Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@EugenJen συμφωνώ με την @Pagotoula! Θα σε δει σε πολλές φάσεις περίεργες ο άντρας σου που ο θηλασμός θα είναι απλά μια αδιάφορη στιγμή γι αυτόν! Μην ξεχνάς την ώρα που θα γέννας αν είναι κ ο άντρας σου μέσα θα του λένε "έλα να δεις το κεφαλάκι που βγαίνει":roll: κ θα είναι το κουτι σου διαπλατο... Εμένα ακόμα μου περιγράφει τη σκηνή ο άντρας μου αλλά οκ σκέφτεται να ξαναμπεί στη γέννα. Κ το άλλο που θυμάμαι τους πρώτους μήνες της λοχειας είναι ότι μέχρι να ρυθμιστεί η ροή του γαλακτος, τα μεμε μου έσταζαν γάλα σε άκυρες στιγμές κ είχε τύχει κ πάνω στο μπαλαμουτι να σταξουν:-(

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

@EugenJen συμφωνώ με την @Pagotoula! Θα σε δει σε πολλές φάσεις περίεργες ο άντρας σου που ο θηλασμός θα είναι απλά μια αδιάφορη στιγμή γι αυτόν! Μην ξεχνάς την ώρα που θα γέννας αν είναι κ ο άντρας σου μέσα θα του λένε "έλα να δεις το κεφαλάκι που βγαίνει":roll: κ θα είναι το κουτι σου διαπλατο... Εμένα ακόμα μου περιγράφει τη σκηνή ο άντρας μου αλλά οκ σκέφτεται να ξαναμπεί στη γέννα. Κ το άλλο που θυμάμαι τους πρώτους μήνες της λοχειας είναι ότι μέχρι να ρυθμιστεί η ροή του γαλακτος, τα μεμε μου έσταζαν γάλα σε άκυρες στιγμές κ είχε τύχει κ πάνω στο μπαλαμουτι να σταξουν:-(

Χαχαχαχα εμένα αστείο μου φαίνεται αυτό με το γάλα κ το σεξ χαχχαα

Συγγνώμη δλδ μόνο εκείνοι θα στάζουν τα διάφορα τους πάνω μας????:mrgreen: έγινα αισχρή το ξέρω αλλά το σήκωνε η κουβέντα χαχαχαχα:D

• Χαχα 5

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Εγώ τις τελευταίες μέρες ίσα που προλάβαινα να σας διαβάσω λίγο το βράδυ, αλλά για να γράψω δύσκολα... τρέχαμε εδώ με την μετακόμιση και πονούσε και η μέση μου από το πακετάρισμα και το κουβάλημα. Βέβαια τα περισσότερα ο άντρας μου τα έκανε, αλλά κι εγώ είχα πολλά να τυλίξω/πακετάρω/συμμαζέψω κτλ... πολύ άγχος και τρέξιμο, αλλά τα καταφέραμε. Τώρα θα κοιμηθούμε στο πάτωμα (γιατί το έχουμε αδειάσει όλο το σπίτι) και τα χαράματα φορτώνουμε τις βαλίτσες μας και τα γατιά στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε... θα οδηγάμε όλη μέρα! 

Χάρηκα πολύ που διάβαζα για τους υπέρηχους σας και που όλα συνεχίζουν και πηγαίνουν καλά με τα μωράκια σας!:)

11 hours ago, elenioz said:

Καλά @Renez μου, τέλος από την δουλειά και επίσημα σήμερα. Χθες είχαμε την γιορτούλα μας. Όλα πήγαν πολύ καλά γτ το είχα ένα άγχος! Μου έφυγε ένα βάρος κ με αυτό. Τώρα περιμένω να πάμε τέλος της άλλης εβδομάδας στην γιατρό. Να δούμε και την μπέμπα :x Να μου γράψει κ πάλι όλες τις εξετάσεις και την γλυκόζη ζαχάρου. Πλάκα πλάκα ποια είναι η πρώτη από εμάς που θα πάει να την κάνει; 

@Ninamc Από την μαμά μου θυμάμαι ότι βάζει μια λεκάνη με χλιαρό νερό κ λίγη χλωρίνη (όσο ένα καπάκι) και τα αφήνει 2-3 ώρες εκεί! Μετά ένα άλλο κόλπο είναι να τα ξανά βάλεις στο πλυντήριο (μόνο αυτά τα ρούχα) με απορρυπαντικό και μια κουταλιά μεγάλη μαγειρική σόδα :)

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα το glucose test (έτσι το λένε εδώ), αλλά από ότι κατάλαβα το κάνουν διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Εμένα μου έδωσαν να πιω ένα μπουκαλάκι με το ρόφημα γλυκόζης, που ήταν σαν ένα πολύ γλυκό αναψυκτικό με γεύση fruit punch, και μου πήραν αίμα μετά από 1 ώρα ακριβώς. Θα περιμένω τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες, και αν βγει η τιμή αυξημένη, τότε θα μου κάνουν το 3ωρο τεστ (που μάλλον μοιάζει περισσότερο με την καμπύλη ζαχάρου που κάνουν στην Ελλάδα). Ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια... θα δούμε!

