Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Πωπω σκέψου δηλαδή κ είναι κ γνωστές , εγώ που θα πάω στα άγνωστα δηλαδή τι θα κάνω;;;καλά εννοειται πρέπει να μπουν κάμερες σε όλο το σπίτι!κ εννοειται πως το παιδί πρέπει να μεγαλώνει μς τις οδηγίες της μητέρας όχι της κάθε νταντάς αν είναι δυνατόν!! Όσες έχεις στις έχουν συστήσει άλλες μανουλες η απλά ήταν γνωστές γνωστών;;

Κάμερες και να είναι φανερές. Και εν ημέρες ότι υπάρχουν κάμερες σε κάθε δωμάτιο... Όλες γνωστές μας.. Ειδικά οι 2 ων πρωτες. Αυτή η τελευταία ήταν λίγο πιο άκυρη και να τα αποτελέσματα. Παραλίγο να φουρκιστει σου λέω και αυτή καθόταν και το κοιτουσε... Έπαθα σοκ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσουδια... Τρέχω και δεν φθάνω .. Πέταξα κλοτσιδων τη νταντά που είχαμε καθώς έκανε κάτι πολυ χοντρό.. Και ψάχνω να βρω άλλη. Και ταυτόχρονα κρατάω όλη μέρα το παιδακι μας και κάνω όλες τις δουλειές και δουλευω από το σπίτι ένα 6ωρο την ημέρα... 

Ελπίζω να ΣτΕ όλες καλά και χάρηκα πολυ που διάβασα τα ευχάριστα νέα των μωρων σας... Δεν προλαβαινω να γράφω σε μια μια κοπέλα.. Μη με πατεξηγειτε. Ειδικά αυτές τις ημέρες περασα δυσκολα. 

Από βδομάδα θα σας γράψω τα νέα της δικής μου Β επιπέδου... 

Φιλια σε όλες και ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές όσον αφορά τα φουξια πουκαμισα και φορμακια του κόκκινο μαλλί... Χχαχαψα πηραμε και τις φωτο απο την βαπτιση και σκίζει... Είναι απίστευτος.. Η κοιλιά δεν φαινόταν καθόλου και τα μαλλιά μας έκαναν θραυση παλι χαχαχα

Μαναρακι κου κουράγιο κ υπομονή αν κ έχω καταλάβει ότι είσαι δυναμικό "αντρακι" κ εσύ σαν την @Jasmine@ μας οπότε δε σε φοβάμαι!!;)

Οπότε βρεις χρόνο πες μας τι έγινε αν θες με τη νταντά να είμαστε προιδεασμενες...αν κ με τοοοσα που έχω ακούσει κ γίνονται δε ξέρω αν κ πότε θα τολμισω...

Just now, Ninamc είπε:

Κάμερες και να είναι φανερές. Και εν ημέρες ότι υπάρχουν κάμερες σε κάθε δωμάτιο... Όλες γνωστές μας.. Ειδικά οι 2 ων πρωτες. Αυτή η τελευταία ήταν λίγο πιο άκυρη και να τα αποτελέσματα. Παραλίγο να φουρκιστει σου λέω και αυτή καθόταν και το κοιτουσε... Έπαθα σοκ

Ααααα τώρα είδα που τα λες...

Μάλιστα....:evil:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Μαναρακι κου κουράγιο κ υπομονή αν κ έχω καταλάβει ότι είσαι δυναμικό "αντρακι" κ εσύ σαν την @Jasmine@ μας οπότε δε σε φοβάμαι!!;)

Οπότε βρεις χρόνο πες μας τι έγινε αν θες με τη νταντά να είμαστε προιδεασμενες...αν κ με τοοοσα που έχω ακούσει κ γίνονται δε ξέρω αν κ πότε θα τολμισω...

Ειναι η τρίτη που αλλάζω... Γιατί όπως είπα δεν δέχομαι λάθη επαναλαμβανόμενα. Η 2η που είχαμε ήταν καταπληκτική μα έπρεπε να φυγει γιατί της έτυχε κάτι.. 

Τώρα είχα εδώ και μήνα αυτήν τη τελευταία.. Όλα καλά στην αρχή μέχρι που κοίταξα τις κάμερες.. 

