Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

@Renez @Christinα ποια νύχια καλέ με δουλεύετε;;εδώ τα παπούτσια κ τα κουμπωνω με δυσκολία, για νύχια πάω στην κοπέλα κ μου τα φτιάχνει...

Εμ άδικο είχε ο άνθρωπος;;; 

Εγώ τώρα θα σας πω μια σκέψη που έχω κ μην με δειρετε όλες μαζί! Σκέφτομαι κ όταν θα θηλάζω να μην είναι μπροστά ο άντρας μου γιατί ρε κορίτσια μετά στις περιπτύξεις ξέρω γω τι θα του έρχεται στο μυαλό????

Θα του έρχεται στο μυαλό αυτό ακριβώς που θα βλέπει τη κάθε στιγμή..

Τη μια την μανούλα με τη κοράκλα του στη πιο τρυφερή κ όμορφη στιγμή τους και θα σας κοιτάει με αγάπη κ σεβασμό

Και την άλλη την γυναίκαρα του τη σέξι κ θα σε κοιτάει με..... λαλαλαλα

Ξεκόλλα χαζο!! Κ εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να το τηρήσετε αν τρώει ανα 2-3 ώρες το μωρό αλλά κ γενικά το θεωρώ παρολογο αλήθεια..ίσα ίσα είναι τόσο όμορφη στιγμή..ζήστε κάθε λεπτό του παιδιού σας ενωμένοι ,οικογένεια!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

@Renez @Christinα ποια νύχια καλέ με δουλεύετε;;εδώ τα παπούτσια κ τα κουμπωνω με δυσκολία, για νύχια πάω στην κοπέλα κ μου τα φτιάχνει...

Εγώ τώρα θα σας πω μια σκέψη που έχω κ μην με δειρετε όλες μαζί! Σκέφτομαι κ όταν θα θηλάζω να μην είναι μπροστά ο άντρας μου γιατί ρε κορίτσια μετά στις περιπτύξεις ξέρω γω τι θα του έρχεται στο μυαλό????

Δύσκολα! Αν σκεφτείς ότι το μωρό μπορεί να θηλάζει για κάνα 40 λεπτό κ μετά από ένα μισάωρο να θέλει πάλι, δύσκολο να μη σε πετύχει να θηλάζεις!

Πιστεύω ότι μπορουν να τα διαχωρίσουν στο μυαλό τους!

Just now, elenioz είπε:

Καλά @Renez μου, τέλος από την δουλειά και επίσημα σήμερα. Χθες είχαμε την γιορτούλα μας. Όλα πήγαν πολύ καλά γτ το είχα ένα άγχος! Μου έφυγε ένα βάρος κ με αυτό. Τώρα περιμένω να πάμε τέλος της άλλης εβδομάδας στην γιατρό. Να δούμε και την μπέμπα :x Να μου γράψει κ πάλι όλες τις εξετάσεις και την γλυκόζη ζαχάρου. Πλάκα πλάκα ποια είναι η πρώτη από εμάς που θα πάει να την κάνει; 

@Ninamc Από την μαμά μου θυμάμαι ότι βάζει μια λεκάνη με χλιαρό νερό κ λίγη χλωρίνη (όσο ένα καπάκι) και τα αφήνει 2-3 ώρες εκεί! Μετά ένα άλλο κόλπο είναι να τα ξανά βάλεις στο πλυντήριο (μόνο αυτά τα ρούχα) με απορρυπαντικό και μια κουταλιά μεγάλη μαγειρική σόδα :)

Αν εννοείς καμπύλη σακχάρου, μάλλον θα πάω την Δευτέρα. Έχω αύριο γιατρό κ μου είπε θα μου την γράψει να την κάνω!:)