10 hours ago, EugenJen said:

@Renez @Christinα ποια νύχια καλέ με δουλεύετε;;εδώ τα παπούτσια κ τα κουμπωνω με δυσκολία, για νύχια πάω στην κοπέλα κ μου τα φτιάχνει...

Εμ άδικο είχε ο άνθρωπος;;; 

Εγώ τώρα θα σας πω μια σκέψη που έχω κ μην με δειρετε όλες μαζί! Σκέφτομαι κ όταν θα θηλάζω να μην είναι μπροστά ο άντρας μου γιατί ρε κορίτσια μετά στις περιπτύξεις ξέρω γω τι θα του έρχεται στο μυαλό????

Αχ, και νόμιζα ότι είμαι η μόνη γυναίκα (στον κόσμο μάλλον) που το σκέφτεται αυτό! Χαχα, πάλι καλά, δεν είμαι η μόνη τελικά!:P 

Εν τω μεταξύ είμαι φουλ υπέρ του θηλασμού, ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ και θαυμάζω τις μαμάδες που το κάνουν, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω δημόσια χωρίς ένα κάλυμμα, κάτι τέλος πάντων από πάνω. Αφού σκέφτομαι και σπίτι όταν θα είναι και ο άντρας μου μπροστά να το φοράω το κάλυμμα γιατί δε θα θέλω να βλέπει το στήθος μου να χρησιμοποιείται σαν μέσο τροφής για το παιδί μας... είναι αυτό που λες κι εσύ, αλλιώς το έχουν οι άντρες στο μυαλό τους πριν έρθει αυτή η στιγμή και φοβάμαι ότι δε θα μπορεί να με ξαναδεί μετά έτσι αλλά θα με βλέπει μόνο σαν μητέρα του παιδιού του. Τέλος πάντων... θα δούμε, δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια από τώρα. Πάντως σίγουρα δε σκοπεύω να αντλώ με το θήλαστρο μπροστά του... αυτό νομίζω μπορώ να το καταφέρω.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Εγώ τις τελευταίες μέρες ίσα που προλάβαινα να σας διαβάσω λίγο το βράδυ, αλλά για να γράψω δύσκολα... τρέχαμε εδώ με την μετακόμιση και πονούσε και η μέση μου από το πακετάρισμα και το κουβάλημα. Βέβαια τα περισσότερα ο άντρας μου τα έκανε, αλλά κι εγώ είχα πολλά να τυλίξω/πακετάρω/συμμαζέψω κτλ... πολύ άγχος και τρέξιμο, αλλά τα καταφέραμε. Τώρα θα κοιμηθούμε στο πάτωμα (γιατί το έχουμε αδειάσει όλο το σπίτι) και τα χαράματα φορτώνουμε τις βαλίτσες μας και τα γατιά στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε... θα οδηγάμε όλη μέρα! 

Χάρηκα πολύ που διάβαζα για τους υπέρηχους σας και που όλα συνεχίζουν και πηγαίνουν καλά με τα μωράκια σας!:)

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα το glucose test (έτσι το λένε εδώ), αλλά από ότι κατάλαβα το κάνουν διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα. Εμένα μου έδωσαν να πιω ένα μπουκαλάκι με το ρόφημα γλυκόζης, που ήταν σαν ένα πολύ γλυκό αναψυκτικό με γεύση fruit punch, και μου πήραν αίμα μετά από 1 ώρα ακριβώς. Θα περιμένω τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες, και αν βγει η τιμή αυξημένη, τότε θα μου κάνουν το 3ωρο τεστ (που μάλλον μοιάζει περισσότερο με την καμπύλη ζαχάρου που κάνουν στην Ελλάδα). Ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια... θα δούμε!

