Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια ααα έβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μικρου και μέσα ήταν και κάτι κόκκινα μπλουζακια και σορτσάκι. 

Τ αποτέλεσμα όλα ροζ.. Ξέχασα την χρωμοπαγιδα καθώς σήμερα ήμουν από το πρωι συγχυσμενη

Σοσιαλ ξέρει καμια πως θα τα κανω παλι λευκά??? 

• Μπερδεμένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

3 ώρες πρίν, Christinα είπε:

@Annou @OctoberMom με τα μωράκια σας τα τα πονηρουλια! Don t worry κ η δική μου η σουσουραδιτσα δν μας έχει κάνει τη χάρη! Μόνο φωτο ασπρόμαυρη πήρα με λίγο μύτη κ χειλάκια! Τα κορίτσια μας όλα είναι ντροπαλά, τα αγοράκια ποζάρουν πιο πολύ...τι να πεις...αλλη γενιά...αχαχαχαχα

Ακούστε τι έπαθα χθες βράδυ! Αφού με απαρνήθηκε ο γιος κι ήθελε να ξαπλώσει με τν μπαμπά του,άραξα κι εγώ στον καναπέ να χαζέψω τιβί! Εεεε αρχίζει κάτι κλωτσιδια δυνατά χαμηλά πολυυυ χαμηλά, φοβήθηκα...Τι κάνει λέω???θα βγει έξω??? Αλλάζω ποζισιον τπτ! Αρχίζω αχ κ βαχ σηκώνεται κ ο άντρας μ τρελαμένος!Αχαχαχα! βγαίνουμε βεράντα για περπάτημα τπτ...ξαναξαπλωνω αλλιώς τα ίδια! 4 φορές συνεχόμενα πήγα για πιπι,κόντεψα να κοιμηθώ εκεί μέσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε το παιδί...Δν ξέρω...καρπουζακι είχα φάει! Τρόμαξα αλήθεια σας λέω, συνήθως χαμηλά κλωτσαει αλλά το χθεσινοβραδινο με αναστάτωσε ! 

Αυτό ακριβώς παθαίνω 2 μέρες τώρα!!!! Άσε που κλωτσαει και κάποιο νεύρο και είναι τόσο χαμηλά που λέω πάει βγήκε το παιδί!!! Χαχαχαχχαχα

• Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Πως πάει χωρίς την υπάλληλο; Πρόσεχε να μην κουράζεσαι 

Η αλήθεια είναι πως ναι Τρίτη με Πέμπτη κουράστηκα περισσότερο απ' όσο ίσως έπρεπε κ σήμερα έφυγα στις 3 να έρθω σπίτι να ξεκουραστώ λιγο..

Δόξα το Θεό όμως έχει δουλίτσα κ περνάει ευχάριστα η ώρα μου κ γρήγορα κ μετά που πέφτει από τις 2 το μεσημέρι καθόμουν πιο πολύ για παρέα στον άντρα μου (ενώ ο γλυκούλης μου μου έλεγε να έρθω σπίτι) αλλά σημερα είπα να σκεφτώ τον μπέμπη που χω μέσα μου κ όχι τον μεγάλο μπέμπη μου οπότε μαζεύτηκα σπίτι..

Άσε πουε χει βάλει πάλι αυτή τη παλιό ζέστη γμτ..πάλι καλά φυσσαει λίγο κ παλεύεται ακόμη αλλά λέει από Δευτέρα 36αρια το κέρατο μου!!

Εκεί τι καιρό έχει..?

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια βοήθεια ααα έβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μικρου και μέσα ήταν και κάτι κόκκινα μπλουζακια και σορτσάκι. 

Τ αποτέλεσμα όλα ροζ.. Ξέχασα την χρωμοπαγιδα καθώς σήμερα ήμουν από το πρωι συγχυσμενη

Λευκά όχι ΑΛΛΆ μπορείς να πάρεις βαφή ρούχων η οποία μπαίνει στο πλυντήριο κ στα κάνει οοοτι χρώμα θες σαν καινούρια! Πχ πάρε μια μπλέ ή κόκκινη ή μαύρη..

Είναι ένα τιπ που με έχει σώσει ;)

Just now, EugenJen είπε:

Θα σχολιάσω απλά το γεγονός οτι καμιά σας δεν είχε την απορία τι είναι το ισχιακό που λέει η @OctoberMom εκτός από εμένα...το googlara λοιπόν και εγώ να μην με λέτε και άσχετη!!!:lol:

ax k egw ayto ekana...... απλα δεν ρωτησα γτ εβλεπα ότι όλες ήξεραν....

