Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

24 Αυγούστου Αναστασακι μου!!!

Θα τα δούμε κ τότε με 3d?? :D

Α ίσως δεν έχουμε ίδια μερα γιατί θυμάμαι ότι έχω νωρίτερα! Θα στείλω στον γιατρό να μου πει!

Νομίζω τα βλέπουμε κ μας τραβάνε κ φωτό κ φαίνονται ολόκληρα μωράκια πια!:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Α ίσως δεν έχουμε ίδια μερα γιατί θυμάμαι ότι έχω νωρίτερα! Θα στείλω στον γιατρό να μου πει!

Νομίζω τα βλέπουμε κ μας τραβάνε κ φωτό κ φαίνονται ολόκληρα μωράκια πια!:x

Πάντως κ εγώ θυμάμαι ότι όταν στο είπα μου είπες πως έχουμε ίδια μέρα..επιβεβαίωσε το βέβαια εννοείται!!

Πωωω κορίτσια μου κάνω ένα κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες γιαμιιιι

Μόνο φοβήθηκα στην αρχή γτ πριν περίπου 2 εβδομαδες είχα κάνει τον φούρνο με φαρμακο για τα λύπη κτλ κ δεν τον είχα ανοίξει έκτοτε..τον έβαλα τώρα να προθερμανθει όσο ετοίμαζα το εριφιον κ μου μύρισε φάρμακο..τον άφησα να λειτουργεί με ανοιχτή πόρτα ένα 20' κ μετά έβαλα το φαι ..λέτε να πάθουμε τπτ..?:huh:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πάντως κ εγώ θυμάμαι ότι όταν στο είπα μου είπες πως έχουμε ίδια μέρα..επιβεβαίωσε το βέβαια εννοείται!!

Πωωω κορίτσια μου κάνω ένα κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες γιαμιιιι

Μόνο φοβήθηκα στην αρχή γτ πριν περίπου 2 εβδομαδες είχα κάνει τον φούρνο με φαρμακο για τα λύπη κτλ κ δεν τον είχα ανοίξει έκτοτε..τον έβαλα τώρα να προθερμανθει όσο ετοίμαζα το εριφιον κ μου μύρισε φάρμακο..τον άφησα να λειτουργεί με ανοιχτή πόρτα ένα 20' κ μετά έβαλα το φαι ..λέτε να πάθουμε τπτ..?:huh:

Ναι τότε είναι!!! Ίδια μέρα!:wink:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Anastasia05 πολύ ωραία νεακια σήμερα με τον μπέμπη σου Ε? Τι καλά που μεγαλώνουν!

@Renezμην στεναχωριέσαι δεν θα πάθετε τπτ! Το έχω πάθει κι εγώ! Να τον βάζεις καλύτερα λίγο να καει μετά το καθάρισμα για να φεύγει η μυρωδιά του φαρμάκου!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Anastasia05 πολύ ωραία νεακια σήμερα με τον μπέμπη σου Ε? Τι καλά που μεγαλώνουν!

@Renezμην στεναχωριέσαι δεν θα πάθετε τπτ! Το έχω πάθει κι εγώ! Να τον βάζεις καλύτερα λίγο να καει μετά το καθάρισμα για να φεύγει η μυρωδιά του φαρμάκου!

Ναι γμτ δίκιο έχεις..ευτυχώς τώρα μυρίζει μόνο το φαγακι που το λιγουρευομαι κ έκοψα λίγο να δοκιμάσω επίτηδες κ είναι μια χαρά η γεύση (φοβόμουν μην επηρεαστεί..)

Αααααα δε σας ειπααα!!!

Παρηγγειλα τη κούνια του!!!!!

Βέβαια η αλήθεια είναι πως έχω σκοπό πρώτα ο Θεός να τη χρησιμοποιήσω μετά από 3 μήνες γτ στην αρχή τον θέλω σίγουρα κοντά μου αλλαααα δε μπορούσα να μην έχω έτοιμη τη δωματιαρα του :x

Κ η συμβουλή μου είναι σε όσες θέλουν κούνια από πολυκαταστήματα να αρχίσουν από τώρα να κοιτάνε γτ όπως είχαν πει κ οι ήδη μανουλες δεν είναι ετοιμοπαραδοτες..