Αν μου δώσει οκ για Δευτέρα, θα την κάνω τότε

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Λέτε βρε κορίτσια?? , καλά το φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο να μην είναι παρών αλλά τώρα μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που θεωρούν ότι το εργαλείο τους μπορεί να φτάσει κ να τραυματίσει το μωρό πάνω στην πράξη :lol: 

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι λες βρε κουτό??? Δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα!!! Θα νοιώθει τόσο περηφανος οταν σας κοιτάζει! Οι άλλες στιγμές είναι άλλο πράγμα! Εγώ που γενικά ντρέπομαι πολύ, θηλαζα με στυλ διακριτικο μπροστά κ σε πατέρα κ πεθερό ! Τι να έκανα? Να το έχεις στο μυαλό σου ως κάτι όμορφο σαν θέαμα ούτε προκλητικό ούτε ντροπιαστικό!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Λέτε βρε κορίτσια?? , καλά το φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο να μην είναι παρών αλλά τώρα μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που θεωρούν ότι το εργαλείο τους μπορεί να φτάσει κ να τραυματίσει το μωρό πάνω στην πράξη :lol: 

Το ξέρεις το ανέκδοτο που βγαίνει το μωρό κ αρχίζει κ κοπαναει τον μπαμπά με το χέρι στο κούτελο κ του λέει 'εσενα σ αρέσει αυτό??' αυτό μου θύμησες!!! 

Just now, Christinα είπε:

Τι λες βρε κουτό??? Δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα!!! Θα νοιώθει τόσο περηφανος οταν σας κοιτάζει! Οι άλλες στιγμές είναι άλλο πράγμα! Εγώ που γενικά ντρέπομαι πολύ, θηλαζα με στυλ διακριτικο μπροστά κ σε πατέρα κ πεθερό ! Τι να έκανα? Να το έχεις στο μυαλό σου ως κάτι όμορφο σαν θέαμα ούτε προκλητικό ούτε ντροπιαστικό!

Κι εγώ μπροστά τους. Γυρνούσα κ λίγο στο πλάι, κ δε φαίνεται κ τίποτα!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Δεν θελω να σε απογοητευσω..αλλα ειναι απλα ανεφικτο αυτο που λες. Το μωρο μπορει να ειναι στο στηθος σχεδον ολη μερα...και πιστεψε με δεν θα χεις καμια διαθεση κι αντοχη να πηγαινεις να κρυβεσαι.. Αντιθετως θα προσαρμοστεις να μαθεις να θηλαζεις ακομη και στα πιο απιθανα μερη, με το ενα χερι και με το αλλο να κανεις δουλειες...ουυυ...κι αλλα πολλα. Αν δεν θες να σε βλεπει ο αντρας σου, μαλλον θα χρειαστει να μετακομισει καποιος απο τους δυο σας...κι ακομα κι εξω να βλεπεστε, πανω απο μια ωρα δεν θα μπορειτε... Αλλα καλο θα ηταν να αποκτησετε οικειοτητα με τον αντρα σου και να μην κρινετε η σεξουαλικη σας ζωη απο αυτο. Ισα ισα ειναι κατι που θα επρεπε να σε κανει πολυ πιο θαυμαστη κι αξια στα ματια του.. Ειναι η πιο ομορφη και γλυκια πραξη που σας δενει με το παιδι σας και το βοηθα να αναπτυχθει σωματικα και συναισθηματικα.. Επισης απο τη στιγμη που γινομαστε γονεις, εκ των πραγματων πρεπει μαζι να αντιμετωπισουμε πολλα περισσοτερα θεματα..θα λερωνεστε απο τσισα, κακα, εμετους, γουλιες...θα ειστε στο ποδι με οτι του συμβαινει και πιστεψε με το μυαλο σας δεν θα ειναι στο πως φαινεστε ο ενας στον αλλο, αλλα στο παιδι σας και μονο. Μου θυμιζεις εμενα οταν ημουν πιτσιρικα, ελεγα διαφορα τετοια..που εννοειται τα βρηκα τοσο αβασιμα στην πραξη.   Τελος ετοιμασου για μεγαλα γλεντια και στο μαιευτηριο, που καθε τρεις και λιγο θα μπαινουν οι μαιες να σε ρωτανε αν ενεργηθηκες, αν εχεις αερια,  (αν εχεις κανει κτ) θα σε βοηθα ως και να πας να κατουρησεις, θα σου βγαζουν τα στηθη εξω για να βλεπουν αν πρηστηκαν, αν πληγιασαν κι αλλα πολλα..και να σου δειχνουν να τοποθετεις το μωρο.