Αχ, και νόμιζα ότι είμαι η μόνη γυναίκα (στον κόσμο μάλλον) που το σκέφτεται αυτό! Χαχα, πάλι καλά, δεν είμαι η μόνη τελικά!:P 

Εν τω μεταξύ είμαι φουλ υπέρ του θηλασμού, ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ και θαυμάζω τις μαμάδες που το κάνουν, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω δημόσια χωρίς ένα κάλυμμα, κάτι τέλος πάντων από πάνω. Αφού σκέφτομαι και σπίτι όταν θα είναι και ο άντρας μου μπροστά να το φοράω το κάλυμμα γιατί δε θα θέλω να βλέπει το στήθος μου να χρησιμοποιείται σαν μέσο τροφής για το παιδί μας... είναι αυτό που λες κι εσύ, αλλιώς το έχουν οι άντρες στο μυαλό τους πριν έρθει αυτή η στιγμή και φοβάμαι ότι δε θα μπορεί να με ξαναδεί μετά έτσι αλλά θα με βλέπει μόνο σαν μητέρα του παιδιού του. Τέλος πάντων... θα δούμε, δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια από τώρα. Πάντως σίγουρα δε σκοπεύω να αντλώ με το θήλαστρο μπροστά του... αυτό νομίζω μπορώ να το καταφέρω.

Καλημέρα! Καλό ταξίδι να έχετε και να απολαύσετε το καινούργιο σας σπίτι! Καλά αποτελέσματα στην εξέταση! Όντως διαφορετική διαδικασία κ ενδιαφέρον το ρόφημα!!!χιχιχιχι 

Μην αγχώνεσαι με όλα αυτά, στη πράξη θα  βρείτε τους ρυθμούς σαςκαι θα είναι μια χαρά! Κι εγώ να σου πω που παρόλο που με τον θηλασμό δεν είχα θέμα μπροστά στον άντρα μου, με το θήλαστρο δεν ήθελα να με βλέπει! Δεν είναι το ίδιο !αλλά μερικές φορές δν γίνεται !

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου! Με το καλό στο νέο σας σπίτι που θα γίνει η φωλιτσα του μωρού σας! 

Όσο μπορείς ξεκούραση εκεί κ σιγά σιγά ετοιμασίες! Όλα θα γίνουν λίγο λίγο! :)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@Eva137 Ωραιο αυτό! Μακάρι να υπήρχε και εδω - όχι τίποτα να γλυτώναμε όλο αυτό το τρίωρο! Με το καλό κοριτσάκι μου στο νέο σας ξεκίνημα! Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξετε μια ονειρεμένη φωλίτσα! 

@Anastasia05 Ναι ναι αυτήν εννοούσα! Εσύ το έχεις ξανά περάσει φυσικά. Αλλά θα περιμένουμε εντυπώσεις για να μας εμψυχώσεις :D 

Πάντως για το θηλασμό που λέτε ακριβώς αυτό σκεφτόμουν -- ότι αν έχει μπει μέσα στην γέννα θα τα έχει δει στην κυριολεξία όλα. Μετά τα άλλα είναι ένα τίποτα μπροστά του. Αφήστε που έγω από τώρα τον κοροϊδεύω λέγοντας του - να τα απολαύσει όσο μπορεί γτ μετά θα "μαλώνει" με το μωρό για το ποιος θα τα έχει :tongue:

@Renez Είστε ανοιχτά την Κυριακή; Είδα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία κ θα έχει κάψωνα αύριο κ σε σκέφτηκα.... 

• Μου αρέσει 3

Just now, elenioz είπε:

@Eva137 Ωραιο αυτό! Μακάρι να υπήρχε και εδω - όχι τίποτα να γλυτώναμε όλο αυτό το τρίωρο! Με το καλό κοριτσάκι μου στο νέο σας ξεκίνημα! Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξετε μια ονειρεμένη φωλίτσα! 

@Anastasia05 Ναι ναι αυτήν εννοούσα! Εσύ το έχεις ξανά περάσει φυσικά. Αλλά θα περιμένουμε εντυπώσεις για να μας εμψυχώσεις :D 

Πάντως για το θηλασμό που λέτε ακριβώς αυτό σκεφτόμουν -- ότι αν έχει μπει μέσα στην γέννα θα τα έχει δει στην κυριολεξία όλα. Μετά τα άλλα είναι ένα τίποτα μπροστά του. Αφήστε που έγω από τώρα τον κοροϊδεύω λέγοντας του - να τα απολαύσει όσο μπορεί γτ μετά θα "μαλώνει" με το μωρό για το ποιος θα τα έχει :tongue:

@Renez Είστε ανοιχτά την Κυριακή; Είδα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία κ θα έχει κάψωνα αύριο κ σε σκέφτηκα.... 

