Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Αχ να γιασει το στόμα σ κορίτσι μ.... Και λίγα της έκανα... Κανονικά θα την κατασπαραζα άνετα.. Αλλά έχε χάρη... 

Λοιπόν μεγια σας και να τα χαρείτε.. Με το καλοοο

Εγώ πηρα Λι νέα στρώμα για τον παιδαρο και δεν το μετάνιωσα στιγμή.. Το έκανα ειδική παραγγελια και το παιδι δεν ξεκολλάει από τν κουνια του.. Το λατρευει. Όποτε στο προτείνω.. Τσεκαρε και Λι νέα... 

Απορώ ειλικρινά πώς κρατηθηκες γτ ήταν και εριστική...

Όσο για το στρώμα,εκεί πήγα αλλά μπερδεύτηκα πολύ!εσεις με ποιο υλικό βολευτηκατε;

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Μα να παιζει με κομμάτια από σκασμένο μπαλονι και κουκουτσια? Δλδ τι φάση?? Να παιξει και με τα κακά του ας πουμε να δουμε τι γευση έχουν ε?? Έτσι της είπα.. Δεν αντεξα

Κανε κατι αλλο μωρηηηη όπως ακριβώς το είπες... Νταντά? Εγκληματίας θα πρεπε να λέγεται.. Αφου τη γλιτώσαμε κάνω το σταυρό μου... 

Αντε τουλάχιστον χαίρομαι για τα μωρακια σας ρε κορίτσια... Πολυ ενδιαφέρον που έδειξε τσουτσουνα.. Χαχαχα θα αναστενάζουν τα κορίτσια μας χαχαχα

Καλά αποτελέσματα στην καμπυλη

Ευχαριστώ κορίτσι μου...κ σε εσάς μόνο καλά από εδώ κι πέρα !

Just now, Hliolousti είπε:

Απορώ ειλικρινά πώς κρατηθηκες γτ ήταν και εριστική...

Όσο για το στρώμα,εκεί πήγα αλλά μπερδεύτηκα πολύ!εσεις με ποιο υλικό βολευτηκατε;

Άνοιξα τα τεφτέρια μου!

Εμείς πήραμε απο Le@d€r Str0m το Dreamy Touch Natural Biomemory.

Απόλυτα ευχαριστημένη!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Φίλη ενα κοκοφοίνικα μας το κάνουν δώρο μαζί με τη κούνια..έτσι είπα να παραγγείλω κ ένα που σταμπαρα από τα mediastrom μάλλον γτ κ το δικό μας είναι media κ είμαι ικανοποιημένη..τσεκαρε κ εσύ στο site τους έχουν δύο ..έλεγα το πιο μαλακό γτ του κοκοφοίνικα θα είναι πιο σκληρό κ ότι προτιμάει ο μπέμπης ;)

Με γεια σας κοριτσάκι μου με το καλό να την παραλάβεις και να τη χαρεί το μπεμπακι σου!!!

Εμάς μας έδιναν με την κούνια ένα στρωματακι της γκρε..ο στρομ με έξτρα 30€ αν θυμάμαι καλά αλλά δε το πήρα...λέω θα ψάξω και θα πάρω ένα καλό!αλλά εσύ είσαι που το λες;δε ξέρω σε τί υλικό να καταλήξω...δλδ αυτό από μίντια που πήρες είναι με τα ανεξάρτητα ελατήρια;καλό φαίνεται κι αυτό!

Just now, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου...κ σε εσάς μόνο καλά από εδώ κι πέρα !

Άνοιξα τα τεφτέρια μου!

Εμείς πήραμε απο Le@d€r Str0m το Dreamy Touch Natural Biomemory.

Απόλυτα ευχαριστημένη!

Ααααα θα το ερευνήσω!(έξαλλη πλέον με τις έρευνες χαχααχ)

Μόνο που διαβάζω τη λέξη biomemory με προδιαθέτει ευχάριστα!!!! Ευχαριστω πολύ Αναστασία μου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Με γεια σας κοριτσάκι μου με το καλό να την παραλάβεις και να τη χαρεί το μπεμπακι σου!!!