Έδινε στο παιδι να μάσει τα κουκουτσια από μανταρινι και κερασι.. Πάω της κάνω ευγενικά την παρατηρηση. Το ξανακάνει . Λέω που θα παει θα στρωσει. Της το Ξαναλέω... Το διορθώνει με συραβωμενη μουρη. Σε κάποια φάση αρχίζει να μου κάνει υποδείξεις για τις ώρες που έχει προγραμμα το παιδιμουνα τρώει και να κοιμάται. Ε δεν τη βόλευε την κυρία. Ήθελε να τα ξινει. Τέλος παντων. Το προσπερναω και αυτό. Έπειτα τη βλέπω να το αφήνει να παιζει με κομμάτια από σπασμένο μπαλονι και εκείνη να τρώει με γυρισμένη πλατη το πρωονο της εν ώρα εργασίας δλδ.. Και το παιδι να παιζει με τα κομμάτια από το μπαλονι τα οποία και θα έβαζε στο στόμα και θα σκαγε αν δεν έβγαινα από το δωμάτιο να της πω τι είναι αυτά που κάνει. Έπειτα βλέπω από την κάμερα να χει περασει κάτι λουριά από παιχνιδι στο λαιμό του και να μουγκριζει. Αυτή ατάραχη δίπλα του. Ε έγινε το έλα να δεις... Δεν συνεχίζω παρακατω. Τη συνέχεια κάντην εικόνα με εμένα το αντράκι και τον συζυγο μπροστά να την πεταμε εξω

Είπε ότι της έκανα επίθεση ενώ εγώ απλά της είχα πει ευγενικά να προσεχει το παιδι σα τα μάτια της και καλυτερα.. Και είπε ότι είμαι τρελή λόγω ορμονών φαντάζομαι διαφορά και ότι ποτε δεν κινδύνευσε το μωρό στα χέρια της. Έπρεπε να σκάσει το παιδι για να κινδυνεύσει... Και αλλά πολλα δλδ μα τα καταπιναμε με τον συζυγο με την ελπίδα ότι θα έστρωσε μα έγινε πολυ χειρότερη τελικά. Ε δεν άντεξα άλλο με το φουρκισμα παραλιγο να παθω εγκεφαλικό. Έγινα θηρίο 

Θα τη κατασπαράζια ευχαριστως

• Λυπημένη/-ος 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι η τρίτη που αλλάζω... Γιατί όπως είπα δεν δέχομαι λάθη επαναλαμβανόμενα. Η 2η που είχαμε ήταν καταπληκτική μα έπρεπε να φυγει γιατί της έτυχε κάτι.. 

Τώρα είχα εδώ και μήνα αυτήν τη τελευταία.. Όλα καλά στην αρχή μέχρι που κοίταξα τις κάμερες.. 

Έδινε στο παιδι να μάσει τα κουκουτσια από μανταρινι και κερασι.. Πάω της κάνω ευγενικά την παρατηρηση. Το ξανακάνει . Λέω που θα παει θα στρωσει. Της το Ξαναλέω... Το διορθώνει με συραβωμενη μουρη. Σε κάποια φάση αρχίζει να μου κάνει υποδείξεις για τις ώρες που έχει προγραμμα το παιδιμουνα τρώει και να κοιμάται. Ε δεν τη βόλευε την κυρία. Ήθελε να τα ξινει. Τέλος παντων. Το προσπερναω και αυτό. Έπειτα τη βλέπω να το αφήνει να παιζει με κομμάτια από σπασμένο μπαλονι και εκείνη να τρώει με γυρισμένη πλατη το πρωονο της εν ώρα εργασίας δλδ.. Και το παιδι να παιζει με τα κομμάτια από το μπαλονι τα οποία και θα έβαζε στο στόμα και θα σκαγε αν δεν έβγαινα από το δωμάτιο να της πω τι είναι αυτά που κάνει. Έπειτα βλέπω από την κάμερα να χει περασει κάτι λουριά από παιχνιδι στο λαιμό του και να μουγκριζει. Αυτή ατάραχη δίπλα του. Ε έγινε το έλα να δεις... Δεν συνεχίζω παρακατω. Τη συνέχεια κάντην εικόνα με εμένα το αντράκι και τον συζυγο μπροστά να την πεταμε εξω

Είπε ότι της έκανα επίθεση

Βασικά από το έδινε στο παιδί να μασάει κουκούτσια δεν χρειάστηκε να διαβάσω παραπάνω....πόσο χρονών είναι η κυρία που σου έκανε υποδείξεις;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Βασικά από το έδινε στο παιδί να μασάει κουκούτσια δεν χρειάστηκε να διαβάσω παραπάνω....πόσο χρονών είναι η κυρία που σου έκανε υποδείξεις;;;

Αν στα πω όλα όλα θα παθεις σοκ... Αφου δεν θρηνησαμε το παιδι μας ας κάνω το σταυρό μου... 