• Μου αρέσει 6

Just now, Pagotoula είπε:

Δεν θελω να σε απογοητευσω..αλλα ειναι απλα ανεφικτο αυτο που λες. Το μωρο μπορει να ειναι στο στηθος σχεδον ολη μερα...και πιστεψε με δεν θα χεις καμια διαθεση κι αντοχη να πηγαινεις να κρυβεσαι.. Αντιθετως θα προσαρμοστεις να μαθεις να θηλαζεις ακομη και στα πιο απιθανα μερη, με το ενα χερι και με το αλλο να κανεις δουλειες...ουυυ...κι αλλα πολλα. Αν δεν θες να σε βλεπει ο αντρας σου, μαλλον θα χρειαστει να μετακομισει καποιος απο τους δυο σας...κι ακομα κι εξω να βλεπεστε, πανω απο μια ωρα δεν θα μπορειτε... Αλλα καλο θα ηταν να αποκτησετε οικειοτητα με τον αντρα σου και να μην κρινετε η σεξουαλικη σας ζωη απο αυτο. Ισα ισα ειναι κατι που θα επρεπε να σε κανει πολυ πιο θαυμαστη κι αξια στα ματια του.. Ειναι η πιο ομορφη και γλυκια πραξη που σας δενει με το παιδι σας και το βοηθα να αναπτυχθει σωματικα και συναισθηματικα.. Επισης απο τη στιγμη που γινομαστε γονεις, εκ των πραγματων πρεπει μαζι να αντιμετωπισουμε πολλα περισσοτερα θεματα..θα λερωνεστε απο τσισα, κακα, εμετους, γουλιες...θα ειστε στο ποδι με οτι του συμβαινει και πιστεψε με το μυαλο σας δεν θα ειναι στο πως φαινεστε ο ενας στον αλλο, αλλα στο παιδι σας και μονο. Μου θυμιζεις εμενα οταν ημουν πιτσιρικα, ελεγα διαφορα τετοια..που εννοειται τα βρηκα τοσο αβασιμα στην πραξη.   Τελος ετοιμασου για μεγαλα γλεντια και στο μαιευτηριο, που καθε τρεις και λιγο θα μπαινουν οι μαιες να σε ρωτανε αν ενεργηθηκες, αν εχεις αερια,  (αν εχεις κανει κτ) θα σε βοηθα ως και να πας να κατουρησεις, θα σου βγαζουν τα στηθη εξω για να βλεπουν αν πρηστηκαν, αν πληγιασαν κι αλλα πολλα..και να σου δειχνουν να τοποθετεις το μωρο.

Έτσι είναι όπως τα λες!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Άσχετο θα πετάξω! Έχετε δει αυτό το προσωποποιημενο παραμύθι στο myiko×@??? Πολύ μου αρέσει! Λέω να το παραγγείλω για τν γιο κ τν ανιψιό μου! Μήπως το έχει κάποια μανούλα να πει εντυπώσεις???

IjnUp3.pngscOTp2.png

πρίν από 36 λεπτά , EugenJen είπε:

Θα σχολιάσω απλά το γεγονός οτι καμιά σας δεν είχε την απορία τι είναι το ισχιακό που λέει η @OctoberMom εκτός από εμένα...το googlara λοιπόν και εγώ να μην με λέτε και άσχετη!!!:lol:

Χαχα :P Ε μωρέ, φαντάζομαι ότι όλες είχαμε κάποιον θείο/παππού με κάταγμα ισχίου και το ξέρουμε!