Είχα μια μικρή ζαλάδα την πρώτη φορά, αλλά όχι κάτι τρομερό! Μακάρι κι αυτή τη φορά να είναι έτσι. Η γλυκόζη βέβαια μια αηδια:)

Q1jtp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! 

@P.L.L.  Jasmine@ @Renez @OctoberMom @EugenJen μπραβο στα ομορφα μπαμπατσικα παιδάκια σας!

Χάθηκα λίγο γιατί από τότε που μου είπαν να βγω σουρτουκευω όλη μερα.. Πήρα και γω επιτέλους ενα σετ σεντόνακι, το κρεβάτι του και το φωτιστικό του! Ακόμα ευτυχώς κοιμάμαι καλα! Με το περπατημα και μενα καπως πονουν τα πόδια μου και λιγο κοβετε η ανασα. 

Just now, Eva137 είπε:

Καλη αρχη!! Και κουράγιο!!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! 

@P.L.L.  Jasmine@ @Renez @OctoberMom @EugenJen μπραβο στα ομορφα μπαμπατσικα παιδάκια σας!

Χάθηκα λίγο γιατί από τότε που μου είπαν να βγω σουρτουκευω όλη μερα.. Πήρα και γω επιτέλους ενα σετ σεντόνακι, το κρεβάτι του και το φωτιστικό του! Ακόμα ευτυχώς κοιμάμαι καλα! Με το περπατημα και μενα καπως πονουν τα πόδια μου και λιγο κοβετε η ανασα. 

Καλη αρχη!! Και κουράγιο!!! 

Σ ευχαριστούμε κορίτσι μου! Να σουρτουκευεις όσο πιο πολύ μπορείς! 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια !!

@Eva137 πάλι καλά που έχω μια συμπαράσταση γιατί λέω τι στο καλό;;μόνο εγώ τα σκέφτομαι αυτά;;όχι ότι τα κορίτσια έχουν άδικο για αυτά που μου είπαν αλλά όσο να ναι το σκέφτεσαι μήπως αλλάξει ο τρόπος που σε βλέπει...καλά για το θηλαστρο εννοείται όχι μπροστά του!!

Λοιπόν πρωί πρωί ξύπνησα με ζαλάδες ,μια σκοτοδίνη ένα χαλί μαύρο, πετρησα πίεση ήταν οκ, κ χθες τα ίδια, έτσι θα είμαστε από δω κ πέρα; Από την ζέστη δεν ήταν γιατί όλο το βράδυ έχουμε κλιματισμό, κοιμάμαι με παπλώματακι...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια... Τρέχω και δεν φθάνω .. Πέταξα κλοτσιδων τη νταντά που είχαμε καθώς έκανε κάτι πολυ χοντρό.. Και ψάχνω να βρω άλλη. Και ταυτόχρονα κρατάω όλη μέρα το παιδακι μας και κάνω όλες τις δουλειές και δουλευω από το σπίτι ένα 6ωρο την ημέρα... 

Ελπίζω να ΣτΕ όλες καλά και χάρηκα πολυ που διάβασα τα ευχάριστα νέα των μωρων σας... Δεν προλαβαινω να γράφω σε μια μια κοπέλα.. Μη με πατεξηγειτε. Ειδικά αυτές τις ημέρες περασα δυσκολα. 

Από βδομάδα θα σας γράψω τα νέα της δικής μου Β επιπέδου... 

Φιλια σε όλες και ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές όσον αφορά τα φουξια πουκαμισα και φορμακια του κόκκινο μαλλί... Χχαχαψα πηραμε και τις φωτο απο την βαπτιση και σκίζει... Είναι απίστευτος.. Η κοιλιά δεν φαινόταν καθόλου και τα μαλλιά μας έκαναν θραυση παλι χαχαχα

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσουδια... Τρέχω και δεν φθάνω .. Πέταξα κλοτσιδων τη νταντά που είχαμε καθώς έκανε κάτι πολυ χοντρό.. Και ψάχνω να βρω άλλη. Και ταυτόχρονα κρατάω όλη μέρα το παιδακι μας και κάνω όλες τις δουλειές και δουλευω από το σπίτι ένα 6ωρο την ημέρα... 

Ελπίζω να ΣτΕ όλες καλά και χάρηκα πολυ που διάβασα τα ευχάριστα νέα των μωρων σας... Δεν προλαβαινω να γράφω σε μια μια κοπέλα.. Μη με πατεξηγειτε. Ειδικά αυτές τις ημέρες περασα δυσκολα. 

