Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχω παραπάνω από τρίμηνο γιατί το νινι θα κοιμηθεί κάνα 4 μηνο σε Πορτ μπεμπέ. Απλά δεν ήθελα να συνδιάσει τον ερχομό του μωρού με όλες τις αλλαγές.

Πωπω τι έπαθε το παιδί σου!! Ίσως κάνει κάποιο πισωγυρισμα με τον ερχομό του μωρού σε ένα απ' όλα, αλλά είναι λογικό. Μπορεί κ να μη κάνει όμως !!

Είχε πολύ πλάκα το μεσημέρι γιατί ξύπνησε με απορια,είχε κ τη νυστα!Κ όταν κατάλαβε που βρίσκεται άρχισε να κάνει χαρές το αστέρι μου:)

Μια χαρά τότε,βαλτον όμως να έχει όλο το χρόνο μπροστά του! Ο γλυκούλης χάρηκε που τα κατάφερε, είδες πόσο καταλαβαίνουν?

Κι εγω φοβάμαι τα πισωγυρίσματα κ πιο πολύ αυτό με το κρεβάτι,μν μας εγκατασταθεί στο δικό μας κ έχω κ τα 2 μέσα στη νύχτα...θα δούμε! Κάνουμε τη προσπάθεια μας χωρίς πίεση κ ελπίζουμε! Σήμερα μ ζήτησε κ μόνος του γιογιο κ πηγ Ε κι έκανε πιπι όταν του ήρθε ενώ έπαιζε...αρχισα να είμαι πιο αισιόδοξη! Τον καμαρώνω όμως μωρέ γτ είναι συνεργάσιμος πολύ κ προσπαθεί ο γλύκας κ μου λέει κ κάτι κουβεντούλες κ με στέλνει στα ουράνια!:x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Μια χαρά τότε,βαλτον όμως να έχει όλο το χρόνο μπροστά του! Ο γλυκούλης χάρηκε που τα κατάφερε, είδες πόσο καταλαβαίνουν?

Κι εγω φοβάμαι τα πισωγυρίσματα κ πιο πολύ αυτό με το κρεβάτι,μν μας εγκατασταθεί στο δικό μας κ έχω κ τα 2 μέσα στη νύχτα...θα δούμε! Κάνουμε τη προσπάθεια μας χωρίς πίεση κ ελπίζουμε! Σήμερα μ ζήτησε κ μόνος του γιογιο κ πηγ Ε κι έκανε πιπι όταν του ήρθε ενώ έπαιζε...αρχισα να είμαι πιο αισιόδοξη! Τον καμαρώνω όμως μωρέ γτ είναι συνεργάσιμος πολύ κ προσπαθεί ο γλύκας κ μου λέει κ κάτι κουβεντούλες κ με στέλνει στα ουράνια!:x

Ελα μωρε! Το έμαθε το γιογιό!! Μπράβο σας!!!

Κι εμείς είμαστε σε φάση που μπορούμε να συνεννοηθούμε αρκετά καλά κ αυτό έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα! Έτσι του δίνω πολλά κ διαφορα ερεθίσματα κ βλέπω ότι αμέσως μαθαίνει.

Δε λέει πολλες λέξεις ακομη άλλα με παίρνει αγκαλιά με κοιτάζει μέσα στα μάτια κ μου λέει μμμααααμμμμαααααα όλο λατρειιιοα κ λιώνω οπότε φαντάζομαι τι έχω να πάθω με όλα τα αλλα

Σήμερα ήθελε λίγο πριν κοιμηθει να ακουμπάνε τα πρόσωπα μας φάτσα,για να κοιμηθεί τελείως.:wub:

Ακούτε αγορομανες????????

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Κι εμείς είμαστε σε φάση που μπορούμε να συνεννοηθούμε αρκετά καλά κ αυτό έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ έντονα! Έτσι του δίνω πολλά κ διαφορα ερεθίσματα κ βλέπω ότι αμέσως μαθαίνει.