40 ετών με δικό της παιδι στην ηλικία μου. 28 δλδ. 

Και ναι με είπε τρελή και φαντασιοπληκτη ενώ κάθε κίνηση της είναι καταγεγραμμένη και εκείνη το γνωρίζει ότι υπάρχουν καμερεσ

Just now, EugenJen είπε:

Και ήθελε η κυρία να πει στον άντρα μου τα παραπονα που έχει από μένα. Ότι τις κάνω όλη την ώρα υποδείξεις τις οποίες δεν ακολουθεί καθώς το επίπεδο της είναι άριστο και δεν επιδέχεται βελτίωση... Πεθαίνω σου λέω...... 

Και ότι εγώ είμαι σε δυσκολη κατάσταση στο μυαλό επειδή είμαι έγκυος. 

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αν στα πω όλα όλα θα παθεις σοκ... Αφου δεν θρηνησαμε το παιδι μας ας κάνω το σταυρό μου... 

Και ναι με είπε τρελή και φαντασιοπληκτη ενώ κάθε κίνηση της είναι καταγεγραμμένη και εκείνη το γνωρίζει ότι υπάρχουν καμερεσ

Πωπω έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα...δλδ από την μία λέω να ψάξω κοπέλες μικρές σε ηλικία γιατί θα είναι πιο πρόθυμες, σίγουρα πιο υπακουες στις οδηγίες μας από την άλλη λες σε μια έκτακτη ανάγκη θα δράσει σωστά;;σε πιο μεγάλη ηλικία που έχει εμπειρία βλέπεις ότι σου επιβάλλει την άποψη της για το παιδί σου, αν είναι δυνατόν!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πωπω έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα...δλδ από την μία λέω να ψάξω κοπέλες μικρές σε ηλικία γιατί θα είναι πιο πρόθυμες, σίγουρα πιο υπακουες στις οδηγίες μας από την άλλη λες σε μια έκτακτη ανάγκη θα δράσει σωστά;;σε πιο μεγάλη ηλικία που έχει εμπειρία βλέπεις ότι σου επιβάλλει την άποψη της για το παιδί σου, αν είναι δυνατόν!!!

Βρε τις υποδείξεις τις προσπερνας με το παρακατω. Δεν πληρωνεσαι για να μου λες τη γνώμη σου. Πληρωνεσαι για να εκτενείς εντολές της μαμάς και να προσεχεις το θησαυρό, το παιδι της. 

Αλλά το να κινδυνευει το παιδι να καταπιει κάτι η να φουρκιστει δεν το προσπερνας... Είναι εγκλημα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Βρε τις υποδείξεις τις προσπερνας με το παρακατω. Δεν πληρωνεσαι για να μου λες τη γνώμη σου. Πληρωνεσαι για να εκτενείς εντολές της μαμάς και να προσεχεις το θησαυρό, το παιδι της. 

Αλλά το να κινδυνευει το παιδι να καταπιει κάτι η να φουρκιστει δεν το προσπερνας... Είναι εγκλημα

Έχεις απόλυτο δίκιο, εννοειται η ασφάλεια του παιδιού πάνω από όλα!! Λαχείο είναι κ οι νταντάδες, η συνυφαδα μου την πρώτη που βρήκε κόλλησε μαζί τους κ με το μωρό άψογη σχέση...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, εννοειται η ασφάλεια του παιδιού πάνω από όλα!! Λαχείο είναι κ οι νταντάδες, η συνυφαδα μου την πρώτη που βρήκε κόλλησε μαζί τους κ με το μωρό άψογη σχέση...

Εμείς έτσι είχαμε την δευτερη κοπέλα μα δυστυχώς έπρεπε να φυγει... Πολυ στεναχωρέθηκα.. Γιατί σαν αυτή δεν θα ξαναβρω ποτε. Λαχείο? Και λίγα λες.. Και σκέψου είμαι στο δίπλα δωμάτιο. Αν δεν ημουν ... Τι θα χε συμβεί? Θα χα θρηνήσει το παιδι μου με την κάθε εγκληματία που το παιζει νταντά??? Ε οχι?! 

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Ninamc μου τι να πω...χαρα στην υπομονή σου!!! Παλι καλά που τα έβλεπες...αν είναι δυνατόν! Από τα κουκούτσια και μόνο όντως δν χρειάζονται τα υπόλοιπα! Καλή τύχη στην εύρεση νέα κοπέλας που να αγαπάει τη δουλειά με τα παιδιά κ να μν κάνει αγγαρεία! Καλή δύναμη κορίτσι μου κ να μν κουράζεσαι για τη μπέμπα!!!