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Μήπως ένα βιονολ ή λευκαντικο σε υψηλή θερμοκρασία σε σώσει? Θα ρωτήσω τη μαμά μ που ξέρει όλα τα tip! Μα καλά ποιό άτιμο ρουχαλακι στην έκανε τη ζημιά? Τα έχω βάλει πολλές φορές παρδαλα του μικρού αλλά δν έχουν βγάλει! Στο χέρι όταν πλενω βγάζουν! Κουλό κι αυτό! Αλλιώς κράτα τα για τη μπέμπα! Ψυχραιμία, μη μου συγχιζεσαι!

Just now, Irinoula86 είπε:

ax k egw ayto ekana...... απλα δεν ρωτησα γτ εβλεπα ότι όλες ήξεραν....

Καλά μάλλον οι υπόλοιπες ή  Ρωτήσαμε τν γιατρό ή το γκουγκλαραμε νωρίτερα, don t worry! Ίσως τα δικά σας μωράκια έχουν νορμάλ θέση κ δεν σας χτυπάνε το κουτί που λέει κ μια ψυχή εδώ μέσα!:tongue:

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Καλά @Renez μου, τέλος από την δουλειά και επίσημα σήμερα. Χθες είχαμε την γιορτούλα μας. Όλα πήγαν πολύ καλά γτ το είχα ένα άγχος! Μου έφυγε ένα βάρος κ με αυτό. Τώρα περιμένω να πάμε τέλος της άλλης εβδομάδας στην γιατρό. Να δούμε και την μπέμπα :x Να μου γράψει κ πάλι όλες τις εξετάσεις και την γλυκόζη ζαχάρου. Πλάκα πλάκα ποια είναι η πρώτη από εμάς που θα πάει να την κάνει; 

@Ninamc Από την μαμά μου θυμάμαι ότι βάζει μια λεκάνη με χλιαρό νερό κ λίγη χλωρίνη (όσο ένα καπάκι) και τα αφήνει 2-3 ώρες εκεί! Μετά ένα άλλο κόλπο είναι να τα ξανά βάλεις στο πλυντήριο (μόνο αυτά τα ρούχα) με απορρυπαντικό και μια κουταλιά μεγάλη μαγειρική σόδα :)

• Μου αρέσει 1

Κ μιας κ πιάσαμε κουτολογία να πω πως ευτυχώς μετά την 2βδομαδη πλέον αποχής ξανά από σεξουαλικά τερτιπια σταμάτησε να με πονάει τόσο το κουτί όταν είμαι όρθια ώρες ή όταν όπως κάθομαι στη τουαλέτα ανοίγει κ πιέζεται που με πονούσε..όπως κ δεν έχω αυτές τις συσπάσεις που έλεγα κ έχω ησυχάσει..

Βέβαια πολύ πιθανόν από τη Τρίτη εβδομάδα αποχής να αρχίσω κ εγώ τα περίεργα όνειρα σαν μερικές μερικές χαχχαχα

Τι ζούμε πια οι μάνες?!

Επίσης περί κουτιου ερώτηση..πως το αποτριχωνετε τώρα ρε κορίτσια?? Εγώ έκανα λέιζερ αλλά τώρα που έχω 6 μήνες να κάνω έχει βγάλει ειδικά από κάτω που δεν τις χτύπαγε καλέ όλες..ακόμη κάτω κ πίσω μπορώ κ ξυριζομαι βέβαια στα τυφλά..στο μπικίνι ευτυχώς δεν έχουν ξανά βγει αλλά το θέμα μου είναι το πάνω μέρος..να τολμισω έλεγα να κάνω κερί ή silk and pill που έχω αλλά πως θα βλεπω? Μετά να έλεγα στον άντρα μου λέτε να βοηθήσει η θα φυγει τελείως κάθε ερωτικό στοιχείο μεταξύ μας γτ θα τον κάνω να νιώσει σαν τη κυρα Λίτσα την αποτριχωτρια?

Just now, elenioz είπε:

Καλά @Renez μου, τέλος από την δουλειά και επίσημα σήμερα. Χθες είχαμε την γιορτούλα μας. Όλα πήγαν πολύ καλά γτ το είχα ένα άγχος! Μου έφυγε ένα βάρος κ με αυτό. Τώρα περιμένω να πάμε τέλος της άλλης εβδομάδας στην γιατρό. Να δούμε και την μπέμπα :x Να μου γράψει κ πάλι όλες τις εξετάσεις και την γλυκόζη ζαχάρου. Πλάκα πλάκα ποια είναι η πρώτη από εμάς που θα πάει να την κάνει; 

@Ninamc Από την μαμά μου θυμάμαι ότι βάζει μια λεκάνη με χλιαρό νερό κ λίγη χλωρίνη (όσο ένα καπάκι) και τα αφήνει 2-3 ώρες εκεί! Μετά ένα άλλο κόλπο είναι να τα ξανά βάλεις στο πλυντήριο (μόνο αυτά τα ρούχα) με απορρυπαντικό και μια κουταλιά μεγάλη μαγειρική σόδα :)

Παίζει να πάω εγώ αύριο φίλη..μου την έχει γράψει όπως είχα πει αλλά τα πρωινά είναι πολύ δύσκολο να λείψω 2 ώρες + από τη δουλειά γμτ..ίσως πάω αύριο που είναι Σάββατο κ δεν έχει τόσο δουλειά το πρωί πρωί..