Δε λέει πολλες λέξεις ακομη άλλα με παίρνει αγκαλιά με κοιτάζει μέσα στα μάτια κ μου λέει μμμααααμμμμαααααα όλο λατρειιιοα κ λιώνω οπότε φαντάζομαι τι έχω να πάθω με όλα τα αλλα

Σήμερα ήθελε λίγο πριν κοιμηθει να ακουμπάνε τα πρόσωπα μας φάτσα,για να κοιμηθεί τελείως.:wub:

:wub::x:wub: μα πόσες καρδούλες να βρω!!! Αυτούς τους μήνες κ μέχρι να έρθει το μωρό θα δεις μεγάλη αλλαγή! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν κ θα μιλάει μέχρι τα Χριστούγεννα κ θα τρελαθείς!:wub::wub::wub:

Έρωτας μεγάλος! Κι εμένα θέλει να ακουμπάμε για να κοιμηθεί κι όταν ξυπνάει λέει: μαμα γιατι άφησες τον ...σου?! Γίνεται να μην ξεροσταλιαζω στο κρεβάτι του όλο το βράδυ? Τν κοιτάζω κάθε τόσο τι όμορφος που είναι...ααααχχ

Ετοιμαστείτε κύριες μου να πάθετε μεγάλο έρωτα...άλλου είδους...πρωτόγνωρο κι αυτό!!!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

:wub::x:wub: μα πόσες καρδούλες να βρω!!! Αυτούς τους μήνες κ μέχρι να έρθει το μωρό θα δεις μεγάλη αλλαγή! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν κ θα μιλάει μέχρι τα Χριστούγεννα κ θα τρελαθείς!:wub::wub::wub:

Έρωτας μεγάλος! Κι εμένα θέλει να ακουμπάμε για να κοιμηθεί κι όταν ξυπνάει λέει: μαμα γιατι άφησες τον ...σου?! Γίνεται να μην ξεροσταλιαζω στο κρεβάτι του όλο το βράδυ? Τν κοιτάζω κάθε τόσο τι όμορφος που είναι...ααααχχ

Ετοιμαστείτε κύριες μου να πάθετε μεγάλο έρωτα...άλλου είδους...πρωτόγνωρο κι αυτό!!!

Απαπαπαπαπα:x γλυκας !:mrgreen:

Μωρέ κ ποιος θέλει να κοιμάται μόνος του?!! Εγώ τα καταλαβαίνω... Δεν θέλει κάθε βράδυ ο δικός μου παρέα αλλά.οταν θέλει δεν την αρνουμαι

Μα λέω κάθε φορά πόσο πια θα είμαι τρελή?? Κ όλο κάτι βρίσκουν κ κάνουν! Όσο μεγαλώνουν όλο κ κάτι άλλο θα κάνουν για να μας τρελάνουν από αγάπη!

Είναι υπέροχα πλάσματα τα παιδακια. Καλά να είναι όλα!! και αυτά στις κοιλιτσες!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Just now, Christinα said:

Αχ, τέτοια λέτε και δε στεναχωριέμαι τελικά που δε θα κάνω κόρη! :wub:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Λιωνωωωω:wub:

• Μου αρέσει 3

12 ώρες πρίν, Renez είπε:

Πήγα ένα 2ωρο 10-12 κετα ήρθα σπίτι γτ κ εγώ ένιωθα τρελή νυστα( μ αρέσει που με το γλυκό παίρνουμε ενέργεια υποτίθεται..να μου πείτε παν μέτρον άριστον..τεσπα..)

Όταν ήρθα σπίτι όμως είχα όρεξη έκανα κάτι δουλίτσες κ εν τέλη εσβησα στον καναπέ από τις 2 ως τώρα..κ μαντεψτε τι ύπνο έκανα!?

Μες τη γλύκα...:D

Αμ γιαυτο το αντράκι σου κ εσένα..