Μα τι ωραία τα άλμπουμ!!! Πρωταγωνιστές μπέμπης και μαμα με τη πυροκοκκινη κόμη! Κ μια κρυμμένη μικρούλα στο βάθος...Αχαχαχα!Να τα βλέπετε να τν καμαρωνετε !

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Είπε ότι της έκανα επίθεση ενώ εγώ απλά της είχα πει ευγενικά να προσεχει το παιδι σα τα μάτια της και καλυτερα.. Και είπε ότι είμαι τρελή λόγω ορμονών φαντάζομαι διαφορά και ότι ποτε δεν κινδύνευσε το μωρό στα χέρια της. Έπρεπε να σκάσει το παιδι για να κινδυνεύσει... Και αλλά πολλα δλδ μα τα καταπιναμε με τον συζυγο με την ελπίδα ότι θα έστρωσε μα έγινε πολυ χειρότερη τελικά. Ε δεν άντεξα άλλο με το φουρκισμα παραλιγο να παθω εγκεφαλικό. Έγινα θηρίο 

Θα τη κατασπαράζια ευχαριστως

Τι λες τώρα?? Νευρίασα κ μόνο που τα διάβασα. Απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά αφού δεν την αγαπουν...κάνε κάτι άλλο μωρη. Όχι με παιδιά,είναι ακατάλληλη.. 

Λυπάμαι που το περάσατε κ το αντρακι σου κι εσύ όλο αυτό..

Just now, Ninamc είπε:

Και ήθελε η κυρία να πει στον άντρα μου τα παραπονα που έχει από μένα. Ότι τις κάνω όλη την ώρα υποδείξεις τις οποίες δεν ακολουθεί καθώς το επίπεδο της είναι άριστο και δεν επιδέχεται βελτίωση... Πεθαίνω σου λέω...... 

Εννοείται ότι θα της κάνεις υποδείξεις κ θα τις ακολουθει χωρίς κουβέντα.

Γυρίζω από γιατρό αλλά με τα νεύρα που μου προκάλεσε αυτή η παλιόνταντα δε μπορούσα να μη σχολιάσω..

Ο αντρακος μου μας έδειξε πρώτα κ καλύτερα τα προσόντα του (μην ξεχνιόμαστε) κ μετά είδαμε κ τα υπόλοιπα και λίγο καλύτερα τη φατσούλα ! Όλα πάνε καλά, Δευτέρα πάω για εξετάσεις κ καμπύλη σακχάρου!:)

• Μου αρέσει 6

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Αυτή τη καραμέλα ότι είμαστε σε δύσκολη φάση λόγω εγκυμοσυνης κ ορμονών έλεος δλδ!!

Το πιστεύετε ότι το ίδιο είχε πει η άσωτη υπάλληλος στον άντρα μου(κ μάλιστα μπροστά μου!!) Ότι "καλύτερα να μιλάμε μαζί γτ η γυναίκα σας εχει κ τις ορμόνες πουτην δυσκολεύουν να συνεννοηθούμε!!" Ε Λ Ε Ο Σ!! Όταν την απέλυσε ο άντρας μου να δω τι θα σκέφτηκε!! Ότι τον κόλλησα ορμονιτιδα??:angry:

Τεσπα..δύσκολο πολύ το να βρεις έναν άνθρωπο άξιο να προσέχει το παιδί σου..ελάχιστες εξαιρέσεις θα νοιαστουν αληθινά ή θα ακούσουν κάθε μας οδηγεία..εδώ οι γονεις μας που νοιάζονται πολλές φορές κάνουν τα δικά τους στο πρόγραμμα των παιδιών..

Για αυτό ευελπιστώ να μπορεί 2 χρόνια να μου το κρατάει η γιαγιά μου όσο δουλεύω κ έπειτα να τον γράψω σε ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό δίπλα από το σπίτι μου..δε βρίσκω άλλη λύση όπως το σκέφτομαι..

Just now, EugenJen είπε:

Θεωρώ ότι καλή ηλικία είναι 25-35 αν είναι μεγαλυτερη μας δύσκολα θα ακούει τις υποδείξεις μας επειδή θα μας θεωρεί άπειρες κ μικρές....