Εμένα πχ μου είπε ότι θα την έχω αρχές Σεπτέμβρη!! Σε 2 μήνες δλδ σκεφτείτε!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι γμτ δίκιο έχεις..ευτυχώς τώρα μυρίζει μόνο το φαγακι που το λιγουρευομαι κ έκοψα λίγο να δοκιμάσω επίτηδες κ είναι μια χαρά η γεύση (φοβόμουν μην επηρεαστεί..)

Αααααα δε σας ειπααα!!!

Παρηγγειλα τη κούνια του!!!!!

Βέβαια η αλήθεια είναι πως έχω σκοπό πρώτα ο Θεός να τη χρησιμοποιήσω μετά από 3 μήνες γτ στην αρχή τον θέλω σίγουρα κοντά μου αλλαααα δε μπορούσα να μην έχω έτοιμη τη δωματιαρα του :x

Κ η συμβουλή μου είναι σε όσες θέλουν κούνια από πολυκαταστήματα να αρχίσουν από τώρα να κοιτάνε γτ όπως είχαν πει κ οι ήδη μανουλες δεν είναι ετοιμοπαραδοτες..

Εμένα πχ μου είπε ότι θα την έχω αρχές Σεπτέμβρη!! Σε 2 μήνες δλδ σκεφτείτε!!

Αύγουστο υπολειτουργούν όλα!!

Με το καλό να έρθει κ να κοιμάται το αντρακι σας! Καλύτερα να ειναι ετοιμη όταν είναι έτοιμο κ το νινι να πάει εκεί!

Εγώ τον 5ο μήνα τον ειχα μεταφέρει κ η κούνια ήταν έτοιμη από αρχές Οκτωβρίου (γέννησα τέλη) κι αυτό επειδή μετακόμισα όταν μπήκα στον μήνα μου . Αλλα την είχα αγοράσει τέτοια εποχή κι εγώ!

Το χαρά που θα κάνεις όταν έρθει δε λέγεται!!! Κ συγκίνηση στο στήσιμο!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αύγουστο υπολειτουργούν όλα!!

Με το καλό να έρθει κ να κοιμάται το αντρακι σας! Καλύτερα να ειναι ετοιμη όταν είναι έτοιμο κ το νινι να πάει εκεί!

Εγώ τον 5ο μήνα τον ειχα μεταφέρει κ η κούνια ήταν έτοιμη από αρχές Οκτωβρίου (γέννησα τέλη) κι αυτό επειδή μετακόμισα όταν μπήκα στον μήνα μου . Αλλα την είχα αγοράσει τέτοια εποχή κι εγώ!

Το χαρά που θα κάνεις όταν έρθει δε λέγεται!!! Κ συγκίνηση στο στήσιμο!!!

Αχχχ αυτή η συγκίνηση..

Ρε συ εδώ εχθές είχε βγει ο άντρας μου κ εγώ έκατσα κ κόλλησα τα αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του μικρού κ έβαλα κ τα καδρακια για έκπληξη..όταν γύρισε κ τα είδε γονάτισε,μου αγκάλιαζε τη κοιλίτσα κ δακρυζε μωρέ γμτ τουυυυ:x

Κ να σκεφτειτε πως ούτε για τη πρόταση δεν είχε γονατίσει...χμμμμ για την ακρίβεια εγώ του την είχα κάνει χαχχαχα τώρα λοιπόν τον κατάφερε ο γιος του πριν ακόμη βγει!! 

Που να κάνουμε κ καμία κόρη απαπαααα

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Αχχχ αυτή η συγκίνηση..

Ρε συ εδώ εχθές είχε βγει ο άντρας μου κ εγώ έκατσα κ κόλλησα τα αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του μικρού κ έβαλα κ τα καδρακια για έκπληξη..όταν γύρισε κ τα είδε γονάτισε,μου αγκάλιαζε τη κοιλίτσα κ δακρυζε μωρέ γμτ τουυυυ:x

Κ να σκεφτειτε πως ούτε για τη πρόταση δεν είχε γονατίσει...χμμμμ για την ακρίβεια εγώ του την είχα κάνει χαχχαχα τώρα λοιπόν τον κατάφερε ο γιος του πριν ακόμη βγει!! 

