Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Έλα ντε ο πανικός κ ανησυχία της μάνας, σαν πρώτα ρα νοιώθω ώρες ώρες. Με τη κουβέρτα έχω προβληματιστεί για να μν κουβαλάω πολλά.

Είχα γεννήσει 8 Νοέμβρη κ έβαλε μακρυμανικα μόνο, με κοντομανικο ζιπουνακι κ μετά όλα μακρυμανικα. Ρε συ είναι όλα μπλε!!! Θα πάρω μακρυμανικα κ ίσως έχω κάνα κοντομάνικο απ αυτά που μ έδωσαν. Νούμερα εν τω μεταξύ βρίσκω μόνο 62...ζιπουνακια έχω πάρει μικρά, 3 φορμάκια για το μαιευτήριο θέλω καινούργια. Και κουβερτακια είναι όλα γαλάζια κ θέλω να πάρω ροζ...1 τουλάχιστον γτ θα μ φέρουν αν μου κάνουν τα ίδια δώρα που μ έκαναν στο 1ο,φορμάκια κ κουβερτακια κ μπουρνούζια θα μου φέρουν. Εν τω μεταξύ στο 1ο τα είχα πάρει όλα μόνη μ γτ δν έχω μεγαλ ο κύκλο κ τελικά γέμισα από δώρα συγγενών κ φίλων των γονιών μας ...εεεε δν τη ξαναπαταω!

Κάπως έτσι κι εγώ με τα δώρα! Με θυμηθηκανε θειες του μπαμπά μου που ούτε που το είχα στο νου μου! Φίλες της γιαγιάς μου, ξαδέρφες των γονιών μου!:mrgreen:

Εγώ ένα κουβερτακι αγκαλιας έχω γαλάζιο! Όλα τα άλλα ουδέτερα!! Κ φορμακια πολλά ουδέτερα! Μ αρέσουν κ τα προτιμώ!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Πωωω κορίτσια μου μόλις τσάκισα έναν ντάκο για σαλατουυυυλα κ μια ομελέτα κ εχω σκασειιιι!!!

Ρε σεις να ρωτήσω.. βρήκα προσφορά τα babylino sensitive το μηνιαίο πακέτο με 200 πάνες 20€.. δλδ 0,10€ λεπτά η πάνα που είναι νομίζω η καλύτερη προσφορά που έχω δει ως τώρα..

Αξίζουν σαν ποιότητα? Σαν προσφορά??

Έχω πάρει αλλα δύο πακέτα τα Pampers primium care ως τώρα που μου φάνηκαν τα καλύτερα σε φάση ποιότητας αλλά κ αυτό βάση των όσων διαβάζω..

Πφφφ φωτιστε μας μανουλες!!!

Just now, Renez είπε:

Πωωω κορίτσια μου μόλις τσάκισα έναν ντάκο για σαλατουυυυλα κ μια ομελέτα κ εχω σκασειιιι!!!

Ρε σεις να ρωτήσω.. βρήκα προσφορά τα babylino sensitive το μηνιαίο πακέτο με 200 πάνες 20€.. δλδ 0,10€ λεπτά η πάνα που είναι νομίζω η καλύτερη προσφορά που έχω δει ως τώρα..

Έχω πάρει αλλα δύο πακέτα τα Pampers primium care ως τώρα που μου φάνηκαν τα καλύτερα σε φάση ποιότητας αλλά κ αυτό βάση των όσων διαβάζω..

Βγάζουν πολύ καλές προσφορές τα babylino. Σίγουρα δεν είναι παμπερς πριμιουμ, αλλά είναι καλές. Τις έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και δεν είχα θέμα.

Μπορείς να τις δοκιμάσεις κι αυτές κορίτσι και να έχεις ολοκληρωμένη άποψη! Ειδικά πρώτο μήνα θα φύγουν πολλές πάνες!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Οχι οχι μακρυά αααα ειδικά σε αγόρι.. Θα ναι συνέχεια μουσκεμα... Τις πηρα και τα πεταξα σ λέω αμέσως.. Το χα αλλάξει ολόκληρο 3 φορές.. Γιατί είχε γίνει όλο μουσκεμα.. Δεν συγκρατούν τιποτα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Οχι οχι μακρυά αααα ειδικά σε αγόρι.. Θα ναι συνέχεια μουσκεμα... Τις πηρα και τα πεταξα σ λέω αμέσως.. Το χα αλλάξει ολόκληρο 3 φορές.. Γιατί είχε γίνει όλο μουσκεμα.. Δεν συγκρατούν τιποτα

Τόσο πολύ!?? Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα..στις αρχές είχα διαρροές με όλες τις πάνες:tongue: 

Μετά το βρήκαμε!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Τόσο πολύ!?? Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα..στις αρχές είχα διαρροές με όλες τις πάνες:tongue: 

Μετά το βρήκαμε!