Λέω κ εγώ ,όχι τπτ άλλο ρώτησα για να δω πόσο περίπου θα είναι εμένα με το καλό την ερχόμενη εβδομάδα κ βάση εφαρμογών κ κοριτσιών από εδώ θα έχει φτάσει το κιλό το πιθικακι μου:x

Ανυπομονώ κ εγώ να τον δω δε φαντάζεσαι πόσο!!!!

Μια περιέργεια την ειχα και γω για το βαρος αλλα εντάξει το παιδί τρωει! Στη φώτο εχει και φουσκομαγουλακια! Με το καλο να τον δεις ξανα!!! 

11 ώρες πρίν, strs92 είπε:

Ναι αλλά γιατί δεν μου το έδωσε μέχρι στιγμής; Μήπως ήθελε να δει ποτέ θα ξεκινήσουν ;

Γειά σου κοριτσι μ! Και γω δε παίρνω καθολου μαγνήσιο! Προς το παρόν δηλ. 

11 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Ωχ θα πόνεσε αυτό! Αντε να κάνουμε  λίγο ακόμα υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο (ας πούμε!!!)! 

Λεγε μου τέτοια κ παω να το ζεστάνω τώρα! Παλιά πριν το λέιζερ έκανα μόνη μου όλο το μπικίνι.. Έχω το πράσινο το κερί που το απλώνεις με σπάτουλα, παγώνει κ τραβάς! 

Εμενα μειωθηκε η τριχοφυια, εκτος από την κοιλιά αυξήθηκε το χνουδι. Επιτρέπεται κανονικά το κερι! 

10 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

@Renez @Jasmine@ @Christina Κορίτσια μου έκανα! Έβαλα κ την κεραλοιφη μου κ λάμπει η κοιλαρουμπιτσα! Τίποτα δεν είναι! Τρία τραβήγματα! Θα το κάνω σίγουρα ξανά πριν γεννήσω.. Μη με ξυρισουν σε περίπτωση καισαρικής.

Γενικά περιοχή που έχει γίνει λέιζερ αγριεύει με το κερί? Ή δεν υπάρχει θέμα? 

Δεν υπαρχει θεμα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!

Έχετε κ εσείς χάσει τις δυνάμεις ξαφνικά ή μόνο εγώ σαραβαλιασα απότομα; Πονάω χαμηλά στην πλάτη, τα πόδια μέχρι το τέλος της μέρας δεν με κρατάνε και στο δρόμο περπατάω πιο αργά κ απο χελώνα... 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχετε κ εσείς χάσει τις δυνάμεις ξαφνικά ή μόνο εγώ σαραβαλιασα απότομα; Πονάω χαμηλά στην πλάτη, τα πόδια μέχρι το τέλος της μέρας δεν με κρατάνε και στο δρόμο περπατάω πιο αργά κ απο χελώνα... 

Σα γιαγιά είμαι στο δρόμο!!! Επίσης δε μπορώ να κάτσω σε καρέκλα πολύ ώρα με πιάνουν πόνοι..... 

καλημερα!!!!!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα!

Ζαλίζομαι πολύ, περπατάω πιο αργά από τη χελώνα κ τα πόδια μ κουράζονται με το παραμικρό. Έστω κ τα πιατα να πλύνω εξαντλουμαι...Κι έχω πονάκια στο έντερο χωρίς να φάω κάτι επιλήψιμο! Η για για μ βγήκε έξω για ψώνια κ εγώ τέζα στον καναπέ...

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ευτυχώς που έχει δροσια αυτές τις μέρες αλλιώς δεν θα τη πάλευα.. Εντάξει δυσκολεύομαι λίγο τώρα που φούσκωνω κ προσπαθώ να κάνω όσο λιγότερα μπορώ.. με πιάνουν όμως κάτι δυωροι ύπνοι όταν βάζω τον μικρό για ύπνο...

