της κ στο κουτί της!:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Ναιιιι ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες γτ ποτέ δεν ξέρουμε... Κ εμένα μου ακούγεται τρελό μέχρι τα 3 αλλά..

Η φίλη μου, έλεγε πως ενώ στην αρχή στον πρώτο της δε ψηνόταν να θηλάσει όταν άρχισε δέθηκε κ εκείνη τόσο με την όλη διαδικασία που αν δεν έπαιρνε κάτι μη συμβατα χάπια που αναγκάστηκε 6 μηνών να αποθηκεύσει δε νομίζει πως θα το έκανε σύντομα.. κ τώρα πάλι με τη μπέμπα ενώ μου έλεγε πόσο πτώμα είναι ειδικά τα βράδυα(σε φάση να έχει θηλάσει δύο φορές τόσο μηχανικά που ξυπνάει αγχωμενη ότι έχει αφήσει νηστικό το μωρό κ δε το έχει ακούσει κ ο άντρας της της επιβεβαιώνει πως κ το θήλασε κ το άλλαξε!!) Σκεφτείτε κούραση κ μηχανικές κινήσεις..κ όμως πάλι δε διανοείται να σταματήσει..

Κ είναι κ άλλης γυναίκες που βιώνουν ότι η Νίνα οπότε ξεκοβουν εξ αρχής..

Άρα εμείς οι πρωτομανουλες ας μην εκφέρουμε ακόμη γνωμη μάλλον..:mellow:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

No κοκο dear! Κοκο last year!  Εγώ πάντως ειρωνικα το είπα, εμείς το έχουμε ξεχάσει το σπορ! Άντε του χρόνου πάλι !:mrgreen:

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

No κοκο dear! Κοκο last year!  Εγώ πάντως ειρωνικα το είπα, εμείς το έχουμε ξεχάσει το σπορ! Άντε του χρόνου πάλι !:mrgreen:

Τσ τσ τσ κ σου είπα κ μπράβο!!!:mrgreen:

• Χαχα 1

Κι εμείς κάπως έτσι...με το καλό να μας μπει η νέα χρονιά!

:mrgreen:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Σχετικά με το κοκο κορίτσια κι εμείς πολύ σπάνια πλέον, αλλά για πρακτικούς λόγους (εμένα με ενοχλεί η κοιλιά κ οι καούρες, εκείνος ασχολείται με δουλειές, δάνεια κ σπίτια...). Δεν μας το έχει απαγορεύσει κανείς όμως. Όλοι εδώ λένε ότι γενικά επιτρέπεται μέχρι τον 8ο μήνα ή ακόμα και μέχρι το τέλος, αρκεί βέβαια να μην πονάς και να μην πιέζεις την κοιλιά σου κ το μωρό.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...