Αχχχ ρε κορίτσια συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι το τελευταίο σκ του Ιούνη??? 

1. Πότε θα φύγει το καλοκαίρι κ δε θα πάρουμε πρέφα?!

2.σε 3 μήνες από τώρα αρχίζουμε τις πρώτες γέννες μας :x να δούμε ποια θα είναι η πρώτη...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Η ταινία κ η μηχανουλα πονάνε κι εγώ τα αποφεύγω στην εγκυμοσύνη γτ φοβάμαι, δεν θέλω!Μόνο ψηλά κοντά στη κοιλίτσα ταινία! Αν τις εκοβες με ένα ψαλιδάκι? Ή με ξυραφάκι δυστυχώς αλλά όχι όλο ρε παιδάκι για λόγους υγιεινής άστο λίγο! Εγώ το αφήνω στην ησυχία του το κουτί, το πήρα απόφαση κι όταν λέω άντε να γίνει κάτι ... όλο κάτι συμβαίνει, τη μια ο γιος, την άλλη η κόρη εεεε αφήστε με την έρμη μάνα! Κι επίσης τι φταίει ο αντρουλης σου??? Άστον κι αυτόν στα βάσανα του!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κ μιας κ πιάσαμε κουτολογία να πω πως ευτυχώς μετά την 2βδομαδη πλέον αποχής ξανά από σεξουαλικά τερτιπια σταμάτησε να με πονάει τόσο το κουτί όταν είμαι όρθια ώρες ή όταν όπως κάθομαι στη τουαλέτα ανοίγει κ πιέζεται που με πονούσε..όπως κ δεν έχω αυτές τις συσπάσεις που έλεγα κ έχω ησυχάσει..

Βέβαια πολύ πιθανόν από τη Τρίτη εβδομάδα αποχής να αρχίσω κ εγώ τα περίεργα όνειρα σαν μερικές μερικές χαχχαχα

Τι ζούμε πια οι μάνες?!

Επίσης περί κουτιου ερώτηση..πως το αποτριχωνετε τώρα ρε κορίτσια?? Εγώ έκανα λέιζερ αλλά τώρα που έχω 6 μήνες να κάνω έχει βγάλει ειδικά από κάτω που δεν τις χτύπαγε καλέ όλες..ακόμη κάτω κ πίσω μπορώ κ ξυριζομαι βέβαια στα τυφλά..στο μπικίνι ευτυχώς δεν έχουν ξανά βγει αλλά το θέμα μου είναι το πάνω μέρος..να τολμισω έλεγα να κάνω κερί ή silk and pill που έχω αλλά πως θα βλεπω? Μετά να έλεγα στον άντρα μου λέτε να βοηθήσει η θα φυγει τελείως κάθε ερωτικό στοιχείο μεταξύ μας γτ θα τον κάνω να νιώσει σαν τη κυρα Λίτσα την αποτριχωτρια?

Παίζει να πάω εγώ αύριο φίλη..μου την έχει γράψει όπως είχα πει αλλά τα πρωινά είναι πολύ δύσκολο να λείψω 2 ώρες + από τη δουλειά γμτ..ίσως πάω αύριο που είναι Σάββατο κ δεν έχει τόσο δουλειά το πρωί πρωί..

Αχχχ ρε κορίτσια συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι το τελευταίο σκ του Ιούνη??? 

1. Πότε θα φύγει το καλοκαίρι κ δε θα πάρουμε πρέφα?!

2.σε 3 μήνες από τώρα αρχίζουμε τις πρώτες γέννες μας :x να δούμε ποια θα είναι η πρώτη...

Βρε συ κ εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι είχα κάνει λέιζερ οπότε στο μπικίνι δεν έχω τίποτα αλλά έχω στο ποιο εσωτερικά σημεία, ε εκεί στα τυφλά ότι πάρω σιγά σιγά.ποσες τριχουλες να έχεις μωρέ;;;

Εγώ δεν θα το ζητούσα από τον άντρα μου, δεν φτάνει που ρευομαι Ω σαν την γουρούνα άμα του πω κ να με αποτριχωσει πάει θα γίνουμε δύο κολλητές! Κερί κλπ για την συγκεκριμένη περιοχή ούτε που το σκέφτομαι

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Βρε συ κ εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι είχα κάνει λέιζερ οπότε στο μπικίνι δεν έχω τίποτα αλλά έχω στο ποιο εσωτερικά σημεία, ε εκεί στα τυφλά ότι πάρω σιγά σιγά.ποσες τριχουλες να έχεις μωρέ;;;