Εμάς μας έδιναν με την κούνια ένα στρωματακι της γκρε..ο στρομ με έξτρα 30€ αν θυμάμαι καλά αλλά δε το πήρα...λέω θα ψάξω και θα πάρω ένα καλό!αλλά εσύ είσαι που το λες;δε ξέρω σε τί υλικό να καταλήξω...δλδ αυτό από μίντια που πήρες είναι με τα ανεξάρτητα ελατήρια;καλό φαίνεται κι αυτό!

Ααααα θα το ερευνήσω!(έξαλλη πλέον με τις έρευνες χαχααχ)

Μόνο που διαβάζω τη λέξη biomemory με προδιαθέτει ευχάριστα!!!! Ευχαριστω πολύ Αναστασία μου!

Ότι θέλετε κορίτσια μου να σας το πούμε από πού το πήραμε να βοηθήσουμε! Ξέρω πως σε αυτή τη φάση όλες οι γνώμες κ οι εμπειρίες είναι καλοδεχούμενες!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη απλά αυτό έχω σταμπαρει..ναι με ανεξάρτητα είναι..πήγαινε κ από κοντά να το δεις καλυτερα γτ όπως λέει είναι υποκειμενικό το μαλακο κ σκληρό...

Ποια κούνια πήρες τελικά Ηλιόλουστη μου?κ πόσο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!!!

@Ninamc σε βρίσκω πολύ σωστή!!!εκπτώσεις στην διαπαιδαγώγηση και πόσο μάλλον στην ασφάλεια του παιδιού μας δεν γίνονται ανεκτές!

Και το ότι τα ρίχνει στις ορμόνες της εγκυμοσύνης σου,η τύπισσα είναι ΑΙΣΧΟΣ!

Κοριτσοπουλα μου,ξεκινήσαμε για τα καλά τις αγορές με τον συζυξ για αυτό έχω ψιλοχαθει αυτές τις μέρες!

Να σας πω ότι έχουμε παραγγείλει όλα τα "χοντρά" και μου μένουν μόνο είδη προικιά,ένδυσης και κάτι τζιτζιρα μιτζιρα!

Αυτό που μου μένει λόγω του ότι κωλυομαι και δεν ξέρω τί στο καλό να επιλέξω είναι το στρώμα για την κούνια της μπέμπας μου!

Άλλοι λένε καλύτερα λίγο σκληρουτσικο πχ με κοκοφοίνικα,αλλοι λένε μαλακό καλύτερα πχ με λάτεξ!το δύο όψεων δε μου γεμίζει το μάτι... πώς να είναι καλό και στις δύο όψεις;πήγα λιν.α στρομ και δεν με κάλυψαν πολύ...οι πωλητές βασικα..

Πείτε οι εμπειρομανουλες καμιά συμβουλή γιατί φαντάζομαι πως ένα μωρό κοιμάται πολλές ώρες και το στρώμα το θεωρώ πολύ βασικό!Και οι νέες μανουλες που είστε στη διαδικασία αγοράς πχ @Renez μου αν έχετε καταλήξει κάπου διαφωτιστές με!Γιατί από ότι καταλαβαίνω οι γνωμες διίστανται!

Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σας! Ο σο για το στρώμα κι εγώ έτσι ψαχνομουν κ τελικά βαρέθηκα...Πήρα ένα από το ΙΚΕΑ κ λέω αν είναι μάπα το αλλάζω! Μια χαρά βγήκε! Ψάξε λίγο κι εδώ στο φόρουμ,νομίζω κάποιες κοπέλες έλεγαν όχι στν κοκοφοινικα στα μωρά ,ψαξτο λίγο! Νομίζω 1 κλασσικού τύπου θα είναι μια χαρά με προσοχή στα υλικά που έχει μέσα για τις αλλεργίες!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ότι θέλετε κορίτσια μου να σας το πούμε από πού το πήραμε να βοηθήσουμε! Ξέρω πως σε αυτή τη φάση όλες οι γνώμες κ οι εμπειρίες είναι καλοδεχούμενες!