Απλά εκτός από το να στη συστήσει κάποιος δικός σου που θα ήταν το ιδανικό να κοιτάς αν είναι από αγγελία κριτικές κ πόση εμπειρία έχει..θυμάσαι τα site που λέγαμε πως βλέπαμε στην αρχη;)

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι λες τώρα?? Νευρίασα κ μόνο που τα διάβασα. Απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά αφού δεν την αγαπουν...κάνε κάτι άλλο μωρη. Όχι με παιδιά,είναι ακατάλληλη.. 

Λυπάμαι που το περάσατε κ το αντρακι σου κι εσύ όλο αυτό..

Εννοείται ότι θα της κάνεις υποδείξεις κ θα τις ακολουθει χωρίς κουβέντα.

Γυρίζω από γιατρό αλλά με τα νεύρα που μου προκάλεσε αυτή η παλιόνταντα δε μπορούσα να μη σχολιάσω..

Ο αντρακος μου μας έδειξε πρώτα κ καλύτερα τα προσόντα του (μην ξεχνιόμαστε) κ μετά είδαμε κ τα υπόλοιπα και λίγο καλύτερα τη φατσούλα ! Όλα πάνε καλά, Δευτέρα πάω για εξετάσεις κ καμπύλη σακχάρου!:)

Μπράβο μαναρακι μου ,άντε τώρα να περιμένουμε όλες άλλες 3 βδομάδες γμτ μουυυυ...αχχχχχ....

Θα είσαι μάλλον η πρώτη με τη καμπύλη φίλη ,θα περιμένουμε να μας πεις!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αυτή τη καραμέλα ότι είμαστε σε δύσκολη φάση λόγω εγκυμοσυνης κ ορμονών έλεος δλδ!!

Το πιστεύετε ότι το ίδιο είχε πει η άσωτη υπάλληλος στον άντρα μου(κ μάλιστα μπροστά μου!!) Ότι "καλύτερα να μιλάμε μαζί γτ η γυναίκα σας εχει κ τις ορμόνες πουτην δυσκολεύουν να συνεννοηθούμε!!" Ε Λ Ε Ο Σ!! Όταν την απέλυσε ο άντρας μου να δω τι θα σκέφτηκε!! Ότι τον κόλλησα ορμονιτιδα??:angry:

Τεσπα..δύσκολο πολύ το να βρεις έναν άνθρωπο άξιο να προσέχει το παιδί σου..ελάχιστες εξαιρέσεις θα νοιαστουν αληθινά ή θα ακούσουν κάθε μας οδηγεία..εδώ οι γονεις μας που νοιάζονται πολλές φορές κάνουν τα δικά τους στο πρόγραμμα των παιδιών..

Για αυτό ευελπιστώ να μπορεί 2 χρόνια να μου το κρατάει η γιαγιά μου όσο δουλεύω κ έπειτα να τον γράψω σε ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό δίπλα από το σπίτι μου..δε βρίσκω άλλη λύση όπως το σκέφτομαι..

Θεωρώ ότι καλή ηλικία είναι 25-35 αν είναι μεγαλυτερη μας δύσκολα θα ακούει τις υποδείξεις μας επειδή θα μας θεωρεί άπειρες κ μικρές....

Απλά εκτός από το να στη συστήσει κάποιος δικός σου που θα ήταν το ιδανικό να κοιτάς αν είναι από αγγελία κριτικές κ πόση εμπειρία έχει..θυμάσαι τα site που λέγαμε πως βλέπαμε στην αρχη;)

Μπράβο μαναρακι μου ,άντε τώρα να περιμένουμε όλες άλλες 3 βδομάδες γμτ μουυυυ...αχχχχχ....

Θα είσαι μάλλον η πρώτη με τη καμπύλη φίλη ,θα περιμένουμε να μας πεις!!

Θα σας πω τη Δευτέρα ότι θέλετε! Πες μου πότε έχεις ντοπλερ γιατί έχουμε ίδια μέρα και δεν το έχω σημειώσει στο ημερολόγιο:rolleyes:

Πριν από ντοπλερ έχω ραντεβού 25/7!!! Άστα να πάνε!!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα σας πω τη Δευτέρα ότι θέλετε! Πες μου πότε έχεις ντοπλερ γιατί έχουμε ίδια μέρα και δεν το έχω σημειώσει στο ημερολόγιο:rolleyes:

Πριν από ντοπλερ έχω ραντεβού 25/7!!! Άστα να πάνε!!!

24 Αυγούστου Αναστασακι μου!!!

Θα τα δούμε κ τότε με 3d?? :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...