Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Ευτυχώς.. Όλα καλά κοπέλα μου.. Ευτυχώς γιατί είχα ένα άγχος... Όλα καλά 

Δεν τρώω πολυ σωστά τελευταία και φοβόμουν μήπως δεν παιρνει βάρος το μωράκι. Αλλά τελικά είναι όπως πρεπει είπε ο γιατρός. 

Όλα καλά κορίτσι μου! Τέλεια η μπουμπού! :)

Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Ninamc τέλειο το κοριτσάκι σου το όμορφο!!! Να προσέχεις τώρα κ να τρως καλά!!!Να είστε γερές κ οι2!

@Renez ρε παιδάκι μ το ίδιο συμβαίνει σε όλες μν τρελαίνεσαι κάθε φορά! Αν είναι να κάνεις έτσι θα στο ξεκόψει ο δικός σου κ άντε γειά! Ο δικός μ πάντως μ το έχει κόψει...χεστης με τη κόρη...

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Renez axxx tin orexi sas na eixame filenada.Emena den mou vgainei katholou!!

@Ninamc me to kalo koritsi mou mia xara i beboula sou!!

Koritsia k egw genika full ygra alla mia xara!!

H mikri mou den stamataei na kounietai mesa mou.Mera me tin mera tin niwthw olo kai pio dunati!!Sas lew trelainomai!!!!♥️:P

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

@Renez axxx tin orexi sas na eixame filenada.Emena den mou vgainei katholou!!

@Ninamc me to kalo koritsi mou mia xara i beboula sou!!

Koritsia k egw genika full ygra alla mia xara!!

H mikri mou den stamataei na kounietai mesa mou.Mera me tin mera tin niwthw olo kai pio dunati!!Sas lew trelainomai!!!!♥️:P

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι για εσένα κ τη κοράκλα σου τη δυνατή :x

Ο μπαμπάς της την ένιωσε??

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι για εσένα κ τη κοράκλα σου τη δυνατή :x

Ο μπαμπάς της την ένιωσε??

Ouuuua ameee!!Piezw k me to daxtulo mou elafra k mou kounietai.Sunennooumaste apo twra.
Diavasa kapou oti oso tis kaneis etsi k sto gurizei dld kounietai einai kalo gia tis nevrwseis k tin anaptuxi tou.E to kanw k egw loipon k antapodidei k to paidaki mou:P:D

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Ouuuua ameee!!Piezw k me to daxtulo mou elafra k mou kounietai.Sunennooumaste apo twra.
Diavasa kapou oti oso tis kaneis etsi k sto gurizei dld kounietai einai kalo gia tis nevrwseis k tin anaptuxi tou.E to kanw k egw loipon k antapodidei k to paidaki mou:P:D

Κ τώρα είμαστε όλες στη φάση που πιέζουμε τις κοιλίες μας περιμένοντας ανταπόκριση χαχχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Κ τώρα είμαστε όλες στη φάση που πιέζουμε τις κοιλίες μας περιμένοντας ανταπόκριση χαχχαχα

Ειναι η ώρα του του δικού μου τώρα.. μιλάμε για κλωτσιές κ πετάγεται η κοιλια. Κ ο πρώτος μου τα έκανε αλλά μου φαίνεται ότι τόσο έντονα ήταν πιο μετά στην εγκυμοσύνη.

Σαν να έχει περισσότερο χώρο για απλωτες τωρα:mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Σήμερα του δωσα και κατάλαβε κορίτσια.. Όσον αφορά το φαγητό και το γλυκό.. Το γιορτάσαμε με τους άντρες.. Η μπεμπα θα κάνει παρτυ... Διαβάζω ότι και τα δικά σας το ίδιο κάνουν και χαίρομαι σας κάνω εικόνα να σου λατε κοιλιές.. Ισχυει παντως αυτό που λέτε... Αντε κουκλες λίγο εμεινε

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια, επιτέλους κατάφερα να καθήσω λίγο και να διαβάσω όλες τις σελίδες!:) Εμείς εδώ με τον άντρα μου φτάσαμε Τέξας προχθές το βράδυ και προς το παρόν μένουμε στο σπίτι μιας φίλης. Τελικά το σπίτι που ήταν να αγοράσουμε είχε κάποια προβληματάκια στο inspection, το είδαμε και από κοντά και αναθεωρήσαμε και αποσύραμε την πρότασή μας... οπότε είμαστε πάλι στην αναζήτηση. Ελπίζω να βρούμε κάτι σύντομα γιατί περνάει ο καιρός.