Ακριβώς!!!!αλλιώς είναι να σου τα λέει ο πωλητής και αλλιώς μια μανούλα που έχει ήδη δοκιμάσει το εκάστοτε προϊόν στο παιδάκι της!

Just now, Renez είπε:

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη απλά αυτό έχω σταμπαρει..ναι με ανεξάρτητα είναι..πήγαινε κ από κοντά να το δεις καλυτερα γτ όπως λέει είναι υποκειμενικό το μαλακο κ σκληρό...

Ποια κούνια πήρες τελικά Ηλιόλουστη μου?κ πόσο?

Λοιπόν πήρα μια κούνια η οποία μετατρέπεται μετά σε κρεβάτι έως τα 7-8 χρόνια της μπέμπας!

Μπεμπέ μεζον 340€!πήραμε αρκετά πραγματακια από εκεί και στο τέλος μας έκανε ένα καλό ψαλίδι!

Πήρα την aqua white που είναι ίδιο χρώμα με την ντουλάπα που ήδη έχω στο δωμάτιο και καταενθουσιαστηκα!

Εσύ τελικά πήρες την πολυμορφική που έλεγες;

Εγώ ο,τι έλεγα να πάρω δεν το πήρα τελικά και πήρα άλλα πράγματα τελείως!Αλλά νιώθω ικανοποίηση γιατί τα έψαξα όλα σύμφωνα με τα θέλω μου!

Just now, Christinα είπε:

Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σας! Ο σο για το στρώμα κι εγώ έτσι ψαχνομουν κ τελικά βαρέθηκα...Πήρα ένα από το ΙΚΕΑ κ λέω αν είναι μάπα το αλλάζω! Μια χαρά βγήκε! Ψάξε λίγο κι εδώ στο φόρουμ,νομίζω κάποιες κοπέλες έλεγαν όχι στν κοκοφοινικα στα μωρά ,ψαξτο λίγο! Νομίζω 1 κλασσικού τύπου θα είναι μια χαρά με προσοχή στα υλικά που έχει μέσα για τις αλλεργίες!

Ναι έχεις πολύ δίκιο,είναι πολλά αυτά που θέλουν προσοχή!γι'αυτό το ψάχνω!αυτό που λες πάντως με τον κοκοφοίνικα το έχω διαβάσει και μου κάνει τρέλη εντύπωση γτ το προωθούν πολύ στα μαγαζιά!!!πολύ παράξενο!

Σε ευχαριστώ πολύ για το φιντμπακ του ικεα!θα το δω και αυτό!B)

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Ακριβώς!!!!αλλιώς είναι να σου τα λέει ο πωλητής και αλλιώς μια μανούλα που έχει ήδη δοκιμάσει το εκάστοτε προϊόν στο παιδάκι της!

Λοιπόν πήρα μια κούνια η οποία μετατρέπεται μετά σε κρεβάτι έως τα 7-8 χρόνια της μπέμπας!

Μπεμπέ μεζον 340€!πήραμε αρκετά πραγματακια από εκεί και στο τέλος μας έκανε ένα καλό ψαλίδι!

Πήρα την aqua white που είναι ίδιο χρώμα με την ντουλάπα που ήδη έχω στο δωμάτιο και καταενθουσιαστηκα!

Εγώ ο,τι έλεγα να πάρω δεν το πήρα τελικά και πήρα άλλα πράγματα τελείως!Αλλά νιώθω ικανοποίηση γιατί τα έψαξα όλα σύμφωνα με τα θέλω μου!

Ναι από το motherbaby πήρα μια μέχρι 10ετων με 10χρονια εγγύηση οπότε νιώθω ασφαλής ότι κ αν παθει, με 370€..

Από εκεί επίσης θα πάρω με το καλό κ λίκνο κ ριλαξ..