Που να κάνουμε κ καμία κόρη απαπαααα

Ωωωω μωρέ γλυκούλης! Δεν έχει να κάνει το φύλο! Η αγάπη είναι η ίδια !:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Christinα είπε:

@Ninamc μου τι να πω...χαρα στην υπομονή σου!!! Παλι καλά που τα έβλεπες...αν είναι δυνατόν! Από τα κουκούτσια και μόνο όντως δν χρειάζονται τα υπόλοιπα! Καλή τύχη στην εύρεση νέα κοπέλας που να αγαπάει τη δουλειά με τα παιδιά κ να μν κάνει αγγαρεία! Καλή δύναμη κορίτσι μου κ να μν κουράζεσαι για τη μπέμπα!!!

Μα τι ωραία τα άλμπουμ!!! Πρωταγωνιστές μπέμπης και μαμα με τη πυροκοκκινη κόμη! Κ μια κρυμμένη μικρούλα στο βάθος...Αχαχαχα!Να τα βλέπετε να τν καμαρωνετε !

Πες τα γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως είμαι περιεργη η ζητάω πολλα... 

Δεν θα βρω ευκολα.. Είμαι προετοιμασμενη και τώρα πια τα περιμενω όλα.. Αλλά ότι θα χε και τόσο θράσος να με πει και τρελή και φαντασιοπληκτη ενώ υπάρχει βίντεο και σημάδι στο λαιμό του παιδιου... Δεν το περιμενα.. Τελικά όλα τα περιμενω τώρα χαχα

Αφου τη γλιτώσαμε.. Άγιο είχαμε. 

Σ ευχαριστώ και ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τη συμπαράσταση... @Anastasia05 @Renez @Marti

Just now, Renez είπε:

Αυτή τη καραμέλα ότι είμαστε σε δύσκολη φάση λόγω εγκυμοσυνης κ ορμονών έλεος δλδ!!

Το πιστεύετε ότι το ίδιο είχε πει η άσωτη υπάλληλος στον άντρα μου(κ μάλιστα μπροστά μου!!) Ότι "καλύτερα να μιλάμε μαζί γτ η γυναίκα σας εχει κ τις ορμόνες πουτην δυσκολεύουν να συνεννοηθούμε!!" Ε Λ Ε Ο Σ!! Όταν την απέλυσε ο άντρας μου να δω τι θα σκέφτηκε!! Ότι τον κόλλησα ορμονιτιδα??:angry:

Τεσπα..δύσκολο πολύ το να βρεις έναν άνθρωπο άξιο να προσέχει το παιδί σου..ελάχιστες εξαιρέσεις θα νοιαστουν αληθινά ή θα ακούσουν κάθε μας οδηγεία..εδώ οι γονεις μας που νοιάζονται πολλές φορές κάνουν τα δικά τους στο πρόγραμμα των παιδιών..

Για αυτό ευελπιστώ να μπορεί 2 χρόνια να μου το κρατάει η γιαγιά μου όσο δουλεύω κ έπειτα να τον γράψω σε ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό δίπλα από το σπίτι μου..δε βρίσκω άλλη λύση όπως το σκέφτομαι..

Θεωρώ ότι καλή ηλικία είναι 25-35 αν είναι μεγαλυτερη μας δύσκολα θα ακούει τις υποδείξεις μας επειδή θα μας θεωρεί άπειρες κ μικρές....

Απλά εκτός από το να στη συστήσει κάποιος δικός σου που θα ήταν το ιδανικό να κοιτάς αν είναι από αγγελία κριτικές κ πόση εμπειρία έχει..θυμάσαι τα site που λέγαμε πως βλέπαμε στην αρχη;)

Μπράβο μαναρακι μου ,άντε τώρα να περιμένουμε όλες άλλες 3 βδομάδες γμτ μουυυυ...αχχχχχ....

Θα είσαι μάλλον η πρώτη με τη καμπύλη φίλη ,θα περιμένουμε να μας πεις!!