Εν τω μεταξύ, δε ξέρω αν φταίει η πολύωρη οδήγηση όταν ερχόμασταν προχθές, αλλά τα πόδια μου έχουν πρηστεί αφάνταστα (στο κουντεπιε και τον αστράγαλο), τόσο πολύ που πονάνε αν τα ακουμπήσεις. Να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο επειδή είναι έτσι 3 μέρες τώρα, οπότε πήγα σε έναν φίλο μας στο πανεπιστήμιο να μου μετρήσει την πίεση και να μου κάνει υπέρηχο για να ελέγξουμε τυχόν θρομβώσεις στις φλέβες και εκ πρώτης όψεως όλα φαίνονται καλά. Τώρα παρήγγειλα κάτι compression stockings που βοηθούν στην κυκλοφορία και υποτίθεται ότι μειώνουν το οίδημα... ελπίζω να βοηθήσουν.

Διάβαζα πάλι τις λίστες με τα πράγματα φαρμακείου που παραγγέλνετε για τα μωράκια σας. Να ρωτήσω κάτι μάλλον χαζό? Οι γάζες και τα βαμβάκια για τί ακριβώς χρειάζονται?:unsure: 

10 hours ago, Renez said:

Αυτό ακριβώς λέω κ στα κορίτσια..ουυυ με 50€ θα έχεις πάνω από 2κιλα κρέμα στο σύνολο..

Κ εγώ κάνω διάφορες παραλλαγές αναλογως..κάνω κ για τα κουνούπια(αυτή θα βάζω κ στο μωρό ) και το χειμώνα φτιάχνω κ σαν vix αλοιφή με κερι-ελαιολαδο,λάδι ευκάλυπτου-προπολης και πεύκου..μυρίζει τέλεια θερμαίνει τη περιοχή κ ανοίγει τη μυτούλα!!

Να μια ακόμη από την ομαδουλα μας χεχεχε

Ωστόσο δεν είναι ανάγκη να τη φτιάχνουν μόνες,μπορούν εύκολα κ να προμηθευτούν..τεσπα,όπως βολεύεται η κάθε μία μας:)

Όχι αγαπούλα μου εγώ έχω από την αρχή ως τωρα..αναλόγως τη μέρα έχω περισσότερα ή λιγότερα..είναι είτε υδαρη κ διάφανα ειτε πιο λευκά είτε στο τσακιρ κέφι κ σαν τζελ όπως της ωορρηξίας..

Δεν έχω παράπονο βέβαια έχω ποικιλία όπως βλέπεις!! Φυσικά όλα άοσμα ευτυχώς!

Μη σε αγχωνει καθόλου,απόλυτα φυσιολογικό! Μόνο αν είναι πρασινοπα ή μυρίζουν άσχημα μιλά με το γιατρό..

Τώρα εγώ να σου πω πως το χειρίζομαι..τις 7 ώρες στη δουλειά φοράω σέρβιετακια που τα αλλάζω κάθε φορά που πάω τουαλέτα γτ θέλω να νιώθω τελείως στεγνή κ σπίτι σκεφτο βρακάκι για να αναπνέει το κουτί μου(αλλάζω βέβαια 2-3 μέχρι να κοιμηθώ....) Αλλά τα πλένω στο χέρι για να έχω την επόμενη μέρα μη περιμένω να βάλω πλυντήριο..

Άσχετο, αλλά μια και ανέφερες το vicks, να ξέρετε κορίτσια ότι στα μωρά απαγορεύεται η χρήση του. Το είχα διαβάσει τυχαία παλιότερα, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο ακριβώς, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για τα βρέφη. Απλά το λέω για να ξέρετε αν στο μέλλον το μωράκι σας αρρωστήσει/κρυώσει και κάποια σκεφτεί να το χρησιμοποιήσει.

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

vNpVm5.png

πρίν από 8 λεπτά , Eva137 είπε:

Κορίτσια, επιτέλους κατάφερα να καθήσω λίγο και να διαβάσω όλες τις σελίδες!:) Εμείς εδώ με τον άντρα μου φτάσαμε Τέξας προχθές το βράδυ και προς το παρόν μένουμε στο σπίτι μιας φίλης. Τελικά το σπίτι που ήταν να αγοράσουμε είχε κάποια προβληματάκια στο inspection, το είδαμε και από κοντά και αναθεωρήσαμε και αποσύραμε την πρότασή μας... οπότε είμαστε πάλι στην αναζήτηση. Ελπίζω να βρούμε κάτι σύντομα γιατί περνάει ο καιρός.

Εν τω μεταξύ, δε ξέρω αν φταίει η πολύωρη οδήγηση όταν ερχόμασταν προχθές, αλλά τα πόδια μου έχουν πρηστεί αφάνταστα (στο κουντεπιε και τον αστράγαλο), τόσο πολύ που πονάνε αν τα ακουμπήσεις. Να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο επειδή είναι έτσι 3 μέρες τώρα, οπότε πήγα σε έναν φίλο μας στο πανεπιστήμιο να μου μετρήσει την πίεση και να μου κάνει υπέρηχο για να ελέγξουμε τυχόν θρομβώσεις στις φλέβες και εκ πρώτης όψεως όλα φαίνονται καλά. Τώρα παρήγγειλα κάτι compression stockings που βοηθούν στην κυκλοφορία και υποτίθεται ότι μειώνουν το οίδημα... ελπίζω να βοηθήσουν.