Διαρροές? Μόνο διαρροές? Αναρρωυιεμαι αν συγκρατούν έστω και μια σταγόνα... Αχρηστες εντελώς. Απορώ πως έχουν παρει και βραβείο τρόπο. Άρα τους... 

Αλλά εμένα ν εχεισ καταλάβει.. Μια φορά την παταω.. Δεν έδωσα δευτερη ευκαιρια.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Διαρροές? Μόνο διαρροές? Αναρρωυιεμαι αν συγκρατούν έστω και μια σταγόνα... Αχρηστες εντελώς. Απορώ πως έχουν παρει και βραβείο τρόπο. Άρα τους... 

Αλλά εμένα ν εχεισ καταλάβει.. Μια φορά την παταω.. Δεν έδωσα δευτερη ευκαιρια.. 

Ναι ε? Εντάξει δε βολεύουν όλα όλους. Καλά έκανες κ δεν ξαναπηρες αφού δεν σου βγήκαν καλές!

Αν είχα κι εγώ τέτοιο θέμα δεν θα είχα ξαναπαρει σίγουρα

Εγώ μια χαρα:P βέβαια δεν είναι τόσο ποιοτικές όσο οι πριμιουμ παμπερς.

Q1jtp2.png

Κατάλαβα αγαπημένες μου,οι απόψεις διίστανται οπότε θα πάρω αν είναι ένα μικρό πακέτο κ από τα babylino ίσα να τις δοκιμάσω κ βλέπουμε μετά..ούτως η άλλως απ' ότι καταλβαινβ όλες βγάζουν συχνά πυκνά πρόσφορουλες..

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι ε? Εντάξει δε βολεύουν όλα όλους. Καλά έκανες κ δεν ξαναπηρες αφού δεν σου βγήκαν καλές!

Αν είχα κι εγώ τέτοιο θέμα δεν θα είχα ξαναπαρει σίγουρα

Εγώ μια χαρα:P βέβαια δεν είναι τόσο ποιοτικές όσο οι πριμιουμ παμπερς.

Βρε ασε που σ λέω... Είμαι φανατική των πριμιουμ Κερ.... Δεν την ξανά πατάω.. 

Σήμερα πηγα για ψώνια.. Και κρατήθηκα και δεν πηρα τον ιπποκαμπο.. Γιατί σκέφτηκα ότι ίσως μου τον φέρουν σα δωράκι.. Αλλά πηρα φορμακια ροζ με την μίνι και την γατουλα Μαρί.. Χαχα καλτσάκια και σκουφάκι για τον χειμώνα.. Γιατί εμείς βγαίνουμε και τον χειμώνα... Χαχαχα

Και τώρα σκέφτομαι τι να κάνω πανω στο καρότσι που είναι όλο μπλε... Λέω να παω στη μοδίστρα μου να βαλουμε κανα ροζ υφασμάτινο χέδιο πανω.. Ακόμα ψάχνω ιδέες... 

Just now, Renez είπε:

Κατάλαβα αγαπημένες μου,οι απόψεις διίστανται οπότε θα πάρω αν είναι ένα μικρό πακέτο κ από τα babylino ίσα να τις δοκιμάσω κ βλέπουμε μετά..ούτως η άλλως απ' ότι καταλβαινβ όλες βγάζουν συχνά πυκνά πρόσφορουλες..

Ναι κορίτσι μου

. Όλα τα σουπερ τα βάζουν συχνά προσφορες... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Σήμερα πηγα για ψώνια.. Και κρατήθηκα και δεν πηρα τον ιπποκαμπο.. Γιατί σκέφτηκα ότι ίσως μου τον φέρουν σα δωράκι.. Αλλά πηρα φορμακια ροζ με την μίνι και την γατουλα Μαρί.. Χαχα καλτσάκια και σκουφάκι για τον χειμώνα.. Γιατί εμείς βγαίνουμε και τον χειμώνα... Χαχαχα

Και τώρα σκέφτομαι τι να κάνω πανω στο καρότσι που είναι όλο μπλε... Λέω να παω στη μοδίστρα μου να βαλουμε κανα ροζ υφασμάτινο χέδιο πανω.. Ακόμα ψάχνω ιδέες... 