Ναι λόγω εγκυμοσυνης γίναμε τρελές όλες ξαφνικά και ηλιθιες.. Ασε ρε τώρα μη τους παρει ο διάολος.  

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!!!

@Ninamc σε βρίσκω πολύ σωστή!!!εκπτώσεις στην διαπαιδαγώγηση και πόσο μάλλον στην ασφάλεια του παιδιού μας δεν γίνονται ανεκτές!

Και το ότι τα ρίχνει στις ορμόνες της εγκυμοσύνης σου,η τύπισσα είναι ΑΙΣΧΟΣ!

Κοριτσοπουλα μου,ξεκινήσαμε για τα καλά τις αγορές με τον συζυξ για αυτό έχω ψιλοχαθει αυτές τις μέρες!

Να σας πω ότι έχουμε παραγγείλει όλα τα "χοντρά" και μου μένουν μόνο είδη προικιά,ένδυσης και κάτι τζιτζιρα μιτζιρα!

Αυτό που μου μένει λόγω του ότι κωλυομαι και δεν ξέρω τί στο καλό να επιλέξω είναι το στρώμα για την κούνια της μπέμπας μου!

Άλλοι λένε καλύτερα λίγο σκληρουτσικο πχ με κοκοφοίνικα,αλλοι λένε μαλακό καλύτερα πχ με λάτεξ!το δύο όψεων δε μου γεμίζει το μάτι... πώς να είναι καλό και στις δύο όψεις;πήγα λιν.α στρομ και δεν με κάλυψαν πολύ...οι πωλητές βασικα..

Πείτε οι εμπειρομανουλες καμιά συμβουλή γιατί φαντάζομαι πως ένα μωρό κοιμάται πολλές ώρες και το στρώμα το θεωρώ πολύ βασικό!Και οι νέες μανουλες που είστε στη διαδικασία αγοράς πχ @Renez μου αν έχετε καταλήξει κάπου διαφωτιστές με!Γιατί από ότι καταλαβαίνω οι γνωμες διίστανται!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

@Ninamc σε βρίσκω πολύ σωστή!!!εκπτώσεις στην διαπαιδαγώγηση και πόσο μάλλον στην ασφάλεια του παιδιού μας δεν γίνονται ανεκτές!

Κοριτσοπουλα μου,ξεκινήσαμε για τα καλά τις αγορές με τον συζυξ για αυτό έχω ψιλοχαθει αυτές τις μέρες!

Να σας πω ότι έχουμε παραγγείλει όλα τα "χοντρά" και μου μένουν μόνο είδη προικιά,ένδυσης και κάτι τζιτζιρα μιτζιρα!

Αυτό που μου μένει λόγω του ότι κωλυομαι και δεν ξέρω τί στο καλό να επιλέξω είναι το στρώμα για την κούνια της μπέμπας μου!

Άλλοι λένε καλύτερα λίγο σκληρουτσικο πχ με κοκοφοίνικα,αλλοι λένε μαλακό καλύτερα πχ με λάτεξ!το δύο όψεων δε μου γεμίζει το μάτι... πώς να είναι καλό και στις δύο όψεις;πήγα λιν.α στρομ και δεν με κάλυψαν πολύ...οι πωλητές βασικα..

Πείτε οι εμπειρομανουλες καμιά συμβουλή γιατί φαντάζομαι πως ένα μωρό κοιμάται πολλές ώρες και το στρώμα το θεωρώ πολύ βασικό!Και οι νέες μανουλες που είστε στη διαδικασία αγοράς πχ @Renez μου αν έχετε καταλήξει κάπου διαφωτιστές με!Γιατί από ότι καταλαβαίνω οι γνωμες διίστανται!

Αχ να γιασει το στόμα σ κορίτσι μ.... Και λίγα της έκανα... Κανονικά θα την κατασπαραζα άνετα.. Αλλά έχε χάρη... 