Σε πόσο καιρό σου είπαν εσένα παράδοση η κούνια ρεφιλη? Το υπόλοιπο δωμάτιο το έχεις φτιάξει..?

Ναι έχεις πολύ δίκιο,είναι πολλά αυτά που θέλουν προσοχή!γι'αυτό το ψάχνω!αυτό που λες πάντως με τον κοκοφοίνικα το έχω διαβάσει και μου κάνει τρέλη εντύπωση γτ το προωθούν πολύ στα μαγαζιά!!!πολύ παράξενο!

Σε ευχαριστώ πολύ για το φιντμπακ του ικεα!θα το δω και αυτό!B)

Εγώ εκεί που είχα πάει εγω δεν το προωθούσαν κ ούτε εγώ το ήθελα.. μου άρεσε πολύ η άποψη τους στο θέμα κι έτσι τα βρήκαμε με αυτούς! Τα περισσότερα (εκτός από καρότσι ) από εκείνους τα πήρα! Συμφέρει να τα πάρεις μαζεμένα γιατί κάνουν πιο εύκολα καλύτερη τιμή

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ναι από το motherbaby πήρα μια μέχρι 10ετων με 10χρονια εγγύηση οπότε νιώθω ασφαλής ότι κ αν παθει, με 370€..

Από εκεί επίσης θα πάρω με το καλό κ λίκνο κ ριλαξ..

Σε πόσο καιρό σου είπαν εσένα παράδοση η κούνια ρεφιλη? Το υπόλοιπο δωμάτιο το έχεις φτιάξει..?

Πολύ ωραία τιμή και η παροχή με την ασφάλεια!

1 μήνα μου είπαν!όσο για το υπόλοιπο, παρήγγειλα γίγας κουνουπιέρα-θόλο που σας έλεγα οτι θέλω να βάλω,ασορτι πάντα ,αλλαξιερα-συρταριερα ενώ έλεγα δε θα πάρω πήρα μια που τελικά μου χώρεσε από ΙΚΕΑ με την έκπτωση που είχε τώρα μου βγήκε 135€..

Πήραμε τα χρώματα και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το βάψει ο σύζυγος!

Οπότε θα μας μείνει να έρθει η κούνια και να τα στησουμε...ο,τι λείπει θα το προσθέτουμε στη συνέχεια!Μια καρέκλα για θηλασμό έλεγα να πάρω αλλά πρέπει να το σκεφτώ μήπως μου μπουκωσει το χώρο γτ και η κουνουπιέρα είναι θηρίο αλλά πολυυυυ ωραία ατμόσφαιρα κάνει η άτιμη!

Πάντως αυτό που λες σε πολλά μαγαζιά το είδαμε!ειδικά σε ένα καρότσι μου έκανε εντύπωση που αν το παραγγείλω τώρα έρχεται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου!ημαρτον!οπότε ο ένας μήνας της κούνιας μου φάνηκε τίμιος! εσάς πόσο;

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Μόνο τα τελευταία έχω προλάβει να διαβάσω για τα στρώματα... εγώ θα πάρω linea, όπως είναι κ το δικό μας, ρωτήσαμε στο μαγαζί κ επειδή ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός ήταν κατηγορηματικός στο να μην πάρουμε κοκοφοίνικα!!! Επίσης παραγγείλαμε το καρότσι μας....:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Εγώ εκεί που είχα πάει εγω δεν το προωθούσαν κ ούτε εγώ το ήθελα.. μου άρεσε πολύ η άποψη τους στο θέμα κι έτσι τα βρήκαμε με αυτούς! Τα περισσότερα (εκτός από καρότσι ) από εκείνους τα πήρα! Συμφέρει να τα πάρεις μαζεμένα γιατί κάνουν πιο εύκολα καλύτερη τιμή

Ναι αυτό κατάλαβα κι εγώ!!!!ενώ δεν είχα σκοπό να πάρω κι άλλα πράγματα από τώρα,επειδή κατέληξα σε αυτούς σε 2 βασικά,λέω από μέσα μου ψάξε τώρα και για άλλα μπας και γίνει μια καλή σούμα!κι έτσι έγινε...;)

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Καλησπερα κορίτσια μου!!!