Ναι κορίτσι μου

Που ξεπορτιζετε το χειμώνα φίλη?? Ρωταω να παίρνω ιδέες που μπορώ να πάω με το παιδί χειμώνα...

Just now, P.L.L. είπε:

Ναι αυτό λέω. Εσυ ποιον λες;; Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις πουθενά. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

Diaper champ regular για δες κ πες μου!! Γενικά εσύ που έχεις κάδο κάνει δουλίτσα;;κρατάει την μυρωδιά;;

Just now, Renez είπε:

Ααα αα εμένα με έχουν ψήσει τα κορίτσια για premium care κ για αρχή δεν θα κάνω πείραμα!! Αργότερα βλέπουμε!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Που ξεπορτιζετε το χειμώνα φίλη?? Ρωταω να παίρνω ιδέες που μπορώ να πάω με το παιδί χειμώνα...

Καλε εμείς παμε παντου.. Από καφέ στο κέντρο μέχρι πειραια για ψαράκι.. Είμαστε μανιακοι με το έξω... Επειδή εγώ κάποτε έκανα δυο δουλειές.. Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι μέσα λεπτό.. Τώρα δυο χρόνια έμαθα την αξία του σπιτιου.. Χαχα

Εμείς κάθε απόγευμα γυρνάμε όλη την Αθήνα με το καρότσι.. Από τις 7 ως τις10. 

Το χειμώνα θα το κάνουμε 7-9.

Έτσι κάναμε και στον παιδαρο..παμε καροτσάδα με φίλες μου και μόνοι μας.. Αλλά παμε για μπυριτσα στο κέντρο.. Η για ζέστη λατρεμένη σοκολάτα, γενικά είμαστε παιδια του κέντρου... Επίσης παμε συχνά και στο Μαρουσι, μας αρέσει πολυ και στην Κηφισιά για περπατημα στον πεζοδρομο, ειδικά χειμώνα θερίζει το κρυο χαχαχ

Just now, EugenJen είπε:

Diaper champ regular για δες κ πες μου!! Γενικά εσύ που έχεις κάδο κάνει δουλίτσα;;κρατάει την μυρωδιά;;

Ααα αα εμένα με έχουν ψήσει τα κορίτσια για premium care κ για αρχή δεν θα κάνω πείραμα!! Αργότερα βλέπουμε!!

Σωστή  ασε τα πειραματα.. Θα καιγόμαστε όταν το μωρό θα κλαίει και θα θέλει αλλαγές. Παίξε safe καλυτερα.. Μετά τον 6ο μήνα κάνε ότι θες.. Χαχαχα

Just now, Renez είπε:

Γενικά όμως μπορεί να πας οπουδήποτε.. Αρκεί να χεισ ντυσει καλά το μωρό και να χεις ποδοσακο.. Είναι μαστ για τον χειμώνα. Εμείς αν δεν τον είχαμε θα χα φρικαρει.. Έστω και μια βόλτα με το αυτοκίνητο που λένε.. Λέει το θέμα της Κλεισούρας που φέρνει ένα μωρο

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

πρίν από 58 λεπτά , Renez είπε:

@marianna1986 το πρώτο σου παιδάκι πως το γεννησες??

Αλλά πράγματικα κ εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε απασχολεί από τώρα η θέση αγάπη μου ,εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι από την 31η αρχίζουν κ παίρνουν θέση..κ το ίδιο λέω κ όπου διαβάζω για αυτό..

Σε έχει αγχωσει ο γιατρός σου μήπως??

Όχι δεν με αγχωσε, εγώ αγχώνομαι μόνη μου αλλά μια φίλη μου μου είπε πως το δικό της γύρισε στον 8ο αλλά εμενα είναι κ λίγο τεμπέλικο... Τι να πω; Ελπίζω να τον βρει τον δρόμο του:D 

Το πρώτο το γέννησα φυσιολογικα

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι κορίτσι μου

Εννοείται ότι βγαίνουμε τον χειμώνα! Στον γιο μου έχω ολόκληρη συλλογή από σκουφακια:mrgreen:

Με γεια τα φορμακιαααα καλοφορετα!!

Τι μπλε?? Το θεωρώ unisex όπως κ το κόκκινο! Ίσως αν πετάξετε κάνα μωβ σχέδιο ,ή μαξιλάρι, ή κανένα άλλο αξεσουάρ  !

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...