Από βδομάδα θα σας γράψω τα νέα της δικής μου Β επιπέδου... 

Φιλια σε όλες και ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές όσον αφορά τα φουξια πουκαμισα και φορμακια του κόκκινο μαλλί... Χχαχαψα πηραμε και τις φωτο απο την βαπτιση και σκίζει... Είναι απίστευτος.. Η κοιλιά δεν φαινόταν καθόλου και τα μαλλιά μας έκαναν θραυση παλι χαχαχα

Υπομονηηηη αχ το θέμα νταντά καίει πολύ!!

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Υπομονηηηη αχ το θέμα νταντά καίει πολύ!!

Εμένα μου λες... Εχω μια δουλειά που λατρευω.. Δίπλα στο σπίτι μου.. Και εχω κάμερες παντου μέσα στο σπίτι. Πάντα επιλέγω γνωστές κοπέλες για νταντάδες.. 

Και παλι την έπαθα. Είναι η τρίτη που αλλάζω... Και όλες όσες περασαν είχαν και από κάποιο κουσουρι χαχαχα.. 

Είμαι μια μαμά που θέλει να ξέρει και το δευτερόλεπτο που περνα μακριά της το παιδι της.. Είμαι παρων ακομα κι όταν λείπω... Ε καταλαβαίνεις... Είμαι πολυ αυστηρή στη τήρηση του προγραμματος και δεν δέχομαι υποδείξεις στο πως θα μεγαλωσω το παιδι μου και στο τι θα κάνει το παιδι μου μέσα στην ημέρα. Η μαμά ξέρει το παιδι της.. 

Το παιδι μου παραλιγο να φουρκιστει

Αυτή ήταν δίπλα του και εγώ στο διπλανό δωμάτιο εργαζόμουν στο λαπτοπ. 

Ένα σου λέω... Κλωτσιδων έφυγε από εδώ μεσα. 

Και με είπε και φαντασιοπληκτη ενώ υπάρχει το βίντεο από την κάμερα... Και πολλα αλλά χοντρά... Μιλάμε έγινα έξαλλη και με άκουσε όλο το τετραγωνο

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμένα μου λες... Εχω μια δουλειά που λατρευω.. Δίπλα στο σπίτι μου.. Και εχω κάμερες παντου μέσα στο σπίτι. Πάντα επιλέγω γνωστές κοπέλες για νταντάδες.. 

Και παλι την έπαθα. Είναι η τρίτη που αλλάζω... Και όλες όσες περασαν είχαν και από κάποιο κουσουρι χαχαχα.. 

Είμαι μια μαμά που θέλει να ξέρει και το δευτερόλεπτο που περνα μακριά της το παιδι της.. Είμαι παρων ακομα κι όταν λείπω... Ε καταλαβαίνεις... Είμαι πολυ αυστηρή στη τήρηση του προγραμματος και δεν δέχομαι υποδείξεις στο πως θα μεγαλωσω το παιδι μου και στο τι θα κάνει το παιδι μου μέσα στην ημέρα. Η μαμά ξέρει το παιδι της.. 

Το παιδι μου παραλιγο να φουρκιστει

Αυτή ήταν δίπλα του και εγώ στο διπλανό δωμάτιο εργαζόμουν στο λαπτοπ. 

Ένα σου λέω... Κλωτσιδων έφυγε από εδώ μεσα. 

Και με είπε και φαντασιοπληκτη ενώ υπάρχει το βίντεο από την κάμερα... Και πολλα αλλά χοντρά... Μιλάμε έγινα έξαλλη και με άκουσε όλο το τετραγωνο

Πωπω σκέψου δηλαδή κ είναι κ γνωστές , εγώ που θα πάω στα άγνωστα δηλαδή τι θα κάνω;;;καλά εννοειται πρέπει να μπουν κάμερες σε όλο το σπίτι!κ εννοειται πως το παιδί πρέπει να μεγαλώνει μς τις οδηγίες της μητέρας όχι της κάθε νταντάς αν είναι δυνατόν!! Όσες έχεις στις έχουν συστήσει άλλες μανουλες η απλά ήταν γνωστές γνωστών;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Αγαπημένη ευχαριστώ που με σκέφτηκες,όχι δόξα το Θεό Κυριακές κλειστά κ ήδη ονειρεύομαι τον ατελείωτο αυριανό μου ύπνο χεχεχεχε 

Πως είσαι εσύ κοριτσάκι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...