Λαϊκιστί: στέκεται όρθιο (πόδια κάτω) και βγαίνει με το κωλαράκι συνήθως άμα μείνει σ'αυτή τη θέση <3 ένα 20% των μωρών γεννιούνται έτσι, μεταξύ αυτών ο εξάδελφος Αντώνης. Δεν προτιμάται απ'τους μαιευτήρες κ συνήθως σε πάνε για καισαρική (λίγο βαριούνται λίγο...). 

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Just now, Christinα είπε:

Άσχετο θα πετάξω! Έχετε δει αυτό το προσωποποιημενο παραμύθι στο myiko×@??? Πολύ μου αρέσει! Λέω να το παραγγείλω για τν γιο κ τν ανιψιό μου! Μήπως το έχει κάποια μανούλα να πει εντυπώσεις???

Από τους συγκεκριμένους κάνω ψηφιακά άλμπουμ κ είναι υπέροχα! το βιβλίο δεν με ενθουσίασε τόσο αλλααα σου έχω άλλο προσωποποιημένο αν θες ,που  μου αρέσει πιο πολύ απ' όσα έχω δει!! 

Αν θες να το δεις σαν εναλλακτική λύση πατα στο γκουγκλ 'που σε πάει το όνομα σου!'

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Η αλήθεια είναι πως ναι Τρίτη με Πέμπτη κουράστηκα περισσότερο απ' όσο ίσως έπρεπε κ σήμερα έφυγα στις 3 να έρθω σπίτι να ξεκουραστώ λιγο..

Δόξα το Θεό όμως έχει δουλίτσα κ περνάει ευχάριστα η ώρα μου κ γρήγορα κ μετά που πέφτει από τις 2 το μεσημέρι καθόμουν πιο πολύ για παρέα στον άντρα μου (ενώ ο γλυκούλης μου μου έλεγε να έρθω σπίτι) αλλά σημερα είπα να σκεφτώ τον μπέμπη που χω μέσα μου κ όχι τον μεγάλο μπέμπη μου οπότε μαζεύτηκα σπίτι..

Άσε πουε χει βάλει πάλι αυτή τη παλιό ζέστη γμτ..πάλι καλά φυσσαει λίγο κ παλεύεται ακόμη αλλά λέει από Δευτέρα 36αρια το κέρατο μου!!

Εκεί τι καιρό έχει..?

Λευκά όχι ΑΛΛΆ μπορείς να πάρεις βαφή ρούχων η οποία μπαίνει στο πλυντήριο κ στα κάνει οοοτι χρώμα θες σαν καινούρια! Πχ πάρε μια μπλέ ή κόκκινη ή μαύρη..

Είναι ένα τιπ που με έχει σώσει ;)

Εδώ έχει Ζ Ε Σ Τ Η!!!! Δε μπορώ να ανασάνω ώρες ώρες.... έλα έρχεται Κυριακή να ξεκουραστείς λίγο κ εσυ! Όσο για το ξύρισμα κ εγώ το σκέφτομαι τι θα κάνω σιγά σιγά που δε θα βλέπω...
@EugenJen  για το ισχιακο δε θα πω πολλά γιατί έχω τελειώσει φυσικοθεραπεία κ μου ήταν εύκολο! Γι το θηλασμό όμως θα πω... αν όλα πάνε καλά κ θηλάσω, έχω σκοπό να κυκλοφορώ γυμνή μέσα στο σπίτι, πιστεύω με 2 μωρά δε θα προλαβαίνω να βάλω ούτε μπλούζα!χχαααχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχα :P Ε μωρέ, φαντάζομαι ότι όλες είχαμε κάποιον θείο/παππού με κάταγμα ισχίου και το ξέρουμε!