Εγώ δεν θα το ζητούσα από τον άντρα μου, δεν φτάνει που ρευομαι Ω σαν την γουρούνα άμα του πω κ να με αποτριχωσει πάει θα γίνουμε δύο κολλητές! Κερί κλπ για την συγκεκριμένη περιοχή ούτε που το σκέφτομαι

Αχαχαχα θεά κι εσύ!Εγώ θυμάμαι ότι του είχα ζητήσει να μου κόψει τα νύχια των ποδιών γτ δεν μπορούσα στον 9ο! Αχαχαχα φοβόταν μη κόψει δάχτυλο, τελικά μόνη μου τα έκοψα!

@Renez καθρεφτησου ελεύθερα! Αχαχαχαχα κοίτα μην κουτρουβαλησεις μέσα στο μπάνιο με το σκύψιμο! Αχαχαχα

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Η ταινία κ η μηχανουλα πονάνε κι εγώ τα αποφεύγω στην εγκυμοσύνη γτ φοβάμαι, δεν θέλω!Μόνο ψηλά κοντά στη κοιλίτσα ταινία! Αν τις εκοβες με ένα ψαλιδάκι? Ή με ξυραφάκι δυστυχώς αλλά όχι όλο ρε παιδάκι για λόγους υγιεινής άστο λίγο! Εγώ το αφήνω στην ησυχία του το κουτί, το πήρα απόφαση κι όταν λέω άντε να γίνει κάτι ... όλο κάτι συμβαίνει, τη μια ο γιος, την άλλη η κόρη εεεε αφήστε με την έρμη μάνα! Κι επίσης τι φταίει ο αντρουλης σου??? Άστον κι αυτόν στα βάσανα του!

Μααα...εγώ είμαι το βάσανο του δε το έχετε καταλάβει??:D

Εγώ δε πονάω με αυτά γτ έχω συνηθίσει τόσα χρόνια ,ξυράφι έχω να βάλω πάνω από 8 χρόνια κ έχω πολύ λίγες κ αραιές τρίχες γενικά πλέον..πάλι καλά γτ πριν γινόταν χαμουλης με το ξυράφι!!

Αλλά μόνη πως να τις κόψω παιδάκι μου? Λες με κάνα καθρέφτη ε? Χμμμ θα το παλέψω..όσο για να τις έχω για "προστασία " που λες,έχει τη λογική του αλλά δε μπορώ..απο τα 15-16 που το καραφλιασα δε το μπορω μαλλιαρό ρε φίλη....

Θα καθρεφτιστω αποφάσισα!!

Just now, EugenJen είπε:

Άστα να πάνε,κ που να φτάσουμε 8ο 9ο απορώ!!

Κ εγώ τα νύχια των ποδιών πλέον με το ζόρι τα βάφω..να τα κόβω μπορώ γτ κάθομαι σταυροπόδι κ το φέρνω στο ύψος που θέλω αλλά βάψιμο με σταυροπόδι δεν... Με βλέπω όσο μεγαλώνει η κοιλουμπα να χώνω τη μάνουλικα μου...

• Χαχα 1

Αχαχχα κορίτσια! Εγώ πάντα έβαζα κρέμα αποτριχωτικη αλλά ο γιατρός μου είχε πει μετά το πρώτο τρίμηνο αυτη... Έχω πει στον άντρα μου να μου βάλει κρέμα την άλλη εβδομάδα αλλά με κοιταξε κάπως ετσι:huh: οπότε με βλέπω να πιάνω καθρέφτη και να κάνω μόνη μου τη δουλειά!

• Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Renez @Christinα ποια νύχια καλέ με δουλεύετε;;εδώ τα παπούτσια κ τα κουμπωνω με δυσκολία, για νύχια πάω στην κοπέλα κ μου τα φτιάχνει...

Just now, marianna1986 είπε:

Αχαχχα κορίτσια! Εγώ πάντα έβαζα κρέμα αποτριχωτικη αλλά ο γιατρός μου είχε πει μετά το πρώτο τρίμηνο αυτη... Έχω πει στον άντρα μου να μου βάλει κρέμα την άλλη εβδομάδα αλλά με κοιταξε κάπως ετσι:huh: οπότε με βλέπω να πιάνω καθρέφτη και να κάνω μόνη μου τη δουλειά!

Εμ άδικο είχε ο άνθρωπος;;; 

Εγώ τώρα θα σας πω μια σκέψη που έχω κ μην με δειρετε όλες μαζί! Σκέφτομαι κ όταν θα θηλάζω να μην είναι μπροστά ο άντρας μου γιατί ρε κορίτσια μετά στις περιπτύξεις ξέρω γω τι θα του έρχεται στο μυαλό????

• Μπερδεμένη/-ος 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...