Διάβαζα πάλι τις λίστες με τα πράγματα φαρμακείου που παραγγέλνετε για τα μωράκια σας. Να ρωτήσω κάτι μάλλον χαζό? Οι γάζες και τα βαμβάκια για τί ακριβώς χρειάζονται?:unsure: 

Άσχετο, αλλά μια και ανέφερες το vicks, να ξέρετε κορίτσια ότι στα μωρά απαγορεύεται η χρήση του. Το είχα διαβάσει τυχαία παλιότερα, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο ακριβώς, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για τα βρέφη. Απλά το λέω για να ξέρετε αν στο μέλλον το μωράκι σας αρρωστήσει/κρυώσει και κάποια σκεφτεί να το χρησιμοποιήσει.

Καλημέρα!!! Κρίμα μωρέ για το σπίτι, αλλά σκεφτόμαστε θετικά ότι σύντομα θα βρείτε το τέλειο όπως ακριβώς το θέλετε!!!

Οι γάζες είναι για τον αφαλό που μέχρι να πέσει θέλει πολύ προσεχτικά καθαρισμα με οινόπνευμα κ να μην βρέχεται κ τα βαμβάκια τα θέλουμε για την αλλαγή Πάνας να το καθαρίζουμε τοπικά, γι'αυτό ψάχνουμε λίγο μεγαλουτσικα .

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Eva137 είπε:

Με το καλό να βρείτε τι σπίτι που ονειρεύεστε!

Τα ποδαράκια ψηλά να ξεπρηστουν! Τόσες ώρες ταξίδι λογικό να πρηστουν! Να προσέχεις!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Καλημέρα! Με το καλό κ γρήγορα να βρείτε κάτι να σας καλύπτει! Τα ποδαράκια από το πολύωρο ταξίδι  θα είναι,μν ανησυχείς! Συνδοιασμος ζέστης κ κρεμασμένα ποδαράκια! Βάρκα ψηλά, βοηθάει κ βαλς κ καμμία κρεμουλα! Νομίζω κ ποδολουτρο με αλάτι??? Google it!

Αχ βρε κορίτσια τι ωραία που χοροπηδάνε οι κοιλιτσες μας!!! Ποτε ήταν που λέγαμε ποτε θα το ακούσω, ποτε φτάσαμε να κάνουν πάρτυ εκεί μέσα...μα τι ομορφιές!

Χθες έδειξα στον μικρό μ φωτο της μπέμπας! Είναι όμορφη η μπέμπα μας? Ρωτάω

Ο,χι δεν είναι! Δεν είναι έτοιμη ακόμα! Απαντάει 

Θα τον φάω τν αλήτη!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

IjnUp3.pngscOTp2.png

2 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Δοκίμασε να κάνεις ένα ποδόλουτρο κορίτσι μου με χλιαρό νερό και άλατα και φυσικά μετά ξάπλωσε και βαλτα ψηλά. Μαγνήσιο παίρνεις ;; Κρίμα με το σπίτι... Αλλά καλύτερα για να βρείτε το ιδανικό! Θα περιμένουμε εξελίξεις. 

@Ninamc Με το καλό κορίτσι μου η πανέμορφη Άριελ σου :x Εντωμεταξυ τι φάση που όλα μοιάζουν στους μπαμπάδες;! Κανένα δεν θα πάρει από εμάς... Που ήμασταν όταν τα κάναμε :tongue: 

Καλημερούδια! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, elenioz είπε:

Δοκίμασε να κάνεις ένα ποδόλουτρο κορίτσι μου με χλιαρό νερό και άλατα και φυσικά μετά ξάπλωσε και βαλτα ψηλά. Μαγνήσιο παίρνεις ;; Κρίμα με το σπίτι... Αλλά καλύτερα για να βρείτε το ιδανικό! Θα περιμένουμε εξελίξεις. 

@Ninamc Με το καλό κορίτσι μου η πανέμορφη Άριελ σου :x Εντωμεταξυ τι φάση που όλα μοιάζουν στους μπαμπάδες;! Κανένα δεν θα πάρει από εμάς... Που ήμασταν όταν τα κάναμε :tongue: 

Καλημερούδια! 

Ε όχι κι όλα στον μπαμπά!! Ο δικός μου κρύβεται,οπότε έχω ακόμη ελπίδες:mrgreen:

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

@Eva137 καλημέρα! Είδα πως έχεις πρηστεί. Καλό είναι να το ελέγξεις αυτό! Πολύ πιθανό να είναι από την πολλη ώρα καθιστή και τη ζέστη αλλά ίσως χρειαστεί να το πεις στον γιατρό ή τη μαια μήπως πρέπει να σου κανει και άλλες εξετάσεις! Καλή τυχη εύχομαι και για το σπίτι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...