Μετά ξυπνάω κατά τις 11,τσιμπάω κάτι ελαφρύ γιατί έχω να φάω από τις 8 κάθομαι κάνα δυωρο στο νετφλιξ κ μετά πάλι νάνι μέχρι το πρωί!

Το παιδάκι μου μια χαρά κοιμήθηκε στο κρεβάτι του,ξύπνησε όμως με κάτι νεύρα άλλο πράγμα:lol: έκανε φασαρία ο μπαμπάς κ μας ξύπνησε όλους. Πως να μην έχει νεύρα το παιδί??

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Ευτυχώς που έχει δροσια αυτές τις μέρες αλλιώς δεν θα τη πάλευα.. Εντάξει δυσκολεύομαι λίγο τώρα που φούσκωνω κ προσπαθώ να κάνω όσο λιγότερα μπορώ.. με πιάνουν όμως κάτι δυωροι ύπνοι όταν βάζω τον μικρό για ύπνο...

Μετά ξυπνάω κατά τις 11,τσιμπάω κάτι ελαφρύ γιατί έχω να φάω από τις 8 κάθομαι κάνα δυωρο στο νετφλιξ κ μετά πάλι νάνι μέχρι το πρωί!

Το παιδάκι μου μια χαρά κοιμήθηκε στο κρεβάτι του,ξύπνησε όμως με κάτι νεύρα άλλο πράγμα:lol: έκανε φασαρία ο μπαμπάς κ μας ξύπνησε όλους. Πως να μην έχει νεύρα το παιδί??

Μπράβο το αντράκι σου!!!! Μήπως ζεσταθηκε ο μικρούλης? Ο δικός μ όταν ζεσταίνεται ξυπνάει με κλάμα, ίσως κ η αλλαγή υποσυνείδητα να του δημιούργησε εκνευρισμό! Αχ αυτοί οι μπαμπάδες! Εμένα μου είπε :ο μπαμπάς έκανε βρωμιές κ δεν σφουγγαρισες...! Έφαγα παρατήρηση,επειδή μπήκε με τα παπούτσια!:shock:

Κορίτσια τρελή αδυναμία σήμερα, δν μπορώ καθόλου, δν έχω κάνει τπτ,μόνο τα σχετικά του παιδιού κ νιώθω αδύναμη! Πάλι καλά ήρθε η πεθερά μ κ πήρε τν μικρό τώρα κ έφερε κ φαγητό!

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μπράβο το αντράκι σου!!!! Μήπως ζεσταθηκε ο μικρούλης? Ο δικός μ όταν ζεσταίνεται ξυπνάει με κλάμα, ίσως κ η αλλαγή υποσυνείδητα να του δημιούργησε εκνευρισμό! Αχ αυτοί οι μπαμπάδες! Εμένα μου είπε :ο μπαμπάς έκανε βρωμιές κ δεν σφουγγαρισες...! Έφαγα παρατήρηση,επειδή μπήκε με τα παπούτσια!:shock:

Κορίτσια τρελή αδυναμία σήμερα, δν μπορώ καθόλου, δν έχω κάνει τπτ,μόνο τα σχετικά του παιδιού κ νιώθω αδύναμη! Πάλι καλά ήρθε η πεθερά μ κ πήρε τν μικρό τώρα κ έφερε κ φαγητό!

Δροσερός ήταν, ξεκάθαρα φταίξιμο του μπαμπά κ νευρίασε! Κ μένα ξυπνάει μέσα στο κλάμα άμα ζεσταθεί. Πολύ αυστηρός ο γιος σου!!:mrgreen:

Μπράβο που έχεις βοήθεια από τη πεθερά! Εμένα λείπει η βοήθεια μου λίγες μέρες κ.προσπαθω να είμαι ψυχραιμη κ να αντέχω!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Ήρθε πεθερά...πήρε τον μικρό... Έφερε κ φαγητό... Εσύ πας για μπλοκ κ ντιλιτ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...