Λαϊκιστί: στέκεται όρθιο (πόδια κάτω) και βγαίνει με το κωλαράκι συνήθως άμα μείνει σ'αυτή τη θέση <3 ένα 20% των μωρών γεννιούνται έτσι, μεταξύ αυτών ο εξάδελφος Αντώνης. Δεν προτιμάται απ'τους μαιευτήρες κ συνήθως σε πάνε για καισαρική (λίγο βαριούνται λίγο...). 

Καλέ το ισχίο το ήξερα αλλά δεν ήξερα ότι βγαίνει κ σε version μωρού!!:D

@Jasmine@ εσύ είσαι εξαίρεση δεν θα χρειάζεσαι μπλούζα θα έχει δύο κεφαλάκια μόνιμα πάνω στα μεμε σου!!

Μην παρεξηγηθω δεν ντρέπομαι για τον θηλασμό,απλά ακριβώς επειδή είναι ένας δεσμός μεταξύ μανουλας κ παιδιού ,σκέφτομαι μήπως οι άντρες μετά βλέπουν το στήθος κ λένε ωπα αυτό είναι η τροφή του παιδίου μου :D έχετε δίκιο προφανώς!!

@Pagotoula ευχαριστω για την συμβουλή αλλά πάνω απ' όλα ευχαριστω για το πιτσιρικα χαχαχα :x

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ εσύ είσαι εξαίρεση δεν θα χρειάζεσαι μπλούζα θα έχει δύο κεφαλάκια μόνιμα πάνω στα μεμε σου!!

Μην παρεξηγηθω δεν ντρέπομαι για τον θηλασμό,απλά ακριβώς επειδή είναι ένας δεσμός μεταξύ μανουλας κ παιδιού ,σκέφτομαι μήπως οι άντρες μετά βλέπουν το στήθος κ λένε ωπα αυτό είναι η τροφή του παιδίου μου :D έχετε δίκιο προφανώς!!

@Pagotoula ευχαριστω για την συμβουλή αλλά πάνω απ' όλα ευχαριστω για το πιτσιρικα χαχαχα :x

Τι να σε κάνουμε που είσαι κ Πάμελα εσυ.... αποκλείεται να σκέφτεται τέτοια ο άντρας σου, στο μυαλό σου είναι! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

3 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Αυτό ακριβώς παθαίνω 2 μέρες τώρα!!!! Άσε που κλωτσαει και κάποιο νεύρο και είναι τόσο χαμηλά που λέω πάει βγήκε το παιδί!!! Χαχαχαχχαχα

Η ζωή μου όλη... Σε εστιατόριο μου τυχε πρώτη φορά και νόμιζαν οτι είχα γάτα στα πόδια μου γτ συνέχεια έκανα "αχχ!" σήκωνα το τραπεζομάντιλο να κοιτάξω... Νόμιζα κι εγώ ότι θ ανοίξει και θα βγει!!! Ακόμα μέσα είναι παρά το ότι το χει βρει σύστημα και το συνήθισα κι εγώ...! 

• Χαχα 2

JeY7p2.png

πρίν από 18 λεπτά , EugenJen είπε:

Γλυκουλι μου βλέπω τι σου απαντήσαμε όλες κ ίσως ένιωσες πως σε πήραμε από τα μούτρα...μλκια αυτό,αλλά η ουσία όλων μας των απαντήσεων ,από ήδη μανουλες κ μη ,είναι ότι με το θηλασμό δε πρόκειται να αλλάξει στο απειροελάχιστο το πώς θα σε βλέπει ο άντρας σου..

Ίσα ίσα θα έχει πλέον κ έξτρα συναισθήματα για εσένα (περισσότερο σεβασμό-θαυμασμο κ.α..)

Επίσης μετά από τις απαντήσεις μας έγινες πάλι πιτσιρίκα οπότε τι άλλο θες πια??:P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...