Σήμερα πήγαμε στο mother baby να δούμε πραγματάκια! Αλλά είχε πολύ κόσμο για να εξυπηρετηθούμε .. πήρα κάτι πανουλες!! Αλλά μάλλον εκει θα καταλήξουμε για κούνια.. απλά αργότερα! Μας δώσανε και ένα μαξιλάρι θηλασμού που το κάνουν δώρο ..

Πήγαμε και στο ΙΚΕΑ και πήραμε το χαλάκι της πολύ ενθουσιάστηκα!!!! 

Καλές αγορές σε όλες σας κορίτσια

• Μου αρέσει 1

Πολύ ωραία τιμή και η παροχή με την ασφάλεια!

1 μήνα μου είπαν!όσο για το υπόλοιπο, παρήγγειλα γίγας κουνουπιέρα-θόλο που σας έλεγα οτι θέλω να βάλω,ασορτι πάντα ,αλλαξιερα-συρταριερα ενώ έλεγα δε θα πάρω πήρα μια που τελικά μου χώρεσε από ΙΚΕΑ με την έκπτωση που είχε τώρα μου βγήκε 135€..

Πήραμε τα χρώματα και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το βάψει ο σύζυγος!

Οπότε θα μας μείνει να έρθει η κούνια και να τα στησουμε...ο,τι λείπει θα το προσθέτουμε στη συνέχεια!Μια καρέκλα για θηλασμό έλεγα να πάρω αλλά πρέπει να το σκεφτώ μήπως μου μπουκωσει το χώρο γτ και η κουνουπιέρα είναι θηρίο αλλά πολυυυυ ωραία ατμόσφαιρα κάνει η άτιμη!

Πάντως αυτό που λες σε πολλά μαγαζιά το είδαμε!ειδικά σε ένα καρότσι μου έκανε εντύπωση που αν το παραγγείλω τώρα έρχεται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου!ημαρτον!οπότε ο ένας μήνας της κούνιας μου φάνηκε τίμιος! εσάς πόσο;

2 μήνες ρε συ..πάλι καλά που είπα κάτσε να μπω να τα δω ξανά κ είδα που από 30μερες πηγε 50 κ τη παρήγγειλα επιτόπου ενώ έλεγα να τη παραγγείλω Ιούλιο με τις εκπτώσεις αλλά αν είναι να έρθει τα Χριστούγεννα άστο χαχχα

Δε το συζητάω για την ατμόσφαιρα της κουνουπιέρας..παραμυθένιο τελειως!!!!

Ευελπιστώ ο άντρας σου ν στο βάψει όντως όλο κ όχι σαν τον δικό μου:P

Αχχχ ρε φιλενάδες..ποτέ λέγαμε είμαι 5-6 εβδομαδων κ ποτέ φτάσαμε 6+ μηνών να παραγγέλνουμε τα πράγματα τους...δε το πιστεύω αλήθεια!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια! Μόνο τα τελευταία έχω προλάβει να διαβάσω για τα στρώματα... εγώ θα πάρω linea, όπως είναι κ το δικό μας, ρωτήσαμε στο μαγαζί κ επειδή ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός ήταν κατηγορηματικός στο να μην πάρουμε κοκοφοίνικα!!! Επίσης παραγγείλαμε το καρότσι μας....:wub:

Με γειαααα σας να τα χαρείτε!με το καλό οι κοριτσαρες σου να γλεντήσουν ύπνους και βολτιτσες!:wub:

Θα ξαναπάω λινεα να δω το λάτεξ και το ποκετ γτ ζαλίστηκα πολύ εκείνη τη μέρα που πήγα και με ζαλίσε και η πωλήτρια πολυυυυ!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...