Λοιπόν μεγια σας και να τα χαρείτε.. Με το καλοοο

Εγώ πηρα Λι νέα στρώμα για τον παιδαρο και δεν το μετάνιωσα στιγμή.. Το έκανα ειδική παραγγελια και το παιδι δεν ξεκολλάει από τν κουνια του.. Το λατρευει. Όποτε στο προτείνω.. Τσεκαρε και Λι νέα... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez κορίτσι μου γλυκό τι καλά,τι όμορφα! Άντε με το καλό να βάλετε τν αντρακος σας να το κοιταται να κοιμάται γλυκα! Με συγκίνησες σκασμένο!

@Ninamc μν τα σκέφτεσαι..άστα...Εσύ ξέρεις τι είναι καλό για το παιδί σου κι όχι η κάθε μία ασχετη! Να είσαι αισιόδοξη, κάποια θα βρεθεί εκεί που δεν θα το περιμένεις!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Renez κορίτσι μου γλυκό τι καλά,τι όμορφα! Άντε με το καλό να βάλετε τν αντρακος σας να το κοιταται να κοιμάται γλυκα! Με συγκίνησες σκασμένο!

@Ninamc μν τα σκέφτεσαι..άστα...Εσύ ξέρεις τι είναι καλό για το παιδί σου κι όχι η κάθε μία ασχετη! Να είσαι αισιόδοξη, κάποια θα βρεθεί εκεί που δεν θα το περιμένεις!

Μα να παιζει με κομμάτια από σκασμένο μπαλονι και κουκουτσια? Δλδ τι φάση?? Να παιξει και με τα κακά του ας πουμε να δουμε τι γευση έχουν ε?? Έτσι της είπα.. Δεν αντεξα

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Τι λες τώρα?? Νευρίασα κ μόνο που τα διάβασα. Απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά αφού δεν την αγαπουν...κάνε κάτι άλλο μωρη. Όχι με παιδιά,είναι ακατάλληλη.. 

Λυπάμαι που το περάσατε κ το αντρακι σου κι εσύ όλο αυτό..

Εννοείται ότι θα της κάνεις υποδείξεις κ θα τις ακολουθει χωρίς κουβέντα.

Γυρίζω από γιατρό αλλά με τα νεύρα που μου προκάλεσε αυτή η παλιόνταντα δε μπορούσα να μη σχολιάσω..

Ο αντρακος μου μας έδειξε πρώτα κ καλύτερα τα προσόντα του (μην ξεχνιόμαστε) κ μετά είδαμε κ τα υπόλοιπα και λίγο καλύτερα τη φατσούλα ! Όλα πάνε καλά, Δευτέρα πάω για εξετάσεις κ καμπύλη σακχάρου!:)

Κανε κατι αλλο μωρηηηη όπως ακριβώς το είπες... Νταντά? Εγκληματίας θα πρεπε να λέγεται.. Αφου τη γλιτώσαμε κάνω το σταυρό μου... 

Αντε τουλάχιστον χαίρομαι για τα μωρακια σας ρε κορίτσια... Πολυ ενδιαφέρον που έδειξε τσουτσουνα.. Χαχαχα θα αναστενάζουν τα κορίτσια μας χαχαχα

Καλά αποτελέσματα στην καμπυλη

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Φίλη ενα κοκοφοίνικα μας το κάνουν δώρο μαζί με τη κούνια..έτσι είπα να παραγγείλω κ ένα που σταμπαρα από τα mediastrom μάλλον γτ κ το δικό μας είναι media κ είμαι ικανοποιημένη..τσεκαρε κ εσύ στο site τους έχουν δύο ..έλεγα το πιο μαλακό γτ του κοκοφοίνικα θα είναι πιο σκληρό κ ότι προτιμάει ο μπέμπης ;)

Just now, Ninamc είπε:

Μα να παιζει με κομμάτια από σκασμένο μπαλονι και κουκουτσια? Δλδ τι φάση?? Να παιξει και με τα κακά του ας πουμε να δουμε τι γευση έχουν ε?? Έτσι της είπα.. Δεν αντεξα

Και λίγα της είπες.. πραγματικά έγινα έξαλλη με όσα διάβασα,σε ότι έχει να κάνει με το παιδί δεν σηκώνω κουβέντα(όπως κι εσύ) η συγκεκριμένη είναι επικίνδυνη κ θα σου πρότεινα να κινηθείς κι αλλιώς..

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...